Puumanaiset säälittäviä

Minua huvittaa suuresti tämä ns. puumailmiö. Kyseessä kun on mitä suurimmassa määrin säälittävä itsepetoksen muoto, jossa menopaussimammat eivät kestä vartaloidensa fyysisiä muutoksia, pelkäävät vanhenemista ja rupsahtamista ja nuoremman miehen kautta elävät valheellista nuoruuden illuusiotaan.

On se kamala nähdä näitä kilon meikkikerros naamassa yökerhoissa bitch-paidoissa ja Adidas-tossuissa kulkevia mummoja, jotka ovat törkeän päällekäyviä ja traagisia siinä mielessä etteivät pelkureina uskalla hyväksyä fysiologisia lainalaisuuksia, joihin nyt kuuluu vanheneminen. Mitä yhteistä muka 50-vuotiaalla naisella ja 35-vuotiaalla miehellä voi olla? Ei yhtään mitään.

Yhtä kamalaa on nähdä näitä äiti-poika -pareja käsi kädessä, jossa nainen esittelee pokaaliaan (miestä), että olen vielä kaunis, seksikäs ja haluttava kun saan nuoren miehen, jee , jee! Muut muijat on varmana kateellisii!

Huvittaa on myös puumien selitykset, että oman ikäiset miehet ukkoontuvat ja rutinoituvat. Niinhän sen pitääkin mennä, olisi se nyt kamala katsoa viisikymppistä äijää joka yrittäisi riehua elämän sosiaalisilla areenoilla kolmekymppisten tavoin, jolla olisi koko ajan "meno päällä" jne. Puumat sanovat että nuori mies pitää nuorena. Miksi pitäisi pitää nuorena? Mistä tämä älytöän ja hillitön nuoruuden palvonta? Ei nuoruus ole mikään itsearvo.

Miehet hyväksyvät helpommin ikääntymisen eivätkä hötkyile kadotetun nuoruuden perään samoin kuin tämä surkea joukko heikkoitsentuntoisia naisia. Puumat myös sanovat että nuoremmalta mieheltä saa parempaa seksiä. Voi jeesus. Kai sitä nuoruuden into voi muutaman lisäminuutin tuoda ja tätä kautta viestittää naiselle, että hän on yhä seksuaalisesti haluttava ja upea. Jos suhteeseen mennään tällaisten syiden takia, että yhdyntä kestääkin 10 minuuttia 5 minuutin sijaan ja nuorempi jaksaa kolme asentoa yhden sijaan, niin onnea vaan. Jos 50-kymppinen tai 40-kymppinen nainen on noin alkeellisella tasolla itsensä kanssa, että tarvitsee nuoren jumpparin päälleen, niin suosittelisin loppuelämäksi pitkäaikaisterapiaa.

Siinä missä vanhemmilla miehillä on syvyyttä, itsetuntoa, viisautta ja elämänkokemusta - tärkeitä ja hienoja arvoja jaettavaksi - esineellistää puuma itsensä ja samalla nuoremman miehen seksin ja nuoruuden palvonnan kautta. Horjuvaan itsetuntoon ei auta nuori mies kuin muutamaksi vuodeksi, kunnes vanhenee ja menettää puumalle tärkeimmän arvonsa, nuoruuden... Sitä kun ei takaisin saa eikä sen eteen voi mitään tehdä kuin muiden, syvempien ihmisyyttä määrittävien arvojen suhteen.
Ilmianna
Jaa

93 Vastausta


Mistä sinä luulet tietäväsi, mitä nuorempien miesten kanssa viihtyvät naiset siitä saavat? Ja jos vaikka saavatkin mainitsemasi muutaman vuoden huvin tai viisi minuuttia pidemmän yhdynnän, kuka sinä olet sitä tuomitsemaan vääräksi tai riittämättömäksi?

Mielenkiintoista minun mielestäsi olisikin ottaa selville, mitä traumoja sinun aloituksesti heijastelee. Ehkäpä se oletkin sinä, joka tarvitsee "loppuelämäksi pitkäaikaisterapiaa", eivätkä ne, jotka sinua elämäntyylillään niin harmittavat?
Ilmianna
Jaa
Aloittaja on hyvin todennäköisesti nainen (40-50V.) eikä suinkaan nuori poika. Huomaa läpi :D.

"Miehet hyväksyvät helpommin ikääntymisen eivätkä hötkyile kadotetun nuoruuden perään samoin kuin tämä surkea joukko heikkoitsentuntoisia naisia. "

Olet tainnut kulkea koko elämäsi silmät kiinni. Miehethän usein siinä viidenkympin iässä saavat sen villityksen ja etsivät itselleen kolmekymppistä naista ja heivaavat kauan kestäneen avioliiton sivummalle. Näitä viisikymppisiä nuorempiin meneviä on pilvin pimein. Mikä nyt siinä on sen hyväksyttävämpää kuin viisikymppisten naisten suhde kolmekymppisiin miehiin? Sen sijaan että arvostelet täällä viisikymppisten naisten elämänvalintoja niin katso peiliin ja mieti omiasi ja arvostele niitä. Jokainen saa elää tavallaan, kun ketään ei kuitenkaan satuteta ja loukata.
Ilmianna
Jaa
Itse en metsästä mitään nuoria miehiä, enkä pukeudu oudosti. En ole puuma. Eri asia jos muuten toisella olisi aito kiinnostus, ja itse tulisi juttelemaan. Ei tulisi mieleenkään tyrkyttää itseä sellaiselle jota ei voisi vähempää kiinnostaa. Seksiä ei tipu. Ihan tositarkoituksella sitä miestä hakee. Lisäksi itselläni ei ole vielä ollut suhteita tai suhdetta, kokemustakaan ei ole. Vaikka ikää on 30 . Vanhemmat miehet eivät kiinnosta (itseäni paljon vanhemmat), koska ovat määrääviä ja muuta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olen samaa mieltä kanssasi erilaisia ihmisiä. En halua yksinkertaisesti yli 40v edes sänkyyn.Vientiä riittäisi,ei kiinnosta.En kaipaa papparaisia.Nuoret kundit on siitä kivoja,että sen seksin jälkeen eivät jää roikkumaan.En edes koskaan vaikka antavat numeron,soita, en koskaan.Enkä anna omaa numeroani,mitä turhaan,se on vain seksiä.Eri asia on,jos tapaan jonkun tosi kiinnostavan nuoren kundin tai oman ikäisen miehen,mikä on epätodennäköistä,koska haluan nyt viettää omaa aikaa enkä etsi ketään.Viihdyn itsekseni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kerro sitten miksi nuoret miehet katovat vanhempien naisten perään ja tulevat juttusille ?onko se naisen vika jos neutraali on käytökseltään?
en minä ainakaan ole rupsahtanut vielä mutta se rupsahtaminen kai tulee sitten ajan myötä myös miehille?
olen normaalipainoinen ja sievä. en voisi kuvitellakkaan itsestäni yli kahdeksaa vuotta vanhempaa ja lihavaa graaterinaama miestä seuralaisekseni lakanoiden väliin.
pukeudun ajattomasti enkä roiku ravintoloissa.urheilen ,syön tervellisesti ja se näkyy.anteeksi jos pidän itsestäni huolta.
minulla ei siis ole ulkonäköpaineita,olen puhelias ja helposti lähestyttävä.
ihan muistelen hyvällä nuoruuttani ja en pelkää vanheta.olen saanut elää ihan hyvän elämän.eikä minua haittaa edelleenkään jos nuoret miehet tulevat juttelemaan kanssani. kai hekin haluavat kokemuksia elämäänsä.
Ilmianna
Jaa
En nyt tiedä onko kovin säälittäviä, mutta onhan se aika huvittava näky jos selvästi vanhempi yrittää sulautua nuorten joukkoon.

Kyllähän vanhat miehet ovat paljon naisia enemmän itseään nuorempien perään, mutta miehet eivät ehkä samalla tavoin kehtaa käydä suoraan päälle kuten nämä puumanaiset ehkä uskaltavat tehdä. Vanhalta mieheltä tuollainen käytös kun katsotaan aika helposti ahdisteluksi.
Ilmianna
Jaa
Tässä kannatan tasa-arvoa mitä suuremmissa määrin! Olen itse se "vanhempi mies" joka viihtyy itseään nuorempien naisten seurassa. Sama oikeus on tietysti naisillakin, eli antaakas nyt ihmisten nauttia elämästään kun siihen on mahdollisuus. Molemmissa tapauksissa kyse on vain siitä, että toisilla vaan riittää virtaa ja vetoa vielä neljäkympin jälkeenkin :)
Ilmianna
Jaa
Katsokaa mitä huippumalli Heidi Klum sanoo vanhoista ja nuorista miehista, sekä puumailusta:

http://puumatar.blogspot.fi/2013/01/heidi-klum-puumailusta.html

Heidi Klum erosi juuri yli 10 vuotta vanhemmasta aviomiehestään.

Selvisikö tuossa syy avioeroon? Lähes 60-vuotias mies on kuitenkin jo aikas vanha.
Ilmianna
Jaa
Joo no kaikki miestään vanhemmat naiset eivät myöskään ole "puumia". Ei pidä unohtaa tätäkään seikkaa. Ja miettiä sanan puuma sisältöä.
Ilmianna
Jaa
Nyt kyllä sohaisit arkaan paikkaan! Mä olen kuitenkin sun kanssa samaa mieltä. Mulle tulee mieleen noista puumailijoista, etteivät jostain syystä kelpaa oman ikäisille miehille. Onko näin? Eikö lehmä enää muista vasikkana oloaan? Mun muistini mukaan seksi alle kolmikymppisenä oli surkeaa räpellystä puolin ja toisin samanikäisten kanssa. Onko nykynuoret muka taitavampia seksissä kuin silloin, kun itse oltiin päälle kaksikymppisiä? Perustuuko nuorten miesten ihailu ja heidän kanssaan seksin harrastaminen vain ulkonäköön ja suorituksen kestoon? Onko puumailijoista mukavaa opettaa nuorelle miehelle, että liikuta mua tuosta tai nuole tuosta?

Kyllä parasta seksiä saa omanikäisten kanssa. Nelkyt miehet vievät ja nainen vikisee ja nauttii. Mistä tulee tuo luulo, etteivät muka jaksa mitään? Kyllä jaksavat ja haluavat kokeilla vaikka mitä. Uskon, että ovat estottomampia kuin nuoremmat.
Puumailmiössä on se hyvä puoli, että jää ne nelikymppiset taitavat miehet munlaisilleni, jotka uskaltavat olla seksissä omia itsejään ja tietävät mitä haluavat. Älkääkä tulko väittämään, että tuon ikäiset haluaa aina sen kolmikymppisen naisen. Eivät halua tai sitten mulla vaan on käynyt mahtava mäihä. Tosin miesystäväni on 3 vuotta nuorempi mua, mutta ei merkanne mitään tässä iässä :).

Olen mä siinä mielessä ikärasisti, etten viehäty itseäni paljon vanhemmista miehistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
" Mun muistini mukaan seksi alle kolmikymppisenä oli surkeaa räpellystä puolin ja toisin samanikäisten kanssa. Onko nykynuoret muka taitavampia seksissä kuin silloin"

-Nuoret eivät ole mikään homogeeninen massa. Jos sulla on ollut tuollaista räpellystä ja avuttomuutta seksielämä alle kolmekymppisenä, ni ei se todellakaan meinaa, että muillakin olisi ollut samoin. ;)

Ikä, puoleen tai toiseen, ei ole kokeneisuuden/kokemattomuuden tai hyvän/huonon seksielämän tae.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
TheOne kirjoitti:
" Mun muistini mukaan seksi alle kolmikymppisenä oli surkeaa räpellystä puolin ja toisin samanikäisten kanssa. Onko nykynuoret muka taitavampia seksissä kuin silloin"

-Nuoret eivät ole mikään homogeeninen massa. Jos sulla on ollut tuollaista räpellystä ja avuttomuutta seksielämä alle kolmekymppisenä, ni ei se todellakaan meinaa, että muillakin olisi ollut samoin. ;)

Ikä, puoleen tai toiseen, ei ole kokeneisuuden/kokemattomuuden tai hyvän/huonon seksielämän tae.
sori vaan,mutta naiset saa tutkimuksen mukaan parasta seksiä 28vuotiaana ja miehet 32vuotiaana,tutkittu juttu.Elin silloin parisuhteessa lasteni isän kanssa.Joten paras seksi on sitten koettu ja siltä se vaikuttaakin.En ole katkera,mutta en nyt enää jaksa ketään etsiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En ole puuma mutta koska näytän nuoremmalta kuin ikäni on..nuoremmat miehet lähestyvät minua kuten vanhemmatkin.En kuitenkaan viehäty nuorista pojista vaan kyllä elämää nähnyt mies on minusta hottis! Ja osaa pitää naisesta huolta --myös makuuhuoneessa.
Ilmianna
Jaa
Ei tuo puuma-ilmiö ole sen säälittävämpää kuin se mitä miehet ovat iät ja ajat tehneet, eli kuolanneet nuorempien naisten perään. ;)

Nyt vaan (onneksi) ollaan tasa-arvoajatttelussa päästy pisteeseen, jossa vastaava toiminta on naisillekkin enemmän tai vähemmän sosiaaliseti hyväksyttävää.

" puumien selitykset, että oman ikäiset miehet ukkoontuvat ja rutinoituvat. Niinhän sen pitääkin mennä, "

-Kukaa niin sanoo, että sen kuuluu mennä noin..?! Sinäkö..?! XD
Mikään ei vanhenna ihmistä niin paljon kuin henkisesti vanha/puuduttava/rutinoitunut kumppani. Ja tämä sukupuoleen ja fyysiseen ikään katsomatta.
Ilmianna
Jaa
Niinpä.
Eri asia on sitten rakastuminen ja yhteisen kodin perustaminen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kerrankin järkevää ja täyttä totta olevaa asiaa ap:ltä.Täysin samaa mieltä.Kukaan ei vaan meinaa uskaltaa sanoa sitä ääneen.Puumathan ei ole tollasesta kritiikistä milleskään koska luulevat olevansa maailman napa.Se on just toisinpäin eli niile nauretaan jälkeenpäin ja ovat yleinen pilkankohde.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
heheheh kirjoitti:
Kerrankin järkevää ja täyttä totta olevaa asiaa ap:ltä.Täysin samaa mieltä.Kukaan ei vaan meinaa uskaltaa sanoa sitä ääneen.Puumathan ei ole tollasesta kritiikistä milleskään koska luulevat olevansa maailman napa.Se on just toisinpäin eli niile nauretaan jälkeenpäin ja ovat yleinen pilkankohde.
MIKSI NE NUORET NULIKAT EI VOI PYSYÄ KAUEMPANA VAAN TUNKEVAT VÄKISIN SEURAAN. LUULEVAT OLEVANSA MAAILMAN NAPOJA?
MENISIVÄT KALTAISTENSA NUORTEN SEURAAN TAI KASVAMAAN KOTIIN. YÄK, EN HALUA LASTENI IKÄISTEN KOLLIEN SEURAA!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Miehet hyväksyvät helpommin ikääntymisen eivätkä hötkyile kadotetun nuoruuden perään samoin "

Nyt kyllä vitsin murjaisit :D
Ilmianna
Jaa
Mikä sua vaivaa???Onko puuma jättänyt???
Miks tääl valitat???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitä sä uikutat?Luuletko todella et joku voisi olla surullinen siitä jos puumaämmä jättää.Mieluummin ne on aina jätetty, ei toisinpäin.Kuka sellasia jaksaa kauan katsella?Ihmettelen vaan näin naisena tätä asiaa.Ei ikinä puumaksi.Alentavaa ja säälittävää touhua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minä olen sitä mieltä.. ja olen aina ollut että nuo miehenalut ovat säälittäviä yrittäessään iskeä vanhempaa naista.
Olipa tarkoitus mikä tahansa niin säälittävää se on. Sen lisäksi vielä tosi ärsyttävää.
Ilmianna
Jaa
Haluatteko tietää miksi nuori mies haluaa Puumaa?

http://puumatar.blogspot.fi/2013/01/mita-nuori-mies-saa-puumasta.html

Nuoren miehen ja kypsän naisen suhde on Win-Win tilanne.
Kumpikin voittaa siinä ja saa mitä haluaa.

Eihän se ole pois muilta. Miksi se niin kovasti teitä tuntuu haittaavan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Kaikkihan noille ämmille nauraa selän takanaNe on vaan niin tyhmiä etteivät edes tajua sitä.Puumat nimittäin.Jonkunlainen persoonallisuushäiriö taustalla joka ikisellä ja jääny varmaan nuoruus elämättä:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hah! kirjoitti:
Kaikkihan noille ämmille nauraa selän takanaNe on vaan niin tyhmiä etteivät edes tajua sitä.Puumat nimittäin.Jonkunlainen persoonallisuushäiriö taustalla joka ikisellä ja jääny varmaan nuoruus elämättä:)
Voit ihan rauhassa yksinäsi naureskella, koska kukaan ei välitä sinusta tai naureskelustasi.

Ymmärrätkö etteivät muut ihmiset elä täälä sinua miellytääkseen?

Jokaisen tulee elää niin että itse on onnellinen, ketään ei kiinnosta oletko sinä.

Ne Puumat jotka uskaltavat rakastaa nuorempaa miestä, ovat aivan varmasti onnellisempia omassa parisuhteessaan kun sinä.

http://www.youtube.com/watch?v=yw8kTePhGVo

Se parhaiten nauraa, joka saa nuorta miestä ;D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ketään ei kiinnosta kirjoitti:
Voit ihan rauhassa yksinäsi naureskella, koska kukaan ei välitä sinusta tai naureskelustasi.

Ymmärrätkö etteivät muut ihmiset elä täälä sinua miellytääkseen?

Jokaisen tulee elää niin että itse on onnellinen, ketään ei kiinnosta oletko sinä.

Ne Puumat jotka uskaltavat rakastaa nuorempaa miestä, ovat aivan varmasti onnellisempia omassa parisuhteessaan kun sinä.

http://www.youtube.com/watch?v=yw8kTePhGVo

Se parhaiten nauraa, joka saa nuorta miestä ;D
Jessus että voi ihminen olla yksinkertainen ja tyhmä jos elämän pääasia vanhalla ämmällä on nuoren jätkän saaminen sänkyyn.Sul varmaan tippunu aivot ja vähän muutakin siinä mukana tonne jalkoväliin jo ajat sitten.Kiitos kysymästä onneton ja ruma puumaämmä, olen avoliitossa ja menee ihan mukavasti.Mua ei sun panos kiinnosta tai kuin tyrkky milloinki olet mutta et kehtaat viel julistaa sitä maailmalle.Ei minkäänlaista häpyä ämmällä ole
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hah! kirjoitti:
Jessus että voi ihminen olla yksinkertainen ja tyhmä jos elämän pääasia vanhalla ämmällä on nuoren jätkän saaminen sänkyyn.Sul varmaan tippunu aivot ja vähän muutakin siinä mukana tonne jalkoväliin jo ajat sitten.Kiitos kysymästä onneton ja ruma puumaämmä, olen avoliitossa ja menee ihan mukavasti.Mua ei sun panos kiinnosta tai kuin tyrkky milloinki olet mutta et kehtaat viel julistaa sitä maailmalle.Ei minkäänlaista häpyä ämmällä ole
Ketä kiinnostaa...??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hah! kirjoitti:
Jessus että voi ihminen olla yksinkertainen ja tyhmä jos elämän pääasia vanhalla ämmällä on nuoren jätkän saaminen sänkyyn.Sul varmaan tippunu aivot ja vähän muutakin siinä mukana tonne jalkoväliin jo ajat sitten.Kiitos kysymästä onneton ja ruma puumaämmä, olen avoliitossa ja menee ihan mukavasti.Mua ei sun panos kiinnosta tai kuin tyrkky milloinki olet mutta et kehtaat viel julistaa sitä maailmalle.Ei minkäänlaista häpyä ämmällä ole
"jos elämän pääasia vanhalla ämmällä on nuoren jätkän saaminen sänkyyn"

Miksi kuvitelet että se olisi Puuman koko elämän pääasia?

Eiköhän menestyneellä Puumalla ole aivan muut asia tärkeimpiä.

Työ, ura, menestyminen, jne. ihan niinkuin niillä miehillä joilla on nuorempi kaunis hoikka vaimo, eikä joku läski lähiöpubiruusu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Menestynyt Puuma kirjoitti:
"jos elämän pääasia vanhalla ämmällä on nuoren jätkän saaminen sänkyyn"

Miksi kuvitelet että se olisi Puuman koko elämän pääasia?

Eiköhän menestyneellä Puumalla ole aivan muut asia tärkeimpiä.

Työ, ura, menestyminen, jne. ihan niinkuin niillä miehillä joilla on nuorempi kaunis hoikka vaimo, eikä joku läski lähiöpubiruusu.
Miksi niin suuri tarve menestystä täällä kuuluttaa.Eipä sitä taida paljon olla siunaantunut.Oikean menestyjän ei tarvi todistella asioita jollain keskustelupalstoilla todellakaan.Olen itsekin pitkän opiskelun päätteeksi saanut hienon ammatin jossa pärjään hyvin.En ole läski vaan pitkä ja hoikka ihminen.Eli säästäkää ne katkerapaskapuheet jonnekin muualal ja menkää tyrkyttämään itseänne sinne lähiöpubin nuorisolle!:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
olette naurettavia! kirjoitti:
Miksi niin suuri tarve menestystä täällä kuuluttaa.Eipä sitä taida paljon olla siunaantunut.Oikean menestyjän ei tarvi todistella asioita jollain keskustelupalstoilla todellakaan.Olen itsekin pitkän opiskelun päätteeksi saanut hienon ammatin jossa pärjään hyvin.En ole läski vaan pitkä ja hoikka ihminen.Eli säästäkää ne katkerapaskapuheet jonnekin muualal ja menkää tyrkyttämään itseänne sinne lähiöpubin nuorisolle!:)
Puhuu fiksu ja sivistynyt ihminen. :D Hienossa ammatissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Puumat on ihan ok jos joku tolkku on ikä erossakin.
45 vuotiaana miehenä en voisi harrastaa seksiä niin nuoren naisan kanssa jonka isä voisin olla. Tuntisin itseni pedofiiliksi.

Naisen pitaisi olla ainakin vajaa 30 vuotta, mieluiten kuitenkin lähempänä 40.

Muutoin olen vapaamielinen kaikki saavat seksiä miten haluavat kunhan molemmat tykkää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voisit olla isä ehkä 16 vuotta nuoremmalle. Eli n. kolmekymppiselle. Näillä palstoilla sen ikäinen nainen on jo vanha kurppa joidenkin mielestä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ovatko nämä naiset vain säälittäviä "lattiarättejä"?

Mariah Carey, Cameron Diaz, Halle Berry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Kylie Minogue, Madonna, Mira Sorvino, Raquel Welch, Agatha Christie, Liza Minnelli, Demi Moore, Brigitte Nielsen, Tina Turner, Edith Piaf, Helena Rubenstein, Elizabeth Taylor, Ivana Trump, Joan Collins, Gina Lollobrigida, Venäjän keisarinna Katariina Suuri, Englannin Kuningatar Elizabet I, jne..

Kuvailisin heitä pikemminkin menestyneiksi ja voimakkaiksi naisiksi jotka ottivat mitä halusivat eivätkä välittäneet pikkusieluisten puritaanien valituksesta.

(Puritaanien tarkoituksena oli estää lähimmäisten "syntiset teot".)

http://puumatar.blogspot.fi/2013/01/ikaeropariskuntia-nainen-vanhempi.html

Näiden naisten EI tarvitse TYYTYÄ vanhoihin kaljamahaisiin äijiin, vaan he voivat itse valita millaisen miehen kanssa ovat.

Mielummin itse otan elämän iloisen nuoren ja hyvä kroppaisen, kun elähtäneen vanhan elämäänsä kyllästyneen kaljamahan, jota ei kiinnosta enää tehdä mitään.
Ilmianna
Jaa
Viisikymmenvuotiaalla ja kolmekymmenvuotiaalla voi olla yllättävän paljonkin yhteistä. Krisoikaa nyt presidenttipariammekin, jolla on ikäeroa 30vuotta. Aika lapsellista touhua kritisoida MUIDEN elämää ja puuttua MUIDEN parisuhteisiin. Onko se teiltä pois? Jos oma suhteenne on kuollut, niin tehkää muuta kuin valitatte täällä jatkuvasti aikuisten ihmisten OMISTA elämänvalinnoista. Valikaa te sillä tavalla, ettei tarvitse itse surra menetettyä elämää ja parisuhteen tylsyyttä. Suomi on todellakin maa, jossa ihmisillä on tarve VALITTAA aina muista ja arvostella muita joka puolella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Sä näköjään kirjoitat samoilla sanoilla joka palstalle.keksi jotai uutat äläkä pyöritä vanhaa levyä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se on niin kumma homma että heti kun puumaämmiä vähän arvostelee ja sanoo suorat sanat ni tälläisen mielipiteej haltijallahan tietysti on oma elämä tai suhde kuollut tai muuten vaan kaikki tosi huonosti.Vahvan ja erittäin negatiivisen mielipiteen omaava nainen (nimenomaan tässä tapauksessa nyt puumista) ärsyttää näköjään ihan kybällä.Iha ylläri ylläriksi vaan.Olen juuri avoliittoon muuttanut oman asuntoni myynyt ja uutta ostamassa.Ihanaan uuteen työpaikkaan vaihta´massa ja elän yhtä elämäni hyvin onnellisista jaksoista.Joten älkää jaksako paasata sitä tyhjääki tyhjempää potaskaa vaan jatkakaa sitä nuorten miesten perässä juoksua vaan säälittävät!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
olette naurettavia! kirjoitti:
Se on niin kumma homma että heti kun puumaämmiä vähän arvostelee ja sanoo suorat sanat ni tälläisen mielipiteej haltijallahan tietysti on oma elämä tai suhde kuollut tai muuten vaan kaikki tosi huonosti.Vahvan ja erittäin negatiivisen mielipiteen omaava nainen (nimenomaan tässä tapauksessa nyt puumista) ärsyttää näköjään ihan kybällä.Iha ylläri ylläriksi vaan.Olen juuri avoliittoon muuttanut oman asuntoni myynyt ja uutta ostamassa.Ihanaan uuteen työpaikkaan vaihta´massa ja elän yhtä elämäni hyvin onnellisista jaksoista.Joten älkää jaksako paasata sitä tyhjääki tyhjempää potaskaa vaan jatkakaa sitä nuorten miesten perässä juoksua vaan säälittävät!
Pääsit viimein avoliittoon asti. Onneksi olkoon.
Minulla riitti sitä lystiä 30 vuotta ja enää en ota nuorta enkä vanhaa. En tilapäiseksi enkä vakinaiseksi.
Elän nyt yhtä elämäni onnellisimmistä jaksoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
en itkettävä kirjoitti:
Pääsit viimein avoliittoon asti. Onneksi olkoon.
Minulla riitti sitä lystiä 30 vuotta ja enää en ota nuorta enkä vanhaa. En tilapäiseksi enkä vakinaiseksi.
Elän nyt yhtä elämäni onnellisimmistä jaksoista.
Olen ollut myös avioliitossa ja ottanut eron 12 vuotta sitten koska se ei ollut minun mieheni.Eli en mitenkään vihdoin päässyt avoliittoon.Mies ruikutti aikansa ja nyt asutaan yhdessä.rakastan häntä ja hän minua rehellisesti, se riittäköön.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
minulle tulee huono olo jo siitä jos joku esim. 19 vuotias yrittää iskeä vaikkapa kuppilassa, itse olen 24 vuotias nainen. en ole koskaan seurustellut tai muutakaan touhunnut oman ikäisteni tai nuorempien kanssa, eikä missään mielessä kiinnostakaan. aina ollut vähintään jonkun vuoden vanhempi mies. toki saattaahan se olla että 50 vuotiaana kolmekymppiset kiinnostaa eihän sitä koskaan tiedä..vähän kyllä epäilen. tietenkin jokaisen oma asia ja eihän se aina ikääkään katso, mutta itselleen tulee jotenkin "likainen" olo ajatuksestakin.

tunnen pari alle kolmekymppistä miestä jotka ovat kokeilleet keski-ikäisiä naisia ja ainankin heillä kuulema pohjautui täysin siihen että halusivat kokeilla minkälaista seksi on vanhemman naisen kanssa, jonka jälkeen siirtyivät takaisin oman ikäisiinsä naisiin. en toki sitä sano että kaikilla näin olisi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kokeilla. Niin. Niinkuin nuori mies haluaa kokeilla minkälaista seksi on vanhemman naisen kanssa niin myös vanhempi nainen voi joskus haluta kokeilla minkälaista seksi on nuoremman miehen kanssa. Molemmat siirtyy ehkä sen jälkeen oman ikäisiinsä.
Kenelläkään ei pitäisi siinä olla mitään sanomista kun molemmat on aikuisia ihmisiä kuitenkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"minulle tulee huono olo jo siitä jos joku esim. 19 vuotias yrittää iskeä vaikkapa kuppilassa, itse olen 24 vuotias nainen. en ole koskaan seurustellut tai muutakaan touhunnut oman ikäisteni tai nuorempien kanssa, eikä missään mielessä kiinnostakaan"

No monelle muulle voi myös tulla "huono-olo", esim. teini nuorukaisella, jota joku vanha homo yrittää iskeä. Gay-palstalla Samuli83 kertoo että "Mua suoraan sanottuna on alkanut ällöttämään vanhojen äijien kuolaaminen (alle) parikymppisten kundien perään."

Miksei homojen ikäerosuhteista tehdä numeroa ja heidän ikäero suhteitaan parjata julkisuudessa?

Hyvänä esimerkkinä vanhojen miesten ja nuorten teinipoikien välisistä seksi- ja parisuhteista on eräs presidenttiehdokkaanakin ollut pariskunta, sekä teeveestä tuttu sisustaja/parturi suhde jossa vanha mies ja (alaikäinen?) teini alkoivat suhteeseen.

Tarkoitan että kun kukaan ei parjaa ja herjaa tälläisiäkään huomattavia ikäerohomopariskuntia, niin miksi olisi yhtään sallitumpaa herjata normaali heteroparisuhteita??!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Suvaitkaa muitakin! kirjoitti:
"minulle tulee huono olo jo siitä jos joku esim. 19 vuotias yrittää iskeä vaikkapa kuppilassa, itse olen 24 vuotias nainen. en ole koskaan seurustellut tai muutakaan touhunnut oman ikäisteni tai nuorempien kanssa, eikä missään mielessä kiinnostakaan"

No monelle muulle voi myös tulla "huono-olo", esim. teini nuorukaisella, jota joku vanha homo yrittää iskeä. Gay-palstalla Samuli83 kertoo että "Mua suoraan sanottuna on alkanut ällöttämään vanhojen äijien kuolaaminen (alle) parikymppisten kundien perään."

Miksei homojen ikäerosuhteista tehdä numeroa ja heidän ikäero suhteitaan parjata julkisuudessa?

Hyvänä esimerkkinä vanhojen miesten ja nuorten teinipoikien välisistä seksi- ja parisuhteista on eräs presidenttiehdokkaanakin ollut pariskunta, sekä teeveestä tuttu sisustaja/parturi suhde jossa vanha mies ja (alaikäinen?) teini alkoivat suhteeseen.

Tarkoitan että kun kukaan ei parjaa ja herjaa tälläisiäkään huomattavia ikäerohomopariskuntia, niin miksi olisi yhtään sallitumpaa herjata normaali heteroparisuhteita??!
Koska jos homojen ikäeroja alkais kritisoimaan, leimaantuis heti suvaitsemattomaksi juntiksi vaikkei narina kohdistu homouteen. Heteroja on paljon helpompi ja muitakin enemmistöjä kritisoida leimaantumatta. Tämä on sitä tasa-arvoa. Sama koskee myös presidenttiparia, mitä korkeammassa asemassa tai julkkis niin ei narista jos 60vee miehellä on 20vee nainen kumppanina. Tavallista kansalaista taas oltais viemässä häpeäpaaluun.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Te jotka ihettelette ja solvaatte näitä nk. puumanaisia;
ettekö ole kuulleett, että munalla on parasta-ennen-päivämäärä!?

Kuka haluaa kelvottomia?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Kyllä se niin on,että en halua mitään vanhaa rutku ukkoa sänkyyni joka vetelee purkin viagraa,että saa edes seisomaan!!!Alle 30v kundit on parhaita.Ei tarvitse tehdä paljon mitään ja ovat valmiita toimintaan.Neiti 37.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
yh-äiti4444444444 kirjoitti:
Kyllä se niin on,että en halua mitään vanhaa rutku ukkoa sänkyyni joka vetelee purkin viagraa,että saa edes seisomaan!!!Alle 30v kundit on parhaita.Ei tarvitse tehdä paljon mitään ja ovat valmiita toimintaan.Neiti 37.
Kyllä teillä ämillä eli puumilla on suuret luulot itsestänne.Milloin viimeksi katsoitte realistisesti peiliin?!!:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hehehehhe kirjoitti:
Kyllä teillä ämillä eli puumilla on suuret luulot itsestänne.Milloin viimeksi katsoitte realistisesti peiliin?!!:)
Mitä väliä mitä sieltä peilistä näkyy jos joka tapauksessa saa nuorta miestä eikä tarvi tyytyy teihin vanhoihin äijiin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kateellinenko? kirjoitti:
Mitä väliä mitä sieltä peilistä näkyy jos joka tapauksessa saa nuorta miestä eikä tarvi tyytyy teihin vanhoihin äijiin?
Tuo hehehe nimimerkki ei ole mies vaan nätti hoikak pitkä nainen joka ei voi sietää halpoja ihmisiä.Niitä tämä palsta täynnä.Raapustuksista päätellen vieläpä erittäin tyhmiäkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
heheheh kirjoitti:
Tuo hehehe nimimerkki ei ole mies vaan nätti hoikak pitkä nainen joka ei voi sietää halpoja ihmisiä.Niitä tämä palsta täynnä.Raapustuksista päätellen vieläpä erittäin tyhmiäkin.
Jaa sää oot se 185 cm ex-puuma joka on nuoremman MAKROfiilin kans?

No älä välitä, ei mekään voida sietää "hoitsuja", jotka on raapustuksista päätellen vieläpä erittäin tyhmiäkin.

http://www.youtube.com/watch?v=B9nsDDjq6H8

Tiesitkö että normaali mies on itseään 14 cm lyhyemmän naisen kanssa (tieteellisesti todistettu).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Makunsa kullakin kirjoitti:
Jaa sää oot se 185 cm ex-puuma joka on nuoremman MAKROfiilin kans?

No älä välitä, ei mekään voida sietää "hoitsuja", jotka on raapustuksista päätellen vieläpä erittäin tyhmiäkin.

http://www.youtube.com/watch?v=B9nsDDjq6H8

Tiesitkö että normaali mies on itseään 14 cm lyhyemmän naisen kanssa (tieteellisesti todistettu).
Ensinnäki emätyhmä makunsa kullakin.En ole koskaan ollut puuma ja en ole 185 vaan 180.Siinä vissi ero.Vai että ihan tieteellisesti todistettu, epäilen vahvasti että noi tieteelliset saatika empiiriset vakavasti otettavat tutkimukset ei ole ihan sun alaas ku ei älysi riitä, valitettavasti.Ai ette tekään voi sietää.Pitäskö mun olla nyt kamalan surullinen kun ette tekään voi sietää mua.Tää on lähinnä päivittäin hyvät naurut antava palsta Te ette merkkaa mulle mitään enkä mä teille joten mitä sitä toisten kirjoituksista välittämään.En mä tollasia ihmisiä haluaisi tunteakaan.Mulla ihan tarpeeksi jo ystäviä.Hohhoijaa:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
heheheh kirjoitti:
Ensinnäki emätyhmä makunsa kullakin.En ole koskaan ollut puuma ja en ole 185 vaan 180.Siinä vissi ero.Vai että ihan tieteellisesti todistettu, epäilen vahvasti että noi tieteelliset saatika empiiriset vakavasti otettavat tutkimukset ei ole ihan sun alaas ku ei älysi riitä, valitettavasti.Ai ette tekään voi sietää.Pitäskö mun olla nyt kamalan surullinen kun ette tekään voi sietää mua.Tää on lähinnä päivittäin hyvät naurut antava palsta Te ette merkkaa mulle mitään enkä mä teille joten mitä sitä toisten kirjoituksista välittämään.En mä tollasia ihmisiä haluaisi tunteakaan.Mulla ihan tarpeeksi jo ystäviä.Hohhoijaa:)
Ite asiassa tänne kirjoittaminen ei anna yhtään mitään joten lopetan tämän nyt tähän.Naikaa ristiin toisianne ja olkaa onnellisia:)Ja leikkikää menestynyttä, kaunista ja onnellista ihmistä.Sitähän te ette ole.Onnellisuus on vain itsestään kiinni oleva asia.Hyvintoimiva parisuhde, ihana koti ja hyvä työ.Rakkaat lapset ja makeet harrastukset.Siinä se on.Mukavaa lopputalvea.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joskus tuntuu, etta naisilla on vahan eparealistinen kasitys omasta viehkeydestaan.
http://hubahuba.fi/item/photos/28/D72N96Y3DX19/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niinkuin miehilläkin. Treffipalstoilla jokainen keski-ikäinen mies kuvailee itseään nuorekkaaksi ja poikamaiseksi. Totuus on toinen. Yhdellä sadasta pitää ehkä paikkansa kuvaus nuorekkuudesta.
Ehkä sieltä peilistä katsottaessa ei ole huomanneet ajan kulua ja että nuorekkuus taisi mennä menojaan. Itsensä näkee edelleen nuorena miehenä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"nuori osaa tyydyttää minut ei saman ikäinen saa viellä sydärin.Nuorimies monta kertaa yössä"

Pelkosi on ihan aiheellinen.

65-vuotias leskirouva seurustelee erittäin komean baarimikon kanssa joka on 28-vuotias. Hän saisi lähes minkä tahansa nuoren naisen, mutta hän haluaa nimenomaan vanhemman naisen:

http://www.youtube.com/watch?v=5Y8w3LBUCc4

65-vuotias nainen haluaa nuoren miehen, koska hänen oma aviomiehensä kuoli seksin aikana hänen syliinsä, eikä nainen enää uskalla harrastaa seksiä vanhojen miesten kanssa.
Ilmianna
Jaa
Onneksi puumat eikä moni muukaan ole noin ahdasmielinen ja ongelmainen kuin aloittaja. Kilometrin pituinen teksti osoittamassa, että karsinan laidat ovat melkein kiinni toisissaan, ei ole tilaa edes kääntyä, että näkisi joka puolelle.
Ilmianna
Jaa
http://www.youtube.com/watch?v=fIIon1S1Das

Older woman are beautiful lovers....they knows how to please a man..
Ilmianna
Jaa
Puuma on rento ja avoin. Nuoret naiset ovat herkkiä, estoisia ja herttasarja tyyppejä,
vaikeita, särkyviä, miehelle ongelmaisia.
Puumat sensijaan ovat jo elämän realisteja, antavat miehelle koko paketin. Puumaa voi holettaa joka aukkoon ja pelkoa särkymisestä ei ole. Puuma on miehelle hyvä, kiukuttelua ei esiinny, päinvastoin puuma innostuu panemaan pitkään, ilmiömäisen imutuksen kera. ;)
Nuoren miehen unelma on naida puumaa..... pitkään!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Se taas johtuu naisen seksuaalisuudesta.

Tutkimuksen mukaan naisen halukkuus lisääntyy iän myötä.

27–45-vuotiaat naiset raportoivat, että heillä on enemmän ja intensiivisempiä seksuaalisia fantasioita kuten itse seksiäkin verrattuna 18–26-vuotiaisiin.

Nuori nainen ei siis ole seksuaalisesti halukas, vaan harrastaa seksiä pakosta (että saisi pitää poikakaverinsa) tai siksi että haluaa vauvan, ei siksi että nauttisi seksistä, kuiten taas vanhempi nainen, joka itsekin nauttii.

Keski-ikäisen naisen kannattaa iskeä nuori mies ja toisin päin koska, miehen sukupuolivietti on huipussaan 19-vuotiaana. Naisen 36–38-vuotiaana. Naisen sukupuolivietti lisääntyy 40:ää vuotta lähestyessä, koska raskaaksi tulemisen mahdollisuus vähenee.

Eli paras parisuhde on parikymppinen mies ja n. 40 v nainen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Joo ja yks puumahan antaa vaikka kolme jätkää hoidella itsensä samalla kertaa.Arvatenkin.Jako ja jotain...:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hmph kirjoitti:
Joo ja yks puumahan antaa vaikka kolme jätkää hoidella itsensä samalla kertaa.Arvatenkin.Jako ja jotain...:)
joo ja yks homo kans antaa? Entä sitten?

Mitä ihmettä se sinua haittaa?

Eihän se sinulta pois ole, vai onko?

Pelkäätkö että oma muijasi panee 3 nuorukaisen kanssa?

Vai että se oma nuori poikakaveris panee niitä Milfejä?

Vain kateelliset poraa tollasesta...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
More the Merrier kirjoitti:
joo ja yks homo kans antaa? Entä sitten?

Mitä ihmettä se sinua haittaa?

Eihän se sinulta pois ole, vai onko?

Pelkäätkö että oma muijasi panee 3 nuorukaisen kanssa?

Vai että se oma nuori poikakaveris panee niitä Milfejä?

Vain kateelliset poraa tollasesta...
Miten kuluneille ämmille ja esim joillekin nuorille miehille voisi olla kateellinen.Mulla on paljon enemmän elämässäni sisältöä kuin kenelläkään niistä mistä tässäkin ketjussa on ollut kyse.Katellinen en ole ollut vielä koskaan, saatika katkera.Jatkakaa mun puolesta säälittävää elämäänne, mä nautin mun elämästä:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kevon hulli,olet väärässä.Tapaamani nuoret kundit ei oo noin sikoja kuin sinä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko naisten seksuaalisuus tabu vielä 2010-luvullakin?
Miksei naisten seksuaalisuus ole hyväksyttyä Suomessa?

http://puumatar.blogspot.fi/2013/01/naisen-seksuaalisuus-tabu.html

""Puumat sanovat että nuori mies pitää nuorena.""

Tämä pitää paikkansa, siitä on tieteelistä näyttöä joka uusi tutkimus todistaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
11 VASTAUSTA:
Niin kai se sitten on. Tuolla samalla lauseellahan myös vanhat miehet perustelevat suhteitaan nuoriin naisiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
.............. kirjoitti:
Niin kai se sitten on. Tuolla samalla lauseellahan myös vanhat miehet perustelevat suhteitaan nuoriin naisiin.
No mutta se on totta että nuori kumppani nuorentaa sinuakin,

Katsoitko 4D dokun: "nuori mies nuorentaa"?

Kyse onkin siitä että "Kaikki haluaa nuorempaa, mutta kuka saa?"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ota nuori jos saat kirjoitti:
No mutta se on totta että nuori kumppani nuorentaa sinuakin,

Katsoitko 4D dokun: "nuori mies nuorentaa"?

Kyse onkin siitä että "Kaikki haluaa nuorempaa, mutta kuka saa?"
No en ota nuorta, vaikka saisinkin. Ei meillä olisi mitään yhteistä, tulisi vain pedo-fiilis, yäk.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
.................... kirjoitti:
No en ota nuorta, vaikka saisinkin. Ei meillä olisi mitään yhteistä, tulisi vain pedo-fiilis, yäk.
No homehdu yksinäs pedoharhoissas, ketään ei kiinnosta.

Kunhan muut saavat teidä mitä haluavat.

Sinä voit ihan rauhassa yksinäsi porata siellä, mutta anna muiden elää omalla haluamallaan tavalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ota nuori jos saat kirjoitti:
No mutta se on totta että nuori kumppani nuorentaa sinuakin,

Katsoitko 4D dokun: "nuori mies nuorentaa"?

Kyse onkin siitä että "Kaikki haluaa nuorempaa, mutta kuka saa?"
Kysehän on siitä että sitä olisi ollut tarjolla mutta järkevänä ja kypsänä aikuisena naisena teen aikuisia päätöksiä.Miehet olivat 26 ja toinen vielä nuorempi.Ilmoittivat olevansa kiinnostuneita.,Kerroin miten ihana vähän yli 40v mies minulla jo on:)Niin että siitähän ei ole ollut missän kohtaa kysymys etteikö ne olisi jo käyneet tarjoutumassa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kunnollinen n kirjoitti:
Kysehän on siitä että sitä olisi ollut tarjolla mutta järkevänä ja kypsänä aikuisena naisena teen aikuisia päätöksiä.Miehet olivat 26 ja toinen vielä nuorempi.Ilmoittivat olevansa kiinnostuneita.,Kerroin miten ihana vähän yli 40v mies minulla jo on:)Niin että siitähän ei ole ollut missän kohtaa kysymys etteikö ne olisi jo käyneet tarjoutumassa...
Onhan tää sun nykyinenkin sua 4 vuotta nuorempi ja oot aikaisemmin ollu 13-vuotta nuoremman kanssa, niin että kyllä suakin voi ihan hyvällä syyllä kutsua Puumaks!

P.S. Mites kun oot 185 cm pitkä, ettei vaan äijäs olis joku Makrofiili?!

"Makrofilia tarkoittaa seksuaalista, kiinnostusta isokokoisiin ihmisiin."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Oot jo 45v muija kirjoitti:
Onhan tää sun nykyinenkin sua 4 vuotta nuorempi ja oot aikaisemmin ollu 13-vuotta nuoremman kanssa, niin että kyllä suakin voi ihan hyvällä syyllä kutsua Puumaks!

P.S. Mites kun oot 185 cm pitkä, ettei vaan äijäs olis joku Makrofiili?!

"Makrofilia tarkoittaa seksuaalista, kiinnostusta isokokoisiin ihmisiin."
Aivan.Korkkarit jalassa.180cm on se mun peruspituus.En todellakaan ole puuma.Nämä nuoret miehet juoksivat perässäni ja ilmoittaivat olevansa kiinnostuneita baarissa tai ravintolassa.Ehkä tunsin heidän porukastaan jonkun ja sitä kautta juttelin heidän kanssaan.Missään kohtaa en ilmoittanut kiinnostustani koska sitä ei ollut saatika missään kohtaa en ollut iloinen tai ylpeä heidän kiinnostuksestaan.Kyllä nykyinen ja luultavasti myös tuleva aviomieheni on noin 4 vuotta nuorempi kuin minä.Sillä ei ole mitään merkitystä.Olemme samalla aaltopituudella.Se riittäköön:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Harhainen hyysäri? kirjoitti:
No homehdu yksinäs pedoharhoissas, ketään ei kiinnosta.

Kunhan muut saavat teidä mitä haluavat.

Sinä voit ihan rauhassa yksinäsi porata siellä, mutta anna muiden elää omalla haluamallaan tavalla.
Hyysäri me hoitoon itsekäs paska
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Harhainen hyysäri? kirjoitti:
No homehdu yksinäs pedoharhoissas, ketään ei kiinnosta.

Kunhan muut saavat teidä mitä haluavat.

Sinä voit ihan rauhassa yksinäsi porata siellä, mutta anna muiden elää omalla haluamallaan tavalla.
Mistä sait sellaisen kuvitelman, että minä olisin yksinäni, ja että poraisin?
Mistäs sellaisen kuvitelman sitten sait, etten minä antaisi muiden elää omalla haluamallaan tavalla?

Minä en kieltänyt ketään muita juoksemasta nuorten perässä. Sinä sen sijaan yllytit minua siihen touhuun, ja näköjään vedit herneet, kun kerroin että minulle se on yäk.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
.............. kirjoitti:
Mistä sait sellaisen kuvitelman, että minä olisin yksinäni, ja että poraisin?
Mistäs sellaisen kuvitelman sitten sait, etten minä antaisi muiden elää omalla haluamallaan tavalla?

Minä en kieltänyt ketään muita juoksemasta nuorten perässä. Sinä sen sijaan yllytit minua siihen touhuun, ja näköjään vedit herneet, kun kerroin että minulle se on yäk.
Joo ja minulle se on iso YÖKKKK nähdä että joku mies viittii nu,ssii kamalaa läskiä punikkihyysäriämmää joka ei mitään muutakun valita muiden suhteista.

Hyi saa,tana kuka hullu muka haluais sellasen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
YÖK läski punikki kirjoitti:
Joo ja minulle se on iso YÖKKKK nähdä että joku mies viittii nu,ssii kamalaa läskiä punikkihyysäriämmää joka ei mitään muutakun valita muiden suhteista.

Hyi saa,tana kuka hullu muka haluais sellasen?
Mitens toi minuun liittyy?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tiedätkö, että 40-kymppinen on yhtä kuin 400-vuotias, ja 50-kymppinen vastaavasti 500-vuotias.

Melkoisia puumia tosiaan.
Ilmianna
Jaa
Lääkärien pitäsikin määrätä naisille lääkkeeksi rakastelua ja nimenomaan orgasmiin johtavaa rakastelua, pelkkä läheisyys ei riitä, vaikka se mukavaa onkin.

Tiesittekö että naisilla, jotka saavat säännöllisesti orgasmeja, on jopa 25 prosenttia pienempi todennäköisyys sairastua rintasyöpään!

Mikäs sen parempaa kun saada nautinnolinen seksielämä ja sen lisäksi pysyä huomattavasti terveämpänä?

http://www.youtube.com/watch?v=hong8en3ZjM
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Omalla kädellä saa PARHAAT orgasmit ja sen mukana rintasyövän todennäköisyys nolla.
Ei ainoita mutta ne parhaat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
mieheltä tyydyttävät kirjoitti:
Omalla kädellä saa PARHAAT orgasmit ja sen mukana rintasyövän todennäköisyys nolla.
Ei ainoita mutta ne parhaat.
Joo mutta oksitosiini erittyy siitä kun joku TOINEN hyväilee sinua, ei se tunnu yhtään niin hyvältä kun itse tekee. Paras tunne tulee toisen kanssa.

Mikset opeta sille miehellesi kuinka tyydyttää sinut?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Siinä missä vanhemmilla miehillä on syvyyttä, itsetuntoa, viisautta ja elämänkokemusta..." -> HAhahahahaa! Voi taivas sentään...

kiitos nauruista :-D
Ilmianna
Jaa
Kyllä. Tämä tulee erityisen hienosti esille niissä vanhemmissa miehissä, jotka käyvät tarjoilemassa 2-kymppisille neitosille sitä elämänkokemustaan tuolla nuorisoravintoloissa. No, yrittävät ainakin :D
Ilmianna
Jaa
Lukijana ihmettelen aloittajan motiivia? Oletko saanut pakit puumalta? Vai etkö hyväksy sitä tosiasiaa, että haluatkin vanhempaa naista, ja siksi vakuuttelet itsellesi halveksuvasi tätä?
Ilmianna
Jaa
Mua säälittää erityisesti sellaiset ihmiset, jotka puhuvat asioista, joista eivät tiedä mitään. Eikö sulle riitä omat omituiset, vähäiset asiasi ja aiheesi, keskity niihin ja koeta vääntää niistä elämää.
Ilmianna
Jaa
Nykyään kaikki "erilaiset" ovat muka jotenkin "pervoja".

Tässä hyvä esimerkki siitä että myös se on nykyään "perverssiä" että joku ISO tykkää pienestä, sitä kutsutaan mikrofiiliaksi.

"Mikrofilia tarkoittaa seksuaalista, kiinnostusta pienikokoisiin."

Siitä erotuksena on päinvastainen tilanne jossa joku kiihottuu ISOISTA:
"Makrofilia tarkoittaa seksuaalista, kiinnostusta isokokoisiin ihmisiin."

http://www.youtube.com/watch?v=3-TKLh7rj4U
Ilmianna
Jaa
itseäni ihmetyttää ne vanhemmat miehet, jotka etsivät itseään reilusti nuorempia naisia. näitä riittää enempi kuin puumia. mitäs ap siihen sanot?
Ilmianna
Jaa
Joo yhtä kaikki sitä kutsutaan petofiliaksi, kun aina vaan epäonnistuu ihmissuhteissaan ja alkaa jo hyväksikäyttämään nuorempii. Ihan sama onko mies tai nainen, vanhat setätkin etsii nykyään omaishoitajia itselleen.

No annanpa tässä näytteen puumien toimintatavoista, taustalla siis on rikkinäinen parisuhde, puuma hakee energiaa nuoremmista positiivisista ihmisistä, kun nuorempi mies osoittaa kiinnostusta ikäistään naista kohtaan, puuma luulee ansainneensa tämän tyypin kun rumasti vetää välistä.

Säälittävää, mut niin on alfauroksetkin, yks setä mikä lie alfatutina kulki baarissa lanteet keinuen, se oli lutkaillut varmasti koko 60v ikänsä. Setä lopulta tunnusti maksavansa nuoren naisen asumisen vähän niinkuin pimeästi rahaa. Hienosti vihjaili, et paikka olis vapaana ja sitten perään jotain ympäripyöreetä, että kyyyllä hän pian ottaa avioeron vaimostaan.

Moniongelmaiset katkeroituneet runkkarit jotka eivät soisi enää lapsiperheitä nuoriempiensa tekevän. Mikä ne on saanut niin vihaamaan normaaleja perheitä yrittäviä, että narsistina häiriköivät ihan miten sattuu. Mielenterveyshoitoon pitäisi pikaisesti nämä ohjata pois kaduilta kuleksimasta. Ei toimi oikeusvaltio jos ei näille petofiileille pistetä stoppia. Katkeraa ja sairasta.
Ilmianna
Jaa
Kyllä itsekin olisin päässyt puuman käsittelyyn jos olisin tajunnut hänen vihjailunsa. Luulin niitä vitseiksi kun hän pyysi mua kuskiksi, ulos käymään ym muuta. No mua kiinnostaa kylläkin oman ikäiseni naiset. Mutta ihan kiva nainen se puumis :)
Ilmianna
Jaa
Tänään tulee TV5 dokumenttiohjelma brittinaisista jotka käyttävät säästönsä päästääkseen lomalle jopa tuhansien kilometrien päähän, jopa useita kertoja vuodessa, vain siksi että saisi kokea edes vähän aikaa miehen kosketuksen, läheisyyttä ja "lööv".

http://puumatar.blogspot.fi/2013/02/5d-puumanaiset-lomalla-manhunters.html

Kannattaa katsoa ja samalla miettiä että käytetäänkö siinä oikeasti ketään hyväksi? Jos käytetään, niin kuka käyttää ketä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Itseasiassa kyse ei edes ollut mistään seksiturismista (vaikka naistoimittaja koitti väkisin vääntää siitä sellasta), koska 67-vuotias Barbara ei edes ollut seksisuhteessa. Hän vain halusi tanssiseuraa ja jonkun jonka kanssa yksinäinen voi viettää lomalla ollessaan aikaansa.

Miten se muka eroaa siitä että menen hierojalle ja maksan hierontapalvelusta?
Saan siitä nautinoa ja hyvää oloa. Hieroja saa elantonsa. Win-Win tilanne!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vain seuraa ei sexiä kirjoitti:
Itseasiassa kyse ei edes ollut mistään seksiturismista (vaikka naistoimittaja koitti väkisin vääntää siitä sellasta), koska 67-vuotias Barbara ei edes ollut seksisuhteessa. Hän vain halusi tanssiseuraa ja jonkun jonka kanssa yksinäinen voi viettää lomalla ollessaan aikaansa.

Miten se muka eroaa siitä että menen hierojalle ja maksan hierontapalvelusta?
Saan siitä nautinoa ja hyvää oloa. Hieroja saa elantonsa. Win-Win tilanne!
Miten se eroa seuralaispalvelusta. Ei mitenkään. Ei miestenkään pakko ole panna, mutta pakko on maksaa aina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
huvittunut kääpä kirjoitti:
Miten se eroa seuralaispalvelusta. Ei mitenkään. Ei miestenkään pakko ole panna, mutta pakko on maksaa aina.
No mitä pahaa seuralaispalvelussa on?

Eikös se ole parempi että saa seuraa edes maksamalla,
kuin että joutuu olemaan yksinään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jo 1800-luvulla Lontoossa, varakas naimisissa oleva nainen, saattoi ostaa seksuaalista tyydytystä lääkäripalveluna.

Miksei nykypäivänä sellainen ole mahdollista naisille?

Jos joku lääkäri nykyään tarjoisi vastaavaa palvelua, hän todennäköisesti saisi tuomion seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Orgasmi on tarpeellinen ja erittäin terveellinen nautinto naiselle. Voisi sanoa että jopa elintärkeää, koska naisilla jotka saavat säännöllisesti orgasmeja, on 25 prosenttia pienempi todennäköisyys sairastua rintasyöpään ja jopa puolet pienempi riski saada sydänkohtaus.

Lääkärien pitäisikin alkaa määräämään naisille orgasmeja turhien lääkkeiden sijasta.

http://puumatar.blogspot.fi/2013/02/gigolot.html

Miksei Suomessa saa tälläistä palvelua? (Saiskohan siitä Kela-korvaukset? ;)
Ilmianna
Jaa
Mulle on sinänsä ihan sama että mitä joku muu tekee ja minkä ikäisen kanssa jokainen pitäköön huolen omista saamisistaan :) Tälläista lukiessa kyllä pikkasen alko huvittaa. Kovia ovat nämä nk. "puumanaiset" yleistämään nuorempien naisten seksuaalista haluttomuutta tai seksiä pakon alla tehtäväksi suoritukseksi, toki itse ei sitten minkäänlaista kritiikkiä pystytä ottamaan vastaan. Kun olette niin kokeneita ja elämää nähneitä niin voisi kuvitella vuosien varrella sosiaalisten taitojenkin karttuneen. Ehkä teidän nuoruudessa näin on voinut olla että ette ole itse nuorempana seksistä pitäneet, mutta eiköhän sillonkin ole löytynyt niitä jotka siitä pitivät. Valitettavasti enää ei eletä noilla vuosikymmenillä ja muistakaa että ihmiset on yksilöitä. Terveisin naikkonen 25v. PS. kohta olen 10 vuotta seksistä nauttinut täysin rinnoin ilman vauvakuumeita :D
Ilmianna
Jaa
Kannattaa lukea tuolta. Yllättävän paljon tuntuu olevan niitä naisia joille seksi ei maistu:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10427855

Jopa 35% naisista sanoi että voisi elää kokonaan ilman seksiä.
Paljon useampi, koska monet suostuvat seksiin vain siksi että saavat lapsen.
Sen jälkeen seksiä ei taas enää haluta.
Ilmianna
Jaa
Oikeesti nykyään tuntuu siltä että kun tälläinen 46 vuotias lähtee yöelämään niin kaikki nuoret kundit pitää heti puumana. Mua ainakin nolostuttaa niin vietävästi kun nää nuoret jätkät tulee tyrkylle. Joudun usein sanomaan että ei ollenkaan kiinnosta nuoremmat siinä mielessä. Jutella voin toki mutta useat kundit sitten suuttuu siitäkin. Toinen vaihtoehto on tietysti jäädä kotiin mutta kurjaa jos ei voi enään liikkua vaikka virtaa riittäisi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"ei ollenkaan kiinnosta nuoremmat siinä mielessä"

Miksei kiinnosta? Oletko suvaitsematon vai muuten vaan jotenkin estynyt?

Sanoisitko luoksesi tulevalle mustalle miehelle että "sori ei kiinnosta koska olet MUSTA"? Tai lihavalle "sori ei kiinnosta koska olet LÄSKI"? "sori ei kiinnosta koska olet VÄÄRÄÄ USKONTOA"? "sori ei kiinnosta koska olet liian LYHYT tai PITKÄ tai KALJU tai RILLIPÄÄ jne..

Miksi voit tietää ettei joku ihminen voisi kiinnostaa sinua vain sillä mikä hänen IKÄNSÄ on?

Ymmärtäisin jos sanoisit että joku tietty henkilö joka oli 20-vuotias oli liian lapsellnen, muttei siitä voi yleistää että KAIKKI 20-vuotiaat olisivat liian jotain, josta syystä et voisi edes harkita nuorempaa miestä.

Se olisi ihan sama kuin joku sanoisi että KAIKKI yli 45-vuotiaat "ämmät ovat rupsahtaneita kurppia, enkä koskaan voisi olla kenenkään yli 45-vuotiaan kanssa". Yli 45-vuotiaissa toki on niitä vanhoja kurppia mutta myös todella kauniita ja itsestään huolta pitäviä naisia.

Tässä parikymmentä kaunista yli 50-vuotiasta naista:
http://www.youtube.com/watch?v=kUECWLjPeSQ
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Puumanaiset säälittäviä

Minua huvittaa suuresti tämä ns. puumailmiö. Kyseessä kun on mitä suurimmassa määrin säälittävä itsepetoksen muoto, jossa menopaussimammat eivät kestä vartaloidensa fyysisiä muutoksia, pelkäävät vanhenemista ja rupsahtamista ja nuoremman miehen kautta elävät valheellista nuoruuden illuusiotaan.

On se kamala nähdä näitä kilon meikkikerros naamassa yökerhoissa bitch-paidoissa ja Adidas-tossuissa kulkevia mummoja, jotka ovat törkeän päällekäyviä ja traagisia siinä mielessä etteivät pelkureina uskalla hyväksyä fysiologisia lainalaisuuksia, joihin nyt kuuluu vanheneminen. Mitä yhteistä muka 50-vuotiaalla naisella ja 35-vuotiaalla miehellä voi olla? Ei yhtään mitään.

Yhtä kamalaa on nähdä näitä äiti-poika -pareja käsi kädessä, jossa nainen esittelee pokaaliaan (miestä), että olen vielä kaunis, seksikäs ja haluttava kun saan nuoren miehen, jee , jee! Muut muijat on varmana kateellisii!

Huvittaa on myös puumien selitykset, että oman ikäiset miehet ukkoontuvat ja rutinoituvat. Niinhän sen pitääkin mennä, olisi se nyt kamala katsoa viisikymppistä äijää joka yrittäisi riehua elämän sosiaalisilla areenoilla kolmekymppisten tavoin, jolla olisi koko ajan "meno päällä" jne. Puumat sanovat että nuori mies pitää nuorena. Miksi pitäisi pitää nuorena? Mistä tämä älytöän ja hillitön nuoruuden palvonta? Ei nuoruus ole mikään itsearvo.

Miehet hyväksyvät helpommin ikääntymisen eivätkä hötkyile kadotetun nuoruuden perään samoin kuin tämä surkea joukko heikkoitsentuntoisia naisia. Puumat myös sanovat että nuoremmalta mieheltä saa parempaa seksiä. Voi jeesus. Kai sitä nuoruuden into voi muutaman lisäminuutin tuoda ja tätä kautta viestittää naiselle, että hän on yhä seksuaalisesti haluttava ja upea. Jos suhteeseen mennään tällaisten syiden takia, että yhdyntä kestääkin 10 minuuttia 5 minuutin sijaan ja nuorempi jaksaa kolme asentoa yhden sijaan, niin onnea vaan. Jos 50-kymppinen tai 40-kymppinen nainen on noin alkeellisella tasolla itsensä kanssa, että tarvitsee nuoren jumpparin päälleen, niin suosittelisin loppuelämäksi pitkäaikaisterapiaa.

Siinä missä vanhemmilla miehillä on syvyyttä, itsetuntoa, viisautta ja elämänkokemusta - tärkeitä ja hienoja arvoja jaettavaksi - esineellistää puuma itsensä ja samalla nuoremman miehen seksin ja nuoruuden palvonnan kautta. Horjuvaan itsetuntoon ei auta nuori mies kuin muutamaksi vuodeksi, kunnes vanhenee ja menettää puumalle tärkeimmän arvonsa, nuoruuden... Sitä kun ei takaisin saa eikä sen eteen voi mitään tehdä kuin muiden, syvempien ihmisyyttä määrittävien arvojen suhteen.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta