13 vuotiaalle huuliläväri? Vanhemmat vastustaa!

Tyttö-99_

Olen 13 vuotias tyttö ja olen kovasti halunnut huulilävistystä jo yli vuoden. Olin myös halunnut hammaskorua, jota myös aluksi vastustettiin. Loppuen lopuksi sain hammaskorun ja huulikoru asia jäi siihen. Salaa oon koko ajan halunnut edelleen sen huulikorun mutta edelleen ollaan sitä vastaan!:( mä olen oikeesti halunnut sitä jo tosi pitkään ja miettinyt sen hyvät ja huonot puolet. Kaikkien mielestä se ei ole nätti, mutta kyse on mun naamasta. TODELLA monella saman ikäisellä on jo joku lävistys ja vanhemmat on suostunut siihen mut omat ei usko, että se ei oo niin hirveetä kun ne luulee:) miten mä saisin vakuutettua mun vanhemmat siitä että ei se maailmaa kaada:)!

21

810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harkinnan kautta!:)

      No siis sun vaan täytyy joko yrittää jatkaa vakuuttelua tai sit lopettaa huulikoruhaaveet!:) itse sain ensimmäisen lävistykseni (nenäkorun) kun olin 14. Nyt olen 16 vuotias ja en oo katunut päivääkään että kävelin lävistyskauppaan ja otin korun:) Joo mäkin myönnän että K-A-U-H-E-E-N vännön jouduin käymään vanhempieni kanssa eivätkä olleet tyytyväisiä silloinkaan mutta korun ottamisen jälkeen he tottuvat eikä koru ollutkaan enää niin 'ruma'. Älä mee ottamaan korua tosta vaan ilman harkintaa äläkä todellakaan ilman lupaa! Korusta ei ole haittaa jos sen pitää puhtaana ja ei ota montaa miljoonaa korua sen päälle ;)

    • Katja -86

      Se, että kavereilla on ei tarkoita, että myös sulla täytyisi olla! ;)
      Oon samaa mieltä kun edellinen; harkitse huolellisesti ja lue käsittelyohjeita, olet kuitenkin sen verran nuori et vanhemman sana painaa jonkin verran. Siinä mielessä olen sinun puolella, että tosiaan monen vanhemmat antaa jo ottaa tuon ikäisenä enkä niissä pahaakaan näe.

    • YövuoroÄiskä

      En pidä minkäänlaisissa lävistyskoruista.
      Nykyään 15 vuotias tyttäreni väkisin tällaisen kuitenkin halusi ja sota oli ja meni. Sovin tällöin ikäisesi tyttäreni kanssa että hän saa kulmalävistyksensä ollessaan 14. Tähän asti hän sai mietintäaikaa ja puoli vuotta sitä mietti. Jouduin lupaukseni myötä hänelle korun kustantamaan ja nopeasti siihen tottui. Olen tyytyväinen ratkaisuun ja olen varma että se ei ollut vaan päähänpälkähdys. Koru on siedettävä mutta luonnollinen iho olisi mielestäni kaikkein paras!

    • Fagjea

      Bensa pari vuotta ja kato sit uudelleen et haluutko oikeesti

      • SameGuy

        *Venaa eikä bensa:D


    • tsoprroopp

      Minä sain laittaa nuorena lävistyksiä. Nyt niistä jääneet arvet hieman häiritsevät. Kunpa en olisi koskaan saanut lupaa..

      t. neiti 25v

    • Poika 1993

      No siis olisiko vanhempasi kustantamassa korua vai sinä itse? Jos ajattelit vanhempiesi kustantavan, niin ehdota jos maksaisit itse kaiken, tällä keinolla mä sain oman kulmakoruni 13 vuotiaana =) ja sit ne loppujen lopuksi antoki mulle ne rahat takaisin ku totesivat et kiva on

    • t-99

      :DD kiitos kaikille vastaajille :))

    • näinon:)

      mä sain nenä ja huulikorun 12vuotiaana silleen kun sanoin että "eihän ne tule teidän naamaan vaan minun eikä haittaa jos ette pidä niistä jos minä niistä ite tykkään"
      ja yks juttu ,miten sun vanhemmat ei eka meinannu suostua hammaskoruun ,eihän se oo edes lävistys ,vain pala jotain mmetallia joka liimataan hampaaseen ? O__o

      • Anonyymi

        MIST VITUST SAIT OTETTUUU


    • Joo.. kannattaa miettiä mihkä kohtaan naamaansa haluaa lävistyksiä.. monelle jää aikamoiset arvet taikka ruhjeet siitä rei'ästä.

    • hgdhthdh

      Kasva pari vuotta ja mee ottaan se lävistys, ettei vanhemmilta tarvii ruinaa lupia.

    • X

      Itsekin sun ikäsenä halusin huulilävärin ja nyt 16v olen todella onnellinen etten saanut lupaa sellaseen 'teini' läväriin:D Nyt olen sitten käynyt ottamassa napakorun ja rustokorun, plus korviksia (3 2) enkä oo niitä katunut. Kannattaa miettiä siis tarkkaan!

      • LOOOOOOOOL

        eks napakoru sit muka oo 'teiniläväri' xD nolo


    • rohkee(;

      heiheihei!! mul sama juttu!! oon sen 13 ja haluisin madonnan(huulilävärin) ylähuuleen mut ei vittu ei ne porukat haluu sit millää antaa lupaa vaiks kaks kertaa oon kysyny noin puolen-vuoden välein!! no mut sellain aate ny sit käväs pääs et teen ite taii no frendi tekee...mie hankin korun ja neulan ja loppu onki kaveril hallus,sanokoot kuka mitä haluaa,mun elämä ja mun naama(: mä oon halunnu tätä nii kaua et ei järkeekää(:

    • 13veee

      ite oon 13 vuotias tytttö ja haluisin napakorun, oisin saanu mut mul on lävistäjien mieles 'liian pieni napa' D: ja sit myös oon kauan halunu sen huulikorun, mut en saa kuulemma ottaa tän ikäsenä naamaan mitää... ja kieli korunki saan vast parin vuode pääst. Kertokaa mite voisin saada meiä vanhemmat antamaa luvan huulikoruun? sehä on kummiski mun naama, ei heiä naama joho se läväri tulis:D

    • ghytty6

      Täytyy kertoa pieni versio omasta tarinastani koska kirjoituksesi kuulostaa kuin minä olisin kirjoittanut sen 5 vuotta sitten kun olin 14-vuotias.
      Olin miettinyt huulikorua vuoden verran ja lämmitellyt vanhempiani jotta he suostuisivat. Kuten sinä, myös minä olin miettinyt hyvät ja huonot puolet moneen otteeseen ja ajattelin että tuun pitämään sitä korua lopun elämäni tai ainakin parikymmentä vuotta.
      No, viimein vanhempani suotuivat ja pääsin ottamaan lävistyksen. Tietenkin olin tyytyväinen kun olin saanut mitä halusin ja musta se oli kiva. Taisi mennä 1,5 vuotta ja halusin sen ottaa pois ja tiesin että se menee sitten lopullisesti umpeen päivässä parissa. Aikuistuin enkä halunnut olla enää mikään teini vaan kaunis nuori nainen. No, otin korun pois enkä katunut päivääkään.
      Sitä kyllä kaduin ja kadun edelleen että semmoisen pirun menin joskus laittamaan koska edelleen 4 vuotta myöhemmin huuleni näyttää siltä kuin siinä olisi reikä, mutta koru ei mene läpi..

      Itse en aio päätäsi kääntää, koska lävistykset nyt eivät ole mielestäni kauhean iso juttu kuten esim. tatuoinnit. Ja joillain ihmisillä ei jää jälkeä jos ottaa pois.

      Tän kirjotin vaa et tiedät mitä voi olla tulevaisuudessa vastassa :)
      Ite oon näin 20-v nuorena naisena sitä mieltä että näkyvät lävistykset eivät ole mitenkään kauniita, mutta sopivat kyllä teineille ja emo/scene yms tyypeille.

    • eieieiei..

      Jos saan sanoo suoraa ni 13v ja huulilävistys ei sovi yhteen. En ainakaa ite henkilökohtasesti voi ottaa vakavasti sellasta näkyä.

    • kapteeni kaihi

      Jos et saa lupaa niin saat vain odottaa, tehdä itse tai toivoa, että joku lävistäjä tekee sinulle ilman vanhempien lupaa(mitä toivon, etteivät tee). Jos menet ottamaan ilman lupaa, ole myös sitten vastuuntuntoinen ja kärsi mahdolliset sanktiot.

      Mielestäni kyllä se, että on JO vuoden verran tuossa iässä tahtonut lävistystä ei vielä "riitä"... Jotenkin 13-vuotias ja naamavärkkilävistys eivät sovi yhteen, rustokorut vielä ymmärrän. 13-vuotias on kuitenkin vielä niin lapsenomainen (älkääkä tulko sanomaan: mä oon 12 vee mutta mä oon oikeesti henkisesti paljon vanhempi ja kypsempi!", sillä totuus on, ettet ole: se on vain kuvitelmaa), etteivät naaman lävistykset oikein sovi. Ymmärrän, että tekee mieli, mutta jos oikeesti tekee mieli, niin kyllä sitä hyvää jaksaa sitten myös odottaa.

    • dfhsdf

      Ite sain täsä pari viikkoa sitte luvan vaan monta vuotta kinuamalla, ja oon siis 13-vuotias :---D Ja huuleen pistän nyt maaliskuusa, en vaan tiiä menisinkö iguanaan vai pitbulliin....

    • Koruharakka

      Ikivanha ketju mutta pakko kommentoida. Itselläni on lävistyksiä todella monta (17kpl) ja tatuointeja myös (8kpl). Olen lävistäjä enkä todellakaan tee lävistyksiä noin nuorille koska tuossa iässä mieli muuttuu jatkuvasti eikä mielenkiinto ja vastuullisuus lävistyksen hoitoon suurella todennäköisyydellä riitä alkuhuumaa pidemmälle. Vastuullinen lävistäjä ei tee lävistyksiä alle 16-vuotiaille ilman huoltajan läsnäoloa eikä pelkkä paperilappu todellakaan riitä todistamaan huoltajan suostumusta koska lävistäjä voi joutua ongelmiin jos lävistys on otettu salaa vanhemmilta. Ja edelleen nänni- ja genitaali-lävistyksiä sekä muita erikoisuuksia ei tehdä alle 18-vuotiaille 😊 Vaikka korun voi ottaa pois niin aina jää arpi. Harkintaa kehiin 😊

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe