Naisten kengät eivät enää kestä käyttöä?

Valistunut kuluttaja

Tyttäreni osti Jumbon Andiamosta pitkävartiset naisten Rieker-merkkiset nahkasaappaat. Molempien kenkien pohjat irtosivat pian käyttöönoton jälkeen ja kengät palautettiin liikkeeseen ja sieltä edelleen maahantuojalle korjattavaksi. Kolmen viikon kuluttua tyttäreni sai kenkänsä takasin. Tästä hetkestä parin viikon kuluttua saappaan vetoketju hajosi ja toisesta korosta alkoi irrota palasia. Lisäksi toisen kengän vetoketju vetelee viimeisiään.

Kenkiä ei ole päässyt juurikaan käyttämään, koska ne ovat joko rikki tai korjattavina. Nyt tyttäreni halusi toivonsa heittäneenä palauttaa kengät, jotka eivät käyttöä kestä. Tässä vaiheessa rahojen palauttaminen vaikuttaisi kohtuulliselta toivomukselta.

Riippuen siitä, mihin nämä keskenään päätyvät ratkaistaan korvataanko kenkien hinta, vai korjataanko kengät vaiko eikö tehdä mitään. Käyttäjän kannalta tilanne on hankala. Nuorella opiskelijatytöllä ei ole talvikenkiä käytettävissään, kun kenkäliike Andiamo ja maahantuoja Rieker pallottelevat asiaa keskenään.

27

4909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vierailija87

      Onpas todella huonoa asiakaspalvelua, pistää vihaiseksi!
      Boikottiin tuonlaiset liikkeet.

    • Kävelijä666

      Hyvä nostaa liikkeet nimellä keskusteluun!

    • Kysyn nyt

      Voisiko äiti lainata kenkiään tai ostaa tytölle toiset kengät myös ?

      • Anonyymi

        Lainaaminen hyvä äiti lainaa kenkiään kun olen pienijalkainen poika. Lenkkareita sandaaleja talvikenkiä.


    • kkooo1

      www.jytkykonna.kotisivukone.com tuolta lyösin erittäin hyvät kengät ollut kohta 1.5v 8 cm korkkarit ja vieläkin toimii

    • tepastelija.

      Itselläni on ollut pitkä vartiset rieker kengät käytössä 3 vuotta. Ovat täydelliset jalkaan ja on kestänyt paremmin kuin hyvin päivittäistä käyttöä talvella, syksyllä ja keväällä. Juuri ostin toiset riekersin kengät lyhyemmällä varrella, odoitan ainakin yhtä hyvää laatua kuin ensimmäisiltä riekerssin kengiltä (:

      • Rieker

        Ostin ensimmäistä kertaa elämässäni riekerin kengät, lenkkarityyppiset jotka olivat jalassa niin ihanan tuntuiset, että päätin ostaa ne samantien. Ehdin käyttämään kenkiä vain kuukauden, kun toinen kenkä muuttui yht`äkkiä tosi hankalaksi kävellä. Veti jalkaa ulkosyrjän suuntaan, joten mahdoton niitä oli käyttää. Palautin kengät K-kenkään ja lupasivat olla yhteydessä riekerin tehtaaseen. Sain vastauksen, että minun jaloissani on varmasti jotain vikaa, kengissä ei voi olla mitään. Uskomaton vastaus, sillä kengäthän toimivat hyvin kuukauden ajan. Minulla ei ole mitään asentovirheitä tai ongelmia jaloissa. Joka tapauksessa vastaus oli, että ei korvata. On käsittämätön suhtautuminen saksalaisella yrityksellä. Olen varmasti viimeistä kertaa kyseisen merkin käyttäjä. Jatkossa luotan vain suomalaiseen laatukenkään, joka antaa vuoden takuun kengille. Tosi huonoa mainosta kyseiselle merkille. Suosittelen älkää ostako muita kuin kotimaisia kenkiä.


    • halpatavaraa

      Itselleni sattui talvikengiksi huonot Riekerit. Päällyste osoittautui keinonahaksi, joka alkoi murtumaan nopeasti. Niin tai näin, Kiinassa tehtyjä kaikki.

    • Fashionista

      Niin suurin osa kengistä on Kiinassa tai jossain muualla kaukana tehtyjä, muodikkaan "näköisiä", mutta aivan surkeita laadultaa. Maksaa silti helposti toistasataa euroa. Kauheaa kuraa. Mikä pahinta, ei nuoriso opi mitään laadukkaista kengistä, kun joutuvat kulkemaan kauheissa lonttosissa. Ei ihme, ettei Suomalaiset ymmärrä, mitkä ovat hyvät ja kauniit kengät. Sitten kun löydät laadukkaammat, niin hinta on 300€ ja mallia vanhat tädit ja mummot.

    • eienääriekereitä

      Ostin Riekerin nilkkurit. Kivan näköiset, kiva karva, vetoketju ok mutta Korko liikkuu liikaa tai oudosti joka tuntuu joka askeleella!
      Kengien myötä ovat alkaneet myös kantapäät särkeä .... Kengillä on kävelty nyt 2 vkoa.

      • 332323

        Vie takaisin kauppaan, valmistusvika. Rahat takaisin.


    • VarmastiKestääKauemmin

      Olisit tilannut saappaat kiinasta, saat 5 paria samalla rahalla.

    • Anonyymi

      Rieker oli hyvälaatuinen ja luotettava merkki vielä reilut 10v. sitten.
      Nykyään on sortunut samaan mihin niin moni alun menestyjä - tuotetaan kiinalaista sekundaa mahdollisimman hyvällä tuotolla.
      Sorruin myös ostamaan nilkkurinsa viime talvena, saatesanoilla Riekerin omaa huippulaadukasta nahkaa...Ihan normaalia kävelyä eivät sitten kestäneet paria kuukautta kauempaa kun päällinen murtui ja irtosi pohjasta. Ei korjattavissa. Vein kengät takaisin ja valitsin mielestäni tosi huolella eri malliset uudet tilalle - sama juttu uudestaan.
      Ei ikinä enää Riekereitä kiitos.

    • Anonyymi

      Just joku päivä sitten kaveri kertoi tuosta merkistä...hänen kotijoukkonsa piti tuota merkkituotetta erinomaisena, miten sitten lienee.

    • Anonyymi

      Hei,
      Vielä nyt 2022 sama kokemus. Minun alle vuoden vanhoista Rieker-saappaista irtosi pohja molemmista kengistä! Oulun Haloselta kengät ostin ja jo siellä palvelu oli aivan kamalaa. Yrittivät kaikin tavoin luistaa omasta vastuustaan. Nyt asia liene maahantuojalla käsittelyssä. Minähän vien vaikka oikeuteen asian, mutta minä haluan joko uudet kestävät kengät tilalle tai rahat takaisin.

      • Anonyymi

        Riekerit 2022 Oulun Haloselta.
        Rahat palautettiin täysimääräisesti. Huvittavaa oli, että myyjä syyllisti minua siitä, että joutuvat palauttamaan rahat. Aivan hirveä palvelu, mutta onneksi ei tarvi enää asioida koskaan Halosella. Ja te muut Riekerin uhrit: valittakaa Saksaan, niin minäkin tein. Saksan sivuilta löytyy palautelomake.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riekerit 2022 Oulun Haloselta.
        Rahat palautettiin täysimääräisesti. Huvittavaa oli, että myyjä syyllisti minua siitä, että joutuvat palauttamaan rahat. Aivan hirveä palvelu, mutta onneksi ei tarvi enää asioida koskaan Halosella. Ja te muut Riekerin uhrit: valittakaa Saksaan, niin minäkin tein. Saksan sivuilta löytyy palautelomake.

        Samasta liikkeestä en saanut rahoja takaisin, kun palautin kuukaudessa rikki menneet Riekerin kengät. Pitivät kengät ja rahat, onko oikein????


    • Anonyymi

      Ostin opiskelijana Riekerin nahkaset talvi nilkkurit maksoi 75€ alennuksella. Pohjan ja kengän saumassa oleva kumikaistale lähti repsittamaan parin viikon käytön jälkeen, nyt huomasin että "aito" nahka on alle millinpaksuinen ja lähti kuoriutumaan. Kengät ovat 6viikkoa vanhat. Ai että suututtaa.

      • Anonyymi

        Riekerit on todella huonolaatuisia, rahat menee täysin hukkaan. Itsellä sekä talvi- että kesäkengät hajosivat muutaman viikon normikäytössä. Ei koskaan enää Riekereitä. Markkinoilta löytyy oikeitakin kenkiä, jotka kestää käytössä.


    • Anonyymi

      Olen ostanut monia Riekerin kenkiä. Viimeiset ostamani menivät rikki kuukaudessa, pintamateriaali alkoi mennä rikki, lähti irti liuskoina. Palautin kengät myymälään, josta. E laitetaan tutkittavaksi. En saanut ottaa tilalle toisia kenkiä enkä saanut rahoja takaisin, että olisin ostanut uudet. Olen nyt juhanuuksen vanhoilla kengillä, olisin tarvinnut juuri sellaisia kenkiä, mitkä olin ostanut.

      • Anonyymi

        Jyväskylän Halonen piti kengät ja rahat, toimiko oikein?


    • Anonyymi

      Ostin Kajaanin Step-in kaupasta reakerin kesäkengät. Muutama käytön jälkeen sisäpohjalliset irti. Kävin kaupassa kertomassa tänään, niin myyjä käski laittaa kaksipuoleista teippiä, toivossa että pihjalliset pysyvät. Selitti asiaa kuin vähä-älyiselle. Huono tuote ja huono palvelu

    • Anonyymi

      Rieker In kengät eivät kestä, minulta hajosi korkolappu korko ilmaa täynnä, ei mitään hyvitystä, kengät olivat kuluneet käytössä. Käytin syksyllä j keväällä joskus en jokapäivä

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia myös Rieker talvi nilkkureista,kauniit,hyvät jalkaan,mutta eivät kestä kävelemistä kuin viikon pari,tikkaukset purkautuu,pohja irvistää,pinta murenee,Rieker kenkien myyjä pyysi ottamaan itse maahantuojaa n yhteyttä,otin kuvat kengistä ja lähetin saatekirjeen,en saanut hyvitystä,vain jotain ylimalkaista selitystä...tästä on jo pari kolme vuotta.Vanhat kesä nilkkurit on ainoat Riekerit,jotka on kestäneet käytössä,ovatkin yli 20v.vanhat....

      • Anonyymi

        10 vuotta....ei 20v sentään,siis nuo kesänilkkurit....


    • Anonyymi

      Kävelykenkien pohjalliset irtoaa monelle mutkalle. En suosittele. Mainokseen laitoin kommentin, poistettiin välittömästi

    • Anonyymi

      Suomalaiset kengät oli aikoinaan kestäviä,tyylikkäitä. Ja joka kylässä kenkä
      tehdas.
      No saatiin sekin teollisuus alas.kuten vaate,kulutustavara..ym
      Isokallio Kallen sanoin.kiitos ay.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe