Jooga on hindulaisuuden solutus ja lähetystyötä!

ällistynyt

Kaikkien erilaisten joogasuuntauksien syvin ja olennaisin päämäärä on henkinen kasvu, jooga ei ole siis pelkkää fyysistä harjoittelua. Jooga perustuu itämaisten uskontojen mukaiseen henkisen kasvun opetukseen. Jooga kehitettiin keinoksi, jonka kautta pyritään vapautumaan jälleensyntymisen, eli reinkarnaation loputtomasta kierteestä. Sanottakoon tähän kohtaan se että hindulaisuuden jälleensyntymisoppi on valheellinen opetus ihmisen henkisestä kasvusta.

Joogan henkisen kasvun päämääränä on päästä moksaan (moksha - hindu nirvana), eli valaistumiseen. Hindulaisuus opettaa, että valaistumisen kautta ihminen yhdistyy maailmankaikkeuden henkeen (Brahman) ja vapautuu jälleensyntymän ketjusta. Tämän jälkeen ymmärrät sen miksi joogaajat säännöllisesti joogaavat ja toistavat yhä uudestaan joogaliikkeita ja meditaatiota, sillä he koittavat päästä jälleensyntymisen kiertokulusta. Osa joogaajista ymmärtää tämän, koska he ovat joogan henkisen kasvun myötä sitoutuneet hindulaisuuden opetuksiin. Osa joogaajista on tästä tietämättömiä, mutta pimeyden henkivaltojen tarkoitus on eksyttää myös heidät uskomaan valheelliseen jälleensyntymisoppiin ja pyrkimään vapautumaan sen kiertokulusta joogan avulla.


Hindulaisuuden mukaan kaikki uskonnot ovat oikeita polkuja, jotka johtavat lopulta yhden ja saman jumalan luokse. Tämän syyn tähden hindut sanovat, että he eivät tee lähetystyötä. Hindulaisuus opettaa, että avatar on jumalallinen inkarnaatio, jossa avatar on pelastaja ja Vishnun inkarnaatio. Hindulaisuuden mukaan todellinen avatar voi olla vain sellainen, joka on syntynyt Intiassa. Hindulaisuus tunnustaa Jeesuksen avattareksi, mutta hindulaisuuden mukaan Jeesus ei ollut täysavatar.

Hindulaisuus valehtelee siinä kun se sanoo, ettei se tee lähetystyötä. Itse asiassa esimerkiksi joogan kautta tapahtuu hindulaista lähetystyötä, sillä joogan kautta ihmiset kiinnostuvat itämaisista uskonnoista ja niiden opeista myös hindulaisuuden opeista. Jooga on kuin valeasu, jonka tarkoitus on eksyttää ihminen uskomaan isän uskontojen opetuksia. Jooga näyttäytyy ihmiselle aluksi fyysisenä harjoituksena, joka myös auttaa henkiseen hyvinvointiin.

Joogan päämäärä on kuitenkin henkinen kasvu idän uskontojen oppien mukaisesti. Hindulaisuuden lähetystyö joogan kautta tapahtuu salakavalasti, aluksi ikään kuin peitteen verhoamana, mutta lopulta avoimesti hindulaisuutta opettaen, kun ihminen on saatu pysyvään koukkuun. Valhe toimii hyvin usein sillä tavalla, että se aluksi kieltää sen todellisen päämäärän ja kun ihminen on houkuteltu mukaan, niin hänet "aivopestään" valheeseen mukaan. Kun ihminen on hyväksynyt valheen, niin valhe paljastaa itsensä ja tunnustaa sen minkä aluksi kielsi.

Teksti on kopioitu sivulta http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

Aika paha jymäytys ja huijaus!

17

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen minä

      Se on ihan hyvä et henkinen tietous ja ymmärrys idästäkin on pikkuhiljaa kaikkien saatavilla. Muuten me kaikki jouduttas olee kristinuskon harhauttamina. Uudet näkökulmat ja ajatukset auttavat ihmisen henkistä kasvua, jooga voi olla niistä yksi.

      Yllä oleva kirjoittaja elää suuressa pelossa, mutta se on hänen valintansa. Vaihtoehtoisesti voi elää rakkaudessa ja vähentää pelkojaan, sillä pelot ovat egon ja erillisyyden luomaa harhaa. Uskonnoilla on kautta aikain ollut suuri rooli uskotella että pelot ja erillisyys ovat totta. Nyt on ihmiskunnan aika tullut vapautua näistä.

      Kiitos sinulle että toit oman pelkosi esille. Nyt voit tiedostaa sen ja jos et enää halua elää pelossa voit vapauttaa pelkosi ja elää uskomatonta elämää ilman pelkoja. Jumalan valtakunta on tarkoitus rakentaa maan päälle. Uskotko että Jumalan valtakunnassa pelätään? Ei ollenkaan. Katso nyt sisällesi pystytkö löytämään Jumalan valtakunnan sisältäsi. Jos sisälläsi asustaa pelkoja et ole vielä löytänyt/muistanut sitä Jumalan valtakuntaa, joka sinulle kyllä kuuluu kuoleman jälkeen ilman tuomioita, mutta tehtäväsi ihmisenä olikin löytää Jumalan valtakunta sisältäsi tässä ja nyt. Siksi me synnyimme tänne. Emme rangaistuksen vuoksi vaan muistamisen vuoksi, jotta voisimme elää uskomatonta elämää ihmiskehossa.

      Kristinusko ei ole ymmärtänyt täysin ihmiselämän tarkoitusta, sillä se keskittyy murehtimaan kuoleman jälkeistä elämää kasvattamalla pelkoja ihmisiin ja siten hidastaa ihmisen todellista henkistä kasvua.

    • ällistynyt

      Joogan synnyinmaa on Intia. Hindulaisuus on Intian pääuskonto, sillä n. 80% intialaisista on hinduja. Hindulaisen uskonnon opetuksen päämäärä on saavuttaa valaistuminen, jonka kautta ihmiselle luvataan vapatuminen jälleensyntymisen kiertokulusta, sillä hindulaisuuden mukaan vapautuminen jälleensyntymisen kiertokulusta yhdistää ihmisen universaalin henkeen. Joogan henkinen kasvu opettaa myös valaistumisesta ja jälleensyntymisen kiertokulusta vapautumisesta.

      Intiassa on siis hyvin vahva hindulaisen uskonnon vaikutus. Kun tutkitaan intialaisten mielenterveysongelmia, niin ne paljastavat sen että hindulaisuuden henkinen kasvu, jota myös jooga edustaa aiheuttaa paljon mielenterveysongelmia. Lupaus henkisestä hyvinvoinnista on siis valhe ja sen intialaisten suuret mielenterveysongelmien tilastot todistavat.

      Intia on iso maa, jonka väkiluku on vähän yli miljardi ihmistä. Intiassa on n. 125 miljoonaa ihmistä, jotka ovat mielenterveysongelmiin liittyviä palveluita. Kaikkia tapauksia ei edes noin isossa maassa pystytä tilastoimaan, joka tarkoittaa sitä että Intiassa on paljon enemmän mielenterveysongelmaisia kuin 125 miljoonaa. Oma lukunsa on riivaustapaukset, jotka ovat hyvin yleisiä Intiassa. Hindulaisuudessa vaikuttavat pahat henget saavat aikaan ihmisessä riivaustilan, joka tarkoittaa sitä, että demoni menee ihmiseen asumaan tai sitten vaikuttaa ihmisessä esim. hyvin voimakkaan tilapäisen väkivaltaisuuskohtauksen. Hindulaisuuden palvontamenojen aikana on tapahtunut useita tapauksia, joissa riivaaja on joko mennyt ihmiseen asumaan tai tilapäisesti vaikuttanut ihmisessä väkivaltaista tai sekavaa käyttäytymistä.

      Tutkimusten mukaan Intiassa yli 125 miljoonaa ihmistä kärsii mielenterveysongelmista ja joka vuosi raportoidaan 250 000 uutta tapausta. Raportissa todetaan, että luvut eivät sisällä tuhansia muita, joilla ei ole pääsyä terveyshuollon avun piiriin. Toisen tutkimuksen mukaan on arvioitu, että Intiassa pitkäaikaisten psykoottisten potilaiden määrä kasvaa 50 miljoonaan vuoteen 2010 mennessä.

      Hindulaisuuden uskonolla ja sen henkisellä kasvulla (jooga on yksi osa tätä henkistä tietä) on suuri vaikutus intialaisten elämään. Näin suuret tilastolliset mielenterveysongelma luvut paljastavat meille sen, että henkinen kasvu johon joogakin kuuluu ei todellakaan ole auttanut intialaisia. On käynyt päinvastoin ja suuri osa intialaisia elää suurissa mielenterveysongelmissa. Intiassa on paljon köyhyyttä, eriarvoisuutta, mielenalueen sairauksia, riivattuja jne.

      tuolt; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html#7a

      • joko taas

        Kysyn taas, vaikka vastausta ei taida tulla tälläkään kerralla. Oletko itse linkkien kirjoittaja, vai oletko "paavolalaisuuteen hurahtanut" kun postailet näitä suoria lainauksia noilta samoilta sivuilta useille eri palstoille? Jos olet jälkimmäistä, oletko ajatellut, ettet tee kovin hyvää pr:ää "idolillesi" kopioidessasi hänen tekstejään kirjoitusvirheineen kaikkineen kuin vähän arveluttavanlaatuisia saarnoja konsanaan? Puhumattakaan, että tuollaiset suorat pitkät tekstilainaukset ovat kiellettyjä s24-palstan sääntöjen mukaan. No, kuten totesin, ei taida tulla vastausta tähänkään kyselyyni. Mutta kiinnostaisi tietää, mitä hyvää kuvittelet näillä aloituksilla saavasi aikaan.


      • BMI20

        Ikivanha viesti, mutta vastaan silti.
        Mielenterveydellisiin ongelmiin löytyy runsaasti selittäviä tekijöitä aivojen biokemiallisista muutoksista, ts. välittäjäaineiden toiminnasta. Näkemys että mielenterveysongelmat olisivat jonkin persoonallisen pahan aiheuttamia rangaistuksia, on todella keskiaikainen yksinkertaistus. Stressi ym. tekijät kyllä vaikuttavat välittäjäaineisiin ja hormoneihin, mutta systeemi on paljon monimutkaisempi kuin tämä perinteinen uskonnollinen näkemys että "hulluus on rangaistus synneistä". Miten suunnattoman paljon kärsimystä tuo näkemys onkaan aiheuttanut historian saatossa. Uskonnolliset tekstit käyttävät paljon yksinkertaistuksia ja vertauskuvia, ja on surullista kuinka jotkut päätyvät ottamaan sen kaiken aivan kirjaimellisesti ja vielä mesoamaan näkemystään eteenpäin kovastikin haavoittuvaisille ihmisille.
        Lukekaa ihmiset neuropsykologiaa, ja psykologiaa muutenkin. Asioita selitetään jo ihan yliopiston peruskurssitason oppikirjoissa. Kaupalliset muka-psykologiset opukset ja self help -kirjat eivät ole kuitenkaan tässä asiassa avuksi.


      • atheist in heaven
        BMI20 kirjoitti:

        Ikivanha viesti, mutta vastaan silti.
        Mielenterveydellisiin ongelmiin löytyy runsaasti selittäviä tekijöitä aivojen biokemiallisista muutoksista, ts. välittäjäaineiden toiminnasta. Näkemys että mielenterveysongelmat olisivat jonkin persoonallisen pahan aiheuttamia rangaistuksia, on todella keskiaikainen yksinkertaistus. Stressi ym. tekijät kyllä vaikuttavat välittäjäaineisiin ja hormoneihin, mutta systeemi on paljon monimutkaisempi kuin tämä perinteinen uskonnollinen näkemys että "hulluus on rangaistus synneistä". Miten suunnattoman paljon kärsimystä tuo näkemys onkaan aiheuttanut historian saatossa. Uskonnolliset tekstit käyttävät paljon yksinkertaistuksia ja vertauskuvia, ja on surullista kuinka jotkut päätyvät ottamaan sen kaiken aivan kirjaimellisesti ja vielä mesoamaan näkemystään eteenpäin kovastikin haavoittuvaisille ihmisille.
        Lukekaa ihmiset neuropsykologiaa, ja psykologiaa muutenkin. Asioita selitetään jo ihan yliopiston peruskurssitason oppikirjoissa. Kaupalliset muka-psykologiset opukset ja self help -kirjat eivät ole kuitenkaan tässä asiassa avuksi.

        Vähän toisenlainen näkökulma niihin kurssikirjoihin verrattuna:

        http://www.patheos.com/blogs/kathyschiffer/2013/02/an-atheist-in-heaven-eben-alexanders-venture-into-eternity/


      • totuus

        Mistä sä vedät noita lukujasi ja olettamiasi taitaa mielesi olla asialla jolla ei ole totuuden pohjaa...


      • Hmm...

        Entäs mielenterveys ongelmat nk kristillisissä maissa kuten Suomessa? Mitkähän ne luvut täällä ovat? Tuskin yhtään tuon iloisemmat. Ongelma on tämä kapitalistinen maailma, joka ajaa ihmisen äärirajoille oman jaksamisensa kanssa.


    • Vau...

      Henkinen kasvu on selvästi pahasta, taivaaseen pääsee vain lapsenkaltainen eli regressio on tie eteenpäin!

      • henkisenkasvunvalo

        Joogan henkinen kasvu perustuu idän uskontoihin. Aika kyseenalaista toi henkisen kasvun juttu!


      • Kukkuluuruu
        henkisenkasvunvalo kirjoitti:

        Joogan henkinen kasvu perustuu idän uskontoihin. Aika kyseenalaista toi henkisen kasvun juttu!

        Jees sovitaan näin.


      • Pakanat
        henkisenkasvunvalo kirjoitti:

        Joogan henkinen kasvu perustuu idän uskontoihin. Aika kyseenalaista toi henkisen kasvun juttu!

        Kristinuskokin on idän uskonto. Meillä oltiin euroopassa fiksumpia.


    • true light

      Nou for yoga.

    • pffftt

      On tässä maailmassa kaikenlaisia pellejä. Hindufundiksia joiden mielestä länsimaiset ovat varastaneet joogasta vain nimen ja jeesusfundiksia joiden mielestä jooga on hindulaisuutta. Todellisuudessa jooga on vanhempaa kuin nämä uudet uskonnot.

    • Reinokki

      Jep, ja uskonnot taas perustuvat yhteen ja samaan eri paketissa tarjottuna, kummatkin vanhempia käsitteenä kuin monet uskonnot ja länsimainen "viisaus".

    • Jooo.

      Hyvin on solutus onnistunut, onnittelut hyvästä työstä.

      • Lol :D

        Näin on, kyllä on viisas aloitus. Nytkin hinduja melkein koko Suomi täynnä.


    • Khristoslogia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1703
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1128
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      47
      916
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      69
      897
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe