KAUNEUSHOITOLA LUMILEE TAMPERE EI IKINÄ!!!!!!!!!!!!!!

Huijattu1980

Pieni varoituksen sananen kaikille. Älkää ikinä astuko jalallanne Tampereella kauneushoitola Lumileehen!! Itse hairahdin ostamaan lahjakortin ultraääni rasvanpoistoon. Kävin siellä 5-6 kertaa ja joka kerta ystävällinen, mukava vanhempi naishenkilö muisti kehua että kuinka hienosti vatsa on alkanut kiinteytymään. Minä uskoin ja uskoin (hölmö!!!) että jotain oikeasti alkaa tapahtumaan. Ennen viimeistä käyntikertaa päätin etten mene enää jos ei mittanauha ala näyttämään muutoksia. Täti jo hädissään lupaili ilmaisia lisähoitoja aineenvaihduntaan vaikka samaan tahtiin takoi valheita päähäni. Mitään ei tapahtunut, paitsi raha virtasi tädin kassaan. Kun ilmoitin peruvani jo varatut ajat koska ei tulosta synny niin täti tokaisi vain että no jos susta siltä tuntuu.... Tässä minun kokemukseni ja ihan vinkkinä vain että varokaa tätä paikkaa!!!!!

26

11665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • putkiaivo make

      Sinähän otit itse riskin ja vastuun..noilla konsteilla ei juurikaan mitään tapahdu jollet samalla muuta rukatottumusksiasi ja ala treenaamaan vatsalihaksia ja selkälihaksia..

      • varotaan

        Varotaan. Turha yrittää puolustella, tuo paikka menee boikottiin!


    • JJ

      Group city:ssä on KAUNEUSHOITOLA LUMILEE TAMPERE, on tarjous Ultraääni-rasvanpoisto keskivartalolle, reisille ja pakaroille tai käsivarsille vain 99€ (arvo 350€). Uskatakohan mennä kokeilemaan? Haluan kovasti päästään eroon selluliitistä.

      • sirppuliini

        Itse ostin lahjakortin tuon tarjouksen perusteella; en siis kuvittelekaan mitään ihmeitä tapahtuvan ainakaan yhdellä kerralla, mutta mielenkiinnosta haluan kokeilla, kun tuontyyppisistä hoidoista ei ole entuudestaan kokemusta.


      • Kokemusta on
        sirppuliini kirjoitti:

        Itse ostin lahjakortin tuon tarjouksen perusteella; en siis kuvittelekaan mitään ihmeitä tapahtuvan ainakaan yhdellä kerralla, mutta mielenkiinnosta haluan kokeilla, kun tuontyyppisistä hoidoista ei ole entuudestaan kokemusta.

        Minä ostin lahjakortin kanssa nyt ja tänään soitin sinne että pääsisinkö mahdollisimman pian (lahjakortti tulee voimaan vasta 2.5) niin rouva sanoi että tänään klo 17. Nyt sit kävin ja tämä kyseinen rouva oli erittäin ystävällinen ja vatsasta lähti ensimmäisellä hoitokerralla 3cm että yksilöllistä näköjään ja lupasi tosiaan vielä uusia hoitoja alennettiin hintaan. Että astukaa vaan ihan avoimin mielin siihen paikkaan toisin kuin ketjun aloittaja väittää. Ja tosiaan sitä hän sanoi moneen kertaan että sitten kun rasvaa on alle 2 cm paksusti niin sitten ei enää kannata ottaa koska teho kuitenkin niin pientä yms. Eli kun on reilummin ylimääräistä mutta silti niin että jo 3 cm näkyy niin suosittelen!


    • purnauspois

      Myös ripsienpidennykset tosi hyviä Lumileessä :)

      Valivali, kaikille ei toimi samat jutut. Eikä se paikan vika ole välttämättä silloin, vaan laite/hoitomenetelmä ei vain sinulle välttämättä sovi.

      • N58

        Itse ostin joskus kauneushoitola Diva nailsiin ja sama kohtalo :( Asiakaspalvelu oli aika törkeätä !


      • Lunakiva

        Lumilee on mun lempparipaikka, oon käynyt teini-ikäisestä tähän päivään asti nyt kymmenen vuotta kasvojenpuhdistuksessa. Ihana ilmapiiri ja liikkeen pitäjä todella huolehtivainen asiakkaistaan <3


    • tumblebee

      Ultraäänihoitoja ei ainakaan meillä koulussa tehty vatsan alueelle, koska siinä on riski vaurioittaa sisäelimiä, mutta ilmeisesti löytyy myös siihen sopivia laitteita?

      Tosiaan, jos vatsasta muka lähti 3 cm ensimmäisellä kerralla, niin aika pyöreähkö saa asiakas olla tai sitten aika hemmetin tehokas kone. Luulen kyllä sen 3 sentin olleen nestettä, koska moiset tulokset ovat mahdottomia yhden kerran jälkeen.

      Rasvan pois saamiseksi tarvitaan oikeasti sarjahoito eikä vain yksi kerta pystyäkseen mittamaan tuloksia.

      Itse olen ultraäänihoitoja saanut sarjahoitona ja vasta ensimmäisen viikon jälkeen huomasi pienen eron eikä vain aineenvaihdunnan kiihtyneen eli nesteen poistuvan.

    • Tyytyväinen asiakas

      Olen ollut vuosia Lumileen asiakas ja ollut aina erittäin tyytyväinen!

      Olen kokeillut tuota ultraäänihoitoa ja ollut tyytyväinen. Laihtumiseen ja pysyviin tuloksiin vaaditaan aina myös oikea ruokavalio, liikuntaa ja terveitä elämäntapoja, joten on turha odottaa mitään ihmetuloksia jos muuten ei asian eteen ole valmis muuttamaan omia tapojaan ja tottumuksiaan!

      Myös eri kasvohoidoista ja jalkahoidosta olen tykännyt!

    • ylipainonen_mamma

      olen itse menossa sinne nyt ens viikolla ja lääkäri sanoi et paremmat tulokset tulee kun viikko ennen ultraa käy sportista elämää ja viikko sen jälkeen niin tulokset näkyy.. saattaa lähtee jopa 6 kiloo :)

    • Ojasta allikkoon!

      Näyttää olevan hyvä keino haukkua jotakin yritystä, jolloin se saa julkisuutta ja kaikki alkavat raivokkaasti puolustaa sitä ja se saa ilmaista mainosta ja uusia asiakkaita!

    • Tyytyväinen

      Olin ultraäänirasvanpoistossa juuri tällä viikolla. Täti oli mukava, mutta en tiedä, tuleeko tuloksia. Liikun ja syön oikein sun muuta, mutta saa nähdä. Aion todellakin mennä uudestaan, vaikken välttämättä ultran merkeissä.

      Tottakai ne tarjoaa "halvemmalla" uuttakin kertaa, ei ne saa asiakkaita, jos ensin tarjoaa hoitoa hintaan 99e ja sen jälkeen yli kolmella sadalla.

    • Ihan oikee asiakas

      Olen käynyt kyseisessä hoitolassa eikä ole kyllä mitään valittamista. Kavitaatio on aika marginaalista ja vaatii omaa panosta siihen, että rasvakertymä alkaa hävitä. Vettä täytyy oikeasti nauttia vähintään 2 litraa, jotta lymfanesteitä on poistamaan hajoitetun rasvan. Myös ruokavalio kannattaa muokata parin viikon ajaksi terveelliseksi, turhat kalorit pois. Lumileen omistaja, tämä vanhempi rouva, kyllä antoi oikein hyvät ohjeet. Muistutti myös, ettei alkoholia tulisi käyttää ennen eikä jälkeen hoidon.

      Niin no hirveen vaikee todistaa, etten ole firman omaa porukkaa, mutta uskoo ken tahtoo. Ihan perus sairaanhoitaja Tampereelta. Itsekin menin ekaa kertaa citydealin perässä. Mutta selluliitista en päässyt eroon, sen sijaan sain muotoiltua reisiä kauniimmiksi. Selluliitista kärsivät: ostakaa esim Balance Pascoa emäsjauhetta, juokaa vettä päivittäin 2 litraa ja jos haluaa ottaa hoitoja, niin formo star infrapunakääreet auttaa siihen. Niistä sain apua selluliittivaivaani ja aion mennä nyt uudelleen pari kertaa ennen omia häitäni.

      • tyytyväisyys

        Olen ollut asikkaana täällä jo 15 v ja hyvin tyytyväinen kasvohoitoihin. Se olen kuullut noista laihdutus hoidoista, että siinä pitäisi myös itse tehdä hoidon jälkeen jotakin esim veden juontia ja liikuntaa ym. Uskon myös näiden kehujien olevan asiakkaiden kommentit, sillä monet ystävänikin käyvät täällä ja hekin ovat todella tyytyväisiä hoitoihin.


    • naurattaa...

      hahahahaaaa! Naurattaa tuo laitteilla laihduttaminen. Kyllä varmasti ovat avuksi laihduttamisen ja kiinteyttämisen ohella mutta menkää ulos kävelemään ja ruokavalio uusiksi terveellisempään... Anoppini laihtui pitkillä lenkeillä koiransa kanssa ja vain vähän muutti ruokatottumuksiaan...
      Tyhmä on se joka maksaa tuollaisista laihtuakseen kunnolla. Menisi sitten vaikka leikkaukseen jos ei pysty liikkumaan.

      • Sutjakampi ylioppilas

        Mulla oli ylppärit tulossa ja puku oli aika nafti. Kävin tällä rouvalla city dealin kautta tossa kavitaatiossa sen yhden kerran ja vatsasta lähti heti -1cm ja 2cm vielä lisää viikon päästä. Tottakai join paljon vettä, niin kuin pitikin ja söin terveellisemmin. Mahduin ylppäripäivänä jokatapauksessa mekkooni -3cm masun kapenemisen takia, että hyvä kokemus ainakin täällä :)


    • Tintti vm-64

      LUMILEE on mielestäni hyvä kohde ainakin kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon jos on tarvetta mennä. Itselläni 5x ja tulin tyytyväisenä takaisin ja nyt harkitsen jos minäkin laitattaisin "suositut" ripsien pidennykset siellä loppu kesästä,viimeistään.

    • SanompaVaan

      Kannattaa testata kauneushoitola Kahdeksas Aisti, www.8aisti.com, voin suositella lämpimästi.

      • Anonyymi

        Heillä on myynnissä ihania hoitotuotteita.


    • PaulaKos

      Ei kannata uskoa aina kaikkea mitä netistä lukee, mutta kannattaa käydä itse kokeilemassa ja sitten miettiä objektiivisesti oliko hyvä vai huono. Kokeilin itse Kauneushoitola Kahdeksatta Aistia täällä olleen suosituksen johdosta, enkä joutunut pettymään. Eli joskus nämä nettihöpinät pitävät myös paikkansa.

      • Anonyymi

        Minulta kanssa suositus Kahdeksannen Aistin Nikolle ja ihanalle hieronnalle❤️


      • Anonyymi

        Lämmin suositus myös minulta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lämmin suositus myös minulta!

        Pakko minunkin on tätä suositella. Kokeilin Kalevalaista Jäsenkorjausta. Hoitaja oli mukava ja ammattitaitoinen. Hinta oli edullinen ja hoito auttoi vaivaani. Iso peukku www.8aisti.com


    • Anonyymi

      Päinvastoin. Hyvä kasvohoito ja kohtuuhintainen. Suosittelen .

    • Anonyymi

      Hyvä paikka on ja suosittelen. Olen käynyt varmaankin jo 20 vuotta enkä muualla käy niin kauan kuin Lumilee on toiminnassa. Rouvalla on hyvä ammattitaito ja tekee työnsä todella huolella. Ystävällinen ja rauhallinen ilmapiiri ja vielä kotona voi ihailla kasvojen puhtautta ja raikkautta pitkään. Olen päässyt helpolla kun hän on aina huolehtinut mitä kasvoilleni on milloinkin tarpeen tehdä. Ei ole tarvinnut edes miettiä kävisinkö missään muualla.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe