Työviihtyväisyyttä lisääviä tekijöita tässä

:) :) :) :)

muutama esimerkki jotta yhteisöllisyys olisi mahdolisimman samanlaista sekä edistäisi suomen :) talouskasvua ja mikä tärkeintä ette joutuisi ns. silmätikuksi outoudesta, erillaisuudesta yms. yms. yms..

Aaamusta kannattaa olla epäystävällinen sekä yhtyä yleiseen kielteisyyteen , missään tapauksessa ei saa rakastaa elämää eikä hymyillä. Vaatetus mielummin vanhaa kulunutta sekä mahdolisimman samista. Kannattaa muistaa että teillä pitää olla paljon ongelmia lasten, aviomiehen, avomiehen, vaimon ja kaikkien kanssa. Etenkin jos on pieniä lapsia teitä pitää aina väsyttää ja olla kiire eikä missään tapauksessa mitenkään :) normaalia.

Sitten kannattaa myös muistaa että mitään kurkkupastillia ei kannata syödä koska sehän on :) varma merkki työyhteisöissä että peittelette jotain kuin myös vaatetus joa ei ole samista johtunee siitä että yritätte vaan työyhteisöissä esitellä :) rättejänne. Kannatta kiinottää huomiota siihen kuka on paikan :) kingi sekä mielummin viihtyä hänen tiimissään koska sillä pääsee vaikuttamaan työpaikka viihtyvyyteen joilla on ongelmia koko ajan sekä kiire tehdä työnsä jotta pääsevät nauttimaan yhteisöllisyydestä joita heidän omat koti ongelmansa ovat.


Kannatta myös muistaa olla kertomatta kaikenlaiset positiiviset asiat koska jos lapsenne /nuoret eivät juo, polta, eikä ole muutenkaan ongelmissa kannattaa olla hiljaa. Yhdistäviä tekijöitä on vain vaikeudet sekä kyynisyys sekä kaikkinainen halpamaisuus. Kannatta myös kuulostella kuka on työpaikan ns. silmätikku ja yhtyä hänen tarkkailuun sekä viihtyä siellä missä näistä työpaikkojen :) erilaisista. oudoista, hankalista, vaikeista juorutaan koska sillä nostattaa tiimin yhteishenkeä ja keksii yhteisiä uusia ideoita joilla viihdyttää itseään kunhan on äkkiä saannut työnsä pois käsistä, pois läheltä jne...


Näillä nyt pitäisi pärjätä seuraava viiko :) kannattaa muistaa olla mahdolisimman samanlainen. samaa mieltä ja yleensä että on ongelmia :)
Hyvää huomenta .

2

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)

      Laadukasta työtä arvostavan ei kannata myöskään uutena työntekijänä kysyä mitään työhönsä liittyvää kten Ihmisten alergioista, käytöksestä,integraatioista sitä oleelista koska sekin ovat jotkin kokeneet häiritsevän heidän "työtään " Varsinkaan ei kannata kyseenalaistaa ja ihmetellä kuinka ihmeessä ihmiset jotka ovat jatkuvissa ongelmissa oman elämänsä kanssa sekä viihtyvät niin huonosti työssään jne..

      Siellä pikku pomo kääntää peloissaan asian siten että työntekijän vika kun näkee epäystävällisyyttä, hosumista, mielivaltaa ja työntekijä ei varmaankaan itse viihdy jne...pikku pomot ovat jopa niin suuriluuloisia että kehoittavat ottamaan häneen pomoonsa yhteyttä jne... Siis jos haluatte tehdä laadutonta,epäystävälistä jne..työtä niin hiljaa :)

      Tässä teille muutama esimerkki vaikkapa lastensuojelua, Lasten eutja, Lasten oikeuksista puolustaessa mitä joudutte kohtamaan :) paperi päteviltä vain paperilla päteviltä on se kilpailuhengisyys ja kuka nopeammin syöttää. pukee, nukuttaa, lukee. leikkii. laullaa ja varsinkin jos viellä osaa olla suojamatta itseään näin viirus sekä muina salmonella tartuntoina esiliinatta kun esiliinan päälle laittaminen vie niin kauvan aikaa :) :) :) :) siinähän ehtii työpaikkojen nopeampana tehdä vaikka mitä Etenkin vaikka tarkkaila kuinka hitaita ja hiljaisia toiset ovat kun samalla itse levittää pahansuopaisuutta kuten maan tapana on.

      :) Tästä voi nyt lukea kuinka laatua halutaan mutta ei sitten kuitenkaan....

      • :)

        :) Älkää edes kuvitelko että jos olette joutuneet silmätikuksi siitä syystä tupakoitte ja nyt sitten ette tai voitte aivan hyvin olla tupakoimatta koko työpäivän jne..Kyllä kiusaaajat pahansuopaisuuteen ja jotka eivät rakasta Elämää keksivät muita syitä joita tässä huippu tavalisessa on esitelty...voi voi kyllä niitä toisen ihmiset arvon, mitätöimisen nimissä löytävät .

        Mutta parasta on se että :) Nyt kaffeelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    Aihe