2 v palstalla - havaintoja ja vinkkejä

Olen notkunut suomi24:n treffipalstalla n. kahden vuoden ajan. Deittejä on tänä aikana kertynyt tätä kautta n. 40, mutta olen silti edelleenkin lähtöruudussa. Ei vaan ole napannut. Välillä mulla on ollut profiili esillä, välillä taasen piilossa.

Joitakin huomioita:

Jos ruksii profiiliinsa tulonsa "yli 51 donaa / vuosi", venäläiset naiset lähettävät viestejä. Jos jättää ruksin pois, ei viestejä tule. Mielenkiintoisesti eräs heistä laittoi mielenkiinnon kohteeksi sen että mies on antelias.

"Kaikki" kuvittelevat olevansa ikäänsä nuorempia. Jos henkilö on iältään 42 vuotta, hänen ihannekumppaninsa on 32-45 vuotta. Siis aina 10 vee nuorempi, mutta max kolme vuotta vanhempi. Olemmeko me kaikki ihan OIKEASTI nuorekkaita?

Treffit toimii hyvin, sillä silloin saat ihan toisella tavalla viestejä ja näet kuka on käynyt kurkistamassa profiiliasi. Toisaalta taasen viestejä ei tule välttämättä ihan siltä kohderyhmältä jota olet ajatellut.

Koska perjantai- ja lauantai-iltaisin jengi vetää bisseä ja sidukkaa alkuillasta ja katselee ketä netistä löytyy (kun ei jaksa lähteä lähiökapakkaan), on langoilla silloin paljon potentiaalista väkeä. Jos otat Treffit palvelun ja nostat kuvasi etusivulle juuri tuolloin klo 19-21 välillä, yllätyt millainen kuhina profiilissasi silloin käy. Mutta tosiaan - kaikki yhteydenotot eivät ole primäärikohderyhmältäsi.

Kaikki merkitsevät alkoholinkäyttönsä alakanttiin. Hyvin harva merkitsee alkoholin käytön kohdalle "kyllä". Siitä huolimatta hyvin hyvin monessa kuvassa on lasi esillä. Juu ei sillä niin väliä. Kunhan pistin merkille. Ai missä kohdassa oma ruksini on? Hmm...

Jotkut ovat notkuneet palstalla kauan kauan kauan. Ajatellaanpa kuvitteellista nimimerkkiä "neiti kesäheinä 38", jonka ikä on 42. Onhan se selvää että hän on ollut "markkinoilla" neljä vuotta. Mahdollisesti profiili on ollut välillä tauolla, mutta se ei voi olla sitä kuin max. puoli vuotta ennen kuin se katoaa. Eli hänen on ollut pakko aktivoida se aina aika ajoin = hänellä ei ole yli 6 kk pitkiä suhteita. Mieti sitä.

Nettitreffien sopiminen on todella helppoa. Moni menee lankaan ja harrastaa sarajadeittailua, osaamatta pysähtyä aloilleen. Sitten sitä mennään kukasta kukkaan, ja kaikki valuu läpi sormien. Tiedän naisen kuka etsi "täydellistä" - ja oli langoilla 1,5 vuotta. Oli hupaisaa että hän otti minusta kuvan kamerakännyllään niin että tietää kuka soittaa. Muuten ei olisi pysynyt kärryillä, kun oli niin monta rautaa tulessa samaan aikaan.

Mitä järkeä kuvattomissa profiileissa on? En ymmärrä, ja skippaan ne saman tien. Keskustelkoot mustapäät keskenään.

Aika moni 42 nainen on merkinnyt "ehkä" haluavansa lapsia. Jos nainen on vaikkapa 45 ja "ehkä" haluaa lapsia - öö - mitenköhän se on toteutettavissa? Jos sitä ajattelisi katsella tulevaa isää vaikkapa vuoden verran ja sitten on se mahdollisuus että tuon ikäisenä ei tule ihan eka laakista raskaaksi ja sitten on vielä se 9 kk toimitusaikakin. Höm höm.

En ole ihan loppuun asti kyynistynyt. Menen huomenna nettitreffeille avoimin mielin. Voihan se olla että jos on ihan sikahyvä munkki, jotain kivaa löytyy. On tää vaan ollut aikamoista hakemista. Joidenkin kanssa on ollut 1 tai 1,5 kk juttuja, mutta muuten ei ole oikein mätsännyt. Joko toinen tai kumpikin on rejectoinut.

Profiilini löytyy tällä samalla nimimerkillä. Saa kommentoida.

57

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Hanna70-

      Minä voin vastata ja kommentoida sinulle. Olet komea mies ja vaikutat fiksulta. Poista deittiprofiilisi ja hae baarista nainen itsellesi ( vaikka selvinpäin ). Menet sellaiseen kivaan paikkaan viik. loppuna, jossa mahdollisesti tapaat mielenkiintoisia ihmisiä.

      Asiat ovat loppupeleissä hyvin yksinkertaisia. Turha vatvominen pois ja hoidat homman.

      Tuollainen parin vuoden rupeama netissä ei tee, kenenkään mielenterveydelle hyvää.

      • ....

        Ei toi mies komee oo.


      • Kaunis 16v tyttö
        .... kirjoitti:

        Ei toi mies komee oo.

        Kyllä on


      • Taida olla..
        Kaunis 16v tyttö kirjoitti:

        Kyllä on

        ..sokea?!


    • Tosidaamilta

      Olen todennut naisena saman. Aikamoista pyöritystä on menossa monella. Itse ihmettelen sitä, että miten edes voi toiseen tutustua tai luoda mitään mukavia fiboja, jos monelle viestittelee, suukkoja lähettelee ja vielä "kullitteleekin". Kyllähän nettailu monen kohdalta täyttää suoraan byramidihuijauksen merkit.....

      Sen verran lisäystä tuosta kuvattomuudesta, etten itse sitä voi työni vuoksi laittaa ja uskon, että tapaamalla kuitenkin saa toisesta hieman todellisemman käsityksen. Ja kyllä minua toisaalta harmittaa myös se kun lähetän kuvan ei lähetetä omaa tai edes lähetetä hyvän jatkon toivotuksia. Aivan varmasti aikuisena sen kestää, mutta moukkamaiset tavat ihmetyttävät. Ja tiedän, että moni nainen syyllistyy samaan. Turhan usein profiilin kuva on osoittautunut muistoteokseksi parhaiden vuosien kunniaksi eikä sen perusteella henkilöä edes tunnista. Tapaaminen onkin paras tapa. Eikö?

      Tsemppiä kaikille treffailijoille!

    • rtjryjrjrjrjrjjrjrtj

      Olen lähettänyt viestiä yli 40:lle naiselle, kuvallisille ja kuvattomille, enkä ole ollut yksilläkään treffeillä. En siis ole lähetellyt mitään törkeyksiä.

    • siru22222

      itse laitoin ensin profiiliin että ehkä haluan lapsia, olen N45v. mutta sillä tarkoitin
      että miehellä voi olla lapsia mutta kun Yh-isät rupes pommittamaan
      niin vaihdoin sinne että en halua lapsia, en niitä tässä iässä enää ajatellut
      rupeavani tietenkään tekemään:) Eikä kiinnosta kyllä Yh-isä jonka 23v. poika asuu vielä kotona kun ei ole vielä keksinyt että mitä tekis....

      • Olet blondi?

        Tuohan tarkoittaa omia/yhteisiä lapsia, ei sitä haluatko miehellä olevan jo lapsia ;P


      • Lisää rautalankaa...
        Olet blondi? kirjoitti:

        Tuohan tarkoittaa omia/yhteisiä lapsia, ei sitä haluatko miehellä olevan jo lapsia ;P

        ...siis, että haluatko niitä yhteisiä/lisää omia, niin ymmärtänet (ja muutkin jotka eivät tuota ilmeisesti hiffaa).


    • Vinkkinä myös

      Kannattaa tosiaan suunnata katse live-elämään, sillä ihannenaisesi kriteerit löytyy ehkä parilta prosentilta suomi24 treffien naisista.

      • -aikuinen nainen-

        On vaan aivan äärimmäinen tsäkä, että siihen samaan baariin juuri samana iltana ja samaan aikaan sattuu "se oikea", etenkin pienellä paikkakunnalla. Baareissa sitäpaitsi käy tietynlaiset ihmiset, itse en käy enkä halua siksi etsiä sellaista ihmistä kumppanikseni joka niissä käy.

        Kyllä netissä kuitenkin on kirjo laajempi ja parempi mahdollisuus törmäillä kun molempien ei tarvi yhtä aikaa olla livenä ruudulla vaan voi jättää viestiä.

        Minusta ap on päässyt ihan hyvään alkuun jos kuitenkin useinkin on tavattu uudelleen ja uudelleen (1-1,5 kk). Eli ekat treffit on pääsääntöisesti suht onnistuneet.


      • Mistä tiedät
        -aikuinen nainen- kirjoitti:

        On vaan aivan äärimmäinen tsäkä, että siihen samaan baariin juuri samana iltana ja samaan aikaan sattuu "se oikea", etenkin pienellä paikkakunnalla. Baareissa sitäpaitsi käy tietynlaiset ihmiset, itse en käy enkä halua siksi etsiä sellaista ihmistä kumppanikseni joka niissä käy.

        Kyllä netissä kuitenkin on kirjo laajempi ja parempi mahdollisuus törmäillä kun molempien ei tarvi yhtä aikaa olla livenä ruudulla vaan voi jättää viestiä.

        Minusta ap on päässyt ihan hyvään alkuun jos kuitenkin useinkin on tavattu uudelleen ja uudelleen (1-1,5 kk). Eli ekat treffit on pääsääntöisesti suht onnistuneet.

        "Baareissa sitäpaitsi käy tietynlaiset ihmiset, itse en käy enkä halua siksi etsiä sellaista ihmistä kumppanikseni joka niissä käy."

        Että ne sinun nettitreffi kumppanisi ei käy baareissa? Onko sinulla kriteerinä se, että baarissa ei saa käydä :) Vai luuletko, että jos on netissä profiili niin kyseinen henkilö ei käy baareissa?


    • Mukava nähdä millainen on toimiva profiili. Se kertoo riittävästi millainen olet ja mitä haet. Muuta ei tarvita.

      40:t treffit on paljon ja kertomuksesi hirvittävästä pyörityksestä on tarinan ikävä puoli. Onko kyse pelkästä valinnan vaikeudesta vai olisiko puhelimella tai videopuhelimella voinut tehdä karsintaa nopeammin?

      Aloin myös epäillä, että treffisi eivät toimi. Muutamia juttuja olet saanut aikaan, mutta runsaat hylkäämiset tapaamisten jälkeen kertovat jostain. Olisiko joku heistä sittenkin kelvannut jos treffit olisivat olleet toisenlaiset.

    • rispekt!!1!

      Tuo prnd321:n profiili on kyllä todella hieno. Niiden, jotka valittaa sitä, että vastauksia ei tule ja treffeille ei pääse, kannattaa lukea se ja miettiä, mitä sellaista profiilissa on, mitä omassa profiilissa ei ole. Vähän veikkaan, että omaa profiilia ei ole mietitty tarpeeksi hyvin.

      • ....................

        Luultavasti kyse on myös ikähaarukasta fiksun profiilin lisäksi. Luulen, että ne täällä huomion perään itkevät lähinnä hakevat etupäässä 18-30 vuotiasta seuraa. Jos ei ikäluokasta 35-45 tai vielä vanhemmasta löydä naisseuraa, profiilin täytyy olla surkea. Omista aloitteista n. 2/3 tuottaa ainakin vastauksen takaisin ja treffeillä olisi voinut käydä useamminkin, jos olisi huvittanut. En ole siihen tarvinnut kuvaa, tuloja tai mitään muuta kovin eksoottista, vain sanoja.

        Itse olen ainakin huomannut, että yleensä kuvattomat eivät tee tätä ihmepyöritystä ja yritä kerätä mies- tai naispuoleista haaremia, josta valita sitten se paras. Ainakin itse oudoksun moista menetelmää. Ulkonäöllisesti ei ole mitään eroa, löytyykö se pärstäkerroin profiilista vai ei. Jälkimmäisessä tapauksessa tietenkään et sitä heti näe, mutta mitäpä siitä.


    • mies vastaa

      Baariin ja kesällä terasseille. 10000000000000 kertaa paremman näköisiä naisia ja mukavampaa seuraa kuin suomi24 ikinä...

      Jos olet mies, mene siis baariin.

      Jos olet nainen, pysyt täällä vaikka neuvoisin mitä, joten en neuvo mitään....

    • alpokeisa

      "Baareissa sitäpaitsi käy tietynlaiset ihmiset, itse en käy enkä halua siksi etsiä sellaista ihmistä kumppanikseni joka niissä käy."

      Nimimerkki -aikuinen nainen- ei käy baareissa, mutta hänellä on silti varma tieto siitä, minkälaisia ihmisiä baareissa käy, mielenkiintoista. Minä olen ollut erilaisissa baareissa (mm yökerhoissa, diskoissa, tanssiravintoloissa ja pubeissa) töissä liki parikymmentä vuotta (en tosin enää muutamaan vuoteen), enkä silti kykene suoralta kädeltä sanomaan, minkälaisia ihmisiä baareissa käy. Tai no voin toki sanoa, mutta se ei rajaa ryhmäksi mitään tiettyä, nimittäin oman sangen vaatimattoman kokemukseni pohjalta voin sanoa, että baareissa käy ihan kaikenlaisia ihmisiä.

      "Minusta ap on päässyt ihan hyvään alkuun jos kuitenkin useinkin on tavattu uudelleen ja uudelleen (1-1,5 kk). Eli ekat treffit on pääsääntöisesti suht onnistuneet."

      Minusta taas tulos on suorastaan katastrofaalinen! Kaveri on käynyt läpi neljätkymmenet treffit ja kirjoitellutkin heidän kanssaan paljon ja toki varmaan kirjoitellut vielä runsaasti isommalle porukallekkin ja silti tuloksena on parhaillaankin ainoastaan 1,5 kk:n tapailu/seurustelu!!!

      Itselläni on takana mm 12 vuotinen avoliitto, muutama muu pidempiaikainen suhde, sekä toki myös lyhyempiä juttuja ja kaikki suhteet ovat baarista hommattuja (pääosin asiakkaana ollessani).

      Itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta nettitreffeistä, en ole koskaan edes kirjoittanut millekään treffipalstalle, eikä ole ollut missään profiilia. Täällä olen nyt jonkun aikaa seuraillut kirjoituksia, koska on ollut harkinnassa testata myöskin nettitreffejä. Kuitenkin mitä enemmän tätäkin palstaa olen lukenut, sitä varmemmaksi on muodostunut käsitykseni siitä, että minulle ainoa oikea tapa on hoitaa suhdeasiat vastakin ihan reilusti livenä, eli pääsääntöisesti baareissa.

      • -aikuinen nainen-

        Kyllä niitä baareja on tullut kierrettyä aikanaan riittävästi ja ehkä nykyään pari kertaa vuodessa käyn jostakin syystä - en koskaan vain huvikseni, että lähtiskö vaikka baariin. Yleensä joku työjuttu tai sitten tapaan jonkun vanhan kaverin ja mennään juttelemaan pubiin tms. Tiedän kyllä mitä siellä on tarjolla - ei ole yhtään muuttunut kummemmaksi. Jopa samat naamat jossain lähipubissa kuin 30 vuotta sitten.

        Oman aviomieheni tapasin aikanaan moottoripyöräpiireissä ja erottuani tapasin netissä miehen, jonka kanssa olin kihloissa muutaman vuoden.

        Tarkoitin tuolla että treffit on onnistuneet, ettei ap heti ainakaan ole saanut tyrmäystä ensivaikutelman puolesta. Kun on sitten paremmin tutustuttu, on huomattu puolin tai toisin ettei natsaakaan. Aikuisilla siihen voi olla monia syitä jotka tulee ilmi vasta kun hetken on tunnettu eikä se tarkoita että kummassakaan osapuolessa olisi mitään vikaa mutta arjen tavat/tottumukset voi olla kovin erilaiset ja vanha koira ei tunnetusti uusia temppuja opi ;)


    • puheripuli :)

      "Profiilini löytyy tällä samalla nimimerkillä. Saa kommentoida."

      Kannattaa olla varovainen siinä mitä pyytää, sillä joskus voi saada sitä mitä tilaa.

      "Jos henkilö on iältään 42 vuotta, hänen ihannekumppaninsa on 32-45 vuotta. Siis aina 10 vee nuorempi, mutta max kolme vuotta vanhempi. Olemmeko me kaikki ihan OIKEASTI nuorekkaita?"

      Ainakin itse näytät noin kuvittelevan, sillä ikähaarukkasi on -11v - 1v ja tämä varmasti karkottaa kaikki ikäisesi naiset. Toinen huomioitava asia on, että sulle kelpaa vain hoikka ja urheilullinen (normaalistakin painorajojen perusteella hoikimmat) nainen ja valtaosa ikäisistäsi naisista on kuitenkin hieman pyöreitä ja harvempi niitä itsestään huoltaan pitäviä, joiden uskon lisäksi viihtyvän enempi jossain tanssilavoilla kuin tietokoneen ääressä.

      Helsinki-Vantaan alueelta voi se 40 itsestään huolehtivaa naista tosin löytää, en tiedä, mutta olisi ihan kiva kuulla missä meni vikaan kun ei napannut. Joka tapauksessa, en usko sinun olevan 35-39 vuotiaiden naisten ihanneiässä, varsinkaan lapsettomien, sillä jokainen nainen tietää kuinka hankalia tuon ikäiset tytöt voivat olla ja miksipä sitä kaivaisi verta nenästään ja sotkeutuisi siihen uusperheen arkeen. Pienten lasten kanssa ehtisi rakentaa jo hieman luottamusta ja tilanne olisi toinen sitten kun kasvatuksellisesti vaikeimmat ajat alkavat.

      Tuosta rahasta sen verran, että ainakin itse olen näin nelikymppisenä saavuttanut jo kaiken maallisen mitä voi saada, joten rahalla tai toisen tienaamisella ei ole mitään merkitystä parin valinnassa. Elämään etsitään muita arvoja tässä iässä.

      Itsekin olen huomannut, että viikonloppuisin on enemmän käyntejä, mutta ikävä kyllä aika monesta viestistä näkee, että kirjoittamiseen on tarvittu rohkaisua ja tällaisiin viesteihin en viitsi itse edes vastata.. yleensä eivät ole edes lukeneet omia vaatimuksiani, sillä koska en hae vakavampaa seuraa, niin kyllä ne kriteeritkin ovat silloin tarkemmat.. baareistahan tosiana löytää random-seuraa, jos siellä kehtaa kulkea, mutta oma "joskus" alkoholin kohdalla tarkoittaa lasillinen tai pari vuodessa, mutta minään absolutistina tai ilon pilaajana en itseäni pidä.

      Kuvallisessa profiilissa on puolensa, ensinnäkin se skippaa aika hyvin vastaajista ne, joiden kriteereitä ulkonäkösi eivät täytä, mutta toisaalta valokuva voi valehdella sen tuhat sanaa ja jättää kertomatta jotain mitä pitäisi. Eli yhden valokuvan sijaan pitäisi olla useampi kuva, että niistä saisi jonkin käsityksen miltä toinen näyttää.. mutta silloin kannattanee hakea seuraa livemaailman puolelta, koska riski vääriin tulkintoihin on kuvan perusteella suuri.

      Toisaalta kuvalliset profiilit toimivat kuten se baarin lihatiski, eli kumppani valkataan ulkonäön perusteella (ollaan vain rantumpia selvinpäin) ja sitten koitetaan sovitella muita kriteereitä.. pitkäaikainen ja molempia tyydyttävä parisuhde voisi kuitenkin toimia paremmin, jos ensin katsotaan natsaako yhteiset asiat ja sitten katsotaan tottuuko ulkonäköön.. jokaisella on varmaan työyhteisössä joku hörökorva, jonka korviin ei ole enää vuoden yhteisen uran jälkeen kiinnittänyt mitään huomiota, mutta treffipalstan kuvassa se olisi turnoff.

      Yli nelikymppiset naiset, jotka vielä lapsia haluavat, etsivät uutta nuoruuttaan, aivan samoin kuin miehet, jotka hakeavat 10v nuorempaa naista. Molemmilla on siis samat tavoitteet eläkepäiville.

      • sama jatkaa..

        Mielestäni suoli24 treffien ja koko foorumin suurin ongelma on, ettei näihin kenttiin mahdu ajatukset..

        "Olen notkunut suomi24:n treffipalstalla n. kahden vuoden ajan. Deittejä on tänä aikana kertynyt tätä kautta n. 40, mutta olen silti edelleenkin lähtöruudussa. Ei vaan ole napannut."

        "Joidenkin kanssa on ollut 1 tai 1,5 kk juttuja, mutta muuten ei ole oikein mätsännyt. Joko toinen tai kumpikin on rejectoinut."

        Millä perusteella olet deittisi valkannut, jos lähes 40 kertaa on pitänyt turhaan tavata? Vai oliko nämä kuitenkin jo lähtökohtaisesti ajateltu lyhemmiksi hoidoiksi?

        Sinulla on kuitenkin melko hyvin täytetty profiili, josta saa jonkinlaisen kuvan sinusta ja siitä mitä haet (nuorempaa ja nättiä), joten luulisi onnistumisprosentin olevan hieman parempi, eli treffeille tulee lähdettyä vain potentiaalisen kumppaniehdokkaan kanssa. Muutenhan tuo ei poikkea enää baari-iskuista mitenkään.

        Vai onko kyse siitä, että ne ikäisesi itsestään huolta pitävät ja fiksut naiset eivät näytä tällä foorumilla olevan ja mieltymyksesi 11v nuorempiin karkoittaa kyllä nämä naiset heti kättelyssä. Tuskin he haluavat kilpailla tyttöjesi kanssa, vaan ovat mieluummin naisia.

        Fiksu nainenhan huomaa profiilistasi, että olet mahdollisesti hieman pönäkkä (kuva paino) ja näin ollen ilman kuvaa voisit käyttää ilmaisua "nallekarhu" ja naiset tietäisivät mistä on kyse. Naiselle ei voi tulla yllätykseksi lasten ehdoilla eläminen, sillä tuon ikäiset tyttölapset osaavat olla vielä varsin hankalia. Rahoilla leveyilykin näkyy profiilistasi, sillä jos olisit sinut tulojesi kanssa, niin riittäisi kun ilmoittaa olevansa työelämässä. Ja tuo pätee varsinkin kun et silti naiselta odota tiettyä tulotasoa, mutta rivien välistä voisi lukea, että se 25v opiskelijatyttönenkin kävisi. Lempiasioissa yrität ujuttaa leveilyn hauskasti sekaan, mutta hyppää esiin kuin kaksimetrinen hirvi.

        Profiilin alussa tulee vähän fiilis nössömäisyydestä ja liiasta kiltteydestä, eli tuo nallekarhu korvaisi tuon tuuban. Toisaalta annat ymmärtää, että saattaisit olla romanttinen ja jos nainen tuohon kompastuu ja antaa anteeksi sitten muissa kriteereissä, etkä sitten täytäkään odotuksiasi, niin tokihan nainen pettyy. Moottoripyörän hankinta on myös merkki ikäkriisistä, eli lapsensa jo tehneiden naisien pitäisi tuokin tuosta huomata, eli etsit uutta nuoruutta.. kaljuuntumisenkin oireet taitaa muuten näkyä.

        Liikunta, harrastukset, motto, kielitaito ja omat kommentit kertovat huonosta huumorintajusta, eli treffien ei pitäisi kaatua erilaiseen huumorintajuunkaan. Musiikkimauksi olisi riittänyt joku yleisempikin ilmaus, mutta juuri tiettyjen artistien kuunteleminen osoittaa tiettyä rajoittuneisuutta ja tuo kommentti elokuvien seassa tukee tätä väitettä, eli jos nainen ei etsi turhan tärkeilijää, niin ei hän silloinkaan lähtisi kanssasi treffeille. Ja noissa inhokeissa oikeastaan homma jatkuukin..


        Eli ihan vain uteliaisuuttani haluaisin kyllä tietää ovatko nuo treffikumppanisi olleet vähän yksinkertaisia tai vain epätoivoisia, että ovat lähteneet treffeille kanssasi vai eikö joku asia profiilissasi pidäkään paikkaansa, hyvän kuvanhan sinä itsestäsi annat? Ja samoin miksi sinä olet vetänyt käsijarrusta, onko nainen antanut itsestään virheellisen kuvan vai mistä johtuu? Luulisi puolensadan treffaamisen jälkeen osaavan jo kysyä siinä tutustumisvaiheessa (kuvallisella profiililla ei liene tarvetta pikatreffeihin) ne oleellisimmat asiat, joihin homma voi tökätä.


      • lavatanssimies

        "Ainakin itse näytät noin kuvittelevan, sillä ikähaarukkasi on -11v - 1v ja tämä varmasti karkottaa kaikki ikäisesi naiset. Toinen huomioitava asia on, että sulle kelpaa vain hoikka ja urheilullinen (normaalistakin painorajojen perusteella hoikimmat) nainen ja valtaosa ikäisistäsi naisista on kuitenkin hieman pyöreitä ja harvempi niitä itsestään huoltaan pitäviä, joiden uskon lisäksi viihtyvän enempi jossain tanssilavoilla kuin tietokoneen ääressä."

        En ihan tarkkaan ymmärtänyt tätä sangen epäloogista vuodatusta, mutta kommentoin nyt kuitenkin. Eli siis tuo aloittajahan vain totesi että valtaosa hakee itseään nuorempaa seuraa, eikä rajannut tuosta porukasta itseään milläänmuotoa pois, vaan tunnusti tosiasian myöskin omalla kohdallaan. Mitäs tekemistä ikäistensä naisten pyöreydellä on sen kanssa, että hän hakee hoikkia ja urheilullisia naisia, kun kerran itsekin totesit hänen hakevan itseänsä nuorempia naisia? Sitäpaistsi tuo, että reilunelikymmpiset naiset olisivat pyöreitä, on täyttä tuubaa. Väittäisin, että yli nelikymppisistä naisista löytyy enemmän hoikkia, kuin jo teininä plösööntyvästä pullamössösukupolvesta.

        Tätä tanssilavakommenttia en ymmärtänyt sitten lainkaan, jos sitä edes ylipäätään oikein ymmärsin. Väititkö siis ihan vakavissasi, että tanssilavoilla käyvistä yli nelikymppisistä naisista valtaosa on pyöreitä? Jos näin, niin olet totaalisesti kuutamolla. Ensinnäkin lavoilla on todella kova kilpailu naisten keskuudessa ja siellä ei vähänkään plösöillä ole mitään mahdollisuuksia, koska jokaista miestä kohden on vähintään kolme naista, eli lavoilla on valtaisa naisenemmistö, toisin kuin ravintoloissa joissa taas on päinvastoin. Toisekseen etenkin isoilla lavoilla käy sangen paljon nuoria naisia, joten kilpailu siellä on sikälikin kovaa ja näin ollen yli nelikymppisistä pärjää vain kaikken parhaiten kuosissa olevat. Ihan kokemuksesta voin sanoa, että ylipainoiset yli nelikymppiset naiset ovat lavoilla todella harvinaisia ja ne harvat ylipainoiset (etenkin yli nelikymppiset) jotka sinne eksyvät, huomaavat sangen nopeasti kilpailun kovuuden.


      • Lukihäröjä?!
        lavatanssimies kirjoitti:

        "Ainakin itse näytät noin kuvittelevan, sillä ikähaarukkasi on -11v - 1v ja tämä varmasti karkottaa kaikki ikäisesi naiset. Toinen huomioitava asia on, että sulle kelpaa vain hoikka ja urheilullinen (normaalistakin painorajojen perusteella hoikimmat) nainen ja valtaosa ikäisistäsi naisista on kuitenkin hieman pyöreitä ja harvempi niitä itsestään huoltaan pitäviä, joiden uskon lisäksi viihtyvän enempi jossain tanssilavoilla kuin tietokoneen ääressä."

        En ihan tarkkaan ymmärtänyt tätä sangen epäloogista vuodatusta, mutta kommentoin nyt kuitenkin. Eli siis tuo aloittajahan vain totesi että valtaosa hakee itseään nuorempaa seuraa, eikä rajannut tuosta porukasta itseään milläänmuotoa pois, vaan tunnusti tosiasian myöskin omalla kohdallaan. Mitäs tekemistä ikäistensä naisten pyöreydellä on sen kanssa, että hän hakee hoikkia ja urheilullisia naisia, kun kerran itsekin totesit hänen hakevan itseänsä nuorempia naisia? Sitäpaistsi tuo, että reilunelikymmpiset naiset olisivat pyöreitä, on täyttä tuubaa. Väittäisin, että yli nelikymppisistä naisista löytyy enemmän hoikkia, kuin jo teininä plösööntyvästä pullamössösukupolvesta.

        Tätä tanssilavakommenttia en ymmärtänyt sitten lainkaan, jos sitä edes ylipäätään oikein ymmärsin. Väititkö siis ihan vakavissasi, että tanssilavoilla käyvistä yli nelikymppisistä naisista valtaosa on pyöreitä? Jos näin, niin olet totaalisesti kuutamolla. Ensinnäkin lavoilla on todella kova kilpailu naisten keskuudessa ja siellä ei vähänkään plösöillä ole mitään mahdollisuuksia, koska jokaista miestä kohden on vähintään kolme naista, eli lavoilla on valtaisa naisenemmistö, toisin kuin ravintoloissa joissa taas on päinvastoin. Toisekseen etenkin isoilla lavoilla käy sangen paljon nuoria naisia, joten kilpailu siellä on sikälikin kovaa ja näin ollen yli nelikymppisistä pärjää vain kaikken parhaiten kuosissa olevat. Ihan kokemuksesta voin sanoa, että ylipainoiset yli nelikymppiset naiset ovat lavoilla todella harvinaisia ja ne harvat ylipainoiset (etenkin yli nelikymppiset) jotka sinne eksyvät, huomaavat sangen nopeasti kilpailun kovuuden.

        Tuohan kirjoitti itsestään huolta pitävistä, joiden uskoo viihtyvän lavoilla. En minä tuosta saa väännettyä mitenkään noin nurinpäin kuin sinä.


    • alpokeisa

      "Kyllä niitä baareja on tullut kierrettyä aikanaan riittävästi ja ehkä nykyään pari kertaa vuodessa käyn jostakin syystä - en koskaan vain huvikseni, että lähtiskö vaikka baariin. Yleensä joku työjuttu tai sitten tapaan jonkun vanhan kaverin ja mennään juttelemaan pubiin tms. Tiedän kyllä mitä siellä on tarjolla - ei ole yhtään muuttunut kummemmaksi. Jopa samat naamat jossain lähipubissa kuin 30 vuotta sitten."

      Eli olet siis mielestäsi riittävästi kiertänyt baareja tietääksesi minkälaisia ihmisiä niissä käy. Kerrot käyväsi pubeissa kavereidesi kanssa juttelemassa, sieltäkö ne kokemuksesi ovat peräisin? Pubit ovat aivan oikein pääasiassa juttelemista ja kavereiden tapaamista varten, mutta eihän ne herranjumala mitään iskupaikkoja ole! Lähipubi (räkälä) on varmastikin se vihon viimeinen paikka edes harkita minkäänlaista suhdetoimintaan viittaavaakaan!

      Kuten jo aiemmin kerroin olen ollut useissa erilaisissa baareissa töissä lähemmäs 20 vuotta ja silti en kykene rajaamaan baareissa käyviä ihmisiä tietyn, tai ylipäätään minkäänlaisiksi. Eli voisitko nyt hieman valaista tietämätöntä ja kertoa, minkälaisia ne "tietynlaiset" baareissa kävijät ovat?

      • -aikuinen nainen-

        Tämä keskustelu menee ihan nyt asian vierestä mutta vastaan nyt vielä.

        Baareissa käyvät ihmiset ovat sellaisia, jotka viettävät mielellään vapaa-aikaansa baareissa. Minä en vietä (en näe siinä mitään mieltä) ja haluan samanlaisen kumppanin, joka mielummin viettää aikaansa jossain muualla. Talvisena lauantai-iltana lähden usein lenkille, savusaunaan ja avantoon ja parannan maailmaa muiden lauteilla olijoiden kanssa tuhat kertaa mieluummin kuin jonkun kanssa tanssilattialla. Tanssilavat on sitten asia erikseen.

        Jos käyn joskus pubissa ystävien kanssa, menen nimenomaan vaihtamaan kuulumisia korkeintaan parin tuopin verran, en tanssimaan enkä iskemään ketään, aivan sama vaikka paikassa ei olisi ketään muuta kuin me. Työn puolesta joudun joskus ravintolaan syömään ja jatkoille mutta heti kun kehtaan, häivyn nukkumaan. Erilaisuus sallittakoon mutta sen jonka kanssa viettäisin paljonkin aikaa, haluan olevan samoilla linjoilla ajan käytön suhteen.


    • Oh-hoh. Onpas tullut yön aikana vastauksia. Ja ihan asiallisia kaikki - kiitos siitä.

      Moni epäili sitä että teini-ikäiset tyttäret voivat olla hankalia. Niin varmasti monet ovatkin, mutta omani ovat yksiä enkeleitä ja heidän kanssaan tulee oikein mainiosti juttuun. Vaikka elämässäni ei kaikki ole mennyt aivan kuten Strömsössä, heidän suhteen on kaikki kunnossa. Heillä on hyvä harrasteita. Toinen pääsi opiskelemaan sinne mihin halusikin ja toinen pääsi huippulukioon 9,91 lukuaineiden keskiarvollaan.

      Jep, sorrun itsekin siihen että haen itseäni ikäistä tai mielellään reilusti nuorempaa seuraa. Enhän sitä missään vaiheessa kiistänytkään.

      Ei, eivät nuo tapaamani naiset ole suinkaan olleet mitään epätoivoisia ressukoita. Eivät todellakaan. Monet heistä ovat olleet erittäin fiksuja. Minuun vetoaa se että naisen kanssa voi keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. Tapailin jota kuta hyvin nättiä naista, mutta tuskastuin siihen että hänen kanssaan ei voinut jutella. Ei ulkonäkökään ole ihan kaikki kaikessa.

      Mutta täytyyhän kumppanin kuitenkin miellyttää silmää.

      Omasta ulkonäöstäni en nyt oikein tiedä... En ole itseäni komeaksi mainostanutkaan. Olen nyt luonnossa hivenen soukempi kuin noissa kuvissa. Mutta jep, hiusraja alkaa paeta.

      Netistä VOI hyvällä tuurilla löytää kumppanin. Vuonna 2005 tutustuin deittinetissä mukavaan naiseen, joka vei jalat alta ja pian muutimmekin yhteen. Asuimme kimpassa viisi vuotta. Aikaisemmin uusi kumppani on löytynyt helposti, mutta nyt tällä kertaa on takkuillut pahemman kerran. Ei tää deittailu ole enää päälle nelikymppisenä kovin helppoa.

      Missä on mennyt pieleen? Kolmasosa naisista on ollut sellaisia, ketä kohtaan en kokenut mielenkiintoa, mutta he olisivat olleet kiinnostuneita. Kolmasosa tapauksista on ollut sellaisia, että kumpaakaan ei ole kiinnostanut, ja lopuissa kolmasosassa tuttavuuksista on käynyt niin että minua olisi kiinnostanut, mutta toista ei.

      Tapasin naisen joka kertoi tuttavapiirissään olevasta miehestä, joka oli tavannut 200 naista ennen kuin löysi mitä haki. KAKSI SATAA !!! Hän oli järjestänyt itselleen treffit joka viikon torstaille. Hetkinen, kamoon - tämähän tarkoittaa sitä että mies on käynyt deiteillä NELJÄN VUODEN ajan. En mä vaan jaksaisi.

      Ehkä mä hivenen muokkaan profiiliani. Ainakin tulot ruksin veks. Taidanpa laittaa loppukesällä pikku hiljaa pillit pussiin. Jospas tyytyisin olooni näin tai sitten täytyy piipahtaa mummotunnelissa.

      Kiitos kaikille vastanneille.

      • PS.

        Ai jotain juolahtui vielä mieleeni.

        Lähtökohtaisesti olen ollut etsimässä pitkäaikaista suhdetta, enkä mitään hetken hupia. Jos löytyy nainen joka vie jalat alta, olen valmis menemään loppuun asti - muuttamaan yhteen ja ehkä menemään naimisiin.

        Eipä tuo mahdollinen moottoripyörän hankinta ole mikään nuoruuden perään haikailu... vaan kaksipyöräisellä kurvailu vaan yksinkertaisesti on melkeinpä hauskinta mitä voi housut jalassa tehdä. Ajelin neljä kesää 250 cc Vespalla ja 250 cc Piaggiolla, ja lystiä oli. Tänä kesänä olen ajellut fillarilla ja autolla, mutta veri vetää taas satulaan. Valitettavasti skootteriporukoista löytyi kyllä tuttavuuksia, muttei vapaita naisia.


      • piirakkapää

        Luin profiilisi, enkä kiinnostuisi sen perusteella vastaamaan siihen, mutta eipä minun tarvitsekaan. Sen sijaan kirjoittelusi täällä keskustelupalstalla sai minut kommentoimaan.

        Omaisuudella ja lasten koulumenestyksellä kehuskelu on vanhanaikaista, mutta vetoaa varmasti tietyntyyppisiin naisiin.

        Et voi tietää, ovatko tyttäresi kaikkien mahdollisten seurustelukumppaniesi mielestä enkeleitä, vaikka ilmeisen hyvinkasvatettuja ja fiksuja ovatkin. Se, mitä kerroit heistä saa ajattelemaan, että tulevan naisesi lasten pitäisi olla yhtä täydellisiä.

        Sinusta jäi jotenkin sellainen mielikuva, että olet siinä nettideittikierteessä, jossa on moni muukin. Niin miehet kuin naiset. Etsitään, etsitään, välillä jotain löydetäänkin. Sitä täydellistä kuitenkaan ei.

        Eikä tuo Suomi24:ssa viettämäsi 2 vuotta ole ajallisesti vielä mitään, joten siinä mielessä ei kannata kerätä leluja pussiin ja häipyä hiekkalaatikolta. Täällä kun on enimmäkseen oikein viihdyttävää.


      • Totta joriset
        piirakkapää kirjoitti:

        Luin profiilisi, enkä kiinnostuisi sen perusteella vastaamaan siihen, mutta eipä minun tarvitsekaan. Sen sijaan kirjoittelusi täällä keskustelupalstalla sai minut kommentoimaan.

        Omaisuudella ja lasten koulumenestyksellä kehuskelu on vanhanaikaista, mutta vetoaa varmasti tietyntyyppisiin naisiin.

        Et voi tietää, ovatko tyttäresi kaikkien mahdollisten seurustelukumppaniesi mielestä enkeleitä, vaikka ilmeisen hyvinkasvatettuja ja fiksuja ovatkin. Se, mitä kerroit heistä saa ajattelemaan, että tulevan naisesi lasten pitäisi olla yhtä täydellisiä.

        Sinusta jäi jotenkin sellainen mielikuva, että olet siinä nettideittikierteessä, jossa on moni muukin. Niin miehet kuin naiset. Etsitään, etsitään, välillä jotain löydetäänkin. Sitä täydellistä kuitenkaan ei.

        Eikä tuo Suomi24:ssa viettämäsi 2 vuotta ole ajallisesti vielä mitään, joten siinä mielessä ei kannata kerätä leluja pussiin ja häipyä hiekkalaatikolta. Täällä kun on enimmäkseen oikein viihdyttävää.

        Kehuskelu ja vähän liika itsevarmuus ja ehkä pienoinen narsismi pukkaa kyllä näissä viesteissä vielä enempi esille kuin profiilissa ja se on varmasti melkoinen turnoffi naisille, joilla on heikko itsetunto. Hyvän itsetunnon omaavathan löytävät seuraa livemaailmasta, mikäli vähänkin liikkuvat viihteellä.


    • 20+22

      Tämä on hyvä viestiketju ja sulla on hyvä profiili. Itse olen nuorempi mies, mutta mukava kuulla että 46-vuotias tavallinen mies on päässyt noinkin monille treffeille, vaikkei niistä kai sitten mitään syntynytkään.

      Profiilissasi vähän ihmetyttää että mainitsen vuositulojen olevan yli 51 ke. Millaista vaikutusta tällaisen asian esille tuomisella on ollut? Siis kyllähän 40-50-vuotiaana yleensäkin on jo sen verran pelkästään omaisuutta, että miksi pitää mainita jos on isot tulot? Luulisi tuollaisen asian mainitsemisella olevan ennemminkin negatiivinen vaikutus.

      Itsellänikin taitaa olla tulot yli 51 ke, mutta ei tulisi mieleenkään mainita tällaisesta asiasta jos deittiprofiilin tekisin.

      • iiidiwidwi

        Profiilissasi vähän ihmetyttää että mainitsen vuositulojen olevan yli 51 ke. Millaista vaikutusta tällaisen asian esille tuomisella on ollut? Siis kyllähän 40-50-vuotiaana yleensäkin on jo sen verran pelkästään omaisuutta, että miksi pitää mainita jos on isot tulot? Luulisi tuollaisen asian mainitsemisella olevan ennemminkin negatiivinen vaikutus.

        Itsellänikin taitaa olla tulot yli 51 ke, mutta ei tulisi mieleenkään mainita tällaisesta asiasta jos deittiprofiilin tekisin.

        Juuri samaa olin kommentoimassa itsekin ja vieläpä lähes samoilla sanoilla. Itsellänikin tulot tuon rajan ylittävät, eikä kyllä tulisi pieneen mieleenkään, että laittaisin sen deittiprofiiliin. Kyllä kai aloittaja on halunnut vaan maksimoida kaikki mahdolliset asiat, jotka saisivat aikaan yhteydenottoja. Tosin siinä käy sitten niin kuin aloittajakin totesi, että niiden ei niiden ei toivottujen vastausten määrä lisääntyy. Onhan se päivänselvää, että mitä enemmän omaisuuttaan ja tulojaan tuo ilmi, sen enemmän saa vastauksia niiltä, joiden päämotiivina on raha.


    • Njooooo... enpä mä halua että kukaan haluaa mua omaisuuteni vuoksi ja niin ruksin tulot piiloon. Taloudellisesti ajatellen mulla on asiat paremmin kuin monella muulla (on perittyä maaomaisuutta), mutta toisaalta onhan mulla myös hulppean kokoinen asuntolaina, joten voihan se olla että mulla jää kuukausittain vähemmän rahaa kulutettavaksi kuin jollain sellaisella jolla on pienemmät tulot pienemmät asumiskustannukset.

      Se mihin tahtiin ihmiset vanhenevat, on mulle täysi mysteerio. Kävin huhtikuussa 2012 luokkakokouksessa ja sinne mennessäni ajattelin että heh heh, menenpä katselemaan miten luokkatoverit ovat vanhentuneet, mutta kappas vaan - kahta poikkeusta lukuunottamatta jengi oli ihan *tosi* hyvässä kondiksessa.

      Ja ne kolleegat joita olen katsellut n. 24 vuotta, näyttävät yhä melkein samalta kuin taloon tullessani.

      Vaan, useimmilel palstalla oleville elintavat ja geenit ovat tehneet tepposet. Monet tämän ikäiset ovat jo vähän... ikäisensä näköisiä. Erityisesti hoikat naiset näyttävät ryppyyntyvän nopeasti. Tapasin 44-vuotiaan naisen joka näytti siltä kuin olisi ollut 54-vuotias.

      Mutta, kaikki tuijottelevat tällä palstalla kuvan asemasta numeroita. Mulle on käynyt selväksi, että jos aion saada vierelleni ikäistäni nuorempaa seuraa, en tule missään tapauksessa löytämään sitä suomikaksnelosesta vaan jostain ihan muualta. Mummotunnelista (tiettyjen ravintoloiden rajaama sisäpiha Helsingissä, toim huom) ehkä?

      Olisiko siinä mitään järkeä, että joku perustaisi nettitreffipalstan, jossa ei mainittaisi ikää? Katseltaisiin 3-5 kuvaa ja pääteltäisiin niiden perusteella kuka kiinnostaa? Näinhän sitä baaritiskilläkin tehdään - ei sielläkään ole kenelläkään rintapielessä lappua että "Pasi 46 vee, etsin naista 36-47 vee".

      Kävin tänään nettitreffeillä, ja nainen vaikutti ihan tosi mukavalta ja tasapainoiselta. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

      • Kuvatiskihän löytyy

        Citystä voit ottaa sen peilihommelin vai mikähän se on, mainostaa kyllä näkyvästi, jossa voit arvata henkilön iän ja siitä voit sitten klikata myös henkilön mahdolliseen deittiprofiiliin, jos kiinnostaa.. toki se ikä siinä sitten näkyy, mutta ihan mukava välillä katsoa miten paljon kuva valehtelee ikää.

        Netissä tosiaan katsotaan numeroita paljon tarkemmin, enkä itsekään ole kehdannut laittaa naisihanteeni iäksi kovin isoa toleranssia, vaikka tiedän kokemuksesta, että livemaailmassa tuttavuutta tekevät pääsääntöisesti 7-10v nuoremmat naiset.. erittäin harvoin aloitteen tekevä nainen on ollut ikäiseni tai edes samalle vuodelle syntynyt.. miestä lie johtuu. Netissä ei ole kuitenkaan näemmä sallittua nuoremman etsiminen.


      • "Se mihin tahtiin ihmiset vanhenevat, on mulle täysi mysteerio. Kävin huhtikuussa 2012 luokkakokouksessa ja sinne mennessäni ajattelin että heh heh, menenpä katselemaan miten luokkatoverit ovat vanhentuneet, mutta kappas vaan - kahta poikkeusta lukuunottamatta jengi oli ihan *tosi* hyvässä kondiksessa."

        Näin rationaalin näkökulmasta, on aika aloittaa nuorennusterapiat, kun ikää alkaa olla liikaa mittarissa. Kokeilin itse esim. vetyperoksidia 9%, ja se sopii erinomaisesti ryppyjen poistoon naamasta, ja on tehokkainta tähän asti kaikista kokeilemistani aineista.

        Vetyperoksidia voidaan myös käyttää hampaiden valkaisuun, eikä se todellakaan syövytä hampaan pintaa, vetyperoksidin pH on jotakin vähän alle 7, vaan imeytyy syvälle hampaaseen, ja tuhoaa mahdolliset mikrobit hampaan sisällä, ja samalla valkaisee hammasta, tai tämä voi olla seurausta siitä, että hampaan ydin puhdistuu.

        Voi vaikka kastaa hammasharjan vetyperoksidiin ja harjata hampaansa sillä (9% liuos). Tämä on varmaan sata kertaa tehokkaampi menetelmä kuin hampaiden harjaaminen tavallisella hammastahnalla, tällä menetelmällä myös hampaan ydin puhdistuu. Lievää vihlontaa ja herkkyyttä hampaissa voi tulla käsittelyn jälkeen, mutta se häipyy yleensä nopeasti, ja indikoi todennäköisesti että mikrobeja kuoli hampaan sisällä.

        Tietysti kehon sisäinen puhdistus on tärkeintä, koska eri mikrobeja kertyy kaikkiin elimiin ja elimistöön, eikä pelkkää ulkokuorta kiillottamalla pääse pitkälle, mutta tämä on pidempi prosessi, ja kestää vuosia. Olen tietysti asiantuntija siinäkin.


      • Ja taas mennään

        "enpä mä halua että kukaan haluaa mua omaisuuteni vuoksi ja niin ruksin tulot piiloon. Taloudellisesti ajatellen mulla on asiat paremmin kuin monella muulla (on perittyä maaomaisuutta), mutta toisaalta onhan mulla myös hulppean kokoinen "
        Huomaatko itsekään tuota itsekehusi määrää? Mitä yrität paikata sillä?


      • "Kävin tänään nettitreffeillä, ja nainen vaikutti ihan tosi mukavalta ja tasapainoiselta. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää."

        Voi, mies hyvä! Eihän tuosta mitään seuraa, koska jalat yhä ovat allasi? =D Itsetunnollasi nostanet penkistä huomattavasti enemmän kuin itsetuntemuksellasi.


      • RealScientist
        m36-intj kirjoitti:

        "Se mihin tahtiin ihmiset vanhenevat, on mulle täysi mysteerio. Kävin huhtikuussa 2012 luokkakokouksessa ja sinne mennessäni ajattelin että heh heh, menenpä katselemaan miten luokkatoverit ovat vanhentuneet, mutta kappas vaan - kahta poikkeusta lukuunottamatta jengi oli ihan *tosi* hyvässä kondiksessa."

        Näin rationaalin näkökulmasta, on aika aloittaa nuorennusterapiat, kun ikää alkaa olla liikaa mittarissa. Kokeilin itse esim. vetyperoksidia 9%, ja se sopii erinomaisesti ryppyjen poistoon naamasta, ja on tehokkainta tähän asti kaikista kokeilemistani aineista.

        Vetyperoksidia voidaan myös käyttää hampaiden valkaisuun, eikä se todellakaan syövytä hampaan pintaa, vetyperoksidin pH on jotakin vähän alle 7, vaan imeytyy syvälle hampaaseen, ja tuhoaa mahdolliset mikrobit hampaan sisällä, ja samalla valkaisee hammasta, tai tämä voi olla seurausta siitä, että hampaan ydin puhdistuu.

        Voi vaikka kastaa hammasharjan vetyperoksidiin ja harjata hampaansa sillä (9% liuos). Tämä on varmaan sata kertaa tehokkaampi menetelmä kuin hampaiden harjaaminen tavallisella hammastahnalla, tällä menetelmällä myös hampaan ydin puhdistuu. Lievää vihlontaa ja herkkyyttä hampaissa voi tulla käsittelyn jälkeen, mutta se häipyy yleensä nopeasti, ja indikoi todennäköisesti että mikrobeja kuoli hampaan sisällä.

        Tietysti kehon sisäinen puhdistus on tärkeintä, koska eri mikrobeja kertyy kaikkiin elimiin ja elimistöön, eikä pelkkää ulkokuorta kiillottamalla pääse pitkälle, mutta tämä on pidempi prosessi, ja kestää vuosia. Olen tietysti asiantuntija siinäkin.

        Taas on asiantuntija vauhdissa. Tiesitkö, että oksidatiivinen stressi on huono juttu soluille ja tuo sinun vetyperoksidikäsittely aiheuttaa sitä. Jos solu ei pysty vastaamaan stressiin, vaurioituu sen proteiinit, dna tai lipidit. Perimän vauriot mm. edistävät ikääntymistä.

        Sinä esiinnyt asiantuntijana, mutta annat huonoja tai vaarallisia neuvoja. Mene takaisin solubiologiakirjan ääreen tai hae vertaisarvioituja tieteellisiä julkaisuja.

        T. Oikea asiantuntija


    • Jos kertoisin syitä miksi noista 1 - 1,5 kk mittaisista tuttavuuksista ei ole tullut sen kummempaa, ymmärtäisitte varsin hyvin... mutta enpäs ajatellut laverrella.

      En mä ole mitenkään nettikierteessä. Kyllähän tuota läppää tulee heitettyä livenäkin, joten löytyisihän tuota seuraa muualtakin, jos viitsisi vähän aktivoitua. Enpä mä niin hampaat irveessä ole ketään hakemassa, mutta teen kyllä kaupat jos sopiva ihminen sattuu kohdalle.

      Olen joutunut laittamaan lusikat jakoon kahdesti, enkä tahtoisi tehdä sitä enää kolmatta kertaa... soisin että kolmas kerta toden sanoisi.

      • "Jalat alta" -ajattelu on kenties suurin puutteesi. Näitä keskusteluja lukeneena olen ollut huomaavinani, että tuota tapaavat useimmiten odottaa naiset.

        Kahdesti jalat on viety altasi ja kolmanteen kertaan tähtäät kuumeisesti. Eikö tässä olisi oivalluksen paikka?

        Hieman särähtää myös tuo "teen kyllä kaupat".

        Yliromanttisuus (rakkauden rakastaminen, banaalisti ilmaistuna) on ehkä suurimmin loppua ennustava alku parisuhteelle. Alussa on mielestäni panostettava realismiin; vain sille rakentuen romantiikka voi kantaa. (Vai mitä sanot kahden lusikkajakosi jälkeen?)

        - - -

        Nautin tästä aloituksestasi kovasti. Upeaa tekstiä, upeus prosentuaalisesti enemmän muodon kuin sisällön puolella. Luin myös profiilisi, josta joltakulta jo sait osin ansiottomastikin korvillesi. Minussa profiilisi laski aloituksesi synnyttämää mielenkiintoa. Lähinnä tuon liikuntalitanian, matkailun ja moottoripyöräilyn vuoksi. Leveily - kun se on noin suoraa omasta elämästä ja tilanteesta iloitsemista - ei häirinnyt. Olen näkevinäni siinä myös kyvyn olla kiitollinen elämän annista.

        Joku tässä ketjussa otti puheeksi sinun ja etsintäsi kohteen muodot. Minun nähdäkseni et hae (vain) hoikkaa, sillä kriteereistäsi löytyy myös 175/75-mittainen nainen, joka on kyllä hoikkaa lihaisampi olento. (Ehkä kyseessä on laskuvirhe, sinun tai kommentoijasi.) Oma painosi (cm/kg, kuva) on ihan kohdillaan eikä kuvasi minun mielessäni rakennu "pönäkäksi" - jossa siinäkään ei olisi mitään vikaa. Jos tarttuisit yllä annettuun neuvoon ja esittäytyisit nallekarhuna, antaisit itsestäsi vähemmän älykkään kuvan. Tuo sanahan on hyvin voimakkaasti värittynyt.

        Profiilisi on (luin sen päivitetyn version) vallan mainio - kunhan se vain osuu oikeisiin silmiin. Toivokaamme parasta!

        Et varmaan närkästy vaikka tämä kommentti tulee "väärästä" kohderyhmästä: 4v, 1cm. Saa nähdä, kenties jatkan vielä toisenkin kommentin verran.


    • "Kävin huhtikuussa 2012 luokkakokouksessa... heh heh, menenpä katselemaan miten luokkatoverit ovat vanhentuneet, mutta... kahta poikkeusta lukuunottamatta jengi oli ihan *tosi* hyvässä kondiksessa."

      Hui, ylemmyydentuntoa & yläkulmaa.

      "Monet tämän ikäiset ovat jo vähän... ikäisensä näköisiä."

      Hmm, miltä näyttää ikäisensä näköinen ikätoverisi? Eri ikäiseltä kuin sinä? Minkä ikäiseltä sinä mielestäsi näytät? Kysyn nyt ihan tosissani, en vinoillakseni.

    • Ihmettelen SUURESTI sitä jos joku kokee kirjoitteluni siten että olisin jotenkin ylemmyyden tunteinen... tai leveilisin jotenkin jollakin... Kukaan kuka minut tuntee, ei varmasti olisi sitä mieltä että olisin leveilijä... Kyllä mulla on jalat maassa, ja olen realisti sen suhteen millainen olen.

      Vaan vastaapa rehellisesti - kuka kissan hännän nostaa ellei kissa itse? Jos esiintyy anteeksipyydellen ja liian varovaisesti - kuka kiinnostuisi? Mullahan on monet asiat ihan helekutin hyvin - miksi en sitä toisi julki?

      Joku piti huonona sitä että olin ruksinut tulotasoni. Jaa-a. Selitäpä minulle sitten miksi palstalla on annettu vaihtoehtoja joista valita, jos näin ei kuitenkaan ole suotavaa tehdä?

      Joku oli sitä mieltä että teini-ikäiset tyttäret voivat olla hankalia. Niin voivatkin, mutta omani ovat yksiä enkeleitä. Kirjoitin siitä täällä keskustelupalstalla, mutten tietenkään profiilissani. Tämäkin oli jonkun mielestä huono juttu, että omat lapseni ovat kilttejä ja edellyttäisin sitä että toisenkin lapset olisivat sellaisia. Olisiko se sitten liikaa vaadittu, jos samaa peliä pelattaisiin yhdellä korttipakalla ja yksillä säännöillä? Seurustelin yhteen vaiheeseen kolme vuotta naapurini (!) kanssa, ja meillä oli vahvasti erilainen näkökulma lasten kasvatuksen suhteen. Emme olisi voineet millään asua saman katon alla. Tai siis asuimme saman katon alla, mutta eri asunnoissa...

      Kai mä olen ikäiseni näköinen. En ole muuta väittänytkään.

      Tuo "jalat alta" on vähän niin kuin läppä. Ja toisaalta ei. Kyllä mä haluan että toinen tuntuu hyvältä, että toista tulee ikävä, ja että toisesta ei malta pitää näppejään erossa. "Ihan kiva" ei nyt vaan riitä, sortsit. Jos riittäisi, en olisi palstalla notkunut näin kauan.

      • Hui, toistamiseen. Luulin olleeni paljon lempeämpi kuin tuossa aiemmin tekstiäsi purkanut nainen. Ilmeisesti olin väärässä, kun ihan kapitaaleilla vastasit.

        Noihin kysymyksiin, jotka esität minulle muiden kirjoittamista kommenteista, en edes yritä vastata. En ole kirjoittanut tyttäristäsi, en myöskään tulojen ilmoittamisesta profiilissa. Ja leveilystäkin annoin positiivista palautetta: olihan tyylisi sellainen "elämälle kiitos", jolle sopii nostaa hattua.

        Pardon me.


      • mieluimmin_kaksin kirjoitti:

        Hui, toistamiseen. Luulin olleeni paljon lempeämpi kuin tuossa aiemmin tekstiäsi purkanut nainen. Ilmeisesti olin väärässä, kun ihan kapitaaleilla vastasit.

        Noihin kysymyksiin, jotka esität minulle muiden kirjoittamista kommenteista, en edes yritä vastata. En ole kirjoittanut tyttäristäsi, en myöskään tulojen ilmoittamisesta profiilissa. Ja leveilystäkin annoin positiivista palautetta: olihan tyylisi sellainen "elämälle kiitos", jolle sopii nostaa hattua.

        Pardon me.

        Oih, tulipa (freudilainenko?) lapsus: kapiteelin sijaan kapitaali - ja tarkoitinhan tietysti versaalia. Erreykseni sopii kuitenkin tähän ketjuun, kun tuosta "mammonan" mainitsemisesta ovat toiset sinulle motkottaneet. (hymiö)

        Ja vielä: olit ystävällinen, kun vastasit kommenttiini. Toivon, ettet poista tätä ketjua. Rimpsuhan osoittaa, että kykenet kommunikoimaan etkä ole yhdestä vastalauseesta pyllylläsi. Tämä kenties avaa vastaisuudessa lähestymillesi deittiprofiileille laajemman kuvakulman sinuun.


      • 20+22

        Et sinä mitenkään leveile ja vaikutat ihan tasapainoiselta ihmiseltä.

        "Jaa-a. Selitäpä minulle sitten miksi palstalla on annettu vaihtoehtoja joista valita, jos näin ei kuitenkaan ole suotavaa tehdä?"

        Voithan sinä kertoa profiilissasi vaikka kaikki noloimmat asiat mitä elämässäsi olet joutunut kokemaan. Sinne on vaan nyt joku laittanut valinnan tulotasosta. Jos haluat ilmoittaa että tulotasosi on korkea, se on ihan suotavaa, mutta se on vaan aika noloa. Ylimääräisellä rahalla kun vaan ei paljon mitään tee.


      • 13+8

        Mielestäni vaikutat varsin tavanomaiselta tyypiltä, jolta löytyy myöskin asioihin kommentoitavaa. Tämä nettideittailu on kyllä mielestäni hupaisaa hommaa. Ilmeisesti näitä kaikenlaisia kummia tulkintoja tehdään jo profiileistakin ja sen takia täällä on niin vaikea ihmisten kohdata. Ihmettelen monia saamiasi kommentteja. Toivotan sinulle näin toisena miehenä tsemppiä! Kyllä se oikea vielä löytyy, jonka jälkeen voikin viimeistään unohtaa näitä kaikenlaisia ihme juttuja tälläkin palstalla.


      • "Ihmettelen SUURESTI sitä jos joku kokee kirjoitteluni siten että olisin jotenkin ylemmyyden tunteinen... tai leveilisin jotenkin jollakin... Kukaan kuka minut tuntee, ei varmasti olisi sitä mieltä että olisin leveilijä... Kyllä mulla on jalat maassa, ja olen realisti sen suhteen millainen olen."

        Niin, itse laitoin kerran profiilini aluksi että omaan pari korkeakoulututkintoa, ja että on tullut opiskeltua yli 90 kurssin verran tietotekniikkaa ja fysiikkaa yliopistotasolla. Siitä eivät kai naiset pitäneet, sillä huomasin että sen jälkeen profiilini arvosteluun rupesi tippumaan yhden tähden arvosteluja jostakin syystä.

        Olisin kyllä tyytyväinen, mikäli naiset kirjoittaisivat enemmän siitä mitä ovat itse opiskelleet tai osaavat (miten paljon esim. julkaistuja tutkimuksia), eivätkä puhuisi mitään ympäripyöreitä matkustelusta ja urheilusta, kaikki sitä tekevät, ja itse ainakin inhoan molempia. Se helpottaisi oloani nettideiteissä, nyt jos profiileja on n kappaletta, tulee 2n kertaa turn-off olo. Jos noita ei mainittaisi, niin saattaisin jopa lähettää viestejä joillekin. Usein kuitenkin ne jotka eivät harrasta liikuntaa ovat lihavia, ei muka voi olla hoikka ilman liikuntaa? Itse ainakin olen hoikka, mutta en harrasta liikuntaa (tai voiko kävelyä kutsua liikunnaksi?).


    • En ole pienistä kuittailuista moksikaan, enkä missään tapauksessa ole aikeissa poistaa tätä viestiketjua. Jospa siitä jollekin olisi hupia...

      Vaan profiilin mä pistän huomenna sunnuntai-iltana piiloon. Olkoon nyt vielä tämän viikonlopun pystyssä, niin katsotaan millaisia vastauksia tulee jos tulee. Yleensä viikonloppuna tulee viestejä - viime viikonloppuna niitä tuli neljältä, joista yhden olen tavannut ja tapaan keskiviikkona seuraavan kerran. Olen kovin utelias.

      Saahan tuon profiilin helposti takaisin, jos jossain vaiheessa sille tarve tulisi.

      Olen toki itsekin lähestynyt lukuisia naisia. Useimmitenhan toki näin päin... Onnistumisprosentti on ollut heikohko. Jos olen kirjoittanut kolmelle tai neljälle naiselle, yksi on vastannut. Useimmiten kirjoitteleminen on johtanut tapaamiseen.

      Jep, numeroita tuijotetaan tarkkaan ja jep, 38-42 -vuotiaat pitävät minua liian vanhana.

      No joo. Ehkäpä nuo mun kuvani eivät ole järin edustavia...

      Siitä mun pitikin kirjoittaman. Kuvaan kannattaa satsata. Aika monen kuvat ovat ihan kamalia... Otettu kylpyhuoneen peilin kautta - kelmeä valo ei ole eduksi. Tai viinilasin äärellä. Tai kuvasta ei näy kasvot (otettu kaukaa tai päässä on aurinkolasit). Joskus ilme on sellainen että ei tee mieli lähestyä. Onhan joukossa tosin paljon ihan todella hyviä kuviakin!

      Vieraskirja paljastaa paljon. Kun katselee sinne jätettyjen viestien päiväyksiä, pystyy päättelemään jotain siitä kauanko profiili on ollut pystyssä. Mua on pitkän aikaa hymyilyttänyt muuan yli viisikymppinen mies, joka käy laittamassa kaikkien kivan näköisten 36-42 -vuotiaiden naisten vieraskirjaan samankaltaisen kommentin. Hänellä on aivan selvästi tietynlainen fetissi.

      "Ylimääräisellä rahalla kun vaan ei paljon mitään tee" - jaa-a?

      Eihän mulla ole ylimääräistä rahaa... Asuntolainaa on ihan reippahasti... ja aika tarkkaan saa katsella miten saa talouden pyörimään. Argh, tää talouskeskustelu...

      Naiset ovat nykyään paremmin koulutettuja kuin miehet. Voisin kuvitella että jos akateemisuus on jollekin naiselle itseisarvo, saattaa olla konstikasta löytää yhtä paljon koulutettua JA muutenkin soveliasta miestä rinnalleen. Olin ihan hetken aikaa matchaffinityssä, ja siellä sain useita yhteydenottoja pitkälle koulutetuilta naisilta. Nuorena aikuisena ei ollut niin kovin paljon kunnianhimoa... että olisin jaksanut lukea pääsykoekirjoja kunnolla ja niin jäi yliopistopaikka saamatta. No työllistyin sitten keskiasteelta ja hyvä niin.

    • liiisa

      luin profiilin. Ensivaikutelma on, että nauttiiko tämä kaveri kirjoittamisesta ja hakee tekstilleen huomiota, sen sijaan että etsisi kumppania. Toinen ajatus on, että rivien välistä paistaa epätoivoisuus.

    • ----

      Mies osaa ilmaista itseään kirjallisesti melko sujuvasti ja kirjoittaa varsin huoliteltuakin tekstiä. Lieneekö tämä sen verran harvinaista täällä S24 Treffeillä, että se vaikuttaa epäilyttävältä? :D. Monet kun eivät pysty pusertamaan ulos kuin muutaman rivin ja niihinkin saadaan mahdutettua kielioppi- tai kirjoitusvirheitä

      Epätoivoakaan en rivien välistä lue, pienoista yliyrittämistä kenties...

    • No niin. Pistin profiilini jemekseen ja poistun palstalta. Odottelen keskiviikon treffejä mielenkiinnolla. Jospas tästä jotain kehittyisi?

      Mukavaa jatkoa kaikille. Kukaan ei tule kotoa hakemaan, joten pientä yritystä on oltava. Toisaalta hampaat irvessä ei saa mitään aikaiseksi, ja vastinpari huomaa helposti jos toinen on epätoivoinen ja/tai liian innokas.

      Sopivasti pilkettä silmäkulmaan, ja rennolla otteella ihmisten ilmoille. Jokaiselle meille on sopiva kumppani kulloiseenkin elämäntilanteeseen jossakin. Välillä teettää enemmän töitä ennen kuin hänet löytää, mutta sitä paremmaltahan se sitten tuntuu kun on joutunut välillä olemaan itsekseen.

      Lycka till.

    • Tuhkimo

      Kerronpa minäkin kokemuksistani deittailussa. Lähes kaikille miehille pitää olla uheilullinen ja hoikka nainen (itse näyttävät kuvissa tuhdeilta ukkeleilta). Ainakin on oltava sopusointuinen (Mikä on SOPUSOINTUINEN?) He luettelevat kymmeniä urheilulajeja harrastuksenaan niin, että pelkkä ajatuskin jo uuvuttaa minut. (Pitääkö minun riehua mukana jatkuvasti ja milloin miehellä sitten on aikaa minulle?) Moni sanoo heti tykkäävänsä erotiikasta ja lempiharrastus on saunominen. (Pitääkö minun olla heti valmiina kaikkeen ja kipaista tuntemattoman miehen kans saunaan, APUA!) Tai sitten pitää matkustaa jonnekin kauas ulkomaille, johon en halua). Sitten pitää vielä olla kaunis, koska ensimmäisenä pyydetään kuvaa. (Itse en periaatteesta jakele heti kuviani, koska ajattelen, ettei minusta olla kiinnostuneita kuin ulkonäöstäni. Toisaalta ammattinikin on sellainen, ettei kuviani voi pitää deittipalstalla esillä.)

      Jos näiden kaikkien em. yli päästään ja kirjoitellaan muutama viesti (mielestäni ihan kivakin) ja kaveri kehaisee kuinka mukavaa kanssani on kirjoitella, soikin hälytyskellot jo päässäni. Yleensä kaveri häipyy tämän jälken kuin p....Saharaan.
      Tai ehkä olemme päässeet jo puhelinasteelle ja soitelleet jonkin aikaa ja sitten vaan yht'äkkiä ei kuulu enää mitään. Jään miettimään,kuoliko tämä tyyppi vai mitä oikein tein. Väitän, etten minä ole niin tylsä, että heidän käytös on sillä selitttävissä. En ole edes niin pelottava, ettei minulle voisi moikata lähtiessään. Ovatko miehet todella nykyään niin oman itsensä lumoissa, että vaativat toiselta mahdottomia eikä heitä osaa kukaan miellyttää?

    • Fred55

      Mielestäni se että hakee 10v nuorempaa seuraa kertoo siitä että hakee seksikumppania. 10v on kulttuurisesti niin iso ero että jutut ovat väistämättä erilaiset.

    • naisten vaatimukset.

      Tuhkimo kirjoitti:

      "Ovatko miehet todella nykyään niin oman itsensä lumoissa, että vaativat toiselta mahdottomia eikä heitä osaa kukaan miellyttää?"

      Voisin sanoa ihan samaa naisista. Olen tuntenut erään mukavan naisen 2 vuoden ajan, ja seurannut hänen deittailuaan. Hän kertoo tapaavansa jatkuvasti mukavia miehiä, mutta kenenkään kanssa hän ei jatka sen pidempään. Kysyin missä mättää, ja hän paljasti etsivänsä miestä joka on samaan aikaan a) vähän rosvomainen b) macho c) urheilullinen d) mukava. Kysyin että eikös tällaiselle miehelle olisi muitakin ottajia, ja että mahtaisiko tällainen ihmemies olla kovin uskollista sorttia. Hän totesi että eipä välttämättä olisi ... ja haku jatkuu. Se mikä minua tässä vähän risoo on se, että silloin kun me olimme kimpassa, jaksoi hän kehua sitä miten mukava minä olen ja miten yllättävän mukava minä olen sängyssä - mutta siitä huolimatta hän lähti toisen miehen kanssa reissuun... Hänellä oli samaan aikaan nuorempi ihailija toisessa kaupungissa. Eipä siitäkään suhteesta näemmä mitään tullut.

      Toinen tapaus - nainen oli suomi24:ssa ainakin puolentoista vuoden ajan, ja deittaili ihan mahdottoman määrän miehiä. Hän ilmoitti että tällä kierroksella hän nappaa täydellisen miehen - muu ei kelpaisi. En sitten tiedä ... tärppäsikö vai ei. Nyt hänen profiilinsa on näemmä poistunut.

      Ei kunnollinen suht´ kivan näköinen asiansa hoitava mies enää tunnu naisille kelpaavan. Edes siitä huolimatta että hoitaisi petiasiansa moitteetta. Hieman renttumaisella nahkatukkaisella nahkatakkisella motoristilla lienee parempi flaksi. Hän saa aikaan enemmän värinää pöksyissä ja eipä monella naisella muusta niin väliä olekaan. Saattaa tulla välillä pataan, mutta hei - carpe diem - elämä on seikkailu...

      Fred 55 kirjoitti:

      "Mielestäni se että hakee 10v nuorempaa seuraa kertoo siitä että hakee seksikumppania. 10v on kulttuurisesti niin iso ero että jutut ovat väistämättä erilaiset."

      Jaa-a. Olen ollut kimpassa itseäni 10 v nuoremman huomattavan älykkään naisen kanssa, ja eipä meillä vaan ollut mitään ongelmia iän suhteen... Lapsuutemme ja nuoruutemme toki vietimme eri vuosikymmenellä, mutta eipä sillä ole enää tämän ikäisenä niin väliä. Ero on tasoittunut.

      Onhan se vaan niin, että nuorempi kumppani on monesti kiinnostavampi kuin oman ikäinen tai itseään vanhempi. Ainakin näin miehenä ajattelen niin. Tämä kuulostaa kamalalta, mutta sanotaan että "kauneus on ensimmäinen lahja minkä luoja naiselle antaa, mutta myös ensimmäinen jonka se ottaa pois". Tarkalleen ikäseni nainen tokaisi että on se kumma miten ikätovereistamme naiset vanhenevat huomattavasti nopeammin kuin miehet. Ja on se totta - monet miehet harmaantuvat tyylikkäästi ja muuttuvat charmanteiksi.

      Tapasin lapsuusaikaisen ystäväni, naisen. Nuorena aikuisena hän seurusteli itseään 16 v vanhemman miehen kanssa. Erosi, ja otti uuden miehen joka on ta-daa - myös 16 v häntä vanhempi. Jotkut naiset kokevat vanhemman miehen turvallisena valintana. Emme me kaikki ole ikäloppuja, ja seksuaalisen kunnon menetyksestäkään ei tarvitse olla huolissaan, kiitos lääketieteen. Vielä ei ole ollut tarvetta turvautua pillereihin, mutta on hyvä tietää että apua saa jos tarvitsee.

      Olen keski-ikäinen mies.

      • kerrankin kiva lukea fiksuja vastauksia.


    • Njaahas. Muutama viikko on kulunut tämän keskustelusäikeen aloituksesta, ja sen jälkeen on tapahtunut seuraavaa:

      - Sain vastauksen kuvattomalta profiililta, ja vaikka yleensä skippaan ne saman tien roskikseen, satuin kuitenkin vastaamaan
      - Pyysin ja sain hänen kuvansa. Myöhemmin kävi ilmi että hänellä oli hyvä syy olla laittamatta kuvaa nettiin
      - Treffeille ilmestyi hyvin mukava nainen. Okei, hän oli hivenen vanhempi kuin toivoin, ja samaten hivenen pitempi. Ei aavistustakaan mitä hän painaa. Jep, hän ei ehkä ole aivan langanlaiha - mutta muistinko mainita että hän on hyvin mukava?
      - Kävimme kävelemässä ja Suomenlinnassa. Hän tuli yöksi ja kävin hänen mökillään. Tänään tapaamme viidennen kerran. Hän tosiaan on mukava ja meillä on aivan mielettömän paljon samoja kiinnostuksen kohteita.

      Mua niin jäi askarruttamaan jonkun kommentti siitä että "kahden vuoden netissä roikkuminen ei voi tehdä hyvää kenenkään mielenterveydelle". Allekirjoitan tämän täysin. Aika aikaansa kutakin...

      Katselen mitä tästä orastavasta suhteesta kehittyy, ja jos käy niin että tämä menee kiville, olen hyvin varma siitä että en tule koskaan enää palaamaan nettitreffien ihmeelliseen maailmaan.

      Lykkyä kaikille. Toivottavasti löydätte hänet ketä olette etsimässä - joko netistä tai sitten oikeasta elämästä.

    • Piiri pieni

      Sinnehän palasit, treffeille, eri nimellä vain. Mutta niin tein minäkin.
      Ihmisen ikävä toisen luo se ei ota sammuakseen - hyvä niin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      95
      4121
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2142
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1668
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1534
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      317
      1498
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1401
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1303
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      127
      1290
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1259
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1107
    Aihe