sokea mies

...........

vuoden päivät kohta mennyt. aluksi oli mahtavaa kun rakastumishormonit jylläs. tässä muutamia kuukausia sitten olen havahtunut siihen, että hetkinen, eihän tuo komeampi osapuoli tee oikeastaan mitään, mutta jaksaa kyllä valittaa jos jotenkin "en ota häntä huomioon" jossain asiassa... jätän usein söpöjä pikkulappuja ympäri hänen kämppäänsä, jos herään ja lähden töihin ennen hänen heräämistän. laitan aamupalaa valmiiksi. noin kerran kuussa olen yllättänyt hänet tekemällä monen ruokalajin illallisen ja seksikkäitä hepeneitä käytän usein (kyllä mielelläni ihan omaksi iloksenikin), mutta myös hänen mielikseen. tykkään myös leipomisesta todella paljon ja ronttaan hänelle leivoksia ja kakkuja maisteltavaksi. rentouttavat hieronnat poskihoidolla alkaa olla jo niin arkipäivää, että ainakin itseäni on alkanut vituttaa. mies nimittäin nykyään jotenkin osaa heti alkaa valittaa "leikkimielisesti", jos en pariin päivään ole kirjoitellut lappuja, hieronut, leiponut jne. "etkö enää välitä/missäs mun leipomukset viipyy" jne...

kun olen rakastunut, alan ihan automaattisesti puuhamaan kaikkea mukavaa. minusta on ihanaa ilahduttaa kumppania ja nähdä miten toinen ilostuu ja nauttii. mutta kyllä tässä vähitellen oma rakastuminen ja romantiikaninto hiipuu, kun toinen vain istuu perseellään, valittaa että on väsynyt töistä (hmm, enkös minä sitten ole...) ja ottaa kyllä, mutta ei tajua antaa. kerran hän on laittanut ruokaa, puolin vuoden seurustelun kunniaksi ja sitä jaksaa kyllä usein muistella ja mainita sopivasti esim. minun ystävieni ollessa kylässä.

no, tuli sitten kerran riidelty tästä asiasta oikein kunnolla. jo kauan aikaa olin yrittänyt hienovaraisesti vihjailla, miten minustakin hieronta voisi tuntua mukavalta ja että olisi mukavaa jos joskus minua odottaisi vaikka lappu tai ruoka kun tulen töistä suoraan hänen luokseen. kun tällainen vihjailu meni aivan kuuroille korville, vastasin kerran kun hän kysy että "mikä on?", että kyllästyttää tälläinen yksipuolinen romantiikka. no hänpä sitten siihen tuskastuneen oloisena alkoi tiuskimaan että kun "sinulle ei mikään riitä/mitäs kaipaat niin saatanallisesti romantiikkaa/etpä itsekään yritä kovin paljon". olin aivan puulla päähän lyöty, että onko mies oikeisti noin tyhmä tai sokea, ettei ymmärrä että en minäkään automaattisesti kaikkea pientä mukavaa romanttista suolla sisältäni..

nyt on paha mieli. itsetuntoni on sekavan lapsuuden jälkeen aika palasina jo valmiiksi ja mietin nyt sitten, että ehkä syy onkin minussa, en tee tarpeeksi tai kaipaan liikaa.. mitä mieltä olette? onko vika minussa vai pitäisikö miehen yrittää muuttua?

6

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tralapaad92

      Suhde vaikuttaa varsin yksipuoliselta, mies on huomannut kuinka vietävästi pidät hänestä ja suoraan sanottuna, käyttää sinua hyväkseen. Annat hänelle kaiken mitä parisuhteesta voi toivoa, mutta et itse saa mitään vastineeksi. Mies luulee, että hänen ei tarvitse tehdä mitään, kun saa jo kaikkea mahtavaa.
      Käske ukon painaa perse penkkiin ja laittaa korvat hörölle, ja sanot suoraan, että et katsele tuollaista peliä, ellei mieskin rupea panostamaan suhteeseen. Jos alkaa valitus, että et sinäkään tee mitään tai muu sössötys, lähde kävelemään ja etsi mies joka osaa arvostaa tasoistasi naista.

    • ............

      Anteeksi, tämä on vain tällainen tönkkö heitto, mutta tajusin vasta toisen kappaleen puolessa välissä, että miehesi näköaisti toimii normaalisti.

      Vaikutat tosi hyvältä tyypiltä. Miehesi ei ehkä niinkään.

    • voihan..

      Voi, voi kun hössötetään sen parisuhteen eteen niin perhanasti..tai sitte ei tehdä yhtään mitään! Ei ihmiset osaa enää edes rakastaa!

    • saatanaaa

      Kyllä on kiittämätön paska puusilmä tuo mies. Nyt vittu äkkiä mäkeen niin ku olis jo!!

    • Daddy Cool

      Ehkäpä täsä ei vaan tarpeet kohtaa. Sinä koet antavasi, mutta miehesi ei koe saavansa. Samalla tavalla mieskin saattaa kokea tekevänsä paljon juttuja suhteen eteen, mutta ne eivät ole sellaisia, jotka ilahduttaisivat sinua.

    • mextex4/5

      Ei sinussa ainakaan vika ole kaiken jälkeen. Paitsi jos katsoo siten asiaa, että vuosi on kuitenkin suht.lyhyt aika tuntea, ja antaa ns.kaikkensa... Että ehkä menee 'rakastumishormonien' piikkiin osa. Mutta aika outoa jos ei vastakaikua tule, ihan totta sokea mies taitaa olla. Kumma että ei osata arvostaa toisen uhrautumista, ja toisaalta ehkä olet vähän liikaakin uhrannut itseäsi. Siis verrattuna siihen, että vastapuoli ei kuitenkaan kovin noteeraa. Toivotan hyvää jatkoa, miten käykin, ansaitsisit hyvän, arvoisesi kumppanin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe