"tämä ei ole kuulustelu"

sonya..

Olen myyjänä keskisuuressa tavaratalossa. Tänään meillä oli ns. keskustelu jossa olivat mukana turvallisuuspäällikkö, sihteeri, jonkin sortin päällikkö, luottamusmies ja joku nainen. En tiedä kun eivät esittäytyneet. Kyseessä oli myyntien miinuksilla olon syyt.

Ne etsivät koneelta vuoden vanhoja kuitteja ja vaativat selvitystä siinä ja nyt. Olen siis kassalla, palvelen satoja ihmisiä päivässä ja pitäisi muistaa vuoden vanhat tapahtumat?

Olin antanut jonkin tuotteen ns. ilmaiseksi ja tästä nousi kauhea syyttely ja poliisilla uhkailu. Luottamusmies ei suutansa auki saanut. En siinä tilanteessa pystynyt muistamaan mistä oli kyse, mutta poistuttuani paikalta muistin ja selitin mistä oli kyse. Tuote oli ollut kaupanpäällinen jota ei vain oltu ohjelmoitu koneelle joten olin syöttänyt sen käsin.

Suoraan sanoen mua vitutti todella paljon niiden ihmisten käytös. Onko oikein syyllistää tuolla tavalla ilman todisteita. Olen ollut ko. firmassa 4 vuotta töissä enkä tod ole koskaan tehnyt mitään laitonta. Ei voi luottaa sen vertaa sitten työntekijöihinsä. Oikein nautinnollista mennä huomenna töihin kun tietää että joka tekemistä seurataan suurennuslasin kanssa.

Suoraan ei sanottu mutta sen käsityksen sain, koska en pystynyt muistamaan tapausta, että jos en kahden viikon sisällä pysty antamaan selvitystä, asia lähtee poliisin tutkintaan. Siis poliisin, pientä liiottelua mun mielestä, etenkin kun eivät edes pohtineet muuta selitystä, heti olettivat että annan noin vain ilmaiseksi tavaroita asiakkaille. Tunnelma oli muutenkin painostava ja syyttävä, luottamusmiehen läsnäolo ei auttanut sentin vertaa, mies pysyi hiljaa koko ajan, kunnes häneltä kysyttiin oliko kaikki mennyt hyvin ja kyllä hänen mielestään.

Ärsyttävää. En halua palata takaisin kassalle, mutta tuskin mua siirretään minnekään muuallekaan.

4

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ads

      Millainen sopimus teillä on työnantajan kanssa kaupanpäällisista tuotteista ja kuinka niitä saa asiakkaille antaa?

      Kuinka arvokas tämä kaupanpäällinen tuote oli?
      Löytyykö siis kyseinen tuote ohjelmistosta, vaikka se on "syötetty käsin" ja kirjanpidon ja inventaarion pitäisi täsmätä?

    • sonya____

      jep, tuote löytyi ohjelmistosta, ei oltu vain silloin syötetty vielä koneelle, arvo oli 7 € * 3 eli 21 € yli sadan euron ostoksista, ihan oikein oli, tuli siinä sitte todistettua muutamaanki kertaan. kun kysyin niiltä että ihanko todella ne luulee että jakelen siinä kassalla tavaroita ilmaiseksi, niin ne oli, että siltä se vaan näyttää!

      nyt on selvitykset töis menos sitte......... kaikkien osalta mutta eritoten mun, vaikka selvitys tuli?? mua kehotettiin ottaan yhteyttä liittoon mut en jaksais mitään suurempaa vääntöö

      • soitasoita

        Miksi maksat jäsenmaksuja, jos et tosipaikan tullen käytä hyväksesi sitä, että kuulut liittoon. Juuri nyt sinun pitää ottaa sinne yhteyttä. Soita ja puhu asiastasi. Ei se vielä tarkoita, että liitosta hyökätään työpaikallesi, vaan sitä, että saat asiantuntevaa apua siihen, miten sinun on parasta toimia.


    • pois vaan

      Kyllä tuossa vaiheessa kannattaa viimeistään avata jo työnhaku. Lähde surffailemaan Oikotien tai Monsterin sivuille ja etsi sellainen duuni, jossa työntekijöitä arvostetaan.

      Vaikka tuo kyseinen keissi saadaankin selvitettyä, se jättää jälkensä sinuun ja työnantajaan. Koko ajan saat stressata että onhan tämä nyt varmasti oikein jne. Toisaalta työnantaja epäilee tuon jälkeen kaikesta mahdollisesta ja kyttää oikein kyttäämällä sinua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6346
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2150
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe