Miksi merkillinen myttykaulamuoti ?

miesnäkijä

Mistä on tullut naisille yleiseksi levinnyt älytön tapa laittaa kauloihin mitä merkillisimpiä toinen toistaan suurempia rättimyttyjä tai -tötteröitä ? Aivan naurettavan näköisiä, eivät ainakaan anna kovin kummoista kuvaa käyttäjiensä järjentasosta ! Ei luulisi olevan mitenkään kovin kivaakaan pitää kaulassa mokomaa hökötystä !

20

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta!

      Samaa mieltä. XD Kumma kun pystyy päätään puolelta toiselle kääntämään kun on mahtavan kokoinen pala kangasta siinä myttynä kaulan ja hartioiden välissä. Tämä suunnaton pallo yhdistettynä pillifarkkuihin tai legginsseihin luo kyllä aika oudon kontrastin

      • Kaula kateissa

        2000-luvun alussa taisi alkaa se kaulahuivimuoti, jossa kaulan ympärille käärittiin poikittain kaksinkerroin taitettu kaulaliina, jonka vapaat päät sitten tungettiin ulos paksun huivin taitoskontaan muodostuneesta silmukasta. Koomisesta kaulahuivilaitoksesta ei luovuttu sisälläkään.


      • muistan
        Kaula kateissa kirjoitti:

        2000-luvun alussa taisi alkaa se kaulahuivimuoti, jossa kaulan ympärille käärittiin poikittain kaksinkerroin taitettu kaulaliina, jonka vapaat päät sitten tungettiin ulos paksun huivin taitoskontaan muodostuneesta silmukasta. Koomisesta kaulahuivilaitoksesta ei luovuttu sisälläkään.

        Upein oli se "burberryruutuinen" versio.


      • tytti91
        Kaula kateissa kirjoitti:

        2000-luvun alussa taisi alkaa se kaulahuivimuoti, jossa kaulan ympärille käärittiin poikittain kaksinkerroin taitettu kaulaliina, jonka vapaat päät sitten tungettiin ulos paksun huivin taitoskontaan muodostuneesta silmukasta. Koomisesta kaulahuivilaitoksesta ei luovuttu sisälläkään.

        Ei se ole koomista, vaan käytännöllistä. Huivi pysyy paikallaan eivätkä päät karkaa tuulessa. Sisällä käytettävä asustehuivi on tyylikäs, jos sen värit sopivat muihin vaatteisiin ja jos se on kiedottu kantajalleen sopivalla tavalla. Kaikesta ei tarvitse tykätä, mutta kaikki, mistä et itse tykkää, ei välttämättä ole rumaa tai naurettavaa.


      • ;)
        tytti91 kirjoitti:

        Ei se ole koomista, vaan käytännöllistä. Huivi pysyy paikallaan eivätkä päät karkaa tuulessa. Sisällä käytettävä asustehuivi on tyylikäs, jos sen värit sopivat muihin vaatteisiin ja jos se on kiedottu kantajalleen sopivalla tavalla. Kaikesta ei tarvitse tykätä, mutta kaikki, mistä et itse tykkää, ei välttämättä ole rumaa tai naurettavaa.

        Yhtä käytännöllisiä kuin 1600-luvun myllynkivikaulukset, vain tyylittömämpiä.

        Olen samaa mieltä, että huivi on tyylikäs, mutten siltikään tajua miksi sen pitää olla pallona kaulassa. Sen voi sitoa fiinimminkin.


    • <3

      Tuubihuivimuoti on siitä kätevä, että jos on leuan alla jotain kauneusvirhettä, helttaa tai kaksoisleukaa, niin ne saa näppärästi piiloon. Siis tuo huivihan on varta vasten valmistettu sellaiseksi putkeksi, ei sitä voi käyttää muulla tavalla.

      70-luvulla neulottiin koulussa kaulureita, ne antoivat illuusion että takin alla oli kokonainen villapaita. Yllä mainitut kuristussilmukat olivat kyllä kaameita.

    • Makunsa kullakin

      Olen päätellyt, että hirmuinen kangasmäärä leuan ja solisluiden välissä tuo jollain lailla turvallisen olon. Ja siihen sitten yhdistetään liian lyhyt ja kireä hihaton toppi, jotta jotakin saisi kuitenkin paljastella.

      Yllä mainittuja kuristushuiveja muuten käyttävät myös nuoret miehet, jotka opettelevat käyttämään ensimmäistä pukuaan töissä. Kamalin versio on paksu mutta liian lyhyt huivi, joka vain töröttää hölmösti.

    • Kukin_tavallaan

      Aloittaja taitaa olla suunnilleen 18 vee. Kun vartut pari kymmentä vuotta vanhemmaksi niin huomaat, että kaula on paikka, joka palelee (ja totta, siihe tulee myös vekkejä ja poimuja, naiset eivät voi peittää tätä tosiasiaa parralla). Kun ulkona vallitsee jääkaappilämpötila, niin huivi on kiva. Tosi kiva. Minulla on iästä huolimatta yhä olemassa sääret, joten miksi minun pitäisi tasapainon vuoksi luopua farkkulegginseistä ja siirtyä mummofarkkuihin. En ole edennyt vielä siihen vaiheeseen, että jalkani palelisivat (tai jos palelevat, niin pystyn yhä saamaan vuoteenlämmittäjiä).

      Jokainen kiinnittää huomionsa siihen, mihin tahtoo. Itse tänään kävellessäni totesin, että suurempi osa vastaantulijoista muistutti zombieita kuin ihmisiä. Olisin paljon huolestuneenpi tuosta sieluttomuusilmiöstä kuin kaulaliinoista. Sielullisille kuuluva asuste nimeltä hymy sentään kompensoi monta puutetta, ovatpa ne sitten pinnan kuorrutuksia tai pään sisäisiä omituisuuksia.

      • Kelle hymyilet?

        Minä olen kuullut tuon valituksen hymyttömistä ihmisistä aika usein, mutta kukaan valittaja ei ole kertonut, mitä se käytännössä merkitsisi. Pitäisikö siis hymyillä itsekseen koko ajan, vaikkei olisi näkyvissä muuta kuin liikennemerkkejä? Vai pitäisikö hymyillä vastaantulijoille, vaikka tietää, että kaikille ei tosiaan pidä hymyillä, jollei halua jäädä seurustelemaan spurgun tai kylähullun tai seuraa hakevan poikamiehen kanssa? Ja jollei kaikille hymyillä, miten ne hymyilyn kohteet sitten valitaan?

        Aloittaja ei muuten kummastele kaulahuiveja vaan valtavia kaulavirityksiä. Niillä on eronsa.


    • persona non grata

      vaikka siksi että on helvetin kylmä

    • Tuubihuivit lämmittävät todella tehokkaasti ja ne on helppo vain sujauttaa pään yli, ei tarvitse miettiä miten niitä huivin päitä sitoisi tai miten se nyt laittaisi. ;) Eivätkä ne mitään pään liikkumista estä tai ole painavia, haloo, ne ovat ohuista kankaista tehtyjä! :D Niissä on lähinnä ilmaa muhkeiden kangaskerrosten välissä. ;) Nekin eristävän kerroksena pitävät kylmää loitolla.

    • Rax

      Olen samaa mieltä ap:n kanssa.

      Olen seurannut parisen vuotta ratikka 6:ssa nuorten naisten myttykaulahuiveja ja samaa Kallion katukuvassa. Tosin myttyhuivimuoti lienee hävinnyt jo lähes kokonaan.

      Tässä oli aikoinaan tämä myttyhuivin kaltainen sipulinutturavillitys, joka villitsi lähes joka toisen kalliolaisen nuoren naisen.

      Sipulinutturalaiset ovat muita kuin myttykaulahuiviset, sillä luulen, että sipulinutturaiset ovat mielestään älykköjä, muodista tietäviä ja myttykaulahuiviset ostavat myttyhuivin, koska muutkin ostavat.

      Kallion katukuvassa näkee paljon hyvinpukeutuneita, joukossa todella kiinnostavasti pukeutuneitä riippumatta iästä tai yhteiskuntaluokasta.

      Eikä heistä yhdelläkkään ole myttykaulahuivia eikä sipulinutturaa, vaan he toteuttavat itseään.

      Kaikki liikkuu, ja on kiinnostavaa nähdä, mitä seuraavaksi näen, kun tulen Hermannista töihin Kallioon..

    • Herätys

      Voin kertoa minunkin näkemykseni asiaan kun nää kaikki tekstit sain vihdoin luettua... menkää itseenne olkaa kyvät! onko se nyt jonkun muun asia, jos joku haluaa laittaa sellaisen kaulahuivin?? käykää tiukkikset kaupoissa!! H&M, Cubus, GinaTrico, ym... hyllyt piukassa näitä teidän ''myttyjä''!!! eli ovat muotia ja paljon käytettyjä. Pitäisikö sitten tuolla kävellä sohjossa kurkku paljaana vai joku hel**tin kauluri päällä?? never!! kävelkää te muotitiedottomat vaa aivan rauhassa ne samat kauhtuneet rärir naamalla kun viimeset 50 vuotta, katsokaas uusiakin saa ostaa... Noniin, nyt vaan reippaasti se keittiön pöytäliina kurkinun ympäri ja mars muotituiskuihin! päivänjatkot:)

      • OHHOO

        Se, että jotakin myydän massamuotiliikkeissä ei tee kyseisestä asiasta käytännöllistä, saati kaunista. Ja toki saa niitä käyttää, omasta mielestäni ne ovat vain noh, outoja. Ei tarvitse kulkea kaula paljaana tai kaulurilla varustettuna, kannatan edelleen kaulahuivin käyttöä muuten kuin siten, että se on sidottu tötteröksi. Ja kunnollisten laatuvaatteiden pitäisi kestääkin, jos nyt ei aivan 50-vuotta, niin ainakin kauemmin kuin H&M:n rätit. ;)


    • Oma asia

      Mielestäni huivit on kauniita ja tyylikkäitä,ei pelkästään lämmittäviä.Jokaisella on
      on oma persoonallinen hauska tapansa pukeutua,joten suotakoon se jokaiselle.
      Se on oma asia,miten kukin tykkää pukeutua.

    • äh,äj,ätätyäk

      Kaulahuivi antaa hyvin väriä ja ilmettä hieman synkempäänkin talviasusteeseen. Kaulahuivia ilman en pärjäisi, se lämmittää yllättävän paljon ja pitää tuulta. Mielestäni kaulahuivia ilman takit näyttävät lähinnä typeriltä ja liian suurilta kokonaisuuksilta. Myönnän osan kaulahuiveista olevan liian suuria ja eivät sovi pienikasvoisten ja sirojen naisten vaatetukseen.

    • hieno uudistys

      ai että miten pukevaa väriläiskä tuubihuivi voi ollakaan..pukee kenties vanhankin asusteen niin muodikkaaksi

    • yurgh

      Haha, mukava tietää etten olekaan ainut kenen silmiin nämä jättimytyt käyvät. Kaulahuiveissa ei ole mitään vikaa, pidän niitä itsekin, mutta en kyllä voi tajuta miksi pään ympärille pitää kieputtaa palloksi metreittäin virttynyttä neulosta niin että kropan levein kohta on kaula. Vähän epäilyttää lämmittääkö se kymmenes kerros mytyn päällä enää yhtään enempää.

    • Anonyymi

      Syitä monia, ken sen takasin saa kun jää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe