minkä maalaisen kanssa ei kannata seurustella?

neuvokaa

onko sinulla exä ulkomailta, ja olet sitä mieltä, ettei suomalaisten kannattaisi seurustella sen maalaisten kanssa, koska kulttuurit poikkeavat niin paljon toisistaan/suhde tulee olemaan lähes varmasti tuhoon tuomittu?

minkä maalainen exäsi oli ja mitkä ovat nämä asiat, jotka tekevät suomalaisen ja tuon kulttuurin omaavan henkilön liitoista lähes mahdottomia?

minulla on irakin kurdi exä. en suosittele tuon maalaisia miehiä suomalaisille naisille, koska kyseiset miehet ovat liian kontrolloivia suomalaisille tasa-arvoon tottuneille naisille.

59

2369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samalainen erilainen

      Pitää kuitenkin aina muistaa, että kyseessä on jonkun yksittäisen ihmisen kokemus jostain kulttuurista tulevasta ihmisestä. Parisuhteessa on aina kaksi ihmistä. Se suomalainenkaan osapuoli ei välttämättä ole mikään enkeli suhteessa. Ihmiset siis ovat yksilöitä tulivat he mistä tahansa. Tosin varmasti voidaan myös löytää piirteitä, joita esiintyy tietyissä kansallisuuksissa enemmän kuin toisissa johtuen esim. ympäristöstä, uskonnosta jne. Voisiko kuitenkin ajatella tässäkin, että yksilöiden väliset erot ovat suurempia kuin ryhmien väliset erot?

    • lisäys

      ja älkää laittako tänne mitään "kiinalainen vaimoni on täydellinen" tai "vaikka suhde epäonnistui, voisin seurustella muiden ghanalaisten miesten kanssa" -vastauksia.

      kysyn nimenomaan havaitsitko joitakin yleisiä kulttuuripiirteitä exässäsi jotka tekevät liitosta suomalaiseen hyvin vaikean/mahdottoman?

      • Harri5000

        Kiinalainen vaimoni on täydellinen.


      • hellu6000
        Harri5000 kirjoitti:

        Kiinalainen vaimoni on täydellinen.

        Kiinalainen mieheni on täydellinen


    • U-PP

      Mun ex:ä oli pohjois-pohjanmaalta, suomalainen. Täysin mahdoton yhdistelmä. Kieliongelma, ymmärrysongelma, kulttuuriongelma, kotikasvatusongelma.. kaikki tuotti suurta tuskaa kun ex:ä ei osannut siis yhtään mitään. Koti aina kuin sotatanner, kun hän jätti jälkeensä roskaa ja sotkua. Lopuksi sain vielä selville, että hän harrasti itsetyydytystä niihin lattialta löytyviin alusvaatteisiin. Ja sillon läks mies talosta.
      Näin ne kohtaa kulttuurit.

      • espoosta

        Siis sinä olet Uudeltamaalta. Vaikutat kyllä aika yksinkertaiselta.


      • U-PP
        espoosta kirjoitti:

        Siis sinä olet Uudeltamaalta. Vaikutat kyllä aika yksinkertaiselta.

        No ihan samaa voin sanoa sinustakin.


      • Anonyymi

        Suomalaiset eksäni olivat väkivaltaisia,nykyinen syyrialainen mieheni ei ole väkivaltainen.


    • ------

      ainakin ukrainalaiselta kaveriltani olen saanut sen käsityksen, että naiset tekevät kaikki kotityöt, siis aivan kaikki, vaikka naiset yleensä käyvät myös töissä. tästä voi syntyä eripuraa suomalaisten kanssa. tietenkin jotkut miehet tuossa maassa ovat varmaan poikkeuksia.

    • Natsien kanssa EI kanatta seurustella kansallisuuta ja rotua katsomatta.

    • Chom chom

      Mä ajattelen niin, että ne, jotka seurustelevat/muuttavat yhteen toisesta kulttuurista tulevan kanssa, joutuvat lähtökohtaisesti myöntämään, etteivät omat tavat ole ainoita oikeita ja tottuvat tekemään kompromisseja. Ne, jotka tiukimmin pitävät kiinni näkökulmistaan ja vaatimuksistaan, eivät mitään erilaista ehkä koskaan haluakaan?

      En voi siksi sanoa, ettei jonkunmaalaisen kanssa kannattaisi seurustella tai että jonkunmaalaisen kanssa kannattaisi. Ihmiset eivät ole kaikessa kulttuurinsa tyypillisiä edustajia. Aika paljon riippuu siitä, millaisista oloista on Suomeen tullut ja kuinka kauan täällä asunut - ehkä koko elämänsä?

      Mieheni on vietnamilainen, ja pelaamme hyvin yhteen. Voisin luetella kulttuurin ja miehen hyviä puolia, mutta myös paljon huonoja/minulle sopimattomia puolia. Nyt en todellakaan puhu kaikista, mutta tällaisiinkin olen törmännyt: joidenkin mieheni maanmiesten (ja -naisten) asenne suomalaisia naisia kohtaan on aika stereotyyppinen; kotityöt kuuluvat naiselle (vaikka naisen odotetaan myös käyvän töissä); pojat saavat enemmän vapauksia kuin tytöt; vaimon ei ole hyvä olla miestään koulutetumpi tai tienata enemmän; nainen ei saa juoda alkoholia; miehen perään ei soitella; mies puhuu ensin jne. jne.

      Se, onko suhde tuhoon tuomittu, riippuu siitä, onko valmis keskustelemaan, perustelemaan kantojaan, yrittämään ymmärtää ja joustamaan. Molemmat. Kulttuurieroja on suomalaistenkin kesken. Ehkä joskus voisi vaihtaa näkökulmaa siihen, mikä paria yhdistää sen sijaan, että kaivellaan eroavaisuuksia?

      • Horst 14

        Jos haluat asua ulkomaalaisen kumppanisi kanssa Suomessa niin ei kannata tropiikin tyttöjä ja poikia Suomeen vetää. Suomen ilmastohan on syvältä P*****ä.
        Venäläiset ovat tottuneet Siperian oloihin.


      • Läheltä seurannut
        Horst 14 kirjoitti:

        Jos haluat asua ulkomaalaisen kumppanisi kanssa Suomessa niin ei kannata tropiikin tyttöjä ja poikia Suomeen vetää. Suomen ilmastohan on syvältä P*****ä.
        Venäläiset ovat tottuneet Siperian oloihin.

        Tosi on!


    • eiarabia

      Ei arabeita, albaaneita, somaleita. Kiinalaiset ovat Aasian juutalaisia joten heitäkin kannattaa välttää.

      • hgjgh

        Aika rajua! Onks sulla tosiaan ollu exä ihan jokaisesta Aasian maasta? No on ollu kyllä sulla värikäs elämä :)

        "onko sinulla exä ulkomailta, ja olet sitä mieltä, ettei suomalaisten kannattaisi seurustella sen maalaisten kanssa"


      • tai sitten
        hgjgh kirjoitti:

        Aika rajua! Onks sulla tosiaan ollu exä ihan jokaisesta Aasian maasta? No on ollu kyllä sulla värikäs elämä :)

        "onko sinulla exä ulkomailta, ja olet sitä mieltä, ettei suomalaisten kannattaisi seurustella sen maalaisten kanssa"

        Motiivin yleisyys hakeutua elintasomaihin.


    • ....................

      Exäni oli romanialainen. En suosittele ainakaan perinteisen ortodoksista miestä sieltä ottamaan, koska hän ei välttämättä pidä siitä jos nainen on ateisti. Itse olen ateisti enkä kuulu kirkkoon, ja alussa minulla oli vaikeuksia hyväksyä sitä että poikaystävä olisi uskon miehiä.

      Muutin kuitenkin mielipidettäni ajan myötä siihen suuntaan, että jos se ei näy jokapäiväisessä elämässä tai meidän ei tarvitse siitä paljoa keskustella niin mitä väliä: uskomme vain eri lailla jostain asiasta, entä sitten? Sama kuin jos uskoisimme eri poliittisten puolueiden olevan paras valinta, tai jos olemme eri mieltä jostain muusta asiasta.

      Mutta sitten. Mies itse alkoikin tehdä asiasta ongelman. Hän ei kuulemma tykännyt siitä etten uskonut ja sanoi että saa kyllä minut ajan myötä muuttamaan mieleni.

      Uskonto sitten olikin yksi niistä asioista jotka saivat minut jättämään hänet. Muita olivat esim. jo aivan liian aikaisin tullut tieto siitä kuinka monta lasta hän haluaa (itse en halua ollenkaan). Ainakin hän olisi halunnut 5 lasta, ja muutenkin Romanian maaseudulla monella on vielä haave noinkin isosta perheestä joten sekin menee ristiin suomalaisen kulttuurin ja suomalaisten yleensä toivoman lapsimäärän kanssa.

      Suurimmaksi kauhistuksekseni mies totesi ettei halua odottaa lapsia edes 28 vuoden ikään koska "ei halua niin vanhana isäksi". Olimme siis tuohon aikaan 22-vuotiaita, eli mitä ilmeisemmin hän oli viitannut siihen että olisi toivonut ensimmäisiä lapsia jo parin vuoden sisään.

      Todettakoon tosin vielä ettei syynä tuollaiseen kiireeseen ollut ainakaan oleskelulupa, koska emme asuneet Suomessa ja hän oli itseasiassa meistä se jolla oli paikallinen henkilöllisyystodistus. Suomeen taas en aikonut palata eikä hän sinne ollut vinkumassakaan (jos olisi ollut, olisin potkaissut heti ulos).

      Sitten on vielä muutama muu asia minkä vuoksi yleisesti ottaen suosittelisin harkitsemaan tarkkaan jos aikoo mennä yhteen romanialaisen miehen kanssa.

      Vaikka saattaa kuulostaa miten typerältä tahansa, osassa Romaniaa ollaan oikeasti vielä tänäkin päivänä taikauskoisia, mitä omilla aivoillaan ajattelevan keskivertoihmisen voi olla hyvin vaikea käsittää. Yleensä tätä esiintyy lähinnä konservatiivisemmalla maaseudulla ja isoissa kaupungeissa tajutaan jo erottaa todellisuus saduista.

      Tunnen muitakin romanialaisia, ja moni heistä on fiksumpi tuon taikauskoasian ja uskonnonkin suhteen: esimerkiksi monet bukarestilaiset ja constantalaiset joita tunnen eivät ota taikauskoa todesta ja ovat täysverisiä ateisteja.

      Mutta valitettavasti minulle valkeni että tietysti juuri eksäni täytyi sitten kuulua tähän konservatiivisempaan porukkaan, joka uskoo niinkin typeriin asioihin kuin vampyyreihin. Aluksi luulin sen olleen vitsi enkä ollut uskoa sitä todeksi, mutta valitettavasti niin ei ollut!

      Tämä seuraava sitten ei kylläkään ollut itse miestä koskeva ongelma, vaan hänen vanhempiaan. Jokatapauksessa miehen vanhemmat voivat olla hyvin konservatiivisia. Exäni esim. kertoi hänen äitinsä kehoittaneen exääni ottamaan neitsyttytön.

      Tosin eksäni itsekin totesi minulle heti perään että nykyaikana moinen toive oli epärealistinen koska mistään ei löytynyt neitsytnaista. Hän oli siis iloinen ja positiivisesti yllättynyt jo siitä että hän oli vasta toinen kumppanini (olihan minulla ikää kuitenkin jo 22 vuotta).

      Sitten pakko vielä mainita seksistä koska tämä tuntuu olevan romanialaisille miehille yleistä. Eli naiselle ei koskaan anneta suuseksiä, vaikka itse sitä kyllä osataan joka kerta kysyä. Moni kyllä sormeilee naista esileikin aikana ja joskus erikseenkin, mutta eksäni ei valitettavasti kuulunut edes tähän porukkaan. Siksi koko seksi olikin aina pelkkä kivulias velvollisuus, kun juuri minkäänlaista esileikkiä ei koskaan muutamaa suudelmaa lukuunottamatta ollut.

      Mutta on minulla muutama positiivinenkin asia sanottavana:

      * Ex ei koskaan lyönyt, oli ottanut alkoholia tai ei. Vaikka aina välillä hän ottikin ärsyttävästi puheeksi sen kuinka ei tykännyt siitä että olin ateisti, ei hän sanonut sitä uhkaavasti eikä riidellyt asiasta.

      * Oli yhteydessä joka päivä vähintään kerran päivässä ja jaksoi aina olla se joka soitti minulle päin, ymmärtäen hyvin vähän varautuneen luonteeni.

      * Ei kertaakaan nurissut vastaan kondomin käytöstä koko suhteen aikana eikä missään vaiheessa alkanut ehdotella siirtymistä pillereihin.

      * Tunteista puhutaan avoimesti ja muutenkin oli helppoa puhua lähes kaikesta maan ja taivaan välillä.

      * Toi jokaikinen kerta tavatessamme mukanaan tuliaisen.

      • ....................

        Ja jatkoa...

        Ja sanottakoon että vaikka uskon hyvin että moni nainen niihin rahahuijareikin eritysesti tämän maan miesten joukosta törmää, niin eksä osoitti että on ihan mahdollista tavata muunlaisiakin. Esim. eksäni toimi ravintolassa tarjoilijana ja sitä kautta ensikerran tavattiinkin, eikä hän todellakaan pyytänyt minulta kertaakaan rahaa (jos olisi edes yrittänyt pyytää, olisin jättänyt siihen paikkaan).

        Lisäksi niistä muista tuntemistani romanialaisista pitää sanoa että he ovat todella rentoa porukkaa ja ihania ihmisiä. He taas ovat osoittaneet että vaikka eksäni taikauskoinen ortodoksi olikin, löytyy paljon jalat maassa olevia ateistejakin, ja uskoisin että heidänlaistensa kanssa yhteiselo saattaisi onnistuakin eikä kulttuurien välinen kuilu olisi yhtä syvä.

        Kuitenkin edelleen suosittelen romanialaisen kohdalla harkitsemaan seurustelua ja tarkistamaan miehen taustat: kannattaa ainakin ottaa selvää onko hän kotoisin Bukarestista vai maaseudulta, koska se vaikuttaa noihin uskontoa ja taikauskoa koskeviin asenteisiin.

        Kannattaa ottaa heti myös selvää onko miehellä työpaikka - eikä olla niin naiivi että uskoo vain hänen sanaansa siitä, vaan oikeasti myös tarkistaa asia. Eksäni kohdallahan asia kävi heti tapaamishetkellä ilmi, mutta liikaa kuulee tarinoita näistäkin naisista jotka ovat tavanneet työttömän rahallisen edun tavoittelijan.

        Osa mahdollisista onnenonkijoista voi tippua pois jo tässä vaiheessa, mutta tokihan työpaikan omaavakin voi suhteen edetessä keksiä tarinan siitä kuinka juuri sai potkut ja tarvitsee mukamas äkkiä rahaa. Mutta tervettä järkeä ja kritiikkiä peliin niin sillä kyllä yleensä selviää, ja jos johonkin onnenonkijaan niin pahasti haksahtaa että menee sellaiselle rahansa lahjoittamaan niin omaa tyhmyyttähän se.

        Selvennökseksi vielä että kokemukseni koskee valkoisia romanialaisia, sen sijaan mustalaisia kehottaisin mielellään kokonaan välttämään. Heistä eivät pidä tuntemani romanialaisetkaan.


      • Anonyymi

        No minulle kyllä romanialainen mies antaa suuseksiä. Todella hyvin ja pitkään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No minulle kyllä romanialainen mies antaa suuseksiä. Todella hyvin ja pitkään!

        Ja aina jotain lahjaa ja tarjoaa ruokaa jne. Ei anna minun maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja aina jotain lahjaa ja tarjoaa ruokaa jne. Ei anna minun maksaa.

        Olen saanut suuseksiä syyrialaiselta,iranilaiselta,kongolaiselta,romanialaiselta...Turkkilainen oli ainoa,joka sanoi,ettei nuole.


    • ärsyttävää

      Samaa mieltä kuin aloittaja, muutama existäni oli irakin kurdeja. Eniten ärsytti vahtiminen ja pettäminen, tuntui siltä että mies sai tehdä mitä huvittaa ja naisella oli paljon enemmän sääntöjä yksi exäni olisi jopa rajoittanut ulkona liikkumistani.
      Myöhemmin kun kaikki pettämiset, valheet ja suhdedraama oli ohitse niin exät jaksoi yhä yrittää päästä uudelleen suhteeseen. Ensin säännöt ja välinpitämättömyys mutta kun nainen jättää tai ei käyttäydy halutulla tavalla niin myöhemmin miehen mielenkiinto herää mitä etäisempi nainen on! tosin noinhan se menee joissain muissakin pleijereiden suhteissa. Eniten ärsytti myös täydellinen piittaamattomuus siitä että kenen seurassa on, aina sanotaan että ulkomaalaiset miehet kunnioittavat sukua ja rakastavat perhettä, ilmeisesti muiden perheillä ei ole niin väliä jos käyttäydytään huonosti/kunniattomasti myös naisen perheen edessä.

      • pieni silmäisiä ei

        Aasialaista en suosittele ainakaan siinä vaiheessa jos ajattelee joku ruveta perhettä perustamaan heikäläisten kanssa.Kannattaa todellakin miettiä kaksi kertaa.


      • Chom chom
        pieni silmäisiä ei kirjoitti:

        Aasialaista en suosittele ainakaan siinä vaiheessa jos ajattelee joku ruveta perhettä perustamaan heikäläisten kanssa.Kannattaa todellakin miettiä kaksi kertaa.

        Ehdin jo perustaa perheen aasialaisen kanssa, ja nyt ihmettelen, mitähän tässä on sellaista, että olisi pitänyt miettiä kaksi kertaa :)


    • Kokemusta on.

      Jos haluat ihmisen joka ymmätää sinua varmasti, siis mmitä sanot suosi Suoalaista. Voit olla varma et sanoo mitä tarkoitat. Onhan se kiva, et lirkutellaan ja tuntee itsensä rinsessaksi. Ei voi olla varma onko hän sun kanssa saadakseen jäädä aahan vai miksi.
      Varsinkin muslimi mies jaa miten sen sanois kauniisti. Ensin Allah sit äiti ja nainen on vain kotona nyrkin ja hellan välis. Ei tietenkään aluksi.....

    • no more asians

      Minulla oli kerran korealainen poikaystävä. Meillä oli 9 vuoden ikäero, ja hänellä oli kovat paineet mennä naimisiin. Ehdimme olla alle kaksi kuukautta yhdessä, kun erosimme, sillä hän oli menossa Koreaan katsastamaan vanhempien löytämää vaimoehdokasta. Hän pelkäsi missaavansa hyvän vaimon, jos on minun kanssaan... Itse en tietenkään edes harkinnut meneväni naimiisin, ikäni ja lyhyen suhteen takia. Että näin.. En suosittele!

      • no more asians

        Niin, ja vaimoehdokas ei ollut mieleinen, ja ehdimme jo erota.. nyt hänellä on taas suomalainen tyttö..


    • Kotimaista kiitos

      Suomalaisen on viisainta seurustella toisen suomalaisen kanssa, siinä onnistumisen mahdollisuudet ovat edes noin 40 prosentin luokkaa.

      • 25

        EN ota IKINÄ suomalaista miestä enää. Keskustelukyvyttömyys ja tunteista puhumattomuus suurin ongelma heidän kanssa!! Ottakaa mallia esim. espanjalaisista. Ihan eri maata ja suuremmat todennäköisyydet onnistua. Eivät luiki heti pakoon kun tulee pikku ongelma ja murjottamista eivät edes tunne.


    • terveisiä tatjanalta

      Tuorein kokemus suomalaisesta miehestä:
      palkka terveydenhoitoalan alimmasta palkkakastista, mutta iso ego ja vähäinen äly riittävät hankkimaan kalliin maasturin (velkarahalla kuinkas muuten), joka kärähtää alkumetreillä ("minua on huijattu, nyyh nyyh"), ja viiden tonnin polkupyörän. Eräänä kauniina päivänä tajuaa, ettei saa velkojaan maksettua pois eikä kaara edes ole ajokunnossa, eikä ole kymppitonnia lisää remonttiin. Sitä seuraa hirveä parku ja itku ja uhkaukset tappaa itsensä. Sairasloma töistä (kuinkas muuten kun on niin "tapan-itseni-hirveä-stressi-kukaan-ei-ymmärrä-tilannettani") muutamaksi viikoksi, ei varmaan ensimmäinen vastaavanlainen loma-aloite lakisääteisen lisäksi (palkka sen kun juoksee).
      Tein virheen, minkä suomalaisen kanssa ei saa koskaan tehdä sillä suomalainen ymmärtää kohteliaisuuden ikään kuin luvaksi ripustautua toisen niskaan: kohteliaasti kuuntelin kaikki vuodatukset. Siitä alkoi ahdistelu, joka rikkoi kaikki hyvän maun rajat: soitot, tekstarit ja yhteydenotot skypessä ajasta ja paikasta huolimatta, töihin ja kotiin.
      Pointtini on että jos on tuollainen megaluokan luuseri (ja juuri tuollaiset vaanii ulkomaalaisia kumppaneita), niin kyllä aika mahdottomalta näyttää "kulttuurien" yhteensovittaminen. Parempi hankkia kotimainen nainen joka vetäisi äidin roolia aikuiselle ihmiselle. Siinä olisi runsaasti tasa-arvoa. Problem vaan siinä, että kotimaisen naisen tavoitteet ovat täsmälleen samat kuin kotimaisen miehen.

      • sieltä jostain

        Voi voi Tatjaana. Mistä ihmeen hoitolasta sinä noita miehiä bongaat?
        Jos ei itsellä ole oikein tarjottavaa, niin eihän sitä voi kovin korkealle kurkoittaa.
        Minä ja mieheni viihdymme tässä maassa oikein hyvin ja mielestäni jokaisessa maassa ja kultturissa on eri yhteiskuntaluokkaan kuuluvat ihmisensä, niin myös sinun maassasi Tatjaana. Eikä sillä ole mitään tekemistä ihmisten yksilöllisten luonteenpiirteiden tai käytöstapojen kanssa.
        Tuo sinun katkeroitunut kirjoittelu ei kerro kovin korkeasta asemasta. Voi kuinka siitä huokuukaan viha tätä maata ja sitä asuttavia ihmisiä kohtaan.
        Miksi ihmeessä jäät maahan jossa koet pelkkää huonoa oloa?
        Tässä maailmassa on vapaus, kulje sinne missä sydämesi on ja mielesi kokee hyvää oloa.


      • 34234234

        Tämäpä mielenkiintoista, Tatjana. Ihan totta. Hohhoijaa.


      • terveisiä tatjanalta
        sieltä jostain kirjoitti:

        Voi voi Tatjaana. Mistä ihmeen hoitolasta sinä noita miehiä bongaat?
        Jos ei itsellä ole oikein tarjottavaa, niin eihän sitä voi kovin korkealle kurkoittaa.
        Minä ja mieheni viihdymme tässä maassa oikein hyvin ja mielestäni jokaisessa maassa ja kultturissa on eri yhteiskuntaluokkaan kuuluvat ihmisensä, niin myös sinun maassasi Tatjaana. Eikä sillä ole mitään tekemistä ihmisten yksilöllisten luonteenpiirteiden tai käytöstapojen kanssa.
        Tuo sinun katkeroitunut kirjoittelu ei kerro kovin korkeasta asemasta. Voi kuinka siitä huokuukaan viha tätä maata ja sitä asuttavia ihmisiä kohtaan.
        Miksi ihmeessä jäät maahan jossa koet pelkkää huonoa oloa?
        Tässä maailmassa on vapaus, kulje sinne missä sydämesi on ja mielesi kokee hyvää oloa.

        Samaa itsekin ihmettelen, mistä näitä sikiää. Paikallinen ilmiö, kenties? Mutta kiitos neuvosta, katsotaan ensin, miten taloudellinen tilanne täällä kehittyy.
        Minulla kun on ykkösprioriteettina kohtalainen toimeentulo omin neuvoin, ei väliä, missä. Hyvä työ -> hyvä eläke ja sitten voi häippäistä vaikka etelään. Ennen sitä toki joutuu kuhnureita yms. apajille pyrkijöitä häätäämään. Kaapin paikan osoittaminen on muuten hyvin inhimillinen teko: saattapi olla, että sammakkoprinssiä odottaa jossain kouluttamaton thaimaalainen, joka tulee olemaan hyvinkin tyytyväinen kaljamahapuolisoonsa, jokaiselle siis omansa.


    • Setämies22

      Tapailin pitkään yhden suloisen Egyptistä kotoisin olleen naisen kanssa, kunnes kyseisen henkilön perhe pisti stopin asialle.

      En ole nähnyt häntä sen jälkeen, mutta haikea muisto jäi ajoista...

      • Rikastaminen

        Millätavalla stopin, pudotti parvekkeelta?


      • Ubermenschen

        Ettei vaan olisi ''kaatunu portaissa'' ja lähetetty sairaslomalle kotimaahan...?


      • Tahraaminen
        Rikastaminen kirjoitti:

        Millätavalla stopin, pudotti parvekkeelta?

        Sitä se kunnia(häpeä)kulttuuri teettää...


      • The hell happened?

        Kuka perheestä pisti stopin? Isä? Veli?...


      • IfUKnowWhatIMean?

        Mut kannattiko sitä seurustella?


      • Nyt ollaan
        IfUKnowWhatIMean? kirjoitti:

        Mut kannattiko sitä seurustella?

        ihan asian ytimessä ;)


      • Setämies22
        Rikastaminen kirjoitti:

        Millätavalla stopin, pudotti parvekkeelta?

        Siis... perhe lähetti neidin takaisin kotimaahan melko pian sen jälkeen kun tuli hänen vanhemmilleen selväksi että hän on tapaillut mua.

        En oikein tarkemmin tiedä mitä tapahtui, ainoastaan sen että hänet lennätettiin Egyptiin.


      • Setämies22
        IfUKnowWhatIMean? kirjoitti:

        Mut kannattiko sitä seurustella?

        Anteeksi...? o_O


    • ei sovi

      Marokkolainen ei sovi suomalaiselle.
      Kontrolloi, huijaa, valvoo pukeutumista, kännykkääsi, sähköpostiasi jne.
      Saa sinut käyttäytymään kuin heillä on tapana.
      Vie minuuden, ystävät, sukulaiset, rahat, omaisuuden, itsetuntosi.
      Suomalainen on sinisilmäinen ja luottaa ihmisiin, suomalaista on helppo huijata, on olemassa pahuutta jota et ehkä koskaan uskonut olevan edes olemassa. Ei välttämättä ole vain persoonakysymys, jos koko suku on samanlainen.
      On kaikissa kansalaisuuksissa "viallisia" narsistisia, psykopaatteja, uskonnon avulla manipuloivia, auervaaroja, gigoloja, huijareita, alussa et tiedä mihin joudut. Kun hälytyskellot ensimmäisen kerran soivat, juokse karkuun.
      Älä kuvittele muuttavasi puolisoasi, todellisuudessa sinä muutut.

      • suomalaishuijareita

        Niin suomalaista on helppo huijata ja parhaiten siinä varmaan onnistuu toinen suomalainen. Tällaisia kokemuksia minulla.


      • 22412134124
        suomalaishuijareita kirjoitti:

        Niin suomalaista on helppo huijata ja parhaiten siinä varmaan onnistuu toinen suomalainen. Tällaisia kokemuksia minulla.

        Tyhmiä on helppo huijata kenen tahansa. Ja mitä ulkomaalaisiin tulee, niin tietylle (pienelle) ihmisryhmälle pelkkä ulkomaalaisuushan tuntuu olevan jotain rock-tähteyteen rinnastettavaa, joten totta kai tällaista "ulkkisbändäriä" on helppo viedä kuin litran mittaa. Ja koska ulkomaalaisuuteen liitetään esim. erilaisuus, on tuon erilaisuuden ja jaetun kulttuurisen tulkintakehyksen puuttumisen varjolla helppo hölmömpää vedättää. Helppoa kuin heinänteko.


    • Urbanboy__

      Ukrainalainen nainen, suomalainen mies, täydellinen yhdistelmä: kaikki
      toimii,kulttuurierot eivät ole liian suuret ja korviaan myöten rakastunut :)

      • nooot

        tunsin yhden sellaisen parin. nainen ei kestänyt, kun mies oli niin tossun alla, eikä ollut vahva, päätöksiä tekevä mies toisin kuin ukrainalaiset miehet.


    • suomalainen on paras

      älkää ottako turkkilaista..aluksi he ovat mielin kielin mutta parin vuoden sisään huomaat olevasi masentunut vailla ihmisarvoa..

    • Ei kiitos

      arabia.Miksi lähteä suhteeseen jossa mies päätää suurinpiirtein kaikesta? Kyllä alussa ollaan niin rakastunutta ja kuinka ollakkaan manipulointi,kieroilu ja valehtelu valtavat pikkuhiljaa alaa.Sinä olet miehellesi tilivelvollinen kaikesta ja hän menee ja tulee miten haluaa.Kaikki mikä on sinun on yhteistä ja kaikki mikä on hänen on todellakin hänen.Mies ei osaa keskustella kanssasi koska naisena sinulla ei oleteta olevan mitään älykästä sanottavaa.Koti on lähinnä hotelli täydellä palvelulla,jonka palveluja hänen korkea-arvoisuutensa alentuu käyttämään.Onneksi pääsin eroon mokomasta narsistista.Kyllä suomalainen mies on paras,oikea unelmien prinssi mokoman niljakkeen jälkeen.

    • Anonyymi

      Etiopialainen mies, en suosittele. Ovat olevinaan hienompia kuin somalit, koska ovat ortodoksi kristittyjä. Samalla tavalla vehtaavat naisten kanssa kuin muut afrikkalaiset.
      Tarkoituksena on saada siemen leviämään mahdollisimman laajalle. Elatusmaksuja ei makseta, koska Suomi on rikas maa, valtio maksaa. Ja mies voi lähettää omat rahansa sukulaisille.
      Naisia on aina samanaikaisesti vähintään 2-5. Kaikille valehdellaan, että ovat se ainoa oikea. Seksiä pitää saada ja sen takia on monta naista, että aina joku on ovulaatiossa ja halukkaana. Suku pitää miehen puolia aina. Et tule saamaan mitään tukea, vaikka hän jäisi kiinni valheista ja pettämisestä. Naiset palvovat sukunsa miehiä ja hyväksyvät heidän pelinsä. Koska heidänkin oma mies on ihan samanlainen. Luomakunnan kruunu Etiopiasta.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe