Mikä lukumäärä on liikaa?

hmmmhhhhhh

Olen 23-vuotias nainen ja aloitin yhden illan suhteet noin. 18-vuotiaana. Seurustelin tässä välissä 2 vuotta ja erosin tuossa muutama kk sitten. Yhden yön juttuja/seksikumppaneita ylipäänsä on kertynyt lähes 60 kpl.
Onko tämä miesten mielestä suuri miinus?
Entinen mieheni ei koskaan sulattanut asiaa täysin, vaikka mtn tarkkoja lukemia en hänelle edes antanut. Kuulemma jatkossa pitäisi valehdella, jos asia tulee puheeksi.

Voisitteko koskaan seurustella tällaisen naisen kanssa, jos kaikki muu natsaisi?

37

1907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei käy

      On iso miiiiiiiiiinus. En voisi seurustella. Tuo määrä kertoo mielentilastasi. En voisi luottaa ja olla varma uskollisuudestasi.

      • alkuper.

        No mutta, jos olisin parisuhteessa ollessani uskollinen? Niinkuin olin 100% uskollinen edelliselle miehelleni koko suhteemme ajan. Osasin vetää rajan baarissa, enkä suostunut edes tanssimaan vaikka se olisikin ollut ok miehelleni. Kun pitää tiukkaa linjaa, ei tule ongelmia. Noh, en tällä hetkellä haluaisikaan seurustella, mutta toivon mukaan tulee taas aika, jolloin joku huolii minut:P


      • 20
        alkuper. kirjoitti:

        No mutta, jos olisin parisuhteessa ollessani uskollinen? Niinkuin olin 100% uskollinen edelliselle miehelleni koko suhteemme ajan. Osasin vetää rajan baarissa, enkä suostunut edes tanssimaan vaikka se olisikin ollut ok miehelleni. Kun pitää tiukkaa linjaa, ei tule ongelmia. Noh, en tällä hetkellä haluaisikaan seurustella, mutta toivon mukaan tulee taas aika, jolloin joku huolii minut:P

        No miksi sitten kuitenkin erosit? sun elämänkumppani ei todennäköisesti hyväksynyt ja pitänyt sinua arvokkaana


    • Pelkkää provoilua

      Opit sitten valehtelemisen määrässä jo palsta-avauksessasi.

      Aika kehno provo kuitenkin. Eikö aika kulu ja jotain tekemistä pitäsi saada juhannukseksi, kun muut pitää hauskaa ja sä olet yksin. ;)))

    • hmmmmhhhhh

      Mikä tässä mielestäsi on provoa?

    • huoria kaikki

      "seurustelisin" kanssasi ainoastaan jos sulta sais säännöllistä pillua ja osaisit ottaa kunnolla poskeen mutta en kohtelis sua kuin kukkaa kämmenellä enkä pitäis sua arvokkaana ladyna. mua ei myöskään kiinnostais pätkääkään vaikka nussisit muitakin samaan aikaan koska oot vain yleinen panopuu johon tuikataan mällit paremman puutteessa.

    • fjnshnrynj

      60? Mihin on mennyt oman kehon arvostus kun annetaan 60 eri äijjän tuikkia omiin koloihin? Jotain rajaa hei!

      Jos olisit ulkonäöltäsi ja luonteeltasi 10 asteikolla 1-10 putoaisi sinun pisteesi minun laskurissa 7.

    • c2c2ccc

      ~20 eri miestä per vuosi? aika lukemat, etkö viihdy parisuhteessa vai viiraako päässä?

    • urtutrgr

      Kuulkaas nyt! Mä oon sitä mieltä, että ihminen ei muutu mitenkään sen perusteella montaako ihmistä on kuksinut. Jos tykkää seksistä ja huolehtii perusasiat niin mun mielestä siinä ei oo mitään vikaa.
      Hmm.. onhan se niin, että jos on monia miehiä jatkuvasta kuksii, niin siinähän menee maine samalla.
      Mutta mun mielestä jokainen ihminen on arvokas ja aina voi muuttua!
      Toivottavasti löydät jonkun ihanan miehen joskus, joka arvostaa sua sellasena kun oot ja toivottavasti kunnioitat myös miestäsi!

      • ei luku lukuna

        Ei muutu ei, mutta millainen ihminen lähtee noin monen matkaan? Itseäni ei mikään luku lukuna hetkauta, enkä olisi huolissani sen perusteella kenenkään uskollisuudesta, yhtä vähän kuin itsetuntoani hetkauttaisi suuri vertailupohja tai toisten mielipiteet. Kuitenkin puhuttaessa useista kymmenistä panoista, on syytä epäillä muun muassa ko. henkilön itsekunniotusta ja kykyä hyvään elämänhallintaan muillakin elämän osa-alueilla. "Rakkaus seksiin" -selitys kun ei nyt vaan valitettavasti mene läpi, kun puhutaan uudesta hepusta lähes joka viikonloppu. Itse en yksinkertaisesti voisi seurustella luonteenpirteeiltään ja ehkä arvoiltaankin täysin erilaisen ihmisen kanssa, impulsiivisuus tuossa mittakaavassa ei ole mielestäni hyve. Tosin nämä ominaisuudet tulevat ilmi enemmin tai myöhemmin lukua kuulemmattakin, usein jo ennen kiinnostumisen syntyä.

        Eli vastaus ap:n kysymykseen "Voisitteko koskaan seurustella tällaisen naisen kanssa, jos kaikki muu natsaisi?" on, että ehkäpä voisinkin, mutta 99% tapauksissa ei mikään muukaan oikein natsaisi.


    • tyttölöinen

      Älä kysele, millasia lukuja miehet ovat valmiita hyväksymään vaan valitse sellainen mies, joka on sinut menneisyytesi kanssa, kohtelee sua hyvin ja hyväksyy sut just sellaisena kuin olet.

      Edellisestäni tuli exä, kun häntä häiritsi tieto, että minulla oli joskus kauan ennen häntä ollut yhden illan juttuja ja muutama kumppani enemmän kuin hänellä. Ja kyllä hänkin oli ehtinyt naisia nähdä... Nykyinen mieheni on sinut asian kanssa ja ymmärtää, että kaikilla on menneisyys. Älä kadu tai pyytele anteeksi menneisyyttäsi, sille et voi enää mitään. Eiköhän se ole tärkeintä, että oikean löytäessäsi sitoudut ja olet uskollinen. ;)

    • 20

      Olenhan melkoinen horo... Itselleni en huolesi!

    • Mistä kunnon naisia?

      Sehän olet lutka!

      • Totuus

        Ei sillä määrällä mitään merkitystä ole. Ihan varmasti löydät hyvän suhteen vielä jonkun miehen kanssa. Kannattaa elää tässä hetkessä ei menneessä.


    • Seksinystävä

      Ei kannata sanoa todellista määrää varsinkaan jos se lasketaan mahtuneeksi 3vuoteen ja 60kumppania miten olet pysynyt itse edes laskuissa? Itse olen sinua 10vuotta vanhempi ja sinkkuna yhteensä elänyt 5vuotta eikä kumppaneita ole edes puolia tuosta sun määrästä. Ma sanosin itse jos joku kysys nii n.15 Ja minäkin pidän paljon seksistä mutta kyllä se on parasta vakisuhteessa!

    • Jakoon vain

      Mielestäni olisit voinu jakaa enemmänkin. Suomalaisissa naisissa on juuri se vika, että eivät uskalla heittäytyä baarissa vaan etsitään sitä "oikeaa" jokaisesta miehestä. Välillä kannattaa vaan avata sitä jalkojenväliä helpommin. Sinun tilanteessa miehen pitäis ehdottomasti hyväksyä tuo ja jos haittaa niin koittaa päästä yli, koska ei ole mikään ongelma. Jatka jakamista vain! Bujaa

    • Hyvä kiertämään?

      Oma mielenkiinto loppuisi jo 10 kumppanin kohdalla, mutta että 60.. Tulee vähän kiusaantunut olo, kun ei ole täysin varma, että pitäisikö sille maksaa illan päätteeksi.

      • Papera

        Eiköhän muut asiat merkkaa paljon enemmän, kun se monen kanssa on helliä hetkiä kokenut. Eikä asiasta kuiteskaan tarvitse kenellekään kertoa. Ihan loistava kumppani tullet jollekin olemaan. Olit kuiteskin uskollinen entisessä suhteessasi. Ihan hyvä saavutus sekin.


    • konservatiivi

      kymmenen jälkeen alkaa jo mietityttämään onko naisella minkään näköistä kykyä uskollisuuteen, itsehillintään tai -kunnioitukseen. 23-vuotiaalla 10 olisi paljon. oma lukusi on jo asia erikseen, pahoin pelkään. toisinaan monet miehet pitävät kokeneista hoidoista, jotka ovat omaksuneet barbaran roolin. kuulostanee julmalta, mutta näin. kyse lienee siitä mitä itse arvostat. ilmiselvää on, että emme jaa samaa arvomaailmaa. e-pillerit, alkoholi ja menneet estot. sama uudelleen joka viikonloppu. miksi?

    • yutyi7t

      jos pitää seksistä niin silloin hankkii vakikumppanin eikä paina joka vkloppu uutta.

    • vakkakantensavalitse

      Jos olet jakorasia niin pysy sellaisena ja ota itselleni mieheksi myös joka paikan tepsseli. Olisittek sopiva pari jota kaikki ihmiset kunnioittaa.

    • voisi saman

      myös kysyä miehiltä moneenko reikään on siemenet laskettu.

    • ....................

      Huh, itse olen samanikäinen mutta olen ollut vain yhden ihmisen eli poikaystäväni kanssa. Mutta jokainen tavallaan :) Kun oikea ihminen löytyy, niin ei häntä menneisyytesi haittaa.

    • 2-3 on sopiva

      Olet ilolintu. Yäk. En mistään hinnasta haluaisi olla tuollaisen HUORAN kanssa.

      • tapapummi

        nä kaikki jotka haukkuvat huoriksi ovat runkkareita. ne runkkaa ja runkkaa. jos käytit kondommia ja ne ei mällännyt sun sisälle. niin olet viellä pelkkä normi nainen. huoralle maksetaan seksistä, mut.minä jos olisin sinä.valehtelisin, suomalainen mies on babyface köyhä runkkari. get cash bitches, you are a bitch if you dont get money


    • jyhgtjht

      Aika jakorasia olet - et vaimoainesta!

    • Realismus

      Vastaan rehellisesti, koska minusta asiaa ei kannata peitellä.

      En alkaisi kanssasi suhteeseen, 60 kumppania on todella aivan liikaa sinun ikäisellesi naiselle. Valitettavasti näin. Kavereita voisimme olla, mutta en voisi ajatellakaan ryhtyväni suhteeseen naisen kanssa, joka on päästänyt sisälleen 60 eri miestä.

      Valitettavasti fakta on vielä nykyäänkin vuonna 2013 sellainen, että suuri osa nuorista miehistä etsii parisuhteeseen kokematonta tai ainakin suhteellisen siveää naista. Ja sinä, noh, et ole ollut sellainen enää pitkään aikaan.

      Yhden vinkin voin kuitenkin antaa. Vanhempia miehiä entisten kumppanien määrät haittaavat yleensä vähemmän, koska he ymmärtävät kaikilla olevan kuitenkin menneisyyttä. Ehkäpä sinun tulisi katsella heidän joukostaan kumppania?

    • dfgdfh

      2 seksikumppania on liikaa!

    • rajota vähän

      Ok, oon ensimmäinen, joka myöntää olevansa kateellinen tolle seksielämän viriilisyydelle, mutta todennäköisesti kuksinnoista jopa 80% ovat olleet välttäviä nautinnoltaan.

      Jos prosentti parempi, niin epäilen suuresti, että onko ap:llä muuta elämää.

    • alkuper.

      Lukumäärä lähentelee jo 80kpl ja pyörä pyörii edelleen. Kiitos kaikista mielipiteistä ja kannanotoista asiaan !

      • utudtutu

        "Voisitteko koskaan seurustella tällaisen naisen kanssa, jos kaikki muu natsaisi?"


        Voisin, ja helposti :)


    • Näin se vaan on

      Jos kulleja on käynyt naisen sisällä enemmän kuin naisella on sormia, niin on se aika varma merkki ettei naisesta muuta saakaan kun tuhrua.

      • Näin se vaan on

        Puhuttiinko tässä mitään naisen tyydyttämisestä?

        Mikseivät naiset voi tunnustella/tiedustella aluksi, osaako ja yrittääkö mies alkuunkaan miellyttää naisen yksilöllisiä mieltymyksiä? Minkä ihmeen kautta he luulevat että joku puolituntematon heppu edes osaisi ymmärtää miellyttää jotakin baarista noudettua sutturaa?

        Se, että nainen antaa jyystää tusinoittain random heppuja löytääkseen ''sen oikean'' ei ole merkki kypsästä -ja harkintakyvystä ja toiminnasta, vaan ennemminkin puhtaasta laiskuudesta tai avuttomuudesta suodattaa ''jyystääjät'' muista.

        Kaikista huonointahan olisi se, että mainitsemasi tavoin jyystäämään päässeiden miesten laatu on ollut toivottoman heikkoa, mutta tämä saa mielestäni naisen vielä huonompaan valoon:
        kumpi on suurempi urpo, mies joka ei ymmärrä jyystää vai nainen joka antaa miesten jyystää?


      • going in half-cocked

        Tässä nyt mentiin vähän aiheen ohi, kun kysyttiin mikä on miesten mielestä liian suuri lukumäärä ja päädytkin kertomaan omakohtaisista panokokemuksista ja mieltymyksistä...

        Ei näin.


      • Miehen suusta

        Mutta >Näin se vaan on>:nhan kertoi oman (miesnäkökulmaisen) mielipiteen asiasta joka otti kantaa ap:n viestiin.

        Me miehet kun ollaan sen verran yksinkertaisia ettei me oikein parisuhteeseen haluta naisten kanssa jolla on ollut jumalattomasti irtosuhteita/yhden yön juttuja uusien miesten kanssa, koska ne naiset todennäköisesti jatkaa myös näitä irtosuhteita -ja juttuja -- suhteessakin.
        Se, että tutkimukset vahvistaa tilastollisesti sitä kuinka ''seksuaalinen aktiivisuus'' irtosuhteiden osalta on liitoksissa uskottomuuteen naisilla ei myöskään oikein rohkaise meitä typeriä miehiä...

        ''Eipäs, vaan se kertoo ainoastaan siitä, että niiden miesten laatu on ollut toivottoman heikkoa, etteivät he ole osanneet tyydyttää naista tarpeeksi hyvin.''

        Niin, noh eipä sekään selitys naista pelasta: minkälainen nainen antaa kehnojen miesten ylipäätänsä hypätä sänkyynsä, kerta toisensa jälkeen? Varmaankin kehno nainen.


      • Rivien välistä

        Tossa ''Miehen suusta''-viestissä tulikin aika hyvin se oleellinen pointti, muttet varmaan tajunnut sitä koska se oli rivien välissä...(?)

        Mjoo, tollanen panokortti vois olla aika hyvä, pitää ehdottaakin sellanen lakisääde että kaikilla miehillä pitää olla valtion saneerama, kuvallisella henk.todistuksella varustettu lisensiaatti, missä näkyy miehen panoluokka, aiemmat panot, milloin panoluokan taso täytyy katsastaa.


    • ohimennentäällä

      Naisena sanon että tuollaiset lukemat oksettaa. Itse olen ollut pitkässä suhteessa ja kun erosin, en voinut kuvitella olevani yhden illan jutuissa. Minun luonteeni on vain sellainen. Vaikka kaipasin seksiä,yritin käännyttää päätäni ja "hakea"seksiseuraa.. ni ei :/ Siinä on jotain todella ällöä ja varsinkin humalassa. Mitä siitä saa?
      Olin yli vuoden ilman seksiä,vaikka sitä kaipasin ja sitä oli saatavilla, niin en jakaisi kehoani tuosta vain. Arvostan itseäni ja seksi on minulle henk.kohtainen. Ei sitä naapureille anneta ja tämä on vain oma näkemys asiasta.
      Kun tapasin uuden miehen, niin hän kertoi että arvostaa tätä minussa ja miten olen "erilainen"kun toiset. Vaikka ulkonäköni saattaa antaa toisenlaisen kuvan ja moni ei varmasti minusta uskoisi tälläiseksi.
      Uskollinen olen ainakin :D

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe