Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Laura Lepistö 2012

ens-ka

Katsoin ohjelmaasi 11,3 2012 päätöksestäsi lopettaa kippailuuras
Se sai todella liikutuksesta kyyneleet silmiin. Ei epätoivosta vaan onnesta
Kiitos Laura annoit paljon. Toivottavasti annat tulevisuudessa enemän.

19

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Made in Korea.

      Ja useammin.tosi hyvä uutinen et noita pikkuplikkoja häviää julkisuudesta.ovat kitisijöitä ja narisevat puhuessaan kuin ladon ovet tuulessa. ei ole tyyliä.onkohan laurakin tullut muuttokuormassa suomeen.

    • missi apinointia

      Ja miks luoja nähköön näiden ihan normaali asioista puhuessaan täytyy yritää hymyllä koko ajan kuin hangonkeksi. Puheestakaan tahdo saada mitään selvää.
      ja sama vika kaikilla luistelijoilla.

      • Mediakoulutukseen

        Niin mallia voisi ottaa vaikka Kaisa Mäkäräisestä. Iloinen reipas Kaisa vastaa selkeästi toimittajien kysymyksiin. Menestyksen hetkellä välähtää nopea kaunis luonnollinen hymy. Itku ei tule silmään tappion hetkelläkään. Kaikin tavoin hän pyrkii analysoimaan epäonnistumistaan. Samaa voi sanoa myös Minna Kaupista. Luistelussa on omat elementtinsä. Normaalissa haastattelutilanteessa rooli pitäisi pystyä unohtamaan


    • Skating_girl

      Mikäs trollikuoro täällä heti aloitti valitusvirren? Anyway, Lauralle kiitos kaikista upeista hetkistä kilpajäillä! Kaikkea hyvää Lauralle! Toivottavasti suomalainen taitoluistelija nähdään vielä joskus MM-mitaleilla.

    • Median kohtaaminen

      Trollaus ja kritiikki ovat kaksi eri asiaa. Lauran urheilusaavutuksia ei kukaan ole yrittänytkään kiistää. Kyse on laatikon ulkopuolella tapahtuvasta esiintymisestä laajemminkin. Missikisoihin voi ilmoittautua Makuselle.

      • Satunnainen seuraaja

        Eli urheilija ei saa olla kaunis? Mikä tässä nyt on ongelma?


      • makusen porukkaan

        Pakkohymyn luistelijat jo osaavatkin. Nyt kun molemmilla neitokaisilla on jalat pipinä on helppoa omaksua missikävelytyyli, eli astuta on kuin olisi oikein paha lonkkavika


    • Laurafani

      Laura Lepistö on tehnyt valtavan hienon uran. Hän on esiintynyt uransa aikana mediassa erittäin sanavalmiina ja miellyttävänä urheilijana. Lauran hymy on aina aito. Hän on valoisa ja kaunis ihminen kaikin puolin.

      Nöyrä Kiitos Lauralle kaikista hienoista hetkistä, jotka hän on antanut meille taitoluistelua seuraaville katsojille. Kaikkea hyvää jatkossa Lauralle!

    • Laurafani2

      Todella ikävää, että Laura lopetti uransa mutta vielä ikävämpää olisi ollut, jos hän olisi jatkanut ja taas tullut loukkaantuminen ennen kilpailukauden alkua.Toivottavasti Kiira pysyy terveenä ainakin seuraaviin olympialaisiin. Junioriluistelijoiden saaminen kansainväliselle huipulle onkin sitten enemmän kuin haastava tehtävä. Sen verran kaukana he luistelevat. Lauralle suuri kiitos panostuksesta Suomen taitoluistelun hyväksi.

    • naapurin pena.

      Anne kyllönen.kaisa mäkäräinen osaavat olla naisia.kauniita ovat.. mutta nämä suomen luistelija tyttöset ovat piukoja ja aina kuukauden huonot päivät. alapään hiivan saa lääkkeitä apoteekista.

    • Sonja Henie

      Turhanpäiväinen pissis luistelukentillä, Laura Lepistö! Kiitos kun lopetat, Pohjois-Korea varmaan huolii Sinut edelleen. Ei kun menoksi.
      Millä muuten voitit Emmän -et ainakaan luistelutaidoillasi.

      • Katarina Witt

        Taidat olla sairas tyyppi. Kenties katkera jostakin.


    • Kilpakumppani caroli

      Suomen kaunoluistelijat eivät nuppinsa puolesta kestä ei voittoja eikä häviöitä! Heti ollaan kipeitä!Missä tuloksellinen psyykkinen valmennus, tosin luistelutaidoissakin rutkasti parantamisen varaa. Näin on!

      • pöykiioon

        Aivan. Epäonnistumisen peikko on lamaannuttanut, Korven niin pahoin, että hän joutuu vetäytymään kisoista ennen kuin ne ovat alkaneetkaan. Psyykkinen valmennus on aloitettava junnu-ikäisenä. Unohdettava haavoitetun pikku-enkelin eleet, tekohymyt, itkukohtaukset joilla sympatiaa kalastellaan. Kyse on kuitenkin urheilulajista vaikka pisteytys vaikuttaakin monasti lottokoneen tuomalta.


      • eainkaamä

        Uotilan ylpeilyä ne ei kestä. Kuka kestäiskää?


    • Lauraa oli ilo

      katsella. Olit oikea silmäkarkki ;)
      Kiitos siitä :D

    • fanni-täti

      Kyllä meidän taitoluistelijattaremme Laura Lepistö, Kiira Korpi ja Susanna Pöykiö ovat niin upeita ja huikeita urheilijoita, Että Suomi voi olla vain ylpeä heidän saavuttamistaan mitaleista ja suorituksistaan taitoluistelukilpailuissa!

      Kaiken muun lisäksi niin Laura, Kiira kuin Susannakin ovat upeita kaunottaria ja olleet Suomen pr-tyttöjä maailmalla ja hienoja esimerkkejä nuorille tytöillemme. Ja samat sanat voin lausua myös Susanna Rahkamolle! Hän oli miehensä Petri Kokkosen kanssa ihana pari luistellessaan Suomea pariluistelun maailmankartalle.


      Voi voi, nythän kaikilla mollaajilla on mahdollisuus mennä voittamaan ne seuraavat mitalit. Taitaa olla mahdotonta - kyllä se taitoluisteleminen on sen verran urheata urheilumieltä ja sitkeää treenaamista ja osaamista vaativa laji.

    • ?????????????

      Minkälaista antamista tarkoitit?

      • nm

        Ei Ensio sitä tarkoittanut. Pölvästi;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe