Seksi ja tunteet

miehellä

Olen ollut ns. seksisuhteessa puolen vuoden ajan erääseen mieheen. Tunteista tai muusta ei ole ollut puhetta, tapaamisia on ollut säännöllisesti joka viikko. Nyt olen alkanut miettimään, voisiko miehellä olla tunteita minuun, koska suhteemme on jatkunut jo näinkin pitkään? Vai voiko mies vaan jatkaa seksisuhdetta pitkäänkin ilman tunteita? Mies on aloitteellinen tapaamisissa ja hän on aina kuin tosi herrasmies. Mies asuu yksin, eli siinä mielessä vapaa.

Muutaman kerran tapaamisen ilman tunteita ymmärrän, mutta miten on suhteen jatkuessa kuukausia? Tuleeko siinä miehelläkin väistämättä tunteet mukaan? Minulla on nyt tullut tunteita, ja todennäköisesti aloitan jossain vaiheessa miehen kanssa keskustelun, voisiko välillämme olla enemmänkin.

16

2539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+5

      Ehkä sinun kannattaisi keskustella miehesi kanssa eikä ihmetellä nettipalstoilla?
      Rakentavampaa varmasti. On toki miehiä, jotka ovat tyytyväisiä ilmaisesta seksiseurasta, joka ei vaadi mitään sitoumuksia. Epäilen, ettei ettei sinua enää kosita. Seuraavalta mieheltä vaadi vähän enemmän.

      • Anonyymi

        No jaa, sellaisen ilimasen sekstaajan aistii ja erottaa miehestä joka pitää sinua tärkeänä. Ei nainen torvikaan ole. Yksi syy miksi muuta ei ole kuin seksiä on se- että muu ahdistaa jos takana parit avioerot. Tunteista jotku puhuu helposti eikä sekään merkkaa sen kummempia. Jos täällä ei pitäis kysyä- niin älä käytä aikaasi vastaamiseen.


    • 3 + 4

      Tietenkin seksisuhde voi jatkua ilman tunteita vaikka kuinka mahdottoman pitkään.

      • karmeita kokenut

        Näin valitettavasti on, ihan vaikka 10 vuotta. Naisen ei koskaan pitäisi luulla liikoja.


    • jep.....

      " Vai voiko mies vaan jatkaa seksisuhdetta pitkäänkin ilman tunteita?"

      Voi.

    • 2q1rtgrhge

      Itse tuskin tuskin pystyisin pitämään tunteita kurissa ja sen kerran, kun olen kokeillut juuri tunteet tulivat mukaan, vaikka olimme ns. epäsovinnainen pari. Sen jälkeen ei olekaan jaksanut enää leikkiä. :) Mutta meitä on moneksi.

    • 6+14

      Tottakai voi olla pelkkää seksiä ilman tunteita, siihenhän sivusuhteetkin perustuvat. Keskustella toki voi, mutta älä odota että hänellä olisi tunteita vain siksi että sinulla on.

    • Taas sama juttu

      Seksi ei vaadi sen kummempia tunteita. Pitkään jatkunut seksisuhde ei kerro mitään muuta kuin sen, että seksisuhteenne toimii. Ei tarkoita sen syvempiä tunteita.

      Joskus käy niinkin, että seksisuhteesta kehittyy jotain muutakin, mutta sen varaan ei todellakaan kannata laskea. Vaikka mies viihtyisikin ihan hyvin seurassasi, niin siihen on yleensä syy että teillä on pelkkä seksisuhde, eikä sen enempää.

      Esim. minä voin olla naisen kanssa seksisuhteessa ilman että olen mitenkään ihastunut naiseen. Silloin kaikki tapaamiset yleensä pyörivät tavalla tai toisella seksin ympärillä. En kuitenkaan kutsu tällaista naista "normaaleille" treffeille tms.

      Jos taas olen naisesta muutenkin kiinnostunut, niin haluan kyllä tapailla häntä muutenkin kuin seksin merkeissä.

      Ehkä siinä olisi pientä vinkkiä sinullekin. Onko mies kiinnostunut sinusta muulla tavoin kuin seksin merkeissä? Jos ei, niin tuskin innostuu ajatuksesta, kun alat hänelle syvempää suhdetta ehdottelemaan, vaan luultavasti pistää seksisuhteenkin poikki.

      Sama neuvo taas kerran: Jos haluat suhteelta muutakin kuin seksiä, niin älä ala mihinkään seksisuhteeseen. Et voi syyttää toista, jos hän ei muuta halua, koska ei ole muuta luvannutkaan.

      • Anonyymi

        Minä en pidä seksistä ilman tunteita. Ne aistii seksin aikana kyllä. Panemiseksi kutsun sitä. Jos seksi ei tunnu hinkkauksella, joo kyllä- tunteita on. Parista avioliitosta kun eronnut on niin vähän pistää valoille painoa, saatika tunteista puhumiselle. Niis voi puhua ilman tunteita mutta rakastella ei voi.


    • --l--

      Itse olen nainen ja tapailin pidemmän aikaa miehen kanssa lähinnä seksin merkeissä. Ja yleensä hänen luonaan. Mies oli kiva, meillä oli keskusteltavaa ja koin että seksisuhteen lisäksi meillä oli myös ystävyyssuhde. Sinänsä emme missään treffeillä käyneet, joskus yksillä ennen tai jälkeen. Tottakai pidin miehestä, viihdyin hänen kanssaan jne mutta sitten ykskaks hän ilmoittikin haluavansa seurustella, jotain vakavampaa. Tuli kyllä puun takaa, mutta sitten asiaa ajateltuani suostuin lähtemään treffeille siis oikeille treffeille. Meillä oli oikein kivaa ja jotenkin tuntui kuin oltaisiin juurikin tavattu, katsoin miestä täysin uudella tavalla. Nyt sitten seurustellaan onnellisesti. Onneksi mies uskalsi ottaa riskin, silläkin uhalla että seksisuhteemme olisi katkennut.

    • Tyhjin

      Mutta voiko mies jatkaa tuommoista suhdetta 2-3 vuotta ILMAN tunteita???

      • Kyllä vaaan

        Voi. Tai noh, kyllä voi jotain tunteita olla. Himoa, ystävyyttä, tai jotain.

        Jos tarkoitat ihastumista tai rakastumista, niin helposti voi.


    • Daddy Cool

      Ei voi, mutta tunne se on panetuskin :D

    • seksiä vaan

      Mulla ollut 5 vuotta seksisuhde miehen kanssa, hyvin toimii ja ollaan hyviä kavereita!!!

    • Anonyymi

      Mä en edes halua seksiä ilman tunteita!

    • Anonyymi

      Olen erilainen mies, joka ei edes kykene seksiin ilman tunteita. Mutta vastaus on kyllä; sukupuolesta riippumatta on henkilöitä, jotka voivat jatkaa seksisuhdetta vain kuinka pitkään pelkkänä seksinä. Surullista mielestäni, mutta kuka minilta asiaa kysyisikään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe