Insanity Workout

hei7

Heippa! Kyselisin että tietääkö kukaan, että saako Insanity workout - ohjelmaa ostettua mistään Suomesta?

19

2456

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DEFEND1

      Kyseistä ohjelmaa ei voi ostaa suoraan Suomesta, vaan pitää ostaa Beachbody.com -verkkosivuston kautta.
      Olen itse ostanut kyseisen ohjelman sieltä; vaatii luottokortin ja hieman viitseliäisyyttä, koska joutuu lähettämään sähköpostiakin.
      Suosittelen kyllä ohjelmaa; lyhyessä ajassa yleiskunto nousee huimasti!

    • farttisportti

      Suosittelisin paremminkin louderfarts -ohjelmaa, jonka saa myös netistä erittäin helposti. Sillä kasvaa monet siaet tiodella nopesti

    • dryjjt

      Suosittelen tilaamaan epay.com:sta! Älä maksa kyseisestä dvd sarjasta 200€! You tubesta löytyy myös kaikki ne ohjelmat mitä se kaveri tekee noissa dvd levyillä. Itellä toinen päivä reenattu ja aika sairasta on touhu! :D

    • t65789

      Katoin Youtubesta kun en ollut ennen kuullut tuosta. Näyttää ihan tuikitavalliselta treeniltä. Suurin piirtein vastaavia tehdään muilla nimillä ihan kaikilla saleilla. En tajua, miksi kukaan maksaisi tuosta erikseen. Katsomieni pätkien perusteella toi ei ole edes mitenkään erityisen tehokasta treeniä. Jos joku haluaa treenata nimenomaan kotona, suosittelen tutkimaan nettiä ja opettelemaan tehokkaat perusliikkeet erinäisiltä kuntosivustoilta, se on ihan ilmaista.

      • defend1

        Mitähän tarkoitat tuikitavallisella treenillä?
        Katsomalla muuten ei tiedä, onko tehokas vai ei ;-) Kannattaa ensin kokeilla itse ja sitten laittaa omia arvioitaan ohjelmasta.
        Et kai arvostele kirjankaan sisältöä kansien perusteella?

        Voin itse kyseisen ohjelman läpitehneenä, että huomattavaa tulosparannusta ohjelmalla kyllä saa aikaiseksi.

        Suosittelen hankkimaan ja tekemään.


    • 6566776

      Tukitavallinen treeni tarkoittaa juuri sitä mitä sanoin. Samoja liikkeitä ja suurin piirtein saman rasitustason harjoittelua on tarjolla kuntokeskuksissa vaikka millä nimellä. Näissä tuotemerkkitreeneissä on aika yleisesti tää ilmiö, että koitetaan keksiä pyörä uudelleen ja myydään se ihan uutena juttuna.

    • Defen1

      Ystävä hyvä, ole hyvä ja tee kyseisen ohjelman yksikin harjoitus ilman ylimääräistä taukoa, niin katsotaan sitten mitä sanot sen jälkeen.
      Tuikitavallinen voi tietysti tarkoittaa, että samoja liikkeitä on jo muissakin ohjelmissa, mutta se ei tee treenistä tavallista, koska treenin intensiteetti ratkaisee.
      Voin sanoa, itsekin luulin aluksi, että helppo juttu, varmasti kykenen tekemään kaikki liikkeet yhtä tehokkaasti kuin videolla, mutta nöyryytys oli tosi suuri.
      Ei auttanut muuta kuin tunnustaa tosiasia ja alkaa treenaamaan.
      Siis, edelleen, kokeile yksikin treenin läpi kokonaan ja kerro sitten vasta arviostelysi. Nyt olet vain oman arvailusi varassa. ;-)

      • testannut

        Yhdyn kyllä Defenin sanomaan täysin.... 45 minuuttia tolla tahdilla mitä noi tekee noissa treeniohjelmissa, ei ole mikään läpihuuto-juttu.... Jos nm. t65789 pystyy tohon tahtiin niin on todella kovassa kunnossa??? Epäilen kyllä suuresti!!!


      • just joo
        testannut kirjoitti:

        Yhdyn kyllä Defenin sanomaan täysin.... 45 minuuttia tolla tahdilla mitä noi tekee noissa treeniohjelmissa, ei ole mikään läpihuuto-juttu.... Jos nm. t65789 pystyy tohon tahtiin niin on todella kovassa kunnossa??? Epäilen kyllä suuresti!!!

        Ei voi kuin ihmetellä, minkälaisissa keski-ikäisten mammajumpissa te kaksi olette sitten muuten käyneet, jos ajatus maksimisykkeillä ja ilman taukoa tehdystä setistä on teille noin täysin uusi ja ennenkuulumaton. :) Käyn itse mm. funktionaalisessa treenissä ja intervalliharjoittelussa, ja niissä molemmissa on tavoitteena vetää setit läpi ilman mitään taukoja, koska syke pitää saada kunnolla kattoon. Kuten sanottu, ei mitään uutta auringon alla.


      • Naisten treenivinkit
        just joo kirjoitti:

        Ei voi kuin ihmetellä, minkälaisissa keski-ikäisten mammajumpissa te kaksi olette sitten muuten käyneet, jos ajatus maksimisykkeillä ja ilman taukoa tehdystä setistä on teille noin täysin uusi ja ennenkuulumaton. :) Käyn itse mm. funktionaalisessa treenissä ja intervalliharjoittelussa, ja niissä molemmissa on tavoitteena vetää setit läpi ilman mitään taukoja, koska syke pitää saada kunnolla kattoon. Kuten sanottu, ei mitään uutta auringon alla.

        Vai että maksimisykkeillä ilman taukoa 45 minuuttia? Väitätkö että jaksat juosta sadanmetrin spurttivauhtia 45 minuuttia? Taitaa mammalla itellään olla vähän maksimisyke hukassa jos luulee että sillä voi tehdä edes kahta minuuttia yhtään mitään :D Eikös intervalliharjoittelussa juuri tarkoituksena ole tehdä hetki maksimisykkeellä ja hetki kevyemmin?

        Insanity on ihan hyvä reeni jos pyrkii pudottamaan painoa. Sillä ei kyllä lihas kasva (paitsi tiettyyn pisteeseen asti), kuten ei millään muullakaan kehonpainolla tehdyllä reenillä. Painoa on omasta mielestäni kyllä paljon helpompi pudottaa vain syömällä terveydellä. Ainoa tapa kasvattaa lihasta kehonpainon jäädessä pieneksi on nostella painoja.

        Kumminkin, aloittelijalle insanity on ihan hyvä ohjelma :)


    • Varusmieskouluttaja

      Kyseinen ohjelma toimii enemmän PT:nä kuin "uuden uutukaisena jumppaohjelmana". Toki liikkeet ovat "tuiki tavallisia", ja samankaltaisia ohjelmia on salit täynnä, mutta ainakin itselleni Insanityn kalenterin mukainen treenaaminen 60 päivän ajan käyden salilla ei varsinaisesti houkuta niin ajankäytöllisesti kuin rahallisestikaan. Kynnys heittää DVD laitteeseen ja aloittaa treenaaminen on todella pieni, eikä maksa mitään, kun taas ainakin itselläni laiskottelukynnys ylittyy hyvin nopeasti jos pitäisi lähteä joka päivä erikseen salille, ja 40min treenin vuoksi päivästä kuluisikin aikaa 2 tuntia.

      Ei välttämättä siis mitään uutta auringon alla, mutta ohjelman (teoriassa) toteuttamisen helppous on sen paras valttikortti. Käytännön toteuttaminen on hyväkuntoisellekin raskas, ja yleiskunto nousee nopeasti. Itse en varsinaisesti painonpudotusta ole koskaan seuraillut, mutta treenin läpikäyneenä tiedän että kroppa ainakin kiinteytyi huomattavasti. Joka tapauksessa minä voin suositella ohjelmaa lämpimästi kaikille.

    • zsiitävaan

      Insanityä vedetään kuus kertaa viikossa, yhdellä lepopäivällä, yhdeksän viikon ajan. Totta kai liikkeet on tavallisia, mutta tuo treenimäärä on pikkuisen eri sarjassa kuin käydä pari kertaa viikossa vähän salilla kuntopiirissä punnertamassa. Amazon UK myy Suomeen, 105 puntaa eli mitä siitä nyt tulee, 120e.

    • Been there, doneThat

      Mulla on insanity- ohjelma, meren takaa tilattu ja voin sanoa että ei oo mikään "läpihuutojuttu". Toki sen voi tehdä niin, ettei anna itestään paljon, mutta ideana onkin "dig deeper"... :)

      Hiki lentää satavarmasti (ainaki mulla) ja alko housut roikkua päällä. Eli idea ei sinänsä ole mikään uusi: treenaa kovaa ja laita ittes likoon --> tuloksia! Simple as that.. Ja kaikki liikkeet voi tosiaan tehdä itekin ja ne tehdään omalla kehonpainolla, mutta saatko yksikseen itestä irti niin paljon? Kyllä mä suosittelen, mutta vaan siinä tapauksessa että tietää kuin paljon se vaatii, tuloksia voi odottaa mutta ei kannata jos ei tee kunnolla. Tsemppiä! Vois ite alottaa taas vetään setin uudestaan ja on muuten mukavaa vaihtelua kuntosalitreenille!!

    • 18+1

      Itse olen nyt kolme viikkoa mennyt tällä ja vaikuttaa kyllä varsin tehokkaalta. Välillä on niin puhki, että ei tiedä miten jaksaa loppuun. Onko palstalla henkilöitä, jotka ovat jo kertaalleen vetäneet treenin läpi? Minkälaisia tuloksia saitte?
      Itse huomasin, että mulla on nykyään kokoajan nälkä -johtuuko tästä treenistä niin en osaa sanoa.

      • Lenkkeilijä

        Olen 3 päivää käynnyt läpi Insanity:ia ja en todellakaan ole jaksanut vetää kaikkia, varsinkaan punnerruksia läpi. Uskon kuitenkin että homman edetessä kunto/suoritukset paranee ja jos vielä tuloksia alkaa ilmestyä niin jaksaa vetää loppuun. Mutta todella rankkaa hommaa!


    • insane?

      Olen vasta yhden päivän tehnyt eli kuntotestin ja jos ohjelma itsessään on samaa tasoa niin huh huh.. Jos itsekuri riittää suorittaa ohjelma 6 päivänä viikossa sen 60 päivän ajan niin luulisi kunnon kehittyvän :)

    • Shaun D

      Vedin viime vuonna läpi, pidin kovasti. Sain sen paidankin jenkeistä. Paino putosi noin 5kg (91->86, 183cm mies) ja kestävyys ja hapenottokyky on nyt ihan eri luokkaa. Sen jälkeen olen jatkanut pari kertaa viikossa näitä punttitreenien päälle. Lihakset tässä ei hirveästi kasva mutta kroppa kiinteytyy mukavasti, farkkukoko pieneni kuurin aikana 2-3 tuumaa. Punnerrukset on minustakin pahimpia, kakkoskuukauden "max interval plyo"-treenissä tulee yli 200 erilaista punnerrusta (joista 96 perinteistä)..!

      Jos haluaa tätä kokeilla niin kyllä ne kaikki videot netistä löytyy, googlaa vaan ensin treenikalenteri ja sitten kunkin treenin nimi erikseen. (Insanity on harvemmin mukana nimessä, ne poistetaan aika nopeasti netistä.)

    • rgyho<sghsl

      Vanha ketju, mutta olisiko joku kyseisen ohjelman omistava halukas myymään omansa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3752
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      115
      1474
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1340
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1164
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      58
      1044
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1036
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe