Polarin FT60-sykemittari

ft60

Sain 2010 joululahjaksi Polarin FT60-sykemittarin. Ekat puoli vuotta mittari toimi kuin unelma, mutta sitten sykkeet alkoivat heitellä ihan ihmeellisiin lukemiin. Sykemittari saattoi näyttää 200, kun seisoin rauhassa paikallani odottamassa jumpan alkua, tai nollaa kesken kovan salitreenin. Vein mittarin lähimpään huoltoon, siellä vaihtoivat sykevyön ja saarnasivat siitä, miten tärkeää on sykevyön pesu jne. Ei ollut ilmeisesti vedellä huuhtelu jokaisen käyttökerran jälkeen ja pesukoneessa pesu n. joka neljännen kerran jälkeen ollut tarpeeksi. Antoivat huoltoliikkeessä ymmärtää, etten osaa käyttää sykemittariani ollenkaan ja ainoa ongelma olisi oma tietämättömyyteni. Ettäs näin. :)

Tosta episodista lähtien sykemittari on toiminut kohtuullisesti, mutta ollut ajoittain kuitenkin ihan kreisi. Eniten ongelmaa on kylläkin ollut siitä, että se sekoittaa viikkoyhteenvedot ihan täysin - saattaa heinäkuussa listata treenejä jollekin lokakuun viikolle, jolloin se ei kirjannut treenejä viikkoyhteenvetoon ollenkaan. Tärkeintä on kuitenkin ollut, että yksittäiset treenit ovat jääneet aina muistiin ja treenatessa syke on ollut yleensä järkevissä rajoissa.

Nyt sitten on kai taas sykemittarilla hullut päivät. Lauantaista lähtien sykemittari on näyttänyt pelkkää nollaa niin lenkillä, salilla kuin zumbassakin. Olen kostuttanut sykevyön, ihon sen alla ja kiristänyt vyön tiukemmalle. Ja nollaa näyttää.

Sykemittarini ei ilmoita patterin loppumisesta, se on tarpeeksi tiukalla ja sykevyö on kostutettu. En mielelläni menisi korvat punaisena kuulemaan omasta tietämättömyydestäni paikalliseen Polar-huoltoon, koska he eivät viime vuonna ottaneet minua ollenkaan vakavasti.

Olisiko siis täällä joitain muita, joilla olisi samankaltaisia ongelmia?

3

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jani.kesala

      Ostin FT60:n maaliskuussa ja kuukautta myöhemmin alkoi ilmetä ongelmia sykkeen näytön suhteen. Välillä lukemat tosiaan huitelivat ihan pilvissä. Kun aloin pestä vyön käsisaippualla joka treenin jälkeen ja kiristin vyön tiukalle, ongelmat loppuivat. Treenien kirjautumisen kanssa ei ole ollut ongelmia. Välillä laitteen logiikka on kyllä ihmetyttänyt, välillä esim. ilmoittaa viikkotavoitteeksi "palautumisviikkoa tarvitaan", siitä huolimatta aika- ja kaloritavoitteet pysyvät samana kuin edellisellä viikolla. Laitoin Polarille aiheesta kyselyn toukokuussa, mutta eivätpä ole vaivautuneet vastaamaan.

    • Polar on näkkäri

      Mielenkiintoista. Samaa heittelyä olen meidänkin perheessä nähnyt, joskin itsellä on FT7 toiminut lähes moitteetta. Taitaa siis olla tyyppivika juuri FT60:n kanssa.

      Polarilla on omatkin foorumit josta kannattaa yrittää kysellä, siis vaikka Polarin omat edustajat eivät vastaisi niin ehkäpä joku kohtalotoveri tietää keinon tilanteen korjaamiseksi.

      Ketjun avaajalle suosittelen vain kaikesta huolimatta käymään siellä huollossa, tai ehkä pyytää kaveria tekemään sen puolestasi jos kokemus oli niinkin rankka viime kerralla.

    • Kukkamuna

      Moi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe