Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Musiikkipajan karaokekilpailu!!!

että silleen...

Älä koskaan sano, että nyt on kaikki nähty. Nimittäin olin eilen musiikkipajan järjestämässä karaokekilpailussa Paimiossa. Ilmoittautuminen alkoi kello 20 ja hvyissä ajoin oltiin paikalla. Kello 21 alkoi ravintolan työntekijä kiertää pöytiä ja periä 10 euron sisäänpääsymaksua jokaiselta ravintolassa olijalta. Kilpailu oli sinänsä hyvätasoinen ja mukana oli paljon hyviä laulajia. Mutta...
maku meni kisaan meni siinä vaiheessa kun rahastus alkoi. Missään ei ilmoitettu etukäteen 10 euron lipuista, eikä se vielä ole huono, mutta kun aletaan pöydistä hakea rahaa. Olihan siinä arvontaa noiden rannekkeiden numeroilla, mutta kyllä siinä täyttyi kaikki vilpit hyvän kaupan ja markkinoinnin kannalta.
Illan parasta ei missään vaiheessa valittu..ainakaan kovinkaan selvästi. Itse en nauttinut alkoholia illan aikana laisinkaan joten siitä syystä tuo ilmoitus ei mennyt minulta ohi. Mutta selvisihän sekin miten voittaja valitaan. Voit äänestää itseäsi kuinka montaa kertaa haluat euron soitolla tai tekstarilla saamaasi kilpailunumeroa. Hieno ja hyvin keksitty systeemi, ainakin kerätä rahaa, jonka tuotosta 10 % menee hyväntekeväisyyteen.
tästä linkistä löytyy kyseiset sivut.
http://karaokekilpailu.com/

16

2813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+9

      Jos ei pääsymaksusta ollut mainintaa ravintolan ovella tai siitä ei tiedotettu muuten selvästi ja näkyvästi, se oli laiton. Asiakas voi tietysti halutessaan kävellä uloskin maksamatta mitään. Itselleni ei pälkähtäisi päähänikään MAKSAA mitään siitä, että joudun kuuntelemaan epävireistä laulua. Jos minulle maksettasiin viisikymppiä / tunti, saattaisin suostua istumaan karaokeravintolassa pari tuntia.

      Miksi kukaan viitsii osallistua mihinkään karaokekilpailuihin? Valittiinpa voittajaksi kuka tahansa millä tavalla tahansa, mitä merkitystä sillä on?

    • kaikenlaisia kisoja

      Katselin noita sivuja ja aika sekavalta vaikuttaa....mut oli siellä mainittu, että joku raati valitsee jatkoon hyviä laulajia myöskin eli ei pelkästään ääniä saaneet jatka? Olishan se ihan älytön systeemi - että maksamalla pääset automaattisesti jatkoon? Turha olis edes laulaa, maksaa vaan riittävästi... Kuulostaa oudolta tuokin, ettei voittajia tai jatkoon menijöitä valita paikan päällä. En ole missään muussa karaokekilpailussa törmännyt vastaavaan.

    • jotakin sentään

      Kyllähän nuo löytyivät sivuilta perustelut maksun perimisestä ja kun katsoi ravintolan sivuja, löytyihän se sieltäkin, mutta yleensä ravintoloissa joihin on sisäänpääsymaksu, peritään se jo ovella, jotta jokainen voi halutessaan palata takaisin. Onhan se noloa, että olet pöydässä juotavat edessä ja sitten tullaan perimään ohjelmamaksuja. Lienee ollut ravintolan moka pahanpäiväisesti.

    • kaikenlaisia kisoja

      Kävinpä uteliaisuuttani katsomassa Paimiosta jatkoon päässeitä ja äkkiä katsoen kyllä näytti siltä, että lähes jokainen osakilpailussa laulanut on päässyt myös semifinaaliin! Mitä ihmeen järkeä tässä on...ei ymmärrä. Kertokaa viisaammat.

    • hyvin huomattu

      Jep huomasin itse saman. Mikäköhän tarkoitus alkukarsinnalla mahtoi olla ?

    • aivan kreisiä

      Kurkatkaapas semifinaalien laulajien määrää - ei ole ihme, että semifinaalia pitää pitää kahtena päivänä. Yhden kerran saa laulaa perjantaina ja yhden kerran lauantaina....itse en aio uhrata koko viikonloppua tällaiselle kisalle.

      • KK

        Näitä mammuttikisojahan on monta muutakin.
        Esim. Kultakurkkukilpailun semifinaaliin kutsutaan samalle illalle lähes 500 laulajaa, jotka saavat laulaa vain pätkän ja rutiinilla ulos/jatkoon, ei siinä takuulla pysty oikeasti arvioimaan laulajaa ( en tiedä onko nykyään muuttunut systeemi, mutta listassa on nimiä paljon).
        Tässä kisassa on kuitenkin 6 semifinaalia eri paikkakunnilla, jonne kutsutaan n. 100 laulajaa/paikkakunta.
        Valtakunnan mestareissa ja Tähtiartistikisoissa on myös useita semifinaaleja, joihin kutsutaan ehkä 60-80 laulajaa ja finaalissa on myös alle sata, kuten myös Dynamics-kisassa.
        Noita muita kisoja en ole viime aikoina seurannut, mutta oletan että samaa tahtia ovat.
        Tietysti paikkakuntien omat kisat ovat pienempiä, mutta kun tämä karaoke on niin valtavasti levinnyt ja harrastajia tullut paljon lisää, myös hyviä laulajia, niin kilpailuihin osallistutaan ja hyvä, että niitä myös järjestetään.
        Kaikkien mielestä ei ole uhraus, vaikka pääseekin laulamaan vain yhden laulun, sillä tokihan on mukava kuunnella toistenkin suorituksia ja vaikka pyörähdellä tanssilattialla ja tapailla kisoissa tulleita tuttuja.
        Eihän noissa normaaleissa tansseissakaan pääse itse laulamaan yhtään laulua.
        Se on miten ottaa nää jutut. Toiset tykkää kuunnella, toiset tanssia ja toiset laulaa, täytyy vaan valita sopiva paikka.


    • p-utin

      Oliko vetäjänä vielä tämä mies, joka ei osaa puhua muutakuin navanalusjuttuja, en muista nyt nimeä. Yleensä on ollut Musiikkipajan kisoissa vetäjänä voi helvetti.... Siis bonanza pienellä b:llä. Kuinka tällaisia päästetään ihmisten kanssa tekemisiin. Voi Pylly !!!!!

    • kiitti riitti

      Musiikkipaja on lisännyt sivuillensa myös perusteluja miksi kilpailumaksu on laitettu.... palkintojen vuoksi. Paimiossa jaettiin avokätisesti yyterin kylpylä alennuslappuja ja netin mukaan hinta näyttäisi olevan sama kaikille.
      Toiseksi joku kirjoitti, että kaikki olivat päässeet semifinaaliin, tosin muutama sieltä taisi puuttua, mutta lähestulkoon. Eli ensimmäinen kisa oli pelkästi kylmää rahastusta.
      Semifinaaliin en aio lähteä koska: Kisa on kaksi päiväinen ja ilmeisesti molemmista päivistä peritään vielä tuo 10 euroa. Asun sen verran kaukana, että ajaminen ei kannata ja yöksi en aio jäädä. Sitten taas kilpailijat äänestävät itseään useaan kertaan. Tuo levytys juttu on ihan ok. Mutta ilmeisesti sekin ratkotaan sen mukaan ketä on äänestetty eniten koko valtakunnassa. Ääniä on annettu varmasti tuhansia ja siitä pieni osa menee SYLVA:lle, jotta toiminta näyttäisi enemmän kunniakkaalta.
      Tottakai siinä järjestäjillekin kuluja tulee ja työksi he sitä tekevät, mutta ei jäänyt hyvä maku tuon firman kilpailusta, enkä aio siihen enään milloinkaan osallistua. Mutta tsemppiä niille jotka jatkavat ja onnea voittajille, joille jaetaan mahtavat palkinnot ja kultaa ja kunniaa

      • kiitti riitti myös

        Hei. Oliko kukaan Porin semifinaaleissa viikonloppuna? Olisi kiva kuulla kommenteja, millaista oli! Itse en lähtenyt paikalle.


      • karaokehullu
        kiitti riitti myös kirjoitti:

        Hei. Oliko kukaan Porin semifinaaleissa viikonloppuna? Olisi kiva kuulla kommenteja, millaista oli! Itse en lähtenyt paikalle.

        minä olin mukana ja on vaan hyvä ettei ole niin paljon osallistujia koska ei yhdestä laulusta tosiaan kovin paljon osaa arvioida saatikka jos siitäkin lauletaan vain pätkä. sinulle joka sanoit ettet osallistu senvuoksi että menee kaksi päivää. ei muuten mene kumpikin on oma itsenäinen päivänsä ja molemmista valitaan finaalikarsintaan illan laulajista netti/raati.
        minulla ei ole huonoa sanottavaa kisasta paitsi se paluumatkan kaatosade vähän haittasi matkantekoa. ja kilpailuista senverran että niihin on kiva osallistua ainakin näihin missä on useampi ikäryhmä ette tarvii laulaa yhdessä 25 v kanssa
        tsemppiä vaan kaikille jotka sieltä jatkoon menee ja hyvää kilpailuonnea.


      • karokehullu

        semi ei ole vielå kaksipäiväinen vaan kumpikin on itsenäinen kilpailupäivä ja se että ne äänitetään on vain hyvä koska silloin pääse mukaan äänen mukaan ei ulkonäön ja sitten jos tuuri käy finaalikarsintaan niin siellä on ammatti-ihmiset sitten tuomaroimassa. ei saa ottaa kantaa ottamatta asioista ensin kunnolla selvää


    • jätin väliin

      Totta turiset - jossain vaiheessa semifinaali olikin päätetty muuttaa kahdeksi itsenäiseksi kilpailupäiväksi. Alkuun oli kyllä tieto, että on 2-päiväinen ja että kumpanakin päivänä pääsee laulamaan yhden kappaleen. Se mitä minä en tajua, on että osakilpailusta pääsi lähes kaikki laulajat semifinaaliin eli juurikaan minkäänlaista karsintaa ei ollut. Ei ole näin ollen ihme tuo semifinaaleihin valittujen laulajien suuri määrä. Mutta pitää tietysti muistaa, että bisneksestä on tässäkin kyse. Itse pidän enemmän kisoista, joissa jo alkukilpailussa valitaan vain 2 tai 3 jatkoon ja saadaan semifinaaleista tasokkaampia. Mutta makunsa kullakin ja kukin toki osallistuu mihin haluaa tai jättää osallistumatta. Mukava harrastus kuitenkin ja laulellaan kun tavataan :)

    • tanssija6

      Pääsylippu asiat on yleensä aina ravintoloitsijan vastuulla ja jos unohtaa ilmoittaa pääsylipusta, mielestäni sellaista ei pitäisi enää tulla perimään. Vastaava tapahtuma pääsylippujen suhteen oli Vaalassa, ketään ei ollut ovella, mutta illalla tultiin keräämään "pääsylippuja" noin klo 23.00. Jokaisella sieppaa kyllä silloin. Musiikkipajan kilpailu on mielestäni yksi rennoimmista kilpailuuista missä olen mukana ollut ja jatkossakin tulen olemaan.

    • jeeeeess

      Tämän kisan juontaja on ihan huippu! Jo siksi kannattaa tulla paikalle!

      • kotikylän kunkku

        Tässä on nyt yhdistetty kaksi eri kilpailua. Jurvan musiikkipajan iskelmatähtikisa ja bonantza järjestämä joku ikelmäkaraoke. Ensimainitun kisan logiikkaa en ymmärrä ja toinen taitaa olla pelkkää rahastusta ilman kummempia palkintopokaaleja.

        Mäkiturjan kuningas, ...mestari ym. muut kisat ovat ovat suoranaista kusetusta laulajien kustannuksella. Palkinnoksi joku levyssopimus on täysin mitään sanomaton heikkolaatuinen kolmen kappaleen cd ja parhaille muutaman euron pytty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe