Tyylikäs nainen

Miss be cool

Mikä tekee naiseta tyylikään? millainen nainen on tyylikäs? ja koska tyylikkyys ilmeisestikin on hyvä asia, niin mikä tekee siitä sellaisen?

19

2153

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpölöö

      Ei ainakaan nimimerkki joka kertoo sinun ottavan mallia elokuvista ja teinilehdistä.

      • Miss be cool

        Se oli toki vitsi, enkä edes ole ko. leffaa katsonut tai lue teinilehtejä, koska olen 25-vuotias.

        Ja kyllä vain olen monen mielestä tyylikäs, kun tuntemattomatkin sitä sanoo. Siksi tavallaan kysyinkin tuota, mutta ajattelin, että jos kirjoitan, että mua sanotaan tyylikkääksi, niin heti tullaan vain haukkumaan jne.


      • Hyvä asia?

        Kyllä monen mielestä se on myös kylmän ja kolkon oloista, liika sliippaaminen siis. Kertoo kovista arvoista ja huonosta itsetunnosta.
        Liikaa yritystä, liikaa kuluttamista, muovia.
        Hieman luonnollisemmat parempia!


    • Puhtaasti

      Makuasia.

    • fhdjgg

      Tyylikäs nainen on huoliteltu ja näyttää hyvälle!

      • mr pax

        juu ja antaa vilpittömän vaikutelman, ystävällinen


    • on ne aikamoiset

      http://www.google.fi/imgres?q=anttila sirkka-liisa&um=1&hl=fi&sa=N&biw=1016&bih=617&tbm=isch&tbnid=tP_MMv3Cv647oM:&imgrefurl=http://olotila.yle.fi/arkisto/lukijoiden-toivepuvut&docid=TFIqwiK9oibnCM&imgurl=http://olotila.yle.fi/sites/olotila.yle.fi/files/image-gallery/Sirkka-Liisa_Anttila.jpg&w=270&h=480&ei=yW2dT7rQAsbN4QTM0oCqDg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=106659449838451933989&page=1&tbnh=119&tbnw=67&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:8,s:0,i:81&tx=454&ty=400

      Siinä hiukka vanhempi lyyli, jolla on mieleiseni tyyli.

    • tosimies1982

      Kiintoisa kysymys!

      Kaipa tyylikkyys = oman persoonansa yhdistämistä vallitsevaan kulttuuriin.

      Tyylikkyys on sitä etää ajan hengessä mukana, mut on silti omanlaisensa persoona.

      Osaa yhdistellä omaa ja vierasta, luovii muotivirtauksissa mukana, mut ei virran vietävänä.

      Tyylikkyys on muodin poimimista ja kyse siitä, että kuka osaa poimia ne parhaat jutut ja saada ne sopimaan itseensä.

      Löytää vaatteet jotka sopii itselle ja ympäristölle.

      Osaa ulkoasullaan tuoda ulos omat näkemykset ja kehonsa mahdollisuudet, mutta myös ulkoiset odotukset.

      Tyylikkyys on omaksumista omilla ehdoilla.

      poimit parhaat ja sovellat niitä itseesi.
      luot mielikuvan kuka olet ja mitä olet ja miin olet menossa ja mitä elämältä haluat.

      Hyvin köyhä voi olla tyylikäs.
      Rolexia kantava mies voi olla tyylikäs, kun kello sopii hänen asuunsa.

      Tyylikkyys on yös sopivassa suhteessa kropan manipulointia asuun sopivaksi, sopivalla tyylillä voi korostaa kehon heikkoja kohtia ja häivyttää kehon kuumimpia osia ja asusta muodostuu tasapainoinen=tyylikäs

      asenne on tärkein, koska tyylikkyys on itsensä peilaamista ympäristöön ja asuvalintoihin, joten asennevalinta tulee ennen vaatevalintaa. Olisko tässä onnistunut sekä asenne, että asu?
      http://dl.dropbox.com/u/1671782/Cameron-Diaz.jpg

      tyylikkyys on enemmän kuin vaatevalinta, se on isompi kokonaisuus, vaatevalintojen ja elämäntavan summa, myös luonteenpiirteitä voi nousta esiin tyylissä.
      http://dl.dropbox.com/u/1671782/win.jpg

      Tyyliä voi myös pihistää. Eli on ihan tavallinen ihminen mut pystyy luomaan itsestään erityisen illuusion hetkeksi, vaikkapa korostamalla jotakin erittäin hyvää kehonosaa (tissit,pylly,silmät,hiukset) jotka vie kaiken huomion ensinäkemisellä ja vaikka sit oiskin ihan tavallinen kuolevainen, mut on jo saanut ympäröivistä ihmisistä yliotteen, kun oli se eka joka porukasta huomattiin ja kiintoisalla tavalla. Tuollaisia pihistyksiä voi olla myös rusketusraidat, märkä pylly (kuten kuvassa) hiekkanen pylly, tai jokin yksittäinen esine tai tavara jonka valinta on onnistuneen erilainen,käytännöllinen ja huomiotaherättävä, kuten kuvassa reppu. Tämä kuvan tyttö pihistää tyylikkyyttä paatuneesti ja on omalla tavallaan tyylikäs varmaan aina.
      http://dl.dropbox.com/u/1671782/006_rusketusraidat.jpg

      Tyylikkyys on yksinkertaista tapaa tuoda itsensä hyvät puolet esiin ja vakuuttaa ympäristö että on juuri niin cool kuin miltä näyttää ja on sitä oikeasti.
      Ehkä yksinkertaisen tyylikkyyden yksi mestari on Viivi Pumpanen joka loihtii varmaan asusta kuin asusta tyylikkään. Hän vaikuttaa aina duracell pupulta joka jaksaa ja hymy on herkässä,kroppa on hyvässä vireessä ja olemus on sporttinen, nuori, kaunis ja menestynyt
      Mitä yksinkertaisempi asuvaatimus, sitä paremmin Viivi pärjää.
      Risat farkut ja uudenkarhea huppari riittää hänelle ja hän kykenee säteilemään ylivertaisesti.
      http://dl.dropbox.com/u/1671782/1152179-max555x555.jpg

      sitten tyyliä videoklippinä. Asuja,asenteita,kehonkieltä,ennakkoluuloja,karikatyyppejä,luovaa hulluutta.

      http://www.youtube.com/watch?v=iwWXAZ2GePc&feature=endscreen

      • tuttu tyyli

        Onko tosimies1982 kenties nimimerkin mies miettimässä alter ego? :D


      • mies miettimässä
        tuttu tyyli kirjoitti:

        Onko tosimies1982 kenties nimimerkin mies miettimässä alter ego? :D

        samma mies.... käyttelen eri nimimerkkejä (muitakin) aika tökeröä jos sama nimimerkki on jokapaikassa äänessä.
        Kirjoittelen hieman liikaa...
        paheensa kullakin.
        Kiitos huomiosta.


    • justsayin

      huhhuh te suomalaset ette tajuu tyylistä mitään!:) just sayin

      • miks pitäis???

        osalla ihmisistä on muitakin arvoja kuin se, miltä näyttää
        ja
        paljonko saa rahaa ja luonnonvaroja kulumaan jatkuvasti uusiin vaatteisiin, laukkuihin, meikkeihin, puhelimiin...


    • 19+10

      Edellisen kanssa samaa mieltä. Voi luoja, suomalainen tyylikkyys on todellakin lapsen kengissä. Täällä ollaan vielä valovuosien päässä eurooppalaisesta tasosta.

    • ei varaa kämppään

      Kyllä täällä vuokralähiössä on paras jättää eurooppalaiset tyylit kotiin ja pukeutua samoihin farkkuihin ja anttilan pusakkaan kuin muutkin heteromiehet, ellei sitten halua erityisesti herättää kiusallista huomiota kauppojen edustoilla ja bussipysäkeillä notkuvissa rappiolaumoissa. Jos ei nyt peräti tulla "rikkaan" lompakkoa ryöstämään, niin ainakin kyylätään ja huudellaan homoksi tms.

    • -gögö

      Tarviiko olla tyylikäs.. eikö riitä kun viihtyy itse.. miä ainakin sanon jes peiliin kun laitan nahkatakin, kireet housut, korkkarit, hiukset auki.

      • Hyvä!!!!!!

        Nimenomaan!

        Kertoo hyvästä itsetunnosta, kun ei ole niin viimesen päälle mietitty ja pingotettu. Tällaisen naisen kanssa on hauskaa myös sängyssä, ei mieti hiuksiaan ja (muovisia)kynsiään!


      • Anonyymi

        Ei kait kukaan sanonutkaan, että "tarvii olla tyylikäs" Haluttiin vain tietää, mistä se tyylikkyys koostuu koska aina on ihmisiä, jotka vain jostain syystä ovat tyylikkäitä vaikka perunasäkki päällään ja toiset eivät saa sitä tunnetta tai ominaisuutta vaikka olisi mitkä merkkivermeet päällä. Näin se vain menee esim. Kaija Koosta ei saa tyylikästä tekemälläkään, tai Meiju SUvaksesta, persoonallisia toki ovat molemmat kun taas Katri Helena on tyylikäs olipa tilanne mikä tahansa.


    • Anonyymi

      Tapasin tyylikkään hienosti pukeutuneen naisen terassilla. oli varmaan lähellä 70v. Puku oli valkoinen tiukka ja lantio löytyi tukka pitkä harmaa, keskusteltiin eri asioista kysyi miksi katselet noin, kysyin miten? Jotenkin tarkasti, sanoin olet vetävä nainen vaikka paljon vanhempi. Tuolla olisi sinulle nuorempia sanoin en halua ja laitoin kaiken peliin sanoin haluaisin nähdä kun huokailet kun suukotan ja nuolen sinua, Salme punasteli oikeasti sanoi olet kyllä suorapuheinen ja nauroi kysyin etkö pitäisi sanoi siitä on tosi pitkä aika en tiedä. Sanoin sinähän tykkäisit näen sievästi nännit, mietti vähän aikaa sanoi tykkäisin, sanoin mennään kysyi mihin sanoin huoneeseen mulla on sellainen. Kun mentiin tiskin ohi otin kädestä hymyili kauniisti hihhissä annoin suudelman katsoin kauniin snisiin silmiin.
      Huoneessa otin takin ja annoin istua nojatuoliin onneksi oli valkkaria pari pulloa vaimolle vietäväksi, Salme kysyi kuinka vanha olen sanoin 35 kohta 36 miksi?
      sanoi voi hurja vedin ylös suutelin vastas pehmeästi sanoin huomaako eron nauroi ei mutta jos riisuudun huomaa. Avasin pukua alla oli vain tiukat liivit ja pikkarit. Riisuin itse myös alkkareille, kuiskasin ikkunasta voi joku nähdä hyväilin rintoja ne oli vielä kookkaat eikä ihan lätyt puotin liivit suutelin kalulaan sanoin onko näitä vasta imetty kuiskas ei vuosiin käänsin Salmen imin rintoja ja lopussa nännejä huokasi miten näin vanha ja haluaa hyväilin pillua ja laskin housut kuiskasin täällä olisi halua Salme työnsi sängylle otti kalusta kiinni nauroi minä kerkisin ja imi kala katseli sitä ja nuoli ryppyset huulet oi tiukasti ymoärillä katsoi silmät loistaen olikin päivällä kumma olo. nousin ja työnsin Salmen seljälleen näykin nännejä hoputti tule suukotin vatsaa sanoi ethän oikeasti silloin suutelin kuiskas hui ei jatkoin sanoi olen kuin...... vastasin hutsu kuiskas niiin. Nousin ja asetin suulle sanoi tule tule menin sievästi Salme vapisi sanoi huh haluan niin, heti sun puheiden aikana tuli halu.
      Rakastelttiin sievästi Salme kuiskas pane lujaa kun muutama työntö kiljas ny aukesi kosteutta alkoi tulla junttailin pohjaa salme jännittyi vikiv hieman sanoi vain jetas ja vapisi laukesin sisään, menin viereen Salme sanoi sait minut tuntemaan jotain ihanaa mitä en ole tuntenut. Oltiin jonkin aikaa Salme katsoi minua nousin uudestaan Salme sanoi taas ja huokaili kylläpä kestät kiva nuori kyrpä kestää panin kuin nuorta likka Salme nautti välillä halasi kunnolla kunnosti lantiota työnsin kunnolla ja annoin tulla kuiski pidä pidä. Noustiin ja Salme peseyty laittoi liivit ja pikkarit sanoi en osaa olla alasti. Salme alko kohentelemaan meikkejä kävelin takaa Salme hymyili sanoin poistan tuon hymyn työnsinotti tukea pöydästä työnnyin takaa huokasi huh mikä asento kysyin annatko kuiskas vaikka kuinka paljon hyväilin rintoja Salme oli silmät kiinni sanoi otat kuin väkisin ihanaa laukesin sisään kääntyi heti ja suuteli mun pitää lähteä.
      Soitin Salmelle viikon päästä kysyin kuulumisia sanoin nuorenin kymmenen vuotta tiedätkö haluan antaa sulle jos vain tahdot. Salme haki jaguarilla valkoinen sisusta huomasi että katson sanoi sain synttärilahjaksi mieheltä. Ajettiin eri kaupunkiin, kiihotti kun Salme esitteli poikanaan. Käytiin huoneessa viemässä kamat Sa,me kuiskas kokeile alla oli pitsi pikkarit työnsin sängylle kerkis sanoa ryttääntyy mutta työnsin sisään sanoi rohkeasti nai nai kiimasta akkaa kuiskasin rouvaa joka on puutteessa Salme levitti harroja kuiskassaat minut hulluksi annan noin vaan ja kuiskas tule laske laukesin voimalla halsi ja suukotti pikku pusuja. Toin paperia pyyhki vedin ylös sanoin mennään katseli asua ja meikkejä, pikkarit ? sanoin nyt ilman hississä kerkes sanoa raiskaa minut hississä ovi auleni nauroi vapautuneesti piti kädestä lähelle tiskiä kysyi varattua pöytää. Syötiin hitaasti kalaruokaa ja juotiin viiniä Salme alkoi vähän humaltua sanoin nännit ei asetu kun ei ole pikkaria katsoin harmaa pitkä tukka kiiltävän siniset silmät sanoin oletko onnellinen hymyili haluasin huutaa kuinka onnellinen olen, ilta ja yö meni vähänväliä hyväillessä ja pari kertaa rakastellessa. Muistan vielä hyvin ensi ja viimmeisen kerran.

    • Anonyymi

      Minun vaimoni on tyylikäs, ja persoonallinen. EIkä vain minun mielestä vaan monen muunkin ja moni häntä tuntuu matkivankin.

      Hän on omalla tavallaan hyvin kaunis. Hän pukeutuu kotonakin kivasti eikä ole oikeastaan koskaan homssuisen näköinen tai oloinen. Hän viihtyy kropassaan ja on terveella tavalla itsevarma sekä naisellinen. Hän ei tarvitse paljastavia vaatteita ollakseen seksikäs vaan hän on sensuelli missä tahansa vaatteessa.

      Hän käyttäytyy ystävällisesti ja on perusluonteeltaan iloinen ja positiivinen. Hän uskaltaa olla mukava ja fiksu kenelle tahansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      456
      3346
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      438
      3158
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      131
      2876
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2222
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2070
    6. 182
      1420
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      81
      1210
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe