hössöttävä anoppi

"ei lavasäteilyä"

Oma anoppini on maailman rasittavin tapaus.

Olen nyt seurustellut avopuolisoni kanssa viitisen vuotta ja aina kun käymme anoppilassa vierailulla tämä hössönsössö hössöttää suut ja silmät täyteen, juoruaa työkavereistaan, puhuu paskaa ihmisistä selkän takana, huutelee appiukon perään kuin pieni apina.

Tämä ääliö ei ole varmaan sekuntiakaan ollut elämänsä aikana hiljaa. TV:stä katsellaan kaikenmaailman Tanssi Tähtien Kanssa, Kari Tapiota kuunnellaan iskelmäkanavalta ja arvuutellaan onko Jari Sillanpää homo vai ei. VOI LUOJA!
Luuleeko tämä taliaivo todellakin, että nuorempia ihmisiä kiinnostaa mitä joku hänen kaltaisensa kurppainen juoruämmä juoruaa työpaikalla vai onko joku helvetin Jari Sillanpää homo vai ei.

Ja kun tämä talipää ottaa (arki-iltoinakin ennen seuraavaa työpäivää) pari kupposta terävämpää niin turpa ja paskanpuheet vain yltyvät. Tuskin maltan odottaa mikäli joku päivä saamme avopuolison kanssa lapsia ja tämä saatanan nollapää tulee hössöttämään ja huutelemaan.

Mitä olette mieltä?
Pitääkö tällaista saatanan kurppeloa katsella lopunikää vai toimittaa ADHD:stä päästä lääkäriin?

15

1649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äi_ty_li

      Olet aika ilkeä, eihän sinun tarvitse anoppiasi rakastaa. "Kurppainen juoruämmä" on kuitenkin miehesi äiti, joten pientä rajaa kirjoitteluusi.

      • teuvo5w

        Taitaa olla pikemminkin naiseni äiti. Kurppainen juoruämmä se on, typerä ja kuvottava. Melkein yhtä tyhmä kuin sinä.


    • isam44

      Menkää molemmat lääkäriin, anoppisi kuten ehdotit ja sinä asennevammasi takia.

    • ekstroverttiiii

      mistä päättelet, että vastaaja on nainen? itse veikkaisin miestä.

    • Sukurakas

      Kärsi pois. Miehesi äiti.

      • hetero//

        En ole homo, sori.


    • lisää lavasäteilyä

      Mikä näillä hössöttävillä anopeilla on kun on niin ihmeellistä kun perheeseen tulee lapsi? Onko se lapsi niin ihmeellinen kun ovat itsekin olleet lapsia?

      Vai onko kyseessä yhden aivosolun päässä olevan ikääntyvän ihmisen takaisin "lapseksi" tulo, josta kärsii myötähäpeästä koko ympäröivä maailma?

    • kaduttaa nyt

      voi teitä, kunhan itse ootte vanhoja, katsotaan miten sitten suu pannaan.. itse olin kans tuollanen, ehkä johtu siitä kun olin liian mustasukkanen silloisesta miehestäni..

      • Anonyymi

        Tuskin.

        Mua ei lapset voisi vähempää kiinnostaa. Ja jos lapsia joku päivä olisi niin eipä ole pää tolla nollatasolla mikä tällä anopin irvikuvalla.


    • onko Jari lesbo?

      Ei se sitä tarkoita, että kun on vanha tai vanhempi kuten tässä tapauksessa tämä hössönsössö, paskanhölöttäjä ja huutelija vasta 59 w , voi miten tahansa käyttäytyä, huudella ja jauhaa paskaa kaikkien muiden puheen yli ja tuoda ylikorostettuna omaa ja ylityperää persoonaansa esiin tilanteessa kuin tilanteessa.

      No, ehkä tämänkin vajakin kohdalla voidaan todeta vanhan sananlaskun "tyhjät tynnyrit kolisevat eniten" pitävän todella hyvin paikkansa. Kyllä jolllain tavalla säälittää ja hävettää samaan aikaan, että iso ihminen käyttäytyy kuin pikku lapsi, tekee itsestään todella typerän kenen hyvänsä silmissä paskapuheillaan ja selän takana juoruamisillaan sekä erityisesti sillä, että tämä nollapää ei edes huomaa, kuinka muut inhoavat ja halveksivat häntä eikä edes pienempiä tai isompiakaan vihjeitä pitää typerä naamansa kiinni.

      No, kai näitä simppelipäitä ja paskanhössöttäjiä löytyy tästäkin maasta ja taitaa tämäkin kyseinen vajakki ollut tullut dementiavanhuksiinsa, joiden parissa hän työskentelee. Oma äitikin kuollut mielisairaalassa, taitaa olla nollapäällä geenit periytynyt.

      • geenit periytyy

        Oota hetki pian vaimosi on tasan samanlainen! Ei se omena kauas puusta putoa ;D....


    • Anonyymi

      Ai että kun oli taas pääsiäisenä ihana katsoa tätä hössöttäjää. Tuo yli kolmikymppisille ihmisille karkkia, sipsiä ja suklaata kuin pikkulapsille ja itse naukkailee appiukon kanssa cognacia minkä kerkeää. Ja siitähän se hössötys ja sekoilu nollapäässä senkuin pahenee.

      Naurettava naapureista ja työkavereista selän takana paskaa jauhava, typerä kana. Onneksi on eläkkeellä niin ei tarvi työkavereiden enää hävetä tätä paskanjauhajaa, jää vain perhepiirin hävettäväksi. Appiukko puolestaan on pulla suussa sönköttävä savolainen. Ei ole tainnut juntti oppia lapsuudessaan edes sitä, että ruoka suussa ei puhuta. Kun kuuntelee muita juttuja niin eipä ole paljoa muustakaan oppinut.

    • Anonyymi

      Kuule, muuta sinä maailmaa. Tuo hienostuneita alkupaloja ja samppanjaa ja juustoja ja viiniä. Tarjoudu laittamaan ruokaa tai ainakin korjaamaan kaikki jäljet.
      Toivo, että katsottaisiin yhdessä dokumentti maailman luonnon tilasta.
      Ota keskusteluun viimeisimmät uutiset ulkomailta.
      Opetelkaa pelaaman bridgeä porukalla. Kehu ystäviäsi ja työkavereitasi, löydä toisista aina hyvää.

      Ole esimerkkinä, äläk selän takan hauku.

      • Anonyymi

        Ok, mitä sen jälkeen tapahtuu kun näin teen:

        1. "Tuo hienostuneita alkupaloja ja samppanjaa, juustoja ja viiniä". Alkavat nämä juopot appi ja anoppi ensimmäiseksi kitisemään kun "ei ole tarpeeksi suolaa juustossa", viini on kuin heittäisi helmiä sioille. Alkupalojen pitää aikuisten lasten syödä kokonaan yksin, koska "ruoka on tehty syötäväksi eikä mitään saa jäädä pöydälle. Sillä välin anoppi hössöttää ja juopottelee jotain moukkamaisempaa.

        2. "Katso yhdessä dokumentti maailman luonnon tilasta ja ota keskusteluun viimeisimmät uutiset ulkomailta". Näitä aiheita kannattaa visusti välttää, koska tämä peruna suussa sössöttävä appiukko alkaa ensimmäiseksi ryssittelemään venäläisiä, kertomaan kuin vihreät ovat kauheita kun pitää ihan autokin Porvooseen asti jättää parkkiin Helsingissä käydessä sekä alkaa paasaamaan kuinka ilmastonmuutosta ei ole ja kuinka vihreät ovat keksineet sen. Moukka mikä moukka.

        3. "Opetelkaa pelaamaan bridgeä porukalla". Jospa ensin opetellaan pokeria, jotta anoppi ja appi varmasti osaavat ja siksi aikaa otetaan alkoholit pois pöydästä sekä komennetaan näitä kahta lopettamaan sössötys, muiden päälle puhuminen sekä ADHD-tyyliin aiheen vaihtaminen kesken lauseen kun tällä henkisesti 3w anopilla ei riitä keskittymiskyky puhumaan yhdestä asiasta kerralla loppuun asti eikä varsinkan ilman joka ilta nautittua alkoholia.

        4. "Kehu ystäviäsi ja työkavereitasi". Enpä taida. Anoppi on viimeiset 15 vuotta keskittynyt haukkumaan selän takana kaikkia työkavereitaan ja pomojaan alalta sekä myös hoitokodissa olevia potilaita nimeltä, näissähän vallitsee vaitiolovelvollisuus. No, ollaanpahan tiedetty jokaisen potilaan nimi ja kaikki mitä on tapahtunut sekä kuinka kusipäitä myös nämä potilaat ovat - luonnollisesti ilman pienintäkään omaa mielenkiintoa asiaan.


    • Anonyymi

      Kiitos samoin. Tämä anoppi jonka kanssa joudun pakosta olemaan jouluna ja lasten syntymäpäivinä samassa tilassa on täydellinen Kusipää! Tämä kusipää ei tajua, mikä kuuluu hänelle ja mikä on minun omaisuuttani. Tämä kusipää ei välitä siitä rikkooko, vaihtaako tai sotkeeko tavaroitamme tai paikkojamme. Hänelle ei ole mikään este viedä, rikkoa tai sotkea esimerkiksi vaatteitani. Hän myös ompelee vaatteitani uuteen uskoon. Tämä kusipää ei myöskään välitä siitä onko viemässä mennessään esimerkiksi alusvaatteitani tai jotain muuta meillä käydessään. Viemisen kohteella ei hänelle ole väliä. Voi olla kukka, tuppetwaren kippo, tekstiili, ompeluneulat tai kerä lankaa. Kaikki tälle saatanan kusipäälle käy. Tämä kusipää ei säästele vääristeleviä seläntakus puheitaan vaan mustamaalaa minua hänen puolen suvulleen. Tämä kusipää ei ole kiitollinen mistään. Ja viimeisekseen, Tämä Kusipää palvoo kuolemaa. Vain kuolema on hänen puheidensa mukaan sitä jotakin!!
      Kun olen erehtynyt pyytämään jotakin asiaa häneltä, hän tekee asian väärinpäin.
      Tämä kusipää on sanomisillaan ja tekemisillään vaarallinen muille. Hän on itse niin saatanasta, että tämä vihan määrä ei riitä kuvailemaan sitä tunnetta jota tästä kusipäästä kärsin ja koen! Tämä kusipää tarvitsisi M1 lähetteen tai vähintäänkin sosiaaliviranomaiselle ilmoituksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe