Sherwood shop

Tietämätön

Onko jollain kokemuksia kyseisestä kaupasta. Onnistuuko netistä tilaaminen ja kuinka kauan toimitus kestää. Olen ostamassa vastakaarijousipakettia, enkä tiedä, voiko sen tilata netist, vai pitääkö se lähteä hakemaan helsingistä.

5

631

Vastaukset

  • sherwood shop myy myös netissä.Toimitusajat kotisivuilla jos tavara on kotona.

  • Tilasin sieltä kanssa vastakaarijousen, tai ainakin yritin. Vastausta tilaukseen ei ole vieläkään tullut ja lähettelin vielä perään sähköpostiakin, mutta siihenkään ei ole vastatttu. Taidan suosiolla tilata jostain muualta sen jousen sitten kun Sherwood shopissa ei tunnu palvelu ja jousten myynti pelaavan.

  • JOO,KYLLÄ KESTÄÄ JÄNTEET TILAUKSESSSA ,TILATTU YLI 3KUUKAUTTA SITTEN EI NÄY EIKÄ KUULU TAITAA OLLA PAREMPI LAITTAA ASIA KULUTTAJASUOJAA....10.8.2018

  • Eli ihan paska firma.Suosittelen ottamaan yhteyttä Jousiammunnan ttv-nimiseen firmaan.Omistaja Olympiavoittaja Tomi Poikolainen!Aina tulee täsmäohjeita,joita et saa tilatessasi ulkomailta tai varsinkin Kiinasta.www.jousiammunnanttv.fi

    • Tähtäinjousessa riittää opiskeltavaa, eikä harrastusta kannata aloittaa kylmiltään ulkomailta kallista jousta tilaamalla.

      Vanhoilla harrastajilla lienee käytettyjä, joutilaiksi jääneitä ja aloitteleville sopivia jousia nurkissaan. Voisivat laittaa ahkerammin kiertoon vaikkapa Nettimarkkinan kauppasivulle.


Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.