pettääköhän mies reissuhommissa?

kotona

naiset,onko kokemuksia mitä miehet mahtaa puuhata kun ovat kotiympyröistä pois,töissä satojen kilsojen päässä hotelli majoituksessa...miehet saa myös kertoo kokenuksiaan.

48

8678

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miskalover

      8vuotta ravintolassa töissä ja komennusmiehet suurin asiakaskunta...huh huh!
      Suurin osa varmaan pettää. Treffailin itsekin parin reissumiehen kanssa, toinen halus heti vakavampaa suhdetta ja toinen syyn erota vaimostaan (en tiennyt vaimosta!). No, pidin hetken hauskaa ja lopetin suhteet. Mitähän vielä olis paljastunut!

    • Kansanparantaja

      Olen ikäni tehnyt reissuhommia (nyt olen eläkkeellä), joten melkoisen hyvin tunnen reissumiesten elämäntavat. Reissumiehissä on hyvin rauhallisia miehiä ja on sitten niitä hieman viriilimpiäkin veikkoja, jotka pitävät "kunnollisten reissumiesten" mainetta yllä. Nykyisin meno on kyllä paljon, paljon rauhallisempaa kuin silloin vanhaan hyvään aikaan. Nykyiset kaupparatsutkin ovat ihan maitosuupoikia!! Mihin tämä maailma on oikein menossa?

      On täysin selvää, että hotellihuoneessa aika tulee pitkäksi, joten on siinä miehen lähdettävä hieman "happea haukkaamaan". Jos lähettyvillä sattuu olemaan sellainen sopiva soittoruokala ( nykyisin vain ikäviä kaljakuppiloita), niin siellähän niitä kohtalotovereita sitten voi tapailla. Joskus näillä reissuilla voi tavata mukavan naisenkin, jonka kanssa on hauskaa jutella hieman pidempäänkin. Silloin pieni lipsahdus on jo aika lähellä, mutta tuloksia ei välttämättä vielä saavuteta.

      Vaikka mies olisi kuinka rauhallinen hyvänsä, niin kyllä hän reissuhommissa joskus hairahtuu hieman vieraitakin katselemaan. Vieraalla paikkakunnalla ei ole iltaisin oikein mitään tekemistä, joten "epämukavammatkin" harrastukset saavat silloin kelvata. Terve suomalainen mies on tunnetusti vähään tyytyväinen – reissussakin.

      • Kansanparantaja

        Näillä työreissuilla hotellien reppurisaunassa kuulee monesti hauskojakin juttuja. Kun jotkut kokemattomat ja liian innokkaat nuorukaiset siellä joskus alkoivat liian äänekkäästi rehvastella naisjutuillaan, niin meillä kokeneemmilla ja vanhemmilla miehillä oli silloin tapana kysyä näiltä nuorukaisilta: " Pojat hei, miksi teitä oikein nimitettäisikään, jos olisitte naisia?" Monesti turha rehvastelu loppui siihen paikkaan.


    • drg

      kyllä se varmaan pettää! puahahahhhaaa!!

    • Useimmat

      Itse olen jonkin verran reissuhommia tehnyt ja riippuu hyvin paljon ihmisestä. Jos teillä kotona asiat hyvin ja mies seksiä saa ku kotia tulee niin ei sitä sitten niin paljon mieli reissussa tee mutta jos viikot reissussa ja kotia tulee ja mamma on pihi päällä niin seuraavalla viikolla voi vieraan hameen helma heilahtaa.
      Itse olen pettänyt ja niin on myös työkaverit yhtä lukuunottamatta.

      • kotona

        selvähän se, kun ollaan vieraassa kaupungissa ja ei oo tuttuja juoruamassa tekemisiä...kotona saa kyllä enemmän kun tarpeeks mutta onko vaan niin että kun on tilaisuus niin pitäähän sitä?


      • sotapoika

        Nuorempana kuljeskellessa tuli tuotakin paljon harrastettua. Vanhempana kun on vähän viisastunut miin osaa antaa arvoa muillekin asioille, kun pikkuveikon haluille. Aika paljon vieläkin reissaan, mutta vuosikausiin ei ole käynyt edes mielssä pettää .. sääliksi käy kavereita joilla mielessä ei ole kuin pönsän metsästys heti kun kotoa pois sattuu pääsemään ..


    • jokum

      on, että työreissu viina ja tilaisuus tekee lähes miehestä kuin miehestä petturin, mutta ei kuitenkaan kaikista.
      Itse olen selvinnyt puhtain paperein, mutta jos viina maistuisi, niin työkavereiden touhuja seuraamalla samoin voisi käydä minullekin.
      Viina kun madaltaa moraali ja periaatekysymyksiä olellisesti.

    • masa

      Asia on tässäkin asiassa niin että osa pettää ja osa ei. Olen huomannut että valtaosa niistä jotka eivät petä ei tee näin korkean moraalinsa takia vaan ihan siksi että ovat suoraan sanottuja onnettomia mikki hiiriä (haluja olisi mutta ei kykyä löytää sopivaa naista). Sitten on niitäkin jotka saisivat mutta eivät ole kiinnostuneita. Pääosin nämä ovat miehiä jotka leijuvat purppurapilvissä (on vielä uusi suhde, on tultu isäksi jne...). Yksi ehkäisevä tekijä on myös kiinnijäämisen riski eli mitä enemmän "kotikylän poikia" (ja siis mahdollisia kielikelloja) on porukassa sitä harvempi lankeaa. Jos olosuhteet ovat suotuisat ja mies ei ole nynny on riski kyllä suuri... Vaihtelu virkistää sanotaan...

      • M29

        Amen.


      • Anonyymi

        Noloja ho*oukkoja on.. Ne ns. Nössöt on kunnon miehiä. 😁


    • N34

      Saan melaa mekkoon omalta nuorelta rakastajalta aina kun mies on työmatkoilla ja lapset nukkumassa.
      Näin jaksan eteenpäin!

      • se on

        Mitenkäs sitä mies pettäisi jos ei olisi uskottomia vaimoja? Se on erinomainen asia että sellasia lumppuja löytyy, on miehen hyvä olla ja matkustaa. On miehen kunnia olla viriili ja jakaa siementä, naiselle se on nyöryytys. Nainen on huono ihminen kun pettää. Se on aina eri asia,se.


      • toimitusjohtajatar
        se on kirjoitti:

        Mitenkäs sitä mies pettäisi jos ei olisi uskottomia vaimoja? Se on erinomainen asia että sellasia lumppuja löytyy, on miehen hyvä olla ja matkustaa. On miehen kunnia olla viriili ja jakaa siementä, naiselle se on nyöryytys. Nainen on huono ihminen kun pettää. Se on aina eri asia,se.

        Kukahan vanhoillisen ajatusmaailman omaava siellä taas kirjottaa. Mitä vitun väliä sillä on onko petturi nainen vai mies, samassa asemassahan sitä ollaan! Vituttaa tollaset "mies saa nussia niin paljon ku huvittaa, nainen vain omaa pettävää ukkoansa"


      • miskalover

        Hyvä hyvä.... Aina kysellään sen reissumiehen pettämisiä toisella paikkakunnalla, vaikka jäähän sinne kotiinkin joku odottelemaan ja samat on mahdollisuudet molemmilla! Ei muuta ku melaa mekkoon sisko, niin minäki tekisin!!


      • Anonyymi
        se on kirjoitti:

        Mitenkäs sitä mies pettäisi jos ei olisi uskottomia vaimoja? Se on erinomainen asia että sellasia lumppuja löytyy, on miehen hyvä olla ja matkustaa. On miehen kunnia olla viriili ja jakaa siementä, naiselle se on nyöryytys. Nainen on huono ihminen kun pettää. Se on aina eri asia,se.

        Jaa heti ollaan sanomassa että mies saa pettää, nainen ei saa tehdä mitään. Haet oikeutusta omalle pukkeilulles. Hyi saa..


    • yli 200 vrk/v reissussa

      jotka on syytä reissu hommissa muistaa: velvollisuudet, oikeudet ja kirjoittamattomat SÄÄNNÖT.

      Tässä kaikki mitä haluan/voin sanoa.

    • Seppo Hovi

      Kyllä meidän reissaajat tsekkaa sihteeriopistosta heti ekaks paikkakunnan oppilaat, kun tietävät mihin päin ovat lähdössä.

    • kolmenlaisia

      Tämän määritelmän olen saanut vuosia reissuhommia tehneeltä. Sitä hommaa hänen mukaansa jaksaa pitempään vain kolmentyyppiset ihmiset
      1) juopot
      2) pukit
      ja
      3) juopot pukit.

      Että silleen.

      • henkilökuntaa

        Täysin nappiin osunut vastaus. Olen ollu ravintolas töis kohta 20 v. Paikassa jos on paljon komennusmiehiä ja kyl täytyy todeta et näinhän se on.


      • kotona
        henkilökuntaa kirjoitti:

        Täysin nappiin osunut vastaus. Olen ollu ravintolas töis kohta 20 v. Paikassa jos on paljon komennusmiehiä ja kyl täytyy todeta et näinhän se on.

        aattelikin,että kyllä kaikki vittumaiset siskot hoitaa hommat himaan.niin.kenen himaan?ainakin jonkun joka siitä kärsii..kai jotkut saa tyydytyksensä toisten elämän pilaamisesta,siitä ilo teille.muistakaa myös ettette ole aina yksin.moni teistä vakiintuu,saa lapsen jos toisenkin sen petturin kanssa joka on ollut niin ihana.sitten muistellaan niitä ihania aikoja jolloin mies sanoi vain ja ainoastaan rakastavan sinua-!ja kirjoitetaan tänne!
        muistatte vielä minutkin joka oli yksin ja jätettynä,ja samaistutte.rakkaudella vaimo:jkrjl


    • nainen

      mitä sillä lopultakaan on merkitystä parisuhteen toimivuuden kannalta?

    • samma här

      Moi!!
      en halua jutella kaikkien nähden vaan kahdestaa.. olen itse ollut 6-v reissarin muijana ja aina mietin samaa.. olis kiva vaihtaa ajatuksia..

    • Anonyymi

      Mitenkäs nykyään on reissumiesten käytös? Pettävätkö nykyään vielä enemmän? Ja kuinka paljon alkoholia oikein käyttävät iltaisin?

    • Anonyymi

      Monet pettää mutta harva jää kii, siinähän se juju.

    • Anonyymi

      Onko reissumiehellä vähän sellainen rentun ja pukin maine mitä tulee mieleen näistä teksteistä että kai se on nykyäänkin ihan sama juttu että sinne raflaan lähdetään illalla?

    • Anonyymi

      Joku vois kertoa normi-illan kuvioista?

    • Anonyymi

      Jos ei kotona saa niin varmasti pettää!

    • Anonyymi

      Valitettavasti suurin osa.

      En tiedä yhtään, joka ei pettäisi.
      Kerran olin toinen nainen (tietämättäni).
      Otin miehltä suihin ja tuli puhelu. Sanoi puhelimeen, että oli hotellissa, yksin ja just menossa nukkumaan😱😖.
      Puhelun jälkeen olin vihainen, kun luulin hänen olevan sinkku!

      Risteilyllä 10 miehen porukka 9 petti, se joka ei kysyin miksei. Hän sanoi ettei kukaan huoli häntä...

      Voi teitä sinisilmäsiä.

      Valitettavaa!

      • Anonyymi

        Voi teitä löyhäperäisiä enneminkin. Itse tehnyt reissuhommaa 10 vuotta eikä ole tarvinnut edes miettiä pettämistä. Se kun on ihan oman pään ja käytöksen hallitsemista, ei siis edes vaikeaa.


    • Anonyymi

      Meillä on vuokrattu mieheni työnantajalle 2 huonetta omakoti talostamme.
      Toinen miehistä on Oulusta ja toinen Jyväskylästä.
      Oma mieskin joskus komennuksella vaikkakin harvemmin.
      Meidän vuokralaiset ovat olleet kimpassa meidän kanssa ja myös kaksistaan pannaan kummankin kanssa.
      Tulevat sunnuntai iltana jolloin pannaan kkuten joka päivä kun ovat täällä.
      Perjantaina puolen päivän aikaan lähtevät kun ollaan pantu ensin niin sitten lähdetään oman vaimon luokse.

      • Anonyymi

        Huonoon maineeseen...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Laitetaanko huonoimmat miehet reissuhommiin, jotka eivät saa omalta paikkakunnalta kunnollista työtä?


    • Anonyymi

      Pettää Always, kuin always-naisten vaippa, automaasti kuin Tommi Au-Tomaatti.

      t. always-vaippa.

    • Anonyymi

      Voi teitä sinisilmäisiä, tänään elokuvio james pontti, sillä ei ole siniset silmät kuten johtajilla yleensäkään ei ole, Kultainen Silmä.

      Ja Always vaippa piilossqa työhaalereiden ja laskuvarjossa piilossa alla.

      Naisten vaippa-mainoksiakin tunkee miksi ei ole jotain Durex-kondomien mainoksiakin joka toinen sekunti tv-kanavilla. Marlboro-ukkeli Don Johnsonkin puuttuu mainoksista kokonaan.

      Naisten vaippamainoksia saa olla, epärehellistä toimintaa on tuollainen.

    • Anonyymi

      Ai pettääkö, mikset kysy ihan itse. Jos saa kotona ollessa niin asiat kunossa.

      • Anonyymi

        Saamisestako se on kiinni. Mikähän siinä on. 😂 Eikö porno ja käsi riitä?

        Miehinen egoko kaipaa vaan pönkitystä kun voi kehuskella panoillaan? On ressukoilla tylsä elämä.


      • Anonyymi

        Ei ole noin yksinkertaista. Jotkut saa kotona seksii ja rakkautta ja silti haluavat vierasta. Se jännitys ja vaihtelun halu..


    • Anonyymi

      Kysy kuule iha ite, kysy itseltäsi, aattelepa kuule iha ite.

      Itseltänsä kun kysyy ratkaisuja ongelmiin, monesti se ratkaisu silloin löytyy jo oman pään sisältäkin.

    • Anonyymi

      Kuule, partnerisi ei petä vaikka onkin satojen kilometrien päässä. Hotellihuoneessa? Veneen allako sin itse haluaisit nukkua tyomatkoillasi?!

      Pettjätyypit pettävät jos sitä haluavat aivan kotiovesi edessä, niiden ei tarvitse mennä satojen kilometrien päähän.

      • Anonyymi

        Tää on totta. Kunnollisiakin löytyy 🙂


    • Anonyymi

      Pettää

      Täys mulkku, ei mitään käsitystä luottamuksesta

    • Anonyymi

      Omakohtaisia kokemuksia asiasta on, että kyllä jatkuvasti. Oma mies harrasti sitä koko ajan, vaikka kotiasiat ok. Työn puolesta näen ihan jokaisissa illanvietoissa miten naiset yrittää kalastella näiden urosten huomiota ja ovat valmiita mihin vaan, mutta lähikontaktit pidetään salassa. Eikä tarvitse olla edes reissuhommissa Myyntimiestä on osunut kohdalle tyyliin " on vaimo ja lapset, mutta eivät kuulu nyt tähän ". Muutamia myyntimiehiä tiedän jotka ainakin antavat itsestään kunnollisen kuva. Saattaapa heilläkin joku vakihoito olla niissä kaupungeissa missä vakituiseen käyvät ja haluavat vaan pitää ulkokuoren puhtoisena ettei juorut leviä.

      • Anonyymi

        Myynti insinöörien parissa hyvinkin yleistä. Työ ei ole fyysisesti raskasta kuten suorittavaa työtä tekevillä. Jaksavat illalla. Kyllä ulkokuori pidetään puhtoisena. Salattu kaksoiselämä.


    • Anonyymi

      Ollaanko sitä reissussa 2 vai 3 viikkoa ja sitten viikon kotona? Kaiketi vaihtelee?

    • Anonyymi

      Kaiketi niitäkin on jotka juoksee helmojen perässä, itse en moista harrastanut koskaan.
      Pienimmillään 12h päivä pisimmillään 16h päivä rakennus työmaalla jotenkin ei kiinnostus riittänyt kuin saunaan ja syömiseen.
      Mieti sitä.

      • Anonyymi

        No se onkin fyysisesti rankkaa työtä. Vie mehut.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe