Kysymys Helsingin uimahalleista

tietoa etsivä

Tilani vuoksi minulla olisi oikeus käyttää uimahousuja myös tiloissa, joissa niiden käyttö on yleensä kielletty. Mutta mieluummin pärjäisin ilman käyttöoikeusmerkkiä... Kysynkin onko se mahdollista? Pystyykö uimahallissa hoitamaan pesut ym ilman, että kukaan näkee minusta muuta kuin selkäpuolen? Onko joissain Helsingin uimahalleissa suihkujen välissä seinät? Voiko saunaan mennä pyyhe ympärillä, vai herättääkö se huomiota? En muuten edes harkitsisi uimahalliin menoa, mutta vamman takia uiminen on oikeastaan ainoa minulle tällä hetkellä sopiva liikuntamuoto, eikä tuolla luonnonvesissä oikein tarkene...

Kyse ei ole siitä, että olisin ujo, häpeäisin vartaloani tai mitään, mutta valitettavasti herättäisin todella huomiota, jos minut nähtäisiin täysin alasti. Kadehdin ihmisiä, joiden syyt olla menemättä uimahalliin ovat tasoa "penikseni on poikkeavan pieni", "minulla on 50 kg ylipainoa" tai "toinen rintani on poistettu syövän takia". Käyttöoikeusmerkki ei innosta siksi, että varsinkin nuoren ikäni takia moni olettaisi minun olevan vain säännöistä piittaamaton kakara, enkä jaksaisi selitellä asiaa mahdolliselle huomauttajalle.

Miesten puku- ja suihkutiloja koski siis tämä kysymys.

9

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • l,fvd0

      No jos nyt sanot ensiksi että mikä on se syy miksi et voi olla ilman uimahousuja?
      Ja ei tosiaankaan herätä huomiota jos pyyhe päällä menet saunaan :) Se on ihan normaalia. Eikä kukaan tule suihkussa pelivälineitäsi ehdoin tahdoin kurkkimaan. Jos siis niistä oli kysymys. Ja kyllä tuo pesu onnistuu niinkin että vain selkäpuoli näkyy.

      Ps. Miten tuollaisen käyttöoikeusmerkin voi saada? Ja mistä sellaisen voi hankkia? Ja millä perusteilla sellainen myönnetään?

      • Slaa skaa

        Ainakin kuulemma syöpäjärjestöt, jos on poistettu rinnat tai kivekset tms.


      • tietoa etsivä

        Luoja ei katsonut tarpeelliseksi antaa minulle pelivälinettä ollenkaan. Naisten puolellekaan en varmaankaan pääse, kun muuten kuitenkin miehennäköinen olen.


    • erkki

      Eihän siinä sen kummempaa, kun menet vaan. Yleensä ihmiset ei välitä toisten tekemisistä. Jos joku alkaa selittää, niin vastaat sitten mitä tahansa.

    • oisdfjeoifjsdoifjsd

      Vaikka menisit saunaan alasti, niin en usko, että kommentteja saisit muilta kuin pikkulapsilta, jotka saattaisivat huomioida epätavalliset vehkeesi. Uikkareista ehkä voit saada kommentteja, koska monessa paikassa niiden käyttö on saunassa kielletty, joten tätä varten olisi hyvä olla se käyttöoikeusmerkki. Pyyhehän voisi ollakkin sitten hyvä ratkaisu? Sinua pidettäisiin vain vähän ujona. :)

      Naistenpuolta en kyllä suosittelisi, sillä naiset nyt kitisevät siitäkin, että saunapuolen siivoja on miespuolinen.

    • Swimmaillen

      Ymmärrän huolesi, mutta voin vakuuttaa (ainakin omasta puolestani, ja 90%:sti muidenkin uimarien puolesta, ettei ikäviä jutskia tapahdu.

      Uimahalleissa osataan käyttäytyä. Ihme kyllä, mutta tämä on totta ja trendi jatkuu. Tervetuloa halliin!

    • Pete 1981

      "Luoja ei katsonut tarpeelliseksi antaa minulle pelivälinettä ollenkaan. Naisten puolellekaan en varmaankaan pääse, kun muuten kuitenkin miehennäköinen olen. "

      Luuletko olevasi ainoa peniksetön mies siellä uimahallissa? VÄÄRIN. Peniksensä menettäneitä on paljon. Paljon enemmän kuin uskotkaan. Penisiä joudutaan poistamaan muun muassa seuraavista syistä: vammautumiset (liikenneonnettomuus, voimakkaat iskut penikseen, peniksen repeytyminen irti, koira purrut peniksen hajalle, yms), peniksen syöpä, kuoliot, Viagran väärinkäyttö, ja niin edelleen.

      Myös vanhenemiseen liittyvä peniksen surkastuminen (atrofia) tekee monelle miehelle tepposet. Kun penis surkastuu, se häviää kokonaan miehen vatsamakkaroiden alle ja mies näyttää peniksettömältä.

    • 2+2

      Ei kukaan kattele. Käännyt selkä seinään päin ja pidät housuja kädessä vehkeen edessä. Saunaan voi mennä pyyhe päällä.

    • juupajuujuuj

      Kolmesta kysymyksestäsi viimeiseen on vastattukin, mutta kahteen ensimmäiseen ei.. Kaikissa (?) halleissa lienee suihkuja nurkissa, joten niissä voi kasvot nurkkaan päin pesytyä niin, että muut eivät näe etupuoltasi. Tietääkseni sermejä ei ole missään. Pyyhe päällä voi mennä saunaan, se on hyvin harvinaista, mutta ei ennenkuulumatonta eikä herätä varmastikaan huomiota. Hyviä uintihetkiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe