Kukaan ei kirjoita takaisin!

mies123345

Voisiko joku auttaa?
mistä johtuu kun kirjoitat viestin jollekkin, "moi mitä kuuluu" niin ei tuu mitään vastausta takaisin? tai ihan sama mitä kirjoitat..
poistin just äsken profiilini, juuri tuon takia.
pelleileekö jeggi 24:ssa vaan! vai mitä hemmettiä?
uskomaton mesta!

38

1657

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halit ja pusut ;)

      Kaikille kuuluu aina hyvää, ei sitä itsestäänselvyyttä tarvitse vaivautua kirjoittamaan kellekään!

      Ja jos kirjoiittaa asenteella, "ihan sama mitä kirjoitan", vastapuoli ajattelee, että "ihan sama ettei tuolle kirjoita mitään"..

      Antaessaan saa, eli anna jotain, vaikka hyvänpäiväntoivotuksia, niin saat samaa takaisin :)

      Hyvää jatkoa sinulle! :D

      • tytöt osaa

        Hah...halit ja pusut.

        Äsken kirjoitin 10:lle kirjautuneelle naiselle yksinkertaisesti Hyvää äitienpäivää.
        Kahdeksan heistä kävi heti sivullani mutta kukaan ei edes kiittänyt että kertoisitkos miten hyvin pitää toivottaa että edes kiitoksen saa?????????


      • cococo
        tytöt osaa kirjoitti:

        Hah...halit ja pusut.

        Äsken kirjoitin 10:lle kirjautuneelle naiselle yksinkertaisesti Hyvää äitienpäivää.
        Kahdeksan heistä kävi heti sivullani mutta kukaan ei edes kiittänyt että kertoisitkos miten hyvin pitää toivottaa että edes kiitoksen saa?????????

        Onko pikkuisen kökköä toivotella äituenpäivää tuntemattomille naisille. Eri asia jos olis ollut joulu tai edes naistenpäivä, mutta äitienpäivä. Vitsi ei ihme ettet saa vastauksia.


      • yksilöllisyyttä
        cococo kirjoitti:

        Onko pikkuisen kökköä toivotella äituenpäivää tuntemattomille naisille. Eri asia jos olis ollut joulu tai edes naistenpäivä, mutta äitienpäivä. Vitsi ei ihme ettet saa vastauksia.

        Ihmiset haluavat yleensäkin, että heidät nähdään. Jos viestissä on tuollainen persoonaton "Moi", voit olla ihan varma ettei se ainakaan mielenkiintoa herätä. "Ihan sama mitä kirjoitan" -asenteella ei todellakaan tule saamaan vastauksia vaikka lähettäisi niitä viestejä tuhat. Pikemminkin päinvastoin.

        Jos todella hakee seuraa, viestin on aina lähdettävä siitä mitä sen kohteen profiilissa lukee. Ja sen on sisällettävä sinusta itsestäsi niin paljon asiaa että mielenkiinto voi herätä. Tämän vuoksi mikään valmis viesti ei toimi. Se on vähän kuin yrittäisit samalla pilkillä ahvenia ja rauskuja.


      • Lindatiesmonesko
        tytöt osaa kirjoitti:

        Hah...halit ja pusut.

        Äsken kirjoitin 10:lle kirjautuneelle naiselle yksinkertaisesti Hyvää äitienpäivää.
        Kahdeksan heistä kävi heti sivullani mutta kukaan ei edes kiittänyt että kertoisitkos miten hyvin pitää toivottaa että edes kiitoksen saa?????????

        Oliko ne kaikki sun äitiehdokkaita? Itse en ainakaan kaipasi tuntemattomalta moisia toivotuksia.

        Jos miehellä ei ole mitään "oikeaa asiaa" eikä osaa yhtä lausetta pidempiä viestejä kirjoitella en kiinnostu. Toki saatan vastata, mutta en kiitosta kummempaa. Joskus tälläiset viestittelijät haluavat vain jutella. Ja kun kysyn mistä asiasta niin eivät tiedä, saan kuulenma päättää itse. Jos juttua ei irtoa luonnostaan en ala sitä sana kerralla nyhtämään. "Mitä kuuluu? Miten kesäsi meni?" - löpinät ovat ärsyttäviä.

        Kerro itsestäsi ja miksi kiinnostuit vastapuolesta. Jos jotain yhdistävää tekijää ja harrastusta profiilin perusteella on, sen voisi mainita. Itselläni on kuva ja esittely. Yhteydenottoja tulee kuvattomilta, joiden profiiliteksti on jotain "En viitsi kirjoittaa tähän mitään itsestäni, ota kysymällä selviää. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa". Vaikea tietää, et kiinnostaako, kun ei tiedä toisestä mitään. Joten ei kiinnosta.


    • 21 + 19

      Mä yleensä vastaan kyllä noihin. Mutta jos en tykkää kirjoittajan profiilista tai ei sovita toistemme hakuihin, niin siihen se sitten jää. Jos taas tykkään profiilista tai viestistä tai molemmista, niin jatkan kirjoittelua.

      Joillain voi olla entisiä kirjeenvaihtoja juuri menossa, niin siksi eivät innostu uusista viesteistä tai muista vastata.

    • marmori + kuula

      Siksi, että noita "moi, mitä kuuluu" -viestejä tulee postilaatikkoon kymmenen päivässä ja lähes sata viikossa. Miksi just sun viestisi pitäisi valita kaikista niistä muista TÄSMÄLLEEN samanlaisista massaviesteistä?

      Mieti nyt vähän. Sinulle esiteltäisiin sata marmorikuulaa, jotka kaikki paljastuvat esiteltäessä punaisiksi. Minkä niistä sadasta punaisesta ottaisit, kun vain yhden saa valita? Kuinka monta marmorikuulaa sinulle saisi esitellä, ennen kuin tylsistyisit siihen, että aina vaan näitä punaisia marmorikuulia. Tulis edes joskus vaikka valkoinen.

      Ja mitä tuohon "mitä kuuluuhun" vastaisi edes? "Mitäpä tässä. Entä itelles?", vai? Wuuhuu! Todella säkenöivää älyä osoittavaa viestintää.

      Summa summarum: henkilö, joka kommunikoi noin vajavaisesti on aivan liian tyhmä ja mielenkiinnoton. Siksi et saa vastausta.

    • yksin höpöttäjä.....

      Vastaat itse omiin höpinöihisi.

      • Nuori mies_1992

        Jos profiili/naamakuva tekstin vieressä kiinnostaa ni eiköhän sillon riittäis ihan "Moro ;) Mites menee". Nainen nähtyään pikkukuvan kattoo profiilin ja jos kiinnostuu, niin luulis vastaavan. Naamasta kuitenkin kaikki kiinni ellei mitään ylitsepääsemättömän outoa ilmene muissa tiedoissa ni kontakti syntyy?

        Eli jos on komea ni vaan tervehtii ni luulis vastattavan vaik naisel oliskin paljon viestejä? Kai se on sama mitä siinä lukee kun kuvankin näkee samalla rivillä sen tekstin alkupätkän kanssa. Toki miehen profiilin pitänee tehdä selväksi et mies on suht normaali eikä outo tapaus.

        Ja tuollahan on täysin naisten markkinat joten ei kauneimmat vastaa välttämättä kovin helposti, ainakaan mulle vaik vientiä on elämässä riittänytkin hyvännäköisiltä naisilta, ne viestit hävii sinne muiden sekaan varmaan jos ei nappaa tarpeeks. Ja ei naiset vaivaudu varmaan vastaamaan jos vähäkin epäröi. Jos viestejä tulee sata päivässä, ei naisen tarvii ressaa, vaan odottelee mikä hurmausyritys alkaa kiinnostamaan sieltä saapuneista. Sit ehkä löytyy ja kolahtaa ja hops - viikon päästä profiili onkin jo poistettu. Rento miettii kuka onnekas mies onkaan taas saanut hyvän naisen sielt...

        Ehkä mulle on vaan olemassa jo joku kuka ei oo ikinä kuullukkaan koko suomi24:stä ! Ja itsensä kehitys jatkuu koko ajan, ni varmaan natsaa vielä. Mua itteeni masentanu aika paljon toi mesta ihan oikeesti. Ollu tosi romuna itte.. Ite oon vähän reunatapaus kuitenki, mut toivottavasti natsaa. Tekee helvetin hyvää ku löytyy vipinää elämään. Perjantaina jo luulin et yks unelmatapaus S24:stä oli musta kiinnostunu ja halus vkonloppuna mun kans treffeille, mut ei sit ollukaan niin kiinnostunu vaan vetäytyi ku olin vähän liian kiinnostuneen oloinen. Olin fiiliksissä ku kävelin duunist kotiin viel ennenku sain tietää.. Petyin ku sain tietää tottakai, mut ei noitten deittailu oo mukavaa jos 150 muuta miestä koittaa kieli pitkänä samaan aikaan ku silmä välttää !


    • rumamies

      Mä kirjoitan yleensä 70-80 riviä asiallista tekstiä. En ole siltin saanut vastausta takas ikinä. Se on kyllä sama et kirjoittaako yhen lauseen vai 70 riviä niin ei saa vastausta. Naamasta se johtuu kun mulla on kuva ollut aina profiilissa.

      • näin kävi

        Sain eräältä mieheltä varmaan melkein 100 riviä copy-pastettua tekstiä, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti hänen elämästään, tunteistaan, toiveistaan ja vaatimuksistaan. Kurkkasin uteliaisuudesta profiilin ja parin minuutin kuluttua sain saman verran copy-pastettua tekstiä, uusia toiveita ja selostusta hänen elämäntilanteestaan.

        Ei johtunut miehen naamasta, että en hänelle vastannut. Hämmentävää on, että tyyppi ihan oikeasti taisi kuvitella että tuo toimisi.


    • nainenpalstalla

      Mikään ei ole tylsempää kuin toisen laittama yksi ainut viesti "Mitä kuuluu?". Jos mies on treffipalstalla, niin luulisi panostavan vähän enemmän kuin lyhyillä yksittäisillä "Mitä kuuluu"-lauseilla.

      Toinen syy on, että henkilö ei ole tarpeeksi kiinnostunut sinusta (tosin sekin johtuu todennäköisesti yhden lauseen viestittelytavastasi). Jos naisesta on oikeasti kiinnostunut, niin hänelle jaksaa kirjoittaa ensimmäisten lyhyempien viestien jälkeen enemmänkin. Itse en vastaile kuin ensimmäiseen yhden lauseen viestiin, koska oletan, että miestäkään ei loppujen lopuksi kiinnosta tutustuminen tosissaan. Jos olisi, hän panostaisi paremmin kirjoittamiseen.

      • Kiitos ja hei,.

        "Mitä kuuluu" ja "Mitäs sun päivääs" saa näkeen tämän naisen punaista!

        En koskaan vastaa noin typeriin aloituksiin!!!


      • Lumikki

        Minä saan sekä näitä parin sanan viestejä, joiltakin vain pelkän hymiön..ja sitten pitempiä tarinoita.Joku oli kerran kirjoittanut sadun prinsessasta...oli piiiitkä tarina, ei mahtunut edes yhteen viestiin vaan mies lähetti peräkkäin kolme viestiä....enhän minä jaksanut niitä tarinoita lopuun asti lukea, kun ei niissä oikein ollut päätä ei häntää....ilmeisesti mies kuvitteli olevansa kovakin tarinaniskijä....
        Eli mielestäni on hyvä kertoa aluksi kiinnostuksestaan , sitten lyhyesti kuka on ja millä mielin yhteyttä ottaa...eiköhän niihin sitten vastauksenkin saa...


    • mies 38 vee

      Mulle kyllä vastaillaan takaisin. Joskus kirjoitan pitemmän tarinan joskus vaan ihan lyhyen. Sanoisin, että kymmenestä lähetetystä viestistä saan vastauksen 3-5:en.
      Kai tää sitten jonkinlainen "ylpeyden" aihe on?

    • -- SNAP SNAP --

      Tutulta tuntuu, tähänkään ei ole tullut puoleen vuoteen yhtään ainoaa vastausta.

      -- SNIP SNIP --

      Jahas, taas masentava viikonloppu tulossa, ei mitään tekemistä tiedossa.

      Täällä olis yks perus heebo 28v, joka voisi tutustua uusiin frendeihin Helsingissä. Voisi käydä ulkoilemassa, syömässä, keilaamassa, leffassa, ihan mitä vaan. Kunhan ei tarvii yksin himassa borettua.

      Pistän puhnron mailissa, niin vois tsiigailla jos vaikka lauantaina törmäilis keskustassa: frendiks @@@ proxymail.eu

      Joten nyt loppu se yksinäisyyden ulina ja pistät vaan viestiä tulemaan. Mä en ole niin pelottava kuin luulet, etkä säkään varmaan ole niin pelottava kuin mä luulen. Iällä tai sukupuolella ei oo väliä, kuhan vähän käydään vaan tuulettumassa.

      • no wonder

        No ei ihme, ettei ole tullut vastausta. On sen verran masentavaa tekstiä...


      • nanaaa

        viestisi on lähinnä luotaan pois työntävä. siitä saa käsityksen, että olet hampaai irvessä hakemassa jotain. kirjota itsevarmasti ja mukavasti. pientä diipadaapaa itseään vähän kehumalla. perusasiat, kuten missä asuu, mitä harrastaa, minkälaine on. naiset kaipaavat rentoa ja itsevarmaa kaveria :)


    • turha mies

      Naisilla on ennakkoluuloja ja sit naamaraja. Tavikselle ei kukaan vastaa kuten mulle.

    • rjuhani67

      Taitaa olla suurin raja vastaamisessa juuri tuo naamaraja. Tosin minun mielestä vain idiootti lähettää viestin, jossa kysyy vain kuulumisia. Siinähän ei ole mitään järkeä. Tosin tässä kohtaa pitää sanoa, että myös naiset syyllistyvät samaan kun eivät vaivaudu tai osaa kirjoittaa persoonallisempaa viestiä.

      Minä en koskaan lähetä "mitä kuuluu, kukkuluuruu" viestejä. Kirjoitan viestin naisen profiilin mukaan ja aina yksilöllisesti. Jotkut vastaavat ja jotkut eivät. Jos ei profiilini kuva miellytä, niin vastausta ei tule. Eipä siitä ketään voi syyttääkään, kaikki kun eivät pidä kaikkien lärvistä.

      Sen sijaan vastaan kyllä lyhyeenkin viestiin ja kyselen kohteliaasti lisää. Koskaan kun ei tiedä miten tilanne etenee. Viimeisin naisen puolelta tulleeseen viestiin vastaaminen poiki treffit tälle päivälle. Oli jälleen yksi mahdollisuus tutustua paremmin toiseen ihmiseen. Harmi vaan, ettemme oikein eläneet samassa maailmassa vaikka kiva ihminen olikin.

      Etsintä siis jatkukoon, mutta ei naama rutussa...

    • yksi neiti ihminen

      Katsoppa mies ne ihannemiehen tiedot. Jos ne ei vastaa mitä neito hakee niin hän ei vastaa sellaiselle jota ei etsi.

      Jos etsitään hoikkaa niin yli 100 kg on iman muuta noita joille ei vastata

    • minä-73

      Tuollaisista aloituksista tulee vain mieleen, että samaa viestiä kopioidaan monille kymmenille nimimerkeille ja sitten vain odotetaan, kuka tarttuu haaviin. Vähän enemmän panostusta aloitukseen, niin varmasti saat vastauksia :)

      Itse en myöskään kirjoita kuin yhden ihmisen kanssa kerrallaan, muuten käy pian niin, että panostuksen puutteen vuoksi kaikki jutut karahtavat karille.

    • wenzla

      Itse en pahemmin kiinnostu vaan "moi mitä kuuluu?" lauseesta. Mies ei näytä mitään erilaisuutta muista ihmisistä, ja sulautuu vaan viestilaatikon massaan. Itelläni ollu sellainen tyyli että jos kuvaa ei ole niin en edes viitsi haaskata aikaani.
      Turhauttavimmat viestit kyllä tuolla on ne jotka maksaisi seksistä... Törkeetä.

    • täysin nolla

      Yks nainen vastasi mun viestiin. Itse kirjoitin aika pitkän kirjeen ja nainen vastasi et tykkäsi mun kirjeestä, olin hauska ja mukavan tuntuinen ja että haluaa ehdottomasti tutustua. Lähetin sitten sähköposti osoitteen ja sen jälkeen ei ole naisesta kuulunut mitään. Tollasii ne naiset vit.tu on. Pelkkiä valehtelijoita kaikki.

      • wenzla

        Onhan se mahdollista että olisi tavannut jonkun toisen? Älä viitsi marista jos innostus jollakin lopahtaa, mutta ymmärrän kyllä ettei tollanen kivaa oo ja usko naisiin lopahtaa mutta älä viitti siitä mennä sanoo kaikkia valehtelijoiks :)


    • miehinen näkökulma

      En ymmärrä sitä, miksi naiselle ei voisi kirjoittaa rennosti ja simppelisti ja siihen kuuluu kyllä "mitäpä sinne kuuluu, itse tässä olen puuhastellut sitä sun tätä jne" -tyyliset viestit. Nämä ovat vain profiileita, joiden taakse ei kukaan näe. Joku voi esittää näkevänsä kuinka hieno tyyppi toisessa päässä on, mutta tosiasia on että enemmänkin arvailua ja ihmettelyä se aina on. Miksi ihmeessä on tärkeää kirjoittaa jotakin elämää suurempaa, kun suomi24 ei ole elämää suurempaa. Lähinnä rennoin mielin ja hieman huumorilla siellä voi kirjoitella ja katsoa, olisiko joku samalla aaltopituudella. Jos ei kirjoittelua ole, ei sitä samaa aaltopituutta varmastikaan synny.

      Joskus tuntuu, että internet aktivoi ihmisissä egoilua, ne kuuluisat jalat nousevat aika korkealle ilmaan. Uteliaisuus ja avoimuus on aika kaukana täällä suomi24:ssä, mutta eipä siinä mitään, ihmiset ovat ihmisiä ja näin se vain täällä menee.

    • rahastusta

      Kaikki deittipalstat ovat aivan samanlaisia. Tuntuu välillä että koko palstat kuhisevat huijareita. kaikemmaaailman olgia ja irinoita. Naisten profiilit kun ovat kovin samanlaisia kaikki, että tuntuu et ovat jonkun hakkerin väsäämiä. Syötiksi laitetaan jokin khyvännäköinen nuori kinkku. Yhtäkään vastausta en ole saanut keltään ja sama ilmiö on kaikkialla. Ihmeelllistä touhua. Suomi24 voi olla koska ei maksa mitään. Käytän mieluummin sen rahan baarilaskuun kun maksan hyödyttömille deittipalastoille.

    • jeps@

      Mun mielestä "mitä kuuluu" viestit on tylsiä. Pitäs keksii jotain jolla kiinnostus herää. Jos profiilikin mitätön ni ei kyl heru vastausta. Jos jatkoviestit on kaks salaisia ni lyhyeen loppuu.

      • jeps@

        Siis jatkoviestit ovat samanlaisia


    • moi mitä kuuluu?

      mä vastaan aina asiallisiin viesteihin,vaikka kysyttäis vain "moi mitä kuuluu?".mulle vain harva lähettelee viestejä ja jos itse jollekin lähetän pienen viestin,niin vastausta harvoin tulee.

    • kaneli

      Niin on varmaan jo tullut selväksi, että harva vastaa noin tylsään viestiin. :) Ehdottomasti kannattaa erottua joukosta, ole hauska, ole oma itsesi. Kerro joku erikoinen positiivinen asia itsestäsi ja kysy jotain uutta. Näin jäät mieleen.
      Äläkä kiltti kitise, tuolla sitä ei onneksi ole lainkaan pakko kuunnella ja turha kuvitella, että jos nainen kiukutteluusi vastaa, olisi hän enää haluamallasi tavalla kiinnostunut sinusta.

      Jos nainen tai tyttö pyytää jo profiilissa kuvaa, niin laita se heti eikä; "laitan kuvaa, jos nätisti pyydät". Siis tietysti näin, jos naisella itsellään on kuvallinen profiili. Nykyään on nuo viestirajoitukset, eikä muutenkaan kiinnosta tuhlata aikaansa tyyppiin joka ei edes omaa kuvaa uskalla laittaa. Ja sen on parempi olla totuudenmukainen!

      Ja eräs valtavan tärkeä seikka:
      Tottakai ulkoasu vaikuttaa. Jos olen henkilö, joka laittautuu ja näkee vaivaa, jotta olisi siistin näköinen, niin en luultavimmin kiinnostu henkilöstä, joka ei viitsi vaivautua samaan. Joillekin tämä on vaikea ymmärtää. Monesti näissä tilanteissa huomaa senkin ongelman, että viestiä laittanut henkilö on ihan jotain muuta kuin ihannekumppani-osiossa on mainittu. Tästä oli jo edellä, mutta saanen huomauttaa vielä erityisesti, että tuskin 25- vuotiasta kiinnostaa 40-50-vuotias perverssi.

      Nämä oli todella minun omia totuuksia ja vaikka minulla vaatimukseni onkin, sain kuin sainkin oman höppänän ko. palvelun kautta. :)

    • ihkuui

      suomalaiset ämmät on täysiä nirppanokkia niille ei kelpaa mikään paitsi raha täyttä ikärasifia

    • Printzezza

      Itselle ei kelpaa muu kuin profiilin mukainen henkilö. Suurin osa viestitelleistä oli muuta. Vastasin osalle näistäkin, että usko pois, tiedän mitä haluan ja sinä et kuulu siihen ihmistyyppiin joka kiinnostaa.

      No silti miehen sieltä otin. Ja hän ei ollut sitä mitä toivoin, ikänsä puolesta. Oli nuorempi. Näin vuosi yhdessä asumista ja voin sanoa, että liian nuori. Liian vaikea, narsistinen ja kylmä.

      Että ehkä vielä laitan uuden profiilin. Hän kyllä on tietoinen, etten ole hänen käytökseensä enää tyytyväinen ja olen tekemässä jotain päätöstä. No. Mies saa sitä mitä tilaa. Modernin naisen ei tartte tyytyä mihinkään liian vähään, unelmien prinssi sen pitää olla.

    • Oletko katsonut että naisen profiili vastaa suunnilleen omia "ihanteitasi"? Tai vastaatko itse naisen "ihannetta"...

      Olen vastaillut myös kuvailemiisi Moi, mitä kuuluu viesteihin... jos profiili on ollut kiinostava. Hyviä keskusteluita niistäkin on syntynyt!

    • göyhloo

      Todella lyhyt ja mitäänsanomaton Hei mitä kuuluu ei riitä herättämään kiinnostusta. Pitkä lavertelu taas kertoo mitä kertoo, enkä ikinä vastaisi sellaiseen.

      Napakka, muutaman rivin juttu, mikä ei ole mikään copy-paste, vaan kontakti juuri SIIHEN ilmoitukseen.

      Inhoan näitä copy-paste tyyppejä ja viestejä. En ole mikään liukuhihnamuija.

      Ainakaan itselleni ei viestin tarvitse mikään ihmeellinen olla muuten. Mikäli toisen profiili osoittaa heti jotain täysin omien arvojen vastaista tai ei vaikka halua lapsia tai haluaa hypätä heti sänkyyn tms... niin sitten se ei ole mun tyyppi. Eli silloin en joskus vastaa mitään, tai sitten vastaan, että "ei kiitos".

    • nykyään suhteessa

      Olet tylsä tyyppi!! Tosi mielenkiintoista, kun kirjoitat ventovieraalla "MOi mitä kuuluu?".. tylsempää aloitusta en voisi kuvitella. Kirjoita, että mikä herätti mielenkiinnon toisen profiilissa, kommentoi toisen profiilin eri asoita... osoitat aitoa kiinnostusta toista ihmistä kohtaan ja sitähän jokainen haluaa!!

      Kerro myös jotain itsestäsi.. mielellään jotain hiukan henkilökohtaista.. esim. millainen oli työpäiväsi, mitä harrastat, mitä olet tänään tehnyt ja jne.

      Toimimalla kertomallani tavalla luot kiinnostuksen kohteeseen läheisemmän ja aidomman kontaktin.. ja se voi poiki jotakin.. ainakin sen, että sinulle vastataan.

      Ei millään pahalla, mutta jos mies kirjoittaa muutaman sanan vastauksen, niin ei kyllä yhtään kiinnosta. Mies osoittaa toimellaan, ettei ole viitsinyt yhtään panostaa tehdäkseen naiseen vaikutuksen.

    • ile0111

      Netti on huonoin paikka miehelle saada nainen kiinnostumaan, tarjontaa on ilmeisen paljon, ja mitä enemmän tarjontaa on sitä korkeammaksi taso nousee.
      Maksullisella seuranhaku sivuilla, naiset ottavat paljon herkemmin yhteyttä, mutta kynnys tutustua tylsään naiseen on suuri.
      Miksikö, no koska naiset valitsevat miehet ulkonäön perusteella heille sopivimman, perus pirkko haluaa jotain.....

    • Rutikainen

      Laskin tuossa juuri kuinka monelle naiselle olen pistänyt viestiä tämän kuun aikana: 67 ja näistä vastanneita 12 ja osa vastanneistakaan ei ole vaivautunut vierailemaan profiilissa. Lähetin viestiä vain naisille joilla samoja harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita, kuin itselläni. Omat viestini alkoivat yleensä ensin tervehdyksellä, ilmaisulla että olen lukenut hänen profiilinsa tarkasti läpi (tätähän naiset tuntuu painottavan, että pitää lukea huolella), kiinnostukseni häneen ja yhteisiin harrastuksiin. Jos henkilö on vastannut ja keskustelua syntynyt niin olen kysynyt miten on päivä mennyt tai kuinka on viikko alkanut sujumaan. Kuitenkin eniten naisissa ärsyttää tuo, että eivät itse viitsi jatkaa oikein keskustelua vaan se heitetään kokonaan miehen hommaksi, että pitää tehdä kysymyksiä ja toteamuksia joihin nainen vastaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe