Hukka menettää

pian jäsenensä

Hukka aloitti valovoimaisena, mutta koko ajan pikku hiljaa on jäsenten oloa heikennetty, viimeksi maksettavat pukukopit, hinta nousee myös hiljalleen. uusia sitten kalastetaan erilaisin tarjouksin!!!!

Myös vanhoille jäsenille jotain tarjousta!

12

2624

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valitettavasti

      Olen aivan samaa mieltä.

    • kallista

      Mitä mieltä olet Hukasta, kannattaako liittyä, vaikuttaa kalliilta.

    • Täh?????

      Mitkä maksettavat pukukopit? Puhutko nyt Oulun hukasta?

    • Laura

      Ei varmaan puhuta Oulun Hukasta, koska siellä ei ole jäsenhintoja nostettu aikoihin ja pukukopitkaan eivät maksa mitään..

    • leokotanko

      Hukka on aivan omaa luokkaansa, paras sali missä koskaan olen käynyt ja veljet siskot, tällä jäbällä on kokemusta aika monesta kaupungista ja ketjusta.

    • kaisis_

      Oli mahtava sillon 2009, nyt menin ja jäi vain paska fiilis. Paikkahan oli aivan tukossa! 40min ennen pumppia sain osallistujalapun nro 34?! En enää tiedä kuinka aikaisin sinne pitäisi mennä varmistaakseen että pääsee tunnille. Onko kaikilla muilla saleilla aina ollut tällaista? Sitten kun menin 10min ennen pumpin alkamista jättihukan ovelle niin siellähän oli ne 50-70 muutakin jonottamassa samalle tunnille (piti oottaa että tanssitunti jättihukassa loppuu). Tanssitunnin loputtua alkoi sekava vyöryminen eestaas kun tanssijat ja pumppaajat vaihtoivat paikkaa. Ensin piti juosta johonkin asettamaan juomapullonsa ja pyyhkeensä (paikan varaus) ja sitten yrittää haalia itselleen sopivat painot (monesti yhden kilon tai 2,5kilon levypainoja ei riitä kaikille). Tunnin lopussa alkoi sitten välineiden takaisin vieminen ja odotin suosiolla, että pahin ruuhka telineillä oli ohi. Hukassa puhutaan turvallisuudesta, mutta tässä ruljanssissa siitä ei ollut tietoakaan. Liiketoiminnan pitää kasvaa ja Hukassa se tarkoittaa, että asiakasmäärät kasvaa mutta tila on silti rajallinen. Jos ohjattu tunti kestää sen 60min, osallistumisliparetta pitää olla hakemassa 30-45min ennen tunnin alkua, jotta ehtii mahdollisesti myös varata välineet ennen tunnin alkua. Eilen piti ottaa se lipare reilusti ennen tunnin alkua, ja sitten odotella että pääsee rynnimään välineitten kimppuun yhtäaikaa muiden kanssa. Tulee mieleen Stockan hullut päivät. Vaan minkäpä sille voi. Ite oli mukana kehumassa ja suosittelemassa kavereille, nyt on lumipalloefekti toiminut ja siellä ollaan kuin sillit purkissa.

    • happi lopussa

      Oulun Hukan spinningsali on aivan liian pieni niin monelle pyöräilijälle kuin nykyään myydään. Työsuojeluviranomaiset haloo!
      Tulipalon vaara ja väki pyörtyilee ilta toisensa perään......

    • salit kuntoon

      Siellä lisäksi haisee, homeko lie????

    • pettynyt2

      Hukassa on liikaa jäseniä tiloihin ja palveluihin verrattuna. Koko homma tympii, jonottamista joka pisteessä, jumppaan ei mahdu ellei varaudu olemaan paikalla tuntia ennen. Vertaus Stokkan hulluihin päiviin on oivaltava, paikan varaus ym. ryntäily-rulijanssi saa adrealiinin nousemaan. Kuntosalin puolella jonot joka laitteeseen. Jos tehokasta treeniä haet, etsi jokin sali jonne mahtuu treenaamaan.

    • VUOSIKORTINOMISTAJA

      Hukka on paras paikka missä olen käynyt , siellä voi tehdä kaikkea mitä haluaa , niitä nipottajoitakin löytyy ,perseen pyyhkijöitä vielä puuttuu ,ehkä sellainenkin kone joskus löytyy

    • 10-vuotta

      Olen ollut jäsenenä jo vuodesta 2008 asti ja alussa paikka oli aivan upea, mutta nykyään melko erillainen paikka. Jos kk-maksu on 60-70€ välissä kuussa toivoisi rahalla saavan siistit remontoidut paikat, mutta nykyää miesten pukkari ja saunat alkaa olemaan totaalisen remontin tarpeessa. Myös jäseniä on aivan liikaa ja urheilumahdollisuudet kaventuneet merkittävästi. Iso sali on iso, mutta toiminnallinen sali on mitä on ja kaikkialle saa jonottaa. Kavereistani on lähtenyt velemään paikasta jo suurin osa ja seuraavaksi lähden varmaan itse.

      Muutenkin ottaa päähän osan henkilökunnan ylimielinen asenne. Luulisi että vanhoista vakioasiakkaista pidettäisiin huolta, mutta päin vastoin fiilis on että senkun lähdette pois. Kaveriporukkamme tuonut tuonne varmaan toista sataa jäsentä, niin jotenkk toivoisi että jotenkin edes huolehdittaisiin mutta noo.

      Jos jonkun ohjeen saisi antaa niin vanhat maksavat asiakkaat on tärkeimpiä ja kun ne menettää, niin uusia uskollisia on vaikea saada.

      • hukkaa_

        Missäpäin Suomea on noin tyhmiä maksajia?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe