Hampaiden laservalkaisu kokemuksia? Tuloksia laservalkaisuista?

Minna1984

Eli hampaiden laservalkaisu kokemuksia kyselisin? Onko laservalkaisun tulokset hyviä? Kuitenkin hampaiden laservalkaisut maksaa useita satoja euroja, käsittääkseni yleisimmät hinnat mitä hammaslääkärit veloittaa on jotain muutama satanen joten ei viitsis hampaita lähteä valkaisemaan tuolla menetelmällä jos tulokset ei ole sitä mitä haluaisin. Ei mulla nyt mitkään ihan ruskeat tai keltaiset hampaat vielä ole mutta ihan selvästi tummentunut tuo hammaskalusto kyllä on, varmaankin kahvin juonnin seurauksena. Hammaslaminaatit on aivan liian kallis ratkaisu joten jotakin edullisempaa menetelmää hampaiden valkaisuun tarvitsisin…

7

4498

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hammaspeikkoo

   Mulla oli kanssa tummentuneet hampaat ja päätin sitten kokeilla tota laservalkaisua hampaille ja täytyy sanoa että omat laservalkaisu kokemukset ei ole kovin kaksisia. Lopputulos ei todellakaan ollut niin valkoinen mitä olisin toivonut ja hampaat jäi melkoisen tummiksi. Ehkäpä se hampaiden väri jonkin verran vaaleni mutta ei todellakaan niin paljon kuin halusin etenkin siihen hintaan nähden (480€).

   Paljon paremman tuloksen sain sitten kotivalkaisulla, eli tuoltapa http://valkoisethampaat.info/ voi lukea lisää siitä mutta siis laservalkaisua en oikein voi kyllä suositella..

  • Jokkelito

   Suosittelen evolution3 hampaiden valkaisua. Menetelmäässä on B1 vaaleustakuu elikkä hampaat vaalenevat vähintäänkin tuohon B1 sävyyn. Ei tarvita laservaloja, ei iensuojauksia eikä ruokavalion rajoituksia. Lisäksi valkaisu on pysyvä! http://www.enlightenfinland.fi/

  • Leeego

   Jep, peesailen aiempia kommentoijia. Kyllä suurin osa noista lupauksista on ihan ilmaa, erityisesti laserin jos kohta muidenkin menetelmien osalta. Normaalilla lähdekritiikillä ja maalaisjärjellä pystyy kyllä poimimaan mentelmistä/ tuotteista ne kaikkein räikkeimmät huijausyritykset aika helposti. Omien kokemuksien perusteella en esimerkiksi laseria suosittelisi: tulokset todella vaatimattomia ja kipu kovaa.

   Jos noihin kotivalkaisuihin, kannattaa säilyttää maalaisjärki niidenkin kanssa: kiille ei uusiudu, joten valkaisuja kannattaa suorittaa säästeliäästi.

   Parhaan tuloksen todennäköisesti saat kääntymällä hyväksi ja luotettavaksi koetun hammaslääkärin puoleen. Muutokset saattaa parhaassa tapauksessa olla näkyviä, mutta helmenvalkoiset hampaat saa vain kuorilla.

  • Jokkelito

   Evolution3 hampaiden valkaisu on maailman ainoa menetlmä jossa on B1 vaaleustakuu. Sitä on käytetty englannissa jo 10 vuotta eikä negatiivistä palautetta ole ollut, joten kyllä tähän menetelmään voi luottaa. Evolution valkaisun lupaukset eivät todellakaan ole ilmaa sillä nämä lupaukset ovat 10 vuoden aikana pitäneet. Joten jos oikeasti haluat valkoiset hampaat ilman suurempia kipuja ja kärsimyksiä, valitse evolution3 hampaiden valkaisu!

  • hampaat valkoisiksi

   Tietääkö kukaan paljon tämä Evolution3 hampaiden valkaisu maksaa? Ja mitä se sisältää?

   Suomesta näytti saavan muutamasta eri kaupungista kyseistä valkaisua, mutten hintoja yms löydä.

  • Hammaskeijukka

   Mun hampaat valkaistiin laser teeth whiteningingilla Bangkokissa muutama vuosi sitten ja olen todella tyytyväinen tulokseen. Otin valokuvia ennen ja jälkeen tmp.n. Tottakai sun täytyy ensin putsata ja paikata hampaat, että lopputulos on tasainen ja siisti. Luulen, että oot menny suurin odotuksin valkaisuun, ehkäpä sun hammas on ollut niin tumma, että lopputulos ei ollutkaan mieluinen. Suomalaisilla onkin kaamean rusehtavat hampaat, itsekkin katoin omia hampaitani yllättyneenä, miten karseen väriset ne oli. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen, sain myös muotit kotivalkaisua varten, hinta oli jotain 200 euroa.

  • Evolution3 valkaisu

   Evolution valkaisu maksaa noin 500e. Hinta vaihtelee hieman eri paikkakunnilla. Vaikka tämä hinta saattaa alusssa tuntua hieman kovalta niin kannattaa muistaa että hintaan sisältyy erikois valkaisumuotit, klinikka valkaisu, koti valkaisu ja hammasseerumi! Lisää voitte kysyä soittamalla klinikoille jotka tarjoavat tätä valkaisua.
   www.enlightenfinland.fi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   184
   3169
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   250
   2385
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   115
   1476
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   375
   1433
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1270
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   109
   1120
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   947
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   866
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   814
  Aihe