Hiusten sävytys marjoilla (esim. mustikalla)

vinkkiminkki

Minulla on luonnolliset värjäämättömät hiukset, vaaleanruskeat. Haluaisin lisätä niihin kiiltoa ja vähän ehkä sävyttää niitä. Minkälainen miksi tähän sopisi? Jotkut ilmeisesti laittaa hiuksiinsa kaikkia marjoja, öljyjä yms. Itselläni ei mitään hajua tällaisesta! Vinkkejä?

3

415

  Vastaukset

  • kirjastosta löysin kirjan missä oli kasvien käytöstä hiusten- ja ihonhoidossa, kamomilla kirkasti vaaleaa väriä, ja saksanpähkinäpuun kuoresta sai punaisen sävyn. kasvi keitettiin teen tapaiseksi, ja sillä huuhdeltiin hiukset. kehäkukka on yksi, mikä vaaleille hiuksille sopii, ja nokkosveden pitäisi vahvistaa ja kiillottaa hiuksia. en kyllä oo ite kokeillut, joskus liotin juhannusruusun terälehtiä vedessä ja huuhdoin sillä, tuoksui ainakin hyvälle:)

   äitini keitti nuorena punasipuleita ja "värjäsi" hiuksiaan, hiukset punertui sen mukaan, mutta varmaan haisi.... sulla nyt ei ole blondattuja, mutta jos värinpoiston, vaalennuksen jälkeen alkaa hiukset kellertyä, just mustikalla (keitolla ilmeisesti) saa keltasuuden vähenemään.

   mulla itsellä on tosi kuivat latvat, ja oon käyttänyt manteli- ja kookosöljyjä, rypsiöljyllä hoidin hiuksia rastojen jälkeen. siitä vaan jää hiukset jotenkin tahmasiksi ja raskaiksi, joten noi kookos- ja manteliöljyt oli parempia, ostin itämaisesta kaupasta, mutta löytyy jostain cittarista yms.

   astro.fi-sivun foorumilta löytyy muistaakseen vaihtoehtohoidoista keskustelu, missä on paljon noista... jos jaksat lukea:) eikä rehuista haittaakaan pitäisi olla...

  • Lisää tietoa, luonnonmukaisesta hiustenhoidosta- ja värjäämisestä, luonnonkasveilla, marjoilla yms kiitos.

  • Hiero hiuksiisi mustikka sosetta ja laita muovihuppu päähäsi,
   anna vaikuttaa yön yli ja aamulla pese sose pois ja kas sinulla on todella kiiltävät hiukset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   329
   7085
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   743
  3. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   617
  4. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   93
   613