LEIRIKASTEET!?!

leirikaste

olen menossa leiriapulaiseksi, ja minun täytyy pitää lerikaste, Auttaisitteko, ja ketoisitte omat leirikasteet TAIJ ANTAISITTE AINAKIN IDEOITA :D
-kiitos-

33

7270

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jelppii PLIIS!

      ja minä kysyisin mikä on LEIRIKASTE?!

    • sammalllon.

      No minä olen ollut kerran heppaleirillä ja siellä leiri kaste meni jotenkin näin, meiän piti kävellä hevosen lannassa paljain jaloin ja mennä sellanen esterata silmät sidottuna ja sitten syödä hevosen lannalta näyttävää mössöä, mutta onneksi se ei sitä ollut, sen jälkeen hypättiin laiturilta järveen. :D

    • ridaajagirl

      Siellä missä mä käyn, nii meille laitettii pintelit silmien etee ettei nähtäis,ja sit meidän piti työntää kädet sellasee sankoo missä oli siirappia..sit viel sellasee sankoo missä oli puruja..Sitte otettii sellasesta muovinarusta kiinni ja leiriohjaaja johdatti meidät kaikkii paikkoihi.Ekas paikas meille syötettii mun mielestä jäätyneitä mansikoita, Sitte meille syötettii raparperin varsia.... ja laitettii raparperinlehti päähän.sit mentii nurmikolle ja siel sitte meidän päälle heitettii jääääkylmää vettä...sit mentii viel maneesii ja meille syötettii rusinarommijäätelöö...::D
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Tollanen leirikaste meillä toissavuonna....:D

      • shetufani

        eieeskuulosta leirikasteelta


      • leirikaste
        shetufani kirjoitti:

        eieeskuulosta leirikasteelta

        visit itse kertoa mllainen on mielestäsi leirikaste ja mitä haluaisit?


    • Tein leiriläisille

      Itse pari vuotta sitten tein leiriläisille tämmöisen radan.
      Leirillä oli viisi ihmistä (hyviä ratsastajia), joten jos otat vinkkejä ja on enempi ni jaa ryhmiin.

      yhdentoista aikaa
      herätettiin porukan, joka oli tunti sitten mennyt nukkumaan ja sanoin että hevoset on karannu tarhasta, koska joku oli unohtanu laittaa sähkön päälle.

      Sitten kun sain viimesetkin ulos, sidottiin niitten silmät pinteleillä ja pihalla oli kaks hevosta, koppakärryt kumpasellakin ja leiriläiset kyyditettiin pellon ympäri ja mökille, kärryt pomppi kynnöksellä mukavasti.
      Paikan päällä (lammen rannalla mökillä)
      avattiin pintelit silmiltä ja leiriläiset avasivat aitan oven, jolloin joukko työntekijöitä tuli vesipyssyillä pommittamaan.
      Kun vesi loppui ja porukka istui nuotiolle paistamaan vaahtokarkkeja, jokaiselle talutettiin nurkan takaa varustettu hevonen.

      Sitten huusin: "Se kuka ensimmäisenä koti tallilla saa paljon karkkia, reitti on merkattu punasella narulla!" (pituus n. 1½km)

      Leiriläiset nous satulaan, lähti täyttä laukkaa suunnistamaan tuntemattomassa maastossa tallille, itse työntekijöitten kanssa seurattiin kärryillä perässä.

      Ensimmäisenä tullut tosiaan sai kolme kiloa karkkia, joka reiluna poikana jakoi kavereiden kesken kaikki.
      Illan kruunasi vielä se, että leiriläiset olivat niin väsyneitä, ettei tarvinnu komentaa hiljempaa olemaan.

      • laaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        ooohoh ihana!! :DDDD mäkin haluun tommosen leirikasteen >_


    • assi

      sammallonin leirikaste ei oikein kuulostanut kivalta..Paljain jaloin lannassa kävelemistä??MItä hauskaa siinä muka on?

      • luffelainen

        Hei haloo! Lanta on kivaa ja mähän en Aio mihinkään mekkoiHin pukeutua!😡


    • HevosIhminen

      Kaverini oli leirillä, ja siellä leirikasteena leiriapulaiset
      laittoi leiriläisten kasvoille hevosten pissaa, ja paljailla
      käsillä piti kaivaa hevosten kakkaa...!

    • assi

      Eikä toikaan kuulosta mitenkään hauskalta...!Onko kaikissa leireissä leirikasteet??Ja jos on onko niien pakko olla ällöttäviä..

    • saikku

      moi meillä oli leirikaste semmonen,että meidät laitettiin pareittain ja jalat sidottiin pintelillä kiinni pariin ja silmät myös pintelillä sitten kaikki laitettiin traileriin sitten meijät ajettiin kentälle joka oli ihan kymmenen metrin pääsä ja jokainen pari vuorollaan laitettiin juoksemaan rata jossa meijän piti ekaksi mennä käyntiä ja pohkeen väistöö sitten ravia ja laukassa hypätä matalia esteitä, sitten meidän piti mennä kuusen oksien läpi. kuusen oksat mentyä meitä ammuttiin vesipyssyillä naamaan sitten lopun kruunasi se että meille syötettiin 3 eri mömmöä.

    • kokemusta on!

      Mun mielest leirikasteet on iha hölmöjä ja onneks niist on jo aika paljo luovuttu. Miettikää ny jotai alakouluikäsii lapsii ku ne ensin saadaan koval työl nukkumaan ja sit herätetää saman tien ja sit on taas hirvee homma saada ne uudelleen nukkumaan. Ei kai se niit haittaa jotka sitä vaa on järjestämäs, mut yövalvojil se on rankkaa. Ja kärsiihän siit myös niitten lasten aivot ku joutuu syväst unest heräämään ja kaiken lisäks ne näkee sen jälkee painajaisii. Jos leirikasteen meinaa vetää kannattaa se tehdä ennen lasten nukahtamista!

      • S.vkg

        No mutta se tapaahtuu ehkä kerran kesässä pitäähän sen olla sellanen mikä jää mieleen.💋💪 muo itteeni harmittaa ku mulle on pidetty vaan joskus pienempänä et olis kiva jos jos olis vieläkin🤔😀


    • leirikaste

      heippa! kitos vastaajoile, saan varmasti näistä jotakin irti. eli siis tarkotuksenani on tehdä leirikasteesta mukava ja sellainen joka soveltuu eri ikäisill :) en ajatellut paljoilla jloilalantalkassa, vaikka minusta se olisi huskaa, sillä tiedän eteivät kaikki siit'ä tykkää. leirikasteista voidaan olla montaa mieltä! MUTTA KIITOS

    • hei vaan

      Minä ja kaverini pidettiin kummitusleirikaste eli se suoritettiin keskiyöllä.

      • leirikaste

        kerro lisää! kuulostaa hyvältä


    • leiriläinen

      Meidän leirikasteessa meiltä kysyttiin kysymyksiä ja meidän piti vastata niihin esim.Minkä värinen Ella-poni on? No se on kimo ja jos vastasi oikein tuli ''lämmintä'' vettä niskaan joka oli todellisuudessa jääkylmää..Jos vastasi väärin tuli kylmää vettä niskaan.Seuraavaksi meidän silmät sidottiin ja meitä kuljetettiin pitkin pihaa, 'aitojen' ali joita ei ollut edes olemassa.Tietysti juuri siihen kohtaan oli tuotu hevosen lantaa. Sitten meidät tuotiin kahden lautasen viereen,toisessa vettä ja toisessa vehnäjauhoja. Vesi astiasta piti poimia purkka,myös jauho astiasta ja tietystihän siinä sitten jauho tarttui märkään ihoon. Meidän piti myös etsiä kaviokoukku ämpäristä jossa oli märkää turvetta ja lantaa. Meidät kasteltiin vedellä ja laitettiin pyörimään likaisessa karsinassa.

      Ei tämä mun mielestä ollu hirveen kauhee kaste,jos hevostyttö ei siedä lantaa niin ei kannata alottaa hevosharrastusta!

    • leiriläinen

      hei meillä olisellainen että ensiksi silmän peitettiin märillä pinteleillä sitten mninut vietiin lantalaan siellä minun piti kieriä ja kontata sitten minut lukittin sotkuiseen karsnaan ja pistettiin istumaan hevosen kakkaan ja jos en olisi syönyt kupillista suolaa pippuria ja hevosen kauraa niin en olsi päässyt hevosen kakasta enkä olisi saanut tulla karsinasta ulos sitten minut vetn kerimään hevosen kakkaan ja kauraa ja lopussa joudun mönkimään vesesteen läpi joka oli täynnä turvettä 100 asteista kylmää vettä ja se allas oli 10 metriä senjälkeen vietiin karsinaan otettiin pntelit poisja pti keksä pakoreitti karsinasta jos ei löytänt niin joutui jäämään karsinaan loppuyyöksi ja valot sammutettiin

      • leiriläinen

        ja muuten minä en löytänýt joten jouduin jäämään ja nukkua hevosen kakassa koko yön


    • oli kiva leirikaste

      minulla oli sellainen että ensiksi silmät peitettiin limaisilla pinteleillä ja lähdettiin kuljettamaan narulla sitten meidän päälle kaadettiin jotain hevosen pissaa ja haistiin ihan kuselta sitten meidän suuhun kaadettiin jotain chilipippuria ja päälle omena mehua jossa oli suolaa ja jos ei syönyt pistettiin istumaan hevosen kakkaan ja samalla kaadettiin kakkaa oman pään päälle ja mä en syönyt sitten kysyttiin 5 kysymystä niin joutui syömään kauraa lusikallisen sitten jouduttiin kierimään lantalassa sekä etsittiin liman keskeltä suulla porkkana (lopussa avustajat kerto et oli ite sylkeny siihen kuppiin) sitten taas mentiin makaamaan vesesteen veteen ja sitten joku avustajsta tuli päälle istumaan lopussa ne heitti tosi kylmää vettä 10 sankollista päälle se onni tui siten että toinen avustaja piti kiinni

    • toi oli kivaa

      meillä oli tälläinen ensiksi oli kisa kuka ratsastaa nopeiten kaikki vihjeet ja häviäjijä sai tehdä jotain noloa toisten edessä pintelit silmille kun tulokset oli laskettu minä olin häviäjä joten avustaja sitoi liti märät pintelit silmilleni ja antoi narun käteen jossa ällöä tahnaa sitten se sanoi mennäämpä tuonne ison tien varteen siellä se sanoi istu tähän ja siinä mihin istuin oli märkää hevosen kakkaa hammastahnaa ja hevosen pissiä ja kyllä muut leiriläiset sai hyvät naurut kun minun piti syödä kaksi litraa tabackoa ja laulaa samalla muumilaulua ja kokoajan tulimkävelijöitä siitä vierestä

    • leirikastelover

      Meillä oli leirillä oli toosi hauska leirikaste! Tosiaan oli heppa leiri ja seikkailuleiri. Mutta jos otatte ideoita niin muistakaa että leiriläiset olivat kaikki yli 12-vuotiaita ja meitä pelotti silti! Mutta kaikki oli tosi ilosia kasteen jälkeen. Meillä oli siis vähänniinku arvotus joka piti ratkasta yksin silmät kiinni.
      Meitä oli leirillä 5 leiriläistä ja jokaisella oli kasteessa oma avustaja.

      1. Kaikki herää kauheaan kiljuntaan ja meidät patistetaan vaihtamaan uikkarit päälle. Sitten meidän piti mennä tallippihalle ja meidän silmät sijottiin pinteleillä ettei nähny mitään. Sit me seisottiin vaan siinä.
      2. Yksitellen se oma avustaja nappas selän takaa (meinasin saada sydärin, säikähin niin paljon :D) kädet selän taa ja peitti suuta mutaisella kädellä (silleen kuitenki et pysty hengittään ja puhumaan. Sitten se talutti mut penkille istumaan ja siinä penkillä oli kylmää vettä, mutaa ja hiekkaa.
      3. Sitten avustaja kerto mitä on tapahtunu ja mitä pitää ratkasta ja mihin mennessä. Meillä oli tapahtunut hevosen ja tytön murha, piti ratkasta kuka on murhaaja.
      4. Avustaja lähti kuljettamaan mua silleen et pidin riimunnarun päästä kiinni. Mentiin olemattomien aitojen ali, lätäköistä yms :D
      5. Ensimmäinen piste oli että mentiin sellaseen kotaan missä haisi ruoste.. Sitten siellä kuulu naisen ääni joka sano jotaki että 'Maista uhrin verta, maista uhrin lihaa' Ja piti juoda lasillinen mansikkamehua missä oli suolaa ja syödä sellasta sosetta mihin oli sekotettu mandariinia, suklaata, sinappia ja mansikkahilloa xd
      6. Siellä mös se avustaja otti kädestä kiinni ja ikäänku vei sen koskemaan kaikkee ja samalla se selosti 'Koeta menninkäisen ihoa, koeta menninkäisen partaa, ' ja se oli vähänniinku murhaajavaihtoehto 1. Sitten siinä oli sellanen puolikas mandariini johon se avustaja yhtäkkiä tökkäs mun sormen ja huus 'Auu, silmäni' Ja sieltä vähänniiku harja lähti pukkimaan niinku menninkäinen ois jahannu :D Juoksin ihan täysillä sieltä kodasta ja sit se avustaja lähti viemään eteenpäin.
      Sitten siinä oli tollasia vastaavia ja lopuksi jokainen kerto mitä oli päätelly ja miksi. Oma vastaukseni oli että murhaaja oli menninkäinen koska muuten hän ei olisi saanut uhrin lihaa. Se oli onneksi oikein, ja side otettiin silmiltä.

      Kahdella oli mennyt väärin ja heidän piti pitää sidettä silmillään vielä. Heidät sidottiin jaloista ja käsistä yhteen niin että aina ulommainen käsi ja jalka olli vapaana. Jo heidän kävelylle naurettiin :D Heidät vietiin karsinaan jossa oli hevosen sontaa ja likaisia puruja, heidän piti käydä 10 kertaa istumassa ja sitten heidät vietiin pihalle ja heidän päälle heitettiin vettä :DD

      Meidän avustajat tekivät tuon kasteen niin hyvin, että ite unohin sen olevan leikkiä ja keskityin valtavasti, välillä pelotti. Yks kohta oli pelottavin, mun kädet sidottiin taakse yhteen ja mut laittettiin istumaan kärryihin ja niitä kärryjä vietiin pitkin polkuja :DD

    • leirikasteet kivoja

      Minusta ainakin suurin osa näistä "meidän päälle kaadettiin hevosen pissaa ja jouduttiin kierii hevosen kakassa" ei ole totta. Itse olen ollut kahdessa leirikasteessa ja molemmat ovat olleet mukavia.

      leirikaste 1

      Ensin meidät vietiin tallihuoneeseen. Sieltä sitten otettiin vuorotellen ihmisiä ulos ja silmät sidottiin pinteleillä. Ensin avustaja laittoi kävelemään aidan päällä (huom. tämä aita oli niin paksu, että siitä oli liki mahdoton tippua). Tämän jälkeen meidät talutettiin hevosen aitaukseen. Aitauksesta tulon jälkeen päällemme kaadettiin puruja ja suihkutettiin vettä. Sitten huudettiin "YLLÄTYS!" ja pinteli otettiin pois. Lopuksi he toivat eteemme peilin ja saatiin sitten katella miltä purut hiuksissa näytti. Tämä kaikki tehtiin paljan jaloin.

      leirikaste 2

      Ensin silmämme sidottiin huiveilla ja meidät kaikki talutettiin traileriin. Traileri pyöri pari kertaa ympyrää ja vei meidät sitten metsään. Metsässä meitä johdatettiin narun avulla. Päästyämme pidemmälle meiltä otettiin siteet pois ja meidän piti laskea montako puuta ja kiveä paikalla oli. Sitten piti erilaisista seoksista poimia jotain kuten kiviä. Tämän jälkeen silmämme sidottiin taas ja johdatettiin traileriin. Tallilla halukkaat saivat jääkylmän suihkun. Ja olin yksi niistä. Tämäkin suoritettiin paljain jaloin.

    • Leiriläinen

      Meidän silmät sidottiin punteleillä ja pyörittiin muutaman kerran ympäri. Sitten meille syötettiin hevosten ruokia (lepää, suolakiveä...). Sitten leirin pitäjät kysyivät kaikilta leiriläisiltä, mikä heissä oli mukavaa. Jos ei osannut vastata kunnolla, sai vettä naamalle. Sitten meidät vietiin silmät sidottuina toiseen huoneeseen ja meidän piti etsiä "hevosen kakka ja pissa" ämpäristä kaviokoukku. Ämpärissähän oli oikeasti vain lämmintä vettä ja heiniä ;)

    • Aitsuww

      Mulla oli hoito
      Poni stroi

    • kdytyjd

      Olin kerran jalkapalloleirillä pitämässä leirikastetta kavereideni kanssa, ja oli siis niin onnistunut kaste ainakin meidän mielestä sitten. :D
      Homma alko sillä, että me hiivittiin salaa leiriläisten telttoihin ja alettiin kiljumaan ihan täyttä kun kaikki sai wapissa viestin samaan aikaan, sitten ku ne oltiin peläytytetty, sanottiin niille, että vaihtaa asuun joka voi mennä likaiseksi, ja kun tulivat ulos, peitettiin niiden silmät.
      Sitten oltiin jätetty ne seisomaan riviin, ja sanottiin niille, että tullaan kohta takasin (jäätii tietty, oltii vaa hiljaa), ja sitten jonkun ajan päästä mentiin viemään niitä pakettiautoa päin, ja puhuttiin eri äänellä ihan ku oltais jotain kidnappaajia. xD
      Vietiin ne sitte pakettiautoon, ja leirinohjaaja teki meille kierroksen metässä, itteäki pelotti vähän ku se heilutti sitä autoa niin jumalattomasti. xD Oli viel se kidnappaaja rooli, mut niille parille ku alko itkemään, kerrottiin niille et tä on leirikaste ja kaikki on ok. :D Sit vietiin ne ulos autosta metsään, ja tehtii noit perinteisii leirikaste juttuja, syö tätä jne, sit lopuks heitettiin ne veteen. xD
      Emt toi oli vaan niin hyvä, kai tota voi soveltaa jotenkin tallille mut... :D

    • eiollueespaha

      Oon ollu kavereitten kepparileireillä ja täs yks leirikaste: meiän silmät sidottiin, ja sit meiän piti ryömii esteen ali, sit piti ettii perunajauhomössöstä tölkkiklipsu(siel oli paljon muutakin roinaa) sitte meiät kuskattii yksitellen kottareilla talon taakse ja saatiin vettä niskaan :D

    • heppatytsy

      Meillä me tehtiin kaste illalla kun oli jo pimeää ja viileää.
      Leirillä oli aika paljon väkeä joten nuoremmat meni eka ja sitte vähä vanhemmat 😁 Olin silloin aika nuori joten oli ensimmäisessä vuorossa.
      1.Meille laitettiin pintelit silmien eteen ja lukittiin likaiseen karsinaan.
      Kaikki oli ihan paniikissa ja pyöri siellä karsinassa niin että mun varpaille astuttiin.
      2.Joku ohjaajista tuli hakemaan meidät ulos ja me otettiin kiinni toistemme olkapäistä kun meitä lähettiin kuljettaa maneesiin.
      3.Eka siinä oli estepuomeja joiden yli ja ali piti ryömiä.
      4.Sitten me käveltiin matalan aidan päällä ja mä tipuin sieltä 😌
      5.Me mentiin kaikkien löllöjen kumien ja mutapaikkojen yli ja sit meiän piti etsiä ämpäristä jossa oli jotain lämmintä nestettä kaviokoukku (meille sanottiin että se on kusta)
      6.Sitten meiät talutettiin riviin ja meiltä kysyttiin kysymyksiä esim."Kuinka monta jouhta Julle-ponin päässä on?" Ja mä vastasin: "Miljoona?" Ja se oli väärin niin meidän päälle suihkutettiin kylmää vettä. Ja mä ja mun kaveri lähettiin juoksee pakoon niin me törmättiin seinään 😂😆😊!!!!!
      7. Ja kun me oltiin lopulta ihan märkiä niin mun kaverilla ei ollu pyyhettä ja me lähettiin etsii ratsastuksen opettajaa ja se oli menny viemään hevosii kesälaitumille niin me vaan juostiin siellä ihan viluissamme ja mä sain nuhan 😊
      Ps.Toi oli mun eka leirikaste!!!😊

    • Lumihepo

      Viime kesänä olin leirillä ja meiän leirikaste oli tämmönen:
      Eka sanottii et laittakaa päälle vaattet jotka saa likaantua. Sit meiät vietii leirikeskuksen terassille ja meiän silmät peitettiin pintelillä. Sit me käveltii jonossa (piettiin liinasta kii) nurmikolla jossa oli puun oksia. Ne sattu jalkoihi :( sitten meiän piti kävellä vesimaton yli ja siinä oli kuravettä. Sit meiät vietiin maneesiin ja siel meiän piti mennä esteen puomejen veälistä (arviolta alapuomi 20cm ja yläpuomi 60 cm korkeudella). Sen jälkeen meiän piti ehtiä maneesista leiri isonen ja kertoo sen nimi. Kun kaikki oli tehneet tämän meidät kasteltiin. Sitten meidät laitettiin jonoon ja jonosta otettiin aina yks kerrallaan vähä kauemmaks muista ja kysyttiin joku hevosaiheinen kysymys. Jos vastas oikeen pääs seuraavalle pisteelle ja jos vastas väärin sai kylmää vettä niskaan. Seuraava juttu oli että piti etsiä pullonkorkki jostain kastellusta turpeesta (meille uskoteltiin sen olevan hevosen paskaa). Tämän jälkeen meiltä otettiin pintelit pois silmiltä ja meiät kasteltiin. Sitten meille sanottiin että "kunniakierros oikeaan olkaa hyvä!" Me lähettiin juoksemaan maneesia kiekkaan ja meidän päälle heitettiin vettä.

      Onneks oli kuuma päivä! Ja tää oli hauska leirikaste!!! :)

    • Leiriläinen

      Meillä oli tällainen leirikaste:
      1. Isoset "lukitsivat" meidät leirikämppään eikä missään nimessä saanu tulla ulos. Tässä vaiheessa kaikki arvasi että on leirikaste kyseessä ja alkoivat vaihtaa vaatteita yms.
      2. Isoset tulivat leirikämppään ja toivat mukanaan suitsia. He alkoivat pitää meille teoriaa erilaisista suitsi- ja kuolaintyypeistä.
      3. Sitten he hakivat tallista pinteleitä ja opettivat meidät käärimään pintelit. Jos ei käärinyt hyvin niin joutui tekemään uudestaan :D
      4. Kun vihdoin ja viimein kaikki sai pintelit käärittyä isoset sanoi että LEIRIKASTE ja loppujen piti mennä vaihtaa huonommat vaatteet. Siinä vaiheessa osalle alettiin sitomaan pinteleitä naamalle.
      5. Kaikilla oli pintelit naamalla ja lähdettiin pois leirikämpästä jonossa toisiamme olkapäistä pitäen.
      6. Aluksi meidän piti mennä " Nikke" -ponin selkään joka pukittaa. Oikeasti tämä oli vain satulateline, jonka päällä oli satula. Se ei ollut mitenkään kiinni telineessä, joten parihan sieltä tuli alas satulan kera :D Isoset siis heilutti tätä satulatelinettä.
      7. Sitten mentiin kolme kerrallaan ponikärryjen kyytiin, jota "Aatu"-poni veti. Oikeasti siis tässäkin isonen veti kärryjä.
      8. Meidät pistettiin istumaan soratielle maahan ja ooteltiin siinä että loputkin tulis. Tässä vaiheessa meitä kasteltiin myös kylmällä vedellä. Oli muuten ihana kun samalla tihutti vettä :D
      9. Sitten mentiin iiihhaaanaaallle mutakentälle jossa meidän piti ryömiä tosi matalien kavalettien ali ja mennä tosi mutaisten esteiden yli. Se kentän pohja oli mun mielestä aika mukava, en tiiä miten :D
      10. Sitten meidät pistettiin kävelemään lantalaan. Oli aika ällöttävää kun osa siitä lannasta oli vielä lämmintä :// Lantalasta on ovi suoraan talliin, joten seuraavaksi meidän piti mennä sinne
      11. Meidän piti seuraavaksi tunnistaa heppa. Jos ei arvannut oikein piti syödä iso lusikallinen sinappia. Onneks arvasin oikein:D
      12. Sit meitä vietiin taas ulos. Piti jostain ihme turvotetusta pellavamössöstä ettii joku ihan pieni kivi eikä käsiä saanu pyyhkiä sen jälkeen mihinkään..
      13. Seuraavaksi piti mennä makaamaan kottareihin, jossa oli vettä, heiniä, ja kai jotain purua..? Ei ollu oikeen mukavaa ku se vesiki oli kylymää.
      14. Sit ooteltiin et loput tulis. Kun kaikki oli taas jonossa piti ottaa niillä ihanilla pellavamössökäsillä seuraavaa olkapäistä kiini. Tämähän johti siis siihen että kaikkien paidat oli ihan pellavassa sen jälkeen :D
      Sit naamaan kosketeltiin jollain ruohotupolla ja se oli pelottavaa
      15. Sit käveltiin semmosen jättiheinikon läpi tallin sivulle jossa oli isosia odottamassa letkujen ja ämpäreiden kanssa ja siinä taas kastuttiin... :D
      16. Saatiin ottaa pintelit pois naamalta mut meidän piti vielä käydä pesarin kautta, että päästäis suihkuun

      Juu eli semmonen leirikaste oli viime kesänä:D

    • Anonyymi

      Meillä oli viimevuonna sellane leiri kaste että luultiin että leirikaste on vasta huomenna mutta meidät tultiin herättää noh sit meidän silmille laitettiin märät pintelit ja sit meidän piti mennä yks kerralla sellane rata sit me lähettiin kävelee niiden leiri avustajien kanssa jonoo pitkin ja sit pysähdyttiin sit ihmeteltiin et kauan täs vielä täytyy seistä ja kun ne oli vielä sanonut että älkää lähtekö tästä tai ottako pinteleitä pois no seistiin siinä varmaa 20min ennenku otettiin ne kuitenki pois ja sit oltiii jossain hevonkuusessa ja piti sit ite päästä sieltä pois

      • Anonyymi

        Jotenkin siellä seassa oli vähän vaarallisiakin kasteita,esim.ratsastaa hevosella takasin kovaa laukkaa et kuka on eka tai pissa/kakka leikkejä.
        Ei pahalla mutta noissa voi käydä kyllä pahasti ja vastaakohan talli jos jotain käy?
        Ymmärrän kyllä pienen piruilun mutta jossain olis hyvä olla joku rajanakin...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1749
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1262
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      76
      1086
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe