Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kiertäkää 34v treen nainen joka hakee tositarkoituksella!!!

Liian sinisilmäinen

Pelimiehet hoi!!! Varma kaato tarjolla mutta ei pidempiaikaiseen suhteeseen ellet omaa hyvää pohjakassaa. Osaa puhua ja pussata ja haluaa jatkuvasti sekä koko ajan. Uskottelee rakkautta ja esittelee tutuilleen. Valittaa kuinka huonosti (lapsien 3kpl) isä on häntä kohdellut mutta on silti hänen sekä hänen naisystävänsä (jonka kanssa petti) paras kaveri. Väittää suhteidensa loppuneen kuukausia sitten vaikka tästäkin päivästä 23.12 hänen edellisen suhteen päättymisestä on tasan kaksi viikkoa.(meidän) Olin myös se onneton joka kuunteli suhteen alussa edellisen juuri jätetyn katkeria soittoja ja viestejä.
Kusettaa suomen valtiota ja vanhempiaan valehtelemalla ja kiertämällä tiettyjä asioita.
Valittaa veloistaan ja esittelee mielellään (sääliä hakien) nämä monien tuhansien eurojen verovelat, kavallusvelat, firman konkurssi velat, edellisen suhteen velkojen takausperintä laput jne sulle odottaen että raotat kukkarosi nyörejä hänelle. Saat pesää taatusti joka päivä mutta pleijerinä osaat sitten pelata pelisi. Tulet ennemmin tai myöhemmin jätetyksi joten osaa lopettaa panosuhde ennemmin niin et pety. Muista hän on manipuloinnin mestari.
Valehtelee profiilissaan ammattinsa (työtön oikeasti), polttaa kun korsteeni (profiilissa ei) ottaa itsestään hehkeitä weppikamera kuvia mutta kotioloissa ja muutenkin on kassialman jälkeläisiä muistuttava kaakki, heh piereskelee kun laktoosi intolerantikko, pitää römpsän posliinina mielistääksesi sinua vain pariviikkoa, mielistelee sinua korjaamaan autoa, asuntoa, terassia jne mutta loppuviimein olet vaan se hylkiö joka on höylännyt muutaman kuukauden ja eron jälkeen muutama päivä laittaa suomi24 treffeille tositarkoituksella haun samantien päälle. Huom on parempi kaveri lapsien isän kun teidän kanssa soitellen ja viestitellen tämän kanssa tuntikaupalla ja pitäen tämän juttuja hauskempina kuin sinun. Kaipaa häntä vaikka uskottelee olevansa onnellinen exän ja tämän uuden raskaudesta.
Tositarkoituksella miehet 34v Atalan kolmen lapsen yh jättäkää hyvän tähden pelkäksi panoseuran hakijaksi!!! Rikotte muuten itsenne.
Itse olen onnellinen kun hän jätti pelkästään siitä syystä että tapasin elämäni rakkauden vasta ja toivottavasti (suurella todennäköisyydellä en koskaan) saa häneltä yhteydenottoja sillä silloin lähtee muutamista yhteiskunnallisista vääryyksistä ilmianto hänen teoistaan joista maksakoon valtiolle korkojen kera!!!

10

1206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 678ll

      No huhhuh, aika sairas pakkomielle sinulla tästä henkilöstä.
      Vaikkei pimppaa saisikaan niin ei sitä silti tarvi hermojaan menettää.

      • 19+1

        Taisit ymmärtää väärin lukemasi! Kyllä mielestäni tuollaiset henkilöt jotka esittää muuta kun on pitää tuoda esille!


    • Liian sinisilmäinen

      Onneksi on älynnyt ottaa ilmoituksensa pois. Ilmeisesti joku seuraava onneton on haksahtanut tuhon ihmisraunioon. Säälittävää häntä kohtaan!!!
      Toisaalta pitää yhteisössä vielä vara mieheiä suhteen ajan kuten minunkin aikana jonne komeat profiilit voivat vielä viestejään laittaa.

      • 6+6

        Jos itsensä tunnistaa näiden kirjoitusten perusteella saati muuten kuulee kauttarantain niin kai tää mikälie ansku herkästi poistaa profiilinsa.
        Ehtiihän niiden satojen viestien lähettäjien kanssa sähköpostissakin jutella mut kyllä se yhteisö profiilikin kannattaisi hukata samaan hengenvetoon.


      • Mitäs uusi

        rakkaasi siitä tuumaa, että nuuskit entisesi tekemisiä? :)


    • "Itse olen

      onnellinen kun hän jätti..."
      Et vaikuta kovin onnelliselta.

      "Valehtelee profiilissaan ammattinsa (työtön oikeasti),..."
      Väittääkö hän profiilissaan ammatikseen jonkun muun, kuin
      mikä ammattinsa todellisuudessa on
      vai onko hänellä ilmoittamansa ammatti, mutta on nyt työtön?

      Jos sinulla on todistettavaa tietoa ko henkilön tekemistä
      yhtiskuntaan kohdistuvista/kohdistuneista vääryyksistä (tarkoitatko rikollista toimintaa?), velvollisuutesi on ilmoittaa niistä.

      Kuinka kauan olisit jatkanut kuvailemasi henkilön "panoseurana"
      (negatiivisista piirteistä huolimatta), jos hän ei olisi jättänyt sinua?

    • jok4

      suattaapi tuo näköjää ottoo koville ku joku jättää miehe eikä toisteppäe elä mää tommosii vipuihi tai nii jospa noista joskus jotai opit niihä sitä sanotaan kyl näiltä sivuilta jonku mummo löyvät viel kollaa vaan kaikki läpi hyv jatkoo he he he

    • waidmansheill

      Tuollaasia mulukun perässä juoksevia kaikki tyyni. Juuri nuo tuon ikäiset hakevat enään elättäjää lapsilleen ja itselleen että pääsevät irti itseaiheutetuista hankaluuksista. Jos ei heru rahaa et saa vastineeksi kun vaihdon seuraavaan. Sana rakkaus on heiltä kuollut menneisyyden pettymyksiin.
      Yh.t jotka irroittaa itsensä edellisen kumppanin ikeestä ja ovat omillaan toimeentulevia saattavat vielä oikeasti ihastua uuteen kumppaniin mutta edellämainituilla on vaan yksi tie elämässä jota yritetään väkisin korjata toisten kustannuksella!!

    • ketonen_kuus

      Vaikuttaa fiksummalta kun oma kesähoito vähän etelämpää. Se laittoi uuden treffi-ilmoituksensa ennen suhteen päättymistä. Eikä tainnut olla eka kerta sen suhteen aikana. Hieman outoa saada naiselta viesti tyyliin "me ei erota koskaan" ja samalla bongailla sen treffi-ilmoituksia kolmelta eri sivustolta joissa vaaditaan "ihan ehdotonta rehellisyyttä" ja sanotaan että "pettäminen on pahinta".

      Fuck and go on se oikee kohtelu suoli24-barbeille. Voi olla poikkeuksiakin, mutta häiriintyneet tuntuu olevan enemmistönä. Mutta ei tod. kannata niihin profiiliteksteihin luottaa, ne on vaan mainoksia.

    • Koski TL

      Liian aikaisin saadut lapset ja todennäköisesti ensimmäisistä/ensimmäisestä suhteesta. Nyt huomataan menetetty nuoruus ja villi sinkkuelämä jota korjataan sitten jatkuvalla mulukun hakemisella nettitreffeiltä. Mainos tekstit kohdallaan ja ensimmäinen myötämielinen mies otetaan heti kierrokseen. Kun kyllästytään tapahtuu vaihto. Ilmoitus nettiin ja viikko ilmoitus pois. Nämä on kuulkaas niitä pelinaisia. Vaihtamalla paranee/ko? Tuskinpa vaan. Toiselle uskotteleminen ja hyväksikäyttö vaan onnistuu tämän luontoisilta henkilöiltä paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe