Nutraus alkoi tänään.

NutriKikka

Kotona on laaja valikoima eri merkkejä pussukuureja:)
Tähän on valmistauduttu ja itseä psyykattu.
En vielä tiedä kuinka kauan aion täysnutrailla. Oma vointi ja vaaka sen määrittelee.
Mittani tältä aamulta:
165cm
83.5kg
VY: 91cm
BMI: 30.7

Kovasti toivoisin, että seuraani liittyisi joku muukin juuri aloittanut tai aloitteleva.
Ja kenties joku, joka kamppailee liki samoilla mitoilla.

Tavoitteeni on laihtua 20-25kg.
Tänään on mennyt pari pussia juomia ja kahvia rutkasti. Joudun opettelmaan tuota veden juomista. Jokainen lasillinen vettä on mulle plussaa.

476

5869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merkkari46

      Voin liittyä seuraan..
      Aloitin kanssa tänään täysnutrauksella. Olen saman pituinen, talvella paino oli vielä 94kg, mutta kun lonkka ja selkä kipeyty ja kaikenlaista muutakin stressiä ollut koko kesän niin paino on huidellu nyt 97-100 välillä. Olisin ihan tyytyväinen kun saisin painon alkamaan edes seiskalla, mutta olkoon ensimmäinen tavoite 95kg.
      Viikonloppu meni reisussa niin käyn vasta huomenna vaakassa ja ilmoitan sen luvun lähtöpainoksi.

    • mitat160/70

      Mulla alkaa huomenna 10 päivän "nutraus" Käytän nutriletin pussijuomia ja valmiiden juomien merkit vaihtelee. Paino vuoden aikana heitellyt 62-77 kilossa. Nyt noin 70kiloa. Painon mittaan vain sunnuntaisin. Huomenna voisi aloitus mittoja ottaa. :) Ostin alesta mocca juomaa ja vielä olisi 25 pussia sitä jäljellä. Vielä en siihen ole kyllästyny kunb silloin tällöin ilta tai aamupalana olen käyttänyt.

    • Merkkari46

      No niin.. Aamulla vaaka näytti 99,6, mitä se olis näyttänytkään jos olisin eilen punninnu, mutta tällä mennään ja toivottavasti viikon päästä näyttää vähemmän

    • mitat160/70

      Toisen päivän aamu menossa. Eilinen meni ihan helposti iltaan asti. Join 3 nutriletin mocca juomaa ja yhden naturdietin valmis pirtelön töissä. Illalla sitten kaikkea teki mieli, mutta menin vaan nukkumaan ajoissa ja söin buranaa. :) Tämän päivän ilta varmaan vielä hankalampi. Tavoite nyt on katkaista pari kk jatkunut ahmimis kierre, palauttaa terveelliset syömistottumukset ja pudottaa ainakin 8kiloa. Enpä niitä mittoja muistanut ottaa. Mutta suunnilleen ne on tässä painossa olleet 97-83-102.

      • Osanutraaja

        Hei! Tuleeko teille ikäviä ilmavaivoja? Minä sain niitä kokeillessani Easydietiä ja nyt aloitettuani nutrailun. En tosin täysnutraa, vaan korvaan niillä osan aterioista.


    • Merkkari46

      Ilmavaivat voi johtua ruokavalion muutoksesta tai soijasta mitä noi pussit sisältää. Itsellä oli pari päivää ilmavaivoja, mutta nyt ne on helpottannu. Vaihdoin täysnutrailun osa nutrailuun, jotenkin helpompaa nutrailla päivät ja kun mies tulee töistä niin syödään normi ruoka, paino silti tippunut 1,3kg tiistain lukemista. Hyvin menee täälä, toivottavasti muillakin

    • NutriKikka

      Mukavaa saada muitakin. Hieman on joutunut muuta evsätä napsimaan päänsäryn takia. On ollut kovia hedareita. Ja särkylääke ei ole auttanut.
      Eli pussien lisäksi lasi mehua ja pari hapankorppua kylkiäiseksi.
      Eka päivä meni hyvin. Toka ja kolmas kauheita. SIis se hedari.
      Tänään ollut eka normi olo.
      Ilmavaivoja ollut vähän. Suoli taas toiminut paremmin, kuin normaalisssa arjessa.

      Paino tänä aamuna 82.8kg

    • mitat160/70

      Minulla 4päivä jo menossa. Ihme kyllä mitään pahoja oireita ei ole tullut. 2 päivää oli illalla nälkä ja joutui pari buranaa ottamaan. Nyt kuitenkin eilisestä alkaen ollut ihan helppoa ja ei meinaa jaksaa ruoka ainaan edes mennä itselleen juomaa sekoittelemaan. Olen kuitenkin pitänyt siinä kiinni että 3pussia päivässä ja 1 valmisjuoma töissä lisäksi. Nyt viikonloppuna sitten pelkkiä pusseja 4-5 päivässä.

      Mulla nutrilett saanut mahan toimimaan, normaalisti olen syönyt ummetuslääkettä joka päivä pitääkseni suolen toiminnan normaalina.

    • NutriKikka

      Juu eihän tämä nyt ihan täysnutrailua mun osalta ole, kun on toi mehulasillinen ja ne parit korput. Mutta niitten avulla vointi on pysynyt aisoissa. Paino tippuu hitaasti, mutta varmasti.
      Tilanne tältä aamulta:
      81.9kg
      VY: 84cm
      BMI: 30.08

    • mitat160/70

      Viikottainen vaa'alla käynti päivä tänään.:) Viime sunnuntain paino 70,5, nyt 66,9. Vyötärö ei ole paljoa muuttunut. Siinä reilussa 80 edelleen :( Tämä olis kuudes päivä. En ole nutrilet pirtelöiden lisäksi juonut kuin kahvia, vettä ja työpäivinä korvannut yhden pirtelön naturdietin valmisjuomalla. Olo on ihan hyvä ollut. En oo keittoja syöny ollenkaan. Enimmäkseen moccaa kun sitä nyt halvalla saa. Ja yhden paketin ostin mustikkaa, aika pahaa on se. Mocca on parhaan makuista, ei edes kerralla viitsi vetäistä alas kun tykkään nauttia sen jäiden kanssa ja hitaasti :P

    • NutriKikka

      1 viikko takana. Vointi ollut loistava viikon loppuosan.
      Tosin tässä on menty täys- ja osanutrailun rajamailla.
      Tästä on hyvä jatkaa viikkoon 2.
      Tulokset:

      VY: 82 cm
      81.3 kg

      Eli viikon tulos 2,2 kg ja -9cm.

    • nimetön..
    • NutriKikka

      Vointi hyvä. Mehut jääneet pois, mutta hapankorppu tai näkkäri lämpimän keiton kanssa on edelleen.
      Veden juomista olen oppinut. Eilen meni peräti 3 pulloa (ne pullot on 330ml). Ne on näppärän kokoiset ja helppo kulauttaa pullollinen. Ne jäi meille jostain syystä viimeseltä lomamatkan lennolta. Kiva, että jäi.
      Olen saanut seurakseni muutaman läheisen. Päivittäin vaihdamme kuulumisia.
      Jonkinlaista kuntoilua olen tässä aloittanut. Ja arvaahan sen, kun rapakunnosta lähtee niin alku on varovainen. Stepperi ja soutulaite käytössä. Niillä eilen tein pienissä erissä pari sarjaa. Kuntopyörää kaipaan kovasti ja mies on sellaisen luvannut hankkia.
      Käyn puntarilla aamuin ja illoin, joka päivä. Ei varmaan järkevää, mutta näin se mun kohdalla nyt vaan menee. Toivon, että jossain vaiheessa saisin sitä karsittua. Edes pienin harppauksin. Itseni tuntien niin taitaa olla mahdoton ajatus. Saati toteutuksena.
      Tämän aamun tuloksia ja en mittaa vyötärömittaa, joka päivä.
      Eli:
      Paino: 81.0 Kg
      Bmi: 29.75

      Miten muilla sujuu? Miten vointi? Pahoittelen, mutta täällä kirjoittelen ja lähinnä puran omia tuntoja, ajatuksia. Luen kyllä kaikki kirjoitukset.

      Onko teillä millaisia tavoitteita? Välitavoitteita?
      Itse olen muutoin asettanut 3kg välein tavoitteita. Ja nyt odotan, että vaaka alkaa luvulla 7.
      Olen tarkoituksella pätkinyt pieniksi eriksi. Se tuntuu helpommalta, vaikka tämä on iso homma, eikä millään tavoin helppo.
      Urakkaa on ja matka jatkuu. Näillä mennään.

    • mitat160/70

      Mulla on nyt 9. päivä alkamassa täys nutrausta. Ruoka pyörii edelleen paljon mielessä, varsinkin silloin kun on kylmä. Lämmin suihku sitten saa ajatukset muualle. Enimmäkseen mocca pirtelöllä olen elänyt. Nyt aloin vaihteeksi juoda sitä lämpimänä, vaikka ennen vihasin sen makua silleen, nyt en parempaa makua tiedä.. :) Suolasia nutrilettejä en ole ostanut ollenkaan. En oikein ole mistään löytänyt juttua etteikö voisi vain makeilla nutrata. Nyt parina päivänä olen lisäksi kyllä juonut aloitus pakkauksesta yli jääneitä liemiä, niissä kun ei kaloreita tainnnut olla kuin n 15.

      Tavoitteena olisi nyt nutrata niin kauan kun jo ostetut juomat riittää, Noissa mocca juomissa menee nimittäin kohta päiväys.. Toivon että tämä aika katkaisisi ton järjettömän syömisen. Varsinkin pari viimeistä viikkoa ennen kuin aloin nutrata söin ihan koko ajan makeaa ja suolaista vuoron perään niin maha ei niin helposti edes täyty.. Joka päivä isojen ihan ok terveellisten ruokien päälle useat makeat "välipalat", eli 2-3 munkkia päivässä.. Ja mielellään enemmän jos oli mahdollisuus salaa niitä ostella ja syödä.. Miehen nähden nyt ei kehdannut parin ison illallis annoksen päälle alkaa hirveästi syömään onneksi. Tuntui että parhaiten jaksaa töissäkin kun aamun aloittaa suklaalla ja päivän mittaan syö munkkeja joka tauolla, ai että olin tyytyväinen siihen oloon, mutta kyllä ennenkin on ollut hyvä olo ilman tollaisia ruokamääriä.

      Toivon että nyt nutrauksella saisin painon 63 eli normaali painoon. Siitä osanutrauksella ja järkevillä ruuilla sitten vähitellen talven mittaan 58 kiloon tai alle.

    • Merkkari46

      Hei vaan kaikille!
      Viikonloppu meni vähän läskiks. Aikomus oli pysyä kurissa, mutta tietäähän sen kun kattelee ukon oluen juontia ja perunalastujen syöntiä et sitä rupes tekee mieli itekki ottaa muutama siideri ja napsasta muutama perunalastu. Paino kuitenkin eilen aamulla 98,2, eli 1,4kg aloituksesta.
      Tilasin terveysapteekista 4 pakettia moccaa kun oli 2,50€ kappale, joten kyllä tätä jatketaan vähän pidempään :)

    • Merkkari46

      Täytyy tulla kertomaan.. Hain paketin matkahuollosta ja siinä olikin vielä yks ylimääränen paketti laitettu kaupanpäälle :)

    • mutristelija

      Olisinpa huomannut tämän aiemmin. Mulla on paino pudonnut kesän aikana, mutta päätin kokeilla nutrilettia lyhyenä kuurina. Söin kolme kolmen päivän pakettia. Aloitin myöskin 3.9., aloituspainona 83,6. Tänään paino oli 79,9 ja vähän jännittää kuurin loppuminen. Kuinkahan pahasti paino pompsahtaa. Tarkoitus olisi tämä viikko hiljalleen nostella kalorimääriä.

      Yllättään helppoa oli olla kuurilla, tosin en ollutkaan kuin huimat yhdeksän päivää. Nyt osanutraan loppuviikon pirtelöillä ja patukoilla. Liemet jätin pois, samoin viimeinen tomaattipasta jäi syömättä. Kummempia mielitekoja ei tullut.

      Tästä jatkan nyt hyvillä mielin. Opin sietämään nälkää ja isoin oivallus oli, ettei aina tarvitse syödä, vaikka voisi. Kuitenkaan pidempi kuuri ei olisi minulle sopinut, sillä en jaksanut kuurin aikana raskasta liikuntaa harrastaa. Pieni pikapudotus antoi motivaatiota, uskon, ettei paino enää nouse 83-85 kiloon, jossa se aiemmin pyöri.

      Tsemppiä teille!

    • NutriKikka

      Oma pakettini odottelee postissa. Tilasin ison läjän patukoita ja pussijuomia.
      Paino aamulla 80.2 Kg eli alaspäin. Luku 7 lähenee.
      Aloittelen uutta työtä ja nyt pitää opetella tuota aterioinnin rytmittämistä hieman uudelleen.
      Onko kellään kokemusta Nutrilettin vaniljasta?
      Eilen ostettiin omenia ja päärynöitä lisukkeeksi. Ei mielitekoja. Miehen kanssa kahvilassa eilen.Lasivitriinissä juustokakkuja..huokaus ja kuolaus, mutta ketään en listinyt:)
      Hyvä minä. Olen tyytyväinen.

    • Merkkari46

      Vaniljasta ei ole juomana kokemuksia, mutta startti paketin vanilja jälkkäreistä en oikein tykkää ja niitä onkin kaappiin jääny.
      Kaloreita on nyt parina päivänä kulunu kun olen sahannu ja naulannu ja sen kyllä huomaa iltasin kun tuppaa olemaan kova nälkä.

    • NutriKikka

      Paketti haettu ja se vanilja testattu. Olipa hyvää. 2 dl vettä ja se pussi. Ja reipas sheikkailu. Aivan ihana vaniljan tuoksu ensinnäkin. Ja se kuohkeus. Ja se maku.
      Paratiisi:) Ehdottomasti yks parhaimmista.
      Kaadoin mukiin ja nautin sitä pitkään. Oli, kuin olisi lipittänyt jotain vispautuvaa vaniljavaahtoa. Tuo oli niin hyvää, että sen melkein voisi jättää sellaiseksi herkkuhetkeen.

      • Tilaatko netin kautta tuotteita? Minä olen ostanut Tarjoustalosta. Enkä tykännyt Mocasta. Mutta vanilja kiinnostaisi. Itse olen vasta aloittanut painonpudotuksen. Avasin itse oman keskustelun alkuviikosta. Olen seurannut tätä keskustelua ja täältä olen saanut hyviä vinkkejä ja ns. vertaistukea, samasta ongelmasta kärsitään, kuka enemmän ja kuka vähemmän. Mutta suunta on kaikilla sama.


      • NutriKikka
        tuulitsa kirjoitti:

        Tilaatko netin kautta tuotteita? Minä olen ostanut Tarjoustalosta. Enkä tykännyt Mocasta. Mutta vanilja kiinnostaisi. Itse olen vasta aloittanut painonpudotuksen. Avasin itse oman keskustelun alkuviikosta. Olen seurannut tätä keskustelua ja täältä olen saanut hyviä vinkkejä ja ns. vertaistukea, samasta ongelmasta kärsitään, kuka enemmän ja kuka vähemmän. Mutta suunta on kaikilla sama.

        Alkuun tuli tilattua netistäkin.
        Nyt ostan pussipaketteja ja tetroja Tarjoutalo, Prisma ja CM.


    • NutriKikka

      Herttinen ja jemankekka. Paino tänään plussalla. 81.7. Sehän on 1½kg enempi ku eilen.
      Kalorit oli alle 800. Voiko olla, että uusi työ teki tämän?
      Seisomatyö. En ymmärrä en.
      Aikamoinen isku. Vetää hiljaiseksi.

    • Merkkari46

      Voi olla että sulle on kertynyt nestettä seisomatyöstä, uuden työn jännitys ym. Ei kannata huolestua.
      Mulla oli eilisestä tippunu paino 900g, luultavasti siksi kun en muistanu juoda tarpeeks ja sen takia illalla veti kyljestä suonta, eikä meinannu loppua millään. Täytyy tänään muistaa juoda muutakin kun kahvia ja nutreja, en halua herätä yöllä jalan suonenvetoon

      • NutriKikka

        Nyt olisi vinkit tarpeen. Miten auttaa ja estää ettei jatkossa tota nestettä kerry kehoon niin ettei se sit rankaise puntarilla?


      • Tuttu juttu
        NutriKikka kirjoitti:

        Nyt olisi vinkit tarpeen. Miten auttaa ja estää ettei jatkossa tota nestettä kerry kehoon niin ettei se sit rankaise puntarilla?

        Eipä tuolle hormonitoiminnalle voi juuri mitään tehdä. Seuraa tilanteen kehittymistä pitkällä aikavälillä.


    • yritetäänparhaamme

      Kiva lueskella muiden kokemuksia.
      Itse oon ollu nyt maanantaista asti nutrilett kuurilla, en ole oikeastaan asettanut aikarajaa kuinka kauan aion näitä syödä. Toistaseksi kaikki on maistuneet ihan hyviltä (paitsi ehkä tuo tomaattipasta..) ja ei ole ollut päänsärkyjä tai hirveitä nälkä kohtauksia, juon kyllä semmoset 2-4litraa vettä päivässä , mikä varmasti vaikuttaa asiaan. Lisäksi aamulla ja päivällä juon kupin maitokahvia, mikä pitää pirteempänä. Tosi hyvä fiilis tästä joten jatkan niin kauan kun tuntuu hyvälle :)
      Tosiaan sunnuntai iltana painoin: 73.5 kg (oli tullut 3 kiloa painoa lisää (osa varmasti nestettä) laihdutin kesän aikana 7kiloa pois ihan ruokavalion korjaamisella ja kuntoilulla, mutta tuli elämänään ryppyjä ja aloin taas mättää epäterveellisyyksiä naamaani)
      mutta nyt tänään kävin vaa'alla ja sepä näytti 69.5kg olin aikas yllättynyt :D
      Olen tosiaan 158pitkä ja täytyisi päästä johonkin 62-65 kiloon.. niin oisin normaalipainon rajoilla.. mutta jos enempi lähtee ei kyllä yhtään haittaisi..
      Täytyy vielä lisätä tähän että teen aikas liikkuvaista työtä ja lisäksi kävelen 3kertaa päivässä koiran kanssa ulkona ja satunnaisesti kosken tuohon pölyttyneeseen kuntopyörään tuolla nurkassa :D
      Kertokaa ihmiset ihmeessä miten ootte edistyneet ja ootteko päässeet yhtään lähemmäs tavoite painoanne?

    • Merkkari 46

      Täälä ei ole tapahtunu painon putoomisen suhteen mitään pariin päivään, vatsa kun ei tahdo toimia. Viikonloput on mulle ollu aina ne kompastuskivet, eilinen onneks meni hyvin ja toivottavasti saan pidettyä itteni aisoissa tämänkin päivän

    • NutriKikka

      Vähän raportointia taas. Eilen oli paino tippunut 400g ja tänään samassa eli -0.
      Eilen oli huisin kiireinen päivä. Ja se on rankaissut kroppaa. Armottomalla päänsäryllä.
      Eilen tuli pitkä taukoa ruokailuihin. Aamulla ehti vetästä yhden tetran 7 aikaan ja seuraava ateria olikin vasta iltapäivällä 16 pintaan.
      Mitä opin: Aina patukka tai pari mukaan laukkuun tai valmis juoma.
      Ja se veden juomisen tärkeys. Ja siitä olen tyytyväinen, että eilinen päivä aterioineen venyi ja kaupassa kävin ennen kotiin tuloa niin en sortunut nälissäni mihinkään croisanttiin tai mars patukkaan. Sitkeä sissi:)
      Varastoon tuli taas hamstrattua kaikkea. Patukoita, tetrajuomia ja monta paketillista pussijuomia. Meitä on kotona kaksi, jotka niitä käyttää joten menekkiä on.
      Joku voisi kauhistua siitä määrästä mitä varastossa nyt on. Äkkiä ne kuluu.

      Mites muilla?

    • mitat160/70

      Mulla tuli 10,5pv täys nutrausta eilen täyteen. Eilen join 3 nutrilettiä ja loppu illasta lonkeroo, kevyt nakkeja melkein paketillinen, proteiini patukka, 2 tuplajuustoo.. Ainakin maha on kipee. Nuo hampparit olis voinu jättää välistä ja syödä esim kanaa kun ei olis niin rasvaista.. Enpä kaupassa käydessä tajunnut ostaa kun ei alku illasta oikein nälkää ollut. Nyt jatkuu sitten vaan suoraan täysnutraus. Ensi viikonloppuna ei varmasti tule juotua niin ehdin taas yli viikon olla puhtaalla kuurilla, kunnes nuo ruuat loppuu ti 25.9 suunnilleen. :)

      Fitnesstukusta olis paketti, tilasin proteiinipatukoita kun maksoi jotain 10e/15kpl, niitä on 5 laatikkoo eri makuja. Niillä ajattelin nutrauksen jälkeen korvata välipaloja tai tarvittaessa täydentää aterioita, jos esim ei tule syötyä kun salattia ruualla niin saa ainakin proteiinit.

    • yritetäänparhaamme

      Mulla on 2 boxia noita 3päivän nutrilett paketteja kaapissa, täytys varmaa ostaa niitä valmiita suklaa pirtelöitä, tänään join semmosen kun olin kaupoilla ja näöntarkastuksessa ja oli muute helkkarin hyvää verratessa tohon mikä itte sekoitetaan. ..
      Ja patukoita pidän laukussa varalle jos tulee jossain hirvee suklaan tai makeen nälkä, ne on niin herkun makusia ja vie nälän ettei oo tullu sortumisia :)

    • yritetäänparhaamme

      Ooh tänä aamuna näytti vaaka 68.5 kg voiko olla mahdollista :o
      ja viikko sitten näytti 73.5 kg....

      aika tehokasta tää nutraus.. vaikka varmasti on nesteitä suurinosa.

      • NutriKikka

        Vau ja voi olla. Onnittelut yritetäänparhaamme:)
        Itse täällä taas tuloksella -100g eilisestä. Harmittaa se viikolla ollut turvotusplussa.
        Työt jatkuu taas huomenna ja kauhulla odotan miten rankaisee kroppaa. Samalla pohtien, että kauanko kropan kestää tottua uuteen työhön.
        Neuvoja ja apuja saa antaa. Kiitos.
        Huomenna on viikko taas täynnä ja tällä hetkellä viikon saldo -1,1 Kg.
        Periksi en anna, vaikka tuo episodi tossa viikolla hieman nakersi.


    • mitat160/70

      Punnitus päivä oli tänään. 66,0kiloa. 2 viikossa pudonnut siis 4,5kiloa. Nyt vielä kun saisi ensiviikolla sen yhden kilon niin olisi ihan hyvä. En vielä ole miettinyt nutrauksen lopetus päivää. Eilen ei tullut syötyä kun yksi pussi niin ainakin nuo nyt riittää pidemmäksi aikaa.

    • Merkkari46

      NutriKikka: jos joudut seisomaan paikallasi töissä niin yritä silti liikutella jalkoja, vaikka heiluttelisit vaan varpaita tai nousisit varpaille seisomaan, mutta jonkinlaista liikettä kuitenkin. Tauoilla venyttele ja kun pääset kotio niin nosta jalat ylös.
      Täälä ei ollu painon suhteen tapahtunu mitään tänäänkään, mutta huimannu on. Meinas taju lähtee kun laitoin koiralle valjaita. Jospa huomenna olis päivä parempi

      • NutriKikka

        Kiitos vinkeistä Merkkari 46.
        Tänään taas iltapäivästä ihan lievää jomotusta takaraivolla. Vettä olen juonut tänään paljon. Ja sehän on mulle positiivinen juttu.
        Hieman on urheiltu tänään. 2x 10 minsaa kuntopyörällä ja miehen kanssa käytiin kävelylenkillä melkein tunti. Jumalattoman hyvä fiilis.
        Saunominen kaiken päälle. Huomenna uudestaan kävelee miehen kanssa. Jos kroppa suo:)


    • NutriKikka

      Se on taas viikko täynnä.
      Eiliseen -500g. Hieman on vielä matkaa, kun tuli se pieni isku. Tänään alkaa työt taas tosissaan. Jännää ootella miten se seisominen vaikuttaa. Toivottavasti illan kävelylenkki auttaa.
      Mittanauha on jemmassa kaapissa. Siksi on jäänyt nyt niin vähille tuo vyötärön mittaaminen. Joten siksi vain painotulos.

      80.7 Kg

    • Merkkari46

      Tänään tuli tieto että 2 viikon päästä on lähtö viiden päivän kuntoutukseen, hirvittää jo nyt miten syömisten kanssa käy, sielä on aamiaiset, lounaat ja päivälliset, itse voi hommata iltapalan. Toivottavasti on vaihtoehtoja mistä valita jotain kevyttä. Paino tänä aamuna 97,1, onhan se 2,5kg laskenu alotuksesta, mutta harmittaa kun monta päivää suht samassa

    • yritetäänparhaamme

      Tänään tuli pien repsahdus.. lounaalla söin tota nutriletin kasvislienta 2kpl ja hirveässä nälässä tuuppasin sinne paketin kananmunatofua.. ei mitään hajuakaan että paljon tuossa on kaloreja, mutta ostin sitten kaupasta tuota naturdietin suklaapirtelöä ja siinä on vaan 180kcal kun taas tuossa nutriletin on 219 muistaakseni.. joten jätän tuon lämpimän ruuan syömättä (291kcal) ja vedän tommosen naturdietin pirtelön.. eli ehkä tilanne ei olekkaan niin paha..
      sitten jos nälkä iskee illalla niin pakko varmaan vetää tuommonen "välipala" liemi naamariin..
      ääh onpas taas vaikeaa :D
      vaa'alla en ole käynyt nytten.. ajattelin ootella muutaman päivän. Olo tosin tuntuu hyvältä ja kevyeltä, vaikka eilen illalla iski kyllä hirmunen himo että pakko saada jotain mäkkäri mättöä.. tai edes lasi viiniä..
      mutta pakko nyt pitää himot kurissa.. ainakin jos viikon vielä jaksais täys nutrilla ja sitten siirtyis osa nutraukseen.

    • NutriKikka

      400g. Tunnollisesti söi eilen niin, että kalorit 500. Kävelyä ja kuntopyörää n 300 kcal verran.
      Vettä meni sen reilu 1½ litraa, Työpäivän jälkeen jalat oli taas niin turvoksissa, että sukkien reunukset pysty laskee jaloista.
      Töissä aina muutamia eriä noita pikku vonkkejä. Kotona jalkoja ylhäällä, hierontaa yms.
      Täytyy sanoa, että pikkasen sieppaa tää tilanne. Mies lupasi apteekissa käydä ja hakee jotain apukeinoja.
      Eri jalkineita ollut töissä eilen ja tänään. Hieman jo kauhulla odottaa taas huomista aamua ja punnitusta. Ei oikein etene näin. Ja ei ole jaloissa työpäivän jälkeen mikään mukava olo..
      Saa nähdä miten jos ei ne apteekin apukeinot auta. Juu olen harkinnut tähän rinnalle kaalisoppakuuria, Se laihduttajan ihmekeitto mikä lie. Sehän poistaa nesteitä. Eikö?

      • 10 down, 10 to go

        Tuohon turvonneeseen tunteeseenn vinkkaan, että kannattaa juoda enemmän vettä. Nutrien paketeissakin taitaa olla joku tekstintynkä, että vettä pitäis se pari litraa ainakin päivässä hörppiä.
        Jos tökkii, juo 0,5 litran pullosta. Menee suht kivuttomasti.
        Itse nutrien kanssa oon aina juonu ton 0,5 litraa vettä ennen jokaista annosta :)

        Entisenä seisomatyöläisenä ei voi muuta sanoa, kun että AUTS. Kokeile hieroa jalkoja, ota jalkakylpyjä jne. Mulla tehos myös joku kipugeeli, voltaren tai vastaava.

        No joo, en tiedä hyödyt(te)kö mitään näistä höpinöistä, mutta kummiskin :)


        Ei muuta kun kovasti tsemppiä!


      • NutriKikka
        10 down, 10 to go kirjoitti:

        Tuohon turvonneeseen tunteeseenn vinkkaan, että kannattaa juoda enemmän vettä. Nutrien paketeissakin taitaa olla joku tekstintynkä, että vettä pitäis se pari litraa ainakin päivässä hörppiä.
        Jos tökkii, juo 0,5 litran pullosta. Menee suht kivuttomasti.
        Itse nutrien kanssa oon aina juonu ton 0,5 litraa vettä ennen jokaista annosta :)

        Entisenä seisomatyöläisenä ei voi muuta sanoa, kun että AUTS. Kokeile hieroa jalkoja, ota jalkakylpyjä jne. Mulla tehos myös joku kipugeeli, voltaren tai vastaava.

        No joo, en tiedä hyödyt(te)kö mitään näistä höpinöistä, mutta kummiskin :)


        Ei muuta kun kovasti tsemppiä!

        Kaikki vinkit on tarpeen. Ja tuo, että saan ylipäätään vettä juotua yli litran päivässä on mulle iso saavutus. Kahvia sitten meneekin (mustana) helposti 2 litraa.
        Mulla on tuossa pari mukavan kokoista pulloa. 330ml ja 0,4 litraa.
        Mies on hieronut jalkoja eilen ja tänään. Olen kotona istunut sillain, että jalat ylhäällä. sienää, sohvaa yms vasten.
        Mies kävi hakemassa mulle pillereitä nesteenpoistoon. Oli kertonut mihin ja miksi. Ja, että nutraan ja mikä sairaus ja lääkitykset.
        Nyt sitten ootellaan apuja ja ihmettä tapahtuvaksi.
        Nestemin oli se pilleri. Tiedän, että vettä pitäisi juoda vieläkin enemmän.
        Tää on jotenkin niin koomista, kun ruoka on lähes kaikki nestemäistä ja paino vaan plussailee:)
        Kyllä se kaalisoppakuuri on edelleen mielessä varalta. Kaalista tykkään ihan älyttömästi ja olen joskus kokeillut sitä ihmekeittoa. Varsisellerillä ja ilman, Ja se selleri pilaa ruoan. Ei uppoo. Ja muutoinkin muokattu. Paprika ollu mitä väriä milloinkin tai joku trio.
        Kaukaselta näyttää haaveet, että olisi joskus edes sen 60kg.
        Mutta siis se, että syö säntillisesti, kalorit minissä ja jopa olen päässyt liikkumaan,
        Niin ja jotenkin oletinjaj odotin, että seisomatyö on plussaa laihdutukseen. Niin kyllä sieppää ja risoo turvotuksen aiheuttamat luvut puntarissa.
        Periksi en anna. Paino alas. Kaikki keinot peliin.
        Noita nutriletteja ja muita merkkejä on vielä vaikka kuinka. Tuli todellakin ostettua isot satsit. Ja meitä on täällä kotona kaksi, jotka käyttää. Eipä vaan meinaa huomaa hävikkiä:)


    • yritetäänparhaamme

      Mä en ole koskaan kokeillut sitä kaalisoppa diettiä.. kuulostaa liian hirveeltä mulle :D
      mutta kuulemma toimii hyvin jos haluaa hetkellisesti painoa pudottaa..
      Mulla nyt toinen viikko jo nutrausta.. tänään olin jo menossa vaa'alle mutta siitä oli patteri loppu haha taitaa olla joku merkki ettei sais liikaa stressata mitä siellä näkyy, vaan tarkkailla omaa vointiaan ja sitä mitä näkee peilissä.
      Työkaveri kehu tänään että näytän hyvältä ja hoikistuneelta, siitä tuli kyllä hyvä mieli ja nyt varmasti taas jaksaa viikon nutrausta :)

    • Merkkari46

      NutriKikka: toivottavasti pillerit auttaa.. yks syy voi tietysti olla se että tuolla kalorimäärällä ja liikunnan määrällä seisomatyö, niin saat liian vähän kaloreita ja kroppa yrittää pitää kaikesta vähästäkin kiinni..Jos ei ne pillerit auta niin kokeile muutama päivä lisäämällä vaikka yksi nutri pussi tai vastaava.

      Täälä ei ole tapahtunu mitään painon suhteen, alkaa olee tosi ärsyttävää

    • Merkkari46

      Tänä aamuna paino tasan 97, ei paljoo naurata näin hidas putoominen. Yöllä heräsin siihen että oli hirvee hiki ja aattelin et hyvä juttu, varmaan sen merkki et kroppa toimii kunnolla ja paino reilusti putoo, mutta vaan 100g :( Viikon verran olenki palellu, sormet ja varpaat ollu niin jäässä et joutunu pitää kaksia sukkia jalassa. Joskus vuosia sitten kun pudotin 13kg kesällä, oli aika lämmin kesä ja silti palelin, ex ukko naureskeli kun pidin villasukkia. Sillonkaan ei paino tippunu pariin kuukauteen.

      • NutriKikka

        -400g. Eli paino taas siinä 80.7 Kg.
        On se vaike alittaa tuo ja päästä siihen, että lukema alkaa numerolla 7.
        Niitä uusia pillereitä popsittu nyt 2 illalla ja 2 aamulla.
        Saa nähdä auttaako. Jalat tuntuu nyt aamusta taas normaaleilta. Ei pistele jne.
        Töihin taas seisomaan moneksi tunniksi. EIlen en saanut tehtyä yhtään mitään. Ei kävelyä ja ei kuntopyörää. Tänään taas jotain on pakko.


        Mukavaa päivää kaikille.


    • 10 down, 10 to go

      Nutraus on uuvuttavaa, ei voi muuta sanoa :/

      Mä tiputin alkuvuodesta 2 kk:n aikana 9kg noilla, kesän rellestin ja söin mitä sattuu ja kiloja tuli todellakin takaisin...hehe, tosin omaksi puolustuksekseni vasta juhannuksen jälkeen :D

      Aloitin nyt taas maanantaina pussimeinigin. En ihan onneksi joutunut alusta aloittamaan, mutta liian lähelle oli paino noussut. Koitan jaksaa nyt sinne hamaan loppuun asti, että pääsisi edes normipainoon.

      Tuo 7 alkavaan painoon pääsy tuntuu olevan hankalaa...itse aloitin aiemmin 88,5 kilosta ja seiskalla alkavaan lukemaan pääsin tasan kuukaudessa...tosin siihenkin väliin oli jonkin sortin repsahduksia mahtunut. Ja kävi se paino vielä 80 puolella välillä...

      Katotaan miten käy, toivottavasti helevetin hyvin :)

      Kovasti tsemppiä täältä!

    • yritetäänparhaamme

      Tänään paino näytti 68 kg eli neljässä päivässä ei ole paljoa muuttunut miksikään :/
      vähän harmittaa, mutta toivotaan ettei jää junnaamaan tähän vaan tippuisin vielä.. katsoin painoindeksini ja mun täytys olla korkeintaan 62kg että olisin normaalipainoinen, eli ainakin 6kg pitäs tiputtaa..
      noo eiköhän se tästä ala laskemaan, kuhan noita repsahduksia ei tulis... tosin viiniä tekee mieli niin jummina ettei mitään rajaa, varsinkin kun oli tosi kökkö työpäivä :D

      tsemppiä kaikille!!

    • NutriKikka

      -300g. 80.4 Kg.
      Kai alkaa ne pilleri tehota. Eilen oli työpäivän jälkeen siedettävä olo. Ihan pikkasen tuntui, että on taas seisty. Ja toki osa menee sen piikkiin, että on tottumaton.
      Taas alkaa olla hilkulla siinä, että se 7 luku on hiinä ja hiinä.
      Kyllä tommonen jumittaminen ja sahaaminen on turhauttavaa.
      Eilen en tehnyt mitään. Ei kuntopyörää ei. Kävelylle oli hinku, mutta se pieni tihkusade oli kaikkea muuta. Saisinpa miehen nyt puhuttua ympäri siihen juoksu/kävelymatolle.
      Eihän se nyt sama ole, kuin päästä tuonne ulos raikkaaseen.
      Talven pakkaset, kun saapuu niin ollaan taas jumissa sisällä. Olisi kiva, että voisi kävellä edes jotenkin.
      Tämmöstä heti aamuseen:)

    • Merkkari46

      Täälä tänään 96,8kg, alaspäin näköjään mennään vaikka hitaasti. Eilen puolen tunnin hiki lenkki koiran kanssa, vaikka toi lonkka ja koipi on tuntunu vähän paremmalta niin ei kyllä oikein tykänny, koipi meni ihan juntturaan ja särki koko illan. Kaiken huipuks vielä naisten vaivat, oliskohan siitä johtunu monen päivän jumi? Ostin naturdietin minttu-suklaata, aika hyvää, tosin minttu sais maistua vähän enempi.

    • yritetäänparhaamme

      repsahin ja join tänään 2 lasia viiniä kebabbia.. kiitos kökköäkin kökömmän työpäivän.. argh ärsyttää paljon, mutta minkäs teet meni jo... :/
      huomenna jatkuu normi nutraus taas ja toivotaan ettei repsahduksia enää tule.
      onneksi sain poikaystävän mukaan karkki lakkoon niin on edes joku tukemassa :)

    • Merkkari46

      Huomenta kaikille!
      Vatsa tuntu tänä aamuna siltä kun olis turvoksissa ja epäilin että paino olis noussu, mutta 200g on menty alaspäin, elikkä nyt 96,6kg.
      Se olis perjantai ja taas saa olla kovana ettei sorru houkutuksiin. Arkipäivät ei tuota yhtään vaikeuksia, mutta viikonloput on mulle aina vaikeita.
      Jos sorrun johonkin niin yritän ainakin ettei kalorit ylitä peruskulutusta ettei paino ainakaan nousis

    • NutriKikka

      200g..Ei ymmärrä. Kalorit eilen 615. Kuntoilu nolla. Sää suosi, mutta mies ei ollut kotona. Ja yksin en uskalla saati voi lähteä.
      Rapakunto ja tuo sairaus. Rajansa riskillä.

    • -39 kg

      Miksi ihmeessä punnitset itsesi joka päivä? Ihmisellä luonnostaan paino vaihtelee (virtsan, hien, ulosteen ym. takia), nutrasi hän tai ei.

      Minua lääkäri aikoinaan nutratessani 16 viikkoa ohjeisti punnitsemaan itseni kerran viikossa.

      Juot liian vähän ja kahvi on diureetti, eli sen suurten määrien juominen vielä pahentaa tilannetta, sinun pitäisi juoda paljon, paljon enemmän vettä.

      Mainitset tuolla jossain vaiheessa omenat ja päärynät....en tiedä oletko niitä vielä syönyt, mutta ne eivät todellakaan kuulu nutraukseen.

      Tsemppiä! Jokaiselle!!

      • NutriKikka

        Vastailen.
        Aamu alkaa aina punnituksella. Siitä päivä alkaa. Tiedän, ettei pitäisi, mutta se on nyt mun tyyli. Ja tiedän kaikki nuo painonvaihtelut päivän mittaan kaikkine syineen.

        Olen jo tuolla aikaisemmin kirjoittanut ja maininnut tuosta veden juomisesta. Se on se mun heikko kohtani. Jos saan päivässä vettä juotua yli litran olen erittäin tyytyväinen.
        Kahvi on mun pahe. Tulee sitä juotua ahkeraan. Eipä voi mitään.

        Tämä on mun tyyli nutrata. En ihan täysnutraa. Se, että otan omenan tai päärynän on mulle hyväksi. Miettien niitä aikaisempia vaihtoehtoja.

        Tulin juuri lenkiltä ja olen erittäin tyytyväinen, että taas sai itsenä ylös,.ulos ja liikkumaan.


    • NutriKikka

      400g.
      Ja nyt en ihmettele miten ja miksi. Eilen karkasi mopo käsistä. Hirveä himo ja nälkä oli muka kokoajan,
      Kaiken säädyllisen lisäksi vetäisin yhden allevon patukan, valmiin tetrajuoman, rasian minitomaatteja ja kalkkunaleikkelesiivuja meni läjä. Ai niin ja kourallinen tummia viinirypäleitä.
      Kaikesta huolimatta kalorit jäi nippa nappa alle 1000 kcal.
      Arvatkaa vaan olenko tänään ollut tunnollinen ja säntillinen? Kyllä olen.
      No joo, mutta se siitä. Tulipahan koettua ja onneksi ei mitään räädytöntä tullut kiskottua suuta kohti.
      Keittiössä on lapsen juustonaksupussi ja avattua mallia. Ei ole tehnyt mieli. Niin helppoa, kuin olisikin sieltä käydä napsimassa.
      Tänään sitten pitkälle kävelylenkille.
      Sainpahan purettua. Niin ja se piti sanomani, että tässä ketjussa on viestiä aika lailla niin jollekkin harkitsevalle paljon hyvää tietoa. Ja nimenomaan se, että tämä ei ole helppoa. Takkuinen tie.
      Välillä menee hyvin ja sitten iskee se toinen ääripää.
      Ugh... NutriKikka on puhunut taas.

    • Merkkari46

      Minäkin käyn joka aamu vaakalla, haluan nähdä miten paino vaihtelee. Eikä se mun painon pudotus projektia kaada vaikka välillä se nouseekin. Eilen paino oli pysyny samana, tänään se on varmasti noussut niin en edes vaivautunu vaakalle.
      Tuli tytär yöksi miehensä kanssa ja niin ollen tuli sitten syötyä mitä sattuu, mutta huomenna taas punnitaan.

      Ja missä sanotaan ettei nutraukseen kuulu hedelmät? Kyllähän niissä nutrilettin ohjeissakin sanotaan että voi syödä lisäksi vihanneksia, niin miksi ei hedelmiä. Aina löytyy niitä jotka tekevät dietistä uskonnon jota pitäisi noudattaa kirjaimellisesti, jokainen tekee niin kun itselle parhaiten sopii. Kyllä minäkin melkein joka päivä syön omenan kun niitä tossa tontilla kasvaa. Syön myös iltaisin normaalin koti ruuan, kerta en halua tästä liian tiukkaa kuuria, tiedän vanhastaan että jos kieltäydyn kaikesta niin sitten heitän hanskat tiskiin ja se on sitten siinä

      • jokainen tyylillään

        Hedelmät eivät kuulu laisinkaan nutraukseen, niissä on hedelmäsokeria.

        Vihannekset, juurekset ja hedelmät ovat ihan eri asia.....

        Ei se ole mikään uskonto jos _täysnutraa_, siihen nyt ei vain satu kuulumaan esim. hedelmät. Sen sijaan osanutraus on aivan, aivan eri asia kuin täysnutraus.

        Täysnutrauksessa pyritään _ketoosiin_

        Ymmärrän täysin tuon aiemman kirjoittajan kommentin, olen itsekin _täysnutrannut_ lääkärin valvonnassa. Täys- ja osanutraus ovat kaksi eri asiaa.

        Ja on eri asia syödä esim. kaalia, salaattia, tomaattia, paprikoita, sipulia jne. kuin syödä hedelmiä.


    • NutriKikka

      Non niin. Se alkaa taas olla yksi viikko lopuillaan. Ja huomenna alkaa uusi.
      -700g.
      Eilen oltiin miehen kanssa lenkillä. Hyvä tuurri kävi. Päästiin kotiin ja ei tainnut kestää edes 5 minuuttia, kun alkoi sataa.
      Joo ei me olla sokerista, mutta mullakin ja eipä miehelläkään ole, kuin yksi ulkoilupuku. Ja se ei ole paras mahdollinen jos sataa. Nimittäin liiskautuu just kohta ihoon kiinni, kun kastuu.
      Ei ole aikaisemmin ollut tarvetta muunlaiselle. Kenties on aika hankkia paremmat jossain vaiheessa.
      Sikäli kenkku tilanne, että tässä painoa pudotellaan ja samaan syssyyn pitäisi uusi vaate hankkia. Katsotaan.
      Jospa mä muistaisin huomenna taas mitata tuon vyötärön.

    • NutriKikka

      Uusi viikko käynnistyy taas.
      -200g. 80.1 kg.
      Kyllä on luku 7 niin lähellä. Yleensä, kun oon ollu noin liki niin on taas tapahtunut jotain mikä plussaa aiheuttaa. Ja taas ollaan kauempana:)
      Työviikko taas alkaa ja niitä pillereitä popsitaan tasasesti.
      Saa nähdä millainen viikko tulee. Hyvää odotan. Jokainen miinustettu gramma on hyväksi,
      Sitä tässä jo melkein kauhulla pohdin, että tässä on tulossa muutamat kekkerit.
      Jo tulevana lauantainana yksi tapahtuma, ensi kuussa yksi, ja sitten vielä marraskuussa, Onneksi pikkujoulut saan vältettyä.
      AI niin olihan ens kuussa toinenkin tapahtuma, Noissa muutamassa joutuu vähän lutvimaan ton syömisen kanssa. Salaattia ja sitä rataa. Ei perunaa, ei kastikkeita jne.
      Pohdin vain. Murehditaan enempi sitten, kun on ajankohtaisempi.

    • yritetäänparhaamme

      Viikonloppuna karkas vähän käsistä ja jäi nutraus.. tuli juotua viiniä ja syötyä kaikkea herkkua. Eilen vedin siivun pizzaa.. yms.. mutta illalla söin sitten pussin nutriletin kanakeittoa. tänään oon syönyt yhden naturdietin suklaa pirtelön ja 2 pussia tota kanakeittoa yhden sämpylän.
      Aamulla oli kyllä paino 68.4 kg, eli ei ole onneksi paljon tullut paisumista. Mutta juuh, uusi viikko alkuun ja nyt ajattelin osa nutrata, eli jos oikeesti haluun jonkun ruikkarin syödä, niin annan ittelleni luvan, ei sitä voi loputtomiin kituuttaa pelkillä pusseilla vaikka tietenkin kovasti yritän! :D

    • NutriKikka

      Se piti vielä sanomani, että jalat ei ole enää niin tönköt.
      Pillerit taitaa oikeesti auttaa ja samalla alkaa jalat ja kroppa tottua uuteen työhön. Se on kiva juttu se,
      Helpottaa omaa oloa kummasti, kun jalat ei ole enää, kuin kaksi tukkia. Ei pistelyä, eikä sitä kummaa inhottavaa fiilistä.
      Kyllähän sitä töistä päästessään tuntee, että on taas hommissa oltu, mutta siedettävää. Enkä voi sano todellakaan, että om särkyä.
      Sain tänään uuden kuntolaitteen. Tiedä onko siitä sitten mihinkään. Semmonen missä joutuu käyttämään omaa painoaan apuna ( tai taakkana).
      Juoksu/kävelymattoa kaipaan. Vielä on työtä puhua mies ympäri:)
      Sateessa ei paljoa ulkoilla, lenkkeillä. Ja asut on mitä on.
      Meistä ei kumpikaan voi sairastua. Miehellä ei ole varaa sairastua ja mulla taas sairaus pohjalla rankasee sit urakalla. Ja se ei oo kivaa.
      Pakko vaan minimoida sairastumisen riskit.

      Mä en ole koskenut viineihin saati siidereihin nyt ollenkaan. Ei tee edes mieli. Ja taas tiedän, että pikkasen maistellessa alkaa jääkaapin ovi käymään ja alkaa tehdä mieli kaikkea suolasta.
      Tiedä nyt miten kauan tätä tässä nyt nutraillaan tyylillä jos toisella,mutta sen tiedän, että jouluna se on lomalla ja samoin matkoilla.
      Onpa sitten taas mitä karsia kropastaan pois:)

    • NutriKikka

      -0 oli aamun saldo. Sitkeesti istuu siinä rajalla, että alkaisi paino 7.
      Ja juuri, kun pääsin tuossa eilen vai koska se nyt olikaan niin kehumaan mun jalkoja:)
      Tänään oli taas niin kiire päivä töissä ja huilitauot olivat todellakin kortilla.
      On taas sellainen hetki, että huomaa olleensa töissä. Ei kuitenkaan mikään paha.
      Liekö osansa sillä, että nukuin viimeyön huonosti. Tai liian vähän. Ensin ei millään meinaa saada unta. Ajatukset pyöri ja pyöri. SItten katselet kelloa ja alat laskemaan montako tuntia herätykseen. Siinä kohtaa iskee pelko ja on aivan varma tunne, ettei aamulla herää, kun kello soi:)
      Lopulta olin kuitenkin nukahtanut (jotain 3 jälkeen). Heräsin 6 aikaa vessahätään, mutta ei jaksanut nousta. Siinä sinnittelin hädän ja unen rajamailla sen tunnin..ennen kellon kilahdusta.
      Hieman oli zombie fiilis aamulla. Juoma ja kahvia niin johan heräs oiken tosissaan.
      Virtaa on nyt taas.
      Aikoja ennen nutraustakin mulla on tota et jää asiat vaivaa ja niitä sit pohtii aamun tunneille asti.

    • NutriKikka

      Vau mikä fiilis. Kiitos 7.
      - 500g eilisestä. Nyt se paino on 79.6 Kg.
      Kyllä tuota on odotettu. Pitäisi asettaa seuraava tavoite. Olkoon se nyt 77.0 Kg.
      Pienin erin hiippailen. Mä olen niin onnellinen nyt etten osaa muuta kirjoittaa.
      Hyvillä mielin siis valmistaudun töihin:)

    • NutriKikka

      -0 eiliseen eli edelleen se sama 79.6 kg.
      Kalorit kohdillaan. Eilen jäi kuntoilu aika minimiin. Oli nimittäin tosi kiire ja rankka päivä töissä. Siellä sai mennä 5h tukka putkella.
      Tämmönen joka edelleen on rapakunnossa niin kyllä tuo työ käy kuntoilusta.
      Vie aikansa et tottuu:)

      Mitäs mulle?

    • NutriKikka

      -300g. Jesh. Hyvin menee. Kaiken kruunaa hyvä vointi. Mukava viikonloppu tiedossa.
      Niin ja yllärinä nin tänään vapaapäivä. Pävittäiset kalorit menny siinä 500-560.

    • Merkkari46

      Huomenta!!!
      En ole koko viikkona kerenny koneella käymään.
      NutriKikka sullahan menee hienosti, onnea seiskalla alkavasta lukemasta. Jospa joskus minäkin niihin lukemiin pääsisin.
      Tänä aamuna täälä vaaka näytti 96,1, elikkäs puoli kiloa viime viikosta.

    • Helou!
      Täällä ilmottautuu uusi Nutraaja kehiin. Pirtelöillä olis tarkoitus aloitella nyt ja edetä sieltä..Johonkin :)
      Joskus vuosia sitten kokeilin sitä aloituspakettia, mutta se ei jotenkin ollu mun juttu. Kokeillaan tätä nyt sitten paremmalla menestyksellä.
      Täällä on paljon onneksi onnistujia. Hitaasti se käy, mutta mitä ilmeisimmin "onneen" ei ole niitä kuuluisia oikoteitä. Hitaasti hyvä tulee :)
      Tsemppiä teille muille!Olette jo pitkällä :)

      • NutriKikka

        Tervetuloa mukaan neitimarmori:)
        Kiva saada uusia. Jakaa kokeuksia. Tuntemuksiaan. Tänne on kiva kirjoitella. Saa purkaa,kun menee hyvin ja myös jos paino jumittaa, iskee plussaa jne.
        Hiljaa hyvä tulee. Niin totta. Eipä näitä kiloja ole yhdessä yössä otettu.

        Saako udella neitimarmorilta mittoja ja mitä tavoitteita on? Ootko tehnyt jotain suunnitelmia? Välitavoitteita jne.


    • yritetäänparhaamme

      Nyt kun siirryin osanutraukseen (syön vähän vain enemmän.. muutaman leivän yms ja sitten lisäksi nutrilettia ja naturdietin pirtelöitä) niin on noussut paino 69kiloon.. ja ottaa kyllä pattiin.. täytyy varmaan jättää nuo leivät taas viikoksi ja syödä pelkkiä nutreja kunnes painon saisi johonkin järkevään lukuun..

    • NutriKikka

      -200g
      Hyvä tahti. Tänään olis tapaaminen nyyttärien merkeissä. En tiedä mitä muut tuo. Itse vien makeaa, Viisas olin ja valitsin jotain mikä sisältää mansikkaa. Mä en itse voi syödä mansikkaa :)
      Oispa jollain siellä ees salaattia. Mut mä otan patukan tmks mukaan varalle,

    • yritetäänparhaamme

      miten on mahollista että tänä aamuna paino onkin taas 68kg.. onko tuo nesteitä tuo yksi kilo.. joka näkyi vielä eilen. ei voi ymmärtää :D
      noh kuitenkin pussukoilla mennään taas ainakin viikko ja toivotaan että paino putoaisi :)

    • Merkkari46

      Täälä ei ole eilisestä tapahtunu mitään painon suhteen vaikka syötyä tuli vähempi, tosin tuli juotua vettä, vissyä ja kaloritonta limua aika reilusti.

      yritetäänparhaamme: Kyllä se paino voi heilahdella aika paljonki, riippuu niin paljon syömisistä, juomisista, siitä kuinka vatsa toimii, liikunnan määrästä ym.

    • NutriKikka

      Ohhoh. -400g.
      Eilen olin tosiaan naisten seurassa. Kukaan niistä ei tiedä mun nutraamisesta.
      Söin jo ennen kotoa lähtöä sallitut säädylliset. Siellä sitten 2 pientä coctailpiirakkaa, pari suolakeksiä (ne oli onneks jotain ohuen ohutta höttä rainbow tms) ja siivu broileri ja kinkkupiirakkaa.
      Mä olin aivan varma, että tänään on plussaa puntarilla. Eipä ollut, mutta voihan se olla, että eilinen synti syöminen rankasee huomenna tai ylihuomenna.
      Tiesin kyllä mitä tein, kun söin niitä syntejä, mutta pääsin helpommalla, kun ei tarvinut selittää. Varsinkin, kun joukossa ol pari sellaista, joilta olisi tullut taas luentoa.

      Ja tosiaan se paino voi heilahtaa monista syistä. Tuttua on. Ja kyllähän se risoo jos tietää, että itse on ollut oikeasti tunnollinen ja syönyt oikein jne.
      Sitkeesti on vaan jaksettava jaksaa.

    • yritetäänparhaamme

      tänään oli paino jo 67.8kg eli eipä tuo että muutaman leivän syö tapa. taidan siis silloin tällöin syödä jotain kiinteääkin ettei ihan mee pussitteluksi. mielialat vaan vaihtelee kokoajan kun yrittää olla tarkkana... ja silti tekisi mieli jotain kunnon ruokaa. viiniin en ole koskenut tänä viikonloppuna, eikä oikeastaan ole tehnyt mielikään. eilen tuli käytyä uimassa ja saunassa tehtyä muuta hyötyliikuntaa, joten sekin voi vaikutella tuohon painoon.

    • NutriKikka

      -100g. Alas menee. Hiljaa hyvä tulee.
      Sen verran alkaa tässä muutoksia tulee, että yksi ateria aletaan korvaa salaatilla. Kevyt salaatti jossa joukossa, broileria, tonnikalaa tms.
      Nyt on tässä hieman vilustuttu. Kurkku jumalattoman kipee ja hieman kuumeinen olo. Rankaisu varmaan viikonlopusta. Yö tuli nukuttua pastilli suussa.
      Katsotaan mihin tää vie, mutta nyt ei ainakaan kuntoilla, eikä lenkkeillä.
      Ja jos musta ei täällä kuulu pariin päivään niin olen pedin pohjalla.
      Jaa se on uusi viikko taas alkanut:)
      Mukavaa viikkoa taas kaikille. Yhdessä me onnistutaan.

    • Merkkari46

      Eilen jäi kalorit varmaankin johtakuinkin 700 kaloriin ja silti paino pysyy samassa. Tää on niin turhauttavaa kun ei tapahdu mitään vaikka kuitenkin olis mistä lähtee

    • Milli-Iina

      Hei!
      Tänään aloitin nutrauksen ja törmäsin vahingossa tähän ketjuun, onneksi! :)
      Ihana huomata, että on muitakin samassa veneessä seilaajia. :D
      Mun nutraukseen kuuluu sekaisin nutrilett, allevo ja easy diet. Päivän kalorit seurailen kuitenkin tarkkaan vaihdellessani merkkejä.
      Suolaiset keitot jäävät myös mun osaltani aika lailla minimiin, vihaan niiden makua!
      Pääasiallisesti syön patukoita, koska haluan jotain pureskeltavaa. :D
      Liikuntaa ei tule ainakaan nyt ensimmäisen viikon aikana, koska olen kipeänä. Siinä mielessä hyvä aika aloittaa nutraus, kun mikään ei maistu miltään eikä ruokaa edes tee mieli. :D :D

      Pituutta löytyy huikeat 162 cm ja paino oli aamulla 73 kg. Ensimmäinen tavoite on päästä kutosella alkavaan lukemaan. Lopullinen tavoite on siellä 57-62 akselilla, mutta siihen menee taatusti aikaa.
      Pyrin punnitsemaan itseni kerran viikossa.(voi tosin tuottaa hankaluuksia ja luultavimmin sorrun punnitsemaan vähintään joka toinen päivä)

    • Milli-Iina

      Mietin tässä, että pitäisiköhän minun nostaa veden juomista vielä entisestään? Nutraillessahan suositellaan vähintään parin litran juomista päivässä. Normaalissa elämässäkin (aina, laihdutin tai en) vettä kuluu 2-3 litraa päivässä. Ihan vaan sen vuoksi, että mulla on kauhea jano.
      Tuon lisäksi menee kahvia mustana reilu litra.
      Vai riittääkö, että juon tuon saman määrän vettä kuin normaalisti?

      • dieetillä81

        suositus on 2,5-3 litraa päivä, ei kuitenkaan yli4 litraa.


    • yritetäänparhaamme

      mä juon vaihtelevasti vettä sen 2-5 litraa päivässä... parikuppia kahveeta myös menee ja nyt oon ruvennu välillä juomaan veden sijasta myös karpalomehua. Mutta juu.. käynkin sitten aika paljon vessassa.
      Itselläni ei ainakaan tuota ongelmaa juoda paljon, varsinkin jos vähääkään kuntoilee päivänaikana niin menee helposti se 5litraa..

      ps.nyt en ole punnitellut itseäni.. yritän olla keskittymättä vaa'an lukemiin ja tunnustella miltä kehossa tuntuu :)

    • NutriKikka

      600g näytti vaaka aamusella. Juominen siis veden ollut kyllä tosi mini minissä.
      Kuumaa juomaa mennyt alas eli teetä ja kahvia.
      Kalorit kohdillaan kuitenkin taas. Olo on enempi jyrän alle jääneellä. Kuumeilua ja jumalaton nuha. Sillä varmaan osasyynsä.
      Sää on taas ollut kaunis...juuri silloin,kun sairaana ei pääse ulos lenkille.
      Ei voi mitään. Tervehdytään nyt ensiksi.
      Ja kohta on enemmän aikaa kuntoilla. Jatketaan tästä taas.

      Tsemppii kaikille.

    • NutriKikka

      - 1, 0 Kg. Ei ihme. On sitä niistelty:)
      Ja niistäminen jatkuu tänään. Sais vaan pian olon terveeksi ja normaaliksi. Tää vallitseva olotila on kauhea.
      Tämmöstä tänään.

    • NutriKikka

      -300g. Paino nyt 77.9 Kg.
      Piti oikein mennä uudestaan puntarille ja tarkistaa. Sitä joutuu kyllä tekee aina toisinaan, kun tuntuu et tulee ihan outoja lukuja.
      Kivasti se mun seuraava tavoite lähenee.
      Niistellä sai eilen oikein urakalla ja hiki virtasi. Tästä on hyvä jatkaa.
      Urakkaa on vielä reilusti, mutta hyvin tää on edennyt. Plussaa tulee joskus, mutta ei voi mitään. Mä olen tytyväinen.
      Tsemppiä muille edelleen.

    • Milli-Iina

      Ensimmäinen tavoite saavutettu!! Vaaka näytti tänään 69,5 kg!!
      Seuraavaksi tavoitteeksi asetin 66 kg. Pakko laittaa muutaman kilon tavoitteita, niin ei urakka tunnu niin pahalta. :)
      Mietin vain, miten kuukautiset mahtaa vaikuttaa painoon? Pitäisiköhän suosiolla olla käymättä vaa'alla ennen kuin menkat on ohi?
      Odotan niitä alkaviksi huomenna ja yleensä menkkojen aikaan on kauheita mielitekoja ja vatsa muutenkin pömpöttää...

    • NutriKikka

      Milli-Iina:

      Mulla on myös välitavoitteet pilkottu pieniin osiin. On helpompi saavuttaa ja saa niitä onnistumisia.
      Sinuna kävisin puntarilla oli kuukautiset tai ei. Ne kuuluu sun elämään kuitenkin.
      Kyllä nuo sanoo, että tuo naisten hormoonitoiminta kaikkine mielitekoineen vaikuttaa.
      Mulla ei ole kuukautisia lainkaan, joten sen vaikutus muhun -0.
      Olen ollut jo vuosia ilman kohtua.
      Vatsa jos pömpöttää muutaman päivän niin tiedät mistä se johtuu ja katoaa sitten.
      Nyt vaan itsekuria ja hillintää mielitekoihin. Yritä niihin keksiä joku sijaistoiminto.
      Muu, kuin syöminen mielellään:)
      Tsemppiä. Niin ja onnea hyvästä tuloksesta.

    • NutriKikka

      -200g. Paino nyt 77.7 Kg. Hauska numerosarja.
      Edelleen tukkonen olo. Lenkille ei pääse.
      Siksi tuo sade ei nyt haittaa. Ens viikolla pitäisi olla sateetonta. Toivottavasti saan itseni kuntoon kuiviin keleihin.

    • Merkkari46

      Paino tänään 95,6kg. Hitaasti menee alaspäin, mutta onneksi on oikea suunta.
      Viikonloppu taas edessä ja tietää jo etukäteen että taas tulee olemaan vaikeeta

    • NutriKikka

      -0. Hyvä niin.
      Huomisesta en odotttele ihmeitä. Tänään oli seyksi tilaisuus mistä puhuin aikaisemmin keskustelussa.
      Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Vettä juomana. Ainoa mikä lohduttaa:)
      Se tuli huomattua, että maha ei enää vedä samoja määriä. Ei tosiaan jäänyt tunne, että pois lähdettyä olisi ollut nälkä. Enempi vyöryen kotiin.
      Ruokailusta on aikaa jo usempi tunti ja edelleen jumalattoman täysi olo. Ähkyn puolella melkein.
      Tosin tässä on niin tiukalla vedetty jo useampi viikko, että tämä tuntuu melkein palkkinnolta. Toki ruoalla ei saisi palkita.
      Seuraava ruokatilaisuus on kuun lopussa. No sinne on aikaa ja tässä on hyvin edetty.
      Nutraten mennään sitten taas tiukasti omalla tahdilla ja tyylillä seuraavat viikot.

    • NutriKikka

      900g. Ihan mitä eilen arvelin. Juomilla ja patukoilla mennään taas tiukasti.

      • NutriKikka

        -900g. Saatu pois sen iltaman rankaisut. Eli paino taas se tuttu ja turvallinen 77.7
        Tällä taas mennään.
        Uusi viikko ja uudet kujeet. Mielessä seuraava tavoite.


    • Liityn mukaan keskusteluun. 1 kk puolnutraamista ja 1 kk täysnutrausta takana. Painoa en ole tarkkailut kun vasta nyt. Ekaan tavoitteeseen vielä 10 kg.

      Näillä nutraan: Mocca, kasviskeitto (vaihtoehtoisesti Allevon parsakaali-basilika), mansikka ja vaniljaa. Näitä niin, että tule 5 päivässä. Ei nutraukseen kuuluvat mutta ei pitäisi pilatakkaan: Aamukahvi mustana, xylitolpurkkaa 2-3 palaa päivässä.

    • Merkkari46

      Heips kaikille!!!
      Viikonloppu meni ja jostain kumman syystä ei maistunu oikein mikään. Silti paino putonu vaan 100g, elikkä tänään vaaka näytti 95,5kg

    • Käyttääkö täällä kukaan muu ketostixejä? Mainio tapa seurata onko oikeesti ketoosissa. Suosittelen, saa apteekista.

      • NutriKikka

        700g. Ei taas ymmärrä. Tiukalla niukalla pusseilla oltu.
        En käytä ketostixejä. En ole kokenut tarpeelliseksi.
        Olkoonkin et tässä näemmä välillä paino seilaa ees taas, jumittaa yms.
        Ihme juttu sikäli, mutta olen aikataulussani:)


    • NutriKikka

      -800g. Onpahan vaihteeksi uusi luku eli 77.6
      Näillä mennään taas.

    • Merkkari46

      Olipas iloinen yllätys tänä aamuna.. vaaka näyti 94,9kg. :) On se jännä et välillä ei paino meinaa tippua millään ja siten se humahtaa reilusti alaspäin

    • NutriKikka

      -100g. Eli 77.5 paino nyt.

      Merkkari46: Hienoa. Ja noinhan se tuppaa menemään. Junna ja junnaa ja melkein epätoivo, kun mitään ei tapahdu ja sitten se humps.

      Tuossa itsekin tuumii joskus et ai vaan -100g, mut sit tajuaa et hei se on viikossa kuitenkin 700g. Puolensa ja puolensa tällä joka aamuisella puntarilla käymisellä.

    • NutriKikka

      -600g. Paino nyt 76.9.
      Aaltoilevasti menee. Vaan suunta on alas niin miten pitääkin.
      Olo on hyvä ja vointi mitä parhain. Tämä kannustaa ja motivoi ihan kummasti.
      Minä pystyn tähän.

    • Merkkari46

      Mun vaaka on varmaan rikki tai ainakin patterit lopussa.. tänä aamuna se näytti 94,2kg, elikkäs 700g eilisestä :) Mutta joo.. viikonloppu taas edessä ja pitäis mennä tänään likkakaverille istuu iltaa, saa nähdä miten käy

    • NutriKikka

      -0 eiliseen.
      Tänään mies haki meille kanasalaatit. Voi luoja miten alkoi jo suunnilleen puolsessa välin olla ähky olo. Sen jälkeen oli niin pitkään täysi olo, että oli pakko skipata pari seuraavaa "ruoka-aikaa".
      Saa nähdä miten kroppa ja puntari rankaisee. En ota paineita. Tästä jatketaan.

    • BWL

      Heipsis!

      Ajattelin tulla jakamaan lyhyen tarinani, jos vaan sopii. :) Nutraukseen/osanutraukseen ja yleiseen elämäntapamuutokseen siis liittyy.

      Elikkäs, mulla on 157,5 cm pituutta, ja vuoden alussa painoin 78,6 kg. Pahimmillaan oon painanut 85 kiloa, mikä on siis mun pituiselle aivan liikaa, mutta olin saanut painon vakiintumaan siihen kahdeksankympin rajamaille. Kunnes päätin, että 4.1.2012 alkaa mun elämäntapamuutos. Unelmissa siinti 55 kilon paino, jossa olin viimeksi 14-vuotiaana ollut, eli melkein 12 vuotta sitten. Silloin en kyllä pahemmin liikuntaa harrastanut, eli löysää oli paljon, mutta kuitenkin paino normaalialueella.

      Aloitin osanutrauksella, eli pidin kalorit max. 800:ssa kolme viikkoa: pääasiassa erilaisia nutreja, mutta myös hedelmiä, marjoja ym. kevyttä, vähän oikeaakin ruokaa kalorien salliessa. Laihduin 3,5 kiloa, ja nekin ekan 10 päivän aikana. Sitten siirryin normiruokailuun, mutta yritin ottaa kevyemmin. Aloitin tammikuun lopussa uuden työn, ja se oli (ja on edelleen) sen verran fyysistä, etten jaksanut käydä salillakaan neljään ekaan viikkoon. Mutta hups - olinkin sinä aikana laihtunut yli kolme kiloa, suureksi osaksi varmaankin juuri tuon työn takia. Liikuin sen verran mitä työssä tulee joka päivä liikuttua, ja se siis on tosi raskasta kävin salilla 1-3 kertaa viikossa.

      Heinäkuussa pääsin vihdoin ja viimein normipainon alueelle, eli 62 kiloon, jihuu! :)

      Uusia liikuntalajeja on tullut elämääni, ihan vaan sen takia, että nyt on niiiiin paljon kevyempi ja energisempi olo. Elokuun lopussa lähdin ekaa kertaa juoksulenkille, siis minä, joka on aina inhonnut juoksemista. Mutta niin ne ihmiset vaan muuttuu, ja nyt käyn juoksemassa joko ulkona tai matolla kerran tai kaksi viikossa, tulevaisuudessa varmasti kolmekin kertaa. Juoksen kerrallaan 20-30 minuuttia matolla, 45 minuutin lenkkejä ulkona, ja siis intervallityyliin, koska oon niin aloittelija, ja mun aerobinen kunto oli alunperinkin tosi huono. Mutta koko ajan paranee. :) Viime viikolla uskaltauduin ekaa kertaa aikuisiälläni uimaan, kun työpaikalta löytyy kätevästi allas (ja muuten kuntosalikin, jonne oon kaksi kertaa eksynyt pettämään omaa jäsensaliani.. :D). Nyt oon käynyt neljä kertaa siellä uimassa ihka oikeassa kylpylässäkin ilakoimassa. Ensi viikolla tulee taas eka kerta, kun meen BodyCombat-tunnille kuntokeskukseeni - oon jo pitkään halunnut oppia "taistelemaan", ja nyt vihdoin aion aloittaa. Muita uusia lajeja en aio nyt enää ainakaan tälle vuodelle ottaa, paitsi seinäkiipeilemään haluan mennä, kunhan vain löytyy joku ensin kaveriksi. :P Salitreenin lisäksi käyn suht säännöllisesti BodyBalancessa, ja silloin tällöin pelaamassa sulkapalloa. Liikuntaa tulee töiden lisäksi 2-6 tuntia viikossa, eli oikeastaan aika vähän, mutta ihan riittävästi laihtumisen kannalta. Kun vaan jaksaa niin paljon enemmän kuin aiemmin! :)

      Heinäkuun normipainoon pääsemisen jälkeen paino on pudonnut tasaisesti: tänään vaaka näytti 58,5 kiloa, jipii! :) Eli kahdenkympin raja meni rikki. Päätin, että jos ja kun tasan 50 alkaa lähestyä, en halua enää yhtään keventyä, kysehän on jo nyt pelkästään viimeisten läskikilojen karistamisesta ja kiinteytymisestä. Mitään aikarajaa mulla ei oo, mutta olis kiva saavuttaa kuukausi ennen joulua se 55 kiloa, että sitten voisin olla kuukauden ns. koeajalla ja katsoa mihin suuntaan paino liikahtaa tällä kevyemmällä, liikunnallisella elämäntyylillä. Voihan olla, että se mun ominaispaino onkin sitten alhaisempi tai korkeampi kuin tää tavoite.

      Syömisestä vähän.. Syön siis ihan perus kotiruokaa, joskus pikaruokaa (yksi juustohampurilainen, pikkupannupizza, ranskalaiset tms. pienehkö annos kerrallaan), paljon hedelmiä, kasviksia, pähkinöitä, jogurttia ja proteiinivalmisteita (ProFeel-tuotteet, patukat, jauhe, juomat, itse tehtyäkin paljon). Erityisesti proteiininsaantiin oon viime aikoina kiinnittänyt huomiota, ettei vaan ne lihakset katoa laihtumisen myötä. Tällä viikolla oon joka päivä (paitsi tänään) saanut 60-90 grammaa protskua, mikä on juuri sopiva määrä kelle tahansa mun kokoiselle. Lisäksi syön lisäravinteina magnesiumia, rautaa ja omega3:sta. Sallin itselleni myös herkut, koska en yksinkertaisesti pysty elämään ilman niitä. Joka päivä enemmän tai vähemmän hyvää, en nyt ala eritellä mitä, mutta katson ettei päivän kokonaiskalorimäärä ylitä mun asettamia rajoja, niin ei tuu paniikkia. Tällä hetkellä meen 1700 kalorin päiväsaannilla, joskus tulee enemmän, ja joskus myös vähemmän. Mulla toimii just se, että merkkaan ihan kaikki syömiset kalorimäärineen vihkoon, koska mun täytyy konkreettisesti nähdä mitä oon syönyt. Kukin tyylillään. :)

      (jatkuu)

      • BWL

        Tän sepustuksen tarkoituksena oli siis valaa teihin nutraajiin uskoa, että kyllä se paino putoaa, vaikka onkin joskus jopa viikko jolloin ei liiku alaspäin vaan ehkä ylöspäin vähän. Mullakin on ollut, esim. just silloin ekan kymmenen päivän osanutrauksen jälkeen meni 11 päivää, kun paino vaan jumitti. Kuukautiskierto, stressi, unen määrä ja liikunta kaikki vaikuttaa painoon. Ja se putoaa ennemmin tai myöhemmin, jos kalorit on noin alhaalla kuin nutrauksessa, se on varma. Joten älkää huolehtiko :) Toivottavasti tästä mun tarinasta oli edes jotain apua, pärjäilkää! ^^


    • Merkkari46

      Huomenta!
      Viikonloppu meni vallan mainiosti vaikka tulikin likkakaverin luona otettua muutama siideri ja syötyä vähän pizzaa, mutta ei sitä kovin usein tule missään käytyä niin täytyy joskus repästä. Lauantaina ei sitten tullu paljoa syötyä kun ei tarvinnu tehdä edes ruokaa kun mies oli omien kaveriensa kanssa liikenteessä. Eilen otin yhden nutri pussin ja illalla söin vähän kalaa ja lämpimiä vihanneksia. Aamulla vaaka näytti 93,7kg eli puoli kiloa on perjantaista pudonnut vaikka ajattelin että perjantaiset siiderit kostautuu nesteen kerääntymisenä. Tän projektin saldo syyskuun alusta on tähän mennessä 5,9kg, aikasta hyvä. Olen luvannut itselleni että kun 10kg tulee täyteen niin värjään hiukset, paketti on ollut kaapissa jo keväästä asti :)

    • NutriKikka

      100g
      Ollaan lukemissa 77.0 kg.
      Upea juttu BWL. Joo ei tämä aina helppoa ole, mutta hanskoja ei lyödä tiskiin.
      Eihän se kivaa ole, kun paino jumittaa pitkään.
      Plussatkin kestää. Toki jos on syönyt jotain "normista" poiketen sen ymmärtää helpommin.
      Jos taas tiukasti vähillä kalorein ja paino plussailee niin se iskee pahemmin. Ei mitään maailmaa kaatavaa, mutta ihmetteleehän sitä.

      Joo uusi viikko taas kännistyi. Tsemppii kaikille taas!

    • 6. viikko täysnutrausta alkoi tänään. Viikontakaisesta punnituksesta -900g jee

    • NutriKikka

      200g. Puntarilla ollessa pohdin, että ei taas ymmärrä.
      En tiedä olenko tästä jo joskus maininnut, mutta mun mahani toimii vähän miten sattuu.
      Siis harvoin. Nyt olen onneksi tässä laihdutuksen aikana merkannut tuonkin tapahtuman (kun sattuu tapahtumaan) vihkooni. Kappas vaan niin onhan edellisestä "istunnosta" jo 5 päivää.
      Näillä mennään taas jaa ootellaan painon putoamista.

      • Vierestä seuraava

        Ei yhtään hyvä, kakkosella pitäis käydä pari kertaa päivässä. Jos suoli on noin hidas, niin siinä ehtii kaikenmaailman kuonat seisomaan suolistossa, ja silloin on muhimassa aikamoinen terveyshaitta.


    • 5 päivää? Mulla oli samanlaista kun en juonu vettä tarpeeksi... nyt vedän 1l päivän aikana ja istunnot on noin joka toinen päivä

    • Heippa! Tänään alkoi nutraus ja odotukset ( sekä paino) ovat korkealla.Pituutta 158 cm ja painoa 104,6 eli hyvään oloon on vielä pitkä matka... Lisäksi kärsin kilpirauhasen vajaatoiminnasta, mikä puolestaan on tuonut kiloja ja on hidasteena painon putoamiselle.Karppausta kokeilin vuosi sitten näillä kiloilla ja 8kg putosikin pienessä ajassa.Siihen sitten pysähtyi vaikka mitä yritin :( Nyt kilot ovat tulleet takaisin ja ajattelin kokeilla jos Nutriletista olisi apua.Liikuntaa en oikeastaan harrasta lainkaan, mutta kun saisi painoa putoamaan, niin ehkä sitten jaksaisikin.Etelänmatka siintää joulukuussa ja tavoitteena olisi saada sitä ennen kiloja pois niin paljon kuin mahdollista.Sitten taas tammikuussa ruotuun, työmaata riittää kyllä ;)

    • NutriKikka

      Kiva saada uusia joukkoon.

      Mä en ole päässyt liikkumaan pariin viikkoon. Sää ei suosi. No kotona on kyllä laitetta, mutta niihinkään ei ole ollut mitään asiaa.
      Edelleen olen sen fkunssan jälkimainingeissa ja olo ei ole normaali vieläkään.
      Joo siis mulla on perussairaus taustalla mikä sit aina välillä rankasee kaksin verroin ja toipuminen hieman hitaampaa.

      Oli mulla muuutakin. Vanha vihkonen kertoi, että olen maaliskuussa 2012 painanut 90.2kg. Eli siitä on paino tippunut reilu 13kg.
      Tänään kaivoin vaate kätköistä farkut. Joo meni ne päälle silloin keväälläkin, kun nää on semmoset strech farkut. Ja nää on ollu mun lempparifarkut. Malli ja väri jne-
      Ja nyt ne on liian isot. Päällä ne on vyön kanssa, mutta tyhjää rakoa jää mahan ja napin väliin 2-3 nyrkin verran.
      Siis mä olen niin uskomattoman tyytyväinen. Urakkaa on vielä, mutta tämä oli ihana havainto.
      Tukan laitoin toisella tavalla, kuin yleensä. Uudenlainen meikki. Joo mulla on menoa, joten joutuu tälläytymään siksikin.
      Mä pidin näkemästäni peilikuvasta. Sieltä katosi ihan toinen nainen. Hoikka en ole vielä tosiaan. mutta se kivassti kaventunut ja pienentynyt näkemä oli IHANAA :)

      Oli pakko tulla tänne hehkuttamaan ja jakamaan tää ilo ja onni. Ja jos jollain tökkii ja tekee mieli heittää hanskat tiskiin niin jos tuosta on jollekkin jeesiä niin asia on vielä parempi.
      Kiitos.

    • Merkkari46

      Täälä alkoi naisten vaivat eilen ja paino aamulla 94,4kg eli 700g tullu vuorokaudessa plussaa, näin se paino heittelee..
      Ketuttaa, mutta kun tietää mistä johtuu niin ei paniikkia. Toivottavasti huomenna olis turvotukset lähteny

    • Merkkari46

      Ei näyttäny vaaka paljoo parempia lukemia, 100g vaan putonu paino eli 94,3kg on tänään. Viikonlopun syömiset ja juomiset varmaan vaikuttaa kuitenkin kun ei toi vatsa ole pariin päivään toiminu ja yleensä toimii joka päivä.

    • NutriKikka

      -400g.
      Joo tuo mun mahakan toimiminen. Normaali on sellainen 2 kertaa viikossa.
      Jossain vaiheessa tätä hommaa toimi joka päivä.
      En ole ainoa suvussani jolla on tämmöinen harvemmin toimiva maha.
      Sit taas on se toinen ääripää, että jos jännitän jotain niin sit toimii maha todella hyvin:)
      Ei oo mitään oireita kuitenkaan. Siis siitä et toimii harvoin.

      Juu niin eilen tuli lisää kokeltua vaatteita kätköistä. Kyllä oli hyvä mieli.
      Keväällä ostin vaatepaketin, jossa oli joukossa muutamat ihanat caprifarkut.
      Silloin, kun ne sain niin hyvä et sain ne vedettyä vyötärölle. Nyt ne meni ihan heittämällä päälle. Parasta tässä oli se et olin ajatellut, että nuo caprit pitää mahtua päälle joulukuun matkalle. Ja jesh ne menee:)
      Kohtahan nekin on vaan liian isot..

      Tästä on hyvä jatkaa.

    • NutriKikka

      -400g. Paino nyt 76.4 kg.
      Mahakin toimi taas:) Hyvin taas rullaa painoa alas. Tyyytyväinen olen.
      Jos menis hakemaan kahvia ja aamujuoman. Tässä ollut parina aamuna niin kiire, että on unohtanut aamujuoman. Ekan juoman ottanut kello 12-13.
      Ja jumpe kun ei ole edes ollut nälkä. Ei ole maha kurninut vinkiksi, että juomaa.

    • Merkkari46

      Paino sama kun tiistaina eli 94,4kg. Ei ymmärrä, luulis että turvotukset olis jo poistunu ja kun vatsakin taas toimii. Vuosi sitten pääsin tähän samaan lukemaan ja sitten tyssäsi, olisko tämä sitten taas se lukema missä jumittaa jonkun aikaa ja sitten taas alkaa laskee reippaammin? Nooh.. sinnikkäästi vaan jatketaan niin jospa se lasku suhdanne taas joskus tulee

    • NutriKikka

      500g.
      Joo en ihmettele. Eilen tein elämäni ekaa kertaa mutakakkua. Maistoin juu. Enkä ees isoa siivua. Sitten tein kalamureketta ja maistoin.
      Ei se pajoa vaadi, kun heti rankasee.

      Merkkari: Sitkeesti vaan. Kyllä se siitä.

    • NutriKikka

      -200g.
      Kaikista pompuista huolimatta mä olen pysynyt tekemässäni painotaulukossa.
      Eli viikko ja kk tavoitteet yms.
      Aloin jo pohtimaan, että olenko tehnyt sen liian väljästi.
      Toisaalta taas jos olisi tilanne ettei millään pysy siinä niin miten se nakertaisi motivaatiota. Ja tulisi tilanne et seuravalle viikolle olisi asina vaan isompi urakka kirittävänä.
      Tekemässäni taulukossa mulla siis menee kolmessa kastissa viikkotavoitteet.
      Siellä on 1,0kg, 0,8kg ja 0,5 kg satseissa. Ja ideana on ollut et johonkin niihin kolmesta on osuttava viikottain.
      Välillä on plussaa ja sit taas mennään alaspäin et huih. pääasia et suunta on kuitenkin alas viikottain. Niillä eväillä mennään.

    • NutriKikka

      -600g. Nyt mä painan 76.1 kg.
      Aika jännä juttu. En muista olenko kertonut, mutta aamuin ja illoin käyn puntarilla. Ja kirjaan tulokset vihkooni. Ja koskaan ei voi tietää mitä yön aikana tapahtuu.
      Heittelyt on nimittäin aika suuria. Tarttisko kaivaa kristallipallo esiin:)
      No näillä taas mennään. Huomenna alkaa taas uusi viikko.
      Tsempit kaikille!

    • Merkkari46

      Rupeshan se paino taas putoomaan, tänään 93,8kg. Alkaa maaginen 90:n raja häämöttää, siitä onkin yli 4 vuotta kun olen sen alle painannut

    • NutriKikka

      100g.
      Aika jännää. Nimittäin olen usean päivän ajan nyt "syönyt" ihan samoin. Siitä huolimatta aika hassut painosahaukset.

      Hienoa Merkkari46. Antaa kummsti motivaatioita, kun se paino sit alkaa tippumaan.
      Ja omat rajat lähenee ja ne on alitettavissa :)

      Tää on kova tää purkaminen tänne. Sekin motivoi, kun tänne tilittää tulokset.
      Omaan vihkoon kirjatut tulokset voi aina viskoo kaapin perälle:) Täällä ne on ja pysyy ja on sillain esillä. Hyvällä tavalla.

      Se on muuten uusi viikko taas alkanut. En ole edes laskenut/katsonut, että monesko.
      Onnistumisia kaikille.

    • 7. viikko alkoi, muutos viime ma:sta -3kg, 6kg ensimmäiseen tavoitteeseen.

    • Merkkari46

      newtri: sullahan paino putoo vauhdilla, hienoa :)

      Täälä aamu punnitus ilahdutti suuresti kun näytti pienempiä lukemia, paino nyt 93,5kg

    • NutriKikka

      200g. On taas hieman ihmeissään. Periksi ei anneta.

      Newtri:llä menee todella hyvin.

    • Joo olin ihan ihmeissäni kun edellisellä viikolla lähti vaan se vajaa kilo ja nyt noin paljon... jännittää seuraava punnitus :)

    • NutriKikka

      -300g.
      Ollaan taas tilanteessa, että ei meinaa millään antaa alittaa seuraavaa lukua:)

    • Merkkari46

      Kylläpäs paino alko tippumaan reippaasti, tänään tasan 93kg.
      Vaakassa on uudet patterit et ei luulis valehtelevan. Kumma juttu muuten nuo patterit, mun vaakaan menee nappipatterit, ennen oli vaan yksi, nyt kun ostin uusia kahden kappaleen paketin niin ne oli niin ohuita että eihän se vaaka sillä yhdellä suostunu toimimaan, piti laittaa toinenkin

    • NutriKikka

      -300g eli 75.8 kg.
      Puntarin patterit..joo meillä, kun edellinen vaaka sano patteinsa osalta suhteen irti niin hommattiin kanssa uudet. Eipä se sit kuitenkaan enää toiminut. Joten muuta ei voinut, kuin käydä ostaa uus vaaka.
      Aikaisemmin sitä on ostanut likimain ekan mikä on vastaan tullut. Nyt kyllä katsottiin tarkkaanmikä otettiin.
      Ja digitaalinen ehdottomasti.

      Viikonloppuna on juhlat tiedossa. Juomista en aio siellä harrastaa. Syödä minimaalisesti.

    • Merkkari46

      No nii, paino tänään 93,5kg. Puoli kiloa noussu eilisestä, en kyllä yhtään ihmettele, vatsa ei ole taas toiminut ja eilen ei tarvinnu käydä pissallakaan montaa kertaa. Siitä on yli tunti kun sängystä nousin ja vieläkin on käsissä peitosta jääneitä uria, et nestettä on kertyny

    • Merkkari46

      100g miinusta ja selvästi nestettä keränny kun taas on käsissä peiton uria. Jospa ilalla sauna laittais nesteet liikkeelle.
      Tuli sitten ensi lumi tänne.. En sitten kattonu yhtään ikkunasta ulos, rocksit jalkaan ja pihalle koiran kanssa, yllätys yllätys.. lumi maassa ja rocksit täys lunta, nyt sitten varpaat jäässä :)

    • NutriKikka

      100g, mutta ollaan alle 76 kg. Joo se talvi tuli.
      Onneksi on talvirenkaat autossa alla. Tosin ei paljon lohduta, kun tietää,että siellä moni meneekesärenkailla. Ja joilla se ajotapakin sitten edelleen kesäinen. Ei hyvä.
      Eilen tuli muuten mitattua vyötärö. 80 cm.
      Näillä jatketaan. Viikonloppu ja juhlat..ou nou.

    • yritetäänparhaamme

      En ole tänne kirjoitellut nyt kun en enää täysnutraa. Välillä töissä ottelen jonkun pussukan jos ei muuta evästä ole. Leivän oon vaihtanut tuohon minihiilariin, mikä on todella hyvää leipää ja annoskokoja oon pienentänyt ja karkit yms ovat jääneet tosiaan siihen jouluunasti pois. Tällä on nyt pysynyt tuossa 67-68 kilossa.
      Jos ei olisi tää kylmä talvi alkanut, niin voisin taas pari viikkoa pussutella niin saisin nuo loput 5kg poies... mutta eiköhän ne tälleen hitaamminkin lähde, kunhan jaksaisi liikkua samaan tahtiin kun kesällä :)

      mutta juu tsemppiä kaikille!

    • Merkkari46

      Ei uskalla mennä vaakalle ennen huomista.. isäntä pyys eilen itse tehtyjä sämpylöitä niin minähän leiposin ja söin itsekkin kaksi.. katsotaan huomenna mitä vaaka sanoo

    • Merkkari46

      Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni, vaakan lukemat 94,3kg. On se aika jännä juttu.. kun suuhuni laitan jotain mikä sisältää vehnää niin sitten on koko aika sellanen tunne että piäisi taas syödä jotain, väsyttää koko aika, paleltaa ja nestettä kerääntyy. Eilen kun menin nukkumaan, otin sukat pois jalasta niin nilkoissa oli hirveen syvät ja kipeät urat. Nyt on pysyttävä ruodussa että pääsee taas hiilari himosta eroon ja kun siinä pysyy niin tiedän että ylimääräset nesteet lähtee äkkiä

    • NutriKikka

      Parin päivän hiljaisuus täältä. Oli ne juhlat sun muuta.
      Paino tänään 75.2 kg. Se tarkoittaa loppupeleissä 1 kg viikossa.


      Merkkari46: Tuo on aika pitkälle niin et jotain ottaa vähän niin tuntuu et suoli huutaa vaan lisää ja lisää.

      Jatketaan tästä taas.

    • Eve79

      Hei!
      Huolitaanko tänne uusi nutraaja mukaan joukkoonne? Aloittelin tänään nutrausta ja vertaistuki olisi paikallaan.. Ajatuksena oli että söisin sen 5 pussia päivässä, ja lisäksi hedelmiä ja marjoja jos en pelkillä pussillä pärjää. Päivittäin myös jonkinasteista liikuntaa. Jo on kumma jos tällä ei kilot ala tippumaan. Pituutta 160cm ja painoa tänä aamuna 88,8kg eli huh huh.. aivan liikaa. Uusia vaatteita en osta ja vanhat puristaa =( eli asialle on vaan yksinkertaisesti tehtävä jotain. Mites te muut menettekö täys vai osa nutrauksella ja paljon kiloja tippuu n. viikkoon. terv. Eve79

    • NutriKikka

      Mukaan vaan uusia, Aina mahtuu joukkoomme,
      Mä taidan olla vähän sekanutraaja:)
      Eiliseen -100g. Kyllä se maaginen luku 75 pian alitetaan. Ollaan ihan hilkulla :)
      Paino heittelee välillä rajustikin viikon sisällä, mutta melkein tasaseen tiputus on noin 700-800g.
      Toisinaan saattaa olla se kilokin. Mutta tosiaan ne heilahdukset aina vaikuttaa.
      Plussatulokset tietenkin välillä harmittaa. Jos oot ollu oikeesti tunnollinen nuun ihmetyttää. Jos taas itsellän jolain tavalla osuutta asiaan niin sen kestää.
      Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen. Varsinkin, kun on selvinnyt mitä olen painanut maaliskuussa.
      Ja kuvia, kun katselee niin eron huomaa.
      Puolisoni on saanut paljon kommentteja hoikistumisestaan. Hänestä huomaa, Jopa minä, joka näen häntä 7 päivänä viikossa.
      Se, että puoliso on mukana tässä touhussa on suuri tuki ja turva.

      Tsempit kaikille tähän viikkoon taas kerran. Hyvin tää etenee, kun tännekin saa purkaa. Väillä paino jumittaa, välillä plussaa ja sit taas menee alas.

      Periksi ei anneta.

    • Merkkari46

      Eve79: Tervetuloa mukaan. Osa nutrauksella mennään täälä, välillä on paino tippunu 1,5kg viikossa ja välillä tulee plussaa, mutta pääasiahan on että alaspäin mennään.

      Nyt ei vaan täälä riitä ymmärrystä. Pysyin eilisen ruodussa vaikka leipä pyöri mielessä koko päivän, silti paino vaan nousee. Vaakan lukema 94,7kg, ei helkutti.. nyt menee hermot

    • Merkkari46

      Eilinen päivä meni vallan mainiosti syömisten osalta, lukemat tänään 94,2kg. Vatsa kyllä tuntuu turvonneelta. Vuosi sitten laitoin vyöhön uuden reiän 3 sentin päähän viimeisestä ja nyt tuntuu siltä että vyö on liian löysä, et kyllä niitä senttejä on lähteny.

      NutriKikka: hienoa että sulla on mies mukana tässä projektissa, helpottaa kummasti..
      Mun miehellä ei ole kiloja mistä tiputtaa, mutta onneksi voin välillä olla päiviä niin ettei tarvitse kokata kun hän käy päivällä töissä syömässä ja iltasin tykkää syödä hampurilaisia ja lihapiirakoita, eikä minulla tule mitään himoja niihin

    • NutriKikka

      -500g. Jihuu taas vaan. Nyt painetaan 74.6 kg.
      Tässä alkaa tuntuu siltä, että tuo viikonlopun juhlissa rellestäminen on antanut uutta potkua kropalle.

      Ja kyllä se miehen mukana olo on iso juttu. Niin molemmille, kuin se et on toisen tukena. Ja luohan se sitä pientä kilpailua :)

      Niin sitä joutuu tässä pohtimaan nyt sen uuden välitavoitteen. 75.0 kg oli se edellinen rajapyykki.
      Nyt tuntuu hyvältä ajatukselta ottaa luku 73.0 kg.
      Parin kilon satsein tuntuu hyvältä nyt. Se on helppo tavoite sikäli, ettei ole liian kaukana tavoite. Helpottaa saamaaan sen onnistumisen tunteen.

      Onhan sinne toivepainoon vielä matkaa, mutta aivan turhaa ottaa isoja etappeja. Alkaa nakertaa ja harmittaa sitten vaan enemmän, Se kaukaisuus ja sit jos alkaa laskemaan, että monta kiloa vielä.
      Nää välietapit on tän kaiken suola. Ne onistumiset. Ilman niitä tästä ei varmaan tulisi mitään.
      Eikä ole mielestä päässyt unohtumaan, että pian on matka ja se joulukin.
      Sieltä aivan saletisti tulee kiloja takaisin. Sen on sen ajan murhe.
      Ja siihen, kun varautuu jo taas etukäteen niin ei tunnu niin maailmalopulta.

    • Merkkari46

      Huomenta!
      Nesteet on nyt selvästi lähteny liikkeelle. Eilen sai ravata vessassa yhtenään ja lukemat onkin tänään 93,7.
      Välietapit on kyllä hyvä, mulla seuraava etappi on rikkoa 90:n raja. En ota turhaa stressiä sen saavuttamisesta. Olen ajatellu jouluksi sen saavuttamista, mutta jos lähtee enempi niin se on vaan plussaa ja kun näin paljon paino välillä heittelee ja repsujakin välillä tulee niin on mun kohdalla parempi laittaa ne tavotteet pidemmälle aikavälille.

    • NutriKikka

      Huomenta täältäkin.
      Plussalla heitti sitten tänä aamuna. 300g.
      Yrittää taas ymmärtää kehoonsa :)
      Kyllä se tästä. Ihan niin kuin aina ennenkin.

      Se on muuten marraskuu

    • Eve79

      Hei vaan kaikille!
      Kiva että huolitte joukkoonne. Mulla nämä muutaman päivät on mennyt aivan persuksille, mutta en luovuta.. nutrilet -patukalla olen korvannut pääateriat mutta muuten mennytkin ihan harakoille tämä homma. Ei auta on vain otettava itseään niskasta kiinni ja ryhdistäydyttävä. Liian tiukat vaatteet muistuttaa asiasta ja uusiahan ei osta, ainakaa isommassa koossa.
      Tilasin ison satsin nutreja vekkokaupasta ja paketti odottaa hakijaansa.
      Itselleni olen asettanut tavoitteeksi, että menen 2kg tiputuksien mukaan. Urakka on iso ja mulla motivaatio kestää paremmin kun tavoitteeseen ei ole niin pitkä matka. Toivon ja odotan että jouluun mennessä lukema alkaisi 7, mutta en lannistu jos ei ala seiskalla.
      liikutteko muut miten paljon ja mitä muuta syötte kuin nutreja? (te jotka osa nutkraatte)
      Mä olen aina ollut niin älytön herkkujen perään. Täytyy vaan tehdä itselleen täydellinen stoppi herkkujen suhteen. Tässä mietteitä tälle päivälle ja taidan lähteä paketin hakuun. terv.Eve

    • NutriKikka

      -100g :)
      Nyt tätyy sanoa, että omalla kohdalla toi liikunta on jäänyt. Muutoin ei ollut juus muuta, kuin kävelylenkkejä miehen kanssa 30 min-1h.
      Ja kuntopyörä. 10 minsan satseissa.
      Mä olen kyl aika sekanutraaja. Menee päiviä et pusseilla yms nutreilla vaan.
      Ja sit osin pusseilla ja patukoilla. Tai sit juomat salaatti.
      Tai juomat ja 2-3 hapankorppua leikkeleellä ja minilättää. Tai 1 omena/åäärynä päivässä.
      Tosin on sitten ollut näitä juhlia ja siellä on syöty mitä tarjolla on. Kalorimääristä olen vaan tarkempi.
      Fiiliksen mukaan menen pääosin. Ja huolehdin siitä, että vointi on hyvä.

      Jos on tullut tilanne et on menny vähän yli niin se pitää vaan unohtaa. Uus päivä ja uus meininki ajatuksella.
      Mä olen positiivisen yllättynyt itsestäni, että olen päässyt näin pitkälle.

    • Eve79

      Huomenta vaan!
      Aamupalaksi suklaapirtelö ja kahvi nautittu. Tästä se sitten lähtee.. Eilen tosiaan hain tilaamani paketin, jossa oli tuota suklaapirtelöä ja kanakeittoa ja noita patukoita. Nämä taitaa olla ainoat, jotka pystyn syömään ilman irvistelyä =)
      Huvikseni kävin tänä aamuna vaa'alla ja onneksi paino ei ole noussut vaan pysynyt samana vaikka tuossa muutama päivä menikin ihan persuuksilleen, mutta nyt uudella tarmolla.
      Itselläni kans jäänyt tuo liikunta liian vähälle. Teen kolmevuorotyötä ja työmatkoihin menee jo vajaa tunti, tuntuu että aika ei vaan kaikkeen riitä. Kotona vielä kaksi alakoululaista. Olen nyt pyrkinyt siihen, että yrittäis edes lenkillä käydä useampana päivänä ja on vaan jostain sitä aikaa järjestettävä, koska pelkällä ruokavaliolla ei pitemmän päälle painoa saada kohillaan pysymään.
      Omat ateriat olen suunnitellut niin , että tässä kotona ollessa syön noita pusseja, aamulla suklaapirtelö ja ruuaksi kanakeitto, töihin otan sit patukan kun en jaksa siellä pussien kanssa pelata. Lisäksi juon vähäkal. mehukeittoa, vissyä ja jos nälkä oikein pääsee yllättämään niin otan hedelmän, tässä minun sotasuunnitelmani =) mukavaa päivää kaikille! terv.Eve

    • Merkkari46

      Paino tänään 93,4kg ja se viikonloppu taas edessä, toivottavasti pysyn suhtkoht ruodussa. Mulla aamut ja päivät menee aikalailla nutrien ja kahvin voimalla, illalla sitten syön ihan kotiruokaa jonka kanssa reilusti salaattia, jos illalla vielä tekee jotain mieli niin yks ruisleipä jollain kevyellä päälisellä.
      Liikuntaa ei tule paljoa harrastettua, mitä nyt koiran kanssa käy kävelyllä. Eilen kyllä tuli huhkittua kun tuli kuorma polttopuita pihaan, siinä meni pari tuntia kannellessa ja nyt on kaikki lihakset kipeenä.

    • NutriKuukkis

      Hei, täällä (huomenna) alotteleva nutraaja. Tilasin jostaki nettikaupasta 20 päivän pakkauksen, mutta ei siis min-kään-lais-ta ohjeistusta, että miten niitä pitäis yhistellä tai muuta?!

      Paketissa oli siis noita "makeita" pirtelöitä, kasvis- ja kanakeittoa (kaikkia siis se 15 ps paketti) ja kahta eri makusta pastajuttua yht. 10 pussia. Siis kymmenen. Joka on puolet kahestakymmenestä.
      Muissa tuotteissa on kaloreita keskimäärin 120 kcal, mutta noissa pastoissa n. 290 kcal. ELI jos syön 5 pussia (pirtelöä keittoa) päivässä, se tekee 600 kcal päivässä. Monet täällä puhuu 800:sta? Se on ilm se maximiraja?

      Mitä muuta siis voi syödä/juoda? Kahvia (vain mustanako?) ja sitten mitä muistan lukeneeni, että sipulia, kukkakaalta, parsakaalta.... mitä muita kasviksia vai "ihan mitä vaan"ko? Mites esim. kurkku tai porkkana, niiden rouskutteluhan tuntuis kerrassaan makealta ;)?
      Voiko niitä kasviksia syödä "mielin määrin" vai vain pikku annoksina?

      Ja te, jotka olette pidempään nutranneet: oletteko lääkärin valvonnassa vai omin neuvoin liikenteessä?
      Mistä ostatte lisäsatsit Nutriletteja, ihan sitä mukaa kaupasta kun tarvitte vai tilailetteko aina esim. tämmöisiä "20 päivän kuureja" tms.?

      Oletteko harrastaneet "paljon" liikuntaa nutrauksen ohessa? Mietin vaan siltä kannalta, kun kalorimäärät jää päivässä muutenkin niin pieniksi ja itse olen vauvan kans kahestaan, niin kuluttaako siinä sitte kaikki virtansa jos urheileeki paljo/jonkin verran siinä ohessa? Että tyyliin pyörtyy tänne, eikä kukaan soita apua :D

      Ainaki tuommosta lihaskunto-kotijumppaa ajattelin jonkin verran. Käsipainot/kahvakuula on tosin vielä ostamatta. Jumppavinkkejäki kaipaisin - kahvakuulailu esim. näyttää tosi mukavalta ja tehokkaalta, muttei aavistustakaan miten homma toimii ;)

      Kaikki neuvot ja tsempit on tarpeen, ja yllämainittuihin kysymyksiin vastauksia ;)

      • NutriKikka

        Tervetuloa Nutrikuukkis.
        Täällä tai tässä ketjussa on monenlaista nutraajaa.
        Ihan alkuun suosittelen lukemaan ne kaikki ohjeet siitä paketista. Ja käymällä esim nutrilettin sivustolla.

        Itse on tässä ihan omin päin menty. Omaa vointia seuraten.
        Ja olen lähinnä sekanutraaja,
        Mitä olen lukenut niin aika moni täysnutraaja menee siinä 550-800 kcal per päivä.
        Itse sanoisin, että aloittele rauhassa ja kuuntele oman kehon vointia. Aloittaen kaiken uuden sitten rauhassa, Liikuntakin.
        Nutrilettin /ja myös muiden taitaa olla mainittuna nettisivuilla ne sallitut rehut.

        Kahvia juon itse mustana. Jos käyttää maitoa niin kannattaa huomioida se laskiessa kaloreita. Maidostakin kertyy äkkiä kaloreita. Onko se tilkka maitoa oikeasti tilkka vai sujahtaako kuitenkin puolen desin verran.

        Olen ostanut tuotteita pääosin noista marketeista ja halpiskaupoista, Jotain myös tilannut netistä. Tarjouksen perässä juoksija :)

        Tosiaan siis painotan, että aloita rauhallisesti. Ja se oman voinnin seuraaminen.
        Hyödynnä netin tieto. (nutrilett, allevo, natrurdiet, modifast) noilla hakemalla saa ja löytyy paljon tietoa.
        Ja huomaa, että niissä tai noissa mainituissa tuotteissa on eroja.
        Tsemppiä kovasti!
        Niin ja jos tuntuu siltä, että nälkä huutaa niin ota ylimääränen pussijuoma tms.
        Repsahduksia saattaa tulla. Jos tulee niin seuraava päivä on uus.

        t. NutriKikka


    • NutriKikka

      Viikonlopun saldo 300g.
      Yllättäen viikon saldo se samainen -300g.
      Ihmeen vähällä olen selvinnyt. Viikoloppu meni aika lailla penkin alle.
      Juur, kun oli päässyt itseään kehumaan. No juu ei auta itku markkinoilla. Uusi viikko ja uudet kujeet. Ensi viikonloppina vain isänpäivä :)

    • Eve79

      Huomenet!
      -300g tältä viikolta. Odotin kyll parempaa tulosta mutta ehkä ensi viikolla sitten. Tosiaan teen kolmevuorotyötä ja olen huomannut kun iltavuoron jälkeen aamusta mittaa niin ei välttämättä ihan totuutta vaaka näytä, vaan osa turvotusta. Töistä tullessa juon kumminkin vielä nestettä mikä näkyy sittten aamu punnituksessa.
      Tällä viikolla ajattelin ottaa tiukemmin ja patukat jätän vain hätävaraksi ja meen pääasiassa pusseilla.
      Itse olen tilannut netistä isomman satsin kerralla tuotteita, koen sen helpommaksi tavaksi kun juosta kaupoissa.
      Tänään sitten viettelen yhtä vapaa päivää ja käyn lenkillä ja poljen crossaria sen 20-30 min.
      Mun pahin kompastuskivi taitaa olla ne herkut ja niistä erossa pysyminen. Tein sopimuksen itseni kanssa ja herkut sivuun ja sitten kun tulee todella tiukka paikka niin kahvin kanssa otan nutrilett toffee patukan paloja. (pilkon patukan pieniksi paloiksi, " jotenkin tuntuu että saisi herkkutella enemmän") tosin koko patukaa en syö. Toinen mikä korvaa minun makeanhimoa on sokeriton mehukeitto. Lisäksi syön myös magnesiumia, joka vie makeanhimoa pois.. terv.Eve

    • Eve79

      hei!
      Pakko oli tulla hehkuttamaan, on niin mahtava fiilis =) tänään vaaka näytti 87,2 eli 1,2kg miinusta elisestä. Joten elilinen tulos ei pitänyt täysin paikkaan niin kun arvelinkin.. tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ensimmäinen välitavoitekin kohta saavutetaan. 5 pussia olen syönyt päivässä, eilen tosin pilkoin patukan kahvin kanssa. Lisäksi poljin crossaria puol tuntia. Kyllä tämä motivoi liikkumaan. Tsemppiä kaikille! terv.Eve

    • NutriKikka

      -400g.
      Alkaa viikonlopun paineet olla ohi.
      Hienoa Eve79 :)

      Kyllä tää tästä taas. Mä olen jotenkin ja onneksi pystynyt skippaamaan kaikki pikkujoulut. Eipä ole sellaiset kiusana.
      Jää vaan matka ja joulu :) Niistä tuleepi plussaa, mutta sen, kun jo nyt tiedostaa niin ei tunnu itsestä niin pahalta. Vielä ainakaan.
      Niihin on vielä hieman aikaan, joten ne saa jäädä tuonne ajatukseksi vielä hetkeksi.

      Tsempit taas kaikille!

    • NutriKikka

      100g.
      Yrittää taas ymmärtää. Nooh näillä mennään.
      Tässä kaikessa rytinässä niin vaatekoko on muuttunut. Mukavasti pienempään suuntaan.
      Entinen 44/46 koko on nyt aika tasasesti 40.
      Ei huono ja matkaa kuitenkin vielä on.

      Tosin jo entisestä kokemuksesta niin muutamassa vaateketjussa en ole käynyt. Niillä on olleet aika pienet mitoitukset.
      Niissä on aina saanut ottaa 1-2 numeroa suuremman.

    • Merkkari46

      Hei vaan kaikille uusille ja vanhoille nutraajille.
      Viikonloppuna paino pysy samoissa lukemissa, mutta tänään yllätti.. paino nyt tasan 93kg eli sama kun joskus 2 viikkoo sitten. On se kumma ettei taho seuraavalle kilo lukemalle päästää, mutta jos vaikka huomenna :)

    • NutriKuukkis.

      Kolmas päivä takana! Nyt tuntuu jo ihan siedettävältä, eilen oli sekoboltsiketutuspäivä ;)

      Kauan te muut olette nutranneet ja paljonko laihtuneet? Kuinka pitkästi on vielä tavotteeseen?

      PS Osaatteko sanoa "pilaako" nuo Nutrilett pastahässäkät ketoosiin pääsyn vai onko neki siihen suunniteltu? TOSIN, tuntuu kyllä että olen jo päässyt tai pääsemässä ketoosiin, koska nälkä ei ole enää tänään vaivannut.

    • NutriKikka

      -500g.
      Mä aloitin nutrailun...ööh 3kk sitten. Koska tää ketju on aloitettu :)
      Sekanutrailija, kun on ja noita juhlia yms tohon matkalle niin tulokset ei sillain nutrailijalle tyypillisiä.
      Mutta noin maaliskuusta on paino tippunut 16kg. Nutrailun aikana 9kg noin.
      Onhan tässä matkaa vielä tavoiiteeseen. 6kg siihen, että olisi omalle pituudelle ylärajoille.
      Kyllä sais paino tippua vielä 10-15kg. Suunnitelmissa sinne jonnekkin 55-60kg välimaastoon.
      Ei taida ketoosia tulla noilla pastajutuilla.
      Tosin se nälkä ja näläntunne katoaa aika nopeasti. Ja yllättävän nopeesti tulee se , ettei jaksaisi syödä entisiä määriä.
      Paino jumittaa välillä. Toisinaan iskee plussaa. Ja ne plussat harmittaa silloin jos tietää, että on itse oikeesti ollut tunnollinen.
      Sit jos on taas itse aiheuttanut plussan niin sen kestään.
      Välillä tulee tilanne ettei paino tipu millään. Ja sit, kun ollaan käyty lounaalla tms niin se oikean ruoan syöminen tuntuu herättävän kropan uudelleen vauhtiin.
      Tässä on tosin nyt ollu noita lounaita, juhlia ja illallisia. Ei tarvis olla taas vähään aikaan. Vaan tuo isänpäivä tulossa. Yrittää siitä selvitä kunnialla jotenkin.
      Saa nähdä muuten miten käy. Mies on tossa piakkoin lähdössä lyhyelle matkalle.
      Ja ennen entinen minä on syönyt ikävissään. Nyt ei voi syödä. Ei, ei ja ei.
      Menkööt sitten, vaikka pusseja muutama extraa.
      Meidän yhteinen matka lähenee ja sinne on tavoitteet. Kylläpäs ne tuntuu kaukaisilta :)
      Ei vaan, mutta kyllä mä olen tyytyväinen tähän urakkaan. Miettien mitä maaliskuussa on painanut ja mitä se peili on näyttänyt. Tai mittanauha vyötäröstä.
      Jokainen lähtenyt gramma on edistysaskel parempaan.
      Periksi ei anneta.

      Sitä seuraavaa lukemaa alittaen ja odottaen :)

    • Merkkari46

      ei suostu vaaka siirtymään seuraavalle kilo luvulle, tänään samaa näytti kun eilenkin. Harmittaa kun olen kuitenkin samanlailla syönyt koko viikon.

      6,6kg on nyt paino putonut nutraillessa, mutta parempi sekin kun ei mitään ja kun joskus pääsen sinne 7 alkavaan lukemaan niin katselen sitten lopullista lukemaa

    • NutriKuukkis.

      Hei Eve79, tuli mieleen, että varmaan hedelmää ei kannattais ottaa (niinkuin jossakin tuolla aiemmin kirjoitit), ainakaan jos ketoosiin haluaa päästä. :)

    • NutriKikka

      -100g.
      Tiukassa istuu uuden luvun alitus. Oikein loistavaa tietenkin just näin ennen tuota tulevaa isänpäivää :)
      Näillä jatketaan. Aamukahvia ja tetra juomaa.

    • Merkkari46

      Tää aamu ja viikonloppu alkaa hienosti, vaaka on yhteistyö halunen ja näytti 92,8kg.

      Tuola jossain ketjussa joku kirjoitti että "miten palkitsette itsenne kun olette saavuttanut tavotteen?"
      Vaikka siinäkin on palkintoa tarpeeksi että olo kevenee, eikä ylimääräset kilot enää rasita kroppaa niin paljon niin parit sellaiset farkut odottaa kaapissa joihin pitäisi sopia 2-3kg jälkeen ja odotan sitä päivää, alkaa nykyiset housut lötköttää niin ikävästi, varsinkin jaloista ja takamuksesta.
      Mulla ei ole yhtään villapaitaa ja tuli sitten eilen kaupassa kateltua yhtä tosi nättiä, mutta päätin että en osta ennenkö paino on alle 90.

    • Eve79

      Huomenta täältäkin!
      just kun sai itsensä vauhtiin ja paino alkoi tippua kohisten niin eikös minun ihana anoppi kanna meille herkkuja!! ja mähän en pysty niitä vastustamaan vaan oli pakko maistaa itse tehtyjä sämpylöitä, tiikerikakkua, pullaa... nyt tässä asennoidun taas tiukempaan linjaan...
      Nutrikuukis: en pyrikään ketositilaan, vaan menen asenteelle "miltä minusta tuntuu" ja minullakin tuntuu olevan noita juhlia ja milloin mitäkin niin helpompi on välillä ottaa rennommin ja vaikka liikkua enemmän... Itse olen aikoinaan ollut ketositilassa ja tiputtanut sillä 7kg painoa. Minusta on vaan helpompi mennä tällä tavalla nyt.
      Merkkari 46: minulla myös odottaa kaapissa muutaman farkut pitäjäänsä, siinä minulle palkintoa riittävästi =) Mulla myös että en osta yhtään ainutta uutta isompi kokoista vaatetta ja paino oltava siellä 80 luokkaa ennen kuin jotain ostan...

    • NutriKikka

      -500g. Eli nyt painoni on 73.5 kg.
      Uudella luvulla mennään. Kunnes huomenna iskee isänpäivä aterioineen.
      Palkitsemisesta: Onhan tässä palkintoa, kun paino tippuu. Itse saa olla tyytyväinen, että tähän oikeesti pystyy. Ja sitten, kun ollaan siellä maalissa niin saada se paino pysymään - parin kilon säteillä.
      Ja on sitä täälläkin vielä kaapissa vaatteita mitä on käyttänyt joskus ja ne ei nyt ihan mene päälle.
      Ja joutuuhan sitä sitten ostamaan uusia vaatteita niin sekin palkitsee.
      Ja palkinto päästä telttaosaston vaatteista normaalikoon osastolle :)
      Ehkä kuitenkin kaikista suurin palkinto ja samalla se mikä tässä on motivaatiota pitänyt yllä niin on tuo yksi matka mikä on ens vuonna.
      Siihen on satsattu. Ja sitä odotellaan.

    • Merkkari46

      -300g eilisestä.
      Meillä ei niitä isänpäivä lounaita ja kakku kahveja ole kun ei minulla ja miehellä ole kummallakaan isät ja isoisät elossa, eikä miehellä ole lapsiakaan, mutta hyvää isän päivän odotusta niille joilla sitä vietetään

    • NutriKikka

      Plussaa ja plussaa,
      Eilen en ehtinyt käydä täällä. Kahtena aamuna nyt plussaa.
      Eilen aamulla 200g. Jota en taas ymmärrä.
      EIlen oli isänpäivä ja tuli syötyä. Kakkua, leipiä, salaattia, pääruokaa.
      Rankasi plussalla ja reilusti 1,5 kg.
      Tulipahan nähtyä millaisen tuhon saa yhtenä päivänä.
      Luotan siihen, että muutamalla pussipäivällä päästään taas siihen missä oltiin.
      Tsempit kaikille uuteen viikkoon.

    • Eve79

      hei!
      Täällä myös plussaa!! 1,2kg mutta tämä oli odotettavissakin kun isänpäivää eilen juhlittiin myös täällä. No en ota turhia paineita vaan tiedän kun tästä taas herkuttelu loppuu ja pussittelu jatkuu niin paino tippuu kyllä..

    • Merkkari46

      Täälä kanssa plussaa 700g, mutta ihan johtuen naisten vaivoista.Toivottavasti menee parissa päivässä pois

    • moikka.
      mä suunnittelin alottavani nutrauksen huomenna,kun pystyn sen aloittamaan heti aamusta.pituutta mulle on kertynyt 158 ja painoa äsken punnittuna 67ja rapiat.paino ois tarkotus saada siihe kuuteekymmenee mut alemmaskin saa mennä.nyt sit kysyisinkin että kun olette repsahtaneet niin miten se teidän paino voi siis nousta niinkin "paljon"kuin vaikka tuo 1,2kg?mulla kun se ei nouse koko päivän aikana niin paljoa.tuleeko nutraukesta siis myös jotain ummetusta ym?vähän hirvittää se nutraus jos se paino vaan lähtee nousemaan eikä laskekkaan.

    • Nutrilett-Sanni

      Moi, minä olen kuusi päivää ollut nutraajana. Pari starttipakettia (All in One) takana ja huomenna alkaa sitten VLCD. Kirjoittelen blogia aiheesta http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/ ,jos kiinnostaa lueskella miten nutrausta aloittelevalla onnistuu.

      Mukava nähdä, että suurinosa saa painoa nutraamisella tippumaan, itselläni lähti 2,6 kiloa viiden päivän aikana. Ihan ok sekin, mutta vielä on pitkä matka maaliin, 17.9 kiloa tarkalleen :)

    • NutriKikka

      -600g.
      Vielä saa kiriä päästä siihen missä jo oltiin.
      Kiva saada uusia mukaan. Tervetuloa.
      Kyllä sitä äkkiä saa hurjia plussia. Ensin ollaan likimain täysin nestemäisellä linjalla ja sitten siihen puputat kaikkea muuta mahdollista.
      Päälle kaikki nestekertymät suolasta yms.
      Ja jo miettien ihan kalorimääriä niin ei mikään ihmeellinen asia.
      Itse en edes uskalla laskea sitä kalorimäärää mikä tuli vedettyä isänpäivänä.
      Normaalisti nutraillen se on siinä 550-800 haarukassa.
      Näillä eväillä taas mennään. Nutraillen ja se tuo tuloksia ja toivon mukaan pian ollaan siellä missä jo oltiin ja alle sen. Sitten ollaankin lomamatkalla taas keräämässä kiloja :)

    • Merkkari46

      -600g eilisestä tääläkin.

      Ja juu.. kyllä se paino voi heilahdella aika paljon. Kun ensin on poistunut nestettä ehkä usevampi kilo niin sitten kun syöt jotain hiilari pitoista tai suolaista niin nestettä kerää varmasti. Samaten jos et ole liikkunut aikaisemmin paljoa ja alat liikkumaan. Vessassa käyntien määräkin vaikuttaa, samaten naisten vaivat, puhumattakaan alkoholista joka viiveellä kerää nestettä. Mutta eipä niistä kannata pelästyä, eikä heittää hanskoja tiskiin ja vaikka yhtenä päivänä repsuja tulisikin niin ei se painon pudotus projekti siihen kaadu. Muutoma päivä niin ylimääräset nesteet on poissa

    • hei taasen.
      mulla eilisestä paino pudonnu 600g.eli nyt 66.5kg.enpä oo tehny viel nutrauksen eteen mitää,jättänyt vaan suklaapatukat väliin mut tiesinhän toki sen et ne on ainut syy mun lihavuuteen mutta näillä mennää.äsken otin sen "suklaan"makusen shaken,karmaiseva makuelämys mut voittaa tavallisen suklaan...jos ei muuten ni sillä kalorimäärällä.saapa nähdä kuinka kauan jaksan moista.söin kyllä tänään töissä omenaa ja jukurttia ja maitokaffettakin tuli vedeltyä.alkoholi ei tuota ongelmaa koska sitä en käytä enkä syö muutenkaan mitää pullaa ym vaaleeta leipää mutta...se kirottu suklaa on se paha paikka.sen jos joku sais pahalta maistumaa niin ois hyvä juttu=D

      • Nutrilett-Sanni

        Moi,

        uutena ja vastakokeneena kommentoin tuota suklaanhimoa, että passaisko sellainen, että joku sais sen suklaan maistumaan hyvältä, mutta se olis vähäkalorinen? :D

        Minä oon siis syönyt kaksi All in One kuuria ja mulla kävi niin ettei ensimmäisen päivän jälkeen enää maistanut sellaista sivumakua tuotteissa, vaan ne suklaapatukat maistui suklaapatukoille ja suklaapirtelö ihan suklaapirtelölle.

        Starttipaketissa se suklaapirtelöjauhe vielä sekoitettiin maitoon, niin kaakaota se oli. Toki join sen pillillä, enkä kauheasti makustellut ja purskutellut, mutta meni kyllä helposti alas. Joko siihen tottuu tai minun makuaisti on lähtenyt kävelemään omia polkuja :)


    • mun mielestä se shake maistu ihan jollekkin viljalle??tai jollekki vastaavalle.kyllä se alas meni mut olipahan kyllä kokemus=D.aikasemmin ajattelin et kyl tää tästä mut nyt ois kyl nälkä :( tai tekis mieli pureskella jotain..mitenhän paljon purkkaa saa syyä?

      • Nutrilett-Sanni

        Mietinkin mikä se sivumaku oli ensimmäisennä päivänä, niin viljahan se oli! :D
        Syö mieluummin kasviksia kuin purkkaa. Vaikka kurkkutikkuja pahemman pureskeluhalun tyydyttämiseksi, kurkkuhan on melkein pelkästään vettä.


    • mä kans meinasin et jotain porkkanaa tai vastaavaa ois hommattava,muutenkin kun oon purkkakoukussa tupakoinnin lopettamisen takia.tosin siitäkin tulee kohta vuosi täyteen mut purkkaa kun on niin kyllä siin tahtoo iso pussi päivässä mennä.jaa se sit oli vilja?työkaverit eilen ihmetteli kun sanoin että tekemäni jauhelihakastike maistui ihan lehmälle=D ei ne uskonut sitäkään kun sanoin että sitä paistaessa hais ihan navetta=D mut en pystyny syömää sitä kastiketta.ostin erehdyksissä sitä nauta-sikaa kun piti ostaa sika-nautaa.

    • -43 kg

      Se on soija joka siinä maistuu.

      Ja Modifast on sitten LCD-tuote, ei VLCD-tuote

      Tsemppiä!

    • NutriKikka

      -600g.
      Näin taas karisee ne isänpäivän synnit :)
      Kahvia ja aamujuoma. SItten voi jatkaa päivää.

    • Merkkari46

      -300g täälä, eli paino yt uusissa lukemissa 92,3kg

      Mitä niihin pussujen makuihin tulee niin.. jos ei taho mennä alas niin laittakaa vettä 3dl ja yks desi rasvatonta maitoa, antakaa seistä vähän aikaa ja sitten sekoitatte uudestaan. Tosin itselläni ei ole ollu mitään ongelmaa nutrilettien kanssa, mielestäni kaikki maut, paitsi metsämarja on juotavia. Naturdietit maistuu liikaa soijalle, alevoa pystyy juomaan vaikka rakenne on jotenkin hyytelömäinen. Modifastista tulee enemmän kaloreita, mutta ne on kyllä nameja, niin makeat kun suolaset

    • juu no nutrilettia mullaki on.saa nähä miten käy viikonloppuna kun ei oo sillon vaaka käytössä..kääk.

    • NutriKikka

      Itse käytän sekaisin eri merkkien tuotteita. Naturdiet aika vahvasti kaikista.
      Meikäläinen katoaa viikonlopuksi muualle. Joten älkää hätäilkö jos katoan pe-ma akselilla.
      Rajatusti saattaa olla netti käytössä. Vaaka siellä on, mutta oma vaaka on aina oma.
      En tiedä mikä virhearvio siinä puntarissa siellä on.

    • Mulla ei oo nettiäkää käytössä ennenkun vasta sitte sunnuntaina niin ei täältäkää tuu painopäivityksiä.tänää paino tippunu vaa 100g.

    • NutriKuukkis.

      Täälä oltu 10 päivää Nutriletin pusseilla ja hyvin on mennyt isänpäivät sun muut ilman sortumisia.
      Vaakaa en omista, joten tuloksia näkee vasta ens viikolla lääkärikäynnin yhteydessä! Itse ajattelen, että joka päivä punnitseminen vain lannistais.

      Mulla on se 20. pvän paketti ja ajattelin sitte jatkaa Jutan superdieetillä niin kauan kun hyvältä tuntuu ja siirtyä sitte tavalliseen ruokaan, mutta joku 1200-1500 kcal/pvä. (Jonkun mittarin mukaan minun päivittäinen energiantarve olis n. 3000 kcal luokkaa)

      Ja elämäntapamuutoshan tässä on hakusessa, pitkän tähtäimen tulokset. En vain kyllä viitsi kärvistellä nuilla kauheilla jauhepusseilla kuukausitolkulla, ehkä tehokuureina välissä voi ottaa. :)
      Mutta tämä aika on opettanu kyllä paljon itsestä, multa löytyyki ÄLYTTÖMÄSTI itsekuria ja houkutuksistakaan ei tarvi kieltäytyä kun aina yhestä kerrallaan ;)

      Olen myös innostunu kahvakuulaamisesta, tosi monipuolista ja helppo tehä kotona, kun ei pääse oikein minnekään kodin ulkopuolisiin harrastuksiin :)

      Tuntuu, että tällä kertaa UUSI MINÄ saattaa jopa löytyäkin vielä jonain päivänä tämän kaiken pehmeyden alta ;))

    • NutriKikka

      -100g. Hiljalleen mennään taas. Tosin tommonen 100g päivässä tekee viikossa kuitenkin jo 700g, joten ei huono.
      Meikäläinen palaa tänne jälleen maanantaina toivon mukaan.
      Ollaan aika aika myöhään tai aikaseen kotona.
      Hyvää ja kevyttä viikonloppua kaikille osaltani jo nyt :)
      Tsemppiä myös !

    • Merkkari46

      -100g
      Eilen kokeilin kaapissa olleita pieniä farkkuja.. ajattelin et kokeilen ensin niitä jotka on isommat, mutta kun vertailin niin näytti saman kokoselta. Päätinpä sitten kokeilla niitä mitkä ostin kirpparilta ja on ihan käyttämättömän näköset, ei toivettakaan että olis menny jalkaan. Sitten kokeilin toisia mitkä mahtu 4 vuotta sitten, no nehän meni :) alavatsan kohdalta on vähän tiukat, mutta pystyy kuitenkin pitämään

    • kuinka monta kertaa päivässä punnitsette ittenne?siis te kellä on vaaka käytössä.mä punnitsen kolme kertaa.

    • Merkkari46

      plus miinus nolla tänään.

      Kerran päivässä täälä punnitaan ja aamulla vessassa käynnin jälkeen. Joskus harvoin kyllä tulee käytyä päivälläkin, mutta se on aika turhaa koska paino vaihtelee aika paljon päivän mittaan.
      Just eilen kävin piruuttani päivälläkin ja vaaka näytti 200g miinusta aamusesta lukemasta, mutta eipä silti tänä aamuna ollu laskenu.

      Viikonloppu edessä ja ajattelin antaa itselleni luvan ottaa pari lasillista kuivaa valkkaria saunan jälkeen, katsotaan miten se vaikuttaa painoon. Tai no.. tietäähän sen, huomenna vaaka näyttää vähemmän ja sunnuntaina enemmän

    • Merkkari46

      -100g
      Ihme kyllä ei sen enempää putonut vaikka yleensä alkoholi poistattaa nestettä, mutta toivottavasti ei sitten tänään ala sitä keräämään

    • Merkkari46

      Kyllähän se sitten alkoi keräämään nestettä. Tänään 400g

    • apua,mä en ees uskalla mennä vaakaa...eilen tuli tuhottua yks fazerin levy...(oli joo hyvää..)ja tänään sitte meni hesen hampurilais ateria...että tämmönen mässyviikonloppu täällä.oli kyllä tiedossa et viikonloppuna kosahtaa mut että näin pahasti ni sitä en ois uskonu.täytyy nyt sit vaa yrittää taas kovemmin et voi sitte ens viikonloppuna sortuu uudellee.täytyy illalla käyä kattoo et mitä se vaaka näyttää.

    • Nutrilett-Sanni

      Minä punnitsen itseni vain kerran viikossa ja nyt olikin ihana yllätys, kun oli viikossa tippunut 3kg!

      Yhteistä taivalta on Nutrilett tuotteiden kanssa ollut 11 päivää, minkä aikana on tippunut yhteensä 5,1kg ja olo on mitä parhain :)

    • NutriKikka

      Heissan taas evakon jälkeen.
      Ihana päästä kotiin ja normaaliin arkeen.
      Vaaka näytti. että pe-ma aksellia painoa tippunut -1,4 kg.
      Kotona kävin puntarilla ennen meidän lähtöä. Tosin se ei taida olla hirmu todellinen, kun aikaeroa normaaliin punnitukseen oli kuitenkin kutakuinkin 5h.

      Juu sitä joku tuolla jossain kyseli niin käyn puntarilla aamulla ja illalla.

      Nyt tässä on parisen viikkoa tehokasta aikaa ennen reissua. Missä voi taas kerätä muutaman kilon :)

    • NutriKikka

      500g.
      Meinasin jo sanoa, että ei taas ymmärrä. Viikonloppu meni suunnileen päiväkaloreilla 300. Ja nyt paluu kotiin ja arkeen 550-600.
      Ja odottaen, että tuo maha taas toimisi.
      Viikonloppu oli sikäli erilainen, että ennen mä olen syönyt suruuni. Nyt kadotin ruokahaluni.
      Aika jännä muutos. Toki olen positiivisesti yllättynyt.
      Näillä eväillä mennään taas.
      Tsempit kaikille muille :)

    • miten ihmeessä onnistut tiputtamaan noin paljon painoo?no joo..mulla oli hesburgerit ym mojovat houkutukset mihin lankesin=D täyty alottaa alusta tää "paasto".en tosin oo pelkällä nutridieetil vaan katon enempi kaloreita ku ruokia.saas nähä lähteekö millasee laskuu,aika lupaavalta tää nyt kuitenkin vielä näyttää.ois tietenkin helpompi jos harrastais viel liikuntaa mut en yksinkertaisesti enää jaksa kun kotia pääsee.tänäänkin heränny neljältä kun kuuteen menin töihin ja kotiin tulin vasta 17-17.30 ei sitä enää sen jälkeen jaksa lenkille lähteä. olihan toi tapeeksi hyvä syy lusmuilulle?=D

    • Ei jojottelija

      En päässyt ihan selville, että miten edellä mainittujen kirjoittajien laihtuminen on sujunut, mutta hiukan sekavalta vaikuttaa. Nuttrilet ei ole muuta kuin kuuri / dieetti, sillä saa painoa alas kuka tahansa. Mutta painonhallinnassa olisi tarkoitus päästä pysyviin tuloksiin, eikä sahata edestakaisin. Pitää opetella uusi pysyvä elämäntapa, jossa ruokaa syödään kohtuudella. Nuttriletillä hävitetään lihakset ja kun sitä käytetään milloin sattuu, niin loputkin lihakset muuttuvat rasvaksi laihtumisen myötä. Kroppa ei kestä tällaista jojottamista. Vastustuskyky heikkenee ja suoliston kunto rapistuu, ohutsuolen nukka kärsii, kuitua ei tule riittävästi. Opetelkaa syömään normaalisti, aamupala on kaikkein tärkein, kun syöt jo aamulla tasapainoisen aamiaisen, ei verensokeri heittele päivän aikana, eikä tule sokerikoukkuja ja väsymyskohtauksia ruokailun jälkeen. Järki käteen tässäkin asiassa siskot.

    • NutiKikka

      Plussaa 400g.
      Yrittää ymmärtää. Toisaalta tää nyt on niin nähty tässä kuukausien saatossa.
      Odotellaan rykäisyä taas kohti suuntana alaspäin.

      Tuota en oikein halunnutkaan ymmärtää, että joku joka ei ole tainnut edes lukea ketjua niin ohjeistaa ja neuvoo.
      Aika monella ihmisellä tuo paino heilahtelee normiolpoissa parin kilon sisään. Johtuen monista syistä.
      Ei ole yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa laihtua.
      Joo ei nyt jaksa enempää tuohon kommentoida.

    • Merkkari46

      Nutri Kikan kanssa samaa mieltä..
      Kannattaisi lukea koko viestiketju että tietäisi miksi se paino sahailee, joskus harkitusti, joskus hormoonien takia ja joskus ei vaan ymmärrä miksi.

      Eipä tässä enää olla mitään teini hupakoita kun ikää jo 46v. joten ei se paino enää putoa yhtä hyvin kun nuorena, enemmän töitä saa sen eteen tehdä.
      Kyllä mullakin 20 vuotta sitten putosi paino painonvartijoilla 13kg tasaseen tahtiin, kunnes tuli kuukauden jumi ja palelut keskellä helle kesää.

      Paino tänään 92,2kg, eli sama kun viime perjantaina. Jospa pääsis tällä viikolla vielä uudelle kiloluvulle

    • Ei jojottelija

      Ei ollut tarkoitus loukata ketään, jokainen saa toki pudottaa painoaan miten taitaa. On vaan minullakin kokemusta, itelläni ikää 53 vuotta. 20-30 ikävuosien aikana pidin 3 viikon vesipaastoja, tulihan siinä elimistö puhdistettua kaikesta kuonasta, otin suolihuuhteluja oikeaoppisesti. Mutta takaisin ne kilot tuli hiljalleen. 30 ikävuoden jälkeen olikin paino alkoi isommilla numeroilla ja siinä vaiheessa tuli kokeiltua kaikenlaisia nutrauksia ym. dieettejä. Ei sitä enää viitsi terveydellä leikkiä. Kehoanalyysivaaka kertoo kyllä totuuden, siitä näkee missä mallissa ne lihakset on.

    • Merkkari46

      Uudella kilo luvulla ollaan, 91,9kg tänään.

      40 vuotta ylipainoinen niin tähän aikaan on mahtunut jos jonkinlaista laihdutus yritystä, jopa teini iässä sairaalassa, missä ei kuitenkaan saatu selville mistä ylipainon kertyminen voi johtua. Jokainen voi vaan miettiä miltä se tuntuu kun ei tiedä miltä näyttäisi normaalipainoisena.
      Itse olen tullut siihen tulokseen että lapsena ja nuorena tuli syötyä liikaa koska en tuntenut kylläisyyttä, olen myös ennen ollut tunne syöjä joka syö niin iloon, suruun, yksinäisyyteen ym. Nuo ongelmat on vanhemmiten vähentynny.

      Olen pistänyt merkille että en voi syödä paljoa hiilihydraatteja, ne nostaa hyvin äkkiä painoa, tuntuu siltä että niitä pitäisi syödä aina vaan lisää ja lisää, vatsakin menee aina ihan sekaisin. Keliakiaa tuskin on kun rukiista ei vatsa sano mitään vastalauseita

    • NutriKikka

      -500g. Nyt paino 72.9 kg.
      Ikää täälläkin 40 ja päälle.
      Kaikkea on tullut vuosien aikana kokeltua. Ja ihan tota sama, että nuorena ja lapsena opittu väärille tavoille syömään. Ja sitten tuota tunnesyöppöyttä.
      Aina on ollut syy syödä ja mässätä. Varmaan samaa ne alkoholistit ajattelee viinasta.
      Olin mä hoikka tai normaalipainoinenjossain vaiheessa. Aviero tiputti painoa ja koko elämä oli kaaoksessa.
      Hoikistuntut silloin väärin ja eihän mikään toimi, kun elämä myllertää.
      Ja ei ole yhtä oikeaa keinoa laihtua. Mikä sopii yhdelle ei sovi toiselle.
      Ja näiden kaikkien vuosien jälkeen se paino on nyt tippinut mukavasti. Tuntuu hyvältä.
      Urakkaa toki vielä on ja paljon vielä vastassa.
      Kaikkineen olen itse tullut siihen tulokseen, että se laihtuminen ja onnistuminen vaatii myös sen, että se koko muu elämä on kunnossa. Tohon tulokseen olen päätynyt omalla kohdallani.

      Hiilareista hieman samaa. Ne kerää nestettä ja turvottaa aivan älyttömästi. Ja niistä saa ihan roimat vatsakivut.
      Vaalea leipä ja pulla yms ne pahimmat.

      Ja se on totta, että ikää, kun tulee niin se laihtuminen ja laihduttaminen on vaikeampaa ja työläämpää.

      No juu näillä mennään taas.

    • Merkkari46

      Tänään plus miinus nolla

      Kyllähän se niin on että kun elämässä kaikki on hyvin niin sillon on helpompi keskittyä itseensä ja tähän projektiin. Eikä minua haittaa vaikka ei paino tasaseen tahtiin putoa, kunhan putoaa. Mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa

    • NutriKikka

      300g. Ei yllätys.
      Joo ei tässä mihinkään kiire. Ja onhan tässä laskua painossa tähän asti jo ihan mukavasti.
      Matka häämöttää jo ihan lähellä. Samoin joulu.
      Niissä on jo tiedossa, että normaali ruoalla mennään. Plussaa niistä tulee, mutta sen ajan murhe.
      Matkan painon tapahtumista en ole niin huolissani. Siellä tulee kuitenkin käveltyä aika paljon.
      Joo siis tässä on vielä hetken aikaa ennen tuota matkaa, mutta älkää ihmetelkö, kun katoan reiluksi viikoksi. Pitää jo nyt varoitella, että ette luule mun hylänneen teidät :)
      Jahka nää kaikki on ohi niin sitten on taas vuosi vaihtunut ja aikaa taas panostaa uusin voimin koko tähän rulijanssiin.
      Voipi olla, että kaiken tän syksyn, matkan, juhlien ja joulun jälkeen herää kroppakin taas ihan uudelleen ja uuteen voimaan.

      Ei en ole heittämässä hanskoja tiskiin. Viimeinen viikko on jotenkin kohdaltani ollut sellainen omituinen. En oikein osa selittää.
      Sateisuus ja hämärä vuodenaika vaikuttanee.
      No joo. Näillä mennään taas.

    • NutriKikka

      -500g.
      Näillä eväillä taas mennään.
      Kyllä tää on kaikkineen niin ollut aika mielenkiintoinen matka.
      Eikä tää reissu vielä ole edes ohi. Vielä on monen monta kiloa tiputettavana
      Juuri tässä yhtenä päivän pohdin, että paljonko olen laihtunut maaliskuusta. Kuulosti ihanalta ja hurjalta saldo. Sitten alkoi pohtimaan omaa pituuttaan ja paljonko pitäisi painaa. Ja tuli sellainen jassoo tässä ollaankin vasta suunnilleen puolissa väliä vasta.

      Kun muistelee vuosia ja vielä vuosia taaksepäin. Miettii mitä on painanut. Ja nyt tässä sitä ihmettelee miksi ei silloin osanut olla tyytyväinen painoonsa.
      Sitä oli nuori silloin (tai paljon nuorempi), eikä osannut ja ymmärtänyt arvostaa itseään ja painoaan.
      Ja siihen on taas ihan omat syynsä miksi ei ollut ja miksi oli ajanjakso, kun sitä oli itse aivan hukassa.

      No joo. Näillä mennään taas. Ja ollaan kiitollisia mitä on saavutettu tällä matkalla tähän mennessä.
      Ja muistetaan miten ihanaa aikaa tämä elämä nyt onkaan. Miten elämä onkaan hyvin nyt.
      Vieressä ihana ja rakastava puoliso, joka hoikistuu rinnallani. Joka tulee ja kannustaa. Joka on tyytyväinen minuuun kuitenkin sellaisena, kuin olen.
      Kiloineni kaikkineen :)

    • Merkkari46

      -100g, enemmänkin vois tippua

      Täytyy kyllä sanoa että olen kanssa niin tyytyväinen että minullakin on sellainen puoliso jolle kelpaan tällaisena kun olen ja jos en kalpais niin vaihtoon menis :)
      Käy kyllä välillä kateeksi kun mies voi syödä ja juoda mitä vaan lihoomatta, pituutta 184cm ja paino pyörii 70-75kg välillä, hän voisi painaa 10kg enemmän ja silti olisi vielä normaalipainoinen

      • NutriKikka

        -400g.
        Suunta oikea.
        Ja yleensä noin sanottua niin se on rankaissut seuraava päivänä plussalla :)
        On muuten mennyt tää syksy hirveen nopeesti. Ei ole tajunnut miten aika on rientänyt.


    • NutriKikka

      -0.
      Uusi viikko alkoi taas.
      Ei ollut plussaa, vaikka eilen tuli jotain arvalitua, kun suuntaa kehuu :)

    • NutriKikka

      -400g.
      Paino nyt tasan 72.0 kg.
      Fiilis on hyvä ja seuraava tavoite lähenee.

    • Merkkari46

      Täälä paino noussu, nyt 92,5kg. Nestettä kertyny selvästi kun ei vessassa tarvi rampata, en vaan ymmärrä miksi.
      Täytyy yrittää juoda enempi, jos se auttais.
      Ei eilen huvittanu käydä tänne kirjottelemassa kun oli selvästi nousu suhdanteessa, vaikka viikonloppukin meni ihan hyvin.
      Ajattelin et katon nyt vielä tämän päivän ja jos ei huomen aamulla ole yhtään putonu niin otan sitten pari päivää täys nutrauksella.
      Haluan jouluksi saada ton painon alkamaan kasilla ja alkaa aika käymään vähiin. Tässä on nyt sellanen uho päällä et sehän menee uudelle kymmenykselle vaikka väkisin :D

    • Merkkari46

      Se sitten oli eilinen päivä vessassa juoksemista ja vielä yölläkin piti käydä, paino nyt 91,9kg.
      Tässä olen vähän harmitellut et jääkö glögin juominen vaan joulu aattoon kun niissä on sokeria, mutta löysinkin kaupasta sokeritonta glögiä, 13 kaloria/100ml, eikä ole niin makean ja maustetun makusta

      Tästäköhän se talvi nyt alkaa? 2 astetta on pakkasta ja sen verran lunta et voi sanoa että maassa vähän valkoista on

    • NutriKikka

      Plussaa ja reilusti. 800g.
      Eilen söin illalla kanasalaattia. Se lisukkeena oleva leipä jäi syömättä. Maistoin siitä vaan haukun.
      Jos salaatti saa tommosta tulosta niin ai kiesus joulua :)

    • Pili Hilton

      Hei leidit. Miksi käytte lähes päivitäin vaa'alla? Paino vaihtelee muutenkin päivän mittaan, eikä siis kerro totuutta painon pudotuksesta. Kerta viikossa riittäisi.Käyn itse kerran viikossa ja alapäin ollaan tultu :)

    • NutriKikka

      Tästä aiheesta on ollut puhetta jo aiksemmin. Siis puntarilla käymisestä.
      Itse käyn aamuin ja illoin. Se on mun tapa ja se on mulle tärkeää.
      Jokainen omalla tavallaan.

    • NutriKikka

      -200g.
      Alas taas. Suunta oikea jälleen. Aamukahvit ja pirtelö nassuun.
      Toivottavasti sää ei ole aamusesta ihan kamala. Autossa joutuu matkaan pitkän ajan tänään.

    • Merkkari46

      Huomenta! Heräsin aamulla 5 aikaan miehen kellon soittoon enkä saanu enää nukuttua, niinpä ensimmäinen kahvikupillinen naamariin ja koiran kanssa ulos tonne kylmään tuuleen, onneks kaivoin pipon esille.
      Sen verran lumista keliä lupaa sääennusteet että tarvii varmaan hakee kola kellarista ja laittaa kyntteliä pohjaan että liukuu hyvin :D
      Muutamana viimesenä talvena on saanu kunnolla hyötyliikuntaa, ei ihan niin paljoa tarttis tänä talvena lunta tulla.

      -200g ja uusi kokonais lukema tänään -7,9kg

      Mitä siihen puntarilla käymiseen tulee niin joka aamu kun käy vaakalla on paljon helpompi ainakin minun sitten miettiä että mitä on tullu tehtyä väärin jos paino nousee. Ja joskus sille painon nousulle ei vaan ole mitään selitystä ja jos kävisin vaan kerran viikossa, eikä paino olisikaan laskenu niin heittäsin varmaan hanskat tiskiin kun harmittaisi niin paljon

    • Merkkari46

      -100g

      Voi kiesus mikä myrsky. Koiran kanssa kun menin ulos niin sai ensimmäisenä alkaa kerätä tavaroita mitä oli tuuli lennätelly pitkin pihaa. Täytyy kyllä sanoa että on aika pelottavaa nyt olla tuola ulkona pimeessä, varsinkin kun kuulee että kovempi tuulen puuska lähenee. Olin tuola vanhan navetan nurkalla koiran kanssa, siinä on muutenkin jo katto rikki niin sai pelätä ettei tuuli irrota loppujakin ja heitä niskaan.
      Onneks on ainakin vielä sähköt tallella

      Ostin eilen lisää suklaa nutria kun oli tarjouksessa. Onko kukaan maistanu mustikka nutria, onko minkälaista?

    • NutriKikka

      500g.
      Ja en ihmettele. Meni eilinen päivä ihan plörinäksi. Aamu aikaseen lähdin tien päälle. Kotona vaan vetäisin pirtelön. Ja en ehtinyt pakkaa mukaan mitään patukkaa tms.
      Jotta tyhmästä päästä kärsii oma vaaka :)
      Kamala tuuli tosiaan ulkona. Onneksi ei tänään tarvitse autoilla.
      Meilläkin on sähköt. Ainakin vielä.

      Mustikkaa en ole maistanut. Suklaa, vanilja ja mocca omat suosikit.
      Ja se Nutrilettin uus tetra se mocciato tms testattiin. Kyllä se alas meni, mutta ei niin hyvää. Jäi niin pistävä jälkimaku.
      Yleensä kyllä tykkään lähes kaikista kahvin tyyppisistä juomista, mutta tuo ei kolahtanut,.

    • Merkkari46

      Olis se mustikka tarjouksessa tarjoustalossa alle 12€, jos ens viikolla hakis kokeeks.
      Niin ja saksalaisten kaupassa oli nutriletin karpalo-pähkinä patukoita 69 senttiä niin pari ostin, jos kahvin kanssa joskus puolikkaan söisi.

      Ja menihän ne sähköt, mut onneks vaan reilun tunnin oli pois. Kämppä kyllä kerkes viilenemään tällä tuulella aika äkkiä

    • Merkkari46

      -500g, eli nyt 91,1kg.
      Jokohan sitä pääsis tämän viikonlopun aikana uudelle kilo luvulle.

      Tuuli on onneksi heikentyny, luntakin tullu aika reippaasti. Kattelin tuossa koiraa pissittäessä että pupu jussi juoksennellu tänä vuonna istutetun kirsikkapuun vierestä. Täytyy käydä tänään pystyttämässä aita sen ympärille, viime talvena söivät uuden omenapuun, mutta sain onneks pelastettua

    • NutriKikka

      -200g

      Alas menee taas. En ihmettele. Sai eilisen illan ravata pissillä ihan urakalla.

      Tässä olen nyt pari päivää syönyt muutakin, kuin pirtelöitä.
      Aamulla vaan se pirtelö ja muu sitten muuta.
      Mahaa totuttelen tulevaan reissuun. Ei tarvitse sitten siellä kärvistellä.
      Onko tosta apua niin en tiedä, mutta eipä kai haitanne ainakaan.

      Huomenna vielä tulen ilmoittelemaan itsestäni. SItten onkin aika lähteä reissuun.
      En hylkää teitä. Palaan sitten taas matkan jälkeen tänne.
      Pitäkää keskustelua yllä. Luen sitten palattuani. Ja katsotaan sitten omalta kohdalta mitä matka teki puntarin tuloksille.
      Ja sitten jää aikaa parisen viikkoa kiriä ja kuroa ennen joulua :)
      Näillä mennään taas,
      Ja tosiaan eilen oli ulkosalla aikamoista riepotusta. Onnekseni ei tarvinnut lähteä mihinkään. Sähköt välkky pari kertaa, mutta katkosta ei tullut.
      Ja iltaa kohden laantu mukavasti.

    • NutriKikka

      200g kai.
      Puntari sekos tänä aamuna. Tulokset pomppi liki 2½ kilon haitarilla.
      Ekaks, kun menin puntarille niin anto niin alhasen tuloksen, että tiesin ettei mitenkään ole mahdollista. Odotin hetken ja menin uudestaan.
      Ja tota siis jatku jonkin aikaa. Sitten menin keittämään kahvin ja menin uudestaan. Taas se heitteli.
      Lopulta merkkasin sitten se korkeimman tuloksen. Oli mitä oli.
      Puntari jää nyt lomalle. Niin minäkin.
      Palaan tänne reilun viikon päästä. Mie lähden aurinkoon sulattaa läskejäni :)

    • Merkkari46

      -200g ja uusi kilo luku
      Tää nyt menee niin hyvin että kohta varmaan alkaa jumii

      Hyvää lomaa NutriKikka, älä ajattele lomalla laihduttamista

      olen niin kade, joudun jäämään tänne lumen keskelle jota tulee kokoa ajan lisää :D

    • Merkkari46

      100g
      Kroppa touhuu nyt omiansa, syömiset oli alle 900 kaloria niin ei ainakaan siitä voi johtua. Nestettä tuntus että on kerääntyny
      Katsotaan mitä huomenna sanoo kun saa hyötyliikuntaakin tänään kolaamisen merkeissä, ei kyllä yhtään innosta kun 21 pakkasta. Koirakin kävi vaan äkkiä asioilla ja halus samantien takas sisälle ja samantien patterin viereen lämmittelee

    • Merkkari46

      plus miinus nolla..
      Selvästikkin nyt seilaillaan taas samoissa lukemissa jonkun aikaa

      Pitäis alkaa miettimään joulu valmisteluja..
      Ei kyllä yhtään innosta ajatus torttujen, pipareitten ym. leipomuksien tekeminen, taidan jättää viime tippaan ettei tule maisteltua

    • Merkkari46

      No oh hoh.. nyt olen ihan ihmeissäni, mihin hävis 900g eilis aamusta? Piti ihan hierasta silmiä pari kertaa kun en ollu varma että nään oikein. Paino nyt 90,1kg, melkein 80-luvulla :)

      Tässä on nyt pari viikkoa paleltu ihan hirveesti, on tuntunu siltä ettei mitkään vaate määrät riitä. Eilen söin 2 nutri pussia, tein keittoa erilaisista pakastevihannes pusseista, yhdessä oli jopa riisiä mukana, lautaselle lisäsin vielä pari lihapullaa että saa edes vähän proteiiniä. Söin sitä päivällä ja illalla, lisäksi vielä iltapalaksi pätkän monivilja patonkia broilerleikkeellä. Siihen loppu illalla palelu, eikä vieläkään palele..

      Tulin siihen tulokseen että mun kroppa tarvii enempi kaloreita, täytyy nostaa päivittäisiä kaloreita. Yleensä olen illalla syöny yhden pyöreän näkkärin, siitä ei päällisineen tule kun noin 80 kaloria, en tiedä paljon siinä eilisessä patongin pätkässä on kaloreita, mutta ainakin tuplasti enempi.

    • Merkkari46

      Eipä ole tullu muutamaan päivään täälä käytyä kirjottelemassa kun aloin sitten jo tekemään joulu juttuja ja tietysti niitä leipomuksia pitää maistaa että ne on sellasia mitä kehtaa tarjota.

      Vähän epäilen mun vaakan paikkansa pitävyyttä kun se keskiviikkona näytti niin pientä lukua, kerta seuraavana päivänä se taas näytti enemmän.
      Eilinen päivä meni ihan läskiksi, koko päivä kaupoissa juoksemista, illalla oli tuttava pariskunnan kanssa pikkujoulut ja olo nyt aika turvonnu.

      Tänään pidetään täysnutraus päivä ja huomenna sitten järkyttymään vaakan lukemista. Yritän nyt ens viikon olla ruodussa, kerta perjantaina olis sitten naapureiden, tyttären ja vävyn kanssa ravintola ilta

    • Merkkari46

      Ei tule kyllä nyt yhtään mitään, naisten vaivatkin alko vielä tähän samaan syssyyn. Ilmankos ei siitä täysnutraus päivästä tullu mitään tai siihen asti meni ihan hyvin kunnes mies ehdotti illalla kebabilla käymistä, eipä tarvinnu toista kertaa ehdottaa. Vessassa saa kyllä juosta yhtenään, mutta silti ei tunnu vaaka mihkään liikahtavan

    • NutriKikka

      Heissan taas.
      Lomat lusittu taasen ja siltä se puntarikin näytti. Viikon saldo ruoan äärellä ja paino nousi 3½ kg.
      76.8 kg eli siitä taas lähdetään. Joo se joulu kolkuttaa ovella.
      Ei taida jouluna riittää rapiat 3 kiloo.
      Ja en tainnut kertaakaan loma aikana miettiä nutramista, laihduttamista.
      Hotellin aamiainen oli ehkä mun kannalta turhankin hyvä ja kattava.
      Ihanaa se oli, että kaikki oli valmiina. Hedelmätkin kuorittu ja pilkottu :)
      No juu, mutta näillä taas mennään. Täytyy tässä kai varovaisesti aloittaa tuo nutraaminen. Osanutraus.

    • NutriKikka

      -900g.
      Joo ihmettelen kyllä maar. Eilen ei ollut nälkä. Kumma juttu, kun reissussa mässänyt ties mitä. Aamulla ei edes maha huutanut pekonia :)
      Koko päivä vähän hurahti ohi ja nälkä ei ollut. Ja koko syöminen unohtui.
      Illalla oli pitää syödä jotain. Kaupassa ei tullut käytyä ja tilanne sen mukainen.
      Pakastimesta siivu mutakakua sulamaan ja nassuun.
      Ja liekö toi syöminen ja jonkilainen kotiutuminen niin vaikeaa oli saada unta. Ja yön nukkuminen oli mitä oli.
      Kaipa se tästä tasoittuu.

    • Merkkari46

      Kyllä ihminen osaa olla tyhmä.. Tiedän että tuore leipä turvottaa vatsaa, tein eilen joululimppua ja pitihän sitä sitten maistaa et onko se sellasta että kehtaa antaa myös joululahjaksi (oli se). Tänään olis tarkotus tehdä yhdelle karppaavalle kaverille kuivakakku, onneks sitä ei voi maistaa, olis aika noloa antaa sellanen mistä puuttuu siivu :D

      liikuntaa sai eilen aikasta paljon kun ensin aamusta lumen kolausta sillä aikaa kun mies asenteli uutta kiuasta, sitten monta tuntia kaupoissa ostelemassa joululahjoja ja sitten illalla lisää kolausta.

      Aattelin että en nyt yritä varsinaisesti ennen joulua laihduttaa, yritän pitää painon edes samassa ja sitten joulun pyhien jälkeen jatkan oikein kunnolla. Yritän vaan olla jouluun asti edes kevyemmällä ruualla. Onhan tässä vielä toista viikkoa aikaa jouluun ja itseni tuntien niin varmaan otan nutri päiviä. Jouluna en ole yleensä saanu painoa lisää, johtuen ehkä monipuolisesta ruuasta.

      NutriKikka: tervetuloa takasin lomalta

    • NutriKikka

      -1,1 kg.
      Saa taas kivasti painoa alas ennen joulua :)

      Ja kiitos Merkkari 46.

      Meilläkin jouluna monipuolisesti ruokia, mutta siellä on niin paljon mistä mä tykkään. Kinkku on yks mun heikkouksista. Ja osa laatikoista ja kalat...listaa vois jatkaa näemmä loputtomiin,.

      Minäkin tuossa taannoin limppuja tein (eka kertaa) ja maisteltiin molemmat siivut vaan.

      Minäkin hieman kolailin pihaa eilen. Varovasti, kun ei ollut kiire. Mies saa aina hepulin,kun mä kolaan. Se on liian raskasta rääkkiä mulle.
      Mä sairastan astmaa niin se rajoittaa.
      Mutta viikko taas auringossa ja lämmössä niin voi taas hyvin. Reissuilla aina nukun hyvin ja ei niin hengitys rohise ja vingu.


      Ai niin tänään on jälkikasvun joulujuhlat. Siellä on kuulemma jouluruokaa tarjolla. Jos ne ois pahoja :) Niin ei tulis syötyä hirmusti ainakaan.
      Tai jos vaan kalaa. Yrittää hillitä itsensä.
      Näillä mennään taas.

    • NutriKikka

      -300g.
      Juu ei huolta eilisestä. Jouluruoka jäi syömättä.
      Eilen aamuyöllä alkanut päänsärky äityi migreeniksi. Ja ei vieläkään ole ohi.
      Edellisestä onkin jo aikaa. Eilen tuli vedettyä panadolia niin paljon, kuin laki salli päälle kaikki annokset migreeniin tarkoitettua sumutett.a.
      Jospa se tästä vähitellen.

      Lisää lunta ja lisää lumitöitä. Tulee kuntoiltua. Tosin mies on varmaan ehtinyt taas tuonkin hoitaa. Toisaalta tässä tilassa ei nyt pitäis rasittaa itseään yhtään turhaan.

      No jaa, mutta paino tippuu ja se on hyvä. Onhan tässä aikaa vielä ennen joulua.

      Tsempit muille! Hiljaa hyvä tulee.

    • NutriKikka

      -100g.
      Alapäin taas hiljaa, mutta varmasti.

    • NutriKikka

      -400g.
      Tasasta ja varmaa. Ja yleensä näiden sanojen jälkeen iskee se plussa :)
      Viikko aikaa vielä ennen joulua.
      Taitaa olla jouluna parempi pysyä pois puntarilta.

    • NutriKikka

      -300g. Suunta edelleen oikea eli alas.
      Tasan viikko aikaa ennen joulua :)

    • Merkkari46

      Eipä ole kerenny täälä käydä kirjottelemassa, joka päivälle jotain joulu valmistelua tai sitten ainakin lumen kolaamista ja näyttää tänäänkin olevan se homma edessä. Likka kaverin kanssa pitäs käydä isossa kaupungissa kahvilla ja samalla reissulla käydä kinkku ostoksilla.

      Täytyypä kertoa että perjantain ravintola reissu oli vallan hauska ja yllättävä. Heh.. mies kävi kysymässä bändin pojilta mihin aikaan keikka alkaa ja yks niistä sitten lähti meidän kanssa tupakille.. Nooh siinä sitten selvis että se olikin itse Aarne Tenkanen ilman esiintymis asua. Sillä miehellä sitä huumoria riittää ja jutteli kun oltais oltu vanhojaki tuttuja.

      Paino ei ole putonu mihkään, en ole kyllä nyt kovasti yrittänykkään, mutta kyllä se vielä putoo

    • NutriKikka

      -900g.
      Ihmettelen :) Joo tuota lunta piisaa. Itsekin olen kolaillut muutamia kertoja.
      Sillain varovaisesti.
      Minä olen myös joulua valmistellut. Nyt olisi pari päivää sellaista ettei ole oikein mitään tekemistä.

      Ihanalta kuulostaa Merkkari46 sun viikonloppu. Mukavaa, että tulee kerrottua muutakin, kuin laihtuu/lihoo ja pirtelöt jne.
      Jotkut julkkiset on tosiaan sellaisia, että ne ekan kerran tavattuaan on, kuin olisi tuntenut ne aina. Ja sellaisia lepposia tyyppejä.

      Sitten tulee taas nää toiset "etkö tiedä kuka olen" tyypit.

      Jatketaan tästä taas

    • NutriKikka

      200g. Tulihan se plussa sieltä.
      Jo mä aattelinkin, että aika liukkaastu painoa tuli alaspäin.
      Se oli varmaan se katkarapuvoileipä eilen. No jaa eipä tuo maha ole toiminut taas moneen päivään.
      Eilen meni päivä aika mukavasti. iltapäivä oltiin miehen kanssa lahjaostoksilla.
      Poikettiin siinä sitten kahvilaan, kun kahvihammasta kolotti. Ja siellähän mä näin sen katkarapuvoileivän. Kiusaus oli suuri ja lankeemus kävi :)
      Enpä ota tuosta stressiä.
      Ei ole montaa yötä, kun joulu alkaa ja silloin niitä lankeemuksia iskee.
      Näillä mennään taas.

    • Merkkari46

      Katkaravut.. Nam.. Odotan joulua että saan katkarapusalaattia :)
      Katkaravuthan on aika kevyttä syötävää, se on sitten se leipä ja majoneesi eri juttu, mutta eiköhän se paino huomenna taas ole vähemmän.

      Olen 2 nutria ottanu päivässä ettei paino ainakaan nouse, mutta kyllä sen huomaa vatsasta että viljoja on tullu syötyä. Vatsa pitää koko aika mölinää, ilmaa ja nestettä on kertyny. Nyt on iltasin ruvennu särkee jalkoja ja päätä, johtuskohan sekin viljoista?

      Tänään vielä kauppaan ostaa viimeset ostokset, huomenna imurointi ja sitten ei olekkaan kun kinkun paisto jäljellä ja sen teen sunnuntaina. Aattona aamupäivällä hautausmaalla käynti ja onneks on lähellä, parkkipaikkaa kun ei tahdo löytyä. Aattona menee hautausmaalle aamusta iltaan autoja meidän ohi, ihan kun pahimpaan ruuhka aikaan moottoritiellä

    • NutriKikka

      Heissan.
      Tässä tulin vaan lähinnä ilmoittamaan, että tämä rouva jää nyt joulutauolle.
      Painovihko ja vaaka on jätetty telakalle huoltoon :)
      Palaan tuossa jossain vaiheessa joulun tai vuodenvaihteen jälkeen.
      Kaikkine plussakiloineni.

      Eilen olin kaupassa hoitamassa viimeisiä jouluostoksia. Voi luoja mitkä ruuhkat.
      Jouluruokahan on suht kevyttä. Kala on hyvää ja terveellistä. Samoin kasvista sisältävät laatikot. Mitä nyt kaikki ne voit, kermat ja smetanat :)

      Ottakaa joulu rennosti. Älä stressaa painoa. Joulu on vaan kerran vuodessa.
      Ei se mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä, vaan ne muut 51 viikkoa.
      Pitää antaa itselleen lupa herkutella.
      Lomamatkan kokemuksella voin sanoa, että herkuttelu tuo plussaa, mutta tekee kropalle kivan herätyksen ja antaa puhtia jatkaa.
      Itsellä vaan lomamatka ja joulu aika liki..Kääks.

      Pyhien jälkeen on se viimeinen spurtti. Noin 2½kk aikaa. Silloin olen lähdössä lomamatkalle jälleen. Ja se matka on tärkeä.
      Siellä on se motivaationi syy. Mun ja mieheni toinen häämatka. Eli se 15v hääpäivä.

      Hyvää ja rauhallista joulua kaikille. Hoikempaa vuotta 2013

    • Merkkari46

      Nyt on viimenen joulun pyhä ja huomenna lentää roskiin kaikki viimeset joulu herkut.
      Huomenna jatkuu osa nutraus, ajattelin seuraavan kerran käydä vaakassa vasta tämän vuoden viimenen päivä. Luulis että siihen mennessä on ainakin hiilari turvotukset lähteny pois.

    • Merkkari46

      No niin.. nutrailu suju ihan hyvin eiliseen asti, 3 pussia ja yksi normi ruoka päivässä. Mies sai eilen houkuteltua pizzalle ja loppu illan aikana janotti ihan hirveesti, meni varmaan puolitoista litraa vissyä. Vaaka näyttikin sitten aamulla aikamoisia lukemia 93.6kg, tiedä sitten kuinka paljon tuosta on joulun takia tullu ja kuinka paljon eilisestä. Yleensä en joulun takia saa kiloja, mutta nyt oli samanlainen makean himo kun yli 20 vuotta sitten jolloin odotin esikoista, ei hyvä..
      Nooh.. tänään vaihtuu vuosi ja sitä juhlistan parilla lasilla kuoharia ja huomenna ollaan taas ruodussa.
      Loppuis jo isännällä vapaat ja menis töihin, onhan se ihan kiva kun se on kotona, mutta mun on jotenkin paljon helpompi pysyä ruodussa kun olen päivät yksin kotona. Tosin kun on kausityöntekijä niin ei tässä kauaa enää kotona olla.

      Hyvää ja parempaa uutta vuotta kaikille

      • NutriKikka

        Heissan ;)

        Muutama kilo joulun aikaan tuli kerättyä. Ja tää ei ole ohi vielä.
        Jollain on kinkkua vielä. Pahimmillaan pääsee ruotuun taas vasta loppiaisesta.
        Kai sitä illalla pitää sitä kuoharia ottaa lasillinen tai pari.
        Armoton ketutus päällä. Joulu mennyt riidellessä puolison kanssa ja samoin menee vuoden vaihtuminen. Eipä ole koskaan tämmösiä juhlapyhiä ollut.
        No jaa kyllä se siitä sit taas jossain vaiheessa.
        Jouluna ei juuri suklaita mennyt. En ostanut kotiin konvehtirasioita.
        Lahjaksi tuli 1. Ja kaapissa oli lennolta ostetut suklaalevyt ja nekin lähes mennyt muihin suihin.

        Tosiaan täytyy toi nutraaminen sitten taas aloittaa. Ja ekat päivät menee keventäen ruokailua. Helpottaa aloittamista ja ei tule mitään kamalia oireita.
        Nyt ei kaipaa mitään päänsärkyä tms. Juuri jokunen aika joulua oli useamman päivän migreenikohtaus. Ja sen jälkeen olikohan se jopa 5 päivää kestänyt päänsärky.
        Hyvää uutta vuotta kaikille!

        Palaan linjalle taas jonakin päivänä.


    • Merkkari46

      Enpä ole käyny vaakalla, ihan turha käydä kun uuden vuoden aatosta närästäny, vatsa ei toimi ja vyöstä päätellen vatsa on turvoksissa vaikka ei muuten ole turvonnutta oloa.

      Kinkkua on tääläkin vielä, varsinkin kun mies halusi toisen kinkun (halvalla kun sai)
      Taidan kyllä laittaa sen pienissä osissa pakkaseen. Koira rupesi ronkeliksi, ei kelpaa koiran ruoka kun muutamana päivänä sai kinkkua ja laatikoita, nyt pitäisi saada joka päivä. Muutenkin se on sellanen herkku suu, kaikki kelpaa mikä ei ole omassa kipossa :)

      Tänään tulee taas hyöty liikuntaa, piha on niin pehmeä et täytyy käydä sohjoja lapioimassa pihatieltä että pääsis kaupassa käymään

    • NutriKikka

      Heipsan.
      Aamulla kävin puntarilla ja 75.1 kg näytti. Oli positiivinen yllätys. Joulukuun aikana kuitenkin se lomamatka ja se joulu.
      Kinkkua on edelleen, joten sitä järsiessä menee vielä muutama päivä. Joo se uusi kinkku meni uuniin. Tuli ostettua pari jouluksi.
      Jossain vaiheessa melkein harmitti, että otti tuon vikan sulamaan.
      Joulukinkku on vaan mun yks suurin herkku houluruoista. Joten ei taida olla ihan kaukaa haettua se, että liki loppiaiseen menee, että pääsee taas nutraamiseen.
      Ja se varovainen alku.

      Aika hauskaa muuten se, että reilu viikko sitten pakastin pursusi ja nyt se ammottaa aika tyhjänä. Aika paljo tuli annettua muualle sieltä ruokia.
      Tietoinen valinta.

      Näillä mennään taas. Palaan taas tässä joku päivä.

    • Pili HIlton

      Ihana lukea teidän editymisestä. Oma viestiketjuni tuolla alempana (Jutta G kokemuksia) on aikalailla monologia..
      Jokainen tyylillään, joku sopii toiselle ja toinen taas toiselle.
      Itselläni tiukka ruokavalio ohjeineen on sopinut hyvin. Seitsämän viikkoa takana ja seitsämän kg kevyempänä :) Joulu viikolla en punninnut, eli siinä tuli kahden vkon tauko vaa'alla käynnissä, mutta ilokseni kuitenkin huomasin, että alaspäin tuli joulusta ja jouluruoasta huolimatta :)

      Hoikkaa uutta vuotta :D

    • yritetäänparhaamme

      Hello leidit!
      Tulin siis takaisin pariinne. Pari kuukautta on nyt oltu pussuttelematta ja kokonutrauksen lopussa paino oli 67-68kg nyt tässä välissä kun osa nutrasin ja en ollenkaan nutrailut paino ehti käväistä jopa 66kgssä... mutta Joulu toi tullessaan konvehteja sun muita herkkuja.. ja nyt paino on noussut ja on 68-69kg
      Sinänsä ihan mukava että vaikka on tullut syötyä normiruokaa ja ihan täyttävästi, seka herkuteltu niin ei ole paino noussut paria kiloa enempää.
      Mutta juuh. Huomenna olisi tarkoitukseni aloittaa uusi kuuri taas ja saada nuo 5-7kg pois niin olisin viimein siinä normaalissa painossa. Toivotaan että tälläkertaa onnistuisi yhtä mukavasti kuin viimeksi.
      Pärjäilyjä kaikille, älkääkä antako Joulukilojen häiritä liikoja! :)

    • yritetäänparhaamme

      Ensimmäinen päivä takana, eikä ole tehnyt edes tiukkaa.. tosin nyt iltasella tekisi vähäsen mieli jotain mutustaa. Taidan kuitenkin tyytyä juomaan vaan pari tuoppia vettä että saisi mahan täyteen..
      Kummasti puntari on eilisestä vaihdellut lukemaa 67-69kg'n välillä... mutta joku viisashan joskus sanoi että paino voi kahella kilolla heittää päivän mittaan ihan nesteidenkin takia..

    • NutriKikka

      Huomenta kaikki. Tästä se taas alkaa. pe-su akseli aloitetaan kevyellä keittolinjalla.
      Helpottaa nimittäin sitä nutraamista. Tai sen aloitusvaiheen kompasteet. Ei tunnu taas sujuvan tää kirjoittaminen.
      Kaiken mässäyksen jälkeen muutama päivä kevyesti soppaa niin se poistaa mahdolliset päänsäryt yms alun oireet. Teen oman version siitä kaalisoppakuurin keitosta.
      Olen yllättynyt siitä, että joulukuun aikana hommattu plussasaldo on niinkin pieni. Viikon matka ja reilu viikko (melkein 2 vkoa) herkkuja ja muita hyviä ja erilaisia ruokia.
      Eilen viimeiset herkut miehen kanssa. Tein meille pienen juustokakun kaapin jämistä.

      Aamulla puntari näytti lukemaa 75.9kg.
      Tsemppiä kaikille. Painoa alas ja mieli ylös :)

    • liikaläskipois

      Moikka,

      voisin liittyä seuraanne. Tiistaina aloitettu täysnutraus viidellä pussilla päivässä. Ensin makuna oli vaniljapirtelö, ihan jees ja nyt tuttujaturvallinen suklaapirtelö.

      Tarkoituksena on punnita itseni kerran viikossa aamupainosta, eli seuraavan kerran vaa'alle tiistaiaamuna. Alkupaino oli huimat 121,2kg :O, pituutta 168cm, joten sairaaloisen lihavia tässä taidetaan olla.

      Olen aikanani saanut nutrilett-kuurilla pois 25kiloo, mutta raskauksien ja ylensyömisen myötä tullut takasi ja siihen vielä lisäkilot päälle.

      Ensimmäinen välitavoitteeni on 110kg.

      Kuis pitkään ootte nyt nutraillu ja millä tuloksilla? Ja onko kukaan täysnutrilla?

    • Merkkari46

      Heips vaan kaikille uusille ja vanhoille..
      Mulla iski toissa iltana niin hirvee suklaan himo että päätin eilis aamusta tämän viikon loppuun olla mahdollisimman vähillä hiilareilla ja sitten jatkaa taas maanantaina osa nutrauksella. Loput joulu suklaat lähti kaapin perälle piloon etteivät ole näkösällä, kaikki muut joulu makeet onkin jo heitetty roskiin.
      Tänä aamuna paino 92,8 et pikku hiljaa mennään taas alas päin, kyllä tää tastä taas iloks muuttuu

    • liikaläskipois

      Kuinka paljon liikutte nutrauksen aikana?

      Itse en ole vielä aloittanut liikuntaa. Lahjakortti kuntosalille odottaa, mietin milloin olisi hyvä aloittaa. Nyt heti vai muutaman kilon jälkeen, kun keho on tottunut pieneen kalorimäärään... Neuvoi??

    • yritetäänparhaamme

      Mä oon ihan täys nutreilla, ajattelin olla nyt ainakin parisen viikkoa, pidempäänkin vois jos tuntuu siltä. Liikkumista harrastan muutenkin (koirien kanssa kävely ja ulkona telmiminen) erityisesti työn puolesta tulee liikuttua. Mitään raskasta lihaskuntoilua en harrasta, mutta kuntopyörä tuossa nurkassa kököttää.
      Mitään ihan hirveitä sali reenejä ei varmaan heti kannata aloittaa, suosittelen että alotat esim. pikkusilla kävelylenkeillä, kauppaan kävelyllä ja muulla hyötyliikunnalla. Täysnutraamalla kun saa niin vähän kaloreita että voi alkaa huippaamaan jos heti alottaa jotkin hiki treenit. Vettä kannattaa juoda se 2-3litraa päivässä ja jos hirvee nälkä yllättää niin varaa kaappiin kasviksia, esim porkkanaa mitä on mukava pureskella. tsemppiä! :)

    • Aino3

      Nutraus aloitettu, kolmas päivä menossa ja kolmas kuuri. Vuosi sitten pudotin aika nopeasti ja helposti 20kg, jotka ovat hiipineet takaisin. Luin koko ketjun ajateuksella läpi, motivaatiota kaipaan. NutriKikka olet kyllä jaksanut sinnikkäästi, aivan upeaa! Pienet takapakit eivät haittaa. Minulla siis kolmas päivä menossa, hirveä päänsärky ja nälkä. Bmi35..., ikää 40. Tästä on hyvä alkaa,taas.

    • Merkkari46

      Tervetuloa mukaan joukkoon Aino3

      Kyllähän nitä takapakkeja välillä tulee, harkitusti ja ei aina niin harkitusti. Mulla paino putonu eilisestä 100g, joka paikkaa särkee, väsyttää ja turvottaa eli taas ne perhanan naisten vaivat tuli sekottaa pakkaa :(

      Syyskuun alusta ollaa NutriKikan kanssa tässä pussukoita kulutettu. Mulla paino kaikenkaikkiaan putonu 7-8kg, toisaalta hyvä että hitaasti niin pysyy paremmin pois. Jos nyt tammikuun aikana pääsis 80-luvulle niin olen todella tyytyväinen.

      Mitä tulee liikuntaan mistä tuola ylempänä on ollu puhetta niin ei kannata ainakaan täysnutratessa joka päivä ruveta rehkimään, mieluummin vain hyötyliikuntaa ja kävelyä. Jos liikunnalla kuluttaa syödyt vähät kalorit niin käy vaan niin ettei paino tipu ja alkaa kerää nestettä

    • Aino3

      Kiitos Merkkari46. Minulla työkin sen verran raskasta ja liikkuvaista, että en aio mihinkään kuntosalille lähteä. Uimassa ja lenkillä käyn. Ja jumppaan olisi kiva päästä. Kolme pientä lasta niin se rajoittaa. Onko niin että tota moccaa ei enää saa? Se on parasta. Mulla oli pari pussia jäljellä jossa päiväys mennyt lokakuussa. Ajattelin jos vvikot täysnutraan ja viikonloppuna salaattia lisäksi. Tänään energinen ja hyvä olo, ehkä se tästä pikkuhiljaa... taas. Vaaka näytti ihan hurjia.

      • liikaläskipois

        Kiitos Merkkari vinkistä. Ja onnea uudesta kymmenluvusta :). Pelkään vaan, että painon pudottua jää löysää nahkaa roikkuu, jollei asialle tee tässä samalla jotain :(. Olisko tähän kokemuksia kellään? Viimeks ei ollut näin paljon pudotettavaa ja olin jo alkujaan kiinteämpi kuin mitä nyt.

        Olen kotona lasten kanssa, joten liikkumista ei juurikaan tule. Siis sellasta, jossa tulisi hiki.

        Oon käyny Sokokselta hakee Nutrilettei, kun ovat siellä tarjouksessa.

        Vielä ei päätä särje tai tule kylmyysaaltoja, mutta ehkä sitten, kun painoa alkaa tippumaan. Innolla odotan tiistaiaamua, jolloin aion mennä vaa'alle. Nestettä tosin taitaa olla nää ensimmäiset kilot.


    • NutriKikka

      -500g. Tekemäni kaalisoppa oli hyvää. Niin se oli se muokattu versio.
      Haittapuoli vaan se pierettäminen:)

      Joo se mocca on lopetettu. Vanilja hyvää. Tuossa just oli säästöpörssis ja tarjoustalossa ne isot paketit tarjouksessa vanilja ja suklaa. 25 pussia 18.90.

      Liikunta on jäänyt minimiin.

      Tervetuloa uudet joukkoon.

      Tässä on uurastettu sieltä syyskuusta. Täys- osa ja niin sekanutrailua.
      Ja lomamatkoilla, juhlissa ja jouluna oltu ihan normaalilla eväillä.
      Paino on jumittanut, tullut plussaa ja kaikkea mahdollista. Motivaatio ja into ei ole kadonnut.
      Tolla sopalla mennään tää viikonloppu ja sitten astuu taas pussit kuvioon.
      Näin on suunniteltu. Mä olen vaan niin heikkoina kaaliruokiin, että ei ole pois suljettu sekään et tekisin uuden satsin.

      Puntarilla tulee edelleen käytyä aamuin ja illoin. Puoliso on edelleen mukana tässä touhussa.

      Tervetuloa uuteen vuoteen ja uusin kevennyksiin :)

    • Aino3

      Tarjoustalosta haettu pussit. Luulin jo löytäneeni moccaa prismasta, mutta oli parasta ennen 07/2012. Juotteko paljon kahvia? En pärjää ilma. Ennen meni 6-8 isoa kuppia nyt n. 2. Päänsärky helpottaa ja hyvä olo, paitsi ilmavaivoja.

    • NutriKikka

      Juon kahvia. Ja paljon. Mukillisia menee päivän mittaan aika monta,
      Kahvista en luovu. Kahvia menee nyt enemmän, kun on kotosalla.

      • Jutan ohje paras

        Muista sitten juoda vettä kahvimukillisen jälkeen. Kahvi poistaa nestettä, joten teet itsellesi hallaa, jos juot paljon kahvia. Tulee päänsärkyä ja tummat silmänaluset, kun on nestevajetta.


    • Merkkari46

      Kyllä sitä moccaa taas saa, ainakin tarjoustalossa ja toknetissä on alle 10€.
      Kas kun prismassa ollu sitä vanhaa erää vielä myytävänä..
      Kahvia menee tääläkin.. ööö.. en mä tiedä, aika monta mukillista :)

      • NutriKikka

        Katsastin toknetin. Parasta ennen 10.10.2012.
        Hyvällä tarjouksella ne 25 pussin suklaa ja vanilja.
        Ja terversmarketin sivuilta huomasin, että naturdietillä uutuus maitosuklaa. Jauheena. Pitää tarkistaa varastonsa ja hankkia lisää.


    • Aino3

      Täytyykin käydä uudestaan tarjoustalossa. Maistoin pasta carbonaraa tänään ja oli aika pahaa. Muut maut menettelee. Päivät menee tosi hyvin, mutta illalla hiipii makeannälkä ja kauhea himo vetää kaikkea hyvää. Tänään oli vieraita eivätkä huomanneet vaikken juonu ku kahvia. Kakut ja leivät jäi koskematta. Kanasalaattia söin vähän. Vettä tarvis muistaa juoda. Naturdietin tuotteita en ole paljon kokeillu, ovat vissiin hyviä?

      • NutriKikka

        Makuasioita mistä kukin tykkää. Siksi meilläkin on eri merkkejä käytössä.
        Kannattaa kokeilla eri merkkejä ja makuja. Ja niistä valikoida ne omat suosikit.


    • yritetäänparhaamme

      Minusta ne naturdietin valmiit pirtelöt on tosi nam. maksaa sen alle 2e yks purnukka.
      Tänään iltapaino rankantyöpäivän jälkeen oli 66.4kg Wuhuu!!
      Kolmaspäivä siis takana ja olo on ihan mahti, ei edes kauheasti väsytä vaikka siirryin suoraan normi aterioista pusseihin..
      ja tervetuloa vaan uusille yrittäjille, kyllä tää toimii kun itsehillintää löytyy :)

      P.S.parasta ja ehkä kivointa hyötyliikuntaa on kyllä seksi, kiittäkäämme miesystävääni kalorien kulutuksesta jälleen ;D

    • Merkkari46

      Vai on toknetin moccakin vanhaa päiväystä.. no hö.. myisivät sitten halvemmalla niin tilaisin monta pakettia, eihän ne mikskään menee kun kuiva ainetta. Alevon mix-paketit oli ainakin meidän tarjoustalossa alle vitosen niin tuli niitä ostettua muutama paketti.

      Mulla on melkein kaiken merkkisiä ja makusia pusseja ihan vahtelun vuoks ja mitä nyt olen löytänyt halvalla. Ennen joulua löysin netistä firman joka myi naturdietin pusseja ja tetroja halvalla kun oli päivämäärät menossa umpeen, ei tullu edes postituskuluja. Suosikit on mocca, suklaa ja mustikka.

      Paino tänään 92,4kg ja huomenna siirrytään taas osanutraukseen

    • NutriKikka

      -400g.
      Juu ihmettelin sitä kovaa hintaa, kun päiväys oli jo mennyt. Viimeksi muistaakseni myivät 3.90 tai 4.90 pakettia.
      Mix-paketteja olen myös tiiraillut, mutta niissä on mukana mansikkaa ja se ei käy.
      Naturdietin tetrat on hyviä suklaa, banaani-suklaa ja sit se fudge (vai mikä se oli).
      Ja nyt ootan sitä et saan sen niitten uuden pussin maitosuklaan testiin.
      Tosiaan eri merkkejä ja makuja on.

    • yritetäänparhaamme

      Aamupaino 66.1kg oij joij.. kyllä vaakaan katsominen tsemppaa jaksamaan :D
      Tuosta kahvin juonnista piti sanoa, että itse kyllä ryystelen useemman kupin päivässä (erityisesti töissä) jos ei siihen sokeria laita tai uita kermassa, niin ei näytä vaikuttavan nutrauksen toimivuuteen :)

    • Merkkari46

      Huomenta!
      Se oli joskus syksyllä kun tilasin jostain netti kaupasta sitä moccaa niin oli 2,50 paketti ja sai vielä yhden paketin kaupan päälle.

      Tänään 100g, ei taas ymmärrä. Mutta nyt alkaa taas pussittelu, isäntäkin joutu jo töihin niin nyt on taas helpompi olla päivät pusseilla.

      Huomenna jos kävis tarjoustalosta hakemassa sitä vaniljaa kokeeksi

    • NutriKikka

      Huomenta täältäkin:)

      -100g. Soppa loppui eilen. Sitä olisi saanut olla hieman lisää. Parin lautasellisen verran.
      Tänään täälläkin alkaa pussilinja. Meilläkin mies töissä. Tai olihan se jo viime viikon.
      Mulla olis täällä projetia yllä, että tekemistä piisaa. Pitäis muun vaateläjät käydä läpi. Takkahuone on hävityksen jäljiltä :)
      Nyt vaan rankalla kädellä pitää seuloa vaatteet. Toisaalta, kun kurkkii tonne huoneeseen ja kattelee sitä kaaosta niin ei hirmusti houkuttais kyllä.
      Jahka alkuun pääsis.

      Uusi viikko siis alkaa ja into on kova. Painoa alas.

    • yritetäänparhaamme

      Paino tänäkin aamuna 66.1kg vaikka eilen kun olin kylässä sorruinkin muutamaan tarjottuun joulukonvehtiin kahvileipään. Tänään taas pusseja naamariin ja toivotaan että huomenna vaaka taas näyttäisi vähempi eikä enempi :)

    • Aino3

      Te olette aivan eri kymmenlukemilla ku minä... no perästä tullaan. Farkut jo tuntuvat vyötäröltä väljiltä. Maha aivan sekaisin. Polttaa ja sattuu. Meilläkin mies menny töihin ja isommat kouluun ja minulla työt alkaneet loman jälkeen. Minä punnitsen vain kerran viikossa kun vanha "viisari" vaaka. Tarvis varmaan investoida uuteen. Oikein tuokin tuntuu näyttävän. Hyvää viikkoa!

    • NutriKikka

      Joo mulla on liikaa aikaa, kun täällä taas.
      Niin tosiaan se pussittelu alkoi tänään. Kevennetty viikonloppu takana.
      74.9 kg näytti vaaka aamulla siis. Rapiata rallaa matka ja joulukilot siellä mukana.
      Mä tuossa niputtelin mulle pusseja pakettiin muutamalle päivälle valmiiksi.
      Siellä on sekaisin eri merkkejä. Makuvaihteluiden takia niitä tuli lajiteltua sekaisin.
      Tässä joutessa luin tätä ketjua läpi. Kiva lukea niin omia, kuin teidän muidenkin pohdintoja näin jälkeen.
      Asioita, joita on miettinyt syyskuussa. Omia fiiliksiä.
      Mulla on hyvä olla.

    • yritetäänparhaamme

      Mä punnitsen yleisesti kerran päivässä.. tosin väliin 2kertaa..
      näin huomaa että juominen yms vaikuttaa kanssa painoon helposti sen kilon tai parin verran.
      Iltapaino tänään illalla on 65.8kg rankan työpäivän jälkeen..
      5 päivää siis takana nutrausta ja aika varppina semmoset 2kg lähteny (alotus paino kun oli sitä 67-69kg luokkaa)
      Mutta nyt unille, huomenna on päivä uusi, toivotaan ettei sortumisia tule!

    • liikaläskipois

      Viikko takana ja ensimmäinen punnitus, viikko sitten paino siis oli 121,2kg ja tänä aamuna vaaka näytti 117,2kg. JIHUU -4kg. 7,2kg ensimmäiseen välitavoitteeseen :)!

      Huomasin, että viisi ekaa päivää meni ilman ongelmia, kuudentena ja seitsemäntenä aivan törkee nälkä. Yritin juoda vaan lisää vettä ja pitää itseni erossa houkotuksista, joita oli... Oma äitini oli lähettänyt isompien lasten mukana vastaleivottuja korvapuusteja ja mustikkapiirakkaa, slurps. Sain pidettyä näppini erossa, vaikka tiukkaa kyl teki.

      Samoin huomasin pohtivani ja "anelevani" armoa tähän diettiin, mieli yritti tehdä diiliä "lopeta tämä, lupaan syödä vähemmän, ilman herkkuja ja näin laihtua".... Joopajoo, tää laihdutusmenetelmä on niin nähty, ei toimi. Mulla on pakko olla tällänen "sadistinen" menetelmä, että onnistuu. Nyt vaan pidettävä huoli, ettei kahtena seuraavana viikkona tule lipsumisia, sitten pahin on ohi ja on helpompi pysyy ruodussa.

      Mä en voi syödä noita kanapusseja, ne yököttää. Varmaan just se, et ne pitää lämmittää. Vaniljaa oli se yks paketti, nyt on pelkkää suklaata ja se on jees. Jossain vaiheessa vois kokeilla niitä suklaapatukoita, nam :).

    • Merkkari46

      Paino tänään -400g eilisestä vaikka ei vatsa toimi. Täysnutrauksella olin eilisen päivän ja huomas kyllä ettei muutamaan päivään ollu pusseja käytössä. Pussien soija pisti vatsan pulisemaan ja ilmaa oli vaikka muille jakaa.

      Kävinkin sitten eilen kaupoilla ja ostin sitä vaniljaa, kanakeittoa ja carponaara pastaa. Minä kyllä tykkään kana ja kasviskeitosta, pasta on enemmänkin hätävarana jos iskee isompi nälkä. Se kun on valmis annos niin ei tule enempää syötyä, jos alkaisin makaroonia ite keittelemään niin tulis otettua enempi kun tarpeeksi. Vanilja oli ihan hyvää, vaikka vähän pelkäsin et jos se maistuu samalle kun startti paketin jälkiruoka, minä kun en tykkää vanilja vanukkaista yhtään.

      Muutamia patukoita on kaapissa, mutta vaikka ne ihan hyviä onkin ja olen ne sitä varten ostanu että voisi palasen kahvin kanssa ottaa niin ei vaan tee mieli sydä niitä.

      NutriKikka: meillä oli näköjään samat harrastukset eilen. Lajittelin kanssa eilen kaikki pussit sekasin, aamun ensimmäiseks laitoin moccan tai suklaan, ne kun uppoo aamuisin parhaiten

    • Aino3

      Että toi vanilja on hyvää melkein ku jätskiä söis. Kauhea väsymys kun lapset kipeinä ja joutunut valvomaan paljon. Motivaatiota ei ole, muuta kovin yritän tsempata itseäni. Kahvia juonu tolkuttomasti.

    • NutriKikka

      -1.1 kg eiliseen. 73.8 näytti vaaka aamulla.
      Vatsa toimii taas hyvin. Alkuhuumaa :)
      Se vanilja on todellakin, kuin jätskiä. Ja jos oikein alkaa huikoo ja tekee makeeta mieli niin sitä voi hyvällä omatunnolla ottaa yhden ylimääräisen pussin.
      Liikkumiseen ja kuntoiluun vire nolla. En ota siitä mitään stressiä.
      Tosin, kun katselee ikkunasta ulos niin lumisade lupaa piakkoin pihan kolaamista.

      Kahvia menee täälläkin tolkuttomasti. 2 mukillista jo mennyt ( en ole ollut kauaa hereillä) ja ajattelin laittaa uutta tulemaan.

      Vettä ei tule juotua. Tiedän, että pitäisi. Se on aina ollut se mun heikko kohta. Tosin mä olen lohduttanut itseäni sillä, että kahvi (mustana ilman sokeria) korvaa.
      Jossain kuitenkin mainitaan, että vettä 2-3 litraa päivässä tai erittäin vähäkalorisia mehujuomia, vissyä yms.
      Meillä on kanssa pari pussia niitä pasta-aterioita. Ei vaan ole houkuttanut vielä.
      Mä vaan taisin järkyttyä, kun silloin tutkin niitä kalorimääriä :)
      Näillä eväin jatketaan taas. Kahvia keittämään ja pussista juomaa tekemään.

    • liikaläskipois

      Mä en kans oo kokeillu noita pasta-aterioita, kun niissä on niin paljon kaloreita. Kun kuitenkin noista pusseista tulee se alle 600kcal päivässä.

      Tuli mieleen, et jos heittäs pakastimeen noi valmiiks sekoitetut vaniljan/suklaan, vois mennä jopa "oikeesta jäätelöstä". Ja näin olis mukamas jotain "kiinteää" syötävää.

      Mä en oo liikkunut vielä yhtään, tai siis mitään hikiliikuntaa. Lasten kaa menee nää päivät, eikä yhtään inspiroi lähtee tuplarattailla tonne rehkimään. Se kun on muutenkin ihan kivan raskasta, saati sitten pienellä energiansaannilla. Mutta ehtiihän tässä :).

    • Aino3

      Kyllä toi tuplarattaiden lykkääminen käy kuntosaliharjoittelusta. ihan kamala olo/nälkä/väsy. En ole tonne FB viitsiny kirjoittaa projektistani joten tätä välillä lueskelen. Etsin sieltä ensiksi "tukiryhmää" muttei oikein osunut.

      • NutriKikka

        Tämä on hyvä paikka purkaa sillain nimettömänä.
        Itsellä on FB;ssä pieni suljettu ryhmä. Laihdutus aiheena.
        Meitä oli aluksi 4 aktiivista laihduttajaa ja kommentoijaa. Nyt 2 puhaa asian eteen edelleen jotain ja 2 lukee taikka tykkää välillä.
        Ehdoton asia oli, että ne asiat pysyy siinä piirin sisällä ja muille ei niistä puhuta.
        Jos omistaan jotain halusi erikseen laittaa seinälle niin se oli ok. Muita ei saa paljastaa.
        Täällä on kuitenkin ihan toisenlaista. Tulee purettua itseään ihan toisella tavalla.


    • yritetäänparhaamme

      Mä en ole edes miesystävälle kehdannut kertoa että koko nutraan, se kun on semmonen laiheliini (joka ei liho vaikka söis mitä... epistä) että naurais siksi varmaan koko jutulle.. tai vähintäänkin saisin taas kuulla niitä: "Sä oot justiinsa hyvä tuollasena" ja "älä nyt niin paljon pudota, eihän susta jää mitään jäljelle" kommentteja, mitkä ei kauheemmin motivoi :D
      En oo myöskään kavereille puhunut asiasta.. ja töissä nyt porukka näkee että pussuttelen, mutta vielä ei kukaan oo kysellyt mitään asiasta. Kivempi on näitä tuntemuksia kyllä purkaa näin ettei kukaan tunne..
      Tänään illalla paino oli 66.5kg toivotaan että lähtis taas laskuun piakkoin.

    • NutriKikka

      -200g.
      Hiljaa hyvä tulee. Täytyy tunnustaa, että eilisen aamun hurjan pudotuksen jälkeen tuo 200g oli taas vähän semmonen: Ai eikö enempää.
      Sitten, kun alko pohtimaan, että tuo luku tekisi viikossa kuitenkin -1,4.
      Hämärty taas jotenkin. Rankkaa tää paluu arkeen:)
      Oli muuten vaikea eilinen ilta. Mies oli töissä pitkään. Minä yksin kotona.
      Voi kiesus miten teki mieli, vaikka mitä. Tuli muutaman kerran rampattua ees taas. Varmaan polku alkaa jo hahmottua lattiassa:)
      Täytyy tuo motivaatiovaate raahaa takas alas. Se joutu ylös joulun jaloista.
      Ja siellä ylhäällä ei päivän aikana tule käytyä juuri lainkaan.

      Hurjasti tsemppiä kaikille!

    • Merkkari46

      yritetäänparhaamme: mun mies tietää että laihdutan, se on kans sellanen laiheliini, voi syödä ja juoda mitä vaan lihoomatta. Monet kerrat sanonu ettei mun tartte laihduttaa ja kelpaan tällasena, mutta oman itseni takia täytyy.

      FB:stä sen verran että mä poistin sivuni sieltä syksyllä, rupes niin ottaa päähän kun melkein joka kerta kun kirjottelin sinne jotain niin muutama ihminen ei kommentoinu mulle mun kirjotuksia vaan soitettiin miehelle joka ei ole fb:ssä ja kysyttiin kiertäen ja kaartaen mitä mä olen tarkottanu. Nää samat ihmiset tekee sitä kun ne käy kylässäki.. En osaa oikein selittää sitä, tuntuu välillä siltä kun olisin ilmaa joillekkin ihmisille, puhutaan miehelle mun kuullen sellasia asioita jotka tarkotetaan mulle, mutta ei sanota suoraan. esim. kerran mies sanoi että hänen kaveri oli kysyny että mitä mun mies on tehny kun minä olen laihtunu?
      Siis hä? Minähän se olen sen asian eteen jotain tehny niin multahan se pitäisi kysyä jos kiinnostaa.

      Mutta joo.. täälä paino taas heittelee, 200g tänään

    • liikaläskipois

      Sortuminen, per&%le... Söin lapsen ruoanjämät, kanaa ja pastaa. Ei siinä nyt paljon ollut, mutta ottaa päähän silti. Miten tää on niin vaikeaa... Keho huutaa ruokaa, vaikka kuinka jois vettä nälkäänsä.

      Tänään oon jo ollut luovuttamassa vaikka kuinka monta kertaa, mutta sekoittanut pussin toisensa jälkeen. Manannut kaikki sinne alempaan h.... Mieli huutanut, minä en tätä tahtonut, tein sen teidän takia ja näillä tarkoitan miestäni ja läheisiä.

      Ei mies ole sanonut mitään, kelpaan tälläisenäkin. Muttakun tuo sana "kelpaat" kuulostaa just siltä, et voisithan sä paremmankin näköinen olla, mutta... Varmaan on omassa pääkopassa toi käsitys. Omat vanhemmat jaksavat kokoajan muistuttaa painosta. Väkisinkin tulee olo, teen tämän muiden enkä itseni takia.

      Tiedän, että painoni on jo terveydelle haitaksi ja uusi ulkomuoto toisi itsetuntoa ylemmäksi, mutta tää on pirun vaikeaa. Olis vaan niin ihana lasten nukkumaan mentyä avata herkut ja kattoo töllöö, nauttii hetki omasta ajasta.

      Yritin tehdä sopimuksen itseni kanssa, että tämä tammikuu nutrataan. Sen verran on kaapissa valmiiksi ostettuja pusseja, *pitikin mennä pyytämään miestä tuomaan niin paljon*. Senkin voi laittaa kivasti miehen syyks "toit noin paljon, haluat että laihdun oikein kunnolla"

      Taitaa olla mörkökummituskiukku-päivä. Anteeksi vuodatus.

    • Aino3

      ÄLÄ luovuta "liikaläskipois". Minulla eilen tosi huono päivä! Vastoinkäymisiä tulee. Sinullahan tosi hienosti jo lähti. Oletko maistanut noita patukoita? itse otan esim. karamelli patukan illalla niin makeanhimo lähtee. Päivällä juon kahvia ja vettä paljon. Jos oikein nälkä ottanut ylimääräisen pirtelön. Mistä muuten ostatte noita ateriankorvikkeita eniten? katselin netistä niin taitaa Tarjoustalossa olla halvimmat?

    • Merkkari46

      liikaläskipois: älä laihduta toisten takia vaan itsesi takia. Äläkö ota stressiä pienistä ylimääräsistä, nutreista saa niin vähän kaloreita ettei se painon pudotusta haittaa. Koita vaikka miettiä mikä olisi sellaista mistä et sorru mässäilemään ja hankit sitä kaappiin. Enkä usko että miehesi niitä pusseja on sen takia niin reilusti hankkinut että haluaisi sinun laihtuvan reilusti, paremminkin kannustuksen takia.

      Minäkin aikoinaan ajattelin että on laihduttava sen takia mitä muut minusta ajattelee vaikka kukaan ei sanonut mitään, dietit tuntui aina kituuttamiselta. Painavimmillani olin 112kg lasten syntymän jälkeen. Nyt teen tätä vain itseni takia, enkä ota stressiä vaikka välillä paino nousee. Harmittaahan se, mutta ei se maailmaa kaada kun ei ole mikään kiire.

      Aino3: Tarjoustalosta enimmäkseen tulee ostettua. Just kattelin Lidlin mainosta että sieläkin olis tarjouksessa.

      Ei muuta kun kova uho päälle.. Kyllä tässä läskit liukenee ennemmin tai myöhemmin

      • liikaläskipois

        Kiitti tsemppauksesta, täällä ollaan :).

        Jokseenkin parempi fiilis taas. Pakko varmaan ostella tosiaan noita nutripatukoita kaappiin pahalle päivälle.

        Mä oon nyt ostanut tuolta Sokokselta, kun siellä suklaa tarjouksessa 12,90. Tän kuukauden satsit kaapissa ja eiköhän sitä tule haettua lisää, kunhan vaan saa taas punnituslukemat tiistaina.

        Jeps, mut nyt lasi cokis zeroa ja töllöö kattomaan.


    • Merkkari46

      -300g eilisestä eli nyt tasan 92kg, tää paino näköjään taas sahaa edes takasin, suunta kuitenkin alaspäin. Olis ihan kiva kun putois tasaseen tahtiin vaikka 100g päivä, eikä vetelis siksakkia ylös alas.

      Pusseja on varmaankin yli kuukaudeksi. Välillä pidän täysnutri päivän, mutta enimmäkseen osanutraan. Iltasin syön normi ruuan kevennettynä, riippuen ruuasta menee sillon 3-4 pussia. esim. eilen meni 4 pussia, illalla kukkakaali, parsakaali sekotusta ja ruisleipä kalkkunaleikkeellä. Pitäs vaan muistaa juoda muutakin päivän mittaan kun kahvia. Juomisen vähyys voi olla yks syy miks paino sahailee

    • NutriKikka

      -0 eiliseen.
      Väsyttää. Huonosti nukuttu yö takana. Ihan vain siksi, että eilen hitsas kiinni puolison kanssa. Miehet on välill niin totaalisen idiootteja.
      Eilen sapetti niin, että hyvä, kun veri kiersi. Ja toisaalta taas niin pystyi kuulumaan sen kohinan.
      Ja siis kukaanhan ei nyt sitten heitä hanskoja tiskiin. Repsahdukset ja peet fiilikset tulee ja menee.

      Minä laihdutan itseni takia. Minä haluan laihtua. Minä en ole itse tyytyväinen.
      Ja tutulta kuulostaa tuo kelpaat. Joo tottahan se on, mutta katala sana, joka särähtää korvaan. Tulee helposti se fiilis, että oot ihan ok, mutta paremminkin voisi olla.
      Kelpaan juu, mutta itselleni en kelpaa näin. Onpa taas vaikea selittää ja kirjoittaa mitä haluaa saada sanotuksi :)
      Luotan, että te ymmärrätte.

      Hyvin harva tietää, että nutrailen. Vain lähipiiristä 3. Minä en jaksa niitä saarnoja yms.
      Näitä, jotka ei ole koskaan itse edes kokeilleet. Nämä, jotka ovat mutta pussillisen nutria rinnalla paketti keksiä ja ei toimi ajatukset omaavat.
      Kyläilessä tms olen ottanut set keksin tai piirakan palan ,koska ei tarvitse silloin selittää mitään. Ja tietäen, että kyseessä on porukkaa, joille ei tosiaan uppoisi ajatus ei maistu.
      Nuo narisijat ja rutisijat on niitä, jotka jaksaa kitistä yleensä muistakin asioista. Harmi vaan, että valtaosa heistä on sukulaisia,joita joutuu sietämään ne muutamat pakolliset juhlat vuodessa.
      Yleensä en juurikaan noteraa heidän juttujaan, mutta joskus vaan iskee se raja vastaan ja tulee se nyt riitti ja sanon takaisin.

      No juu, mutta siis kahvia menee täälläkin vallan kauhiasti. Vettä niin ööh mitä se olikaan...
      Juu pitäis ja pitäisi.

    • Aino3

      Itseni takia kanssa nutraan, en muiden. Tämä laihdutustapa vaan sopii hyvin minulle. En pystyisi joka päivä punnitsemaan, mutta kerran viikossa sopii. Viimeyönä juostu vessassa. Tänään ei ole ollut yhtään nälkä. Katsoitteko Jutta ja Superdietit? Itse en varmaan pystyisi noin rankkaa treeniin ja laihduttamaan. Työpäivänikin pitkiä ja omat lapset pieniä. En saisi lapsenvahtia. Vaunuilla toki lenkkeillään ja liikun muutenkin aika paljon. Viikonloppu lähestyy ja pelottaa.. Olen miettinyt ruokalistan niin että itsekin voisin syödä jotain salaattia ja kanaa. Kuinkhan sekaisin menee elimistö jos viikot täysnutraa ja viikonloppuisin osanutraa? viimeksi ei vaikuttanut.

    • yritetäänparhaamme

      Kyllä minäkin ihan itseni takia nyt pudotan painoa.. moni lähipiirissä tosiaan varmasti tuomitsisi nutrauksen, vaikka eivät itse ole kokeilleet.. ja noita "ei tää toimi" valittelijoita löytyy netistä vaikka kuinka paljon.. eikai se nyt toimi jos vetää 3pussia nutria ja sitten jotain rasvasta ruokaa vielä lisäksi.. huoh
      Mutta joo koittakaa jaksaa, kyllä niistä repsahduksista pääsee yli, jos vaan jaksaa seuraavana päivänä jatkaa pusseilla :)

      Mulla oli aamupaino tänään 65.3kg jee! Nyt on sen verran hyvä fiilis päällä että yritän tähdätä että pääsisin kesään mennesä kuuteenkymppiin ja pysyisin siinä :)

      Pärjäilyjä kaikille ja tsemppiä!

    • liikaläskipois

      Tänään ollut parempi päivä ja visusti pysynyt näpit erossa muista ruuista :).

      Viikon päästä perjantaina tulee eka nutriton välipäivä, kun on toisiks vanhemman lapsukaisen synttärit ja koska leivon sinne kaikenlaista plus ostan herkkui kaupasta, niin tiedän, että lipsuminen tulee. Joten ihan rehellisesti aion olla pussittamatta sen päivän, syöden vaikka salaattia herkkujen ohessa. Mutta sitten on lauantaina heti otettava itseään niskasta kii ja pysyttävä ruodissa.

      Mä katoin ton Jutan ja hienon saavutuksen teki. Mä en kestäs sen Bullin heittoja, joten olis ihan mahdoton mulle. Ja jotenkin näiden neljän lapsen ja niistä kahden harrastuksien kanssa on lähes mahdotonta löytää iltaisi omaa treeniaikaa.

      Joo, noita "nutraa vaan, tulee heti takas" kommentteja on saanut kyl kuulla. No viimeks tuli, mut ihan omaa tyhmyyttäni. Jos ei palaa samoihin syömistottumuksiin ja liikkuu, niin kyllä ne poissa pysyvät. Ja taatusti saa herkutellakin jossain määrin, kunhan ei lähde homma lapasesta, niinkuin mulla raskauden myötä.

    • Merkkari46

      Sehän nyt on ihan sama miten painoa pudottaa niin kaikki ne takasin tulee jos entisiin ruokailu tottumuksiin palaa, parempi kun jättää muiden kommentit omaan arvoonsa. Jokainen pudotettu kilo on kuitenkin hyväksi, oli se sitten miten hyvänsä pudotettu.

      En ole sitä Jutan ohjelma katsonut, mutta ainakin suurimman pudottajan valmentajien huutaminen on ihan hirveetä. Minä saan stressin heti jos joku on vihanen ja huutaa niin mä ainakin heittäsin heti hanskat tiskiin.

      Ostin tätään sellasen nutriletin mochaccino tetran, oli älyttömän hyvää. Voi kun sitä pusseinakin..

      • Tietämätön

        Hei nutraajat! Oon nyt neljättä päivää täysnutrannut, ensimmäiset kolme päivää meni All in one -paketilla ja nyt onkin ongelma.. Ostin kaupasta patukoita ja pirtelöitä, hunger control juomia ja pasta carbonara -aterioita. Voinko koota päivän aterian nuista valmisteista ja syödä siis pelkästään noita Nutriletteja? En löytänyt oikein mistään vastausta tähän ongelmaan.. Vai pitääko ostaa niitä Quick Weight Loss -tuotteita ja syödä vaan niitä?


    • NutriKikka

      -0. Taas

      Tietämätön: Itse olen käyttänyt sekaisin jauheita, tetroja yms.
      Ollu sekaisin eri merkkejä. Jotkut sanoo et pitäis saman firman tuotteissa pitäytyä per päivä.
      Kannattaa kuitenkin tsekkailla se kalorimäärä mikä tulee.

      Eilinen päivä meni vähän puihin. Olin tien päällä ja tankkasin itseni ennen lähtöä. Matkani viivästyi ja otiin tullessa oli kauhee nälkä. Ja olo sen mukainen.
      Kiireessä ennen juomani valmistumista otin muutaman palan tummaa suklaata.
      Kyse oli siis parista minsasta. Voi luoja miten huono olo tuli. Sai kärvistää asian kanssa lähes koko illan.

      Täytyy taas hommaa muutama niitä 97 kcal patukoita varuiksi.

    • Merkkari46

      Tietämätön: 3 päivän startti paketista tulee noin 800 kaloria päivässä. Jos samoilla kaloreilla meinaat pärjätä niin sehän olis yksi patukka, tetra ja pasta pussi per päivä. Jos 3 ateriaa päivässä riittää niin ok, mutta itse vaihtaisin jonkun niistä kahteen jauhe pussiin.

      Sahailu jatkuu 100g tänään. Nyt ainakin tiedän että nousu johtui eilen syödystä yhdestä sämpylästä, kummia noi hiilarit kun ne nostaa heti painoa

    • NutriKikka

      Mun pitkin kysyä teiltä, että miten te katotte telkusta noita eri laihariohjelmia?
      Itse oon kattonu dieetit vaihtoon, sit tota Jutan ohjelmaa, Suurin Pudottaja, Niin ja olet mitä syöt.

      • Tietämätön

        Kiitos vastauksista, ajattelin nyt tässä ostella niitä pussikeittoja ja pirtelöitä ja yrittää niillä eteenpäin, kun se pasta-ateria tosiaan on aika tuhti.. 5. Päivä menossa ja painoa pudonnut yhteensä 2,4kg, mihin oon tosi tyytyväinen! Lähtöpaino oli 80,5 joten tehtäväähän tässä on. Tosi hienoo
        Nämä että ne jotka aloittivat tämän dieetin tuolla ketjun alussa, ovat edelleen jaksaneet sinnitellä! Se tuo motivaatiota itsellekin! Jatkakaa samaan malliin, ei voi kun hattua nostaa! :)


    • Merkkari46

      Kun minäkin olen koko ikäni ollut ylipainoinen, laihdutellu monet kerrat ja kaikenlaisin konstein niin nyt vasta on iskostunu korvien väliin ettei repsahduksista luovuteta. Juhlat kuten joulu, syntymäpäivä ja muutamat muut.. on sallittua herkutella. Niitä juhlia on kuitenkin vaan muutama päivä vuodesta, kunhan niitä herkkuja ei syö ja juo joka päivä, eikä edes joka viikonloppu. Eikä kannata sen takia luovuttaa jos välillä tulee plussaa.

      Kattelisin kyllä niitä laihdutus ohjelmia, mutta tuppaavat tulemaan sellaseen aikaan et tulee aina joltain muulta kanavalta jotain mitä mies haluaa kattoa. Tulispa uusintana päivisin.

      Jos jollain on hong hong lähellä niin ainakin tuola missä tänään kävin oli startti paketit 9,90€

    • Aino3

      Apua, äkkiä honkkariin. Mulla maha sekaisin, aivan turvonnu. Tosi paha olo. Söin nyt kanasalaatin ja jätin jauheet tänään vähemmälle. Oivoi! Dietit vaihtoon tulee usein päivällä kun lapset nukkuu, katon. Siihen etsitty aina oikein kärjistetyt esimerkit. Suurin pudottaja on aika urheilupainotteista. Aika harvoin ruokavaliosta puhuttu. Satunnaisesti seuraan. Olet mitä syöt mielestäni paras sarja, sitä katellu aina kun voinut. Ne suola ja sokerimäärät herättäää kyllä. Meillä jätetty koko perheessä kaikki mehut, limsat, sipsit ja karkit tosi vähälle. Lapsilla vain kerran viikossa karkkipäivä.

    • Merkkari46

      Se oli sitten sellanen viikonloppu että 500g.
      Toisaalta tää nutraaminen on niin iskostunu tonne pää koppaan et kun söi jotain muuta ja vatsassa kanssa tuntu siltä niin heti oli nutrit mielessä ja se kuinka vatsa tuntuu sillon paljon köykäsemmältä. Ehkä tässä on jotain opittu siitä miten on parempi olo kevyemmillä sapuskoilla.

      Katoin eilen sen Jutan ohjelman.. Jotenkin en oikein päässy siihen sisään, kovasti siinä liikunnassa panostettiin voimailuun. Jonkun verran puhuttiin ruuista, mutta olis voinu enempikin. Suurimmassa pudottajassakin puhutaan aika vähän siitä mitä kilpailijat syö, monta kaloria..

    • NutriKikka

      Joo ei ole mennyt viikonloppu hyvin täällä. Ei oo ees puntarilla käyty.
      Järki ja nutraus kadonnut tuon sapetuksen myötä.
      Jospa sitä huomenna taas aloittaisi uuden jakson.

    • Merkkari46

      Noi miehet osaa välillä olla niiiiin ärsyttäviä, niin kauan kun mulla on v käyrä korkeella niin tulee syötyä ylimäärästä, mutta nyt kun se meni sille asteelle et mulla on tosi paha mieli niin ei ruoka taho maistua ollenkaan. Päätäki särkee niin julmetusti, kyllä tää taas tästä. En pistä äijää kiertoon vaikka se välillä ihan perseestä onkin :)
      Tää on tätä elämää vaan

    • liikaläskipois

      Huoh, vaihtelevasti menee täällä. Tänään taas sellanen päivä, et vois tehdä mitään vaan jos sais ruokaa tai jotain suuhun pantavaa. Kokoajan nälkä.

      En oo käyny puntarissa, yritän malttaa odottaa tiistaiaamuun.

      Ostin eilen noita Nutriletin suklaapatukoita, jotta voin edes kuvitella herkuttelevani :D. Toi caramel suklaa (mikä sen nimi nyt olikin) oli tosi hyvää, sellanen ihana tahmatoffee siellä välissä nam... Vois syödä useammankin, mutta tyydyin yhteen jonka vuoks taitaa ylittyy kalorit tänään reilulla 100..Noh, mut alle 700kcal kuiteskin.

      Mieli odottaa jo perjantaita, saa herkutella. Voi juma, tästä mielestä pitäis päästä eroon. Enhän mä nutraa, jotta voin taas syödä.... Pää ei oo selvästi mukana täs hommassa, kokoajan takaraivossa miettii, mitä syön kun tää on ohi. Miten ton saa pois....

    • Aino3

      jätskiä ja suklaata himoitaan, en sorru. Muiden mussuttaessa tuoretta pullaa, jonka vedet silmissä leivoin... niin itse nautin nutriletin chocolate &barries patukan joka oli tosi hyvää. Huomenna punnitus. kuinkahan käy? jos hävien täältä takavasemmalle arvaatte syyn.

    • liikaläskipois

      Aino3 pää pystyssä vaan huomenna tänne. Mulla kanssa aamulla punnitus ja saas nähdä kuinka käy. Kunhan nyt olis jonkun verran edes alaspäin menny. Jollei, niin sitten paremmalla sisulla uuteen viikkoon.

      Eilen oli tiukkaa, kun kävin ystävän luona kahvittelemassa (tai teellä, kun en kahvia juo). Oli leipassu kolmea erilaista donitsia ja arvaatkaas oliko ne just valmistuneet, kun astuin ovesta sisään. Oli sokerilla , suklaalla ja vaaleanpunaisella "kuorruteltuja"... Okei, myönnetään söin puolikkaan :/. Illan menin sitten ilman pussei. Joten jos tulee takapakkia, tiedänpä syyn....

    • Merkkari46

      Älä Aino3 häviä mihinkään, näytti se vaaka mitä hyvänsä.

      Eilen sai juosta vessassa yhtenään ja paino onkin tänään sama kun viime torstaina eli tasan 92kg. Ylimääräsiä nesteitä on silti vieläkin, heräsin jo 7:ltä ja silti käsissä näkyy vielä peiton raidat. Jospa huomenna kilo liku vaihtuis.

      liikaläskipois: älä ajattele niin ettei herkkuja saa syödä, kyllä niitä voi syödä.. kunhan syö kohtuudella ja valitset sellasia mitkä ei aiheuta mässäilyä. Hetkellisesti ne voi nostaa painoa, mutta sitten vaan takasin ruotuun

    • NutriKikka

      Viikonlopun saldo 200g.
      Ihmeen vähän kaiken vedetyn jälkeen. Ketutus alkaa laantua.
      Kiesus, kun mulla on 2kk aikaa seuraavaan etappiin. Hitsi matkaan.
      Joo mitä tekee mies,joka vielä laihduttaa mun kanssa. Niin mitä se keksikään lepyttääkseen. Kukkakimppu oli jees, mutta ne erilaiset leivokset mitä hän toi.
      Jos miehet pohtii ettei aina ymmärrä naisten järjenjuoksua niin nyt voin heittää saman asian takasin ja kysyä, että mitess e miesten järjenjuoksu.
      No jaa. Uus viikko. Uusin ajatuksin.

    • Pili Hilton

      Miehet ;)

      Hih, meillä puoliso ei haluasi luopua yhdestäkään mun grammasta, muttei silti onneksi vielä ole leivoksia kotiin kantanut ;) Vahtii kylläkin syömisiäni ja kehottaa ottamaan lisää..

    • Aino3

      Voi vitsit! Piti kaksi kertaa vaalle nousta kun meillä toi"viisarivaaka" kyllä vain 5-6kg lähtenyt, eli varmaan 5,5kg! Sain kummasti energiaa jatkaa. Pienet hairahdukset eivät ole näköjään haitanneet. Nyt vain lisää pusseja hakemaan jostain missä alessa eli varmaan toi tarjoustalo. Netistäkin jo katselin. Hyvää viikkoa ja tsemppiä!

    • yritetäänparhaamme

      Paino tässä muutaman päivän sisään ollu 65kg-65.9kg junnaa junnaa...
      pari sortumista tullu tässä.. söin ykspäivä ruikkaria ja toisena päivänä muutaman konvehdin.. huoh..
      nettikin temppuilee ja ollu tässä 20min puhelimessa oottamassa että saisin tietää mikä siinä on..
      raha-asiatkin ressaa.. joten motivatio taas alalukemissa.. mutta josko sitä palkkapäivänä kävis taas osteleen pussuja kaappiin lisää, niin ei tulis luovutettua.
      Tsemppiä kaikille!

    • Merkkari46

      -300g eilisestä

      NutriKikka: nyt käy kateeks.. mun mies on tän 4 vuoden aikana tuonu kerran kukkia, nekin tekotulppaanit mihin saa valot ja oli löytäny ne kirpputorin ilmais laatikosta :) nooh.. ajatus tärkein
      Eikä onneks ostele herkkuja, joskus harvoin saattaa ostaa perunalastuja ja salmiakkia, mutta salmiakki ei tuo mulle mitään himoja vaikka muksuna mua kutsuttiinkin merkkariks kun sillon niistä tykkäsin. Perunalastuihin tulee himo vaan sillon jos otan alkoholia, sillon menee puolipussia illan aikana.
      Meilläkin kaikki ok, isäntä pyys anteeks ja halas usevamman kerran.

    • liikaläskipois

      HIenosti menny Aino3 :).

      Täällä aamulla vaaka näytti 115,4, eli viikossa -1,8kg, kahdessa viikossa -5,8kg. JIHAA!!! Menkatkin oli alkaneet näemmä yöllä, mutta ei tuo ainakaan hirveästi lukemiin vaikuttanut tai sitten sitä olis lähtenyt todella upea määrä.

      Mutta todella tyytyväinen näihin kahteen viikkoon, tästä on hyvä jatkaa. Nyt perjantaihin asti ilman repsahduksia, sitten yhden päivän mässäily ja taas ruotuun :). Ens viikon lukemista ei odotuksia.

    • NutriKikka

      200g Tää ei nyt suju.
      Kaikki on niinku hyvin, mutta.. En oikein osaa selittää. ehkä se aukeaa tossa jonkain päivänä ja osaan ihan sanoiksi pukea.

      Juu olihan ne kukat kivoja. Niitä leivoksia vaan vielä ihmettelen:)
      No joo näillä mennään.

    • yritetäänparhaamme

      paino junnaa yhä.. aamulla 65.1kg ja nyt päivällä 65.3kg...
      vettä join eilen ihan hulluna ja vähän kuntopyöräilin.. lisäksi kävin koirien kanssa ulkoilemassa niinkuin aina.. silti ei ole muuttunut..
      noo.. kaipa se lähtee tuosta laskuun vielä.. kunhan jaksan pysyä kurissa..
      pitäisi varmaan alkaa tekemään iltasin vatsalihaksia ja jotain pientä jumppaa.. niin ehkä vähän kiinteytyis tää kroppa.. maha tuntuu pömpöttävän ulkopuolella, vaikka muu kroppa on suht sopusuhtanen.
      Kellään mitään hyviä keskivartaloa kiinteyttäviä jumppaohjeita? :)

    • NutriKikka

      -400g.
      Ja nyt en kyllä ole ihan varma tuloksesta. Vaaka taas anto ensin niin kumman luvun, että piti mennä uudestaan. Ja uudestaan. Lopetin siinä kohtaa, kun tuli 2 kertaa sama luku. Ja mikä tuntu edes uskottavalta.

      Eilen oli outo päivä. Olis voinu syödä koko ajan.

      Jumppaohjeista ei ole mitään hajuakaan.

    • Merkkari46

      -100g olis tämän aamun tulos

      liikaläskipois: sullahan vauhdilla paino tippuu, hienoo..

      Tuli ostettua yksi nutrilett suklaa musse, maistu samalle kun startti paketin suklaa jälkkäri. Hinta oli vajaa 2€ niin eipä viitti kovin usein ostella vaikka hyvää onkin, se on pienempi annoskin mitä pusseista saa niin ei vie nälkää ja kaloreita kuitenkin 109.

      yritetäänparhaamme: mä oon huono neuvoo noissa jumppa jutuissa vaikka koko viime kevään ramppasinki selän takia fysioterapeutilla missä samalla painotettiin vatsalihaksien tärkeyttä. Helpompi olis näyttää niitä liikkeitä.. Yks mitä mulle neuvottiin vatsalihaksista oli se että olit missä hyvänsä ja teit mitä hyvänsä niin yritä muistaa koko aika vetää vatsaa sisään niin lihakset vahvistuu. Kun teet mitä vaan jumppa liikkeitä niin jännitä vatsalihaksia samalla

    • liikaläskipois

      Kyllä se näin aluks hyvin tippuukin, kun on tota elopainoo kertynyt. Mutten jaksa uskoa, että kauaa tätä vauhtia mennään. Mikä tietysti olis suotavaa, mutta pakko olla realistinen. Kummasti se vaan motivoi eteenpäin :).

      Huomasin muuten viikonlopun jälkeen, että vatsa toimii paremmin, kun korvaa pussin Nutriletin suklaapatukalla. Pelkillä pusseilla toimi aika harvoin, mutta nyt joka päivä on saanut käydä. Liekö sekin osasyynä hyvään tulokseen.

      Jumppaohjeista ei oo tietoo, ei oo tullut kotosalla jumpattua

      • liikaläskipois

        Niin ja juon vettä varmaan ainakin 5litraa päivässä. Joka kerta ennen pussii 0,5litran muki tyhjäks ja välis juon kanssa aina tuon 0,5litraa.


      • VP?
        liikaläskipois kirjoitti:

        Niin ja juon vettä varmaan ainakin 5litraa päivässä. Joka kerta ennen pussii 0,5litran muki tyhjäks ja välis juon kanssa aina tuon 0,5litraa.

        Ei kandeis kerralla juoda noin paljon.


    • yritetäänparhaamme

      Aamupaino 64.8kg jes! 14päivä alkanut siis ja lähtöpaino oli 67-69kg eli aika varmasti 3-4kg tippunut kahdessa viikossa.
      Kävin tänään tarjoustalossa ja siellä oli nuo nutriletin 3päivän aloitus paketit hintaan 18.90€ Ostin niitä 2kpl. Siellä oli myös nuo keitot jotain 15-16€ paketti, patukoita sai 4kpl 5€ ja pastaaterioita sai 3kpl 2€
      Muutakin oli alessa.. niitä pirtelöitä, mustikka, suklaa vanilja yms.. että suosittelen katsastamaan josko kaikissa tartseissa olis samaan hintaan :)

    • 15+15

      Tänään alkoi täälläkin nutraus. Alkuun mennään kanakeitolla, 4 pussia ja yksi valmis smootie päivässä. Olen mies ja pituus 178cm ja paino 103kg. Tavoitteena olisi -10-20kg.

      • 15+15

        Eilen illalla tuli kahteen eri otteesseen semmoinen kiljuva nälkä. Meinasin jo avata tonnikalapurkin, mutta jätin avaamatta. Lopulta se nälkäkin meni ohi ja join vettä vaan reippaasti. Tänään menny 2 kanakeittoa ja yksi marja smootie, eli kaksi keittoa saa vielä syödä/juoda. Täytyy käydä kaupassa kattelemassa noita muitakin makuja keittoihin ja harkita niitä välipalapatukoita. Tästä se lähtee pikkuhiljaa.


      • Merkkari46
        15+15 kirjoitti:

        Eilen illalla tuli kahteen eri otteesseen semmoinen kiljuva nälkä. Meinasin jo avata tonnikalapurkin, mutta jätin avaamatta. Lopulta se nälkäkin meni ohi ja join vettä vaan reippaasti. Tänään menny 2 kanakeittoa ja yksi marja smootie, eli kaksi keittoa saa vielä syödä/juoda. Täytyy käydä kaupassa kattelemassa noita muitakin makuja keittoihin ja harkita niitä välipalapatukoita. Tästä se lähtee pikkuhiljaa.

        Kannattaa kyllä kokeilla muitakin makuja ettei kyllästymisen takia lopeta. Kasviskeittokin on ihan hyvää ja jos kaipaa jotain pureskeltavaa niin laittaa jotain vihanneksia tai raejuustoa sekaan ja kun syö lautaselta lusikalla niin tuntee syövänsä ruokaa.
        Kokeile suklaata, vaniljaa tai mustikkaa ja kun sekoittaa isompaan määrään vettä niin saa enempi vatsan täytettä. Jotkut sanoo että maistuu jauhoselle, mutta kun antaa sekoituksen jälkeen vähän aikaa seistä ja sekoittaa sitten uudestaan niin ei maistu jauhoselle. Mitä olen eri merkkejä maistellu niin nutrilett ja modifast on parhaimman makusia (tosin modifastissa eniten kaloreita) Naturdiet taas enemmän esanssisen makunen ja hajunen


      • 15+15
        Merkkari46 kirjoitti:

        Kannattaa kyllä kokeilla muitakin makuja ettei kyllästymisen takia lopeta. Kasviskeittokin on ihan hyvää ja jos kaipaa jotain pureskeltavaa niin laittaa jotain vihanneksia tai raejuustoa sekaan ja kun syö lautaselta lusikalla niin tuntee syövänsä ruokaa.
        Kokeile suklaata, vaniljaa tai mustikkaa ja kun sekoittaa isompaan määrään vettä niin saa enempi vatsan täytettä. Jotkut sanoo että maistuu jauhoselle, mutta kun antaa sekoituksen jälkeen vähän aikaa seistä ja sekoittaa sitten uudestaan niin ei maistu jauhoselle. Mitä olen eri merkkejä maistellu niin nutrilett ja modifast on parhaimman makusia (tosin modifastissa eniten kaloreita) Naturdiet taas enemmän esanssisen makunen ja hajunen

        Cittarissa tuli eilen käytyy ja mukaan lähti 2 suklaa smootieta ja kaksi marjoiden makuista juomaa. Patukoitakin tuli otettua 3 kpl. Karamelli maitosuklaan makuista. Yllätyin että miten hyviä noi patukat olivat. Olipahan kallita noi tuotteet sielä.


    • Merkkari46

      15 15: tervetuloa mukaan, kyllä tänne miehiäkin mahtuu kirjottelee. Ihan kiva seurata miten miehellä nää nutrit toimii kun olen saanu sen käsityksen että miehillä paino putoo muutenkin tasasempaan tahtiin ja nopeempaa.

      Neljästä pussista ja smootista saat sen suositeltavan kalorimäärän, mutta jos teet kovin raskasta työtä tai liikut paljon niin ei haittaa vaikka lisäisit vielä yhden pussin.

      Mulla on toi veden juonti ongelma, ei tahdo mennä kun pari lasillista päivässä ja yleensä vissynä. Olen nyt tehny niin että sekoitan jauheet 4dl vettä niin tulee sitä nestettä vähän enempi ja ne mitkä ei ole niin hyviä uppoo paremmin

    • liikaläskipois

      15 15 tervetuloa joukkoon :).

      Eilen menin syömään pussin sijasta perunan ja makkarakastiketta, *läpsii itseään poskille toruen tyhmätyhmä :D*. Ja nyt mulla on niin turvonnut olo. Aamulla kävin vaa'alla ja se näytti 115,2kg eli ei se nyt onneks ihan syteen mennyt. Mut kyllä tosiaan heti huomaa syöneensä jotain muuta. Ja ilokseni myös huomasin, että tulin täyteen tuosta määrästä ruokaa.

    • Merkkari46

      -300g, nyt on putonu monta päivää niin varmaan kohta stoppaa tai nousee

      Jotenkin ollu nyt pari päivää niin jugurtti mielessä et täytyy varmaan ostaa vitalinean 0%:sta kun siinä on vaan 50 kaloria purkissa

    • Chronon kanssa

      Miten te pystytte syömään niitä? Niissähän on ihan kuvottava haju? Tökkii pelkkä ajatuskin. Kylmä pirtelö menee jotenkuten kun juo nopeasti...

      • 15+15

        Mulla ainakin oli ajatuksena et nyt laihdutaan ja sen eteen on vähän kärsittävä. Eihän noi nyt mitään gurmee aterioita ole, mutta ei ne nyt iham p....akaan ole. Kyllä noilla nyt pitäisi se 2-3 viikkoa pärjätä. Muita tapoja on kokeiltu jo useamman kerran mm. Salilla käyntiä ja annoskokojen pienentämistä. Toimii alkuun ja muutama kilo lähteekin, mutta tulee nopeasti takaisin ja vähän lisääkin... Tässä nutrauksessa on tiukka kuri kaloreiden suhteen ja helpompi valvoa että paljonko niitä kaloreita oikeasti menee päivänaikana.


    • Merkkari46

      700g
      Eilisen ruokailut muuten samanlaiset kun muina päivinä, mutta tuli syötyä yksi moniviljasämpylä. Se ei kuitenkaan selitä tota painon nousua vaikka hiilarit kerääkin nestettä.
      Eilen tuli nosteltua käsipainoja niin kauan ettei jaksanu käsiä enää nostella ja kaiken huipuks tein heräte ostoksen Lidlistä, ostin sellasen vyön joka stimuloi vatsalihaksia. Joskus reilut 10 vuotta sitten mulla oli sellanen, toimi tosi hyvin ja alkuun sai lihakset kipeeksi. Noi jutut luultavasti keränny nestettä.

      Se on jännä juttu et kun paino nousee muutaman sata grammaa niin se ei pää kopassa tunnu missään, mutta nyt kun nousi noin paljon niin on saanu koko aamun kamppailla sen ajatuksen kanssa että pysyykö ruodussa vai antaako mennä ja söis jotain hyvää.
      Tulee olemaan vaikee viikonloppu

    • NutriKikka

      Paino jumittaa tai sahaa.
      Tosin taas salaattia olen syönyt. Kipee fiilis ollu pari päivää. Paleltaa, maha kipee, stressi. Ollut sellainen olo, että koska lyö kuumeen päälle.

    • yritetäänparhaamme

      Aamupaino 63.9kg Vielä vähän pudotettavaa jäljellä :)
      Tänään on kuitenkin lupa mennä ulos syömään, kun on treffit miesystävän kanssa, mutta huomenna taas pusseilemaan.
      Koittakaa jaksaa vaikka se paino junnaileekin välillä ja nousee, kyllä se lähtee taas laskuun kun jaksaa pysyä ruodussa. Tuntuu aika uskomattomalta että oon painanu syksyllä 73.5kg (ja vuosi sitten 77kg) ja tiputtanu pelkästään nutrien avulla lähemmäs 10kg!
      Tietty välissä oli kausi kun osa utrasin ja välissä en nutrannu olleskaan.. mutta on kyllä tehokasta.
      Tänään kokeilin päälle 4-vuotta vanhoja farkkuja ja ihanasti meni jalkaan taas! :D
      Tsemppejä kaikille!!

    • liikaläskipois

      Merkkari tuttu fiilis. Mulla on kans ollu tollanen, et jos on plussaa niin sittenhän voi vetää samaan konkurssiin jotain hyvää. Mut nyt yritän, josko sen sais pois...

      Aamulla kävin huvikseni vaa'alla, koska tänään on nutriton päivä. Vaaka näytti 114,6, joten hyvin on taas tippunut. Nyt toivon, ettei tuu takapakkia tämän päiväsen takia.

    • Aino3

      Mulla ""välipunnitus" eli kesken viikon. Näyttipä samaa. Tekeeköhän menkat? Ainakin turvonnu olo ja flunssa päällä lisäksi. Taroustalosta täydennytä haettu.

      Vähän nauratti kun siiä nutrilett hyllyllä pyöri vaivautunutta porukkaa. Yksi kovaan ääneen haukkui kuinka kalliita ja huonoja ovat. No itse menin myöhemmin uudestaan ku unohdin patukat niin siellähän se akka oli 3pvä paketti kourassa ja muuten osti sen...

    • liikaläskipois

      Aino3 joo noita "en mä nyt ainakaan noita osta/syö"-tyyppei löytyy aikas paljon. Hassua vaan, et ne jokainen on just noita kovaan ääneen paasaavia :D.

      Aamulla karu todellisuus, vaaka näytti 116kg. Siis jumalauta 1,4kg yhdessä päivässä lisää 8O. Noh, tänään palattu ruotuun, eikä mitään tekosyitä, et kakkuu jäi vielä tms. Ja oikeasti mulle tuli eilen tosi huono olo noiden herkkujen jälkeen, plus että eihän sitä jaksanut edes syödä, kun oli jo maha täys. Aika hyvin 2,5 viikossa mahalaukku pienentynyt.

    • Merkkari46

      No niin.. järki sano että pysy ruodussa ja tunne puoli sano että anna mennä vaan ja tunne siinä sitten voitti. En mene vaakaan vasta kun maanantaina, sen tietää muutenkin että paino on noussu ja reippaasti. Jos olis taas tämän ja huomisen päivän ilman hiilareita niin pääsee himoista eroon ja sitten taas maanantaina pusseille.

      Olen kanssa pistäny merkille ihmisten käyttäytymisen nutri hyllyllä, ihan kun se olis noloa ostaa niitä. Kerran oli yks tosi hyvän näkönen mies kattelemassa nutreja, ei siinä ainakaan laihtumisen varaa ollu et olisko vaimolle ostanu?

    • NutriKikka

      -100g.
      Me on täällä alettu muokkaa ruokavaliota uusiksi. Siirtyminen pusseista pois.
      Saa nähdä kuinka tulee sujumaan.
      Protskupitoselle suunta.

      Joo tuo on totta, että porukka kiertää ja kaartaa nutraushyllyä. Joillekkin se tuntuu olevan yhtä noloa, kuin olisivat kondomeja ostamassa.

    • eltsukka1

      Hei, täällä yksi nutraaja. Aloitin nutraamisen 7.1. painolla 106,9 kg. Tänä aamuna kävin vaa'assa, se näytti 99,8 kg. Eli kyllä Nutrilett toimii. Viisi pirtelöä päivässä, lisäksi kurkkua, tomaattia ja parsaa. Silloin tällöin olen syönyt suolakurkkua, tulee tunne että tarvitsee suolaa. Juomina vettä, kahvia, light Colaa ja sokerittomia mehukeittoja. n. Välillä on vaikeata ja päättäväisyyttä kysytään mutta vaaka ja "venyneet" vaatteet palkitsevat :)

    • Aino3

      Kauhea flunssa vaan vivaa ja lapset vuorotellen kipeinä. Pitkää pinnaa nyt vaatii. Kahvia kuluu ja kynnet kohta kaluttu. Ei oikeastaan ole nälkä, mutta vaan tekee kaikkea mieli. Toistaiseksi ei olla repsahdettu kuin kerran siihen pullansiivuun. Paino silti sama johtuukohan menkoista? eltsukka1, munkin tekee suolakurkkuja mieli vaikken normaalisti tykkääkään. mehukeittoja voiskin ostaa, niillä saa makeanhimoa taltutettua hyvin. Hyvää viikonloppua! Meillä pakkasta ollut -28.

    • liikaläskipois

      No niin joo, olisko ripittäytymisen aika.... Eihän se eilinen mennyt niinkuin strömsöössä... Homman lapasesta lähteminen jatkui eilisenkin ja pahasti näyttää siltä, että tämäkin päivä menee harakoille.

      Eilen tuli sitten vedettyä niinkin kevyttä kuin pitakebab. Ja tänään pakastimen sulattamisen johdosta loput jäätelökakusta... Aamulla vaaka näytti 117,5kg, hohhoijaa. Tämä viikko meni sitten näin, mutta huomenna on PAKKO olla jo pusseissa kii.

      Että semmonen viikonloppu...

      nim.liikaläskipois(ko) kebabilla????

    • NutriKikka

      -200g.
      Aika hyvin, vaikka tota ruokavaliota on muokattu ja rustattu uusiksi. Alun huumaa :)


      Joo ei taida ihan jätski ja kebabit hoikistaa. Unohtaa vaan nuo ja palaa pussiarkeen. Niitä tulee ja menee noita sortumisia. Ei kannata jäädä murehtimaan.

    • yritetäänparhaamme

      Repsahduksia tulee ja menee, itsekkin tosiaan kävin perjantaina ulkona syömässä, lauantai aamulla ja illalla söin leipää ja eilen söin muutaman hapankorpun..
      Ei siis ihme että paino heilunu tossa 64.1-64.5kg'n paikkeilla..
      Nyt kierre katki ja tänään mennään vain nutreilla.
      Vielä 4kiloo tiputettavaa.. täytyy yrittää rutistaa...
      Ja sitten vasta hankaluus alkaakin, kun täytyy käsittää ettei saa palata samaan vanhaan mässäilyyn. Onneksi perusruokavalioni on ihan terveellinen ja liikuntaakin harrastan, niin ei ihan täydellistä elämänmuutosta tarvitse tehdä, mutta annoskokoja täytyy kattella ja jättää herkut herkkupäiville :)

    • NutriKikka

      -500g.
      Hieman epäluuloinen kyllä olen puntarin tulokseen. Kahdesti kävin ja joopa joo sama luku molemmilla kerroilla.
      Tässä on nyt muutama päivä menty uudella systeemillä. Saa nähdä miten vaikuttaa viikossa- kahdessa. Jää nähtäväksi.
      Protskupitoinen on uus ja toisinaan tekee tiukaa saada syötyä kaikki.
      Kokeillaan ja katsellaan.
      Tsempit kaikille taas uuteen viikkoon :)

    • liikaläskipois

      Tänään palattu ruotuun. Aamulla en vaa'alle uskaltanut, huomenna olisi punnituspäivä, mutta... Roskakoriin huominen lukema ja uuden viikon tavoite on saada tulleet kilot pois ja mieluusti vähän sen päällekin.

      Jotenkin kiukkunen itselleni, ehkä just siks, että repsahdus tapahtui jo nyt. Mutta pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä :D. Ei vaan, ihan hyvillä mielillä jatketaan siitä, mihin jäätiin.

      Tsemppaus meille kaikille!

    • yritetäänparhaamme

      iltapaino 63.7kg kyllä tää tästä taas lähtee...
      kumpa vaan kaikki muutkin asiat elämässä selkiytyisi tän painon laskun myötä.. mutta ei niin ei..
      Huomenna aamuvuoro töissä ja toivotaan etten repsahda jos työkaverit kantelee kakkuu ja pullaa kahvipöytään :D

    • 15+15

      Tässä mennyt n. 6 päivää nutratessa. Eilen ja tänään olen syönyt 2 ruisleipäviipaletta margariinilla ja juustolla, mutta olen jättänyt 2 kanakeittopussia pois päivän ruuista. Kuntopyörällä tuli poljettua n. 20min. Reipasta vauhtia vastuksen ollessa puolessavälissä. Hirveen kylmä olo melkein kokoajan.

      Puntari näytti -3kg ja pahin turvotus on jo laskenut. Täytyy alkaa polkee tota kuntopyörää useamminkin, se meni ihmeen kivuttomasti.

    • Merkkari46

      Täälä ei olla jaksettu ajatella nurailua. Alavatsa ollu kipeenä ja lauantaina nousi pieni kuumekin. Eilen käyty terkkarissa ja epäily että olis jotain häikkä munasarjoissa.
      Proteiini pitoset ruuat on ainoot mitkä nyt maistuu, paino 92,1kg tänään.
      Jonkun mielestä tää on varmaan sitä paljon parjattua karppausta, mä meinaan kyllä syödä ruisleipää, kokojyväpastaa ja perunaakin jos mieli tekee. Kermaan en koske ja kahvissa käytän edelleenkin rasvatonta maitoa.
      Tällä systeemillä mennään jos ei paino ala nousee ja välillä korvaan jonkun aterian nutrilla

    • liikaläskipois

      Merkkari voisko johtua alavatsakivut nutreista? Mulla silloin 7vuotta sitten vatsaa kivisti koko sen ajan kun nutrasin, samoin hormonitasopaino järkkyi sen verran, että kuukautiskierto sekos täysin (vuotoa koko ajan).

      Mä luin tänään tuota Iltalehteä, ja melkein voisin itseni allekirjoittaa tuohon "100 000 suomalaista kärsii syömishäriöstä". Jotenkin alkanut tuntuu, että vanhat asiat palanneet mieleen ja se jotenkin masentaa. Ja sitten oon tunnesyöjä ja loppu on nähtävissä niin ulkoisesti kuin vaa'an lukemilla.

      Aamulla paino 116,7, eli 1,5kg tuli viikonlopusta takapakkia. Tästä armottomasti eteenpäin, vaikka vaikeaa tulee olemaan. Jotenkin ei osaa edes iloita jo noista pudonneista kiloista. Toivottavasti tulosten myötä ja uuden peilikuvan kautta löytyisi toinen ääni kelloon. Selvästi pää ei pysy mukana ja takaraivossa ääni huutelee oot paksu.

      No joo, taas näitä päiviä. Pitäis löytää ilo liikkua, josko tuloksia syntyis paremmin

    • NutriKikka

      -0.
      Tosiaan jos kroppa oireilee noinkin pahasti nii kannattaa jättää nutrailu pois.
      Ja katsastaa tilanne miten olo muuttuu.

      Itse olen tässä nyt muutaman päivän ollut nutraamatta. Tolla uudella systeemillä.
      Olo on hyvä ja kylläinen.
      Hieman olen pohtinut, että tähän mä vaan kirjoittelen, vaikken enää nutraa.
      Tosin itse tämän muinoin aloitin ja usean kanssa tätä matkaa tarvottu.
      Taas meillä kaikilla on sama tavoite. Painoa alas.

      • sivusta seuraava

        Eilisessä iltapävälehdessä oli juttu missä oli iso otsikko "Täällä viikolla suomalaisten selkäranka katkeaa". Jutussa kerrottiin kuinka uudenvuoden lupaukset alkavat pettämään...


      • sivusta seuraava
        sivusta seuraava kirjoitti:

        Eilisessä iltapävälehdessä oli juttu missä oli iso otsikko "Täällä viikolla suomalaisten selkäranka katkeaa". Jutussa kerrottiin kuinka uudenvuoden lupaukset alkavat pettämään...

        Tässä vielä linkki uutiseen: http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288533717598.html


    • Aino3

      Hei. eilen en pystynyt tänne kommentoimaan, hyrrä vaan pyöris laskutoimituksen jälkeen. Mulla tilanne nyt se, että kokonaispudotus 7,5kg eli viikossa n. 2-2.5kg, toi vaaka kun ei oo oikein hyvä. Mutta suunta oikea. Enää muutama kilo välitavoitteeseen. JAKSAA JAKSAA!!! Mun uudenvuodenlupaus ei petä! Mulla kans taitaa olla hormonit aivan sekaisin kun menkat alko viikon tauon jälkeen. Ei aikaisemmin ole ollut näin. Ajattelin kun välipunnituksessa tilanne oli sama niin täytyykö tässä sittenkin ruveta täysnutraamaan, mutta näin aion jatkaa. Helpompi sitten siirtyä normaali ruokavalioon.

    • NutriKikka

      Metodia vaihdettu. Ja homma aloitettu syksyllä. Eli ei kohdallani ole mikään selkäranka katkeamassa.
      Ja en avannut linkkiä, mutta oletan, että sama juttu minkä olen lukenut eilen.
      Siinä pääpointti oli salilla olevista tungoksista. Ja johan taannoin oli lehdissä miten apteekit ja muut ovat nostaneet painonhallintatuotteiden varastoja. Sesonkiaikaa taas hetken osalle.

      Ja sitten eräs mukava ja ihana asia. Sain tilaamani mekon tänään. Ensin katselin, että onpa pienen näköinen. Pakkohan sitä oli heti kokeilla. Päälle meni ihan heittämällä. Ja oli toinenkin mekko paketissa. Päälle meni sekin, mutta ei ollut niin kiva. Vielä ainakaan. Eka sovittamani oli ehdoton lemppari. Ne mekot on niin erilaiset ettei sillain vertailtavissa.
      Jos nyt hyvin " huonosti" käy niin saattaa olla, että joutuu tilaamaan tooisen kokoa pienemmän. Aikaa on 2kk.
      Niin ja sitä ekaa ihanuutta mekkoa kokeiltaessa mies myhäili vieressä tyytyväisenä.

    • Merkkari46

      Ei tääläkään selkäranka ole katkeemassa kun en mitään uuden vuoden lupauksia tee. Joskus kun niitä lupauksia tein niin ei niitä jaksanu kauaa pitää.

      Ei tämä vatsa kipu nutreista johdu. Tässä on ikää jo sen verran että lekurikin ihmetteli että miten mulla on kuukautiset ja ovulaatiot vielä niin säännölliset, luultavasti tämä on nyt sen merkki että muutoksia alkaa tulemaan. Kipu on helpottanut onneksi.

      Paino tänään 91,7kg, olen nyt jonkun aikaa niin että ainoa vilja tuote on ruisleipä, vatsa kun ei muutenkaan oikein tykkää viljoista. Varsikin sellainen yhdistelmä missä on viljaa, sokeria, rasvaa ja hiivaa laittaa mahan löysäksi ja turvoksiin

    • NutriKikka

      -200g.

      Merkkari46: Varmaan helpottavaa, kun alkaa ilmeisesti syy olla selvillä? Mukavaa se tietenkään ei ole, että kipuilee. Toivottavasti sait jatkoa ajatellen jotain helpotusta, infoa yms.

      Tulipas nyt jotenkin sanaton olo.

    • yritetäänparhaamme

      paino junnaa.. eilen 63.7kg tänään 63.9kg Miksi pitää näiden vikojen kilojen olla näin hemmetin tiukassa.. :(
      Eilen sain hieman jumpattua, mutta jotenkin ollut nyt taas hirveä väsymys ja ketutus päällä.. ettei tekisi mieli edes koirien kanssa ulkoilla.. onneksi ne on pakko viedä ulos, niin ei tule jäätyä peiton alle makaamaan kokoajan.
      Huomenna lupasin kokata miesystävälle jotain hyvää.. eli huominenkin menee ilman nutreja, tosin pyrin katsomaan että annoskoko olisi järkevissä mitoissa..

    • nainen_1976

      Täysnutrasin kaksi viikkoa Ekalla viikolla lähti 3,5 kiloa ja toisella viikolla vain kilon.No saldo 4,5 kiloa kahdessa viikossa on ihan hyvin,koska oon lähellä normaalipainoa.eli mittani on 167/67.Sorruin mässäilee nutrauksen jälkeen.mutta otan itseäni niska kii ja jatkan terveellisellä ruokavaliolla.Kesään mennessä pois 7 kiloa niin sit oon tyytyväinen.

    • liikaläskipois

      Nutrit löysi tiensä takaisin elämääni :D. Eilinen meni melkein täysnutrilla, illalla söin vähän kanaa, nuudelia ja kasviksia. Mutta olin käynyt salilla päivällä kuluttamassa jo pelkällä soudulla ja kuntopyörällä 250kcal (10min 15min). Siihen sitten itse salitreeni päälle. Eli kuntoilu aloitettu eilen nutrauksen tueksi.

      Aamulla kävin vaa'alla ja näytti 116,1kg, eli ollaan palaamassa siihen mihin viimeks jäätiin... Fiilis hyvä, lihakset hiukan kipeät, kyllä tämä tästä :).

    • Merkkari46

      91,2kg tänään, yhteensä pudotusta 8,4kg. Näyttää siltä että voi sitenkin olla mahdollista päästä 80-luvulle tän kuun aikana, mutta katsotaan, eihän tässä ole kun viikko helmikuuhun.

      NutriKikka: Tulehduskipu lääkkeitä syödään nyt ja jos vielä uusii niin sitten gynekologille ja ultraan

      liikaläskipois: Täytyy nostaa hattua noista sun liikkumisista.
      Ite en ole koskaan innostunu liikunnasta. Hyötyliikuntaa kyllä jaksaisin vaikka kuinka, lumen kolaamista, nurmikon leikkuuta, koiran kanssa ulkoilua, talon remppaamista ja kesällä melkein joka viikonloppu käydään kaikenlaisissa autoiluun liittyvissä tapahtumissa joissa saa kävellä aikaa paljon. Muu liikunta onkin sitten käsipainojen nostelua ja pari kertaa kesässä uinti

    • NutriKikka

      -100g. Hiljaa mennään alas. Täytyy ihan todeta, että uudella metodilla maha on toiminut nyt useana päivänä peräkkäin.

      Motivaatio liikuntaa nolla. Ja tosiaan toi hyötyliikunta menee. Huomaamatta ja sellaisia pkko tehdä. Tosin mies ei hihku riemusta, kun mä kolaan lunta tai leikkaan nurtsia.

    • Merkkari46

      plus miinus nolla
      Jäi eilen veden juonti tosi vähäiseks, kahvia senkin edestä, mutta silti ei vessassa tarvinnu juosta. Autossa tuli istuttua usevampi tunti kun käytiin Idea parkissa ostoksilla ja syömässä kebabit salaatilla. Saattaa olla et nestettä keränny jalkoihin

    • NutriKikka

      -100g.
      Vettä menee 3 litraa per päivä. Kahvi on jäänyt vähemmälle. Harvemmin tulee päivällä keitettyä kahvia kotona. Nälkä ei ole. Toisinaan tuntuu, että päinvastoin.
      Viikko kohta takana tällä uudella metodilla, juttailua. Siinäkin joutuu hieman säätää. Tai siis aamusta jää raejuusto syömättä. Ei pysty. Olkoonkin, että raejuustosta tykkään, mutta aamulla se ei mene alas. Enkä ole sitä sitten lisänyt päivän muihin aterioihin. Omin nokkinemme tätä tehdään.

    • Merkkari46

      plus miinus nolla edelleen
      Eilen oli taas autossa istumis päivä, tosin käytiin kirpputoreilla kävelemässä ja löysin ihan uudet stretsi farkut 5€:lla.
      Illalla saunassa ei meinannu millään ruveta hikoilemaan ja tuli sitten heiteltyä löylyä oikein kunnolla.Siitähän seuras vaan huono olo ja muistin etten ollu taaskaan juonu muuta kun kahvia, joten ilta oli neste tankkausta

    • NutriKikka

      -600g. Olen oppinut juomaan sitä vettä. 3½ litraa menee päivässä. Mulla on keittön pöydällä vesikannu mihin aina lataan täyden litran. Ja merkkaan vihkoon aina juotuani satsin ja lataan kannun uudestaan.
      Uudella metodilla, jota on nyt viikko täynnä on tulos -1,8kg. Ei huono.
      Näillä jatketaan. Vieressä odottaa aamupuuro ja keitto. Hieman joutunut tinkimään, kun kaikki listattu ei mene aamulla alas.

    • Onnistuako aiotte

      Meinaatteko käyttää niitä jauhejuomia kuinka pitkään. Niissähän on kyse dieetistä, eikä niitä ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Tosiylipainoisille sairaalaoloissa pidetään ko laihdutusta. Keho ei tykkää hyvää tuollaisesta jojottelusta, tulee hivenainepuutoksia, kun itsekseen yritätte toteuttaa painonpudotusta. Teidän pitäis miettiä elämäntapamuutosta, ei taida ihan onnistua, kun olen olen lukenut palstaanne. Paino sahaa ja takapakkia tulee. Ei ne laihat löhöä kotona sohvalla ja täytä mahaansa mättöruualla. Aikatauluttakaa päivä, 5 ateriaa päivässä, vettä 2-3 litraa, riittävä uni ja liikuntaa, jos nivelet sallii. Kaikki on helppoa, kunhan ei tee asioista liian vaikeaa.

    • Merkkari46

      -100g
      NutriKikka: Mikä Juttaillussa on se tärkein juttu? proteiinin lisääminen, hiilareitten karsiminen vai mikä? Mä en tiedä Juttailusta mitään. Onko se raejuusto proteiinin takia, jos on niin voiko sen vaihtaa vaikka kananmunaan jos se maistuu paremmin?

      Onnistuakko aiotte: Sanot lukeneesi tätä palstaa, mutta et ole kuitenkaan. Me jotka olemme pidempään täälä kirjotellu emme ole täys nutrauksella ollu koko aikaa. Etkä näköjään tiedä nutrailusta tarpeeksi että voit tulla neuvomaan. Sitäpaitsi.. dietti tarkoittaa ruokavaliota, ei laihdutuskuuria. Painon sahailu on ihan normaalia, sitä tapahtuu kaikilla. Eri asia on antaako herkuttelu päivän painon nousun pilata koko projektin vai jatkaako seuraavana päivänä siitä mihin on jäänyt. Tärkeintähän on saada sitä painoa pois vaikka hitaasti menis, kunhan ei enää nouse sinne missä on ollu

      • NutriKikka

        700g. Ja ihan on aika prikulleen syöty mitä pitää. Vain se aamun rae :) Tosin eilen olin kummissani siitä suuresta pudotuksesta.

        Merkkari46: Juttailusta, että se proteiini on se aika tärkeä osuus. Tässä itsekkin vasta opetellaan kaikkea niin en ole asiassa mikään nero. Voi siellä vaihdella raejuustoa valkuaiseen esim. Aika tarkoin määrätty ne ateriat ja vaihtoehdot.
        Tässä on nyt tätä rapiat viikko takana. Vatsa on toiminut ihan joka päivä. Muistanette, että se ei mulla ole aina ollut noin. Ateriarytmin saanut kohdilleen toisella tapaa. Ja tuo, että olen oppinut juomaan vettä.
        Vaaka on hirmu tärkee, että saa oikeesti annokset kohdilleen.
        Jotkut noudattaa ihan pilkulleen ja toiset soveltaa. Mä lukaisin tuon ööh P Hillin läpi, googlettanut, kiloklubia, kalorilaskuri jne.

        Ja olen samaa mieltä Merkkari46 kanssa tuon Onnistuako aiotte kommentointiin. Ihan, kuin olisi toistoa. Joku aikaisemminkin moitti ja sanoi lukeneensa, mutta aika hyvin kommentoinnista huomaa ettei ole.


      • Onnistuako aiotte
        NutriKikka kirjoitti:

        700g. Ja ihan on aika prikulleen syöty mitä pitää. Vain se aamun rae :) Tosin eilen olin kummissani siitä suuresta pudotuksesta.

        Merkkari46: Juttailusta, että se proteiini on se aika tärkeä osuus. Tässä itsekkin vasta opetellaan kaikkea niin en ole asiassa mikään nero. Voi siellä vaihdella raejuustoa valkuaiseen esim. Aika tarkoin määrätty ne ateriat ja vaihtoehdot.
        Tässä on nyt tätä rapiat viikko takana. Vatsa on toiminut ihan joka päivä. Muistanette, että se ei mulla ole aina ollut noin. Ateriarytmin saanut kohdilleen toisella tapaa. Ja tuo, että olen oppinut juomaan vettä.
        Vaaka on hirmu tärkee, että saa oikeesti annokset kohdilleen.
        Jotkut noudattaa ihan pilkulleen ja toiset soveltaa. Mä lukaisin tuon ööh P Hillin läpi, googlettanut, kiloklubia, kalorilaskuri jne.

        Ja olen samaa mieltä Merkkari46 kanssa tuon Onnistuako aiotte kommentointiin. Ihan, kuin olisi toistoa. Joku aikaisemminkin moitti ja sanoi lukeneensa, mutta aika hyvin kommentoinnista huomaa ettei ole.

        Kukapa kaikkea tietäis. Mutta tiedän sen verran, että Nuttrilet on alkujaan tarkoitettu painon pudotukseen, ei jojotteluun. Ja kyseessä on dieetti. Nuttrilet ei ole terveellinen ateria, ja edelleenkin korostan, että sairaalaoloissa yli 35 bmi:n henkilöt pudottavat painoaan valvotusti ko tuotteilla. Vuosikausia ko tuotteita käyttämällä ja painon sahaamisella aiheutetaan kropalle korvaamattomia vahinkoja. Saatte ihan rauhassa jojottaa miten paljon vaan, en tule enää palstallenne ihmettelemään.


    • yritetäänparhaamme

      63.2kg aamupaino.. hitaasti tippuu, mutta tippuu kuitenkin :)

      Onnistuako aiotte: Et tosiaankaan ole lueskellut näitä viestejä jos tuommosia höpötät..
      Itse olen ollut pääosin nyt taas nutrilla kuunalusta, mutta on tullut väliin syötyä normaaliakin ruokaa, parit kerrat olen kokkaillut miesystävälle ja kerran käynyt ravintelissa syömässä. Myöskin välillä olen syönyt leipää yms. ettei ihan pelkillä pusseilla elettäisi.
      Nutreilla saa kivasti tippumaan muutamista kiloista kymmeniin ja kevyempänä on sitten helpompi aloittaa terveellisemmät elämäntavat. Itsellä ei edes tee mieli mättää mitään rasvaista naamariin mielinmäärin, koska siitä tulee paha olo.. ja aionkin jatkaa terveellisellä ruokavaliolla kunhan saan viimeiset 3kg vielä tiputettua pois.
      Kaikkihan sen tietää ettei mikää ihmedieetti tms auta, jos aina palaa samoihin epäterveellisiin elämäntapoihin uudelleen..
      Ja toisille toimii joku urheilupainoitteinen ja kellotettu laihdutuskeino ja toisille taas tälläinen ns.kituutus dieetti... ihmisiä on moneen junaan :D

    • Merkkari46

      Täälä 400g, eikä ollu eilen mitään mässy päivää, söin jopa vähemmän kun perjantaina ja lauantaina.

      Täytyypä tutkia sitä Juttailua, vaikka proteiini pitosesti syön kyllä nytkin

    • NutriKikka

      -300g.
      Aamulla se vaaka taas sahaili ja tuli ihan outoja lukuja. Annoin olla hetken ja menin uudestaan. Sitten antoi kolmesti saman luvun. Ilman mitään heittoja. Tässä alkaa tuntumaan, että pitää hommaa uusi vaaka ja sijoittaa siihen hieman enemmän. Välillä tulee plussia, mutta ärsyttää, kun tietää ettei voi olla mahdollista. Samoin jos näyttää miinusta ihan hurjia lukuja.
      Nyt olen saanut päivitettyä ohjeeni ja niillä nyt mennään. Siellä olikin muutama kohta mitä ihmettelin.

      Mukavaa ja kevyttä alkanutta viikkoa kaikille :)

    • Aino3

      Täällä sairastettu urakalla. Olen koittanut muistaa syödä itsekin tässä oksennuksen siivoilun keskellä jotain...lapset siis ensin flunssassa ja nyt raju oksennustauti. Vaaalla en ole käynyt, mutta viime joulukuussa alesta ostetut farkut mitkä olivat vyötäröltä aivan liian pienet menivät eilen heittämällä jalkaan... JES! lenkkeillyt olen jos päässyt. Ja vaaka mullakin seuraavana ostoslistalla, tuo kun ei näytä totuutta. Nyt näytti n.-10kg mutta siis heittelee miten lattialle vaaan laitat. Itse haluan ton uskoa! Mukavaa viikkoa teille! toivon että sairastumiset olisi ttäällä sairastettu että jaksaisi taas tsempata (yöt tietysti valvonu vielä)

    • Merkkari46

      Aamun tutkailin sitä Juttailua ja pongasin sieltä vihreä tee ja fat burneri kapselit.. Kävinpä sitten ostamassa, eihän se ota mitään jos ei annakkaan.. Kotio tullessa heitin pillerit naamaan kera puoli litraa vettä ja nyt sitten ollaanki ravattu vessassa yhtenään.

    • yritetäänparhaamme

      Iltapaino 62.8kg :)
      Nyt taas siirrytty osanutriin, korvaan yhden tai kaksi ateriaa nutrilla ja sitten loput ateriat kevyillä terveellisillä ruoka-annoksilla.
      Tänään kävin shoppaamassa ja ostin uudet ihanat farkut alesta, housukoko on pienentynyt huimasti, ennen meni 40-42koon farkut tai 32-31 tuumaa ympärys.. ja nyt on tollasta 38'sia tai 29tuumaa JIPPEI!
      Ehkä on vielä toivoa ostaa tänä keväänä ne kauan haaveillut bikinit! :D

    • liikaläskipois

      Aamun punnitus takana ja paino 114,7kg JEE!!. Takaisin tulleet pudotettu ja siihen päälle 0,5kg. 4viikkoa nutrausta takana (tai no 3, kun yks viikko meni repsahdukseen) ja kokonaispudotus 6,5kg.

      Farkut roikkuu päällä, tarttis varmaan käydä shoppaa uudet. Toisaalta meinasin, josko se olis mun 10kg välipalkinto. Siihen matkaa enää 3,5kg ja ekaan välitavoitteeseenkin 4,7kg.

      Salilla kävin viime viikolla kahdesti, tällä viikolla käyny kerran ja huomenna tulee toinen. Ihan kivaa vaihteluu tähän kotielämään :). Omaa aikaa lastenhoidosta ja samalla hyödyksi painonpudotuksessa.

      Mukavaa alkanutta viikkoa :)!

    • Merkkari46

      -300g
      Aina laihdutajat kertoilee siitä miten paino ei tahdo laskea sellaisen lukeman alle missä se on joskus pitkään ollu, oletteko muut huomannu sellaista?
      Mulla näyttäs tämä paino olevan se jota on vaikea alittaa, tässä on kohta 2 kuukautta pyöritty 91-92,5kg välillä. Jos ei tämän viikon aikana mene seuraavalle kilo luvulle niin täytyy ruveta säätämään

    • NutriKikka

      -200g.
      Tasasesti alaspäin.

      Hieno suoritus liikaläskipois :) Mukava fiilis, kun puntarilla tuloksia ja vaatteissa huomaa muutoksen.

      Ihana lukea teidän onnistumisia.

      Juu ne pillerit laittaa asioimaan pissillä tiuhaan. Ja varsinkin, kun tulee sitä vettä juotua mukavaan tahtiin.

    • liikaläskipois

      NutriKikka polttavatko jo kertynyttä rasvaa vai pilkkovatko syötyä rasvaa (siis päivän aikana syötyä)? Meinaan vaan, et toimisko nutrien kanssa...

      Merkkari, mulla oli ennen tätä viimesintä raskautta lähes mahdoton päästä alle 100kg. Junnas vaan paikoillaan. No sitten aloin odottaa, ja eihän se paino laskenut, vaan päinvastoin. Katotaan kuinka nyt käy, kunhan nyt sinne asti päästään.

    • NutriKikka

      Nyt kysyit pahan. En tiedä vastaanko oikein, mutta olettamuksella. Olen toki lukenut pillereistä, juttailusta yms, mutta kauhee määrä tietoo sulateltavana ja opittavana.
      Olettaisin, että pilkkoo jo olleita ja tulevia. SIis niitä päivän aikana. En kyllä itse uskaltaisi käyttää täysnutrauksella. Osanutrauksella kyllä. Ja joissain kohtia olisi hyvä keskustella oman lääkärin kanssa. Ja ihan ehdoton olisi mielestäni jos on joku säännöllinen lääkitys.

      Tuosta olen samaa mieltä, että tietyb lukeman alittaminen on hankalaa. Jostain olen joskus lukenut, että jää junnaa sellaiseen lukuun missä on joskus pidemmän ajan paino ollut.

      Ja itsellä ei ole ihan hirmusti haaaveita painaa niin vähän mitä joskus on painanut. Ikää tullut ja kroppa muuttunut. Ei näyttäis ehkä yhtä hyvältä enää.


      Nyt tässä juttaillessa yritän, joka päivä oppia jotain uutta. Tietoa lähinnä. Kaikkieen niin edelleen on pakko sanoa, että olen tähän valintaan varsin tyytyväinen. Nälkä ei ole, ja tuo veden juominen niin iso plussa. Ateriarytmit.
      Viikonloppuisin tulee vaan nukuttua pidempään niin ajallisesti hieman heilahtaa. Lounasikaan aamiainen :) Nyt toisena viikonloppuna oli kello herättämässä.

    • liikaläskipois

      NutriKikka mä oon miettinyt, jos aloittas ton Juttailun sitten, kun olen saanut nutreilla pois eka osan taakastani. Jotenkin oon liian sellanen, et kaikki heti nyt-ihminen, joten jossainmäärin kaipaan niitä tuloksia aikas pian. Ja sitten on helpompi jatkaa pudotusta toisella tapaan. PItäis vaan hankkia keittiövaaka, et sais tarkat painot ruuista.

      • NutriKikka

        liikaläskipois: Lämpimästi voin suositella. Olo on hyvä ja nälkä ei ole. Syödä saa mukavasti. Ja, kun nutrauksen aloittaessa on jo selvinnyt ne kaikki palelut, päänsäryt yms alun oireita niin vaihto menee aika kivuttomasti. Tosin kroppahan voi tästä reagoida jollain tapaa.
        Nyt näin alussa, kun itse tätä matkaa kulkee niin painonpudotustahti tuntuu olevan samaa tasoa, kuin nutratessa. Joo nyt ei jaksa hakea vihkoa alhaalta tai selata viestiketjua :) Tai jaksa, kun olen jonkun aikaa evakossa. Remppamies talossa ;)

        Netistäkin löytyy juttailuun ohjeita jonkun verran. Ja sitten on nuo maksulliset.


    • Yllättynyt

      itse olen käyttänyt Nutrilet-tuotteita aterioita korvaamassa kolmisen kuukautta ja painoa on lähtenyt, mutta käväisin kehoanalyysissa, huolestuttavaa oli se, että lihasmassa oli pienentynyt ja luut huokoistuneet ja rasvan määrä oli lisääntynyt. siitähän se väsähtynyt olo ja makeanhimo sitten johtuikin. Ei taida proteiini olla imeytyvässä muodossa noissa tuotteissa. Mietin tässä, että mitä teen, ilmeisesti pitää yrittää lisätä protskun saantia muulla tavalla päivällä ku pelkästäänä Nutrileteilla.

    • NutriKikka

      -200g.
      Alkaa olla jo vakio tässä muutamana aamuna.

      Yllättynyt: Nyt on asia mihin en oikein osaa sanoa juuta tahi jaata. Protskujen lisääminen ei liene lainkaan huono idea.

    • Merkkari46

      plus miinus nolla
      liikaläskipois: Noi pillerit mitä mä ostin on fast fat burnereita ja mun käsittääkseni ne auttas jo olevaan läskiin (tiedä sitten). Ne rasvasiepparit Allit ym. on kyllä sellasia et ei täysnutrauksella, osanutrauksella vois tietysti ajatella nurmi aterian yhteydessä.

      Yllättynyt: Syö ihmeessä proteiiniä lisää, kalkkia jos et maito tuotteita ole käyttäny ja monivitamiinia. Vaikka nutreissa pitäis kaikki mahdollinen olla niin runsas veden juonti kuitenkin liottaa niitä

      NutriKikka: voiko Juttailussa kaurahiutaleet ja leseet vaihtaa johonkin muuhun viljaan? Sais vähän vaihtelua.. Rahkaa siinä on aika paljon, mutta siihen nyt saa vaihtelua eri marjoilla ja keitoilla

      • NutriKikka

        Merkkari46: Onhan noita, jotka soveltaa aika rajustikin tota systeemiä. Jos vaihdat niin kannata verrata niitä paketissa olevia sisältöä.
        Ja ainakin mitä tälläkin sivustolla on mainittu ohjeineen niin poikkeaa eräin osin huisisti siitä mitä mulla on. Se netissä oleva on ymmärtääkseni treenaavien yleisohje.
        Leseitäkin on jotkut vaihtaneet. En oo siihen niin hirmusti perehtynyt,
        Itse olen kirjautunut kalorilaskuriin ja kiloklubiin. SIellä on ryhmiä ja juttua asiasta.
        Ja ainahan on toi google. Blogeja yms. Eikä sovi unohtaa sitä fitfarmia.

        Tuossa taannoin sain tutulta monta isoa pussillista mustikoita. Ahkera marjastaja. Otin ne vastaan ja silloin pohdin et mitähän mä näillä teen :)
        Kummasti niitä menee nyt. Mustikan mä olen aina aikasemmin mieltänyt vain ja ainoastaan mustikkapiirakkaan :) Vadelmat on mun lemppareita. Mansikkaa en voi syödä.
        Saitko fast burnerit edullisesti? Itse kattelin marketissa niin näytti olevan 39.90 purkki. Tänään täytyy kattoo oisko tossa toisessa mihin hintaan. Tosin edelleen sitä mieltä, että taida valita sen tonalinin.


    • Aino3

      samassa ollaan eli -10kg, miksi mulla aina jämähtää tähän oli lähtöpaino mikä tahansa. Eilen haettu Tarjoustalosta täydennystä ja pitkä lenkki tehty. Nyt en luovuta. Viikonloppuna tulossa juhlia, apua!

    • Merkkari46

      NutriKikka: Meidän lähi Life-myymälässä (matkaa 17km) oli hinta 33,90
      Kattelin kanssa että vähän eri ohjeita löytyy.. Livin sivuilla on käsittääkseni se oikea, Jutan ohjelmassakin olevan bodarin tekemä.
      Rahkaa on ohjeessa aika paljon, joten itse taidan siitä tinkiä kun en kuitenkaan hirveitä liiku.
      Mietityttää kans se pastan/riisin määrä, mitä nettiä lueskellu niin jotkut käsittää ne määrät kuiva painona ja jotkut keitettynä, et kumpi se sit on?
      Ja kun en ole pastaa ja riisiä syöny lie koska viimeks niin kuinka se alkaa keräämään nestettä kroppaan. Perunaakin söin viimeks varmaan ennen joulua keitossa.
      Sen näkee sitten.. ei ihan täys painosesti pysty vielä alottaa, huomenna vasta kauppa päivä

    • NutriKikka

      Merkkari46: Mä varmaan toistan itseäni, mutta ohjeissa olevat on raakapainoja. Ja mulla eri ohjeet tai poikkeaa tuosta P. Hillin ohjeesta. Sovella ja sävellä.
      Koita löytää joku korvaava riisin, pastan, perunan tilalle.
      Itse punnitsen esim riisin raakana ja sit vasta kypsennän. Täytyisi mennä apajille sitä rasvanpolttajaa. Tosin ei sillä mitään akuuttiia hätää ole :)
      Tässä on kovasti seurattu hintoja marketeissa ja muissa liikkeissä. Kyllä on huimia eroja. Ja tietenkin tarjouksia kytätään.

    • yritetäänparhaamme

      Paino hyppiny 62,5-63.8kg väliä.. kai kerääntyy taas nesteet takasin kun ruvennut syömään normaali aterioita.. vielä kun sain 3kg poies..
      miten osaakin olla näin tiukassa vikat kilot.
      Eilen vähän jumppailin taasen ja tein vatsalihaksia, vaikka onkin tullut hoikistuttua, niin silti on löysähkö maha ja allit löllyää..
      pakko vaan yrittää vaihtaa johonkin proteiinipitoseen ruokaan ja jumpattava enemmän.
      Jaksamisia kaikille ja tsemppiä! :)

    • Merkkari46

      200
      Toi voi nyt taas johtua usevammasta syystä.. Ruokavalion muuttaminen (lisäsin täysjyväpastan), tunnin lumen kolaus ja lapiointi.. Vessassa ramppasin yölläkin pari kertaa ja lumi töistä on kädet kipeenä. Illalla nukkumaan mennessä alko jo tuntua siltä et meinaa nälkä ruveta kaivertaa ja nyt ihan järkky nälkä, mutta yritän sinnitellä kahvilla 9:ään asti.

      Täytyy vähän soveltaa sitä Juttailua. Kaurahiutaleet vaihdan neljän viljan hiutaleisiin kun sitä löytyy kaapista. Muuten noudatan niitä ohjeita.

      NutriKikka: Keittelin eilen pastaa ja hyvä et punnitaan kuivapaino. 40g kypsää pastaa olis aika surkeen pieni määrä.
      Osu netissä silmiin sellasetkin ohjeet missä pastan/riisin/perunan voi korvata 2:lla siivulla täysjyvä real leipää (olikohan P.Hillin ohjeissa)

    • NutriKikka

      -400g.
      Merkkari46: Sun netistä löytämä ohje kuulostaa aika liki siltä mikä mulla on. Tai mistä se olikaan. Leipä kuulostaa jo tutulta.
      Sovella ja kyllähän se sita alkaa parissa viikossa näkymään mitä tapahtuu kropassa.

      Täällä on toi paino hyvässä mallissa. Kaiken matkan ja joulun jälkeen. Aamulla tuo puntari näytti lukemaa 72.3kg ja matalin mihin ehdin päästä silloin oli tasan 72kg. Uskoisin siis, että tällä viikolla rikottavissa oleva luku.

      Tsempit.

    • Merkkari46

      Että ihmisellä voi olla laho pää..
      Kävin paikallisessa k-kaupassa kun kahvi tarjouksessa ja samalla piti ostaa leseitä kun ne on päässy loppuu, koiranruokaaki.. Nooh.. kahvin, rahkat, salaatti ainekset ja mehukeiton muistin, mut en muita..
      Isäntä haluaa kuitenkin illalla käydä saksalaisten kaupasta hakee viikon hampparit, limut ym. mistä tykkää niin täytyy sitten käydä itekki uudestaan ostoksilla

    • h1hhuli

      Hassua kun jengillä tippuu paino useita kiloja viikkoon ja ihmetellään et paljonko tulee takas. Aika lailla faktaa on se että jos ei liiku tunteja päivässä niin sen läskin osuus painonpudotuksessa on maksimissaan kilon/viikko ja siihenkin vaatii tuhannen kalorin vajeen. Käytännössä kituutusdieetillä poltatte lihasta ja koska kehon lepoenergiankulutus on aika suorassa yhteydessä lihasmassan määrään niin jatkossa olisi syytä syödä huiomattavasti vähemmän mikäli aikoo edes jotenkin saada pysyviä tuloksia. Jos päädytte takaisin edellisiin painolukemiin teillä on vielä enemmän läskiä joista on vielä vaikeampi päästä eroon. Mut kukin tyylillään.

      Pudotin itse 25 kiloa neljässä kuukaudessa sillä että söin 7 tuntia vuorokaudessa ja olin syömättä loput. Ihan normaalisti, sen mikä napa vetää. Liikuin jonkin verran ja kävin välistä kuntosalilla. Viikossa tottui eikä ollut kertaakaan nälkä. Pömpön tilalle tuli orastava sixpäk. Eikä edes maksanut mitään normitilanteeseen verratuna, säästin rahaa :D

      • Pullea

        No tuskin se on läskiä, lihaksia enemmänkin, kun paino sahaa koko ajan. Ei pitäis joka päivä käydä puntarilla, seuranta kerran viikossa ja sitten tulis tuloksia. Sitä on niin helppo antaa periks, kun puntari näyttää miinusta, sitä vaan meinaa vähän vaan ottaa herkkuja tai mikä nyt siten on kenenkin pahe.


    • NutriKikka

      Hirveen kiva, että tulee muita kommentoimaan. Edelleen vaan ärsyttää se, että ei kuitenkaan vaivauduta lukemaan koko viestiketjua.
      EI mulla muuta tällä erää.

    • Merkkari46

      Nooh.. sen takia varmaan aikoinaan lihosinki 112kg:ksi kun söin sen 7 tuntia vuorokaudessa. Ei varmaan ihan tota kirjottaja tarkottanu, mutta voihan sitä pilkkuja ruveta viilailee jos kerta ei vaivauduta lukemaan koko ketjua ennenkö tullaan neuvomaan :)

      Eilen ravasin niin paljon vessassa et olin varma et paino on putonu, mut paskan marjat 100g ja naisten vaivat, siinä vissiin selitys parin päivän plussille.

    • NutriKikka

      -300g.
      Taas oli aamu, kun vaaka heilu ja huojui. Otin tauon ja menin uudestaan,
      Huomenna on 2 viikkoa täynnä tätä juttailua. Mielenkiinnolla odotan viikon saldoa. Ja tietenkin jatkoa.

    • Aino3

      Jokainen tavallaan, jos minäki 7h syön niin tulos on aika surkea. Tai tuntikin illalla riittäisi, kai se on jokaisella yksilöllistä. Itselläni tämä osa nutraaminen toimii ja voin ja jaksan hyvin. Tottakai aion jatkossakatsoa mitä suuhuni laitan. En saanut tänään syötyä kokonaan tota ateriankorvikepatukkaa. Ostin sen 3pvä pakkauksen kun oli alessa. Ne liemet tökkii myös. Muut menee hyvin. Vaniljaa tarvis hakea. Nyt olen muistanut juoda ja liikuttuakin tullut.Hyvää viikonloppua!

    • Merkkari46

      plus miinus nolla,onneks ei enää noussu
      Eilen päivällä paistelin 100g jauhelihaa, sekaan pakastevihanneksia ja vähän tomaattimurskaa.. sit muistin et olis sitä pastaa tai riisiäki pitäny laittaa.. tuli kuitenkin niin iso satsi etten olis enempää jaksanu syödä. Illalla tein salaattia ja sitäki tuli niin paljon että meni puoli tuntia mussuttaessa. Ilmavaivoista ja vatsan turvotuksesta täälä kärsitään kun hölmönä olen ostanu tavallista rahkaa vaikka ei liika laktoosi sovi, päivällä sen sietää, mutta jätin ilta rahkan pois ja vaihdoin ruisleipään

    • NutriKikka

      200g.
      Joo ne annokset tuntuu alkuun hirmu isoilta. Ja rahkoissa kantii kokeilla eri merkkejä. Mulla on ihan oma lemppari ja miehellä taas aivan toinen.
      1 vko juttailu tuotti -1,8kg ja toka vko .0,5kg.
      Vettä meni eilen yli 4l plus kahvit päälle. Kahvia ei kyllä menee enää niin paljon, kuin aikaisemmin. Ennen saatoi keittää päivällä kaksikin pannullista jollei 3.
      Nyt välillä päiviä et se päiväkahvi jää pois tai sitten tulee keitettyä se pannullinen.
      Ja tosiaan pn aina pannullinen, eikä mitään 1-2 kuppia :)

      Jotta näin jatkuu ja 3 viikko juttailua on käynnistynyt.

    • liikaläskipois

      Täällä ollaan pysytty ruodussa, josko tuloksia syntyis tiistain punnituksessa :).

      Kaapissa on nyt nutrei täksi kuukaudeksi, joku on ostanut varastoon :D.

      Tänään piti käydä ostaa ne uudet housut, kokoa pienemmät sain :). Kyllä se vatsa on pienentynyt, ei pullota niin pahasti. Salillakin oon jaksanut käydä sen 3xvko :).

      Tsemppiä meille :)

    • NutriKikka

      -0.
      Mielenkiinnolla odottaen uutta viikkoa. Ekan viikon juttailu oli hieman erilainen, kuin toka viikko. En tiedä onko sillä mitenkä merkitystä painoon. Tässä on kuitenkin jo takana iso urakka niin ei parane odottaa ihmeitä.
      Viikoissa ei juuri muuta eroa, kuin määrissä hieman. Muutoin samoin eväin mennään.
      Tänään miehen kanssa kaupoille täyttämään ruokavarastoja. Eilen jopa suunnittelin ensi viikon ruokalistan päivällisen osalta.

    • yritetäänparhaamme

      Paino junnaa.. syöny normaalisti ja korvaillu osan aterioista nutrilla. Ei viitsisi kokonaan taas pussutella kun tarkoitus olisi saada kiinteytystä kroppaan ja lihakset tarvii proteiinia..
      Tänään sunnitelmissa tehä vatsalihaksia ja muuta jumppaa, joskos nuo löllöt lähtis pikkuhiljaa liikkumaan :D

      tsemppejä kaikille!

    • NutriKikka

      -100g.
      Tiukasti on pysytty systeemissä. Ei mitään lipsumisia. Nyt on isännällä se juttailun vaihe jolloin paino saattaa jopa nousta. Myötätunnosta kuitenkin :)
      Hyvillä mielin tähän viikkoon. Eilisestä kauppareissusta sen verran, että olipa hankalaa saada broilerin filettä kokonaisena tai suikaleena. Siis sellaista marinoimatonta. Muutenkin tuntuu, että niitä on kaiken maailman marinadeissa. Ei kyllä ole ihan paras aika sunnuntaina tankata kaappejaan lihoilla.
      Eilen sitten punnasin broiskut annoskokoihin ja pakastin. Tänään vuorossa jauhelihan annostus, mutta sen mä paistan valmiiksi. Eli meillä on se tilanne, että pakastimessa on valmiina kokoajan raakana ja kypsänä jauhelihaa ja broiskua.

    • Aino3

      saman huomannu broiskujen kanssa. Harvoin maustamaton tarjouksessa, muut kylläkin. Sittari ainoa mistä löytyy. Paino täälläkin jumittaa, juhlat näkyy samassa ollaan. Tänään palattu ruotuun.

    • Nainen 160 cm

      Joopa se joo...tuntuu hieman poukkoilevalta tuo teidän dieettihomma, mutta hyvä kun olette saaneet painoa alas.
      Itse olen tiputtanut 35 kg painoa ja jos aloittaa pusseilla niin syö sitten niitä esim. 1 kk:den tiukasti. Sen jälkeen kevennetty ruokavalio 1 kk ja jos haluaa niin uudelleen pussittelua 1 kk. Ja tämän jälkeen loppuelämän ruokavalio muutos.
      Tärkeintä on säännöllisyys,itsekuri ja veden juonti. Jos mahdollista niin jonkin liikunta muodon aloittaminen.
      Herkuupäivä voi olla 2-3 kertaa kuukaudessa max. muut päivät tiukasti uudessa ruokavaliossa.
      Itse tiputin suurimman osan painoa 5 kk:ssa 25 kg.

    • ????

      Siis melkein 5 kk:tta ja 11 kg.

      • Merkkari46

        Syyskuun alusta tähän päivään on 4 kuukautta niin silloin painon pudotus tahti on reilu puoli kiloa viikko. Joten sehän on ihan hyvä ja hitaasti pudotettu pysyy varmemmin pois.


    • Hyvä kuitenkin

      Tarkoitin ketjunaloittajaa eli NutriKikkaa.

    • Merkkari46

      En ole käyny vaakalla pariin päivään. Vatsa ihan turvoksissa viljoista ja maitotuotteista et tarvii nyt miettiä miten tästä eteen päin, näin ei ainakaan ole hyvä

    • NutriKikka

      Jokainen valitsee kulkemansa ja valitsemansa tien. Tässä on kuitenkin 10kk aikana pudotettu -18kg. Ja edelleen jos lukisi kaiken ja tarkkaankin vielä niin siellä on kyllä kerrottu syitä ja seurauksia. Mulla on homma hyvin hanskassa.
      Voin sanoa senkin, että mietin viitsinkö edes kommentoida mitään. UGH.

    • yritetäänparhaamme

      Minulla kokonais laihdutus on -14-15kg (nyt tullut 1kg takas kun alotin syömään osittain normi ruokaa sekä jumppaamaan, kuntopyöräileen ja tekeen vatsoja) 8kk sisään, ja siihen aikaan on mahtunut lähemmäs 2kk kun en laihduttanut olleskaan ja lihoin muutaman kilon takasin.
      Edelleenkin jokaisella oma tyyli, jos se paino putoaa hitaasti tai nopeesti tai junnaa/heittelee välissä, ei ole väliä, ainoa väli on sillä ettei lähde takaisin mättämään kaikkea epäterveellistä ja muistaa liikkua välillä :)
      Itellä on tällähetkellä niin että kerran viikkoon saa syödä vähän jotain herkkua tai käydä ulkona syömässä, esim. palakakkua tai keksejä, imeskeltäviä karkkeja, vähän sipsejä, popcornia, joku pulla tms
      En usko että yksi pulla viikossa kaataa mun elämänmuutosta, koska tiedän että jokatapauksessa en ihan kaikista nautinnoista halua kokonaan luopua :)

    • liikaläskipois

      Se oli taas punnituspäivä heti aamusta, 113,6kg vaaka näytti. Viime viikosta pois 1,1kg, kokonaispudotus 7,6kg. Ensimmäinen välitavoite ja -10kg lähestyy :).

    • NutriKikka

      200g.
      Ihmeissään todellakin. Säntillinen ollut. Vettä menee se 3l päivässä siihen ne muut lasilliset vettä. Kahvia. Katselen tässä tilannetta nyt viikonloppuun ja sitten pohditaan asiaa uudestaan. Ja katsotaan kaipaa jotain muutosta.

      Samperi mikä lumipyry. Osuu taas kohdalleen, kun edessä pitempi ajomatka. Just mun tuuria :(

      Hieno tulos liikaläskipois :)

    • NutriKikka

      -500g.
      Maaginen luku alitettu. Johan se tässä on viikone verran hakenut ja hakenut. Jumittamista, plussaa jne.
      Taisi palaa kaloreita eilen, kun jännitystä riitti ajaessa. Tiet oli todella huonossa kunnossa. Päivä venyi pitkäksi. Välipalan ja päivällisen väli meni hieman totuttua suuremmaksi. Patukka oli mukana, mutta sitten ajattelin et, kun maha ei kurise ja olo siedettävä niin ajan kotiin syömään. Ennen lähtöä olin tehnyr ruoan valmiiksi ja mies lämmiti mulle. Kyllä passas mennä suoraan autosta ruoan ääreen.
      Vettä ei mennyt eilen niin paljon, kuin normaalisti. Ei oo nimittäin kiva haeskella toilettia reissun päällä. No juu, mutta eilisestä hyvin selvitty. Tänään taas autossa, mutta ei paljoa. Lyhyt ja nopee matka. Niin verraten eiliseen.

    • NutriKikka

      -500g.
      Ihmeissäni ja hämmilläni. Kuuluu asiaan. Tarkoitan siis tätä jumittaa, -0, plussaa, miinusta. Ja istten putkeen pari päivää huimia tuloksia.
      Mielenkiintoisia tuntemuksia, kun tuollaiset osuu omalle kohdalle. On eri asia lukea asiasta ja tuumata silloin vaan tyyliin aijaa.
      Onhan tässä matkalla aikasemminkin ollut vastaavaa, mutta pienemmässä luvuissa.
      Kuitenkin tyytyvänen laskusuuntaan. Ja kaikkeen siihen mitä tässä on jo savutettu.
      Mieli ei vaan meinaa pysyä mukana. Ehkä sitä ei vaan muista miltä sitä näytti silloin reilu 90kg. (tai halua muistaa). Kyllä taas tuntuu hankalalta saada kirjoitettua ulos se miten ajattelee ja näkee asian.
      Tsempit kaikille :)

    • NutriKikka

      Hellurei :) Aamulla vaaka näytti 300g. Liekö sillä millainen osuus tulokseen, kun kävin tuloksen ottamassa klo 4. Normaalisti se osuu 7-8 ajoille.
      Aamusta tuli pakosta aikainen. Piti saada aamupala ja muut aamutoimet suoritettua ja istua autossa hieman ennen kello seiskaa. Innoissani olen odottanut yhtä musakeikkaa. Se olisi tänään. Päiväunia en ole saanut nukuttua. Ei väsytä. Ja tolla heräämisellä on aivan turha lähteä pilkkimään. Toisella kertaa sitten. Tämän aamun meno ohitti kaiken tärkeysärjestyksessä.
      Mukavaa ja sortumattomia viikonloppuja teille kaikille :) Me onnistutaan.

    • NutriKikka

      -200g.
      Eilinen päivä aterioimeen meni sit aika mukavasti, vaikka psin hieman venyi. Tänään luvassa pienesti tankkauspäivä. Ei muuta, kuin hieman enemmän rahkaa parissa kohtaa. Ja päivälliselle isompi pihvi.
      Juu tänään on 3 vkoa täynnä tätä sarjaa :) Kauheen nopeesti aika mennyt.

    • liikaläskipois

      Mä oon niin ylpee taas itsestäni :).

      Hirveät mielihalut taas käynnissä, eilen kaupassa tiirailin Merkkarimix-karkkipussii. Sinne jäi kauppaan, enkä ole sortunut :).

      Nälkä taas tuntuu vaivaavan enemmän.

      Tiistain punnitusta odotan innolla, kun olen ollut nyt niin sortumaton.

    • NutriKikka

      100-200g kai. Vaaka pimeni aamulla. Toivotaan, että toimii moitteetta jahka mies saa siihen uuden pariston.
      Aika vähillä plussalla päässyt jos toi on edes lähellä totuutta. EIlen oli se tankkauspäivä ja jotenkin odotin isompaa. Maha ollut jumissa muutaman päivän. 3 viikkoa se toimikin, kuin kello jokaisena aamuna. Itse olen täällä sairaana. Nuhaa, kuumetta,päänsärkyä, kurkku kipeä ja kaikki lihakset sun muut kipeinä. Toivotaan, että on pian ohi tauti.

      liikaläskipois: Hienoa :) Tulee hieno fiilis, kun välttää kiusauksen ja tulee se onnistumisen tunne.

    • NutriKikka

      100-200g kai. Vaaka pimeni aamulla. Toivotaan, että toimii moitteetta jahka mies saa siihen uuden pariston.
      Aika vähillä plussalla päässyt jos toi on edes lähellä totuutta. EIlen oli se tankkauspäivä ja jotenkin odotin isompaa. Maha ollut jumissa muutaman päivän. 3 viikkoa se toimikin, kuin kello jokaisena aamuna. Itse olen täällä sairaana. Nuhaa, kuumetta,päänsärkyä, kurkku kipeä ja kaikki lihakset sun muut kipeinä. Toivotaan, että on pian ohi tauti.

      liikaläskipois: Hienoa :) Tulee hieno fiilis, kun välttää kiusauksen ja tulee se onnistumisen tunne.

    • Old Lady

      Heippa, voinko siirtyä tälle viestiketjulle kirjoittelemaan, kun tuossa toisessa ei ole niin aktiivista porukkaa. Itse aloitin tammikuun alkupuolella painonpudotuksen. Lähtöpaino oli 100,1 kiloa, toisella viikolla oli 100,6, kolmannella 99,5 ja viime torstaina 99 kiloa. Syön arkipäivisin yhden normiaterian ja muuten käytän protskupirtelöjä, viikonloput täysnutraan. Vyötäröstä on hävinnyt 5,5 centtiä. Varsinainen punnituspäivä on aina torstaisin, käynhän minä toki aamuisin ja joskus iltaisin puntarilla kotosalla.

    • NutriKikka

      -400g. Eilen oli todella vaikeeta syöminen. Kaiken sain kyllä syötyä, mutta mikään ei maistunut miltään. TOivon vaan, että tää tauti on pian selätetty. Ja pääsee kiinni taas normaaliin ja ruoka maistuisi juuri siltä mitä syö.
      Hieman jo haaveilen, että josko se paino jo tällä viikkoa alkaisi luvulla 6. Niin nyt paino todellakin sanalle haaveilen :)

      Old LAdy tervetuloa vaan tänne joukkoomme.

    • Aino3

      Viikonloppu ohitse ja muutama sipsi tuli syötyä. Tänään taas alkoi täysnutraus kun paino jumittaa toista viikkoa. Nyt juostu vessassa koko päivä. Hyvää viikkoa! Lähtee kohta pusseja ostamaan.

    • liikaläskipois

      Viikon punnitus suoritettu aamulla ja vaaka näytti 111,7kg. Viikossa lähti 1,9kg ja kokonaispudotus 9,5kg. Ens viikolla ehkä eka kymppi rikki :).

      Tänään taas nutrivapaapäivä, liekö sitten kostaantuu painon kanssa. Mene ja tiedä, ei se maailma siihen kaadu.

      Tuloksellista viikkoa!

    • yritetäänparhaamme

      Nyt viikko oltu osanutrilla mahd proteiini pitosella ruokavaliolla ja parhaillaan eilen oli paino 62kg tasan ja tänään aamulla 62.6kg
      Eli ei hirveästi ole muuttunut. Aattelin kuitenkin jatkaa tätä proteiini painoitteisempaa ruokailua ja sillontällön vetää nutreja esim töissä.
      Tuntuu todella energiseltä ja vahvemmalta kuin sillon kun veti pelkkää nutria. tosin nyt päivittäiset kalorit on tuolla 1200kcal paikkeilla kun nutratessa ne oli sen 800kcal
      Tsemppiä edelleen kaikille ja muistakaa jatkaa nutrien jälkeen tervellisillä ruokailuilla! :)

      vaikka kyllä tuossa tuli yksi päivä syötyä parisen palaa fasunsinistä.. mutta eipä hetkelliset herkuttelut tapa, ellei niitä nyt ala olemaan jokapäivä!

    • NutiKikka

      -500g.
      Lienee kahden päivä saldoa. Sänky ollut mun kaveri. Taudin kourissa täällä edelleen. Kumpa tää olis pian ohi.

    • Slanka

      Eilen aloitin slanka pussikeitoilla kuurin. Ainakin kaksi viikkoa olisi tarkoitus olla pelkästään noilla pussikeitoilla. Eli ketoosia kohti toivottavasti menossa. Aloituspaino 88,8kg ja pituus 160cm. Jos kaikki menee hyvin, niin voisihan sitä pidempäänkin pussikeittoilla.
      Lisäksi kahvakuulaa 2x vko, koirien lenkit ja kuntosalilla 3xvko. Jospa tästä alkaisi uusi elämä :)

    • NutriKikka

      -100g.

      Tervetuloa joukkoon Salnka :)

    • NutriKikka

      -500g.
      Oispa tää tauti jo pian ohi. Olo on karsee ja ruoka ei maistu miltään.

    • Slanka

      Mulla on nyt tiistain jälkeen lähtenyt 2,5 kg :) Nestettähän se on, mutta kiva kun menee alaspäin.

    • NutriKikka

      -900g. Paino alkaa kutosella. Enpä muista milloin viimeksi :) 4 vkoa SD:tä taka ja kaikkiaan sen aikana lähtenyt nyt -5,3kg. Matka jatkuu vielä. BMI uhkaa kivasti normaalipainoa. Sitä ylärajaa.
      Aivan mahtava fiilis. Tauti paremassa kuosissa, mutta ohi tämä ei ole.

    • Vastatkaa rehellisesti: ONKO PUSSIT KAMALAN MAKUSIA?

      JA MISTÄ NIITÄ KANNATTAA OSTAA?

      OSTOKOKEMUKSIA NETISTÄ?

      Kiitti!

    • Slanka

      kaikenkaikiaan nyt on lähtenyt 3kg.
      mijau, itse en voi kommentoida muita pussikeiitoja kuin slankaa, mutta kaikki maut mitä olen itse maistanut on kyllä oikeasti hyvä. Netin kautta ole niitä ostanut http://www.annenputiikki.fi/ tuolta

    • NutriKikka

      -600g. Jei.

      Maistelemalla eri firmojen tuotteita löytää ne omat suosikit. Itse niitä ostellessa olen hyödyntänyt tarjouksia netissä tai tarjoustalo/säästöpörssi.

    • Old Lady

      Viime torstaina paino oli 98,1 kiloa. Nyt on hyvä fiilis päällä ja uskon pääseväni kesäksi tavoitteeseeni 85 kiloon, jos tällaista puolen kilon ja kilon vauhtia paino putoaa. Viikonloppuna alkoi mieli tehdä suklaata, kun Fazerin Sininen osui kaupan mainoksista silmiin, olin jo melkein ostaa suklaalevyn, mutta ostinkin sitten vaan kaksi Valion maitorahkaa ja kaakaonipssejä. Muuten ei tee mieli syöpötellä, yritän tankata kolmen tunnin välein ja juon vettä paljon, yöllä onkin sitten käytävä parikin kertaa veskissä. Odotan innolla jo ensitorstaita, se kun on se virallinen punnituspäivä, vaikka joka aamu punnitsen itseäni. Enpä ole slankasta kuullut, pitääpä googlettaa.

    • NutriKikka

      700g. Jo mä ihmettelinkin noita paria rajua pudotusta. Eipä haittaa. Hyvin tässä on työtä jo tehty ja vielä on urakoitavaa jonkun verran. Mielitekoja ei ole. Hyvä niin. Toisaalta se saattaa johtua siitä, että matka lähenee ja siellä on lupa herkutella jos siltä tuntuu. Lomalla ei kaloreita lasketa.

      Kevyttä viikkoa kaikille ja hurjasti tsemppiä jokaiselle :)

    • Slanka

      -400g eilisestä :) Mulla kolmisen viikkoa loman alkuun, sitten tulee pieni paussi slankailuun. Ihanaa kun pääsee nauttimaan auringosta ja lämmöstä.

    • Slanka

      -500g eilisestä :) Mutta on tässä taivalta vielä paljon edessä. Järkyttävintä tässä on se, että marraskuussa 2011 painoin "vain" 67kg. Eli vuodessa 20kg. Mitähän hemmettiä mä olen tehnyt... No mutta nyt saa läskit kyytiä.
      Ekan viikon tiputus siis kaikenkaikkiaan 3,9kg. Vielä kun muistas juoda sitä vettä tarpeeks... Välillä menee se 3 litraa päivässä ihan jees, mutta välillä ei uppoa millän :(

    • NutriKikka

      -400g.
      Mulla oli kanssa toi vedenjuonti takkuista. Nyt on hyvin tasaseen mennyt se 3l päivässä. Mä lataan litran kannun pöydälle. Aamiaisella menee melkein se 1l. Ja täytän kannun uudestaan tyhjetessä. Ne päivät, kun on menoa ja on tien päällä niin silloin se jää vähiin. Tosin mä juon kahvia aika reilusti.

      Slanka: Tuttu tunne tuo mistä nää kilot tuli. Maaliskuussa 2012 mä painoin 90,2kg.
      Syömisellähän ne on tullut. Väärillä valinnoilla. Ja kyllä mä väitän, että iso osuus omalla kohdallani on ollut elämäntilanne. Ei ne kilot tulleet hetkessä, mutta eipä ne ongelmatkaan tulleet hetkessä. Ne kasautui ja kasvoi jne.

    • NutriKikka

      -100g. Tasasempi tahti.
      Kolmisen viikkoa enää matkaan. Voi, että mä odotan sitä. Ei laihdutuksen kannalta, mutta kaipaan päästä irti arjesta. Päästä vaan olla ja nauttia. Unohtaa arjen murheita.

    • Slanka

      -200g ja loman alkuun kolme viikkoa ja yksi päivä :)

      • Ootteko tilannu tuotteita nettikaupoista? Annenputiikki mainittiinkin, mutta mites muut?

        Kaupoissa (Tampereella) ei taideta myydä pussikeittoja pusseittain? En haluis ostaa näin alkuun mitään megapakkausta ja sitte todeta, että yäk, en tykkääkkään, vaan kokeilla pussi kerrallaan eri makuja ja merkkejä.

        Syöttekö kaikki samaa merkkiä koko ajan? Vai vaihteletteko merkkejä?


    • henu-81

      Olen aloittamassa nutrauksen viikonlopun jälkeen. Viikonloppuna hommaamaan värkkejä.
      Teettekö pirtelöt veteen vai maitoon? Mikä on suosikkimakunne?

      • leheri

        Alotimme kaverin kaa nutrauksen eilen. Ajateltiin kokeilla viikko kerrallaa ja jos pystyy nii siitä sitten toinen viikko lisää.

        Ostettiin neljää eri makua (mansikka-,suklaa-,metsämarjapirtelöt ja kanakeitto) ja kyllä se mansikkapirtelö osottautui parhaaksi. On kyllä paljon pahempia mitä oletin! En tiä voiko makuun edes tottua...Mutta katsotaan nyt vielä pari päivää, jos näin kävisi.

        Kokeilin suklaapirtelön sekaan 1dl kahvia ja siitä tuli vielä pahempaa. Kokeilin myös tehdä kanakeittojauheesta pyöryköitä seuraavan sivun ohjeen mukaan: http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/p/reseptit.html . Tuli ihan jees. Huomenna kokeilen "hampurilaista".

        Tosiaan onko mahdollista syödä muiden merkkien pirtelöiä samalla? naturdietillä oli nimittäins (ainakin tampereen anttilassa) päärynän, ananaksen, mustikan ja minttusuklaan makuisia pirtelöitä, jotka oli kaikenlisäksi halvempia, kun nutrilettin pirtelöt...

        Itse en omista puntaria, niin on vaikee katsoa kehitystä, tosin mitat otin alussa 95-70-102 . Ajattelin mitata itteni seuraavan kerran vasta parin päivän jälkeen..


    • Old Lady

      Loma lopuillaan ja risteilystä selvitty, seisovassa pöydässä tuli mässättyä. Ja närästää niin vietävästi. Paino nytten 97,8 kiloa. Nyt vaan pitää palata tiukasti pirtelölinjalle ja yhden lämpimän aterian rytmiin.

      Eiköhän pirtelövalmisteita voi nauttia sekaisinkin, tosin valmistajat voivat olla eri mieltä.

    • NutriKikka

      Iltaa taasen koko porukalle. Ollut vähän hiljaista mun osalta. Nyt täytyy sanoa, että painosta ei ole tietoakaan. En ole saanut nutraillu, enkä juttaillu. Olen joutunut olemaan sairaalan eväillä. Siellä tuli notkuttua 4vrk. Ei meinanu kotiin päästää tohtori. Ei muuta traagisempaa, kuin tuo astmakohtaus iski päälle ja mun arvot todellakin romahti. Lekuri meinas ensin et pääsen kotiin, kun arvot olis tyyliin X. Ja sanoin ettei ikinä ole semmosia ollut tässä diagnoosin jälkeen. Kyllä sai melkein oikeesti puhua,kuin ruuneperi. Hieman olo orpoa ilman tietsikkaa ja kännykkää. Tylsää suoraan sanottuna. No joo, mutta nyt olo ok ja matka mielessä. Ja huomenna odotan aamua ja puntaria jotta tietää missä mennään. Tai kyllähän mä jo illalla käyn niin saan ehkä jotain osviittaa.
      Tänään jo osin aloittanut juttailua sen minkä kerennyt kotiutuessa. Vähän tuntuu, että homma alkais niinku alusta monen päivän tauon jälkeen. Sepä haittaa. Terveys ensin. Kevyttä viikkoa kaikille.
      Lomaa odotan koavsti. Lasken päiviä, lasken öitä :) Lämpö tekee hyvää. Saa sitten taas viikon nukkua,kuin pieni vauva :)

    • NutriKikka

      No joo. Eli viimeseen listaukseen se näyttäis plussaa reilu kilon verran.
      Paino oli nyt aamulla 69.6kg. Eli siitä jatketaan. Huojentavaa on se, että ollaan alle 70 kilon.

    • NutriKikka

      -0. Ihan jees, Kaiken kokemuksen jälkeen.

    • maijajojo

      taas kerran

    • NutriKikka

      Eilen -0 ja tänään -500g.
      Hieman kiireistä ollut tässä. Ollut jos jonkinmoista puuhaa. Rauhottuu taas ensi viikolle. Lasken öitä matkaan. Niin loman tarpeessa.
      Näillä jatketaan. Tsempit kaikille :)

    • yritetäänparhaamme

      Paino nyt pysynyt aikalailla 61-62kg tienoilla.
      Luulen että täytyy vetää tässä kuussa taas parisen viikkoa nutreilla, josko saisin sen painon siihen 58kiloon, mikä on tavoite.
      Jumpata pitäisi jaksaa, mutta työt vie aikaa ja loput ajat menee koirien kanssa ulkona.
      Pääasia on ettei paino ole lähtenyt nousaemaan.
      tsemppiä kaikille uusille ja vanhoillekkin laihduttajille!
      Kun pääsette ihannepainoon, muistakaa että ette lähde taas syömään kaikkea epäterveellistä, vaan aloitatte uuden paremman ruokavalion! :)

    • ellunen.

      Hei olipa aivan mahtavaa lukea tätä ketjua! :) Onnee kaikille pudottajille tosi paljon :)

    • NutriKikka

      -500g kahden päivän saldo. Ihan tyyytyväinen olen. Jotenkin sitä jaksaa haaveilla siitä tietystä lukemasta ennen matkaa.
      Huolimatta viime viikon takaiskusta ja reissusta hospitaaliin. En ole kuitenkaan huolissani.

    • minttuuna

      Moikka

      Aloitin lauantaina 3 pv starttipaketilla, alku paino 94,3, tänään 92, 3. Tänään ostin uuden paketin nutrilett quick weight loss suklaapirtelötä, ja kana-nuudelikeittoja. Voinko siis syödä muutaman näitä jatkossa ? vai miten olisi paras ?pirtelöissä taitaa olla 112 kaloria, jos niitä pari ja lisäks sen keiton... :) tsemppiä kaikille, itsellä motivaatio korkealla jatkamiseen. :)

    • minttuuna

      Niin ja kuinka pitkää olette jatkaneet ja millaisia tuloksia ? itsellä reilusti ylipainoa ja tarkoitus on pudotta REILUSTI ! :) millaiset teidän paivan ateriat on täysnutrauksella ? vähän tietämätön näissä vielä :) kiitoksia jo etukäteen vastauksista ja kivaa luettavaa kun tosissaa tuloksia syntyy, oma lähipiiri on sitä mieltä että on ihan huuhaata eikä tukea paljon löydy :) mutta itsestä tämä tuntuu juuri oikealta, raskausajasta jäänyt jonkun verran kiloja ja on niitä ennestäänki ollut.

      • 2vk

        2viikkoa olen ollut nyt nutrilett-pirtelöillä (vanilja on hyvää) ja kanakeitolla (pahaa) 4 pussia päivässä, parina päivänä syönyt kanasalaattia ja korvannut sillä 1-2 pussia. myös muutama hiilarirepsahdus sattunut, ja silti painoa lähtenyt -6kg. Muistakaa vedenjuonti, vähintään 2,5l/päivä!

        Itse päädyin Nutrilettiin helppouden takia - en odota makunautintoja, luontaisia raaka-aineita tai muuta vastaavaa. Kilojen tippuminen pääasia ja siihen näyttäisi tepsivän hyvin. Itse olen itseni tähän tilanteeseen syönyt, nyt sitten niitetään mitä viime vuosien aikana on kylvetty.
        Lujaa tsemppiä kaikille vyötärönmetsästäjille!


    • minttuuna

      Tänään vaaka näytti 91.1. :) ja motivaati vaan nousee :)

    • NutriKikka

      -100g tänään. Eilen taisi olla -0. Vointi on ollut nyt loistava. Keittiövaaka mittaa ruokien annokset, vaaka painon, mittari PEF arvot.
      Miten niin yhtä mittaamista :) Ei vaiskaan. Kaikki ei todellakaan ole pakollista. Kaikkiaan vain tuo yksi toistaiseksi 3 päivässä. Näillä eväillä jatketaan Matka on jo ihan lähellä. Ensi viikolla pääsee jo :)

    • yritetäänparhaamme

      Kun olin täys nutreilla niin vedin niitä nutriletin 3päivän paketteja (tarjoustalossa maksoi alle 20e/pkt) ja sitten modailin eri merkkien välillä

      Usein tähän tyyliin:
      Aamupala: Pirtelö (usein ostin noita naturdietin, koska niissä on vähemmän kaloreita)
      Välipala: Patukka tai kanakeitto
      Päivällinen: Keitto/pasta
      Iltapala: Pirtelö tai patukka tai kanakeitto
      Joskus vedin vielä jonkun ylimääräsen pussukan jos nälkä yllätti tai sitten kasviksia tietenkin runsaasti vettä ja aamu päiväkahveista en luopunut ollenkaan :)

      Tosiaan tähän ketjuun aloittaessani kirjoittamaan olin 73.5kg (viimevuoden syksyä) ja nyt olen 62kg yhteensä olen alle vuodessa laihduttanut 16kg
      Nutraus on ollut iso apu painon pudotuksessa, suosittelen lämpimästi :)

    • minttuuna

      Tänään vaaka näytti 90.5 eli 3.5 kg 5 päivään, jes !!

    • NutriKikka

      -800g. Tuo on siis muutaman päivän saldo. Kirjaa taas kauppalistaa ja täyttää jääkaappiia. Hieman joutuu tutusta listasta karsia. En halua, että jääkaappiin jää mitään turhaa matkan ajaksi.
      Hiljaa hyvä tulee. Viikko tässä vielä "kuurilla", Sitten höllään ja lomailen. Ja kuten aikaisemminkin niin lomamatkoilla en laske kaloreita, en katso mitä syön :)
      Tosin taa kroppa ei taida vetää samoja määriä, kuin joskus ennen. Tuli mitä tuli.
      Sitten kun palataan kotiin reissulta niin takaisin kevyeen ruotuun. Jospa sitä sitten seuraavaan matkaan olisi jo siellä omassa halutussa painossa.
      Mitäpä turhia hössöttämäänn aikaisemmin. EI ole syytä. Johan tässä on iso urakka tehty.
      Mukavaa viikonloppua kaikille.

    • titityy4

      Hei! Minulla olisi myytävänä/vaihdettavana yli kaksikymmentä Nutrilett tomaattikeittopussipakettia, jotka jäi itseltä käyttämättä. JKL/Ympäristö. Ne on tietenkin avaamattomia. Parasta ennen mennyt, joten halvalla. kuivamuonahan säilyy.

    • minttuuna

      tänään paino 88.9 :)))))

    • Hyvin menee

      Kuukauden päivät osanutrattu ja painoa tippunut reilut 4kg.

      Täysnutraus ei itsellä työssä jaksamisen kannalta onnistuisi.

      Aamulla syön pirtelön höystettynä banaanilla, jugurtilla ja marjoilla (tehosekoittimessa teen tän juoman) ja aamukahvi rasvattomalla maidolla. Töissä päivällä työpaikkaruokalan ruokaa (syön mitä on tarjolla, perunaa/riisiä otan vähän ja puolet lautasesta salaattia, ei leipää). Illan aikana sitten 3 pussia pirtelöitä. Maustettuja riisikakkuja syön lisäksi päivän aikana 2-4 (n.40kcal/kpl). En ole alkanut kaloreita laskemaan, mutta varmasti siinä 1000-1500kcal/päivä mennään.

      Normaalipainoon matkaa reilut 2kg ja tarkoitus ois jatkaa siitä vielä alaspäin toiseen puoleen väliin normipainoa.

    • NutriKikka

      -0. Hyvä. Paino pysyy balanssissa. Nyt en ole juttailut juurikaan, Aaminen ainoa listassa oleva. Muutoin suht kevyesti. Ateroiden säännöllisyys. Matka lähenee ja sinne tätä kroppaa tai mahaa vähän hiotaan. Kiirettä pitää ennen reissua. Luulenpa, että minusta kuulette vasta lomani jälkeen.
      Tsempit kaikille :)

    • liikaläskipois

      Sen verran käyn täällä huikkaamassa, että poistun taka-alalle laihdutuksen suhteen, sillä mä odotan nyt sitten vauvaa. Joten nutrailut saa jäädä mun osalta. Nyt on aloitettava terveellinen ruokavalio, jonka avulla ei toivottvasti tuu paljon noita raskauskiloi.

      Mulla olis 7 pakettia avaamattomia Nutrilett suklaa pirtelöitä (15pss/paketti) jos joku haluis ne ostaa? Parasta ennen päiväys on syksyllä 2013.

    • NutriKikka

      Heipsan,
      Matka ohi ja kotona oltu nyt reilu vuorokausi. Matka toi plussaa reilu 3kg. Tosin alas tulee taas. Hävitystä saanut aikaiseksi -1,7kg,
      Kevein mielin kevättä kohti ja mielessä uusi matka. Laskee taas öitä lähtöön ja laskee alenevia lukuja puntarilla.
      liikaläskipois: Onnea kovasti ja tsemppiä terveelliseen elämään toisella tapaa.

      Tämä on kovin hiljennyt. Taidan itsekin jos vain pystyn niin hieman hiljentää tahtia tänne kirjoittelussa.
      Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

    • yritetäänparhaamme

      liikaläskipois: Onnea sinulle perheenlisäyksen tulosta! :)
      Ja tsemppiä kaikille muille!

    • NutriKikka

      Viikon saldo -3,9kg. Matkalla kerätyt kilot on poissa ja reilusti. Kevyttä linjaa jatketaan. Motivaationa minä itse ja toukokuun matka.
      Siitä on muuten vuosi aika tarkalleen, kun aloitin tämän urakan saada oma paino alemmaksi. Olen mielettömän tyytyväinen siihen, että paino alkaa nyt luvulla 6, eikä luvulla 9.

      Yhtään suklaamunaa tai mämmiä sokerilla ja kuohukermalla en ole syönyt. Ei ole tehnyt mieli.

      Mukavaa pääsiäistä kaikille. Kiva kuulla kuulumisia.

    • NutriKikka

      Heissan taas tänne :) Edellisestä postauksesta onkin aikaa melkein kuukausi. Paino on tippunut ihan mukavasti. 65.2 kg tällä hetkellä. Viimeinen vitonen suunnilleen jäljellä. Katsotaan onko se 60kg vai sit 58kg. Sinne johonkin tavoite. Matka taas tulossa. Lykky ettei se ole all inclusive :)
      Joo, mutta kaikkineen niin matka on ollut pitkä, eikä ohi missään tapauksessa. Parisen vuotta aikoinaan veikkasin, että menee aikaa päästä tavoitteeseen, Jotain 14kk kohta kasassa. Pahin on ohi ja hyvä niin.

      Mitä muille kuuluu?

    • anski-nutraaja

      Aloitin sunnuntaina nutrauksen ja ihan mukavasti on sujunut. Nyt kolmantena päivänä tekisi mieli syödä ihan kaikkea, siis todella mitä tahansa! Onneksi olin ennakoinut ja tyhjännyt pakastinta sekä jääkaappia kun odottelin postipakettia kotiin, ei ole millä mässäillä. Lujille meinaa kyllä ottaa!

      Oon syönyt jo päivän annokset, olin herännyt ysin maissa ja kello on kohta 19. Lipitetään vettä ja mehua loppuilta, kyllä tämä iloksi vielä muuttuu. Motivaatiota on kuin pienessä kylässä, mulla on niin paljon kauniita vaatteita joihin haluan mahtua!

      Ajatuksena on nutrailla koko tuleva toukokuu, kesäkuussa siirrytään osanutraukseen ja tätä kautta normiin ruokavalioon niin, että kesän jälkeen nutraus on jo taakse jäänyttä elämää tai se kuuluu osana ruokavalioon vain ajoittain.

      Kolmisen kiloa lähtenyt kolmessa päivässä. En valita :)

    • yritetäänparhaamme

      Heipsis vaan taas tänne!
      Paino heitelly muutaman kuukauden sisään 58-62kg'n välillä.
      Nyt päätin taas nutrailla hetkenaikaa että pääsisin tuonne 55-58kiloon
      Tänään aamulla oli paino 61.7kg ja tästä se taasen lähtee.
      Uikkari kuntoon täytys viimostaa heinäkuussa päästä eli pari kuukautta aikaa tiputtaa. Liikun edelleen normisti, mutta työ ja koulu stressi on taas heitellyt tätä mun ruokailua.. en oo kerennyt syömään säännöllisesti ja sitten tullu iltasella vedettyy ruikkarii yms naamaan.. Joten nyt taasen mieli kuriin ja kesäkuntoon!

      Tsemppiä kaikille taas kerran ja nauttikaa kauniista ilmoista! :)

    • yritetäänparhaamme

      Tänään paino 60,7kg eli kilo lähtenyt parissa päivässä (nesteitä tiedetään)
      Taas jaksaa tsemppailla, tosin miesystävä uhkaili tiistaina kokkailla jotain hyvää, niin pakko varmastikkin pitää sillon välipäivä, muuten kyllä ajattelin pysyä kurissa ja ainakin 2-viikkoa nutrailla.

      toivotaan ettei joku ole taas kantanut keksejä ja kakkua työpaikan kahvipöytään.. kieltäytyminen tekee tiukkaa!

    • NutriKikka

      Heipsan. Paino nyt mukavasti 56kg. Kesä on mennyt huomaamatta. Kohta jo heinäkuu. Hieman alle mentiin sen mitä olin ajatellut. Toisaalta tuo on hyvä lukema. Nyt ei tarvitse laihduttaa enää. Tasapainoillaan ja huolehdin siitä, että se paino pysyy. - muutaman kilon sisällä. Sen jo itselleni lupasin, että 60kg on mulle se kriittinen raja.
      Olen tyytyväinen suoritukseeni. Ja tässä muutamassa kuukaudessa on päästy tavoitteeseen ja alle. Siitäkin huolimatta, että tuoj´hon ajanjaksoon mahtuu pari matkaa.
      Mukavaa kesää kaikille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe