Aitotalli

Ponnyy

Käyks kukaan kyseisellä tallilla? Onks sitä mimmosii poneja ja hevosia? Onks opettaja hyvä?

62

5194

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Qer

      Asiakaspalvelussa huomattava parannuksen vara

      • liirum laarum

        höpö höpö!!!!! Kaikki on siel iha best, hepat opet jne.


    • safjaiosfj

      jos luet vielä ni voikko laittaa säpö oon ehk menos sille tallille

    • surrur1

      Ei oo mitään parasta nähnytkään. Huonoin talli, missä itse olen käynyt. Tuntien sisällöt ankeita ja opella tosiaan ois parannettavaa asiakaspalvelussa. Hepat ok. Kenttä ja maastot huonoja.

      • Entennenn

        Olen kanssasi täysin samoilla! En ole koskaan käynyt tallilla jossa henkilökunnalla niin surkea asenne.


    • Zuuda

      Kun tallilla alkaa alkeistunti, tämä nuorinaisopettaja katoaa omiin oloihinsa ja jättää pienet lapset vanhempineensa oman onnensa nojaan hevosten kuntoon laiton suhteen... Niinkuin monet ovatkin kirjoittaneet tämän saman henkilön käytös todella tökeröä ja ilkeäntuntuista. Tätä tallia ei voi suositella kenellekkään! Ja toivottavasti kukaan ei vie lastaan tälle tallille alkeis- eikä tosin muullekkaan tunnille, lähellä on parempiakin paikkoja jossa saa ystävällistä ja asianmukaista palvelua.

    • Des Pair

      Surkein talli, missä olen käynyt. Asiakaspalvelu tosi kehnoa. Kun tallille meni, ei huomioitu mitenkään ainakaan neljännestuntiin. Tunnit alkoivat ja loppuivat miten sattuu, eivät aikataulun mukaan. Tunti voi alkaa 20 min myöhässä ja kestää 40 min kun ilmoitettu kesto olisi pitänyt olla 60 min. Nuoren open käytös oli töykeää ja välillä myös varsin ilkeämielistä. Asiakkaiden toiveita ei huomioitu. Tunnit ikäviä, yksitoikkoisen tylsiä. Maastot kurjat, joutui rämpimään paikoissa joissa hevosten jalat saattoivat jäädä välillä jumiin vaarallisesti ja laskeutumaan petollisen jyrkkiä rinteitä. Suosittelen menemään mieluummin minne tahansa muualle.

    • safkasofsik

      Voiko joku vakiratsastaja kertoo kokemuksist?

      • tmk4

        Ihan kiva paikka. Vetäjällä "persoonallinen" tapa ilmaista itseään. Ei taida kaikille napata. Kivat hevoset ja ihan hyvä kenttä ja maasto. Hevoset on varmajalkaisia ja niille maaston vaihtelut ei ole ongelma. (ratsastalle saattaa olla :))


      • Envaihdatallia!

        Olen ratsastanut tällä tallilla jo varmaan puoli vuotta ja kaikki haukkujat IHME en ole vaihtanut eikä kävis pieneen mieleenkään vaihtaa tallia ihan paras talli hyviä hevosia tilava kenttä ja kivat maastot alota ihmeessä ratsastus tuolla tallilla älä välitä muiden haukkujien kommenteista eivät varmaan puolet ole itse käynyt kuullu vaan huhuja tallista. T: vakiasiakas joka on tyytyväinen;)))


    • Entaisiakas

      Ei kyseisellä tallilla taida enää vakiasiakkaita käydä. Muutama yksityinen hevonen ja hekin taitavat etsiä jo uutta tallia, mitä olen sivusta joskus seurannut.

    • sivustaseurannut

      Ystäväni lapsi käy kyseisellä tallilla ja kuulemma tämä nuori naisopettaja on muutaman kerran suorastaan huutanut hänelle ja muutenkin käyttäytyy ystävääni ja tämän lasta kohtaan ilkeämielisesti. Talli sijaitsee aika pienellä paikkakunnalla ja kyliltä aina kuulee juttuja kuinka tämä opettaja on haukkunut sitä ja sitä asiakasta... Ei taida opettaja ymmärtää olevansa asiakaspalveluammatissa. En suosittele tallia kenellekään ennekuin siellä opettaa joku toinen.

    • laajakaista1

      Asiakaspalvelu tällä tallilla on kyllä huonointa ikinä tällä nuorella tytöllä! Ilmeisesti tämä tyttö on vastuussa tallin tunneista. Erittäin töykeä ja huonotapainen tyttö. Käytöksellään karkottaa loputkin asiakkaat. Ei edes tervehdi kun sinne menee uusia ihmisiä. Itse tallinomistaja(?) taas on mitä ystävällisin ja huomattavasti parempi pienten lasten kanssa! Omaa lastani en tänne taliille veisi tuon tytön tunneille, tallinomistajan(?) tunneille kyllä.
      Harmi sinänsä, että siellä on tälläinen "tallinhenki", koska itse talli on todella kaunis!
      Tarhoissa kyllä olis "pikkusen" parantamisen varaa.

    • Pöyristynyt

      Niinkuin kaikki ovat ylempänä sanoneet, asiakaspalvelussa olisi tällä neidillä todellakin parantamisen varaa!!!! Todella töykeä asiakkaita kohtaan ja olen kuullut mitä ihmeellisimmisti säännöistä tallilla??!! Pesari löytyy, mutta vain hänen omat hevosensa saavat käyttää sitä.. Ei yksityiset?! Yksityiset maksavat kuitenkin tallivuokraa.. Tarhat ovat erittäin huonossa kunnossa.. monella hevosella ollut riviä ja jos pesukarsinaa ei saa käyttää missä hevosen jalat pestään??? Kenttä on aivan liian kova joka on erittäin huono hevosen nivelille.. Sepelipohja rasittaa hevosta kun pohja ei jousta mihinkään.. Toivottavasti tähän on tulossa muutos, muuten nähdään pian ontuvia hevosia..
      Onko tällä neidillä myöskään minkäänlaista ratsastuksenopettaja koulutusta? Mielestäni antaa myös huonoa vaikutelmaa kun hakee hevosen suoraan tarhasta ja ilman harjausta heittää varusteet päälle ja alkaa heti ratsastamaan ilman alkukäyntejä? Ihme että hevosilla on selkäkipuja..
      Tämä kaikki saa vihan nousemaan !! Tyttö pois asiakaspalvelusta ja kunnon opettaja tilalle että lapsetkin oppivat jotain ja tallinhenki paranee!!!!!

    • Huhuhu

      Siinä tallissa ei kenelläkään ole minkään sortin hevosalan koulutusta, ei edes hevosenhoitajantutkintoa...

    • tmk4

      Puskista huutelua. Kiva paikka jossa hevonen tärkein.

      • Npä

        Hevoset ovat varmasti tärkeitä, mutta jos omistajan asenne on ilkeä niin eipä ne kivat hevoset paikkaa pelasta tai sen mainetta... Lähellä on muitakin talleja, joissa saa YSTÄVäLLISTÄ palvelua..


      • Sivustaseurannut

        Jos paikassa kerran hevonen on tärkein, miksi yksärit eivät saa käyttää tallin pesukarsinaa omien hevostensa pesemiseen..?


      • Kaatjuusa
        Sivustaseurannut kirjoitti:

        Jos paikassa kerran hevonen on tärkein, miksi yksärit eivät saa käyttää tallin pesukarsinaa omien hevostensa pesemiseen..?

        Mitenniin ei saa?? Kyllä mä olen ainakin heposeni saanut pestä siellä ihan rauhassa.


    • minavaaaan

      Voisko joku kertoo tarkemmin että minkälainen se tyttö sitten on?
      Koska aattelin et alotanko sittenkään siellä tunnit...

      • aijaa vai tällästä

        ”tyttö”?? Ihan aikunen nainen se on ja nimimerkki ”minaavaaaan” alota siellä ihmeessä!!!! Opettaja on omalaatuinen mutta todella mukava:)))))) asiantuntevaa opetusta ja ihanat hevoset


    • tällästätällästä

      "omalaatuinen"???? HAHHAH.

    • Sina JA Wenke

      Siellä ei riisuta hevosta iltaisin sisään tuodessaan vaan siitä täytyy erikseen sopia ja maksaa sen 360 euron täyshoidon päälle.
      Tästä ikävästä asenteesta johtuen hevosellani oli pintelit kolme päivää jalassa, ja jos sillä olisi ollut suojat JANETTE olisi EHKÄ lähettännjyt viestin ja kysynnyt otetaanko ne pois. Hevoseni jalat menivät rikki niihin pamahti rivi ja imusuonentulehdus. Eläinlääkäri totesi että jalkojen pahat tulehdukset johtuvat pinteleistä joita ei poistettu. Jalat ovat siis rikki pinteleiden alueelta eikä vuoniskuopasta ollenkaan. Kertaakaan en ole kuulut minkään näköistä pahoittelua. Opiksi otin kyllä monta asiaa. Kuten hevosen lääkitseminen maksaa erikseen.
      jne. Enään voin toivoa että minut irtisanotaan. Rukoilkaamme tätä onnea!

    • ninnanen1

      Edelliselle: No mikset irtisano itse sopimusta ja etsi toista paikkaa?

    • Sina ja Wenke

      Kuukauden irtisanomisa aika olisi edellyttännyt seuraavan kuukauden maksua. Mutta onneksi yhteisymmärrys löytyi ja minun ei tarvitse noudattaa tätä pientä sääntöä jonka olen allekirjoittannut. Toinen paikka on jo ja ei enää montaa tuntia kun vaihamme maisemaa. Kuukaus riitti minulle. Mutta toivon sydämmestäni talille kaikkea hyvää eritoten Tsemppiä asioitten suhteen. Pelit ja vehkeet on eiku käyttämään niitä maalaisjärjellä.
      Eli haleja , voimia ja ahkeraa panostusta.

    • Hevonkuusi1

      Ja joku vielä väitti, että tällä tallilla hevonen on tärkein! Kaikkea kanssa jos ei huomata pinteleitä. Todellinen täysihoitotalli...Onneksi sait toisen paikan. Harmittaa kun tällä tavalla pilaavat maineensa mutta omapa on vikansa. Ei se tyttö taida opikseenkaan ottaa.

    • vaki

      Inhottavaa lukea tällaisia viestejä tallista, jossa itse viihdyn ja jossa on osaavat ja taitavat hevoset. opettaja osaa hommansa ja opin yhden tunnin aikana enemmän istunnasta kuin oikealla ratsastuskoululla 5 vuodessa!! täällä saa henkilökohtaista opetusta ja maastot on tosi hyvä.t ja ei minusta ole mitään sääntöä, ettei yksityiset saa käyttää pesupaikkaa. tuntuu että levitellään ihan turhaan huonoja huhuja! totta kai joka tallilla on omat säännöt, ja yksityisten pitäisi niitä noudattaa vaikkei natsaakkaan.
      TOSI KIVA TALLI. Suosittelen. =)

    • vihannespunkki

      On se hieman eri asia mennä suorittamaan joku parin tunnin juttu kuin olla läsnä ja katsoa vierestä.
      Ikävä kyllä nämä netissä olevat asiat ovat vain jää vuoren huippu.

    • ullan unelmakakut

      Jos jollekkin voin suositella paikkaa niin aloitteleville oma-aloitteisille ihmisille jotka eivät odota hienolla hiekkakentällä/maneesissa menoa, jotka eivät vaadi, että kaikki pitäisi tapahtua minuutilleen ja jotka eivät odota opettajalta turhaa mielistelyä tai kuuntelemista.. EN SUOSITTELE järkeville ihmisille joilla olisi oma hevonen (varsinkaan herkkäjalkainen) vailla karsinapaikkaa ja jotka haluaa perusteellista täyshoitoa, turvallisia maastoja ja palvelualtista tallinpitäjää. Talli on komea, toimiva ja muutama tarha ihan hyvä. Kentällä menee ihan mainiosti jos ei pidä hyvin pehmeää alustaa ehdottomana. Ikävä kyllä tallilta on lähtenyt yksityishevosia pois hyvin nopeasti mukanaan viemisinä puhkuria(heinästä), jalkakipua, riviä, imusuonitulehdusta... toki kaikkialla näitä sattuu ja täytyy sanoa, että tallinpitäjän äiti Jaana Sinkkonen on erittäin mukava, osaava ja asiakaspalveluhenkinen, talli järjestää kivoja päiviä ja hevoset on ihan mukavia. Kun saisi jotain muutosta Janeten käyttäytymiseen ja tapoihin, niin voisi olla jotain positiivista lisää havaittavissa..

    • Minni&Veikka

      Tallilta on lähtenyt useampi yksityinen hevosen omistaja riitojen seurauksena. Riidat olivat huolet tallin hevosten hyvinvoinnista. Kävi tallilla ihan eläinsuojeluviranomaisetkin. Sen jälkeen joitakin parannuksia tapahtui,mutta ilkeys ja kiusanteko jatkui tallinhoitajan puolelta. Ei ole siinä paikassa opittu näistä reklamaatioista.

    • KIITOS

      Jos jaluat menettää hevosesi ja järkesi ni eiku aitotalille. Siellä on aitoa sekavuuta mielisairautta. Narsismia.

    • heppa >3

      aitotalli on ihan Best paikka!!!! >3 t. vakiasiakas

    • ajatusmailma

      Kuten yksi fiksu ylempänä sanoi. EN SUOSITTELE JÄRKEVILLE IHMISILLE!

    • hevosenomistaja

      Onko tällä tallilla meno yhtään parantunut?

      • Vakiasiakas

        On täällä tallilla on todella mukavaa ja kaikki jotka tätä tallia ovat Mollanneet eivät varmaan ole edes kunnolla ollut siellä minusta tämä talli on todella hyvä kannattaa tulla ps. Sielä on jo monta muutakin aloittanut ratsastuksen mikset myös säkin ja tämä talli on todella siisti verrattuna niihin mitä olen nähnyt!!!! :)) :)


      • Pettynnyt kaunotar
        Vakiasiakas kirjoitti:

        On täällä tallilla on todella mukavaa ja kaikki jotka tätä tallia ovat Mollanneet eivät varmaan ole edes kunnolla ollut siellä minusta tämä talli on todella hyvä kannattaa tulla ps. Sielä on jo monta muutakin aloittanut ratsastuksen mikset myös säkin ja tämä talli on todella siisti verrattuna niihin mitä olen nähnyt!!!! :)) :)

        Moni on alottannut ja surkein seurauksin lopettannut. Tämä talli ei tästä tule paranemaan niinkuin ei suurimman osan ihmisten asenne ongelmakaan.
        En suosittele.


    • Onta

      Taitaa olla kiinnostus alaan kaikonnut, kun hevosiakin on laitettu myyntiin!

      • Hope

        täytyyhän ne selkä ja jalkavammaset myydä. Ei mikään ikuisuutta kestä.


    • Ullan Unelmakakut

      En yhtään ihmettelis jos ite jane on kirjottanu nää kaikki positiiviset viestit..

      • qaisu1

        Sama homma, tai sitten joku pikkutyttö jota Janette pitää omana pikkutalliorjanaan.


      • Moimoi123

        Ei varmasti ole!!!


    • hello kitty

      Tietääkö kukaan miksi ne myy niin montaa hevosta?

    • Kaatjuusa

      Se on kommentoijat, sellainen juttu, että taitaa olla vihamielisillä kommentoijilla jotain itsellaän vialla??
      Mä olen niintyytyväinen, että tällaisia sympaattisia pikkutalleja vielä löytyy, jossa ajatellaan kaikkien parasta!
      Itse olen ratsastanut tällä tallilla helmik 2013 saakka ja saanut ,jos ei nyt maailman parasta, niin ainakin toisex parasta opetusta ja kohtelua!!
      Tallila pidetään erittäin hyvää huolta hevosista, ihmiset on yst'ävällisiä ja Janette, aivan loistava opettaja!!! Monella muulla tallilla, et koskaan saa niin yksilällistä ja reipasta opetusta!
      Voin kertoa rehellisesti, että olen puolessa vuodessa oppinut paljon enemmän, kuin 20 vuodessa isossa ratsastuskeskuksessa,
      Eikä missäänmuualla, ole pidetty omasta ponistani nin hyvää huolta!!

      • Kaatjuusa

        Edelliseen viitaten...
        Mämä ihmiset tekevät sydämellään töitä ja sen huomaa onnellisista hevosista!

        T: Katja ja Haavanesko


      • Hippanen
        Kaatjuusa kirjoitti:

        Edelliseen viitaten...
        Mämä ihmiset tekevät sydämellään töitä ja sen huomaa onnellisista hevosista!

        T: Katja ja Haavanesko

        No Kaatjuusa, sehän on hieno kuulla, että tällä tallilla on homma ja ote parantunut!
        Tsemppiä vaan!


    • Aitollikävijä<3

      OOn aitotallilla siellä on mukavia opettajia ja hevosia itse käyn siellä ja se maksaa noin 5x 110x jos per tunti niin jotain 15-26e :))

    • Ponilapsi

      Olen ratsastanut Aitotallilla muutamia vuosia ja sen voin sanoa että helpolla en vaihtaisi tallia! :) Tuolla on kaikki ihanat ihmiset ja ponit

    • Rehellisyys

      "Se on kommentoijat, sellainen juttu, että taitaa olla vihamielisillä kommentoijilla jotain itsellaän vialla??"

      Ei välttämättä. Jos joku kysyy, että millainen ilmapiiri tallilla on, niin kai sitä saa rehellisesti vastata?

    • Vuono88

      Oma hevoseni on Aitotallilla, enkä vaihtaisi sieltä minnekään! :) Kaikki ovat tallilla ystävällisiä, niin henkilökunta kuin tallilla kävijät. Huumoria löytyy ja aina saa apua kun kysyy. Tallilla ajatellaan nimenomaan hevosen parasta ja luonnonläheisyyttä. Toki riippuu tietenkin hevosesta, millaista vaatii paikalta. Omalla vuonollani on tallipaikka, vaikka pärjäisi vuoden ympäri pihatossa. Minun ei tarvitse huolehtia itse mistään, sillä hevoseni ruokitaan, karsina siivotaan ja mikäli en itse pääse esimerkiksi eläinlääkärin käydessä tallille, huolehditaan hevoseni puolestani. Tykkään myös tunneista, sillä niillä saa suoraa palautetta, ei voi kehittyä ellei tiedä mitä tekee väärin. Monet vihaiset ongelmahevoset tai entiset ratsastuskouluhevoset ovat parantuneet kun ovat tallille saapuneet. Yksikään hevonen ei pure tai potki. Kaikki ovat kilttejä ja kunnioittavat ihmistä. Talli on myös edullinen, toki syrjäinen sijainti varmasti vaikuttaa hintaan. Tämä on sellaisen tekevän ihmisen paikka, jos haluat että hevonen laitetaan sinulle valmiiksi tuntia varten ja saat ratsastaa lämpimässä maneesissa automaatilla, eikä itse tarvitse tehdä selässä mitään, suosittelen jotain muuta paikkaa,

    • moroomoroxd

      Siellä opetetaan asiat liian nopeasti ja hepat on ihan kivoja. Tarhat on huonot ja myös kentän pohja! Kaikki eivät nopean opetuksen takia hallitse kaikkia asioita, joten huonolaatuista minunmielestä. Opettajakin on "vähän" omalaatuinen.

    • Tyytyväinen Äiti

      Älkäähän nyt hyvät ihmiset haukkuko paikkaa ainakaan opettajan perusteella, hän on nimittäin vaihtunut. :) Toki on yhä tallilla ja vetää estevalmennukset, ratsastaa omat hevoset jne. Mutta ma-pe tunneilla hän ei opeta.

    • Murtsi

      Kaikilla olkoon oma mielipide asioihin, mutta vähän yli joidenkin osalta mennyt kommentointi ja haukkuminen. Vinkki kaikille jotka näitä lukee, että kannattaa nähdä ja kokea itse eikä uskoa ihan kaikkea mitä lukee. Täälläkin kun voi kommentoida vaikka yksi ja sama henkilö miljoona kertaa eri nimimerkillä ja arvostella. Paljon on asioita mitä vakikävijänä ei voi allekirjoittaa. Olen kuitenkin käynyt tallilla kauan ja usein, sekä nähnyt millaista siellä arki oikeasti on.

      Opettaja on todellakin vaihtunut ja sanotaanko näin, että kyllä tätä edellistä opettajaa myös kaivataan. Oli ainakin omasta mielestä tosi hyvä ja mukava ope. Niillä tunneilla oikeesti oppi ja töitä tehtiin oman taidon mukaan. Onneksi pitää edes valmennuksia. Uusi opettaja on ammattitaitoinen ja mukava. Omaan makuun tunnit ehkä vähän liian rauhallisia :D, mutta tykkään silti. Tehdään paljon käynti ja ravi työskentelyä ja hiotaan apujen käyttöä. Laukkaamaankin pääsee.

      Tallilla kaikki hoitaa hevosen tunnille itse. Hevonen siis haetaan tarhasta ja harjataan sekä varustetaan omatoimisesti. Kaikille uusille kerrotaan mistä varusteet löytää jne. Varusteiden laitossa autetaan jos apua tarvitsee ja opetetaan miten ne laitetaan. Aina löytyy joku joka auttaa eli huoletta voi kysyä apua. Saat siis olla hevosten kanssa muutoinkin kuin vain ratsastaa.

      Hevosilla on tallilla hyvät oltavat ja kaikki hepat on mukavia. Maastot ei ole hepoille liian vaativia, ihmisille ehkä :D tai no joillekkin. Kyse on kuitenkin vuonohevosista, että niille noi maastot on ihan luksusta, kun paljon kiipeilyä. Löytyy niitä tasaisiakin maastoja. Normi tunneilla maastossa käydään melko harvoin.

      Loppujen lopuksi voin lämpimästi suositella tätä tallia ihan kaikille niin lapsille kuin aikuisille. Aikuisille, ja lapsille, jotka eivät ole ratsastaneet ennen tai heille jotka haluaisivat aloittaa harrastuksen uudelleen, mutta taidot ovat ruostuneen. Myös osaaville ratsastajille, kiva paikka. Hyvä talli aloittaa sillä tällä tallilla kukaan ei arvostele ja kaikki saavat edistyä omaa tahtia.

      • Jymylove4ever

        Oon ihan samaa mieltä sun kanssa:) ihan supereita heppoja


      • Pois en vaihda
        Jymylove4ever kirjoitti:

        Oon ihan samaa mieltä sun kanssa:) ihan supereita heppoja

        Murtsi, ensimmäistä kertaa joku tällä palstalla tiivisti _kaikki_ ajatukseni ja mielipiteeni yhteen viestiin! :) Jymylove4ever, niinhän se on, ja vanhaa opettajaa kaivataan! :) Mutta uusi opettaja on myös todella mukava.

        Kiitos Murtsi, Jymylove4ever ja kaikki muutkin jotka ovat puolustaneet tätä paikkaa. Suosittelen epäilijöille, että käytte itse katsomassa tallia, seuraamassa tunteja. Muodostakaa oma mielipiteenne! Minun mielipiteeni on, että yhteishenki, ilmapiiri, ihmiset ovat sanalla sanottuja parhaita, pois en vaihda!


      • Jymylove4ever
        Pois en vaihda kirjoitti:

        Murtsi, ensimmäistä kertaa joku tällä palstalla tiivisti _kaikki_ ajatukseni ja mielipiteeni yhteen viestiin! :) Jymylove4ever, niinhän se on, ja vanhaa opettajaa kaivataan! :) Mutta uusi opettaja on myös todella mukava.

        Kiitos Murtsi, Jymylove4ever ja kaikki muutkin jotka ovat puolustaneet tätä paikkaa. Suosittelen epäilijöille, että käytte itse katsomassa tallia, seuraamassa tunteja. Muodostakaa oma mielipiteenne! Minun mielipiteeni on, että yhteishenki, ilmapiiri, ihmiset ovat sanalla sanottuja parhaita, pois en vaihda!

        Vielä jatkaisin, et mun mielestä paras talli ikinä:) kaikki ketkä kenttää on moittinut, nii sinne on tullu uus hiekka, joka ainaki omasta mielestä oli täydellinen:) ja vanha opettaja tosiaan pitää vielä valmennuksia, ja onneksi pitää;) täydellinen paikka, jossa kaikki on tärkeitä, ketään ei kiusata ja tallihenki on aina mahtava


    • Pois en vaihda

      Jymylove4ever, näin on! Hyvää kevättä kaikille ihanille ihmisille! :)

    • Hattarainen

      Kyllä vain, murtsi tuossa tiivisti aika hyvin lisättäköön, että kenttähän on ollut vielä tuolloin 2012 viimeistelyä vaille ja on saanut uuden pehmeän hiekan ja mitään jalkavaivoja ei ole ollut vanhallakaan kentällä ei omilla eikä yksityisillä.

      Itse olen ratsastanut tallilla usean vuoden ajan ja tehnyt itse töitä monella ratsastuskoululla, siten aika paljon eri variaatioita ratsastuskoulu toiminnasta nähneenä voin kyllä voin rehellisesti sanoa että asiat on aitotallilla todella paljon paremmin kuin useimmilla muilla kouluilla, siellä hevonen ja sen hyvinvointi tulee ensin, niiden ruokinta ja työmäärät ovat kunnossa, niiden lääkintä ja varusteet ovat aina moitteettomassa kunnossa. Hevoset tulevat aina iloisina portille odottamaan töihin pääsyä ja niitä voi pelotta käsitellä perheen pienin siinä missä aloitteleva sennukin. Tietenkään vaikka kerran viikossa käyvä asiakas voi nähdä asian pintapuolen eli sen että millaiset tunnit on ja miten opettaja opettaa ja näin monessa paikassa sitten asiakkaat ovat tyytyväisiä, opettaja asiakaspalvelee ja hevoset tekevät kilttinä nöyrinä mitä pyydetään. Itselle merkitsee kokonaisuus, en halua tukea toimintaa missä hevonen on vain työväline eikä sen hyvinvoinnilla ole sen suurempaa merkitystä.

      Tunneilla joutuu ihan oikeasti ratsastamaan ja ratsastajalta vaaditaan oman osaamisen mukaan ratsastajalle annetaan myös rehellinen palaute hyvässä ja pahassa. Tallin henkilökunta on varusteltu sydämmillisillä, huumorintajuisilla,superpersoonilla he ovat aitoja ihmisiä. Ketään ei tallilla kiusata eikä syrjitä, vanhat ja nuoret isot ja pienet kuuluvat kaikki samaan ihanaan porukkaan ja suosittelen oikeasti tulla avoimin mielin ihan paikan päälle, aitiksella jaetaan ilot ja surut ja täälä ei kyllä koskaan ole tyhmiä kysymyksiä tai jätetä ketään auttamatta.

      Talli on siisti, tunnin jälkeen voi keittää itselleen ja porukalle kahvit lämpimässä taukotuvassa,on siistit jääkaapit, lämpöliesi, siisti lämmitetty sisävessa, lämmitetty siisti varustehuone josta saa kypärän lainaan (kypärien kunnosta muuten huolehditaan myös ja kolauksen jälkeen kypärät vaihdetaan, tallilla ei anneta edes laittaa omaa kypärää päähän jos se päässä on vaikka tipahtanut, vaaditaan uusi tai lainakypärä) tallilta saa turvaliivit sun muut myös lainata halutessaan.

      Että tervetuloa vain ihan kaikki !

      • aloittelijaaitotallilla

        Aivan! Itse aaloitin tässä viimeviikolla tällä kyseisellä tallilla, koska se oli lähiten ja sitä suositeltiin! Menin ekan kerran sain ihan apua hevosen varustamiseen jne. Saa ihan tarpeeksi opetusta on hyvä opettaja! :) Mukava henkilökunta on, koska he auttavat, kun apua tarvitsee! Itse olenpyytänyt sitä monta kertaa... (2) Koska en ole ennen tehnyt sitä hommaa :).. mutta aiva HUIKEE talli..! Ei kannata uskoo noihi viesteihi, että se in huono talli! Koska se on paras talli missä olen koskaan käynyt!


    • tallihakusessa

      Millanen talli nykyään? Millasta opetus? Onko millasia opettajia? Kokemuksia alkeistunneista?

    • Takaisinenmene

      Kävimme lapseni kanssa vuoden siellä. Tämä Janette on kyllä epäystävällinen, hevoset hyppii päälle eikä harjapusseissa ole tarpeeksi valikoimaa.
      SUOSITTELEN kaikille, jotka haluavat epäystävällistä ja huonoa opetusta kouluttamattomila hevosilla. Ei ihme ettei ole saanut SRL:n hyväksyntää

    • Hmmmmmmmmmmmm

      Aattelin ruveta käymään Aitotallilla, (olen siis ratsastanut ennenkin) niin mietin että saako siellä hoitoponeja? Jos saa niin voisko joku vähän kertoo miten ja silleen?

    • Anonyymi

      Oon tosi myöhässä täällä, mutta itse aloitin ratsastuksen tuolla kyseisellä tallilla vuonna 2016 kaverini kanssa. Kävin siis alkeiskurssin ja sitä piti yksi todella kiva nainen. Ekalla kerralla kun menin hakemaan tarhasta hevosta, niin minun kanssa lähti sinne yksi tyttö, mutta heti toisen kerran jälkeen minulle vain annettiin hevosen nimi ja oletettiin että tietäisin sen jostain. Sitten menin jollekkin jatkokurssin tapaiselle ja sitten opettaja vaihtui. Hän oli sellainen nuori nainen joka oli aika töykeä. Hän oli huutanut minulle monta kertaa ja vuoden päästä minulla ei ollut enää yhtään motivaatiota ratsastaa. Meinasin lopettaa. Vasta 2018 kesällä vaihdoin tallia ja siitä lähtien olen ratsastanut eri tallilla. Itseni mielestä en voi suositella!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe