Annabella Salon Tikkurila

Emeli

Onko mitään mielipiteitä tästä paikasta? Löysin hyvän tarjouksen ripsistä, joten ajattelin että meen kokeilemaan! Mutta vähä jännitttää kummiski, ku kaverit kerto ku olivat ostaneet tollasen diilin ja tulleet ihan huijatuksi? Soitin sinne ja ihan mukavan oloinen nainen vastas mulle... Nii onko kellään mitään tietoa kyseistä paikasta? :)

16

4434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KUITTIPAKKO

      VIROLAISTEN RAHANPESU PAIKKA!!!!

    • Pilkku

      Hei!

      Itse kävin tuolla kerran. Sinänsä kynnet oli ihan ok hintaan nähden mutta minua myös häiritsi tuo sotkuisuus. Käytetään asiakkaiden kesken samoja viiloja ja kynsipölyä oli edellisen jäljiltä joka paikassa.Jouduin myös odottamaan joku 45min.Sinänsä ei kai se haittaa jos edellisellä asiakkaalla on terveet kynnet mutta siellä varmaan tehdään tosi paljon kynsiä ja en itse halua mitään syyliä tarttuvan käsiin tai muita vastaavia. En myöskään missään nähnyt mitään puhdistusjuttuja. Tai oli siinä pöydällä joku desinfiointipurkki mutta ei kai se desinfiointi pelkästään kaikkeen riitä? Nykyisessä paikassa missä käyn niin välineet, joita käytetään uudestaan niin ne kuulemma steriloidaan

    • Arja221

      Otin ripsien pidennyksen,ja jo toisella viikolla puolet rispsistä oli tippunut pois.
      Olin aoikaisemmin ottanut muualla,ja ne kesti pidenpään.

    • testattu

      Olen käynyt ao paikassa muutaman kerran, ja olen ollut ripsiin tyytyväinen. Sitkeimmät karvat pysyivät kiinni 6 viikkoa!

    • Sankelika

      Minulla oli varattuna aika ripsien pidennykseen 07/ 2013. Jouduin perumaan sen ajan, sillä toinen silmäni oli sokeutunut hetkellisesti. Menin paikan päälle perumaan aikaa, jolloin sain heidän työntekijältään haukut ja huudot, että kuinka kehtaan tulla perumaan aikaa, sillä se olisi pitänyt perua yli 24h ennen varattua aikaa.
      Tilanne oli aivan kamala kannaltani, en koskaan menisi sellaiseen paikkaan, joka kohtelee asiakkaitaa noin ala-arvoisesti.

    • nella

      Paikassa käy vain käteinen, eikä kuittia saa? Ripset sinällään olivat ok ja kestivät 2-3vkoa, mutta ripsientekijä jutteli puhelimessa ja huuteli toiseen huoneeseen koko laiton ajan, joka oli todella häiritsevää.

    • Glitterikoukku

      Olen käynyt täällä www.heavenlynails.fi jo vuodesta 2008 ja olen ollut erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Suosittelen!

    • todella vihainen

      varasin ajan yli kuukausi etukäteen ripsienpidennykseen tärkeää päivää varten. samana päivänä vihainen tyttö soittaa kaksi tuntia ennen aikaani ja tivaa, että minun olisi pitänyt jo olla siellä. sanoin, että ei kun aikani oli klo 16! eivät usko ja ajan toiselta puolelta helsinkiä paikalle tuhatta ja sataa. näytin heille viestin missä aikani vahvistetaan klo 16! mitä vielä? syyttävät minua eivätkä pahoittele tilannetta. tyttö alkoi tiuskimaan ja hoputti penkkiin, koska seuraava asiakas tulisi pian ja hän ehtisi laittaa vain puolet ripsistä. nousin penkistä nopeasti ylös ja sanoin että vaadin rahat takaisin koska en ole maksanut vajaista ripsistä ja huonosta palvelusta! aivan uskomatonta toimintaa... eivät voineet niellä virhettään, että aikani oli annettukkin jollekkin muulle. täyteen ovat varauttaneet aikojaan ja päällekkäin mutta eihän se minun vikani ole?

      olin niin vihainen kun lähdin pois ja soitin diilin asiakaspalveluun. he olivat todella pahoillaan ja ihmettelivät että salon oli lunastanut jo diilin vaikka sitä en edes ollut käyttänyt!

      varokaa,,,, erittäin huonoa palvelua siis..

    • Karseepaikka

      Kävin ko paikassa ripsienpidennyksessä ja täytyy sanoa, etten todellakaan ollut tyytyväinen palveluun. Ripsientekijä otti minut vastaan huoneeseen pitkän ja tuskastuneen huokaisun saattelemana, ei ollenkaan tervehtinyt tai toivottanut esim. tervetulleeksi. Hänen asenteestaan saattoi aistia kilometrien päähän, ettei häntä kiinnostanut tippaakaan se homma ja eihän sellaisen ihmisen käsittelyssä ole kiva olla :( Muutenkin hän oli epäkohtelias, pälätti puhelimessa ja tekstaili samalla kun laittoi ripisäni. Hän sentään kuitenkin kysyi kuinka pitkät ripset halusin, mutta eivät ne ihan täydelliset olleet ja kun kysyin voisiko ripsiä hieman korjata, hän vain tiuskaisi "Ei".

      En siis suosittele tuota virolaisten salonkia kenellekään, aivan täysin paska paikka.

    • Ogeli3

      Kuittia ei annettu. MIllähän asiakas sitten todistaa, että on maksanut??? Kuitti pitää tarjota automaattisesti asiakkaalle Suomen lain mukaan! Asiakkaan päälle puhutaan. Entinen neuvostomeininki "asiakaspalvelussa".

    • Moro vaan...

      Sellaiseen paikkaan ei kannata rahojaan viedä, missä ei ole varaa antaa edes kuittia. Loppujen lopuksi kuitittomuus osuu yrittäjän/työntekijöiden omaan niskaan.

    • sarippp

      Ostin myös diilin ripsien pidennyksiin ja yhdellä päivällä meni yli etten ollut varannut aikaa,lahjakortti oli kumminkin voimassa 23.3 asti, töykeää palvelua, ei häntä kiinostanut yhtään maksava asiakas, hän sanoi mulle ettei hän niitä rahoja saa....ööö no minne ne menee????? en enää ikinä käy ryssän luona,toinen kerta jo ku ryssä pettää...paska paikka, en suosittele

    • Fiksunainen

      Ihan järkky paikka. Huusi mulle puhelimeen että pitäis jo olla siellä kun on muitakin asiakkaita ettei kerkiä laittaa ripsiä. Ei saanut tehtyä niitä sitten ollenkaan kun luomeni värisivät. Kamalaa käytöstä, onneks pääsin sieltä pois ja sain rahat takaisin offerilta. En suosittele paikkaa todellakaan kenellekään.

    • Hämmentynytohikulkia

      Erittäin töykeä virolainen nainen heitti ohikulkijan päälle koiran paskat

    • Anonyymi

      Olen käynyt kyseisessä paikassa kynsissä ja Ainoa paikka missä koskaan tulen käymään on juuri tuo paikka.kynnet kestää kiivetä vaikka puuhun ja aina ystävällisesti on tervehditty.

      • Anonyymi

        Mistä tonne varataan kynsiaika? Ei löydy mistään netistä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe