Artikkeli joogan "henkisyydestä"

Adelessa

Monet ihmiset luulevat joogan olevan vain fyysisen terveyden ylläpitämistä, eli ikään kuin liikunnallinen harrastus. Jooga tähtää ihmisen terveyteen, hyvinvointiin sekä fyysisen harjoituksen avulla ihmisen fyysisen terveyden ja kunnon edistämiseen. Jooga on kuitenkin myös paljon muuta kuin pelkkiä fyysisiä harjoitteita.

Joogan alkuperäinen merkitys ja tarkoitus on henkinen kasvu, jossa joogan avulla ihminen yhdistyy kaikkialla olevaan jumaluuteen itämaisten uskontojen oppien mukaisesti. Joogan avulla ihmisessä oleva henki pyrkii sielunyhteyteen maailmankaikkeuden hengen ja sielun kanssa.

Jooga harjoitteiden ja meditaation avulla pyritään kasvamaan henkisesti, jonka kautta ihmisen tietoisuus kasvaa ja kehittyy. Joissakin joogan eri lajeissa pyritään joogan ja meditaation avulla saavuttamaan valaistumisen tila.

Jooga ei siis ole pelkkä fyysinen harjoite, sillä joogan päämäärä on fyysisen harjoituksen ja meditaation avulla kasvaa henkisesti itämaisten uskontojen oppien mukaisesti. Edellä oleva tulisi aina muistaa silloin kun puhutaan joogasta.

Toisin sanoen joogan kautta levitetään itämaisia uskontoja ja niiden oppeja monen sitä huomaamatta.

Pikku hiljaa joogan harrastaja alkaa kuitenkin kiinnostua henkisyydestä ja itämaisten uskontojen opetuksista. Joogassa ei siis ole kyse pelkästään fyysisistä harjoituksista, toisin sanoen jooga ei ole jumppaa eikä voimistelua.

Jooga gurujen joukossa on useita seksirikkeitä. Monet (ei kaikki) jooga gurut ovat harrastaneet seksiä oppilaidensa kanssa, jopa sellaisia tapauksia on joissa guru on harrastanut seksiä toisen miehen vaimon kanssa.

Tämä osoittaa eksytyksen kavalan luonteen se kertoo kuinka voit saavuttaa siveyden ja puhtauden, mutta heti tilaisuuden tullen antaudutaan seksisyntien himojen valtaan. Pahuuden henkivallat toimivat juuri näin; he eksyttävät ihmisiä luuleman, että he ovat moraalisesti korkealla tasolla, siveitä, kuolleet himoille ja ovat valaistuneita. Todellisuus on kuitenkin sitä, että syntiset himot jylläävät ihmisen sydämessä odottaen oikeaa hetkeä päästä valloilleen.

On tekopyhää luulla ja opettaa olevansa kuollut lihanhimoille sekä olevansa erikoisesti pyhittynyt ja elävänsä moraalisesti todella korkealla tasolla, kun sydämessä salaa himot jylläävät, joiden takia tekopyhä ihminen tilaisuuden tullen antautuu himojensa valtaan.

Joogassa toimivat gurut, jotka harjoittavat synnillistä ja himokasta seksiä oppilaidensa kanssa ovat tekopyhiä teeskentelijöitä. He lupaavat oppilailleen pyhyyttä ja korkeaa moraalia ja ovat itse tekopyhiä, joiden moraali alhaisella tasolla. He huijaavat oppilaitaan lupaamalla heille korkean moraalin oppiensa kautta, mutta totuus on se että he eivät itse ole sitä saavuttaneet, eivätkä kykene sinuakaan auttamaan sen saavuttamisessa, vaikka kuinka sitä katteettomasti lupaavat.

Jotkut gurut harrastavat jooga tantra seksiä, jonka he sanovat olevan universaalista rakkautta. Näillä sanoilla he pettävät ja huijaavat naisia harrastamaan seksiä heidän kanssaan.

Jotkut (ei kaikki) gurut toteuttavat myös seksihimojen fantasioitansa koskettelemalla oppilaitaan seksuaalisista paikoista, jonka he koittavat pukea valheasuun ikään kuin joogan asennot ja niiden opastaminen vaati juuri himokkaan käden koskettelua ja puristelua naisten seksuaalisista paikoista.

Tämä kaikki paljastaa myös henkisen joogan synnillisen taustan. Toki kaikki gurut eivät näin tee, mutta koska todella lukuisa joukko guruja on siihen syyllistynyt, niin se osoittaa sen, että joogan henkinen kasvu on huijaus ja eksytys.

Tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

18

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venyttelijä

      Näin kristinuskovaisten mukaan. Joogien mukaan toisin.

    • Venyttelijä

      Uskovaiset kuvittelevat joogan uskonnoksi jotta se olisi kristinuskon maagisuuden kanssa samalla tasolla ja sitten voisi mollata. Ja kuvitella parantavansa mollaamalla oman maagisen taikauskonsa asemaa.

    • heinzell

      Tosi mielenkiintoinen artikkeli. Toi kundaliinienergia on aika hurja juttu.

    • kartsu89

      Aika rajua juttua joogasta sen henkisyydstä jonka väitetään olevan demoninen.

      Tuolla on niitä väitteitä, http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html#2

      Tuolt sivult pieni lainaus;

      "Itämaisten uskontojen opetuksessa on seitsemän chakraa, joiden kautta kundaliinienergia vaikuttaa ihmisessä. Kundaliinienergiassa on feminiininen Ida-kanava ja maskuliinen pingala-kanava sekä sushumna-kanava. Kundaliinienergiassa herätetään kerällä oleva käärmevoima, joka nousee keskellä olevan sushumna kanavan kautta läpäisten kaikki seitsemän chakraa, jolloin se yhtyy unversaaliin ja jumalalliseen voimaan, eli henkeen. Kundaliini on käärme-energiaa sekä käärmevoimaa, jonka kautta ihmisessä herätetään henkisyyden kasvu.

      Raamattu opettaa, että saatana eksytti paratiisissa Aatamin ja Eevan käärmeen hahmossa, jossa käärme valehteli että Aatamin ja Eevan silmät avautuvat ja he tulevat kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan. Paha saatana on kautta ihmiskunnan eksyttänyt ihmisiä käärmevoiman sekä käärmehahmon kautta. Kundaliini käärmevoima on saatanan eksyttävää valhevoimaa, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä pois pelastuksesta iankaikkiseen kadotukseen.

      Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman kautta. Paratiisissa saatana eksytti käärmeen hahmossa Eevan (feminiinisyys) sekä Aatamin (maskuliinisuus), siksi kundaliinissa on feminiininen Ida-kanava sekä maskuliinen pingala-kanava."

      Aikas rankkaa juttuu!

      • Jeesushörhö

        "Aikas rankkaa juttuu! "

        Joo-o, rankkaa on mutta ei pidä paikkaansa.


    • Oltsikka

      Kaikkien erilaisten joogasuuntauksien syvin ja olennaisin päämäärä on henkinen kasvu, jooga ei ole siis pelkkää fyysistä harjoittelua. Jooga perustuu itämaisten uskontojen mukaiseen henkisen kasvun opetukseen. Jooga kehitettiin keinoksi, jonka kautta pyritään vapautumaan jälleensyntymisen, eli reinkarnaation loputtomasta kierteestä. Sanottakoon tähän kohtaan se että hindulaisuuden jälleensyntymisoppi on valheellinen opetus ihmisen henkisestä kasvusta.

      Joogan päämääränä on päästä moksaan (moksha - hindu nirvana), eli valaistumiseen. Hindulaisuus opettaa, että valaistumisen kautta ihminen yhdistyy maailmankaikkeuden henkeen (Brahman) ja vapautuu jälleensyntymän ketjusta. Tämän jälkeen ymmärrät sen miksi joogaajat säännöllisesti joogaavat ja toistavat yhä uudestaan joogaliikkeita ja meditaatiota, sillä he koittavat päästä jälleensyntymisen kiertokulusta. Osa joogaajista ymmärtää tämän, koska he ovat joogan henkisen kasvun myötä sitoutuneet hindulaisuuden opetuksiin. Osa joogaajista on tästä tietämättömiä, mutta pimeyden henkivaltojen tarkoitus on eksyttää myös heidät uskomaan valheelliseen jälleensyntymisoppiin ja pyrkimään vapautumaan sen kiertokulusta joogan avulla.

      Tosiasia on se että jooga on enemmän henkinen harjoitus kuin fyysinen, koska jooga luotiin alunperin henkistä kasvua varten, joka johtaa valaistumiseen ja jälleensyntymisestä vapautumiseen. Vaikka et tätä uskoisi, niin se on kuitenkin historiallinen tosiasia ja joogan kautta vaikuttavat henkivallat ohjaavat ihmisiä juuri tähän joogan alkuperäiseen päämäärään, eli valaistumisen kautta vapautumaan jälleensyntymisestä sekä maailmankaikkeuden hengen (saatanalliset henget) kanssa yhtymiseen.

      Joogan harrastaja pyrkii siis koko ajan kovan ruumiillisen harjoituksen sekä henkisten harjoitteiden kautta ansaitsemaan oman vapautumisensa tästä synnin vallan alla olevasta maailmasta. Ikävä kyllä tämä vapautuminen on saatanallinen valhe, joka johdattaa ihmisen iankaikkiseen kadotukseen. Tästä tulee esille uskonnon luonne, joka vaatii koko ajan ponnistelemaan ja tekemään enemmän tekoja, että voi vapautua tai pelastua. Jooga perustuu uskontoon ja opettaa uskontoa, vaikka monet joogaajat koittavat väittää, että jooga ei ole uskontoa. Tosiasiat puhuvat sen puolesta, että joogan kautta ihminen harjoittaa hindulaisuuden uskontoa, koska joogan henkinen kasvu on hindulaisuuden opetuksen mukaista oppia, eli suoraan sanoen hindulaista uskontoa.

      löytyi tuolta; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

      On kyllä tosi mielenkiintoisia pointteja. Jooga näyttää olevan vahingollista monin tavoin.

      • oltsikka

        Intialainen ortopedi Ashok Rajgopal kirjoitti The Telegraphissa, että säännöllinen joogaaminen voi rikkoa polvet. Rajgopal on asentanut lukuisia keinoniveliä sekä suorittanut polvileikkauksia johtaville joogaguruille. Pahimmillaan väärin tehdyt äärivenytykset johtavat nivelrikkoon. Rajgopalin kritiikki kohdistuu ääriasentoja vaativiin liikkeisiin. Rajgopalin mukaan eniten vaurioita aiheuttaa väkisin venytetyt asennot, joissa nivelet ovat rikkoutuneet, samoin väärät asennot rikkovat kehoa. Niveltulehdukset ovat yleisiä joogan terveysvaurioita.

        Rajgopal on nähnyt joogan harrastajien keskuudessa kaikkein eniten nivel- ja luusairauksia. Hänen mukaansa jooga ei ole terveydelle vaarallista valvotussa ja kontrolloidussa ilmapiirissä. Rajgopalin mukaan ongelmallista joogassa on se, että jokaisen ihmisen keho on hiukan erilainen ja silloin erilaiset venytykset ja taivutukset voi olla vaarallisia, koska ihmisten kehojen rakenne on niin erilainen. Rajgopalin mukaan tähän tulee kiinnittää paljon huomiota ja pyrkiä tekemään jokaiselle turvallisia asentoja.

        Kommentointia. Intialaisen ortopedin havainnot on syytä ottaa vakavasti. Hänen havaintonsa todistavat sen, että vaikka nämä joogagurut ovat opettaneet että tiettyjä jooga-asentoja (ääriasento) voidaan tehdä turvallisesti, niin silti he ovat rikkoneet itsensä näiden asentojen kautta. Ääriasennot eivät ole turvallisia, vaan enemmin tai myöhemmin johtavat kehon vaurioitumiseen.

        Eräs tärkeä havainto on jokaisen ihmisen erilainen ruumiinrakenne, joka tuo lisähaasteen ja tekee jooga-asentojen turvallisen opettamisen vielä vaikeammaksi. Tämän tähden joogaamisen kautta tapahtuu usein kehon vaurioita, niveltulehduksia, nivelrikkoja, polvisairauksia jne.

        Moni voi sanoa, että joogassa voi pysyä ihan turvallisissa perusasennoissa ja siten voi välttyä terveysvaurioilta. Joogan tavoite on kehittyä koko ajan, joka tarkoittaa sitä, että ihmisiä harjoitetaan kehittymään ja taipumaan koko ajan vaikeampiin asentoihin. Kaikissa fyysisissä harjoitteissa kehitys on tärkeää, eli päästä parempaan kuntoon ja kehittyä tekemään vaikeampia asioita. Tämän ulottuvuuden takia jooga on vaarallinen sekä todellinen terveysuhka.

        Koska monet johtavat joogit ovat vaurioittaneet itseänsä joiden on oletettu tekevän ääriasentoja turvallisesti, niin et sinäkään pysty tekemään näitä asentoja heitä turvallisemmin. Joogan aiheuttamat terveysvauriot ovat ikävää todellisuutta monille joogan harrastajille.

        Joogagurut opettavat, että joogan avulla ihminen kasvaa henkisesti sekä kykenee lopulta saavuttamaan yhteyden maailmankaikkeuden hengen kanssa; gurujen sanoma on että joogan henkinen kasvu tekee ihmisestä terveen, hyvinvoivan, henkisesti vahvemman sekä kehittyneemmän. Joogan henkisen kasvun lupaukset ja joogan terveysvauriot ja erikoisesti gurujen vammat ovat osoitus siitä kuinka joogan takana on henkivaltojen petos.

        Maailmankaikkeuden henki on saatanan henki, joka pettää ihmisiä joogan kautta. Jos joogan kautta päästäisin ihan oikeasti sellaiselle henkiselle tasolle, viisauteen, hyvään oloon ja valaistumiseen, josta jooga lupaa, niin johtavat gurut eivät olisi vaurioittaneet kehoansa joogan kautta. Tässä kohtaa myös paljastuu joogan petos, sillä se ei auta edes johtavia guruja tulemaan niin viisaiksi, että he eivät rikkoisi omaa kehoansa joogan kautta. Sen sijaan lukuisa, eli suuri määrä johtavia guruja on rikkonut oman kehonsa joogan kautta. Tämä todistaa, että "maailmankaikkeuden henki", eli saatana joka on joogan takana pyrkii rikkomaan ja satuttamaan ihmisiä. Henkivallat ohjaavat ihmisiä erilaisiin asentoihin, jotka enemmin tai myöhemmin rikkovat eri kehonosia.

        Joogan takana on pahuuden henkivallat, jotka järjestelmällisesti joogan kautta rikkovat ihmisiä fyysisesti ja henkisesti. Henkivallat ohjaavat ihmisiä taipumaan mitä eriskummallisempiin asentoihin tavoitteenaan rikkoa ihmisen kehoa, eli tuottaa kipua ja tuskaa ihmiselle. Henkivaltojen usein käyttämä taktiikka on sellainen, jossa ensin saa ikään kuin porkkanaa (hyvää oloa), mutta jälkeenpäin keppiä (fyysiset ja psyykkiset vauriot). Tämä tulee selkeästi esille joogasta.

        löytyi tuolta; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

        On kyllä tosi mielenkiintoisia pointteja. Jooga näyttää olevan vahingollista monin tavoin.


      • Tää oli kai zoukki ? :)


      • mitä väliä

        Jos "hindulaisuuden jälleensyntymisoppi on valheellinen opetus ihmisen henkisestä kasvusta" niin mitä väliä sillä on sitten miksi joku joogaa tai mihin joogalla pyrkii? Jos mitään vapautumista jälleensyntymisketjusta tai koko ketjua ei olemassa, NIIN MITÄ SITTEN? Sittenhän tyypit vaan vääntelee itseään outoihin asentoihin ja saa siitä hyvän mielen.


    • Outolainenmatkaaja

      Olipa outoja juttuja.

    • guruliini

      Tsiisus! Mä en niitten joogamummojen kanssa ala sextailemaan...missäs tollasta on?

    • NixuNaxu

      Jooga on elämäni rikkaus! ilman jooga en tiedä mitä tekisin. Joka ilta tten jooga ja saan siitä voimia millä pärjään elämässä! Jooga pitäisi yleistää kouluissa ja kaikkialla että muutkin nuoret ja aikuiset voisivat tunte kun oma henki pääsee vapaaksi. Ilman joogaa minä olisin vieläkin kadulla lojumassa, kerjäämässä. ilman jooga tunnen itseni pummiksi!!!!

    • joogaguru.
    • vapaaksipaassyt
    • joopajj

      No mitä sitten jos joogasta haluaa saada fyysisen harrastuksen lisäksi myös henkistä kasvua? Onko se joltain muulta pois???

      • fdsfdsfdsfds

        Ei pois, mutta ei lisääkään.


    • Joogaaja

      Huh huh, että olipa siinä tekstiä kerrakseen yläpuolella. Useampi kuin yksi kohta huvitti minua. :)

      Mistäs sitä nyt aloittaisi. Ehkä aloittajan guruista. Joogafilosofia, jota olen itse lukenut luettelee guruja olevan kolmea lajia. Alin laji ei lopulta ole kiinnostunut seuraajiensa henkisestä kehityksestä niinkään kuin omasta guruudestaan. Toisen asteen gurut kyllä kiinnostuvat oppilaistaan ja auttavatkin heitä, mutta heidän keinonsa eivät riitä loppulliseen henkiseen valaistumiseen ohjaamiseen ja ylimmän asteen gurut ovat kiinnostuneita oppilaidensa kehityksestä ja vievät heidät loppuun asti kehityksessään. Eli siis joogafilosofia itsekin opettaa ettei ihan ketä tahansa pelleä kannata lähteä seuraamaan henkisellä polullaan, koska maailmaan mahtuu jos jonkinlaista opettajaa. Eikä vain joogan polulla, vaan onhan noita kristittyjäkin innostajia, jotka lopulta vievät seuraajansa ryhmäitsemurhaan, noin ääriesimerkkiä käyttääkseni.

      Sitten tämä mielenkiintoinen vertaus Raamatun käärmeestä ja kundaliinin käärmeestä. Itse asiassa Raamattu on kirjoitettu aikana, jolloin oli matriarkaatti ollut vallalla vuosisatoja. Yksi hoitavan naisen symbooleista oli käärme, joka muutenkin vieläkin löytyy apteekkien logoista. Kun kristinuskon oli tultava vallitsevan uskonnon tilalle, se alkoi mustamaalata edellista uskontoa. Ja parantajanaisen symbolista tuli paholaisen yksi muoto ja vahvasta naishahmosta tuli koko ihmissuvun pettäjä langetessaan paholaisen houkuttelujen uhriksi. Surullista. Itse kundaliinilla ja käärmeellä on hyvin vähän tekemistä keskenään. Sanotaan vain että kundaliini lepää ensimmäisessä sakrassa kuin kerälle kääntynyt käärme. Mistään käärme voimasta ei suinkaan ole kysymys.

      Sitten tämä viesti joogasta ja uskonnosta. Jälleensyntymä oppi jotenkin tuntuu mielestäni järkevämmältä vaihtoehdolta kuin muut tarjotut vaihtoehdot. Kristinuskon yksi ainoa elämä, jonka päätyttyä jäädään odottavalle kannalle, kunnes jonain päivänä kristus palaa ja nostaa ihmiset fyysiseen elämään takaisin. Tai sitten ateistinen ajatus siitä että olemme syntyneet sattumalta, kuolemme yhtä sattumalta ja jäljelle ei jää mitään. Minulle sopii paremmin ajatus, jossa elämämme on yhtä suurta kehitystarinaa sielun synnystä lopulliseen vapautumiseen elämänkierrosta. Mitä tulee hindu-uskontoon ja joogafilosofiaan, niin niissä on eronsa. Se joogafilosofia, jota olen lukenut uskoo hieman erilaiseen jälleensyntymään kuin hiduismi. Esimerkiksi nainen joogafilosofian mukaan voi vapautua yhtälailla elämänkierrosta kuin mieskin ja itseasissa hänellä voi olla siihen jopa suuremmat mahdollisuudet kykynsä antautua takia. Mikä tuossa ennenmainitussa alkuperäisessä viestissä oli ikävää, oli tämä joidenkin kristittyjen elättelemä ajatus siitä että vain he voivat olla oikeassa ja kaikki muu on paholaisesta peräisin. No niin. Jokaisella on tiensä kulkea tässä elämässä, tapansa tulla onnelliseksi, toisten tavat ovat itselle ja yhteisölle terveellisempiä kuin toisten (ongelma syntyy silloin kun jonkun omat valinnat vahingoittavat muita kanssaeläjiä), mutta jokaisella siis oma tiensä kuljettavana. En ymmärrä mikä minä olisin sanomaan että joogaajan tie vie varmemmin perille kuin vaikka kristityn tai muslimin. Kaikissa mainituissa ajattelutavoissa viime kädessä kyse on jumalan armosta. Kyllä, siis myös jooga-ajattelussa katsotaan että jumala tai voima luomisen takana tai suuri tietoisuus on se, joka viime kädessä päättää kenen elämä päättyy siihen vapautumiseen, moksaan ja kenen on aika vielä syntyä uudestaan ja uudestaan. Toki joogafilosofiassa omilla teoillaan voi kuljettaa elämäänsä oikeaan suuntaan, mutta viime kädessä taraka brahma, yksi suuren tietoisuuden muodoista, päättää kuka ylittää rajan täydelliseen ykseyteen. Mitä enemmän eri uskontoja tutkii, sitä enemmän niissä näkee yhteyttä kuin erillisyyttä. Ja siihen meidän kaikkien pitäisi pyrkiä, kohti ykseyttä. Ei vain kuoleman jälkeen vaan jo elämässä.

      Ja sitten vielä viestiin, jossa puhuttiin joogan vahingoittavasta vaikutuksesta ihmiseen. Mikä tahansa fyysinen harjoitus voi vahingoittaa tekijäänsä väärin tehtynä. Siksi joogassa on ohjaaja joka on koulutettu ohjaamaan asanat eli joogaasennot niin, ettei niistä ole vahinkoa ihmisille. Sana asana tarkoittaa mukavaa istuinta eli asentoa jossa on mukava olla. Toki joogassakin on monenlaisia ohjaajia ja kaikki eivät ole varmasti yhtä päteviä. Siksi joogaa harjoittavan onkin hyvä käydä tunnilla katsomassa miten siellä joogaa tehdään ja onko se itselle sopiva joogaharjoitus ja olla valmis menemään jollekin toiselle tunnille, joka tuntuu turvallisemmalta ja paremmin itselle sopivalta.

      No niin. Tulihan vastattua pitkät pätkät. Kuinka moni jaksoi lukea viestini loppuun asti? :) Kiitos, hei.

    • Rationalisti86

      Tunnen joogaharrastajia jotka ovat mm. suvaitsemattomia seksuaalivähemmistöjä kohtaan ja usein äreitä ja tyypillisiä suomalaisia kyräilijöitä. Mitään henkistä kasvua ei siis kyseiseen harrastukseen sisälly, ja jos joku sellaista kuvittelee omalla kohdallaan, on kyse itsepetoksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5165
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3247
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe