Kuinka jatkaa?

Kerroin yhelle jätkälle tykkääväni hänestä ja hän vastasi vain "ooooookeii"
Ilmianna
Jaa

2 VastaustaOn aina hyvä asia olla rehellinen näissä asioissa. Eihän sitä voi tietää vaikka hänkin tuntisi samalla tavalla? Mutta suosittelisin silti kysymään suoraan, facessa tai kasvotusten, mitä mieltä hän on sinusta. Se on ainoa tapa tietää. Jos sieltä ei suoraa vastausta tule, suosittelen jankkaamaan jotta saat mielenrauhan. Luultavasti jätkä on sinkku jos jotain tollast on dusaillu, tai sit se vaa haluu sulta niinku monil ton ikäsil pojil on tapan. Ole suora
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nimimerkki suorahko neuvoo osittain metsään. Meissä ihmisissä kun on se vika, että emme oikein aina osaa itsekkään kertoa mitä tunnemme. Jos olet liian hyökkäävä ja esim. jankkaat, niin tulee äkkiä sellainen "pakenemisvaisto", että haluaa vaan tilanteesta pois. Jos jankkaat tuota niin vaikutat epätoivoiselta ja todennäköisesti mies sanoo ei päästäkseen eroon.

Ajatteleppa jos minä tulisin jankkaamaan sinulle facebookissa: "Tykkäätkö musta? Sano nyt suoraan. Älä viittii hei sano nyt. Oikeesti. Voitko sanoo?" Miltä tuo sinusta kuulostaa?

Hän hipelöi rintoja= On ainakin jossain määrin kiinnostunut, eli et ole aivan hirvitys, tai voi sinuun ainakin kännissä koskea. Toisaalta kuulostaa juuri siltä, että mies on vähän kiinnostunut, mutta ei halua mitään vakavempaa ja jos takerrut ja roikut niin karisee se vähäkin nopeasti. Jos sen sijaan pelaat oikein ja saisit miehen näkemään vähän vaivaa, ja sitten vasta lämpenisit enemmän niin mies voisi innostuakkin. Mene ja tiedä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kuinka jatkaa?

Kerroin yhelle jätkälle tykkääväni hänestä ja hän vastasi vain "ooooookeii"

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta