Seurustelisitko interseksuaalin kanssa?

Puolinainen?

Olen nainen, siis ainakin ulkoisesti. En ole myöskään mies. Olen siis interseksuaali. Älkää sekoittako tätä transseksuaaliin, se on ihan eri asia.
En ole ikinä ollut yhdynnässä, koska se on minulle fyysisesti vaikeaa. Miehen kanssa olen sängyssä ollut, mutta yhdyntään asti emme ole ikinä edenneet. Kukaan ei tiedä tilastani, ei sukulaiset, ei ystävät. En ole tapaillut, enkä ole ollut treffeillä kenenkään miehen kanssa yli 10 vuoteen. Ulkoisesti olen nainen isolla N:llä, mutta ulkonäkö ei kerro kaikkea. Joku myös teidän ympärillänne olevista ihmisistä voi olla interseksuaali, sitä ei ulkonäön perusteella voi sanoa kuka mies tai nainen on ja kuka ei. En uskalla käydä treffeillä, koska jossakin vaiheessa kuvaan astuu seksi. Ja sitten minun pitää kertoa salaisuuteni. Ja pelkään joutuvani haukkumisen ja halveksunnan kohteeksi. Taidan olla siis tuomittu elämään yksin loppuikäni. Mutta seurustelisitko tai tapailisitko interseksuaalia, jos tietäisit hänen tilansa? Ja jos tietäisit jonkun olevan interseksuaali, kertoisitko siitä kaikille, haukkuisitko häntä, sulkisitko hänet pois elämästäsi?

12

1342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten on mahdollista ettei kukaan sukulaisistasi = vanhempasi eivät tiedä?

      Anyway, minulle henkilökohtaisesti interseksuaalisuus sinänsä ei todellakaan olisi jotain mitä haukkuisin tai halveksuisin. Se, olisinko kiinnostunut ihmisestä seksuaalisesti riippuisi kokonaisuudesta. Oletan, että ihmiset tuntevat asiaa kuitenkin sen verran huonosti, että parhaiten seuraa löytyisi HLBT-piireistä koska siellä ollaan normaalia suvaitsevampia.

    • zewelle

      Ei mua haittaisi. Jos muuten synkkaisi, niin mikä ettei. Ei se sukupuoli ole kaikki kaikessa parisuhteessa. Sukupuoli on ominaisuus, jota emme valitse. Siksi olenkin kiinnostunut millainen ihminen on sielultaan. Kaikki olemme persoonia. Omalla tavalla kauniita ja arvokkaita.

    • ghjdghj

      selitä mitä tarkoittaa interseksuaali. miten yhdyntä voi olla fyysisesti vaikeaa? jalat liimattu yhteen?

    • 12+4

      Riippuu varmaan siitä, miten "pahasta" tilanteesta on kyse eli miltä siellä alapäässä näyttää. Eikös interseksuaalisuus tarkoita sitä, että ihmisellä on kummankin sukupuolen tunnusmerkkejä? En usko, että asia minua haittaisi muuten kuin silloin, jos mahdollisen kumppanin värkit olisi tosi oudon näköiset tai sellaiset, ettei niillä kykene yhdyntään. Voi olla, että tuostakin pääsisin ajan kanssa yli, jos olisin oikein rakastunut. Jos jotain ulkoisia poikkeamia olisi, haluaisin kyllä tietää asiasta ennen sänkyyn menoa,. Voisi olla pelottava kokemus, jos toisen tila tulisi siinä vaiheessa yllätyksenä.

      Kerroit, että yhdyntä on sinulle fyysisesti vaikeaa. Oletko kuitenkin kiinnostunut miehistä? Jos kyllä, asia voi osoittautua ongelmaksi. Aika vähän on varmaan sellaisia miehiä, jotka voisivat elää suhteessa niin, ettei siihen ollenkaan sisälly yhdyntöjä.

      • Tsemiä

        Vanhempasi tietävät tietenkin, ovathan sua lapsena hoitaneet. Yleensä aikuisena tällaiset päättää, leikataako ulkoisista sukuelimistä naisia vai miehiä vai tehdäänkö mitään ja geenit katotaan. Vähän epäilyttää että olet feikki.. Ellet, niin mene lääkäriin jos haluat toimenpiteitä asian suhteen.. Et ole ainoa maailmassa ollenkaan etkä edes läänissäsi. Jos et halua tmp, niin elä epäiröi suhteissasi..


    • Puolinainen?

      Hei ja kiitos vastauksistanne. Kiva tietää, että maailmassa on ihmisiä jotka suhtautuvat arkaan asiaan ystävällisesti. Luulin saavani haukkumaviestejä. Tietenkin vanhempani tietävät asiasta, tai ainakin äitini tietää. Isästäni en ole varma, tietääkö hän. Emme puhu näistä asioista. En oikeastaan puhu vanhempieni kanssa mistään henkilökohtaisista ja syvemmistä asioista. Edes pikkusiskoni ei tiedä, hän on minua 14 vuotta nuorempi ja nuorempana ajattelin, että pikkusiskoni syntyi korvaamaan epäonnistunutta yksilöä eli minua. Joskus olen hänelle halunnut kertoa, mutta en uskalla. Rakastan häntä suunnattomasti, enkä kestä ajatusta että hän hylkää minut. Tiedän kyllä, että jos rakastaa toista, hyväksyy hänet sellaisena kuin hän on. Mutta ei se ole niin helppoa, kun on tässä asemassa. Ihmiset todellakin tuntevat asiaa huonosti, ja kerran eräs puolituttu kommentoi, että ne interseksuaalit on friikkejä! Joten ei todellakaan ole helppoa kertoa tästä asiasta kenellekä. Ja sinä, joka haluat tietää mikä interseksuaali on ja miten yhdyntä voi olla vaikeaa. Jalkani eivät ole liimattu yhteen :) Kävely voisi olla aika hullunkurisen näköistä :D Ei vaan, interseksuaalisen muotoja on monenlaisia. Minulla ei ole kohtua, mutta minulla on munasarjat,. Tai siis oli, kunnes ne lapsuudessa poistettiin leikkauksella. Selitys oli "jotta vältytään munasarjasyövältä". Emättimeni on erittäin, erittäin ahdas. Minulla ei ole toisia "värkkejä". Mutta emättimeni ei ole "normaali". Meitä on siis moneen junaan. Ja olen kiinnostunut miehistä, erittäin paljon. Haluaisin parisuhteen jne, mutta rohkeus ei riitä asian paljastamiseen. Ja viimeisimpään kommenttiin vastaan, että en ole feikki. Ei tulisi mieleenikään pelleillä tällaisen asian kanssa.

      • starlingtoday

        hei! Ei hätä ole tämänäköinen. Nyt lääkäriin! Eiköhän ole mahdollista tehdä joku operaatio, joka suurentaa emätintä? Ainakin vastakkaisia operaatioita tehdään. Lääketiede on kehittynyttä.

        Jos minä olisin siskosi, rakastaisin sinua vielä enemmän ja suhtautuisin sinuun ymmärtävästi. Ei tuollainen ongelma ole syy hylätä, eihä sinun siskos ois normaali. Harmillisesti on äitisi tehnyt kun on vaiennut asiasta. Tästä on muodostunut sinulle suuri ahdistus.


      • tsemppiä +++++

        Mä mietin kanssa että ei sua nyt oma sisko hylkää! Eikä kukaan muukaan tuommoinen sukulainen/ystävä oikeasti, siis eihän se seksuaalisuus edes kuulu siihen. Jos joku ystävä lähtisi kälppimään, se ei olisi ystävä.
        No, parisuhteeseen tosiaan se seksi sitten kuuluu ja siinä joku sanoikin että ei haluaisi säikyttäviä yllätyksiä. Se tosiaan jos sukuelimet olisi tosi oudon näköiset säikyttäisi. Mutta käsittääkseni saat korjausleikkaukset jopa ilmaiseksi.
        Kuka tahansa ei saa, ennen interseksuaalit leikattiin automaattisesti, mutta nykyään halutaan kunnioittaa sen ihmisen itsensä toivetta. Kun ennen heidät vaan leikattiin tytöiksi, koska se onnistuu paremmin. Mutta hehän eivät välttämättä itse koe sitä onnistumisena. Joten nykyään aikuisena.

        Jokatapauksessa, sinä siis saisit korjausleikkauksen, missä sukuelimiä pystytään "viimeistelemään" ja emättimesi saadaan korjattua.
        Munasarjat ovat poistettu oikeasti syövän takia, etkä tekisi niillä yhtään mitään kuitenkaan ilman kohtua. Mutta muuten, nykyään saadaan kyllä aikalailla ihmeitä aikaan, sukupuolen vaihdoksen tehneistä ne naispuoliset menevät noin 100% uskottavuudella läpi: myös ilman vaatteita. Naiset värkki on helpompi rakentaa, miehen lähes mahdoton kunnolla toimivaksi.
        Olet siis onnekas.

        En usko, että sinua kuitenkaan se joka rakastaa, hylkää asian takia. Uskon kuitenkin että sinä itsekin haluat harrastaa seksiä ja ns. normaalin parisuhteen. Siksi, ei toisten takia, kannattaisi ottaa selvää korjausmahdollisuuksista.
        Seksiä on monenlaista ja muutakin kuin yhdyntä, monet tulevat oikein hyvin ja onnellisesti toimeen elämässään ilman yhdyntää. Myös parisuhteissa.
        Itse olen tuntenut muutaman interseksuaalin naisen, ja he ovat tosiaan olleet tietyllä tavalla tunnistettavissa tarkkasilmäiselle, ei muille. Mutta. Voin kertoa, että heillä kummallakin on silti ollut ainakin silloin ihan normaali elämä, ystävät, harrastukset JA parisuhde.
        Ole siis rohkea, yksinään omassa päässään usein suurentelee asioita ja se mitä itse pitää maailman loppuna, onkin toisille "aha", ja voin sanoa tämän omasta kokemuksesta mutta eri saralla. Usko pois, ihmisissä on aika yllättäjiäkin ja hyviäkin tyyppejä: ne huonot pitävät ehkä eniten mekkalaa, mutta niillä ei oikeasti ole mitään merkitystä.


    • weze7+2

      Hyväksyisin puolisokseni ilman muuta. Lähtisin myös treffeille interseksuaaliksi tietämäni/tuntemani naisen kanssa. Tai vaikka miehen, vaikka hetero olenkin. Treffit olisivat luonteeltaan erilaiset, mutta kuitenkin. Ei interseksuaalisuus, tai muu elimellinen anomalia estä nauttimasta toisen ihmisen luonteesta ja seurasta.

      Kyllä seksi on muutakin kuin yhdyntä. Kuten tuolla jäljempänä olevassa viestissäsi kerrot, sinulla on ahdas emätin, joka vaikeuttaa yhdyntää, ts penetraatiota. No, se ei estä harrastamasta molemmille nautinnollista seksiä. Olen harrastanut erittäin hyvää seksiä ilman yhdyntää (ehkäisy puuttui) ja kumppaninikin kertoi nauttineensa siitä. Erilaista, mutta nautinnollista molemmille.

      Tiedän ystävistäni vaikka minkälaisia "epämiellyttäviä juttuja", mutta kunnioitan heidän kaikkien yksityisyyttään ja välitän heistä sen verran paljon, että pidän ne asiat meidän välisinämme. En itsekään arvostaisi "ystävää", jonka ystävyyden ehtona on toisen virheettömyys ja täydellisyys. Vielä vähemmän sellaista, joka kuuluttaa toisten arkaluontoiset asiat muille.

      Kyllä omat sisarukset ymmärtävät ja hyväksyvät sellaisen asian, joka ei vain ole toisen valinta. Ei meiltä kukaan kysy etukäteen, millaisiksi haluamma syntyä. Asenteet eivät ole synnynnäisiä ominaisuuksia, ne muovautuvat kasvatuksen, ympäristön ja omien elämänkokemusten myötä. Opettele tuntemaan siskosi, hänen asenteensa erilaisuuteen ja tee päätöksesi kertomisen suhteen vasta sitten.

      En yritä olla itseäni viisaampi todetessani, ettei sinun kannata tuntea itseäsi "virheelliseksi", ja että siskosi olisi jotenkin tarkoitettu "korvaamaan" sinua. Olisihan hän voinut syntyä vaikka sydänvikaisena tai Down-syndroomaisena. Erilaisuus on joskus ihan valtava taakka ja joskus taas suunnaton voimavara.

      Oma taakkani on se, ettei ulkonäköni vastaa millään tavalla sitä millainen olen ihmisenä, persoonana. Se aiheuttaa ihmisissä epämukavan tunteen, kun he huomaavat ensivaikutelmansa olleen totaalisen väärässä. Toiset kiinnostuvat enemmän ja haluavat tutustua paremmin. Toiset käyttäytyvät päinvastoin, tuntevatko he tulleensa "petetyiksi", vai kyseenalaistanko vain heidän erehtymättömyytensä ihmistuntijoina? Riippuu varmaan henkilön omasta itsetunnosta, kuinka toimii ja käyttäytyy. En tiedä, mutta vaikeaa on tutustua ihmisiin näinkin.

      Toinen taakkani on se, että pohdin näitä asioita ihan liikaa ;)

    • aöaöaöö

      "Kyllä omat sisarukset ymmärtävät ja hyväksyvät sellaisen asian, joka ei vain ole toisen valinta." Kaikilla ei ole noin ihanteellista perhettä, valitettavasti. Aloittaja itse tietää, mikä sopii hänen sisaruksensa tapauksessa: voiko luottaa vai ei. Omaan arvostelukykyyn pitää luottaa, omaan perheeseensä ei aina.

      Kunnon ihmiset eivät arvostele sinua minkään ulkoisen seikan suhteen. Perheessä saattaa olla vallalla erilaisia valtataisteluja, joita kaikkia ei edes ymmärrä, ennen kuin on myöhäistä. Haluan rohkaista sinua olemaan avoin, mutta niin että et ole avoin väärille, epäluotettaville ihmisille. Todellisuudessa kaikkiin ei voi eikä ole syytä luottaa. Opi erottamaan nämä ihmiset toisistaan ja voit elää onnellista elämää. Kaikissa meissä on omat epätäydellisyytemme. Toisten ei pidä silti antaa haavoittaa meitä. Seksuaalisuus on kuitenkin se arin alueemme, mitä on hyvä suojella ja varjella ikäviltä ihmisiltä.

    • kelpaisi mulle

      Kyll mä ainakin hyväksyisi. Ja voisin elää sinunlaisesi kanssa.älä ihmeessä mene lääkäriin jos ei ihan pakko.mulle kelpaisi [email protected]

    • vainkaan

      onkohan tämä inter seksuaalinen osin hoito virhe elikään naisten hormoni hoidolla varmaankin hoidettavissa seurustelussa pitää esittää olevansa nainen eikä mies.
      ulkomaisillahan on ihan tavallista nainen jolla klitoris vaan tönöttää edessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe