Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? :D

nuorinainen90

Multa on urheilun myötä kadonnut tissit, valitettavasti. Silti omasta mielestäni mun kroppa on ok, semmonen leveä lantio, kapea vyötärö yms. Saan miehiltä vislauksia kuitenkin ja näin, eli ilmeisesti jonkun silmää jopa miellytän... MUTTA..
Entinen poikaystäväni riidan yhteydessä kertoi, kuinka kuulemma hänen äitinsäkin säälitteli ettei minulla ole enää tissejä, ja oma siskoni kommentoi jatkuvasti minulle kuinka multa puuttuu nykyään tissit yms muuta mukavaa. Kysynkin, onkohan se, ettei mulla ole rintoja ihan näin vakava asia että jatkuvasti läheiset kommentoi asiaa negatiiviseen sävyyn?!
Olen mielestäni paljon paremman näköinen ja ennen kaikkea voin paremmin aloitettuani terveelliset elämäntavat, kuin sillon kun olin vähän pyöreä ja tissit oli vielä olemassa tosin isorintainen en ikinä ole ollut.
Missä vika?! Loukkaantuako noista kommenteista vai miksi ihmiset kommentoi jatkuvasti? Minusta se on epäreilua. Kommentteja :(

52

3786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddsss

      Ikävät kommentit saattavat olla vain kateellisten puheita.

      Ovatko kommentoijat samalla kehuneet sinun varmasti muualta kohentunutta ulkonäköäsi - eivät varmasti?

      Viime kädessä vain sillä on merkitystä mikä sinusta tuntuu oikealta ja parhaalta. Minulta saat ainakin pisteitä tuosta että pyrit elämään terveellisesti :)

      Ottaisin vaikka kuinka pienirintaisen naisen, jos hän muuten olisi terveen näköinen kropaltaan.

    • nuorinainen90

      Niin ajattelinkin.. Koska silloin, kun olin pyöreä kaikki oli ihan normaaleja mun seurassa eikä vaan sillon saanu kuulla että "voiku sä olet pullukka!!"
      kas kummaa, nyt, kun olen terveellisissä mitoissa (en alipainoinen!) saan kuulla kaikkea "oot liian laiha voiu kauheeta, raukka kun ei ole tissejä"

      hmm. jännä juttu juu u. :)

    • ddsss

      Kysys niiltä ens kerralla heti perään, että ketäs se oikein haittaa jos mulla on pienemmät tisut nykyään, mä voin nyt paljon paremmin itse hoikempana ja miehiäkään tuo ei näyttää haittaavan :)

    • Optimi mulle olisit

      Olisit just mun makuuni ulkomuodoltasi. Arvostelijat ovat olleet väärässä, terveys ja liikunta ennen kaikkea. Kyllä löydät jostain vielä miehen, joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet.

      • mätzimumma

        moi kaikki meikä mätzi mumma tykkään fin carresta se on mun sponsori


    • Hyvä ihminen

      Riippuisi naisesta.

    • "Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? "

      -Ei ole.

      Ennemmin sporttinen/kiinteä ja "lauta" kuin löysä/ylipainoinen ja isot rinnat.

    • seks ologi

      No tottakai on seksikkäämpää jos naisella on tissit. Mitä isommat sitä parempi. Ja varsinkin jos ne sijaitsevat urheilullisessa vartalossa.

      Mutta eipä hätää kymppituonnilla saat jo laadukkaat ja kauniit C tai D kupit.

      Toisaalta joistakin pervoista on seksikästä kun nainen on "lauta". He kuvittelevat harrastavansa seksiä alaikäisen kanssa tai heistä on hauska alistaa naista. Kevyt rakenteista kun voi "heitellä" eri perversioiden perässä ;)

      Etsi pervo, hommaa tissit tai lakkaa ajattelemasta asiaa.

    • Pumppa aka fart

      No mutta tuollahan oli tissit. Olen sekstaillut sellaisenkin naisen kanssa, jolla oli vain lihaksia ja ihoa ja tissejä ei ollenkaan. Jos sulla on tuollaiset pienenkauniit tissit, kuin laittamassasi linkissä, niin ei hätiä mitiä. Tissit, kunhan ne vaan on, ovat kauniit, ovat ne sitten isot tai pienet.

      Älä huoli :)

    • Timmi mieluummin

      Eikö jokaisella naisella nyt kuitenkin ole tissit? Olipa sitten pienet tai isot. Minusta timmi kroppa vaikka hyvin pienirintainainen olisikin on kauniimpi kuin löysä kroppa isoilla rinnoilla. Nuorempana sitä ihaili isoja tissejä, mutta nykyään yhä pienemmätkin on kauniita. Isot roikkuvat jo parikymppisellä.

    • osta disut

      Joo noi oli vähän niinkuin tissit, mutta pienemmät. Ei yksikään mies halua tissitöntä naista. Vähän niinkuin pienimunainen mies. Voi sitä sanoa lohdutuksen sanoja, mutta järkyttävät tosiasiat kertoo muuta.

    • mies40+

      Ei suinkaan. Varsinkin vanhenpi nainen saa olla ihan mielellään lauta. Hoikka ja rinnaton nainen on aivan ihana ottaa syliin ja painaa omaa rintaa vasten ja saada näin aivan täydellinen ihokontakti vartaloiden välille.

    • pamela on ihanne
    • nuorinainen90

      mä oonkin ostamassa tissejä, mutta vasta vuoden päästä ja syy ei ole edes koko vaan ihan muut jutut.. :/ mutta nyt ennen sitä aattelin, että pitää vissiin pitää paita päällä sitten.
      ai vanhempi? että nuorenako pitää ne lapset tehdä millon ne rinnat yleensä kasvaa isoimmilleen ja öö vanhana..... laihduttaa? en ymmärtänyt logiikkaasi mutta se taisikin olla pelkästään pinnallinen?

      ja pamela on ihana joo, ja oli. : ) mutta mua et ookaan nähnyt, hahhah.

    • .....

      Rintava hoikka ja urheilullinen on parempi kuin rinnaton hoikka urheilullinen.

      • näin se on

        Ei todellakaan! Pornossa ihannoidaan isoja tissejä, mutta 90% miehistä pitää laudoista enemmän


    • nuorinainen90

      totta kai on.. tosin mun mielestä semmonen rintava ilman lantiota ei näytä niin hyvältä kuin esimerkiks shakiran kroppa eli kurvikas, mutta veikkaisin just että montaa miestä ei kiinnosta muut kun tissit ja siihen vielä timmiys päälle niin avot. :D
      mutta en kysynyt että onko tissit paremmat kuin että ei tissejä, kysyin että jos naisella on pienenpienet rinnat, että onko se sitten ihan maailmanloppu? sitä tarkoitin.

    • allu441

      oli just puhetta kavereiden kanssa ja porukassa oli "persemiehiä" ja ne oli sitä mieltä että ei tisseillä ole väliä kun he tykkäävät enemmän perseestä.
      Ite urheilen ja en omista isoja tissejä mut takapuoleen miehet yleensä kiinnostuukin mussa.

      Ei kannata turhaan stressata siitä jos on pienet tissit! ei ainakaan roiku vanhempana ;)

      • balanceddddd99

        Todellakin pepulla ja muilla yksityiskohdilla on enemmän merkitystä kuin rinnoilla. Mun tyttökaveriporukkaan kuuluu pari tosi pienirintaista, mutta kaunista naista ja sitten yhdellä meistä on tosi isot rinnat vaikka onkin hoikka. Me aina häntä kehumme ja kadehdimme tyttöjen kesken, mutta sitten kun lähdetään baanalle ja kuullaan miesten kommentteja niin tämä tyttö ei (valitettavasti) ole oikein mitään meihin muihin verrattuna. Ja voin kertoa, että ollaan kaikki tosi tasavertaisia kuitenkin ulkonäköjen suhteen. Kukaan meistä ei ole läski ja kaikilla on tosi nätit kasvot. Silti se liikunnallisuus, peppu, luonnollisuus ja vaaleat hiuksetkin kyllä menee tissien edelle. Kaikkihan on suhteellista, mutta varsinkin tällaisessa porukassa ja vertailussa tulee ilmi melkein luonnonlaiksi luokiteltavia faktoja.


    • noboob

      Pienet rinnat ei meinaa mitään, tarkeämpi on kehon raamitus, jos on hyvä hartia-vyötärö-lantio-suhde, niin se mittaa lähes kaiken kauneuden. Vielä jos oon treenattu ja timmi niin olet UPEA!

      Olen huomannut että pitkät, luontaisen atleettiset miehet katsoo kropan raamitusta enemmän kuin tissejä, sillä se kertoo kuitenkin naisen geeneistä ja terveydestä NIIN paljon ennemmän kuin pelkät tissit.

      Itse olen hyyvin pienirintainen, mutta muuten todella raamikas ja treenattu alusvaatemalli (rintoja saadaan kuvia varten feikattua;) ja kaikki mieheni ovat olleet todella komeita atleetikkoja, siis sellaisia joiden naisihanne monet naiset varmasti haluaisivat olla :) He ovat valinneet minut vaikka saisivat kenet vain, joten uskaltaisin sanoa että olen lähellä juuri heidän ihannetta. Joten voin kokemuksen syvällä RINTAäänellä sanoa, että ei, rinnan koolla ei ole niinkään väliä, kokonaisuus ratkaisee.

      p.s ainut joka minua on pienistä rinnoista moittinut, oli yksi lyhyt ja isorintainen NAISPUOLINEN kaverini! Tee siitä omat johtopäätöksesi

    • hyi yäk

      Valetta koko juttu. Olen pitkä ja atleettinen mies. Erittäin komea. Enkä voisi ikinä ottaa lautaa naista. Kaikki naiseni ovat olleet vähintään C kuppisia.

      Joku toiveuni tuon täytyy olla. Tai epätoivoinen mielistely-yritys. Jokainen nainen tietää että miehet arvostavat tissejä. Joku maratoonarin luiseva kroppa. Hyi yäk. Naisen kuuluu olla sopivasti pehmeä.

    • allu456

      pitää kuitenki muistaa että tää on jokaisen oma mielipide! jotkut tykkää isoista rinnoista ja toinen taas pienistä!

    • Ponnahduslauta

      AP: ei ole. paljon mieluummin lauta kuin läski! (ei pahalla lihavia kohtaan, nekin on mukavia)

      • ............

        Miksi ihmeessä lautoja verrataan aina läskeihin :D

        Ihan älytöntä.

        Läskilläkin voi olla pieni kuppikoko, ja yleensä suomalaisilla läskeillä onkin, jos vaan tajuaisivat rintaliivikoosta jotain.

        No joo, ap tietysti eri asia, kun hänellä ilmeisesti oli rinnat vain lihavana.. Mutta kaikesta päätellen eivät nekään isot olleet, vaikka olikin läski.


      • Ponnahduslauta
        ............ kirjoitti:

        Miksi ihmeessä lautoja verrataan aina läskeihin :D

        Ihan älytöntä.

        Läskilläkin voi olla pieni kuppikoko, ja yleensä suomalaisilla läskeillä onkin, jos vaan tajuaisivat rintaliivikoosta jotain.

        No joo, ap tietysti eri asia, kun hänellä ilmeisesti oli rinnat vain lihavana.. Mutta kaikesta päätellen eivät nekään isot olleet, vaikka olikin läski.

        "Lähetä"-nappia eilen painettuani huomasin itsekin toteamuksen typeryyden, mutta anti mennä sanoi mummo selän takana.

        Idea oli oikeastaan peilata sitä stereotypiaa vasten että usein isot rinnat korreloi korkean rasvaprosentin kanssa, eli isojen rintojen kaupanpäällisiksi saa kaikkea muutakin... isoa. :D

        (Olisikohan taas pitänyt miettiä ennen "Lähetä"-napin painamista...)


    • Sahanpurut

      ''Onko ihan hirveää jos nainen on lauta? :D''

      On.

      En halua tikkuja sormiin enkä muuallekaan.

    • I re ne

      On olemassa tissifriikkimiehiä, joille pienet rinnat on naisessa vika. Mutta hyviäkin uutisia on: ne miehet on pieni vähemmistö ja yleisesti ottaen vähän sellaisia ettei niistä niin väliksikään. Fiksu mies näkee naisen kokonaisuutena eikä htenä ruumiinosana.

    • rumamies

      Ei ole. Onko han hirveää jos mies on ruma?

    • tissifriikki

      Jos tisseillä ei ole väliä niin miksi sitten pelkästään tältä alueelta löytyy 2300 hakutulosta sanalla "tissit". Tuskin pelkästään friikkimiesten mieleen.

      Naisen kiinnostavin ruumiinosa on tissit. Mitä enemmän tissejä sitä kiinnostavampi.

      • kolmas nänni

        Ja kolme tissiä se vasta kiinnostava onkin.


    • jpxxx

      Ei ole "hirveää". Kokonaisuus ratkaisee.

    • Opetussuunnitelmassa

      biologian opettaja sanoi ylä-asteella että pienetkin rinnat voivat olla kiihottavat. Luulen kyllä että valehteli. Ja hänellä oli itsellään mitättömät rinnat.

    • huolissaan sinusta

      mies kun rakastuu niin pienetkin tissit on kauniit mutta ehkä lähimmäisesi huomauttaa kun urheilemisesi ja syömisesi menee vähän liian pitkälle kyllä elämässä on muutakin kuin urheilu

    • mieluumminlauta

      Ei ole kamalaa! Tissit on kauniit oli ne sitten isot, pienet, riippuvat tai kiinteet. Kaikkien tissit sopii just siihen omaan vartaloon. Itselläni on "isot" (D) tissit ja kavereillani pienemmät, ikinä en ole heitä haukkunut pienirintaisiksi, välillä ehkä jopa kadehdin heidän pienempiä tissejään, minulle kun miehet puhuvat niin yleensä puhuvat tisseille, jos nyt sattuu olemaan vähän avarampi kaula aukko, siksi yleensä pidänkin ne visusti piilossa, myös nuorena kun oli rintava niin vanhat äijät huuteli kaduilla kaikkea rivouksia, ei kivaa ja kiitos tissieni olen saanut niin paljon kuulla niistä, että mieluummin kuljen säkissä, ettei kukaan niitä huomaisi. Pienempi tissisille kavereille taas puhutaan katsomalla silmiin/kasvoihin. Itse olen 23v nyt ja laihduttanut sen 20kg, toivoin, että olis tisseistä lähtenyt, mut ei, ne on yhtä isot, mutta valahtanu vaan alaspäin.

    • Traaginen kaunotar

      Kyllä se on aivan kamalaa. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että on ihan elämäni suurin tragedia olla pienitissinen. Minua kun ei ole olemassakaan, koska minulla on niin olemattomat rinnat. Ei väliä vaikka muuten on ihan unelmakroppa, niin aina menee kaikki maatuskat ohi miesten listoilla. Ei vihelletä minun perään ei kehuta koskaan... Nyyh. :´(

      • 34565675678769768956

        Minä taasen olen hoikka ja koko on 70G. Minut on torjuttu mm. sen takia että takapuoleni on pieni.

        Miksi ei voi koskaan tavata ihmistä joka tykkäisi juuri tällaisesta? =(


      • Traaginen kaunotar
        34565675678769768956 kirjoitti:

        Minä taasen olen hoikka ja koko on 70G. Minut on torjuttu mm. sen takia että takapuoleni on pieni.

        Miksi ei voi koskaan tavata ihmistä joka tykkäisi juuri tällaisesta? =(

        Minäkin olen hoikka ja sporttinen, mutta pyöreä ja muhkeahko takapuoli löytyy. Ei mikään hehtaariperse, vaan sellainen kiinteä, lihaksikas ja pyöreä, on kapea vyötärö, litteä vatsa, hoikat mutta lihaksikkaat reidet ja sääret, pitkät paksut hiukset jne. jne... Mutta kun tissit on tosiaan sen 65A niin olen ihan kuin ilmaa. Koskaan ei perään vihelletä tai käännytä katsomaan, kukaan ei kehu kauniiksi eikä tule juttelemaan. Olen ihan seinäruusu, huomaamaton... Niisk. :´(


      • 34565675678769768956
        Traaginen kaunotar kirjoitti:

        Minäkin olen hoikka ja sporttinen, mutta pyöreä ja muhkeahko takapuoli löytyy. Ei mikään hehtaariperse, vaan sellainen kiinteä, lihaksikas ja pyöreä, on kapea vyötärö, litteä vatsa, hoikat mutta lihaksikkaat reidet ja sääret, pitkät paksut hiukset jne. jne... Mutta kun tissit on tosiaan sen 65A niin olen ihan kuin ilmaa. Koskaan ei perään vihelletä tai käännytä katsomaan, kukaan ei kehu kauniiksi eikä tule juttelemaan. Olen ihan seinäruusu, huomaamaton... Niisk. :´(

        No hitto ens kerralla vaihdetaan: sä saat ne perän perään olevat ja mulle isoista tisseistä tykkäävät... :)

        Ei vais, ei ihmiset mitään esineitä ole joita voi pyöritellä miten haluaa, ei me, eikä kyllä ne miehetkään. Sehän tässä se vaikeus onkin että löytäisi sen joka tykkäisi just musta just tällaisena.

        Tänäänkin lähden taas ulos, ja jälleen kerran on ihan turha toivoa että tapaisin jonkun aidon mukavan miehen. Hauskaa voi onneksi pitää muutenkin. Mutta tunnen juu tuskasi kun aina on vääränlainen eikä kenellekään kelpaa...


      • Traaginen kaunotar
        34565675678769768956 kirjoitti:

        No hitto ens kerralla vaihdetaan: sä saat ne perän perään olevat ja mulle isoista tisseistä tykkäävät... :)

        Ei vais, ei ihmiset mitään esineitä ole joita voi pyöritellä miten haluaa, ei me, eikä kyllä ne miehetkään. Sehän tässä se vaikeus onkin että löytäisi sen joka tykkäisi just musta just tällaisena.

        Tänäänkin lähden taas ulos, ja jälleen kerran on ihan turha toivoa että tapaisin jonkun aidon mukavan miehen. Hauskaa voi onneksi pitää muutenkin. Mutta tunnen juu tuskasi kun aina on vääränlainen eikä kenellekään kelpaa...

        Näinhän se on... Koskaan ei voi olla "sopiva" kenellekään, tai ei vaan kohtaa niitä, jotka sattuis tykkäämään just siitä mitä itsellä on, mutta ehkä vielä joku päivä... :)


      • Mun mielestä
        Traaginen kaunotar kirjoitti:

        Minäkin olen hoikka ja sporttinen, mutta pyöreä ja muhkeahko takapuoli löytyy. Ei mikään hehtaariperse, vaan sellainen kiinteä, lihaksikas ja pyöreä, on kapea vyötärö, litteä vatsa, hoikat mutta lihaksikkaat reidet ja sääret, pitkät paksut hiukset jne. jne... Mutta kun tissit on tosiaan sen 65A niin olen ihan kuin ilmaa. Koskaan ei perään vihelletä tai käännytä katsomaan, kukaan ei kehu kauniiksi eikä tule juttelemaan. Olen ihan seinäruusu, huomaamaton... Niisk. :´(

        Nyt taidat hieman ylidramatisoida,en mitenkään usko etteikö sinullekin ihailija löytyisi.
        Jos lähtee liikkeelle niin,ettei minua kuitenkaan kukaan huoli,jääkin yksin.Ryhtiä ja asennetta olemukseen,ei ne miehet pelkkien tissien perää ole,kokonaisuus ratkaisee kiinnostavuuden.


    • who cares

      Mulle on miehenä aivan samantekevää onko naisella yhtään rintoja, hyvä peppu on all that matters!

    • tykkään.

      Lauta on erittäin jees. Sillä on nuorentava vaikutus ja tulee mielikuva notkeasta ja viekkaasta kiimapillusta, joka taluttaa minua aina jäykästä munasta kuin halpaa makkaraa.

    • Lemmenkäinen

      Ei,mutta kunnon perä pitää olla :-*

    • rinnatof

      isot rinnat tekee naisesta mummomaisen ja vanhan. Itselläni on isot ja aion leikkauttaa pois eikä todellakaan sovi sporttiseen ja lihaksikkaaseen olemukseen. Näyttävät koomisilta. Kaunis eleetön lihaksikas siluetti on paras.

    • KauniitaJaLautoja

      Vai ovat isot rinnat muka välttämättömyys kauniille naiselle?

      Katsokaas vertailun vuoksi vaikka näitä:

      http://www.celebzz.com/wp-content/uploads/2017/03/victoria-s-secret-models-shooting-commercial-in-miami_1.jpg

      https://i.pinimg.com/736x/4c/dd/e6/4cdde6d68df1a655b1895f193b3e32ca--model-victoria-secret-victoria-secret-models-angels.jpg

      http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/12/03/16/3AFE799300000578-3997074-image-a-4_1480781021295.jpg

      (Ovat maailman tunnetuimman alusvaatemerkin Victoria´s Secretin malleja ja kelpaavat mainostamaan vaikka rintaliivejä. Eli turhaa alkaa haukkua heidän ulkonäköään.)

      Jos olette naisen kanssa vain rintojen takia, niin saman asian ajaisi lehmä.

      • Teknodonna

        Mjaa

        Liivejä mainostetaan pienillä rinnoilla, koska muuten jokin "epäolennainen" varastaisi shown.

        (Hihitystä)

        https://urly.fi/SvU


    • Huolettomaksi

      Amerikkalaiset ovat isojen tisujen perään. Suomalaisia sen sijaan kiinnostaa enemmän käyttöliittymä. Joten älä huoli.

      • Teknodonna

        (Naurua)

        Tiesitkö että Japanissa ei ole sanaa käyttöliittymälle?


    • Pienetvietykäsistä

      Liikuntaa harrastava hoikka pienirintainen nainen on suosikkini, ja lukemattomille muille. Naisella on aina rinnat. Vahvana todisteena "lautaisten" suosiosta ovat treffisivustot, heitä on erittäin vaikea löytää vapaina. Jostain syystä isoista ja kurveista puhuvat ovat vain äänekkäimpiä. Kuinkahan moni nuori nainen on pilannut itsensä tarpeettomilla ja jopa pervoilla silokoneilla, mutta kai heillekin ihailijoita riittää.

    • KylläKelpais

      Aasialaiset naiset ovat myös pienirintaisia ja olen hulluna aasialaisiin naisiin, joten pienirintainen nainen kelpais mulle oikeen hyvin.
      Mielummin pienirintainen, kuin suuririntainen, varsinkaan riippuvarintainen, jolla rinnat on, kuin nahkakintaat.
      Kyllähän miehillänkin kasvaa rinnat eli manbootsit, vaikka ennemminkin kyse on rintalihaksista, mutta se on vähän eri aisia, kuin naisen rinnat.

    • Silmätkertovat

      Onkohan aloittaja nyt ihan varma ettei ole jo anorektikon mitoissa? Naisilla tuo laihduttaminen menee yleenä överiksi ja se että rinnat häviävät, se tarkoittaa että vartalossa ei ole enää rasvaa jäljellä nimeksikään. Jos on jo liian laiha, niin se selviää kun kysyy itseltä että koskas viimeksi on ollut normaalit kuukautiset. Ja kuinka monet säännölliset normaalit kuukautiset pystyy laskemaan taaksepäin. Jos ei muista tai ne ovat olleet epäsäännölliset, on sairaalloisen laiha ja huomauttelut ovat kohdallaan.

      Naapurin tyttökin oli aikoinaan 16-17 vuotiaana todella seksikäs. Hoikassa vartalossa oli varmaan e-kupin rinnat jotka olivat todella ryhdikkäät. Takapuolikin oli puolipallon muotoinen ja lantio kaartui naisellisesti. Ja kun se laittoi kokouikkarin päälleen niin se litisti rinnat kauniiksi puskuriksi ja niitä pullotti olkaimistakin vielä ulos. Mutta sitten se rupesi laihduttamaan. Ja laihduttamaan ja laihduttamaan. Ja nyt se on laiha. Sen ajatus ei juokse normaalisti kun sen kanssa puhuu, se ei pysty keskittymään. Se itkee hirveän helposti jos tulee pienikin vastoinkäyminen. Sillä ei ole takapuolta enää, jalat on kaksi tikkua. Ja ne täydelliset rinnat, ne roikkuvat jossain paidan alla. Sivusta kun katsoo niin niitä ei näe. Mutta varmaan vähän navan yläpuolella ne on. Ja sen vanhemmat hokee koko ajan miten paljon se syö. Kuulemma puolikiloa voita päivässä. Samalla kun haukkuu ettei voi syödä sitä tai tuota koska perse leviää.

      No, jokainen menkööt itseensä ja olkoot sen kokoinen kun hyvältä tuntuu. Seksikkyys ei kuitenkaan ala koskaan vartalosta. Se alkaa ensimmäisestä katseesta, ensimmäisistä sanoista ja ensimmäisestä suudelmasta. Sen jälkeen tietää onko kumppani oikea. Naapurin tyttö oli ennen, kun oli iloinen ja pirteä nuori nainen. Nyt se on flegmaattinen, tuijottaa eteensä ja nukkuu suurimman osan ajasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe