xtravaganza

sydänveri78

Onko muita jotka ovat tällä "dieetillä"?Aloitan pian täysvauhdilla ja olis kiva vaihtaa ajatuksia muiden samoja juttuja läpikäyneiden kanssa..

Olen nainen, ikää reilu kolmekymmentä ja pudotettavana ainakin se 10kg...lopusta voi vain uneksia .)

8

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jenn

      Heippa! Kyllähän meitä löytyy!

      Itse alottelen 3 viikkoa täysvauhdilla. Pudotusta on 6 kg. Lähtöpainoni olikin 110kg ja nyt siis 104 kg. Ekalla viikolla paino hujahtaa melko nopeaan kun lähtee nesteet ja varatot.

      Tsemppiä diettiin! tai no eihän sitä niiksi voi sanoa. Elämäntapa muutos on se oikea sana tälle :)

      • Vilpillistäkö

        Mistään elämäntavasta ei todellakaan ole kyse, jos tarkoitat xtravaganzaa, sehän on dieetti, eikä sillä voi elää lopun elämäänsä. Onnistuneen painonpudotuksen jälkeen, joutuu opettelemaan normiruuan kanssa syömistä, niin ettei paino lähde nousuun eikä jojottelemaan.


    • Huijarit pois

      Kannaisko nyt ensin miettiä mihin on ryhtymässä. Kyllähän se paino tuollaisella 500 kcalorin jauheilla lähtee alas menemään, käy vaan samalla niin että lihakset häviävät ja rasva jää. Jossain vaiheessa Evira tai tullivirasto saattaa kiinnostua tällaisesta terveydelle haitallisesta toiminnasta ja kieltää ko tuotteet. Onko yhtään tieteellistä tutkimusta takana ja allekirjoittaako joku lääkäri moisen toiminnan? Ketä ko yrityksen on perustanut, onko varmasti puhtaat jauhot pussissa, ovatko pörssissä, mikä on liikevaihto, onko käyttäjiä maailmanlaajuisesti missä mittakaavassa jne. Pitäis ottaa ekaksi selvää taustoista enemmän, ennenkuin ryhtyy terveydellään pelleilemään.

    • Jenn

      Heippa!

      Meillä mittaillaan ryhmässä kahden viikon välein laitteilla josta huomaa mistä paino on lähtenyt. Siinä näkee juuri sen onko lähtenyt lihaksista vain ihan läskiä. Jos kuurin aikana rupee lähtemään lihaksia niin sitten syödään jotain muuta sen lisäksi ( esim puolikas kananmuna) Joillekkin riittää jauheitten proteiini määrät että lihakset pysyy jotkut tarvitsevat jotain lisäksi. Puolikkaan kananmunan syönti ei kuitenkaan pilaa laihdutusta.

      Lääkäri voi myös ylipainoiselle suositella eri laihdutusvalmisteita kuten nutritellejä ja varmasti myöskin tätä ohjelmaa.

      Myöskin runsaansti ylipainoinen pelleilee ylipainollaan päivittäin kun ei osaa laihduttaa.

    • sydänveri78

      Mulla menossa 3 päivä ja olo on paljon parempi kuin eilen..Kävin kaupassa eilen illalla ja olo oli kyllä tosi heikko. Tänään tosiaan ollu parempi olotila..Onneksi! Ensviikolla täytyis päästä puntarille :) paljonkohan on viikossa ehtinyt lähteä..

      Ensin suunnittelin, että jos pystyn niin olen täysvauhdilla viikon..nyt suunnittelen ,että olisin sen toisenkin viikon..sitten puolivauhdille..Lähtöpaino oli 80kg ja pituutta 163cm..ärsytti kun mitkään vaatteet ei näytä hyvältä päällä ja mahaa saa peitellä aina. Raskauskilot ovat olleet minulla tiukassa..Ite kanssa aion olla tarkka siitä ettei lihaksia lähde..Olen käynyt jumpissa ja bodypumpissa ennen alotusta enkä halua kuihtua:)

      Tsemiä kaikille..apuva..viikonloppu!!

      • Laihiksella

        Kiva, että täällä on muitakin xtravaganzalla laihduttajia. Itse olen muutama vuosi takaperin tällä laihduttanut. Nyt laihdutan raskauden jälkeisiä kiloja taas xtravaganzalla. Olin jo 2,5 viikkoa täysteholla sortumatta, mutta sitten sorruin (liha, kala). Nyt yritän taas jaksaa olla täysteholla. Tavoitteena olisi pudottaa vielä ainakin 25 kg, jolloin olisin ihannepainoni ylärajoilla. Tällä kertaa on jo lähtenyt noin 7kg.


    • sydänveri78

      Mahtavasti on sulla jolähtenyt! Hienoa! On tää rankkaa, mutta tehokasta.ekat 5 päivää meni ihan ok..sitten napsahti ja olen oikeestaan siitä asti syöny joka päivä jotain näistä: kurkku, kinkku ja juusto. On niin heikko olo ollu välillä..tuntuu että näin pärjään paremmin. Ketoosista en tiedä, mutta viime punnituksessa oli kuitenkin lähteny 3kg. Toivottavasti keskiviikkona saman verran olis lähteny..Jotenkin oon ymmärtäny että ketoosi kaikilla vähän erilainen..toivon että mulla se ketoosiraja on korkea..

    • haluisin kans kokeil

      Voiko/saako näillä tuotteilla laihduttaa jos on kilpirauhasen vajaatoiminta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2067
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      115
      1539
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1500
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1184
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      482
      1111
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      62
      1087
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      912
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe