Rintojen katselu ja katselusta noin muutenkin

sjottaja__86_man

Mitä naiset ajattelevat jos miehet tuijottavat rintoja. Siis lähinnä että onko se jotenkin mieltä ylentävää kun huomaat että mies katsoo sinua. Olen huomannut että varsinkin sellaisilla naisilla jotka pitävät itseään kauniina niin tulee lähinnä hv-ilme jos sattuu katsomaan vilkaisua pidempään ja varsinkin jos katsoo rintoja ja sen jälkeen kasvoja niin voi melkein käsin kosketella sitä "voi v*ttu" mielentilaa joka naisella on sillä hetkellä. Osuivatko nämä arviot oikeaan?

22

2509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksi sana riittää

      Moukkamaista.

    • Sopivissa määrin ok

      Riippuu täysin miehestä ja siitä, että kuinka tarkkaan katsoo mitä itellään on päällä, mut mä en ainakaan koe sitä mitenkään pahana jos joku vähän tuijottaa.

      Pidemmän päälle käy tottakai ärsyttämään, ja jos se mies on joku ihan kaamea tapaus, mut sellanen "hienovarainen" tuijottaminen on vaan imartelevaa.

      • Kaamea Mies:.!1%#?+

        .

        "Kaamea Mies ei saa tuijottaa"

        .


    • parikymppinen_nainen

      Kiusallista. Jos hienovaraisesti vilkaisee kun minä en muka näe, niin se on ihan ok, joskus jopa mukavaa (jos vilkaisija on jokseenkin fiksu ja miellyttävä), mutta tuijottaminen/huomion tekeminen... Ei koskaan. Tulee olo, että toinen vaan pitää jonakin objektina, jota saa törkeästi tuijottaa. Ei kai miehistäkään ole kovin kiva, jos äkkiä nainen alkaa tuijottaa etuhaaraseen että hmmmmmm.

      Sellaiset naiset, jotka ovat sitä poveaan oikein korostamalla korostaneet että tissivako näkyy, niin se huomio on varmaan ihan aiheutettua. Mutta jos on ihan tavallinen paita eikä millään lailla ilmaise, että haluaa katseita, niin se on aina ällöä kun mies alkaa katsella rintoihin useammin kuin silmiin.

      • -

        "(jos vilkaisija on jokseenkin fiksu ja miellyttävä)"

        Eiköhän se tuossa ole kiteytettynä esitetty mitä mieltä naiset ovat asiasta.

        Liiallinen tuijottaminen on moukkamaista, eli alkukantaisen apinamaista jossa ihminen ei osaa pidättäytyä omista seksuaalisista himoistaan.

        Jos mies vaikuttaa ulkoisesti sivistyneeltä, on hän varteenotettava mies joka on todennäköisesti menestynyt tai tulee olemaan menestynyt. Tämä tuo turvallisuuden tunteen naiselle ja nainen hyväksyy tällaisen apinan miehekseen.

        Jos mies käyttäytyy sivistyneesti tai osaa esiintyä sellaisena niin että nainen tai muutkaan ihmiset eivät huomaa hänessä apinamaista ja alkukantaista olentoa joka ihminen pohjimmiltaan on, on hän varteenotettava sivistynyt mies joka voi kulkea nokka pystyssä, vaikka todellisuudessa kukaan sivistynyt ihminen ei kulje nokka pystyssä koska nykysivistykseen kuuluu se että ihminen ei osoita olevansa eriarvoisessa asemassa muiden apinoiden kanssa, vaikka todellisuudessa jokainen tietää ulkoisesta olemuksesta ja käyttäytymismallista kuuluvansa johonkin lokerikkoon.

        Hienostonaisille kelpaa hienostomiehet jotka käyttäytyvät hyvän sivistysmallin mukaan, ollen parempia kuin tavalliset ihmiset jotka tiedostavat ovat seksuaalihalunsa ja hyväksyvät ne. Hienostoihmiset osaavat sivistyneesti pidättää omat seksuaalihalunsa. Barbaarit eivät keksi tekosyitä miksi tehdä näin ja hyväksyvät evoluutioteorian jonka perusteella ihmisellä ei tulisi olla mitään estoja.

        Eiköhän se ole naisesta kiinni mistä kukin nainen pitää. Tuskin miehetkään hirveästi pitäisivät siitä jos joku tuijottaa jotain heidän kehonosaa, oli se sitten alapäätä tai hiuksia. Jos nainen käyttää paitaa jossa suuri kaula-aukko, on se selkeä osoitus että nainen haluaa olla miesten ihalun ja tuijotuksen kohteena. Nainen kuitenkin alkaa syrjimään tiettyjä miehiä eikä halua heidän tuijotuksia tai ihailua. Mitä menestyvämpi ja turvallisempi mies, sen enemmän nainen haluaa sellaisen miehen. Jokainen kuitenkin kokee miehen (tai naisen) eri tavoin turvalliseksi. Taloussuhdanteet vaikuttavat hyvin paljon parinvalintaan sekä mielikuvat. Raha ja terveys ovat usein valttia.


    • pikkutissinentyttö

      sellaset kulkeekin normipaidassa joilla on isot hinkit, niitä pitää tuijottaa vaikka ei näkyiskään, sellaset joilla vakoa näkyy 30 senttiä on itse tehtyä että miehet katselisi ja jos silleen pukeutuu täytyy myös kestää että vanhat ukot tiirailee niitä kanssa eli yli 35 vuotiaat

      • oho?

        "sellaset kulkeekin normipaidassa joilla on isot hinkit, niitä pitää tuijottaa vaikka ei näkyiskään"

        No, ei tosiaan pidä tuijottaa! Olipa outo kommentti naiselta(?). Rintojen koolle ei mahda mitään eikä viitsi burkaankaan pukeutua, vaikka se pienitissisiä tuijotuksenkipeitä helpottaisikin.


    • Jemina8

      Jos vähän kattoo niin ei se paha, mutta jos vaikka joku keski-ikänen ukko rupee tuijottaan niin kyllähän se vähän ahdistaa. Mutta kertokaas miehet miksi teitä ei saa katsoa, yks mies meni ihan sekasin kun vähän kattelin et ompa komia mies tuossa :D

    • ..kuin luvalla

      Katsoa saa muttei koskea !

    • man__.,_

      Mistä se on merkki jos nainen katsoo miestä silmiin esim. jos työpaikalla kohdataan ja kävellään toisiamme vastaan. Onko merkki mistään vai pitääkö nainen miestä jollakin tasolla seksikkäänä jos kyse ei ole vilkaisusta.

      • Käytöskukkanen

        Kyseessä on mitä ilmeisimmin psykopaattikirvesmurhaajasekopäähuora ja mikäli vielä tervehtii sinua kohteliaasti kuten yleisiin käytöstapoihin on joskus kuulunut, niin vuoren varmasti on. Hoitoon tuollaiset perisuomalaisen työilmapiirin saastuttajat ja kiireen vilkkaa.


    • ..

      Jos kuljen normivaatteissa (en paljastele itseäni) ja mies silmin nähden tollottaa, niin luokittelen miehen välittömästi vaarallisen tyhmäksi talebaniksi.

      Jos nainen pukeutuu paljastavasti, niin ottaa samalla riskin, että ihmiset tuijottaa. Toivon miehiltä ja naisilta itsehillintää. Kyllä omatkin silmät eksyy välillä miehen muotoihin, mutta pyrin välttämään, että sitä huomataan. Eli kohteliaisuuden rajoissa.

    • ..

      Näin noin viikko sitten Jyskissä upean miehen. Selvästi urheilija. Kauniit pakarat ja reidet. Ohuiden tuulihousujen ja pitkähihanisen paidan hyvin laskeutuva kangas...ihanan reipas askel ja ryhti. Hyvän tuulinen mies.

      Olisin voinut kokeilla siinä ...vaatteet päällä takaapäin....lähestynyt ja tarrannut napakasti mutta hellästi kyljistä....suudella niskaan ja korvan taakse ja hyväillyt rintalihaksia...kylkiä ja siitä alapäin reisiä. Ihan vaan ohimennen vähän silittänyt ja hyväillyt. Mutta niin ei saa tehdä.

      • 19

        >> Olisin voinut kokeilla siinä ...vaatteet päällä takaapäin...

        No tuossahan se tuli ihan nätisti tiivistettynä millaisia ajatuksia, mielitekoja ja tuntemuksia mielyttävän oloinen toinen sukupuoli voi herättää aivan spontaanisti.

        Olisikn melko hurja juttu jos kaikki mieliteot olisi normaalia toteuttaa livenä, heti ja spontaanisti. Kesäkaupungin katukuvassa ja puistoissa tapahtuisi varsin jänniä asioita ;-)

        Itse näen tavan takaa sympaattisen oloisia ja viehättäviä erilaisia namuisia naisia eri tilanteissa ja hieman samanakaltaiset aivan spontaanit ajatuksen tason fiilikset toisinaan kimpoilevat. Tekisi mieli lähestyä, kosketaa, otaa käsivarsiin, hyväillä herkästi vähän kaikkialta, tunnustella ja hyväillä timmiä peppua, reisiä, selkää, vatsaa, hiuksia. Jotkut herättää halun ottaa kasvot kämmeniin ja suudella hitaasti tunnustellen, maistellen ja nautiskelen siitä paikasta ym.

        Ole ja hallitse siinä sitten ajatuksia ja toimi kuitenkin sopivalla ja hyviin tapoihin kuuluvalla sivistyneellä tavalla. Näitä elon ristiaallokkoja.

        Huh! Selvästikin kevät ja levottomuus tulossa. Onneksi otsassa ei ole digiruutua jossa fiilikset tekstinä vierisivät ;-)

        Avaukseen liittyen. Kaikessa ihmissuhteisa tahdikkuus,hienovaraisuus, tilannetaju ja tunneälykkyys on suotavaa. Tokihan paljastavaan yläosaan pukeutuva nainen tekee sen aivan tietoisesti ( tai minnariin kauniit reitensä ristien, nam ) ja hake huomiota saden siitä jotakin tyydytystä, vahvistusta viehätysvoimallen, ehkäpä pieniä kiksejäkin, tosin silloinkin kaunista pintaa ihaillessan tahdikkuus on sopivaa. Niin, että nainen sen havaitsee, mutta kuitenkin hienovaraisesti kevyitä katseita antaen. Mikäli kyseessä oma kumppani, niin sitten voikin katsoa ja haukata ;-)

        Bonobot sekstailee kaiken aikaa ja hoitavat pienetkin konflit rauhanomaisesti useimiten sexillä:

        - http://fi.wikipedia.org/wiki/Bonobo

        Niin, sitä voikin filosofoida miksi ihmisten keskuudessa vaikkapa julkinen rakastelu ja seksuaalisuus ei ole normia ja aivan luonnollista, mistä juontuvat erilaiset hyvin hienojakoisetkin sopivuuden ja häveliäisyyden kriteerit. Jännä homma, että kehitysoppiteorian pohjalta ajatellen vain ihmiset ovat luoneet omat ns. sivistyneet sopivuusnorminsa asian suhteen. Mistä ja milloin klikki on syntynyt?


    • ei kivaa

      Toivon että minut nähdään ihmisenä eikä jonain "tisseinä" tai "peppuna".

    • dazzling blue

      Riippuu niin paljon naisesta. Minua rintojen tuijottelu imartelee. Tulee naisellinen, onnistunut ja jotenkin "täyttynyt" olo jos niitä katsotaan. En koe, että rinnoille osoitettu huomio olisi jotenkin itseltäni kokonaisuutena pois. Päinvastoin - rinnoille osoitettu positiivinen huomio vahvistaa itsetuntoani naisena ja ihmisenä.

      • hah hah haa

        Kirjoitti mies tai white trash -horo, joka ei tajua olevansa tuijotuksen kohteena pelkkä panopuu, ei mitään muuta.


    • 11+11 ei ole 22

      Naisen on hyvä ymmärtää, että se vaatii mieheltä herpaantumatonta itsehillintää olla katsomatta naisen rintoja.

      • niinpä. Joskus jopa kaverimies jääny kiinni tuijottamisesta ja repesin nauruun.

        En jaksa enää suhtautua kovin vakavasti jos joku tuijottelee. Ne kerää huomiota ja sen kans vaan eletään.


    • Niinpä:.

      Itse olen miehenä alkanut vältellä edes "huomaamattomasti" vilkuilemasta naisten muotoja. Harrastan paljon eri urheilulajeja ja muutamia kertoja työpaikalla naiskolleegojen tullessa työhuoneeseeni työasioissa huomaan, että katse käy muun ohessa käsivarsissa ja takamuksessa tosin hyvin "sivistyneesti" :)

      Vaikka itse ajattelisi toimivansa kuinka huomaamattomasti tahansa, niin katseen kohde kyllä lähes poikkeuksetta havaitsee tämän. Kyseessä on hieman sama ilmiö kuin koulussa. Oppilaat luulevat, ettei opettaja näe mitä luokassa tapahtuu, kun oppilaita on paljon. Käynti "opettajan paikalla" avartaa tätä harhaa. Sieltä luokan edestä näkee todella hyvin mitä kukin oppilas säätää.. myös takarivissä :)

      Eli saattaa olla niin, että jotkut ihmiset luulevat katselevansa "huomaamatta" eivätkä tarkoituksella tuijota kenenkään muotoja "häiritsevästi". Tosiasia vain on, että kohde havaitsee pienetkin vilkaisut todella helposti, eikä katselija välttämättä ymmärrä tätä ellei hänellä ole itsellään kokemusta tästä.

    • oh

      Miehen kannattaa aina keskittää kaikki huomionsa naisen kehoon, tissit mukaanlukien. Näin hän maksimoi saamansa hyödyn, eli hyvänolon tunteen, jonka kauniin naisen katseleminen aiheuttaa.

      99% varmuudella naisen kanssa ei kuitenkaan tule mitään jatkoa tai vakavampaa, joten ei ole syytä olla katsomatta häntä kunnolla kun siihen on mahdollisuus. Jos naisen kanssa kuitenkin ajautuu keskusteluyhteyteen, jatko riippuu täysin siitä pitääkö nainen miehen olemuksesta. Jos pitää, nainen on vain imarreltu miehen himokkaista katseita. Jos ei, mies ei menetä mitään, koska hän jo aikaisemmin sai tilanteesta irti kaiken mahdollisen.

    • kahdet säännöt

      Osa naisista tuppaa olemaan epäjohdonmukaisia. Hänellä voi olla hyvin viehättävä ja antava pukeutuminen. Jos naista lähestyy naiselle miellyttävä mies, tuijotus on imartelevaa, mutta jos lähestyjä on epämieluisa, tuijotus on seksististä. Nainen tuskin edes ajattelee asiaa, muttä lähestyjän kannalta reaktio on aivan mielivaltainen. Tietysti olisi toivottavaa, että nainen käyttäytyisi korrektisti, mutta tuskin siihen päästään,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      272
      2687
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1728
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1201
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1071
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      43
      913
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      70
      800
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe