Aihe

Yleisluontoinen Kakka-Hätä 77 keskustelu

Koska Saatana Sanoo

Oli se hieno bandi... tippaa vääntää kun muistelen sitä kun suomalaista punkkia kehtasi taas kuunnella muuallakin kuin omissa piireissä.

Mitä Bärimänkin nykyisin tekee? Onko sillä enää edes kolmea bändiä joissa purkaa vitutustaan, ankeiden realiteettien vallitessa täällä jossain, joskus, kaukana, jossa ei päde normit, eikä pätemään pääse normaalit.

Näinkin lähellä lopetusajankohtaa voi kai aika helposti nostaa KK:n tuotannon kotimaisen punkin kovaan kapeaan kärkeen kautta aikain.
Kun Huoltoasemalle Unohdettu Mies oli onneksi "tarpeeksi" vakava levy, (siinä kuin muuten vaan loistavakin), ollakseen uskottava jatke ja pääte kakkiksen lyhyelle uralle, oli se myös luonteva ja vakuuttava kiilaus punk historiikkiin. Huumori, sen puute, sen tarve ja sen täyte-elementti olemus eri muodoissaan, punkissa, on pilannut niin monet lupaavat/hyvät punk-bändit, siinä kuin liika tiukkapipoinen vakavuuskin.

"Aidosta" punkista kahdenkymmenen vuoden patoumat puran.
En kannata sukurutsaista, pienen, usein a-markojen, piirin "pätemättömyys on pitämätöntä" -koodistoa punkissa - myyt vain riitasointuja, eikä sanoista saa selvää, mutta kantaa otetaan go go!
"Aitojen" punkkarien ulkoakullatut perinteet ja periaatteet - vaatteet on mun aatteet, vai kummin päin se nyt taas menikään? En muista, onko väliä? - En tiedä, mutta vastustan silti!
Valikoidun ja laskelmoidun ulkopuolisuuden teesit todistetaan kutein ja iskulausein. Ne ja kaurapuuro erottaa meidät muista, ja systeemistä joka on aina turvallisesti kivenheiton, pikavipin, sossun seinän, painajaisen, päässä. Muista silti, että kaikki haluavat olla erilaisia, muiden samanlaisten kanssa.
Ja, mutta ainakin viholliseni vihollinen on ystäväni.
punk (ala)kulttuurina vieraannuttaa monet jotka pitävät punkkia muunakin kun genren metelöivänä ulkomuseona, jonka reviirin rajat anarkot on merkanneet omakseen - (Bakulin, Marx, Chomsky - Who cares? - pelkkä raato).
Ei ihme, että monet niistä jotka olivat mukana sähinässä jo alusta alkaen, vuonna liima ja hakaneula, eivät enää tunne oloaan kotoisaksi.

Pelle Miljoonaan vielä.
Niin hyvää kuin aiempi kakkiksen EP -tuotanto olikin, niin ilman pientä tason nostoa ja tosissaan oloa olisi ollut uhkana uusi Puhelinkoppi, tai Klamydia.
Teemu piti huolta materiaalin tasosta päästämällä turhan rönsyilyn purkautumaan muissa projekteissaan.

Pää Kiistä ei oikein tiedä onko siinä paljonkin semi-vittuilua??

http://www.youtube.com/watch?v=wjlAo5JHVK4

0

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    369
    25049
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    321
    6525
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    414
    4837
   4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
    Kotimaiset julkkisjuorut
    103
    2558
   5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

    "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
    Maailman menoa
    99
    1585