Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? :D

Multa on urheilun myötä kadonnut tissit, valitettavasti. Silti omasta mielestäni mun kroppa on ok, semmonen leveä lantio, kapea vyötärö yms. Saan miehiltä vislauksia kuitenkin ja näin, eli ilmeisesti jonkun silmää jopa miellytän... MUTTA..
Entinen poikaystäväni riidan yhteydessä kertoi, kuinka kuulemma hänen äitinsäkin säälitteli ettei minulla ole enää tissejä, ja oma siskoni kommentoi jatkuvasti minulle kuinka multa puuttuu nykyään tissit yms muuta mukavaa. Kysynkin, onkohan se, ettei mulla ole rintoja ihan näin vakava asia että jatkuvasti läheiset kommentoi asiaa negatiiviseen sävyyn?!
Olen mielestäni paljon paremman näköinen ja ennen kaikkea voin paremmin aloitettuani terveelliset elämäntavat, kuin sillon kun olin vähän pyöreä ja tissit oli vielä olemassa tosin isorintainen en ikinä ole ollut.
Missä vika?! Loukkaantuako noista kommenteista vai miksi ihmiset kommentoi jatkuvasti? Minusta se on epäreilua. Kommentteja :(
Ilmianna
Jaa

52 Vastausta


Ikävät kommentit saattavat olla vain kateellisten puheita.

Ovatko kommentoijat samalla kehuneet sinun varmasti muualta kohentunutta ulkonäköäsi - eivät varmasti?

Viime kädessä vain sillä on merkitystä mikä sinusta tuntuu oikealta ja parhaalta. Minulta saat ainakin pisteitä tuosta että pyrit elämään terveellisesti :)

Ottaisin vaikka kuinka pienirintaisen naisen, jos hän muuten olisi terveen näköinen kropaltaan.
Ilmianna
Jaa
Niin ajattelinkin.. Koska silloin, kun olin pyöreä kaikki oli ihan normaaleja mun seurassa eikä vaan sillon saanu kuulla että "voiku sä olet pullukka!!"
kas kummaa, nyt, kun olen terveellisissä mitoissa (en alipainoinen!) saan kuulla kaikkea "oot liian laiha voiu kauheeta, raukka kun ei ole tissejä"

hmm. jännä juttu juu u. :)
Ilmianna
Jaa
Kysys niiltä ens kerralla heti perään, että ketäs se oikein haittaa jos mulla on pienemmät tisut nykyään, mä voin nyt paljon paremmin itse hoikempana ja miehiäkään tuo ei näyttää haittaavan :)
Ilmianna
Jaa
Olisit just mun makuuni ulkomuodoltasi. Arvostelijat ovat olleet väärässä, terveys ja liikunta ennen kaikkea. Kyllä löydät jostain vielä miehen, joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
moi kaikki meikä mätzi mumma tykkään fin carresta se on mun sponsori
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Riippuisi naisesta.
Ilmianna
Jaa
"Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? "

-Ei ole.

Ennemmin sporttinen/kiinteä ja "lauta" kuin löysä/ylipainoinen ja isot rinnat.
Ilmianna
Jaa
No tottakai on seksikkäämpää jos naisella on tissit. Mitä isommat sitä parempi. Ja varsinkin jos ne sijaitsevat urheilullisessa vartalossa.

Mutta eipä hätää kymppituonnilla saat jo laadukkaat ja kauniit C tai D kupit.

Toisaalta joistakin pervoista on seksikästä kun nainen on "lauta". He kuvittelevat harrastavansa seksiä alaikäisen kanssa tai heistä on hauska alistaa naista. Kevyt rakenteista kun voi "heitellä" eri perversioiden perässä ;)

Etsi pervo, hommaa tissit tai lakkaa ajattelemasta asiaa.
Ilmianna
Jaa
No mutta tuollahan oli tissit. Olen sekstaillut sellaisenkin naisen kanssa, jolla oli vain lihaksia ja ihoa ja tissejä ei ollenkaan. Jos sulla on tuollaiset pienenkauniit tissit, kuin laittamassasi linkissä, niin ei hätiä mitiä. Tissit, kunhan ne vaan on, ovat kauniit, ovat ne sitten isot tai pienet.

Älä huoli :)
Ilmianna
Jaa
Eikö jokaisella naisella nyt kuitenkin ole tissit? Olipa sitten pienet tai isot. Minusta timmi kroppa vaikka hyvin pienirintainainen olisikin on kauniimpi kuin löysä kroppa isoilla rinnoilla. Nuorempana sitä ihaili isoja tissejä, mutta nykyään yhä pienemmätkin on kauniita. Isot roikkuvat jo parikymppisellä.
Ilmianna
Jaa
Joo noi oli vähän niinkuin tissit, mutta pienemmät. Ei yksikään mies halua tissitöntä naista. Vähän niinkuin pienimunainen mies. Voi sitä sanoa lohdutuksen sanoja, mutta järkyttävät tosiasiat kertoo muuta.
Ilmianna
Jaa
Ei suinkaan. Varsinkin vanhenpi nainen saa olla ihan mielellään lauta. Hoikka ja rinnaton nainen on aivan ihana ottaa syliin ja painaa omaa rintaa vasten ja saada näin aivan täydellinen ihokontakti vartaloiden välille.
Ilmianna
Jaa
Ei ole hirveää, mutta Pamela oli nuorena silti hotimpi kuin sinä nyt:

http://izismile.com/2010/06/11/pamela_anderson_was_super_hot_when_she_was_young_55_pics.html
Ilmianna
Jaa
mä oonkin ostamassa tissejä, mutta vasta vuoden päästä ja syy ei ole edes koko vaan ihan muut jutut.. :/ mutta nyt ennen sitä aattelin, että pitää vissiin pitää paita päällä sitten.
ai vanhempi? että nuorenako pitää ne lapset tehdä millon ne rinnat yleensä kasvaa isoimmilleen ja öö vanhana..... laihduttaa? en ymmärtänyt logiikkaasi mutta se taisikin olla pelkästään pinnallinen?

ja pamela on ihana joo, ja oli. : ) mutta mua et ookaan nähnyt, hahhah.
Ilmianna
Jaa
Rintava hoikka ja urheilullinen on parempi kuin rinnaton hoikka urheilullinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei todellakaan! Pornossa ihannoidaan isoja tissejä, mutta 90% miehistä pitää laudoista enemmän
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
totta kai on.. tosin mun mielestä semmonen rintava ilman lantiota ei näytä niin hyvältä kuin esimerkiks shakiran kroppa eli kurvikas, mutta veikkaisin just että montaa miestä ei kiinnosta muut kun tissit ja siihen vielä timmiys päälle niin avot. :D
mutta en kysynyt että onko tissit paremmat kuin että ei tissejä, kysyin että jos naisella on pienenpienet rinnat, että onko se sitten ihan maailmanloppu? sitä tarkoitin.
Ilmianna
Jaa
oli just puhetta kavereiden kanssa ja porukassa oli "persemiehiä" ja ne oli sitä mieltä että ei tisseillä ole väliä kun he tykkäävät enemmän perseestä.
Ite urheilen ja en omista isoja tissejä mut takapuoleen miehet yleensä kiinnostuukin mussa.

Ei kannata turhaan stressata siitä jos on pienet tissit! ei ainakaan roiku vanhempana ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Todellakin pepulla ja muilla yksityiskohdilla on enemmän merkitystä kuin rinnoilla. Mun tyttökaveriporukkaan kuuluu pari tosi pienirintaista, mutta kaunista naista ja sitten yhdellä meistä on tosi isot rinnat vaikka onkin hoikka. Me aina häntä kehumme ja kadehdimme tyttöjen kesken, mutta sitten kun lähdetään baanalle ja kuullaan miesten kommentteja niin tämä tyttö ei (valitettavasti) ole oikein mitään meihin muihin verrattuna. Ja voin kertoa, että ollaan kaikki tosi tasavertaisia kuitenkin ulkonäköjen suhteen. Kukaan meistä ei ole läski ja kaikilla on tosi nätit kasvot. Silti se liikunnallisuus, peppu, luonnollisuus ja vaaleat hiuksetkin kyllä menee tissien edelle. Kaikkihan on suhteellista, mutta varsinkin tällaisessa porukassa ja vertailussa tulee ilmi melkein luonnonlaiksi luokiteltavia faktoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pienet rinnat ei meinaa mitään, tarkeämpi on kehon raamitus, jos on hyvä hartia-vyötärö-lantio-suhde, niin se mittaa lähes kaiken kauneuden. Vielä jos oon treenattu ja timmi niin olet UPEA!

Olen huomannut että pitkät, luontaisen atleettiset miehet katsoo kropan raamitusta enemmän kuin tissejä, sillä se kertoo kuitenkin naisen geeneistä ja terveydestä NIIN paljon ennemmän kuin pelkät tissit.

Itse olen hyyvin pienirintainen, mutta muuten todella raamikas ja treenattu alusvaatemalli (rintoja saadaan kuvia varten feikattua;) ja kaikki mieheni ovat olleet todella komeita atleetikkoja, siis sellaisia joiden naisihanne monet naiset varmasti haluaisivat olla :) He ovat valinneet minut vaikka saisivat kenet vain, joten uskaltaisin sanoa että olen lähellä juuri heidän ihannetta. Joten voin kokemuksen syvällä RINTAäänellä sanoa, että ei, rinnan koolla ei ole niinkään väliä, kokonaisuus ratkaisee.

p.s ainut joka minua on pienistä rinnoista moittinut, oli yksi lyhyt ja isorintainen NAISPUOLINEN kaverini! Tee siitä omat johtopäätöksesi
Ilmianna
Jaa
Valetta koko juttu. Olen pitkä ja atleettinen mies. Erittäin komea. Enkä voisi ikinä ottaa lautaa naista. Kaikki naiseni ovat olleet vähintään C kuppisia.

Joku toiveuni tuon täytyy olla. Tai epätoivoinen mielistely-yritys. Jokainen nainen tietää että miehet arvostavat tissejä. Joku maratoonarin luiseva kroppa. Hyi yäk. Naisen kuuluu olla sopivasti pehmeä.
Ilmianna
Jaa
pitää kuitenki muistaa että tää on jokaisen oma mielipide! jotkut tykkää isoista rinnoista ja toinen taas pienistä!
Ilmianna
Jaa
AP: ei ole. paljon mieluummin lauta kuin läski! (ei pahalla lihavia kohtaan, nekin on mukavia)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Miksi ihmeessä lautoja verrataan aina läskeihin :D

Ihan älytöntä.

Läskilläkin voi olla pieni kuppikoko, ja yleensä suomalaisilla läskeillä onkin, jos vaan tajuaisivat rintaliivikoosta jotain.

No joo, ap tietysti eri asia, kun hänellä ilmeisesti oli rinnat vain lihavana.. Mutta kaikesta päätellen eivät nekään isot olleet, vaikka olikin läski.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
............ kirjoitti:
Miksi ihmeessä lautoja verrataan aina läskeihin :D

Ihan älytöntä.

Läskilläkin voi olla pieni kuppikoko, ja yleensä suomalaisilla läskeillä onkin, jos vaan tajuaisivat rintaliivikoosta jotain.

No joo, ap tietysti eri asia, kun hänellä ilmeisesti oli rinnat vain lihavana.. Mutta kaikesta päätellen eivät nekään isot olleet, vaikka olikin läski.
"Lähetä"-nappia eilen painettuani huomasin itsekin toteamuksen typeryyden, mutta anti mennä sanoi mummo selän takana.

Idea oli oikeastaan peilata sitä stereotypiaa vasten että usein isot rinnat korreloi korkean rasvaprosentin kanssa, eli isojen rintojen kaupanpäällisiksi saa kaikkea muutakin... isoa. :D

(Olisikohan taas pitänyt miettiä ennen "Lähetä"-napin painamista...)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
''Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? :D''

On.

En halua tikkuja sormiin enkä muuallekaan.
Ilmianna
Jaa
On olemassa tissifriikkimiehiä, joille pienet rinnat on naisessa vika. Mutta hyviäkin uutisia on: ne miehet on pieni vähemmistö ja yleisesti ottaen vähän sellaisia ettei niistä niin väliksikään. Fiksu mies näkee naisen kokonaisuutena eikä htenä ruumiinosana.
Ilmianna
Jaa
Ei ole. Onko han hirveää jos mies on ruma?
Ilmianna
Jaa
Jos tisseillä ei ole väliä niin miksi sitten pelkästään tältä alueelta löytyy 2300 hakutulosta sanalla "tissit". Tuskin pelkästään friikkimiesten mieleen.

Naisen kiinnostavin ruumiinosa on tissit. Mitä enemmän tissejä sitä kiinnostavampi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ja kolme tissiä se vasta kiinnostava onkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei ole "hirveää". Kokonaisuus ratkaisee.
Ilmianna
Jaa
biologian opettaja sanoi ylä-asteella että pienetkin rinnat voivat olla kiihottavat. Luulen kyllä että valehteli. Ja hänellä oli itsellään mitättömät rinnat.
Ilmianna
Jaa
mies kun rakastuu niin pienetkin tissit on kauniit mutta ehkä lähimmäisesi huomauttaa kun urheilemisesi ja syömisesi menee vähän liian pitkälle kyllä elämässä on muutakin kuin urheilu
Ilmianna
Jaa
Ei ole kamalaa! Tissit on kauniit oli ne sitten isot, pienet, riippuvat tai kiinteet. Kaikkien tissit sopii just siihen omaan vartaloon. Itselläni on "isot" (D) tissit ja kavereillani pienemmät, ikinä en ole heitä haukkunut pienirintaisiksi, välillä ehkä jopa kadehdin heidän pienempiä tissejään, minulle kun miehet puhuvat niin yleensä puhuvat tisseille, jos nyt sattuu olemaan vähän avarampi kaula aukko, siksi yleensä pidänkin ne visusti piilossa, myös nuorena kun oli rintava niin vanhat äijät huuteli kaduilla kaikkea rivouksia, ei kivaa ja kiitos tissieni olen saanut niin paljon kuulla niistä, että mieluummin kuljen säkissä, ettei kukaan niitä huomaisi. Pienempi tissisille kavereille taas puhutaan katsomalla silmiin/kasvoihin. Itse olen 23v nyt ja laihduttanut sen 20kg, toivoin, että olis tisseistä lähtenyt, mut ei, ne on yhtä isot, mutta valahtanu vaan alaspäin.
Ilmianna
Jaa
Kyllä se on aivan kamalaa. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että on ihan elämäni suurin tragedia olla pienitissinen. Minua kun ei ole olemassakaan, koska minulla on niin olemattomat rinnat. Ei väliä vaikka muuten on ihan unelmakroppa, niin aina menee kaikki maatuskat ohi miesten listoilla. Ei vihelletä minun perään ei kehuta koskaan... Nyyh. :´(
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Minä taasen olen hoikka ja koko on 70G. Minut on torjuttu mm. sen takia että takapuoleni on pieni.

Miksi ei voi koskaan tavata ihmistä joka tykkäisi juuri tällaisesta? =(
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
34565675678769768956 kirjoitti:
Minä taasen olen hoikka ja koko on 70G. Minut on torjuttu mm. sen takia että takapuoleni on pieni.

Miksi ei voi koskaan tavata ihmistä joka tykkäisi juuri tällaisesta? =(
Minäkin olen hoikka ja sporttinen, mutta pyöreä ja muhkeahko takapuoli löytyy. Ei mikään hehtaariperse, vaan sellainen kiinteä, lihaksikas ja pyöreä, on kapea vyötärö, litteä vatsa, hoikat mutta lihaksikkaat reidet ja sääret, pitkät paksut hiukset jne. jne... Mutta kun tissit on tosiaan sen 65A niin olen ihan kuin ilmaa. Koskaan ei perään vihelletä tai käännytä katsomaan, kukaan ei kehu kauniiksi eikä tule juttelemaan. Olen ihan seinäruusu, huomaamaton... Niisk. :´(
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Traaginen kaunotar kirjoitti:
Minäkin olen hoikka ja sporttinen, mutta pyöreä ja muhkeahko takapuoli löytyy. Ei mikään hehtaariperse, vaan sellainen kiinteä, lihaksikas ja pyöreä, on kapea vyötärö, litteä vatsa, hoikat mutta lihaksikkaat reidet ja sääret, pitkät paksut hiukset jne. jne... Mutta kun tissit on tosiaan sen 65A niin olen ihan kuin ilmaa. Koskaan ei perään vihelletä tai käännytä katsomaan, kukaan ei kehu kauniiksi eikä tule juttelemaan. Olen ihan seinäruusu, huomaamaton... Niisk. :´(
No hitto ens kerralla vaihdetaan: sä saat ne perän perään olevat ja mulle isoista tisseistä tykkäävät... :)

Ei vais, ei ihmiset mitään esineitä ole joita voi pyöritellä miten haluaa, ei me, eikä kyllä ne miehetkään. Sehän tässä se vaikeus onkin että löytäisi sen joka tykkäisi just musta just tällaisena.

Tänäänkin lähden taas ulos, ja jälleen kerran on ihan turha toivoa että tapaisin jonkun aidon mukavan miehen. Hauskaa voi onneksi pitää muutenkin. Mutta tunnen juu tuskasi kun aina on vääränlainen eikä kenellekään kelpaa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
34565675678769768956 kirjoitti:
No hitto ens kerralla vaihdetaan: sä saat ne perän perään olevat ja mulle isoista tisseistä tykkäävät... :)

Ei vais, ei ihmiset mitään esineitä ole joita voi pyöritellä miten haluaa, ei me, eikä kyllä ne miehetkään. Sehän tässä se vaikeus onkin että löytäisi sen joka tykkäisi just musta just tällaisena.

Tänäänkin lähden taas ulos, ja jälleen kerran on ihan turha toivoa että tapaisin jonkun aidon mukavan miehen. Hauskaa voi onneksi pitää muutenkin. Mutta tunnen juu tuskasi kun aina on vääränlainen eikä kenellekään kelpaa...
Näinhän se on... Koskaan ei voi olla "sopiva" kenellekään, tai ei vaan kohtaa niitä, jotka sattuis tykkäämään just siitä mitä itsellä on, mutta ehkä vielä joku päivä... :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Traaginen kaunotar kirjoitti:
Minäkin olen hoikka ja sporttinen, mutta pyöreä ja muhkeahko takapuoli löytyy. Ei mikään hehtaariperse, vaan sellainen kiinteä, lihaksikas ja pyöreä, on kapea vyötärö, litteä vatsa, hoikat mutta lihaksikkaat reidet ja sääret, pitkät paksut hiukset jne. jne... Mutta kun tissit on tosiaan sen 65A niin olen ihan kuin ilmaa. Koskaan ei perään vihelletä tai käännytä katsomaan, kukaan ei kehu kauniiksi eikä tule juttelemaan. Olen ihan seinäruusu, huomaamaton... Niisk. :´(
Nyt taidat hieman ylidramatisoida,en mitenkään usko etteikö sinullekin ihailija löytyisi.
Jos lähtee liikkeelle niin,ettei minua kuitenkaan kukaan huoli,jääkin yksin.Ryhtiä ja asennetta olemukseen,ei ne miehet pelkkien tissien perää ole,kokonaisuus ratkaisee kiinnostavuuden.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mulle on miehenä aivan samantekevää onko naisella yhtään rintoja, hyvä peppu on all that matters!
Ilmianna
Jaa
Lauta on erittäin jees. Sillä on nuorentava vaikutus ja tulee mielikuva notkeasta ja viekkaasta kiimapillusta, joka taluttaa minua aina jäykästä munasta kuin halpaa makkaraa.
Ilmianna
Jaa
Ei,mutta kunnon perä pitää olla :-*
Ilmianna
Jaa
isot rinnat tekee naisesta mummomaisen ja vanhan. Itselläni on isot ja aion leikkauttaa pois eikä todellakaan sovi sporttiseen ja lihaksikkaaseen olemukseen. Näyttävät koomisilta. Kaunis eleetön lihaksikas siluetti on paras.
Ilmianna
Jaa
Vai ovat isot rinnat muka välttämättömyys kauniille naiselle?

Katsokaas vertailun vuoksi vaikka näitä:

http://www.celebzz.com/wp-content/uploads/2017/03/victoria-s-secret-models-shooting-commercial-in-miami_1.jpg

https://i.pinimg.com/736x/4c/dd/e6/4cdde6d68df1a655b1895f193b3e32ca--model-victoria-secret-victoria-secret-models-angels.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/12/03/16/3AFE799300000578-3997074-image-a-4_1480781021295.jpg

(Ovat maailman tunnetuimman alusvaatemerkin Victoria´s Secretin malleja ja kelpaavat mainostamaan vaikka rintaliivejä. Eli turhaa alkaa haukkua heidän ulkonäköään.)

Jos olette naisen kanssa vain rintojen takia, niin saman asian ajaisi lehmä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mjaa

Liivejä mainostetaan pienillä rinnoilla, koska muuten jokin "epäolennainen" varastaisi shown.

(Hihitystä)

https://urly.fi/SvU
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Amerikkalaiset ovat isojen tisujen perään. Suomalaisia sen sijaan kiinnostaa enemmän käyttöliittymä. Joten älä huoli.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
(Naurua)

Tiesitkö että Japanissa ei ole sanaa käyttöliittymälle?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Liikuntaa harrastava hoikka pienirintainen nainen on suosikkini, ja lukemattomille muille. Naisella on aina rinnat. Vahvana todisteena "lautaisten" suosiosta ovat treffisivustot, heitä on erittäin vaikea löytää vapaina. Jostain syystä isoista ja kurveista puhuvat ovat vain äänekkäimpiä. Kuinkahan moni nuori nainen on pilannut itsensä tarpeettomilla ja jopa pervoilla silokoneilla, mutta kai heillekin ihailijoita riittää.
Ilmianna
Jaa
Aasialaiset naiset ovat myös pienirintaisia ja olen hulluna aasialaisiin naisiin, joten pienirintainen nainen kelpais mulle oikeen hyvin.
Mielummin pienirintainen, kuin suuririntainen, varsinkaan riippuvarintainen, jolla rinnat on, kuin nahkakintaat.
Kyllähän miehillänkin kasvaa rinnat eli manbootsit, vaikka ennemminkin kyse on rintalihaksista, mutta se on vähän eri aisia, kuin naisen rinnat.
Ilmianna
Jaa
Onkohan aloittaja nyt ihan varma ettei ole jo anorektikon mitoissa? Naisilla tuo laihduttaminen menee yleenä överiksi ja se että rinnat häviävät, se tarkoittaa että vartalossa ei ole enää rasvaa jäljellä nimeksikään. Jos on jo liian laiha, niin se selviää kun kysyy itseltä että koskas viimeksi on ollut normaalit kuukautiset. Ja kuinka monet säännölliset normaalit kuukautiset pystyy laskemaan taaksepäin. Jos ei muista tai ne ovat olleet epäsäännölliset, on sairaalloisen laiha ja huomauttelut ovat kohdallaan.

Naapurin tyttökin oli aikoinaan 16-17 vuotiaana todella seksikäs. Hoikassa vartalossa oli varmaan e-kupin rinnat jotka olivat todella ryhdikkäät. Takapuolikin oli puolipallon muotoinen ja lantio kaartui naisellisesti. Ja kun se laittoi kokouikkarin päälleen niin se litisti rinnat kauniiksi puskuriksi ja niitä pullotti olkaimistakin vielä ulos. Mutta sitten se rupesi laihduttamaan. Ja laihduttamaan ja laihduttamaan. Ja nyt se on laiha. Sen ajatus ei juokse normaalisti kun sen kanssa puhuu, se ei pysty keskittymään. Se itkee hirveän helposti jos tulee pienikin vastoinkäyminen. Sillä ei ole takapuolta enää, jalat on kaksi tikkua. Ja ne täydelliset rinnat, ne roikkuvat jossain paidan alla. Sivusta kun katsoo niin niitä ei näe. Mutta varmaan vähän navan yläpuolella ne on. Ja sen vanhemmat hokee koko ajan miten paljon se syö. Kuulemma puolikiloa voita päivässä. Samalla kun haukkuu ettei voi syödä sitä tai tuota koska perse leviää.

No, jokainen menkööt itseensä ja olkoot sen kokoinen kun hyvältä tuntuu. Seksikkyys ei kuitenkaan ala koskaan vartalosta. Se alkaa ensimmäisestä katseesta, ensimmäisistä sanoista ja ensimmäisestä suudelmasta. Sen jälkeen tietää onko kumppani oikea. Naapurin tyttö oli ennen, kun oli iloinen ja pirteä nuori nainen. Nyt se on flegmaattinen, tuijottaa eteensä ja nukkuu suurimman osan ajasta.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? :D

Multa on urheilun myötä kadonnut tissit, valitettavasti. Silti omasta mielestäni mun kroppa on ok, semmonen leveä lantio, kapea vyötärö yms. Saan miehiltä vislauksia kuitenkin ja näin, eli ilmeisesti jonkun silmää jopa miellytän... MUTTA..
Entinen poikaystäväni riidan yhteydessä kertoi, kuinka kuulemma hänen äitinsäkin säälitteli ettei minulla ole enää tissejä, ja oma siskoni kommentoi jatkuvasti minulle kuinka multa puuttuu nykyään tissit yms muuta mukavaa. Kysynkin, onkohan se, ettei mulla ole rintoja ihan näin vakava asia että jatkuvasti läheiset kommentoi asiaa negatiiviseen sävyyn?!
Olen mielestäni paljon paremman näköinen ja ennen kaikkea voin paremmin aloitettuani terveelliset elämäntavat, kuin sillon kun olin vähän pyöreä ja tissit oli vielä olemassa tosin isorintainen en ikinä ole ollut.
Missä vika?! Loukkaantuako noista kommenteista vai miksi ihmiset kommentoi jatkuvasti? Minusta se on epäreilua. Kommentteja :(

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta