Tapasin...

Piipa*

kivan vastaeronneen miehen. Noin 60 pv tapailtiin monta kertaa viikossa; käytiin lenkillä, katseltiin ympärillemme, jutusteltiin. Kaikki vain tuntui olevan NIIN kohdallaan kun ihminen voi vaan toivoa. Sitten yhtenä päivänä se tuli luokseni ja totesi, että mä olen LIIAN KILTTI... Hyvä tekosyy lopettaa suhde! Oli kuulemma asioita, jotka ei kuulunut kuin sille itselleen...
Kohtasin jälleen kerran miehen, joka ei ollut sitä mitä sanoi - kehui olevansa HYVÄ ja luotettava MIES.
Minä nyt sitten mietin ja katselen peiliin, mikä vika tässä naisessa on??? Varmaan sellainen pidemmän tutkiskelun paikka. Olisi vain kiva löytää lähelle ihminen, joka sietää kiltteyttä, hellyyttä, hyvänä pitoa jne.

Ihanaa elämää kaikkille rakkaansa löytäneille.

14

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rjuhani67

      Jaa, vähän ihmetyttää että voiko toinen olla liian kiltti? Joku muuhan tuossa mätti sillä miehellä. Kokikohan hän, että tunkeuduit jotenkin liian syvälle hänen elämäänsä, kun kerran oli asioita jotka kuuluvat vain hänelle itselleen. Tuosta tulee mieleen, että saattoi olla jotain salattavaa nykyisyydessään tai menneisyydessään.
      Harmi tuollainen, kun teillä meni jo parisen kuukautta mukavasti. Tämä elämä on vain aika raakaa.

      Kyllä kiltille ja hellälle naisella on paljonkin ottajia, kun vaan itse kelpaisi sellaiselle.

    • 12+15

      Tuntuu, että kaikki kiltit ja tavalliset miehet ovat johonkin kadonneet, vakaat ja turvalliset, arjesta eli tavallisesta tekemisestä nauttivat kaverit.

    • Piipa*

      Niinpä - HYVÄKSI mieheksi itseään kutsuva, muuttuu sormia napsauttamalla. Ärsyttää kieriskellä täällä omassa onnettomassa olossaaaaaan!!!!!

    • gygudrses

      Avainsana lienee vastaeronneen. Kokemusten perusteella tällaisilta naisiltakin voi odottaa aivan mitä vain ja täysin yllättäen.

    • Olisit sitten mulle täydellinen nainen. Tykkään kiltistä naisesta. Hellyyttä mä en ole saanut tässä elämässä todellakaan liikaa.

    • 68k7l

      EIhän kiltteys tarkoita että aina olisi hyvä päivä ja aurinko paistaa :D
      Voin kuvitella että miehellä ei ollut sinua kohtaa seksuaalista kipinää koska käyttäydyit kuin koiranpentu.
      Samalla tavallahan miehetkin joutuvat "kaveripojiksi" jotka kärvistelevät ihastuksensa kanssa koska ovat liian ujoja, eikä naisella voisi mies vähempää kiinnostaa seksuaalisesti.

      Liika miellyttäminen ja "kiltteys" ei ole omasta mielestäni aitoutta vaan se on jotain huonon itsetunnon ja menettämisen pelon välimuotoa.

    • näin on...

      suomal.miehelle täytyy olla hutsahtava eli ei siis kiltti nainen. Sellainen joka osaa kaikki temput, kynii äijän omaisuuden jne jolloin äijä saa hyvän syyn käväistä alkossa lohduketta hakemassa, vetää pään täytee, ppipahtaa hieromossa ja piehtaroida itsesäälissä. Kiltti nainen ei kykene antamaan sitä mitä suomiäijä toivoo. Suomal.miehet ovat kaikkein inhottavimpia.

      • Nainen 51

        Aivan! Suomalaista miestä kiinnostaa nimenomaan hutsahtavat naiset ja naiset jotka dokaavat kuin pahimmat jätkät. Itsenäinen nainen joka on kokonaisuudessaan tyylikäs, siis sekä ulkoisesti että sisäisesti, on kunnollinen, osaa äyttäytyä, koti ja oma elämä kunnossa, ei ole kiinostava. Ja tuo lienee taas johtuu miehen heikosta itsetunnosta että tuollaiset naiset ei kiinnosta?


    • hurtsi

      Ei tietenkään tarkoita, että aina olisi hyvä päivä tai pitäisi olla mikään spanieli. Tietyn ikäisen ihmisen ei tarvitse kiukutella turhasta ja vaikka olisi kiltti ei se tarkoita nuoleskelua, tai huonoa itsetuntoa, päinvastoin kertoo paljon siitä, että sellaisella ihmisellä on asiat kunnossa ja varma itsestään. Harvoin sellaiseen törmää.

    • puuttuiko kipinä?

      Vasta eronneella miehellä oli todennäköisesti eron käsittely täysin kesken. Tuliko mieleen sellainen vaihtoehto? Haki sinusta jotain, ei itsekään vielä tiedä mitä. Totesi, ettet ole hänen makuunsa pidemmän päälle. Ilmoitti asian noin, että olet liian kiltti, koska ei halunnut sua loukata.

      Ei se kiltteys auta, jos puuttuu se kuuluisa kemia. Tajuatko mistä puhun? Se on se tunne, kun tapaa miellyttävän ihmisen ensimmäistä kertaa ja hyvin nopeasti tajuaa, että tuon kanssa olisi kiva seksiäkin harrastaa. Se vaan tulee jostain, se tunne. Oliko teillä sellaista kipinää?

      Ei sussa ole mitään vikaan. Teillä ei vaan jokin toiminut. Ole onnellinen, että suhde kesti lyhyen aikaa eikä mennyt mieheltä vuosia huomata, ettei halua sua. Ole onnellinen myös siitä, että sait suhteen kokea. Varmasti on olemassa maailmassa mies, joka arvostaa kiltteyttäsi.

    • fuuuun

      Vai olisi aloittajan pitänyt olla onnellinen saadessaan olla suhteessa ko. miehen kanssa. Hei kamoon...

    • findusfisu

      Provo koko viesti... ;DDD

    • truba

      Äijällä ei tainnu seistä...?

    • piipaaaaaaaaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe