Ihanaa, ettei eilisen lauantain kaltaisia

lapset on lapsia

hellepäiviä enää tule - ja koulutkin ovat jo alkaneet.
Sillä, enpä tiedä minkä sortin alkava teinipissis eilen teki sen tempun, että kun tämä oli uimassa "matkaa" meressä, niin tytteli oli kaatanut - ilmeisesti ämpärillä - vettä vaatenyssäkkäni päälle - uintipaikka siis yleinen uimaranta meren rannalla.
Tai jos ei ollut se tytteli niin oliko sitten se vanhempi tytteli, joka kyllä ihan adidaksen asussa uimaan tuli ja kun ei muka muualla ollut tilaa (siis, tilaa kyllä oli vaikka kuinka) niin lykkäsi kaikki vilttinsä ja muut korinsa ja kapsäkkinsä mun tavaroitten viereen. Ilmeisesti sitten sen satasen uituaan paineli kamppeineen siihen ja valutti vetensä mun roimeitten päälle! TOSI KIVAA!

Joo, mitäs teille mesoan, te kun olette niitä kuntouimareitten huippuja - kilometrikin menee altaassa puoleen tuntiin - no, mulla menee meressä ehkä hiukka pitempään ja matkakin on arvio, kun on vähän erimielisyyttä, onko laitureitten väli 50 m vai n. 30 m. . Eilen kyllä sitten uinkin varmaan yli kilometrin, ja vesi oli tyyni ja lämmin.

Vaan - kyllä on tavat neideillä, nuorempi oli varmaan tuleva missi - niin oli hontelo ja pitkäsäärinen ja komeet bikinit kyllä täytyy myöntää. Että kai se sitten on kun on nuori ja kaunis ja vielä vissiin fiksu niin voi toisten romppeet kastella.
TÖRKEITÄ!

4

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tsemppenston

   Jos oli laiturilla, niin vahingossa tiputtanut veteen.
   Tai voihan sillä olla vikaa päässä hiukan.
   Mutta joka tapauksessa, älä ota itseesi moisesta.

   • joo....

    Ei olleet laiturilla - en kai sentään niin hölmö ole että jättäisin vaatepakkani laiturille, jossa nämä vekarat muuta teekään kuin hyppivät omaksi riemukseen.

    Kyllä ne vaatteet oli laitettu ihan sillai syrjään etteivät olleet kenenkään tiellä. Ja kun siinä näkyi aivan selvä lätäkköjälki saattoi suoraan sanoa, että jotensakin tahalliselta teolta tuntuu, että suoraan kaadettu vetää päälle! Sen verran kun katselin, niin siinä sen yhden naisen näin joka pakosti tunki siihen nyytteineen kylkeen ja siinä samalla oli nämä pikkufriidut kalliolla ylempänä - mutta siis siten ylempänä, että sen vaatenyssäkän kyllä näki.


  • rumiluksia rannalla

   Mitä lesoot? Mikset pitänyt vaatekasaas tyypillisesti muovikassissa vaan jotenkin vaatteet siinä esillä kasana. Vähäks oot urpana. Valitat vaan turhia kun oot joku lyhytjalkanen pitkäselkäinen justiina ja alko kadehdituttaan kaunis pitkäjalkainen elli.

   • niinpä niin.

    Voi, voi, asia ei suinkaan ollut noin.
    Kyllä ne oli ihan siis siististi omassa repussa - ja siis, eipä tuolla rannalla muutkaan missään muovikassissa romppeitaan pidä.

    Ja tämä tässä taas on kummallista: 1) pahantekijää puolustellaan, puolustelijan mielestä uhri oli syyllinen. 2) kateellinen pitkäsääriselle keskenkasvuiselle tytölle - anna mun kaikki kestää!

    Jos asettuisin tämän viimeisen "rumiluksia rannalla" -tyypin tasolle, kertoisin omat mittani ja muotoni.
    Siksi toisekseen, kyllä siellä rannalla saa olla kaikki, ja toisten olemista pitää kunnioittaa!
    Suoraan päälle kaadettu vedet! Ihanks totta, että ok?
    Toki, aloittajana tietysti itse vähän provosoin, kun sen honkkelin muodottoman teinipissiksen pitkät sääret kerroin... Eipä olisi muuten ollut tarvetta "lesoilla" - meilläpäin muuten leso tarkoittaa lesboa - mesominen taas tarkoittaa sanallista purkautumista - jos tämä rannalla käyttäytydyttäisiin toisia olijoita kunnioittavasti - eli ei mentäisi kastelemaan toisten tavaroita mm.
    Kas kun tämä "rumiluksia rannalla" ei vastannut: Olisit mennyt päällysvaatteissas uimaan!
    Niin, tietysti voihan olla niinkin, kun mennään "rumiluksia rannalla" -tyypin linjalle, että se vaatteiden kastelija oli se kateellinen?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuh! Mediapersoona Janni Hussi yllättää kuumana narubikineissä ilkamoiden: "Yritin sihdata tota..."

   Janni Hussi viettää Kreetalla kuumaa lomaa kihlattunsa Joel Harkimon kanssa. Tämä kuva on saanut eniten tykkäyksiä Instassa, eikä ihme! https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5210
  2. Miettinyt tässä sun älynlahjojasi

   Kun on tässä tullut seurattua sun tekemisiäsi jonkin aikaa, niin kiinnittänyt huomiota pään käyttöön yleisemmin. Naisesta kyse. Yksinkertaisuus ei ole
   Tunteet
   205
   1609
  3. Nainen kuoli saatuaan Pfizer -koronarokotteen

   BBC: New Zealand woman dies after receiving Pfizer vaccine https://www.bbc.com/news/world-asia-58380867
   Seinäjoki
   47
   1578
  4. Bile-Sanna laittoi ylimielisen insta-viestin

   Nyt se keulii taas. Ylimielinen bile-Sanna kuittailee boomereille. Marinin mielestä muut on retuja paitsi hänen bilejenginsä. Viestin voi tulkita niin
   Maailman menoa
   376
   1491
  5. Rokottamaton hoitaja levitti tautia?

   Tämä on linja nyt. Koronanatsit ovat tosissaan. Rokottamattomia kohtaan on järjestelmällistä vainoa, syyllistämistä, lokaamista, häpäisyä, uhkailua ja
   Maailman menoa
   328
   1199
  6. Et halua mitään väärinkäsityksiä

   ja että siksi käännät selkäsi mulle. Älä tee omia johtopäätöksiä. Joohan ihana?
   Ikävä
   105
   1135
  7. Onko sulla nainen tunteita vieläkin mua kohtaan

   Nään unia susta ja en voi olla ajattelematta sua 🙂 ja kun välillä ajattelen tuntuu kuin säkin ajattelisit mua kehossa kihelmöi lämpimät aallot ja jo
   Ikävä
   62
   1039
  8. Mitäs puuhaat mies mukava ja miellyttävä

   Että sulla on ihana ääni🤩
   Ikävä
   54
   951
  9. Puukotus Prismassa

   Joensuun prismassa tapahtuu. Kuka puukotti ja ketä? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/28709f6c-f1b2-44c1-937d-1dd050f60b33 Oliko asialla kentien n
   Joensuu
   24
   920
  10. Olen surullinen

   ja pahoillani. Ehkä lopulta ymmärsin. Pysyn kaukana.
   Ikävä
   19
   762
  Aihe