Huolisitko kouluja käymättömän naisen?

kiertokoulu

Koska täällä on aloitus, jossa kysytään naisilta ottaisivatko he pelkän peruskoulun käyneen miehen, niin kysytään nyt miehiltä vastaavaa naisista.

Eli, mies, ottaisitko pelkän peruskoulun käyneen naisen?

22

380

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika iso turn-off kouluttamattomuus ainakin olisi. Naisella soisi liikkuvan päässäkin jotain. Pitäisi olla kohtuu hyvä syy miksi jättäisi käyttämättä Suomen ilmaisen koulutusjärjestelmän. Ehkä jonkun yrityksen perijätär kelpaisi, jos on sellaisella alalla, ettei koulutuksesta juurikaan olisi hyötyä.

    • kj7ie4

      Ottaisin kouluja käymättömän, mutta en silti liian tyhmää naista. Älykkyys on seksikästä, tyhmällä naisella pitäisi taas sitten olla sitä seksikyyttä muuten.

      Koulutodistukseille ja tutkinnoille en antaisi mitään painoarvoa valinnassa, paitsi ehkä siinä tapauksessa missä ne ovat nousseet korkeasti koulutetulle liiaksi hattuun eli olisivat negatiivisia luonteenpiirteitä.

    • Jassusa

      Vaikea sanoa, kun kymmenen vuotta eli lukion jälkeisen ajan olen pyörinyt ainejärjestöissä ja kavereiden bileissä, joissa järjestään kaikilla naisillakin ollut amk-tutkinto. En ole varmaan koskaan jutellut naisen kaa, jolla olis käyty pelkkä peruskoulu. Suoraan sanottuna en ole osannut kaivatakaan..

    • BuzzCock_boredom

      60-70-luvulla syntyneistä naisista ne jotka eivät ole viitsineet hankkia mitään koulutusta ovat ainakin (pääosin) minun silmissäni pelkkiä kiertopalkintoja.

      Itse en miehenä ollut nuorena kovinkaan kiinnostunut opiskelusta, koska Rock-musiikki, kiekkoilu ja muut harrastukset veivät kaiken ajan. Mutta ennen armeija ikää ja sen jälkeen oli tajuttava se, että ilman koulutusta eli kunnon ammattia ei tässä maassa kukaan elätä itseään.

      Siitä se lähti. Opiskelu ja opiskelu työnohessa. Päivääkään en ole katunut sitä että jaksoin opiskella nuorena aikuisena. Ilman sitä en pystyisi kustantamaan elämääni.

      Näillä treffit-palstoilla pyörii iso liuta 35 - 45 vuotiaita naisia jotka eivät ole tehneet mitään opiskelujensa suhteen.

      Itse en tälläisiin naisiin (poikkeuksia lukuunottamatta) ota mitään pysyvää kontaktia koska en aio ole maksumiehenä jonkun yh-äidin ja hänen perheenjäsenensä suhteen.

      Ja näitä naisia on tullut useampi eteen.
      Toinen vastakohta on "olen koulutettu nainen"-tyypit. Kotielämässä monetkaan heistä eivät tee mitään kotihommia eli vastauksena tulee useimmiten: "Olen koulutettu, minun ei tarvitse tehdä tälläistä".

      Eli molemmissa ryhmissä on omat idioottinsa. Miehenä katson kokonaisuutta naisessa, en sitä mitä hän on jättänyt tekemättä tai tehnyt.

    • mies.

      Jos on nätti ja mukava nainen niin kyllä ottaisin.
      En ole niin pinnallinen, että valikoin kumppania koulutuksen perusteella.

    • tiedonhaluinen

      Minulla on jo tähän ikään kokemuksia ihan kiitettävä määrä erilaisista naisista. Seurusteltu on niin kouluttamattomien, kuin koulutettujenkin kanssa. Koskaan en ole ensimetreillä koulutuksia kysellyt, vaan kyllä ne kriteerit on ollut jossain ihan muualla. Toki pidän älykkäistä naisista, mutta ei se mikään ykköskriteeri ole ja ei se koulutus ihan aina korreloi älykkyyden kanssa. On nimittäin osunut kohtuu tyhmää osastoa kohdalleni niissä koulutetuissakin.

      Eli huolisin kyllä ja minulle koulutuksella ei ole vaikutusta seurustelusuhteen aloittamiselle, vaan ihminen itsessään ratkaisee.

      • Toimiiko toistepäin

        Vitsi tässä onkin, että tyhmää osastoa on osunut kohdalle koulutetuissakin, mutta onko sitten osunut erityisen älykästä osastoa kouluttamattomissa? :)

        Tämäpä se ongelma juuri onkin, koulutus ei itsessään kerro mitään, mutta kouluttamattomuus kyllä kertoo yleensä jotain. Näistä lähtökulmista etsin pääsääntöisesti itse mahdollisimman pitkälle kouluja käynyttä naista, mutta koulutodistukset itsessään eivät vielä tee vaikutusta.


    • Korppulerppu

      pääasia on että sopiiko pultti mutteriin,muulla ei o niin väliä,nyt on kesä luonto kutsuu,panemaan,koulut alkaa taas syksyllä.Kuka sitä alasti kysyy,onks sulla yo tokari,toinen sanoo ,ei o,no,mulla lerpahti jo.

    • leegoinssi

      Mulla on amk-tutkinto ja olen seurustellut naisen kanssa, joka oli aikoinaan käynyt vain peruskoulun ja sen lisäksi jonkin puolentoista vuoden erikoiskoulutuksen työhönsä. Ikä oli molemmilla tuolloin hieman alle 30. Eipä tuo haitannut menoa mitenkään.

    • "Eli, mies, ottaisitko pelkän peruskoulun käyneen naisen? "
      En tietenkään.

    • Poksuko

      No, rehellisesti sanottuna, en ainakaan suoralta kädeltä tyrmäisi ajatusta.

      Kun kyse on ihmisestä ja _elämänkumppanista_, heti ensimmäisenä ei tule mieleen kysyä päästötodistuksen keskiarvoa, opintoviikkojen määrää ja suoritettuja tutkintoja. Ne ovat noin yleisesti ottaen toissijaisia asioita, vaikka eivät kuitenkaan täysin merkityksettömiä.

      Enemmän merkitsee se, onko ihminen ylipäätänsä työhaluinen ja muuten terveellä itsetunnolla varustettu tapaus ? Vaikka ihmisellä olisi viisi tutkintoa takataskussa, se ei paljon lämmitä, jos ihminen ei käy töissä tai halua edes tehdä niitä (eli on ns. ikiopiskelija).

      Koulujen käymättömyys voi olla ihan ok, jos ihmisellä on vastaavasti jotakin sellaista käytännön kokemuksen myötä saatua osaamista tai ammattitaitoa, joka mahdollistaa toimeentulon. Niin, nyt siis puhutaan laillisista ammateista, eikä siitä maailman vanhimmasta... Toki sillä yhdistelmällä ei pitkälle pötkitä, jos koulujen käymättömyyttä on seurannut/seuraa vuodesta toiseen ns. vapaarouvana eläminen.

      Mitä taas tulee nykyiseen koulujärjestelmään, siinä on kyllä menty paikoitellen täysin hakoteille. Nykyisin koulutus alkaa olemaan hieman yliarvostettua. Raskaita tutkintoja suoritetaan, vaikka myös hieman vähemmällä koulutuksella voisi saavuttaa jopa paremman ammatillisen perusosaamisen ja -valmiudet. Kannattaa muistaa, että nykyisin oppilaitokset saavat rahaa valmistuneista, eikä niitä välttämättä kiinnosta valmistuneiden todellinen ammatillinen osaaminen...

      Vaikka työ ei ole elämässä kaikki kaikessa, siitä huolimatta töitä on tehtävä, jotta olisi mitä laittaa leivän päälle...

    • Jaa a, vaikkei sillä ole väliä suhteen kannalta... riippuu siitä että onko yhteisiä asioita jne. viihtyy yhdessä. Mutta kyllähän se melkoinen peikko on kun itseltä löytyy amk-tutkinto... niin kyllä mielellään haluaisi sen että naisella on vähintään toinen aste käytynä eli joko lukio tai amis, taikka opiskelee juuri sillä hetkellä sitä.

    • RakastavaSinkkuMies

      Naisen koulutuksella tai sen puutteella ei ole minulle mitään merkitystä.

      Jos olet kiva luonne, hellä ja rakastava niin sen kun otat omaksesi !

      mikanhki ät yahoo piste com

      tuohon jos mailaat numerosi ja vastaat puhelimeesi kun se soi, niin sinusta todennäköisesti tulee vaimoni, jota pidän hellästi ja rakkaudella, koko loppuelämän jos se minusta on kiinni.

    • makisteri

      Pidän fiksuista ja itsenäisesti toimeentulevista naisista. Sellaisilla usein on yliopistokoulutus.

    • Tällaista täällä

      Olen itse hieman yli parikymppinen, vain peruskoulun käynyt nainen. Olen peruskoulun jälkeen yrittänyt opiskella, mutta olen ollut pitkillä sairauslomilla, enkä ole saanut (ainakaan toistaiseksi) 2.asteen tutkintoa suoritettua. En ole tyhmä, seuraan politiikkaa yms., mutta minulla on vain ollut huonoa tuuria elämässäni ja olen ollut sairauden armoilla.

    • ei kelpaisi.

      Yleensä sille on joku syy että koulut jäävät noin pahasti kesken. Esimerkiksi tyhmyys, itsekurin puute, paha sairaus, raskaus, mt-ongelmat ja muut vastaavat.

      En tiedä ainuttakaan naista joka olisi vain käynyt peruskoulun ja kelpaisi minulle sillä karrikoidusti sanoen en kaipaa hullua, sairasta, tyhmää tai laiskaa seuraa.

      Ne normaalit naiset, jotka eivät jostain syystä käyneet edes 2 asteen koulua loppuun, ovat äärimmäisiä harvinaisuuksia, vaikka periaatteessahan joku voisi mennä suoraan ylä-asteelta esimerkiksi perhefirmaan töihin.

      • Rimski-Korsakov

        Olen 42 vuotias mies, kaksi yliopisto tutkintoa. En voisi seurustella pelkän peruskoulun käyneen naisen kanssa. 60 luvulla ja sitä nuoremmilla kaikilla on ollut mahdollisuus kouluttautua. Myöskin on tutkittu, että äidin koulutuksella on enemmän merkitystä lasten kouluttautumiseen kuin isän. Mielestäni mikään ei ole virkistävämpää kuin, älykäs nainen. Pidän humanisteitä ja myös lääkäreistä minusta on hienoa jos nainen on kuin Scheherazade, jonka kanssa voi itsekkin kehittyä oppia ja kuulla mielenkiintoisia juttuja alueilta en tiedä paljoa.


    • töissä

      Kaikki paljon opiskelleet ihmiset ketä ikinä olen tavannut ovat suurimman osan elämästään työttöminä ja luulevat olevansa täydellisiä. Olen älykäs, mutta vain peruskoulun käynyt. Työkokemusta löytyy reilusti. Opiskelupaikkaa en yhteishaussa saanut. Pitää varmaan taas soitella paikkoja läpi. Koulutetut ihmiset ovat aika itserakkaita yleensä ja vaikka itse tekisivät pari tuntia viikossa töitä tai ei ollenkaan niin aina sinä olet se saamaton kun vuoden työpätkä päättyy, etkä saa heti kuukaudessa hommia. Heillä on aina joku hieno syy miksi heidän saamattomuutensa on hyve.

    • Kouluttautunut mies

      Olen akateeminen mies, en missään nimessä voisi olla peruskoulupohjaisen naisen kanssa tosissani. Ei olisi mitään yhteisiä puheenaiheita, ja pelkällä petipuuhastelulla ei pitkälle pötkitä parísuhteessa.

      • töissä edelleen

        Et vaikuta hirveän fiksulta ihmiseltä jos peruskoulun käynyt ei muka muuta osaa kuin munaasi lutkuttaa. Kykenen keskustelemaan lähes mistä tahansa ja psykologia ja filosofia lähellä sydäntäni. Usein vain akateemiset ihmiset ovat niin rajoittuneita. Heillä ei ole omia ajatuksia vaan esittävät muiden ihmisten mielipiteitä ominaan ja keskustelusta ei hajuakaan kuin yritetään jyrätä toinen, vaikka mitään järkevää perustetta omalle argumentille ei löydy :D Aina myös sellainen ylimielinen asenne kanssaihmisiin saa lähinnä yökkäysrefleksin aikaan. Ei koulutus kerro mitään. Sen olen monesti huomannut.


    • Kouluttautunut mies

      Se on juuri tuo asenne mikä sinulla on mikä erottaa sinut enemmän kouluja käyneistä.

    • 9090

      Ei terve. Mulle kelpaisi kyllä pelkän peruskoulun käynyt nainen kunhan sillä on terve maalaisjärki tallella ja sydän paikallaan. Mitä helvetin välillä jollain koulutodistuksella on kumppanin valinnassa? Ihan kun jossain koiranäyttelyssä missä tutkitaan sukutaulua ja muuta. Jos nainen käy töissä ja tulee itsensä kanssa toimeen niin se riittää. Muutenkaan sen kumppanin työllä ei ole mitään väliä, en mä sen muijan kanssa siellä työpaikalla kuitenkaan ole.

      Se vika tässä koko systeemissä on että nykyään halutaan joku ihmeen valmispaketti käteen. Jos elämänkumppania hakee tosissaan ja sattuu nyt rakastumaan siihen kouluja käymättömään ihmiseen niin SITÄ VOISI TUKEA OPISKELUISSA jos se vaikka haluaisi opiskella. Elämä on semmonen jännä juttu että asiat tuppaavat muuttumaan jatkuvasti. Tänään toimitusjohtaja huomenna talonmies ja päinvastoin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      83
      1990
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1236
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      18
      1189
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1104
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      272
      953
    6. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      946
    7. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      49
      894
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      879
    9. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      839
    10. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      213
      829
    Aihe