Janne Ahonen palaa mäkihyppyyn.

Kuningaskotkan paluu

Janne Ahonen (35) ilmoitti, että hän palaa mäkihypyn pariin ja haluaa osallistua Sotshin talviolympialaisiin.

Tämä on hieno uutinen ja jo sinänsä lisää mäkihypyn kiinnostavuutta. Toivon kaikkea hyvää Ahoselle, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista mäkihyppääjistä!

27

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahonenonparas

      Joo olipa pommi. Positiivisesti yllättävin uutinen pitkään aikaan! Melkein pääsin jo unohtamaan koko mäkihyppy-lajin olemassaolon.. :S xD

      • Jannelle2

        Jep hieno uutinen! Toivotaan, että Jannella menee hyvin tällä kertaa! Tosin tärkeintä, että on mukana. Onnea Jannelle ja pidä pää kylmänä menipä miten meni! Ja nauti hypyistä ja jokaisesta kisasta!


    • justjoosta

      mitenkävi viimeisenpaluun,luuleeko raukka että se voi nostaa mäkihypyn loasta.eläkeläinen jo niinkuin nykänen hohhoijaa

      • just hyvää päivää

        Mene itse mäkeen...raukka....mikä sinun paluu on...


      • mäen mies
        just hyvää päivää kirjoitti:

        Mene itse mäkeen...raukka....mikä sinun paluu on...

        joo,on täällä raukka kommentteja. kyllähän asia on niin,jos palaa mäkeen jo kerran lopetettua,niin on syytä olla kunto ja varsinkin ITSELUOTTO 110% kohdallaan.

        KYLLÄ Janne Pärjää hyvin...

        minä uskon ja luotan JANNEEN!!!

        joten,ei hätää...


    • hjfuf

      no joo..mitä järkee vielä toistamiseen lähtee todistamaan että aika on mennyt ohi jo??
      olis sillon jo kun eka kerran lopetti antanut olla nin kansa ois muistanut loistokkaana hyppääjänä.

      • Kyllä minä luulen, että Ahosta kismittää suomalaisen mäkihypyn nykyinen surkea tila ja haluaa siihen oman panoksensa antaa. Toivottavasti sellaista vielä löytyy.

        Tuskinpa Ahonen niitä muistoja haluaa säilöä, vaan rakkaus lajiin ajaa eteenpäin. Ite jotenki arvostaa tuollaisia kehäraakkeja, jotka painaa vain eteenpäin, loppuun asti niinkauan kuin muiden mukana pysyy ja jalka nousee.


    • Sam0vaari

      Mäkihyppelehtijöiden taso on nyt niin sopiva että Janne-vaarikin voi jopa loistaa - ainakin SM -kisoissa. Taitaa olla mielenkiinnon herättämiseksi tehty diili maajoukkueen ja Ahosen välillä kun sponsorit alkavat pikkuhiljaa kaikota esim saappaanheiton puolelle. Yhden kauden pomppii ja lopettaa taas. Vähän rikkaampana.

    • Oi sitä ahneutta

      Missä ne nuoret lupaukset on ja heidän mahdollisuutensa saada lajikokemusta kun vanhat ukot vievät heiltä aina paikan politiikassa ja urheilussa.

      Onko meidän maassa jokin paha vika, kun huru-ukot valitaan kaikkeen ja nuoret ei saa mitään vaikka niin luvataan, että satsataan nuoriin. Tätkö varten palkattiin isoja kallispalkkaisia herroja sinne kehittämään suomalaista urehilua.

      Oliko ahneus, raha, mitalinsaanti kun ei ole saanut vielä sitä yhtä mitalia kaulaansa kyseessä.

      Mitähän taas saa tukia, palkkaa ja erilaiset elämis- ja matkustamiskulut päälle.

      Kyllä on toivotonta yrittämistä ja minusta antaa typerän kuvan suom.urheilusta ja urheiluliitosta ja valmentajista. Tätäkö tämä onkin. Missä ne uudet tuulet ja visiot on.

      Ois sitten varmaan parempi ollut ottaa myös Mattikin mukaan messiin. Polvet tutisten krapulassa ois tutissut siellä mäen nyppylällä.

      • Olli puuttuu

        Niin ja se Ollikin olisi voinut suorittaa palveluksen hyppien mäkeä, ryypäten ja pahoinpidellen lajitovereitaan ja naisia.

        Tietysti täydellä palkalla ja eduilla. Mikä näitä suomalaisia mäkihyppääjiä vaivaa vai heikkolahjaista sakkia kun pää ja jalat eikanna mutta nyrkki heiluu.


      • Hyvä suustaan ...

        Mene sinä hyppäämään...


    • ostan1

      ei Ahosta mäkeen!!.valmentaja Vaihtoon Nopeasti!!.

    • EI KAI TAAS?

      Se on jo nähty, mitä Ahonen saa aikaan. Nolaa itsensä aina vain uudestaan. Älyäisi jo pysyä pois mäestä, kun aika on ajanut miehestä selvästi ohi jo urheilun saralla.

    • top fuel

      Ahonen on kova äijä!Ajaa 8000 hv nitroautoo ja hyppää mäkee.Ei montaa maailmas tollasta hurjapäätä.

    • voioi

      Että tämäkin vielä. Tällaista se sitten on, kun ei hankita itselle ajoissa kunnon koulutusta ja ammattia. Vanhana kehäraakkinakin joutuu taas lähtemään kisaamaan, että saa elantonsa hankittua. Fiksut urheilijat ymmärtävät, että urheilu-uran jälkeenkin on jollakin toimeentulo ansaittava, toisin kuin mäkikotkat...

      • Apukouluko

        ja oikea ammatti- ja koulutus sellainen on fiksu urheilija. Mutta taitaa nämä kaikki mäkikotkat olla apukoulutasoa?

        Tulot sievoiset erilaisine avustuksineen vaikkei pärjääkkään.


    • ptms2

      Edellinen paluu oli melkoinen floppi (osittain tosin loukkaantumisen takia). Tuskin tulos on tällä kertaa ainakaan parempi... Kovasti tuntuu mainostempulta sponsoreiden houkuttelemiseksi. Toivottavasti yritykset eivät mene lankaan.

      • Hyvinhän Ahonen pärjäsi alkuvaiheessa; maailmancupissa tuli monta mitalisijaa ja olympialaisista tuli 4. sija eli lähelle tavoitettaan. Loppuvaiheessa tosin hyppy oli hakusessa. Jos aloittaa samalla lailla kuin viimeksi niin hyvä tulee. Onhan siellä hyppäämässä Ahosta iäkkäämpiäkin kavereita.


    • fhywstg

      Ja näin saadaan rahavirtaa lisättyä mäkihyppääjien kassaan. Hyvä niin.

    • koiperhonen1

      Mihin katosivat Arttu Lappi, Anssi Koivuranta, Ville Larinto ja Janne Happonen? Kaikilla on ollut mahdollisuudet kisasta osakilpailupisteistä. Ennen karsintaan tai ensimmäiselle kierrokselle jämähtäminen oli harvinaista ja suuri häpeä

    • K. A. I.

      Enpä toivoisi Jannen lähtevän enään mukaan, sillä yritys tulee todennäköisesti johtaman Kuningaskotkan noloon uran päättymiseen. Nuoria rohkeita hurjapäitä on liian paljon mailmalla. Ja mikä pahinta Suomen uudet nuoret hyppynsä aloitaneet menettää taasen urheilujohtajien tuen ja täysipainoisen opastamisen tuon mukakuuluisan KUNIGASKOTKAN PALVONTAAN keskittynen toiminnan takia. Eikö se riittänyt että jo kerran hyppyjohtajisto hylkäsi nuoret aloittelevat hyppääjät tuon Kuningaskotka palvonnan takia !!!!!
      Kyllä Ahonen voi tulla mukaan, mutta omin kustanuksi. Ei syömällä nuorten avustamisvarat.

    • a kalakorpi

      Eipähän ole Jannella mitään vaikeuksia päästä Suomen joukkueeseen. Luulisin Nykäsen Matinkin saavan helposti paikkansa nykytasoa kun katselee.

    • nelikybäne

      Hieno juttu. Iteki tällee 39 vuotiaana pesis monet "junnut" mennen tullen monessakin urheilulajissa.. erityisen hienoo on se että vanha tekijä tulee taas mukaan.. itse en kylläkään mäkeä paljo hyppäile,mutta donkkaan koriin, hyppään yli kaksi metriä korkeutta..repikää siitä 20 - 29 vuotiaat testosteroni uhoajat. Jannelle tsemii ja rispektii.

    • Asiat rullaa

      Minusta on todella hienoa, että Suomesta taas löytyy hyppääjä! Olisihan se metkaa, jos Toni Nieminen ja Matti Nykänenkin vielä innostuisivat tekemään paluun mäkeen. Voisivat joukolla mennä olympialaisiin ja nostattaa liput joka salkoon!

    • Kuningaskotka palaa

      Tää on nyt sitä talkoota itteään niin perusteellisesti.

      Tässä näkee, miten hemmetin köyhä maamme todella on.

      Pienillä valtion tuilla ei huipulle motivoida.
      Kiitos siitä osaksi pilalle hemmotellut kakarat ja keskieuroopan ja norjan yltäkylläisyydessä kieriskelevät urheilijat, joita kateellisena omamme seuraavat.

      Vähäiset sponsorit sijoittavat vähäiset rahansa tarkkaan harkitusti, nykyisin paljon katsojia ja näkyvyyttä kerääviin trendilajeihin,kuten lumilautailuun.

      Aika hurjaa yhdeltä ihmiseltä, että heittää ittensä likoon pelastaakseen suomalaisen mäkihypyn tulevaisuuden.
      Minkä arvoinen teko tuo onkaan valittaessa vuoden parasta urheilijaa ensivuonna, ainakin kunnianmaininnan arvoinen, olipa tilastosijoitus mitä tahansa.

      Onnea Janne, toivottavasti et loukkaa itteäs ja onnistuisit saavuttamaan jopa menestystä !

    • mäkihyppyfani

      Ite tiesin että Ahonen palaa vielä :) Varautukaa itävaltalaiset ja norjalaiset! Ahonen is back!

    • Hyppyrinkeula

      Huvittava tuo kuningaskotka nimitys jota se TV:n selostaja jaksoi aina huutaa ja objektiivinen näkemys muihin kilpailijoihin ja koko kisaan aina hämärtyi. Ahonen ei ole mikään kuningaskotka sen enempää kuin kukaan toinenkaan.

      Ahosesta aika ja nykytaso on kyllä ajanut ohi ja paluuta toki saa yrittää mutta liiton valmennuksen ei missään nimessä kannata miljonääri eläkevaariin satsata puupennin vertaa tulee kyllä toimeen omillankin. Satsaus ja katseet nuoriin tulevaisuuden hyppääjiin, niitä kuitenkin Suomessa vielä riittää ja heidän on urheilun ja mäkihypyn tulevaisuus.

      Ahonen on vain julkisuushakuinen ja varmaan kilpailuvietti ei ole kadonnut mutta hänen kannattaa ehdottomasti itsekin vielä miettiä tuon paluuaikeensa tarkoituksenmukaisuutta. Eiköhän reissussa ole jo rähjäännytty tarpeeksi ja voisi keskittyä jo kotiasioihinkin, vaimoon ja poikansa treenaukseen. Paluussa ei ole mieltä jos ei suurta mestysodotustakaan. Arkirealismiin kannattaa palata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 83
      1496
    Aihe