Lihavasta laihaksi ja malliksi

tuleva_malli

Olen hiukan tukevampi nainen. Painoa on jonkin verran liikaa. Onko mahdollista että jos laihtuisin ja kiinteyttäisin kroppani minusta voisi tulla malli. Tai pystyisi esittelemään vaatteita tai erilaisia tuotteita.

Painan tällä hetkellä 105kg ja tavoitteena on painaa 75-80 kg. Pituus on 171/172 cm

6

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuhun työhön

      Taitaa olla vähän liian suuri tavoite jos aiot malliksi. Sitä varten joutuisit laihduttamaan painostasi puolet pois, tavoitteesi olisi 50-55 kg. Pituuskin on pikkuisen alakantissa malliksi. Mutta ehdottomasti tavoitteesi on paikallaan normaaliin elämään ja kannattaa pyrkiä tavoittteeseesi, minimitavoitteesi olisi normaalipainon ylärajalla. Vaikka et pääsisikään vaatemalliksi, muuhun esittelytyöhön voisi päästä, mutta miten olisi joku perinteinen ammatti. Olen sinua 6 cm pidempi ja painot samat, tavoiteena ei kyllä ole mallin ura koska olen siihen jo liian vanha.

    • Gilagila

      75-80-kiloisena olisit vaatekokoa 42-46 eli ehdottomasti XL- tai XXL-malli. Mikäli sellaiseksi haluat, mikään ei estä sinua sitä tavoittelemasta. Mutta näkemättä sinua on täysin mahdotonta sanoa, onko se mahdollista.

      Tuotteita voi esitellä minkäkokoinen tai -näköinen vaan.

    • Tsemppiä!

      Pituutesi täsmää täydellisesti mallin uralle! On väärin sanoa, että pituutesi on alakanttiin, koska suuri osa malleista on 170cm-175cm pituisia. Olen sitä mieltä, että lähes mitä vain voi saavuttaa jos tahtoa ja yritystä on tarpeeksi, onnea matkaan!

      Terveisin mallin hyvä ystävä.

    • gudluck

      kyllä voi. esim dovella on menossa true beauty kampanja jossa mainostetaan isojakin naisia joka koossa ja muodossa :)) onnea yritykseen :))!

      • Ei sentään XXL

        Eiköhän tuo Doven kampanja ole jo ohi. Kuvissa esiintyvät naiset ovat paremminkin normaalivartaloisia. Doven kampanjamalleista yksikään ei ole aloittajan painoissa. Mutta sinällään Doven kampanja oli hyvä koska yleensä mallit ovat laihoja poikavartaloisia nuoria tyttöjä joille ei ole vielä kehittynyt normaalin naisen muotoja.


      • Tyttöneeeen
        Ei sentään XXL kirjoitti:

        Eiköhän tuo Doven kampanja ole jo ohi. Kuvissa esiintyvät naiset ovat paremminkin normaalivartaloisia. Doven kampanjamalleista yksikään ei ole aloittajan painoissa. Mutta sinällään Doven kampanja oli hyvä koska yleensä mallit ovat laihoja poikavartaloisia nuoria tyttöjä joille ei ole vielä kehittynyt normaalin naisen muotoja.

        "Ei ole vielä kehittynyt naisen muotoja.." :D kyllä mallinhommiin ehtineet ovat yleensä jo ihan aikuisia naisia... Ruumiinrakenne vain sattuu olemaan pitkä, hoikka ja 'poikamainen', ehkä lauta. Kerkeävät vanhemmalla iällä lihoa ja saada muotoja, tai todennäköisemmin eivät lihoa koskaan, toisilla vaan on sellainen kroppa etteivät liho. Tehokas aineenvaihdunta tai jotain.

        Olen itse 180cm/56kg, olen ollut koko elämäni laiha vaikka syön kuin hevonen. Tulee vähän suvussa. Tissit on pienet, eikä ne tästä enää kasva, olen 18 v. Peppu onneksi ihan nätti ja pyöreä.. Ja mulla on hirveen kapea vyötärö. Mutta siis asiani oli, ei kaikista tulekaan kovin muodokkaita!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe