Bändi etsii laulajaa! Demo löytyy

hej1

Hellouta!

Olemme puolisen vuotta vanha ja erittäin motivoitunut bändi, joka etsii nyt laulajaa.
Kokoonpanomme koostuu kitaristista, basistista ja rumpalista. Musiikkityyliämme emme lähde erittelemään vaan tarjoamme linkin äänittämiimme demoihin (laatu ei päätä huimaa, koska äänitimme kappaleet analogisesti ja pääosin ykkösotoilla :D)
Huomautan tässä vaiheessa, ettei kappaleita ole lyöty millään lailla "lukkoon", ja/eli kaikki riippuu tietenkin siitä minkälaiset sanoitukset ym. Sinä kuhunkin kappaleeseen teet (jos teet). Ja kaikista biiseistä ei ole pakko pitää ;D

http://fi.myspace.com/598203473

Elikkä käykäähän ihmeessä kuuntelemassa biisit ja jos kiinnostusta herää ja/tai haluatte jotain lisätietoja, niin ottakaahan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen hej-produktion@hotmail.fi
Jos kiinnostuksesi ei herännyt, niin arvostaisimme jos voisit kertoa bändistämme laulaville ystävillesi ja antaa meille jotain palautetta.

Meiltä löytyy ilmaiset treenikämpät Järvenpäässä ja Korsossa.

5 kommenttia

Vastaukset

  • Laulaja etsii bändiä Lahden aluella! Ikäluokka 12-16 . Tyylilaji rock/pop/kasari.OMia sävelmiä ja lyriikoita saa tuoda.Haen basistia,kitaristia,rumpalia,kosketinsoittajaa.
    martha-melista@hotmail.com tuonne voitte lähettää viestiä :)

  • Olen 13 v tyttö ja kiinnostunut laulamisesta mutta asun 30-40 km päässä lahdesta ja olisiko tarvetta toiseen laulajaan ? :)

  • täällä olis laulaja oon voittanut monta karaoke kisaa vain iskelmää laulan.

  • Olen juuri oikea solisti ja olentunnettu minäolen emma ja tässä on kappaleeni. Ou jee jee jee mä susta paljon tykkään kun llen tälläinen kun minä menen kuuhun minä taidan nähdä sen minä olen jo aikuinen jee jee ou jee okn aikuineen ou jee..........

  • Moikka! Mä olen 14 vuotias tyttö ja mulla on voimakas ääni varsinkin ikääni nähden. Asustan keski Suomessa. Hakusessa ois kaiken lainen yhteistyö!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.