On se niin reilua peliä tää...

Reilutar

Tapasin täällä kolme kivaa kaveria. Yksi oli ylitse muiden ja vei jalat alta. Enempi ja vähempi vuosi tunnettiin ja kuljettiin. Ei ollut aikaa. Paljon töitä pitkin suomea. Ei voinut antaa tässä elämäntilanteessa enempää, mutta haku päällä niitä töitä ajoittain teki kuitenkin . Oli välimatkaa jne...Mieleen jäi kaihertamaan mies. Hienoja harrastusia riitti ja tokkopa noita puoliakaan kerkesi harrastamaan. Ja nyt profiili vetää taas, uutta matoa koukkuun pitää saada. Elämää kokenut ja nähnyt kaveri. Joo...Ei kovia kokenut halua toiselle samaa tehdä mistä itse on selvinnyt....
Toinen kaveri oli myytymies. Jäi kertomatta, että söi lääkkeitä kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön. Ilmanko oli rutiinit kuin armeijassa. Menoa riitti. Asettua aloilleen ei pystynyt kuin unta varten. Kuvitelmat itsestä oli suuria ja yritti manipuloida minuakin. Kun ei onnistunut lärähti kiinnostus siinä. Piti sanoa, että turha tässä enää. Ei toimi ei... Inhotti kun alkuun jo valehdellaan. Jotain viileää ja tunteetonta jäi mieleen päällimmäiseksi siitä kaverista.
Kolmas oli kiva. Puheet oli paksuja, mutta kuoren alla piili tavallinen kunnollinen suomalainen mies. Unohti vaan puhua siitä, ettei kykene liikkumaan kunnolla ja vakava sairaus nakersi eloa. No tämä nyt ei haitannut minua...tapailin silti ja kävin mukana hoidoissakin. Äksy ja äkäinen vaan oli niin helposti. Väsynyt. Odotti minua käymään ja halusi tavata...Kuitenkin ei tuntunut jaksavan sittenkään tapailla ilman, että kenkää puristi. Ehkä kerrankin oikeasti elämäntilanteeseen liikaa tapahtumia. Ei tullut mitään...
Eikö nämä ihmiset voi olla rehellisiä viimeistään kun ekan kerran tavataan. Että ei jaksa, ei huvita, ei riitä aika tai olen luvattomilla teillä. En halua muuta kuin seksiä, en suhdetta tai mitään. Voi hitto, kun nyppii, ettei näitä pelimiehiä ja ketkuja saa suodatettua tästä formaatista ulos.

4

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mirkku

      Kerroppas tuosta eka kaverista vähän enempi, aivan kuin olisin tavannut

      • Reilutar

        Iso kaveri, kalju tai siis ajeli hiukset tarkoituksella pois. Kohtelias. Eteenpäin pyrkivä kaveri. Asiallinen keskustelija. Monen alan osaaja....
        Kyllä sen ymmärtää jos juttu ei kiinnosta....niin antaa olla. Kuitenkin vois puhua edes totta ja kunnioitaa yhtä ihmistä kerrallaan. Itse toivoi, ettei tapailtas samaan aikaan muita. Serustelemaan ei kuitenkaan halunnut, pystynyt rueta. Elämäntilanne, ei pystynyt.... muka enempään. Olis voinu puhua reilusti mikä mätti. Haihtui niin hiljaa ja vaivihkaa, että puhumatta jäi. Siellä on verkot vedessä taas. Harmittaa kun itse olin rehellinen ja kunnollinen toista kohtaan. Käytin aikaa ja jäädytin muun. Annoin yhdelle ihmiselle tilaisuuden niin kuin kuuluukin.


    • valitse & vertaile

      => Voi hitto, kun nyppii, ettei näitä pelimiehiä ja ketkuja saa suodatettua tästä formaatista ulos.

      Tässä on jujuna se että juuri nämä ovat aktiivisia, eli niitä renttuja joihin naiset ihastuvat.

      Jos sitten rehellisesti ilmoittaa että etsii "vain" ystävää, tai että on jumissa kotona vihaisen vaimon kanssa ei se taida tuottaa vastauksia.

    • kaunotar ja kulkuri

      No mutta saattaa se joskus kolahataakkin. Meinasin just laittaa oman profiilini pois kokonaan, kun suurin osa vonkaajista oli reilu kakskymppisiä "urheilujäbiä" . Nuorempia kun mun omat lapset.
      No mut- katoinpahan vielä yhen aika lyhkäsen yhteydenoton, vastailin sinne vähän jotain liiba laabaa vaan siitä se sitten lähti.

      Jotkut sen jutuista nimittäin ärsytti ja vastailin omaan nasevaan tapaani ja oioin niitä. Kas kummaa, ei ollenkaan hermostunut vaan juttu senkun jatkui ja jatkui. Lopulta laittoi numeronsa et soita jos kiinnostaa. Laitoin omani ja kommentin soita ite ! Heti eka puhelussa tuntui et oltais oltu naimisissa kymmeniä vuosia. Uskalsi sanoa asiat molemmin puolin niinkun ne on.

      Sitten tuli aika kohdata , mietin useesti että this is gonna hurt mutta menimpä kuitenkiin. Ei mitään hätää, pari eka kohtaamista oli kohteliaita päiväkahvijututusteluita. Sitten riideltiin oikein kunnolla. Sen jälkeen tehtiin se kuuluisa suloinen sovinto ;o)

      Arvostan miehessä sitä että osaa sanoa myös suoraan jos joku juttu ei miellytä. Ja noi ulkonäköseikat, jos ihminen on muuten typpiäsi niin sillä hauiksen koolla ei ole niinkään väliä. Tämä vielä sanoi jännittäneensä mikä läskiperse sieltä sitten tulee...on kuulema niitäkin nähnyt.

      No mutta valtakunnassa toistaiseksi vaihtelevan hyviä asioita. Toivottavasti samaa myös ensi vuonna samaan aikaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      298
      6569
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      147
      5020
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2172
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1573
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1512
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1215
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      181
      1138
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      949
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      47
      867
    10. 46
      823
    Aihe