Alfauros!!!

Alf-uros

Kuinka monta alfaurosta täällä on? Mikä tekee teistä alfauroksen? Ja naisille: Onko ihannemiehenne alfauros? Jos näin, mikä tekee hänestä alfauroksen?

Minä aloitan. Minä olen alfauros koska luen netistä minkälainen alfauros on ja muokkaan käytöstäni niiden ohjeiden mukaan.

32

5557

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epävarma__

      toimiiko netistä luetut ohjeet niiden muokkaaminen omaan toimintaasi vai vaikutatko naisten silmissä sittenkin vielä siltä, että pelkästään feikkaat alfaurosnäytöksellä oman todellisen luonteesi/epävarmuutesi piiloon, minkä naiset ehkä kuitenkin huomaavat?

      En tarkoita vittuilla, vaan ainoastaan uteliaisuuttani kyselen, kun itse olen epävarma nössöhiirulainen, joka harkitsee, että kannattaako itsekin alkaa lukemaan noita Alfauros -ohjeita netistä, ja toimia niiden mukaan.

      • Anonyymi

        Mohametti joka ei tiedä missä Mekka on


    • tääläonultra-alfa

      Minä olen alfauros. Olen alfauros koska perjantaiyön klo 4.00 snägärijonossa voitan kaikki tappelut ja kiilaan jonossa, koska kukaan ei enää uskalla sanoo mitään. Parhaimmillaan laitan jonon hiiret maksamaan mun ja seuralaiseni safkat. Vedän kaljaa joka viikonloppu,viikonpäivä. Makkaraa menee vähintään paketti päivässä. Saunakin on kuumana minimissään joka toisena iltana. Nostelen kaljamahaani sohvalla urheilua tuijotellessa, joten lihastakin löytyy ja kunto on kova. En myöskään pelkää huutaa naiselleni jokaisesta asiasta, en suostu tossun alle ja kumppanikseni etsin huonon omatunnon omaavia naisia, jotka eivät tiedä omaa arvoaan. Takana on vankilatuomioita pari kappaletta.
      Ajan puhkiruostunutta ford escorttia, jossa ei ole pakoputkea laisinkaan.

      Tämä "alfauros" sonta on täysi vitsi, TODELLINEN mies on se, jonka ei tarvi sielä nakkijonossa ruveta riehumaan, pyrkiä alistamaan pienempiä miehiä jollain tavalla esim baaritiskillä, tai tehdä muuta tällaista. Olen itse salilla käyvä ok näköinen mies, luonnollisesti kaveripiiri on samankaltainen. PAitsi luonteeltaan. Minä olen se, joka tietää, että minussa on niin paljon miestä, ettei minun tarvitse sitä muille todistella. KAverini sen sijaan ovat juuri näitä adonis "alfoja", ja voin luvata, että minulle on kysyntää moniverroin enemmän.

      • Saatanan sissy

        Minkälainen ''Alfa'' joutuu hankkimaan ravintonsa klo 04.00 aamuyöstä jostain säälittävästä snägäristä?

        Kaikki tietävät että oikeat alfat hankkii oman ravintonsa paljain käsin metsästämällä...


      • Dicaprio

        Ei se sali ja nakkikiska miestä tee :D Pitää olla myös munaa, jolla hoitaa. Olethan muistanut tilata anaboliset asteroidisi ajoissa, ennen seuraavan purkin päättymistä? Jätä ne siittämishommat muille asiansa osaaville. Peace. dude... :D


    • Urpo8797987

      Hahahah, aika metsään meet niillä ohjeilla ne ohjeet ovat tuota "mainstream alfoja".

      • Anonyymi

        Kreikan synagoga on alkuisin egyptistä faaraoiden hovista.


    • alf-uros

      Aloituksen on selvästi miinustanut beta-uros

    • alf-uros

      Huh huh tämä palstahan on täysin beta-urosten hallitsema. Vain kaksi alfaa, minä ja ultra-alfa! Tervehdys!

      • Ralf uros69

        Eivät suuret sanat suuta revi eikä iso pieru persettä


    • Alfalfa

      Alfat eivät hengaa netissä, puhumattakaan käytä konetta, vaan heidät löytää juna-asemien penkeiltä arkipäivisin ''merkkaamassa'' reviiriään julkisilla paikoilla ja stalkkaamassa lähistön koulun tyttöjä...

    • Alfa365

      Täällä alfa, älykäs, pitkä ja komea, menestyvä. Betat väistyvät tieltäni. Saan naisten huomion.

    • naisen näkemys

      Alfa on sellainen mies, jota vähintään 5 naista menee oma-aloitteisesti iskomän joka kerta, kun käy baarissa, mutta jolle he eivät edes kelpaa, koska on muualla tarjolla parempi nainen. Alfa voi hyvin olla siis naimisissa ja uskollinen, mutta ratkaisevaa on se, että naisia on järjettömästi tajolla joka puolella, eikä ole tarvinnut mennä kenellekään koskaan itse juttelemaan, vaan naiset tulevat juttelemaan hänelle.

    • Alf-Uros

      HAHAHAHA :D:D. Tää oli mun alotus ja tää on läppä. Alfauros, betauros ja kaikki muutkin määritelmät on ihan humpuukia. Paras mies on se joka osaa tilanteesta riippuen johtaa ja seurata sekä sopeuttaa ja sopeutua. Mä taidan tosin muutenkin olla alfauros koska mä joka kerta baarissa ollessani mietin et missä kaikki pelimiehet ja "alfat" on. Sit mä tajusin et eihän ne ole sillä hetkellä yhtään missään kun mä oon läsnä. Miehet rankkautuu niin moniin eri kategorioihin et alfa-beta on aivan liian kapea määritelmä. Tai sit mä en tosissaan tajua sitä kun mä oon niin kunkku. Ei se muilt pois oo! Ei varsinkaan naisilta, kaikille riittää :D.

    • girls from office

      Mr. Lothar.

    • >:|

      Alfauros valitsee, mutta vain kerran. (Alfanaaras)
      Alfauros ei uhoa, koska hänen ei tarvitse. (Auktoriteetti)
      Alfauroksen vahvin ase ei ole ruumiillinen voima. (Psyykkinen ylivoima)
      Viimeisenä ja tärkeimpänä: Alfauros on valaistunut ja kohtelee heikompiaan tasavertaisesti sekä kaltaisiaan kuin veljiään.

    • alphafaurk

      Alfauros tietää tasan tarkkaan mitä hän haluaa elämästään, ja missä hän on hyvä. Alfauros on itsevarma eikä välitä muitten mielipiteistä. Hän soveltuu laumansa johtajaksi hänen päättäväisyyden takia. Aito alfauros puolustaa aina laumansa heikoimpia, ja pitää heidät tasavertaisena. Hän on rehellinen ja kuuntelee enemmän kuin hän puhuu. Aito alfauros ei myöskään pelkää myöntävänsä olleensa väärässä. Hänen ei tarvitse pistää muita ihmisiä alas saadakseen paremmaan ja kunnioitetumman statuksen.

    • ihanamiesssss

      ...ja juurikin näistä syistä vain alfa-mies kelpaa, on niin hyvä paketti et et.... sori kun rima on niin korkeella ;)

      • Alfa jo syntyjään

        Pari edellistä vastaajaa kuvaavat kyllä enemmän omia utopioitaan kuin todellisuutta.
        - Alfa-uroksella on aina useampia naisia
        - Alfauroksen psyykkinen voima perustuu osittain fyysiseen ja toisaalta tahdonlujuuteen.
        - Alfa-uros ei sääli heikkoja
        - Alfa-uros ei pidä ketään tasavertaisena. Jos joku nousee tasaveroiseksi, alkaa kilpailu, jossa vain toinen voittaa ja vie toisen naaraat.
        - Alfa-uros "ei pelkää olevansa väärässä" ... mitä haihattalua. Alfa-urosta ei kiinnosta se, onko hän oikeassa vai väärässä. Häntä kiinnostaa vain tulos: Naaraan kaato.


    • Alfa-Giulio

      Minä olen alfa-uros, koska en anna muiden määritellä itseäni. Minulla on kunnianhimoa. Voi sanoa, että olen menestyksekäs ja johtavassa asemassa. Naisia minulla on aina ollut enemmän kuin yksi.

      Miehet ovat minulle miehiä ja naiset naisia. Kaksi aivan eri asiaa. Miesten kanssa tehdään ja naisten kanssa nautitaan. Naiset ovat viettelemistä varten. Eikä varatun naisen vietteleminen ole minulle ongelma. Koen naisen viettelemisen suorastaan miehen velvollisuudeksi.

      Mut alfa-urokset pidän etäisyyden päässä. Voimme hyötyä toisistamme, mutta toistemme reviirille emme päästä toisiamme.

      Nössömiehiä käytän hyväkseni. Säälin miehiä, jotka antavat vallan naisille.

      • Alfa-Giulio

        Voin mennä miehen kans sänkyyn, kuka estää! Naisia saisin vaikka jokaisen, mutta miehissä on enemmän haastetta, olenhan todellinen alfa-uros ja urosten uros!


      • A.Romeo
        Alfa-Giulio kirjoitti:

        Voin mennä miehen kans sänkyyn, kuka estää! Naisia saisin vaikka jokaisen, mutta miehissä on enemmän haastetta, olenhan todellinen alfa-uros ja urosten uros!

        Lienee selvää, että joku seinäkukkas feministinen keski-ikänainen yritti edellisessä omia Alfa-Giulion nimimerkkiä.

        Alfa-uros (mm. Alfa-Giulio) ei homoile koskaan.


      • päivänperho

        Hienoa :) Viehätyin sun kirjoituksestasi! sinun kaltaisiasi miehiä tapaa harvoin. Liian harvoin...Olen vallankäyttäjä nainen, olet mielenkiintoinen Giulio...


    • Alfa-uros on
      • Alfa Corse 8C

        Joo, mut hei, Matulahan ajaa nykyää 159:llä eli ihan ooppeli. Viimeinen oikea Alfa oli 156. Sen jälkeen pelkkiä ooppeleita vähän tyylikkäämmissä kuoseissa.


    • Alf-uros

      Lisäksi olen saanut lähes jokaisen miehen, jota olen tasvoitellut!

    • Apinoiden maailma

      Minullakin oli Alfa-Romeo, aika vanha ja yskähtelevä, mutta myös niin palveleva.
      Sen kanssa oli kiva kurvailla näytillä, ja kyllä nämä muut itseään alfa-uroksiksi luulevat katselivat kummastuneina, kun Alfa-Julialla oli kaikki nappulat hallussaan.

      Ei monta naista pitävä ole mikään Alfa-uros, paitsi tietysti apinoiden maailmassa, mutta niillä on kai erilainen elämä, kuin näillä itseään alfa-uroksiksi luulevilla; vai olisiko sittenkään? Eikös näillä riitä potenssia yhden naisen kanssa, kun pitää koko ajan olla jotain uutta nostetta ?

      Alfa-uroksen pitää olla viisas, pitkäjännitteinen ja taitava johtaja.

      Naiset määrittelevät Alfa- uroksen, mutta tunnetusti raha sekoittaa ihmisten arvostelukyvyn.

      Vaan onhan se niin ihanaa, että monet löytävät sen ikioman Alfa-uroksen tai -naaraan, ainakin kertakäyttöön...

      • Alfa Corse 8C

        Alfa-uros on se, joka voittaa eli hedelmöittää eniten naaraita. Kaikki muu on hölynpölyä, sivistystä, kulttuuria, kohinaa ja erityisesti itsepetosta.

        Ei nainen määritä alfa-urosta vaan menestys. JA menestys on aina viimekädessä naaraiden valloitusta.

        Joten alhvajuulia, ei sinun mielipiteesi merkitse sittenkään. Lähdet voittajan kyytiin heti, kun vaan tilaisuus tulee. Vai jättäisitkö kokeilematta 8C:n? Apupenkille saa kenet tahansa.


    • JeBu2
    • Tjaa..

      Olen nainen, enkä todellakaan ymmärrä tätä alfa/beta jaottelua. Toiselle naiselle mun alfa on beta ja toisinpäin. Ehkä voisi ajatella, että tietyissä ihmisryhmissä on omat alfansa ja jokainen kilpailee siellä oman ryhmänsä sisällä. Veikkaan kuitenkin, että ryhmän A nainen ottaisi ennemmin oman ryhmänsä "alempiarvoisen" miehen kuin ryhmän B alfan. Yleisellä tasolla on siis mahdoton luokitella ihmisiä näin mustavalkoisesti ja siten siis vaikea sanoa, onko ihannemieheni alfa, ei varmasti ainakaan yleisellä tasolla.

    • Anonyymi

      No jos lähdetään siitä että ihmisillä alfauros on asia jota ei ole olemassa se on tieteellinen fakta. Silti tämän sanan näkee täällä joka puolella eli tieteellinen vastaus on että vaikka uskoisit olevasi et voi olla sellainen koska sitä ei ole ihmiselle olemassa. Kohta kaksi on sellainen että jos se olisi totta en usko että yksikään alfauros pyörisi suomi24 palstalla enkä usko että yksikään nainen täältä sellaista lähtisi edes etsimään.

    • Anonyymi

      Semmone joka ees käyttää noita termejä ja muita kuten incel/ätmi niin ovat täys spedejä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe