Vesijuoksu

sch11

Innostuin vesijuoksusta tänä kesänä frendin kanssa ja olen käynytkin säännöllisesti. Kävin tutustumassa kaupan tarjoamiin välineisiin, ostin tällä kertaa vesijuoksuhanskat.Siellä oli mm:ssa vesijuoksusauvat, jotka erittäin hauskat...(ehkä joskus ostan).

4

171

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esko

      Vesijuoksu on siksi kiinnostavaa, että vedessä voi tehdä ihan mitä vaan. Paremmin nimittäisin sitä vesivoimisteluksi. Juoksu on aika yksitoikkoista ja ikävää, mutta sen voi lopettaa ja tehdä mitä vaan keksii. Voimaakin voi käyttää, kun tekee nopeita liikkeitä. Mielelläni pitäisin sitä leikkinä tai tanssina musiikin tahdissa. Ja vesijuoksuvyön voi heittää pois, koska se on ikävä kapine. Ilman vyötä on tasapainon tunne parempi ja vakaa.
      Nämä erilaiset välineet ovat vain myyjien kikkoja rahan tienaamiseksi. Mitään niistä ei tarvita.

      • Neiti Rausku

        Esko taidat olla sama kuin nimimerkki "os."noissa vesijuoksua käsittelevissä ketjuissa, koska toistat jälleen samaa, jatkuvaa jankkausta vesijuoksuvyön tarpeettomuudesta ja omien vesileikkiesi tekniikan oikeellisuudesta?

        Uskopa Esko nyt viimeinkin että:

        1) Vesijuoksu on eri asia kuin vesivoimistelu.

        Jumppa:
        http://vesiliikunta.siirrot.neutech.fi/index.php?page=60
        Juoksu:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Vesijuoksu

        2) vesijuoksuvyö on kiinnitettävä oikealle paikalle ja sen on oltava kellujan keholle oikeanlainen, jotta se kelluttaa. Jos se on väärin laitettu ja vääränlainen, niin tietenkin se on epävakaa.

        3) että joillekin nämä erilaiset välineet tuovat lisäpotkua harrastukseen, vaikka ne maksavatkin. Itse käytän uimaloiden lainattavia vesijuoksuvöitä, niin että en tunne olevani itse lainkaan kapitalistien riiston kohde tässä asiassa.

        4) Vaikket sinä välineitä tarvitse ja edes hyväksy, niin joku muu voi saada niistä harjoitteluun lisää tehoa, mikä näiden tarkoitus onkin. Sinun ei tarvitse niitä käyttää, jos et ole edes ymmärtänyt niiden merkitystä etkä ilmeisesti ole kokeillutkaan mitään oikealla tavalla, joten sinusta ne pilaa vesiliikunnan?

        5) Eli sinähän voit Esko mennä hiihtämäänkin talvella pelkillä villasukilla, koska sukset on niin turhat kapineet. Nehän on pelkkää rahastusta, ja ne tekee olon liukkaaksi ja epävakaaksi. Varmaan Esko voit heittää uikkaritkin pois ja heilua munasillaan, kun ne uikkarit on pelkästään rahan tuhlausta ja täysin turhat kapineet?

        Mutta annapa kuule niiden käyttää vesijuoksuvyötä ja muita vermeitä, jotka niistä kokee saavansa tehoa ja tekniikkaansa hiottua.

        Liikkua voi jokainen omalla tyylillä, mikä itsestä on mukavaa ja mikä on liikunnan tarkoitus: kunnonkohotus, urheilu, virkistys, seurustelu, laihdutus jne. Se mikä on jostakusta toisesta mukavaa ja tehokasta ei välttämättä ole sinusta sitä. Ja päin vastoin.


    • Esko

      Vesivoimistelun minä tiedän, koska aloitin sen jo 80-90 luvun vaihteessa. Ei silloin muita näkynyt näissä hommissa. Myöhemmin joskus 90 luvulla tuli eräs mies uima-altaalle tuollaisen vyön kanssa. En pitänyt sitä ollenkaan hyvänä ideana. En olisi ikinä uskonut, että siitä tulee suosittu. Huomaahan sen heti epämukavaksi ja homma paranee monta sataa prosenttia, kun heittää sen pois.

      Oletko muuten kokeillut vesipyöräilyä? Vanhasta polkupyörästä saa hyödyllisen kapineen kun heittää sen veteen ja alkaa pyöräileen.

      • Neiti Rausku

        Esko, sinähän toki voit vaikka ajaa vanhan Pappatunturin altaaseen ja kokeilla vesimotocrossia. On varmasti tosi mukavaa ja homma vain paranee monta sataa prosenttia ja kaikki ihmettelee, että Esko taitaa olla oikea vesiurheilulajien pioneeri. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe