Naisella on aika rankkaa nettideittailussa

toivoton50

Minut on haukuttu viisi kertaa vuorokauden aikana. Ja olen ollut vasta sen ajan uudella profiililla. Viestejä on kyllä tullut valtavasti. Kuvani on luvan alla ja suurin osa haluaa nähdä sen eikä kerro mitään itsestään. Juuri äsken yksi mies, jolla itsellään ei ollut profiilissa mitään tietoa eikä edes piilotettua kuvaa halusi nähdä minun kuvani, Kun kirjoitin, että kerro jotain itsestäsi ensin, haukkui minut leuhkaksi ämmäksi. Minua on myös nimitelty leuhkaksi prinsessaksi kuvani perusteella. Minua on haukuttu myös siitä että kuvani on luvan alla ja se kertoo kuulemma jostain... Lisäksi minua on haukuttu silloin, jos olen kieltäytynyt treffikutsuista vaikka kohteliaastikin ja siitä, että en ole ehtinyt vastata heti.

18

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PiMpElIPomMM

      Miehillä on monella tosi tosi huono itsetunto jonka vuoksi minä ainakin lemppaan heistä jokaisen. En halua mitään vässykkää nurkkiini pyörimään. Nämä vässykät juurikin ahdistuvat, kun ei ehdi heti kirjoittamaan. Sit tulee katkeria tilityksiä siitä miten "oli kyllä hyvä ettei ehditty tutustumaan" jne. :D Voi voi!

    • paljon on netissä tarjolla miehiä jotka etsii sitä hetken hupia. Että oikeesti osuis kohalle mies jonka kanssa kemiat ja toiveet osius yksiin tuntuu just nyt taas utopialta. masentaa

    • hymhym

      Vuorokaudessa viestejä valtavasti ja haukkuja viisikertaa. Enpähän usko.

    • toivoton50(siis ap)

      hyvä "hymhym", kyllä se siitä sitten näytti rauhoittuvan, enää ei tule kuin muutamia päivää kohden. Mutta eka vuorokausi oli hurja ja silloin tuli ehkä hylättyä hyviäkin ehdokkaita harmi, mutta kun pelästyin että tulee lisää haukkuja, laitoin niitä ystävällisiä torjuntoja. (Jotka nekään ei aina sitten auttanut, vaan yksi sellainenkin oli aika ilkeä.)

      • hymhym

        No hei, minä lähinnä tarkoitin tuota viestien tulvaa vuorokaudessa, kun kuvasikin
        on piilossa. Kuinka voi saada niinpaljon yhteydenottoja ja haukkumisia
        kaupanpäälle. Minulla oli e-kontaktissa profiili, sitä kai sinäkin tarkoittanet ?

        Sain kyllä toki yhteydenottoja ja vaikka jouduinkin sanomaan muutamille heti
        kättelyssä, että hyvää kesää/syksyä mitä milloinkin, niin yhtään haukkuma
        viestiä en saanut,

        Kuvani oli myös lukollisessa albumissa. Nyt herää kysymys, että mitä sinun
        profiilissa on sellaista, joka vetää ja ärsyttää noinpaljon.


    • doioing

      Noi kyllä käyttäytyy mitä ihmeellisemmin välillä. Mutta toisaalta nimimerkin suojissa on helppo heittäytyä k...pääksi tuiki tuntemattomille.vähän niinkuin joissakin keskusteluketjuissakin olen huomannut vastaavaa.
      En varsinaisia haukkuja ole saanut, mutta sellaista tosi tökeröä kohtelua komenteluineen...niin no sainhan minä haukut kun olin hautajaisissa, enkä ollut vastannut parin viestinvaihtelun jälkeen välittömästi eräälle herralle. Olin kuulemma nopea liikkeissäni kun olin hänen mielestään naimassa jotain hemmoa. Rutisi jopa siitäkin kun en kuviani ollut samaisena viikonloppuna päivittänyt. Itse ei ollut ensimmäistäkään laittanut. Jotkut nakkaavat valmiiksi kirjoitettuja pornotekstejä ja omia munan kuviaan.
      Noilta saiteilta vois äkkiä puolet poimia suljetulle osastolle.. Vaikkei kiinnostais niin vois kohtelias olla. Tosin myönnän, etten aina itsekkään kohtelias ole ollut kun samalla mitalla annan takaisin ennen estolistaa.

    • ...

      Ei kannata juuttua noihin kurjiin viesteihin. Poistoon vaan kaikki sellaiset ja sitten keskittymään niihin hyviin tapauksiin. Olisihan huono homma, jos surkimukset tekisivät nettideittailusta kurjaa. Pitää siis varautua siihen, että liikkeellä on susia lammasten vaatteissa, juntteja, seksin vonkaajia, naimisissa olevia huijarimiehiä (esim. yksi talousjohtaja mansesta on ollut ahkera tällä saralla, avioa takana yli 30v., asuu viikot muualla, joten helppo viettää kulissielämää).

    • ... ..

      Noin se on minullakin menny. Kuvaa ei ole ja Hki alueen miehet eivät sano edes päivää ilman kuvaa. Lähetän sen vasta sitten kun muutama viesti on vaihdettu. Vaikka ei sekään takaa tolkullista lukijaa.

      Jos ihminen on etsimässä oikeasti siedettävää kumppania, niin hän opettelee kuuntelemaan. Ei auta valita pelkän kuvan perusteella. Tottakai kuva tulee, mutta kyl kahvillekin voi vaivautua.

      Toi haukkuminen: jokaisen hysteerisesti haukkuvan miehen olen laittanut torjuntalistalle. Niitä on nyt n 20 kpl. Vaihdoin profiilitekstin melko kovaksi.
      Sellanen ystävällinen jutustelu kerjäsi kaiken maailman haukkujat ja suihinottojen tarjoajat linjoille. Voiski liittää tästä lähin jokainen törkyviesti tänne johonkin ketjuun.

      Sitten miehet ihmettelee miksi naiset ovat niin kovia.....hoh hoijaa.
      En ole eläissäni huudellut ihmisille sellaisia kuin olen lukenut miehiltä S24 treffiviesteistä.

      • dettineitti

        Kannattaako myöskään meidän fiksujen miesten kärsiä syrjäytyneiden reppanoiden, alkoholistien ja mielenterveysongelmaisten käytöksestä.

        Käyttäkää naiset maksullisia deittipalstoja, se karsii oman elämänsä kanssa ongelmaiset miehet.


    • Pian profiiliton

      Testasin kuukauden ajan match.comia. Ei tullut haukkumaviestejä eikä seksiehdotuksia, mutta eipä juuri muutakaan. Flirttejä ulkomaalaisilta alkoi sadella, kun laitoin kuvan, mutta useimmat heistä eivät edes käyneet profiilissani, katsoivat vain kuvani kirjautuneiden joukosta.

      Kouralllinen miehiä kirjoitti minulle, kenenkään kanssa ei edennyt treffeihin asti. Useimamt lopettivat kirjoittelun yhtäkkiä.

      Itse lähestyin kymmentä miestä ja vain yksi vastasi. Hänkin perui treffit viime metreillä.

      Suomi24:ssä viestejä tulee enemmän ja myös törkeyksiä joskus, mutta torjunnan olen laittanut yli puolen vuoden aikana vain kolmelle. Ei ole ollut tarvetta. Yksi kiitos, mutta ei kiitos -viesti yleensä riittää.

      Keväällä kävin muutamilla treffeillä, mutta toukokuun jälkeen en yksilläkään. Moni mies katoaa, ennen kuin treffeistä on edes puhetta. Lähettää pari viestiä ja hiljaiseloa alkaa. Omituista touhua. Eli rankkaa on ainakin tällä naisella.

    • zizzlinn

      Huh! Just eilen tein ekan nettideittiprofiilin. Olen aika skeptinen jo lähtökohtaisesti mutta mistä sen tietää missä se mies lymyää joka vie multa jalat alta ;) Ekat yhteydenotot tuli siinä vaiheessa kun olin vasta näpyttelemässä profiilia? Aika hämärää. Kuva mulla myös piilotettu mutta kyllä sen hahmon näkee ja kerron profiilissa että liikun paljon jne joten olettaa sopii että olen kuosissa. Muhun ottaa yhteyttä miehet jotka ei ole pitäneet itsestään mitään huolta, ylipainoisia, epäsiistejä. Ekat 24h ei anna kyl kovin kaksista vaikutelmaa tosta setistä
      :D Mä haluan hottiksen, en väsynyttä setää. Eiköhän tästä palailla perinteisiin kuvioihin aika vikkelästi. Tulipahan katottua toikin :)

      • Paljon=suhteellista

        "joten olettaa sopii että olen kuosissa" VÄÄRIN. Olettaa sopii, että olet lihava ja ehkä myös ruma. Mutta lihava ainakin.

        Katsos kun ne ylipainoiset epäsiistit miehet, jotka sinuun ottavat yhteyttä, olettavat ihan tilastoihin vedoten odotetusti sitä samaa sinusta. Niin kauan kun naisesta ei ole tuoretta, selkeää kokovartalokuvaa näkyvillä, lähtökohta on, että hän on läski. Perinteisestihän käynti kerran lenkillä tekee lenkkeilystä harrastuksen, jos on nainen. Mihinkään kirjoitettuun ei voi luottaa. Joten etpä tuolla asenteella ole meitä hottiksia saamassa, koska emme jaksa tuhlata kuvattomiin epämääräisiin profiileihin viestittelyaikaa.

        Näillä vinkeillä, pidä profiilia 3 kk ja katso miten käy. Sitten voit ehkä sanoa kokeilleesi. Mutta älä silti ihmeitä odota :P


      • zizzlinnn
        Paljon=suhteellista kirjoitti:

        "joten olettaa sopii että olen kuosissa" VÄÄRIN. Olettaa sopii, että olet lihava ja ehkä myös ruma. Mutta lihava ainakin.

        Katsos kun ne ylipainoiset epäsiistit miehet, jotka sinuun ottavat yhteyttä, olettavat ihan tilastoihin vedoten odotetusti sitä samaa sinusta. Niin kauan kun naisesta ei ole tuoretta, selkeää kokovartalokuvaa näkyvillä, lähtökohta on, että hän on läski. Perinteisestihän käynti kerran lenkillä tekee lenkkeilystä harrastuksen, jos on nainen. Mihinkään kirjoitettuun ei voi luottaa. Joten etpä tuolla asenteella ole meitä hottiksia saamassa, koska emme jaksa tuhlata kuvattomiin epämääräisiin profiileihin viestittelyaikaa.

        Näillä vinkeillä, pidä profiilia 3 kk ja katso miten käy. Sitten voit ehkä sanoa kokeilleesi. Mutta älä silti ihmeitä odota :P

        Vau! Näillä vinkeillä mulla ei ole profiilia edes kolmea päivää :) En ole ruma, lihava, enkä edes päävikainen. Ajattelin kun tein sitä rasti ruutuun persoonallisuushommaa että täähän voi olla ihan mielenkiintoinenkin tapa tsekkailla mitä löytyy. Mutta joo, poistellaan pois ja katsastellaan hottikset perinteisin metodein. Kiitokset avaamisesta.


    • ystävällisesti

      Voisiko sinussa tosiaan olla jotain noista mainituista piirteistä?

      Jo tämä kirjoituksesi haiskahtaa vähän ynseältä ja tylyltä, joten voisiko sellainen ystävällisempi kirjotustyyli ja uusi lempeäkatseinen kuvasi muuttaa palautetta ystävällisemmäksi?

    • fsdfsdfdsfsdfs

      Lihava nainen, jolla on mahtava persoonallisuus = kelpaa seurusteluun

      tavallinen nainen, jolla tavallinen persoonallisuus = kelpaa seurusteluun

      kaunis nainen, jolla on itsekäs/ongelmallinen/ilkeä persoonallisuus = vedätän 100 nolla ja harrastan seksiä niin kauan, kun kyllästyn :)

    • toivoton50

      Aloittaja toivoton 50 painaa 54 kiloa ja 165. Onko se jonkun mielestä lihava? Olen lisäksi trimmannut paljon ja olen ihan ok näköinen ja saan paljon kehuja, siis myös nettideittailussa. Profiilissa ärsyttää ilmeisesti (oma tulkintani) liika lupaus. Eli siis kaikki sen lukevat miehet odottavat saavansa minulta seksiä. Eli siis klassinen "antaa ymmärtää, vaan ei ymmärrä antaa". Mitään suoraa seksiin viittaavaa ei kyllä ole, mutta rivien välistä joku (ilmeisesti moni) saa kuvan. Olen nyt kovasti miettimässä miten kirjoittaa viesti paremmin. Olin yksillä treffeillä tosi kivan miehen kanssa, mutta hänkin oletti saavansa heti seksiä.

      • toivoton50 ap

        Siis on 165 cm.


    • antaa-ei anna-antaa

      Oiskohan sitten syytä muokata sitä profiilia, jos kerta kaikki sen lukevat miehet odottavat saavansa seksiä, eikä kuitenkaan se ole tarkoituksesi. Silloin siinä mitä ilmeisemmin on jotain pahasti vialla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1685
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1332
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1240
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      112
      1072
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      927
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      875
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      50
      858
    8. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      230
      830
    9. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      22
      780
    10. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      739
    Aihe