Millaiset tissit muuttuvat kuin vanhaksi lapaseksi ?

Tisseissä on eroja

Minulle jäi lapsena mieleen, kun jouduin pienenä joidenkin vanhempien tuttavien kanssa saunaan ja näin kuinka tädillä oli rinnat kuin vanhat tyhjät kintaat ja varsin pienet. Ne näyttivät kovin säälittäviltä. Ikää lienee hänellä ollut luokkaa 40 v. Oma äitini on nyt vanhus mutta hänen rintansa eivät ole samanlaiset eivätkä varmaan koskaan tule olemaankaan. Omalla vaimollani on uhkeat isot rinnat.

Minkähänlaiset rinnat tyypillisesti muutuvat kuin vanhoiksi lapasiksi? Miltähän ne rukkasiksi muuttuneet ovat saattaneet näyttää joskus parhaimmillaan?

14

673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äet

      Riippuu mistä roikkuu, ehhehe. No joo, yleensähän ne alkavat roikkua, jos ovat yhtäkkiä kasvaneet ja sitten taas yhtäkkiä pienenevät. Eli raskauden myötä, tai myös lihomisen ja äkillisen laihtumisen. Varsinkin jos on ollut pienet rinnat hoikkana, ja kasvaneet ja sitten taas on laihtunut, eihän se iho määräänsä enempää palaudu. Rintaliivien käyttämättömyys, huonot liivit jotka eivät tue tarpeeksi, pomppiva liike (mikä tahansa, ei tarvitse olla tramppa vaan vaikkapa hölkkäily) ilman tarpeeksi tehokasta tukea edesauttaa riippuvaisuutta. Geeneilläkin on vaikutuksensa, joillain vain on tosi riippuvat pienetkin rinnat jo nuorena, ennen raskautta ja toisilla iho palautuu isoistakin muutoksista hyvin.

    • ceecups

      Rintojen rakenne vaikuttaa. Itsellä kiinteää kudosta. Olen jo keski-ikäinen ja rinnat kuin teinitytöllä.

    • deecup*

      Eivät ole muuttuneet miksikään

    • ei roiku

      Yksi tärkeä asia ovat lihakset. Itse olen lähes 50 eikä roiku, kolme lasta kaikkia olen imettänyt vuoden - eli ovat kasvaneet tuplakokoon ja taas palautuneet. Teen ja olen aina tehnyt voimaa vaativia hommiakin, hauislihakset on kunnossa ja samoin rintalastan lihakset (en tiedä menikö lihas oikein), jotka kannattelevat rintoja. Teeveen töllöttely, löhöily ja raskaan työn vieroksunta kyllä alkaa roikottaa, jos vähäkään geenit vielä ovat siihen suuntaan kallellaan.
      Älä nyt kuitenkaan ala vaimoasi piinata pakollisella lihaskuntoilulla rintojen roikkumisen pelossa :-) jos hän ei siitä lihaskuntoilusta itse pidä.

    • Cloetta...

      Olen 50 vuotias nainen. Minulla on isot rinnat, jotka ovat iän myötä muuttuneet riippurinnoiksi ja tyhjemmiksi verrattuna nuoruuden ja vielä alkuaikuisuudenkin uhkeuteen. Mutta tämä on aivan luonnollista eikä vaikuta itsetuntoon tai seksielämääni millään tavalla.

    • 4+18

      Ne kunnon lapaset ovat olleet alkujaankin riippuvia. Todennäköisesti eivät olleet nuorena kovin isot sillä isot rinnat alkavat kyllä vanhemmiten riippua, mutta eivät tyhjene kokonaan. Siis kaikkein varmiten lapaset syntyy pienehköistä ja jo nuorena riippuvista rinnoista, luulen ma.

    • muutama seikka

      Varmasti jo mainittuja seikkoja mutta vielä kerran: raskaus, imetys, laihdutus ja SAIRAUDET... itselleni voisin c-kupilla kuvitella "surkeat lapaset" jos laihtuisin vielä nykyisestäni (takana 30 vee, 2 imetystä ja raskautta) tai esimerkiksi syöpähoitojen takia. Olen todella hoikka ja nyt minulla on ihan kiinteät mutta "imetettyjen" näköiset, jos tiedät mitä tarkoitan. Ennen lapsia olivat todella kiinteät ja "teinimäiset", varmaan isoimmat mitä roikkumatta voi pitää. Nyt normaalit :).

      Rintojen muutokset ovat monimutkaisia, niihin vaikuttavat monet eri tekijät ja monet joille ei voi mitään, kuten painovoima. Jos haluaa lapsia, voi valmistautua siihen, etteivät naisen kudokset moisesta rääkistä ikinä tule palautumaan entiselleen. Etenkin rinnat ja vatsa ovat tulilinjalla. Tukevien rintaliivien käyttäminen voi toisille olla imetysaikana mahdotonta varsinkinkin alkuun, sillä maidon noustessa tulee tiehyeiden olla esteettömät, muuten rinnat kipeytyvät ja voi saada jopa rintatulehduksen. Lisäksi kudokset joustavat hormonien ja maidon turvottaessa. Rintojen palautuessa vauvavuoden jälkeen voin sanoa, että hyvin harvassa ovat ne, jotka eivät minkäänlaisia muutoksia olisi saaneet.

      • Mami antaa tissiä

        "Rintojen palautuessa vauvavuoden jälkeen voin sanoa, että hyvin harvassa ovat ne, jotka eivät minkäänlaisia muutoksia olisi saaneet."

        Niinpä, ja kaikki ne harvat kirjoittaa ilmeisesti tälle palstalle, niin kuin tässäkin ketjussa on jo noita "ei tullut mitään muutoksia" -tyylisiä kommentteja! :D Ketä kiinnostaa, kun eihän sitä edes kysytty...

        Sitten on myös kovin hellyttävää, että miehet tietää parhaiten millaisista tisseistä mitäkin tulee ja minkä johdosta... No kai heillä on manboobsit ja omakohtaista kokemusta?

        Sinä olet yksi harvoista joka puhuu asiaa, ja omaat ilmeisesti kokemusta, nainen kun olet - kiitos sinulle. :)

        Ja tuohon listaasi lisäisin vielä perintötekijät... Joillakin saattaa jopa käydäkin niin, että niistä miesten inhoamista pienistä tisseistä ei tulekaan imetyksen ja takaisin laihtumisen myötä tyhjiä rukkasia, vaan ne kasvavatkin isommiksi ja saavat vihdoin viimein sitä "täytettä" vaikka painoltaan nainen palautuisikin ennalleen...

        Joillakin isorintaisilla taas saattaa tulla sellaiset isot ja roikkuvat tyhjän kauppakassin näköiset jättipussukat. Ei kai niitä tosin rukkasiksi voi sanoa, kun kellään ei niin isoja rukkasia ole, mutta tyhjät mummotissit ne on yhtäkaikki... Eli on nämä tissi -jutut mystisiä! :D

        Aloittaja varmaan on mies, joka tahtoo välttää kamalan kohtalon elämästä rukkastissin rinnalla, ja siksi kyselee että osaa valita hyvin kuosissa pysyvän morsion...

        No se nyt vaan on poju kuule niin, että ei sitä voi tietää miten niille tisseille käy. Sun kannattaa käydä teettämässä se vasektomia, niin et ole edesauttamassa kenenkään upeiden tissejen rupsahtamista.


    • vcxvcxvxcvcvcx

      Tyhjät pussit tulevat nimenomaan pienirintaisille naisille, koska rinnat kasvavat merkittävästi kun lasta pitää imettää. Sitten kun tuo tarve poistuu niin rinnat pienenevät eikä iho pysy perässä, vaan jää riippumaan. Jos rinnat ovat isot niin tuota tyhjyysvaikutelmaa ei tule, mutta todennäköisesti rinnat alkavat riippumaan aiempaa enemmän. Usein synnytyksen jälkeen naiselle jää raskauskiloja, jolloin rinnoissa on rasvaa enemmän kuin ennen raskautta eivätkä ne kutistu entiseen kokoonsa ja iho saattaa tällöin pysyä hieman paremmin perässä. Jos haluaa laihduttaa entisiin mittoihin niin kannattaa tehdä se rauhalliseen tahtiin, jotta iho ehtii mukaan.

      Jos haluat pitää rinnat kauniina niin harrasta urheilua ja terveellisiä elämäntapoja. Älä tee lapsia.Tue rinnat mahdollisimman hyvin etenkin urheillessa ja muissa tilanteissa, joissa rinnat pomppivat.

    • suivaantunut

      On teillä ONGELMAT!!!!!!! Aloittajan päänupissa ei paljon liiku, jos tuojottelee äitinsä ja vaimonsa uhkeutta ja vertailee sitä muihin "lapasiin", hoh hoijaa!

      Jos saisitte rintasyövän (miehet puolestaan esim. eturauhassyövän), voisitte miettiä muutakin kuin rintojen "lapasuutta" tms. Todella lapsellista käytöstä pohtia sitä, mikä rinta on kaunis ja mikä ei...ja haukkua joidenkin naisten rintoja! Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin ihmisten rintojen koko ja niiden ulkonäkö! Kasvakaa aikuiseksi!! Aloittajalta sitä kai on turha edes odottaa!

      • vcxvcxvcxvcx

        Onhan elämässä tärkeämpiäkin asioita, mutta elämässä on myös kauniita ja rumia rintoja ja niistä puhuminen on ihan ok. Jos hermosi ei niistä puhumista kestä niin ei kannata tulla sellaiseen ketjuun.

        Pitäisikö aina keskustella ainoastaan elämän tärkeimmistä asioista? Keskustellaan sitten mm. hapesta ja vedestä.


      • Anonyymi
        vcxvcxvcxvcx kirjoitti:

        Onhan elämässä tärkeämpiäkin asioita, mutta elämässä on myös kauniita ja rumia rintoja ja niistä puhuminen on ihan ok. Jos hermosi ei niistä puhumista kestä niin ei kannata tulla sellaiseen ketjuun.

        Pitäisikö aina keskustella ainoastaan elämän tärkeimmistä asioista? Keskustellaan sitten mm. hapesta ja vedestä.

        Rintojen kourinta ja puristelu tekee niistä kuivan rukkasen n 45 vuotiaana. Vältä myös sliippareita.


    • Anonyymi

      Minulla on aina ollut isot rinnat ja jo nuorenakin hieman roikkuvat. Nyt vanhempana roikkuvat enemmän mutteivät kuitenkaan ole rukkaset tai muutkaan käsineet.

      Eipä haittaa menoa tai tahtia. Puoliso rakastaa minua sellaisena kuin olen kuten minäkin häntä; hänelläkin muuten vanhemmiten on tullut hieman miestissejä, mutta sekään ei haittaa, ei tietenkään. Sama rakas hän on , vanhuus ei tule yksin. Hirveintä olisi, että jompi kumpi meistä alkaisi muokkaamaan ulkonäköämme silikooneilla sun muille. Siinä menisi persoonallisuus.

    • Anonyymi

      " Miltähän ne rukkasiksi muuttuneet ovat saattaneet näyttää joskus parhaimmillaan?"

      Onpa kerrankin hyvä kysymys ja samaa olen itsekin monesti miettinyt. Melko pienestäkin voi joskus päätellä, mitä siellä povessa on mutta harvemmin on sitä aikaperspektiiviä, miltä se on näyttänyt nuorena.

      Vaimolla oli jo alkujaan aika isot enemmän tai vähemmän roikkuvan malliset tissit. Raskauden loppuvaihessa ja imetysaikana olivat ihan valtavat ja pinkeät. Roikkuvuus on lisääntynyt sittemmin mutta tyhjiksi kintaiksi rinnat eivät ole muuttuneet. Roikkuvuus muuten ei itseäni mitenkään häiritse sillä siihen liittyy käytännöllisiäkin piirteitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4216
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2189
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1694
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1109
    10. 22
      1066
    Aihe