Aikuiset treffit

Mamacita10

Minä nainen, hän mies. Molemmat toisella kierroksella, aikuisia. Mies vaikutti kivalta ja siispä treffeille, syömään ja juttelemaan.
Kaveri oli sellainen kuin oli kertonutkin, ehkä jotkut mielikuvani hänestä eivät toteutuneet. Mukava seuralainen, puhelias ja kiinnostunut.

Mutta minkä sille sitten voi ettei vaan kolahda? Kun hänessä ei ole "sitä jotain"? Vaikka kuinka ajattelen järjellä hänen hyviä puoliaan niin ei. Kun ei niin ei.

Kerron tämän nyt siksi että ei minulla ole mitkään kohtuuttomat vaatimukset mutta minun pitää tuntea jotain liikahdusta sisälläni. Tämä mies olisi halunnut tavata uudestaan mutta pakkohan oli sanoa ettei se nyt vaan käy.
Ei me naiset aina olla mitään ronkeleita mutta itsemme tunnemme - ei voi mennä pitemmälle jos toinen ei innosta.

38

8254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tipsuttelija

      On oltavakin rehellinen itselleen ja toiselle.Miksi ajautua väkisin ja antaa toiselelkin väärää infoa...rehellisyys on parasta.Kyllä sen sitten tuntee varpaita myöten kun joku "kolahtaa".Onnea etsintääsi.

    • mitä häh

      Tarviiko aina ekalla tapaamisella tulla niitä sydämmen tykytyksiä. Vois ainakin joskus naiset tutustuu pitempään kuin se kaks tuntii.

      • Oikein!

        Sitä varten juuri pitää tavata. Nettikirjoittelussa tulee yksi mielikuva. Tapaamisessa voi tulla ihan toinen tai sitten se ensimmäinen vahvistuu. Tai huomaa ettei todellakaan kiinnosta.

        Ne on ne feromonit. Jos niitä ei ole, niitä vain ei ole. Eli ei kannata turhaan vääntää jos heti alussa tuntee ettei tästä mitään tule.


      • Anonyymi

    • eliittikumppani

      Miksi avautua täällä jos tietää tehneensä oikean päätöksen? Ehkä sittenkin kostuit hieman?

    • eeeesssseeeee

      Niin siis se oli kiva ja mukava.... ois ollu kpää ja röyhkeä, niin olisit jo suhteessa.

    • Mamacita10

      Niinpä. Oli kiva ja mukava, niinkuin kaverini tapaavat olla :) Rakkaalta taas odotan muunkinlaisia säpinöitä kuin kivaa ja mukavaa, etkö Sinä?

      Eliittikumppanille taas sanoisin että eikös tämä ole se paikka jossa jaetaan kokemuksia? Monikin varmaan miettii samanlaisia asioita...mikä siinä on ettei vaan tunnu oikealta vaikka toinen olisikin se "kiva ja mukava". Minä olin näillä treffeillä tuntikausia ja juteltiin kyllä kunnolla että ei se ollut kiinni siitä että en olisi malttanut tutustua.

      Röyhkeät k-päät eivät pääse mua edes lähelle joten se siitä viimeisestä olettamuksesta.

      • madame x

        No ei sitä muutamassa tunnissa toiseen tutustu.

        Et varmaan itsekään pysty itsestäsi kaikkia puolia näyttämään niin lyhyessä ajassa.

        Minäpä luulen, että sinulla ei herännyt halu harrastaa treffiseksiä, joten mies "ei kolahtanut".

        Itse aikuisena naisena haluan nimenomaan tutustua ihmiseen, käyttää siihen aikaa. Tiedän jo tähän ikään mennessä, että kiirehtimällä seksihommiin saattaa löytää itsensä huonosta suhteesta muuten.

        Mutta, kukin tyylillään.


      • Mamacita10
        madame x kirjoitti:

        No ei sitä muutamassa tunnissa toiseen tutustu.

        Et varmaan itsekään pysty itsestäsi kaikkia puolia näyttämään niin lyhyessä ajassa.

        Minäpä luulen, että sinulla ei herännyt halu harrastaa treffiseksiä, joten mies "ei kolahtanut".

        Itse aikuisena naisena haluan nimenomaan tutustua ihmiseen, käyttää siihen aikaa. Tiedän jo tähän ikään mennessä, että kiirehtimällä seksihommiin saattaa löytää itsensä huonosta suhteesta muuten.

        Mutta, kukin tyylillään.

        Niin, kukin tyylillään toki. Sehän tässä juuri olikin se pointti että minä en koe halua jatkaa tutustumista jos ei tunnu miltään. Kavereita mulla on riittämiin.
        Ei toki kukaan tutustui "kaikkiin" toisen ominaisuuksiin tunneissa - mä en tuntenut pitkäaikaista aviomiestänikään vuosienkaan jälkeen :)

        Treffiseksi ei ollut se juttu vaan lähinnä sydämessä tapahtuva liikahdus :)


    • sama täällä

      Olisin voinut kirjoittaa ihan saman tekstin kuin aloittaja. Minunkin treffikaverit ovat kaikki olleet ihan kunnollisia tyyppejä ja suurinpiirtein profiiliensa ja viestiensä mukaisia. Tapaamiset on sujuneet ihan mukavasti mutta siihen se sitten jääkin, ei vaan yhtään tunnu siltä että yhtään kolahtais tai olisi mielenkiintoa jatkaa. Ja miksi jatkaisi, toisellehan tulee siinä käsitys että nyt menee hyvin ja olisin kiinnostunut.

      Ja tiedän kyllä miltä tuntuu kun toisessa on sitä jotain ja sydän heittää volttia ihastuksesta ja tunne on molemminpuolinen.

      Mutta kuitenkin, jäin ihmettelemään näitä treffikavereita kun kaikki olisivat halunneet tavata minut uudelleen, vaikka olen ihan normiperusnainen, keski-ikäinen, tavallisen suomalaisennäköinen, niin tulee väkisinkin mieleen että haluavatko miehet järjestään tavata kaikki naiset uudelleen jos nainen vaan suostuu? Eli eikö mies todellakaan tarvitse toisille treffeille lähteäkseen yhtään kipinänalkua tms.?

      Ja mistään treffiseksin haluamisesta ei tosiaan ole ollut kysymys, mutta kyllä toiseen pitää tuntea vetoa jotta haluaisi ja jaksaisi tutustua enemmän.

      • juupajuuh

        Minä ainakin olen käynyt elokuvissa, pubissa, muuten vaan treffeillä, soitellut yms. ihan vain ystävyydenkin vuoksi ja tutustumisen vuoksi.

        Minusta on perin kummallista, että pitäisi heti kolahtaa.. Tulee mieleen oma teini-ikä/varhainen aikuisuus...oli se lapsellinen ihastuminen ensisilmäyksellä ihanaa, mutta kyllä se oli silti lapsellista.


      • Ronkeliko

        Samanlaiset kokemukset on minullakin. Työkaverini on lohduttanut, että ei se onni/kumppani hakemalla löydy.

        Nyt olen kuitenkin päättänyt, että käyn toisen kerran ulkona miehen kanssa kenellä on periaatteessa kaikki mitä mieheltä haen. Katsotaan syttyykö se fyysinen vetovoima vielä myöhemmin. Se jää nähtäväksi.


    • Jos ei kolahda niin ei kolahda, niin se vain on. Olen aikoinaan yrittänyt tavata useamman kerran ja vielä useamman kerran mutta ei se ole muuksi muuttunut. Toinen joko kolahtaa tai sitten ei. Röyhkeydestä ei todellakaan ole kysymys, ei myöskään mistään klassisesta komeudesta. Ehkä kyse on feromoneista, ehkä siitä että ihminen muistuttaa jotain tiettyä ihmistä (ensirakkautta tms), mutta jos ei tule sellainen tunne että kihisee odotuksesta että pääsisi pian tapaamaan uudestaan tai että ottaa kännyn suihkuunkin mukaan siltä varalta, että mies soittaisi, niin ei se vaan toimi.

      En hae mitään suhdetta vain siksi että olisi ylipäänsä joku. Olen mieluummin yksin niin kauan kunnes löytyy joku sellainen, jota ilman en voi olla.

    • Mamacita10

      Hyvin kirjoitettu Simasuuneiti! Viimeinen lauseesi on ihan juuri niinkuin ajattelen!

    • odottaa ja tunnustaa

      Olen miettinyt tuota samaa. Tuntenut jopa huonoa omaatuntoa sittä ettei ole kolahtanut. Tulin siihen tulokseen, että kyse on yhteisistä, yhdistävistä asioista ja vilpittömästä rehellisyydestä olla sellainen kuin on, jotta toinenkin näkee mikä sinä olet.

      Koska tapasin kaksi sellaista, joihin olisin halunnut tustutua ja ehkä enemmänkin. Toinen niistä asui aivan liian kaukana (ei haitannut mua, mutta häntä haittasi). Toinen näistä oli liian nuori.

      Pidin heidän ajattelutavasta, meidän yhteisistä kiinnostuksen kohteista, iloisuudesta, luovuudesta, uskalluksesta, älystä jne. Kummatkin olivat luonteeltaan silti lempeitä, ja tunsin oloni turvalliseksi ja sain olla heidän seurassaan sellainen kuin olen. Ulkonäkökin natsasi, joten....Mutta näähän ei aina onnistu. Tähän tangoon tarvitaan kaksi.

      Toiset tyytyvät kompromissiin, enkä moiti ketään. Kukin tavallaan. Siitäkin voi syntyä juuri sitä mitä toivoi. Mutta olen jo sen verran elänyt, että tunnen itseni. Enkä haluaisi olla kenellekkään, se selkeästi väärä valinta.

      Totta tutustuminen vie aikaa, ujouskaan ei haittaa, mutta kyllä ihmisestä näkee aika paljon jo kertatapaamisella. Totta, ei silti kaikkea. Silti suosittelen kirjoittamista tapaamisen lisäksi. Sillä kuulee jopa enemmän kuin näkemällä.

    • feffefefefefe

      Todellisuudessa se ihan kiva muuttuu ajan kuluessa yleensä rakkaudeksi.
      Harva sinkkunainen tosin tätä tajuaakaan, siksi monet ovat palstoilla vuosia vuoden perään etsien sitä kipinää. Kipinästä saa usein palovammoja.

      • No kun ei muutu. Yhden kanssa yritin pitkälti toista vuotta ja olin äärettömän helpottunut saatuani lopulta sanottua, että tämä ei vaan toimi. Toisen kanssa löin päätä seinään 8-9 kk ennen kuin hyväksyin, että "ihan kiva " ei riitä, vaikka olisi kuinka "järkevä" vaihtoehto tahansa.

        Kumpi olisi ollut parempi vaihtoehto näiden miesten näkökulmasta: se, että olisin tunnustanut ensimmäisten (tai viimeistään toisten) treffien jälkeen että kiitos, mutta ei kiitos, vai se, että "tuhlasin" heidän(kin) aikaansa noin paljon? Kyllä, armeliaampaa olisi ollut myöntää se heti.


    • feffefefefefe

      Ja kyllä siihen, että me miehet pyydetään uusille treffeille myös naisia, jotka ei hirveesti säväytä. Ihan sen takia, että välillä asiat ottavat oman aikansa.

      • ....................

        Aika moni varmaan tekee niin. Exäni ensi kertaa tavatessa yksi pienen pieni yksityiskohta pisti häiritsevästi silmään, mutta muuten oli ihan mukavaa. Pari kuukautta tuosta olin korvia myöten rakastunut, enkä ollut enää pitkään aikaan nähnytkään tuota "pikkuvirhettä". Mutta tietystikään toinen ei voi myöhemminkään kolahtaa, jos uskoo vankkumattomasti teesiin, ettei niin voi missään nimessä käydä.


      • ei siis kolahtanut
        .................... kirjoitti:

        Aika moni varmaan tekee niin. Exäni ensi kertaa tavatessa yksi pienen pieni yksityiskohta pisti häiritsevästi silmään, mutta muuten oli ihan mukavaa. Pari kuukautta tuosta olin korvia myöten rakastunut, enkä ollut enää pitkään aikaan nähnytkään tuota "pikkuvirhettä". Mutta tietystikään toinen ei voi myöhemminkään kolahtaa, jos uskoo vankkumattomasti teesiin, ettei niin voi missään nimessä käydä.

        Mutta nyt tämä kyseinen herra on kuitenkin exäsi!


      • ....................
        ei siis kolahtanut kirjoitti:

        Mutta nyt tämä kyseinen herra on kuitenkin exäsi!

        Tiedä herroista, kun olen umpihetero. ;) Se on tosiaan harmillista, ettei kahden aikuisen ihmisen suhde välttämättä ole kaikkien velvollisuuksien keskellä helppo. Rakastan häntä kyllä edelleen, valitettavasti.


    • Tämä on varmasti se kaikista yleisin tilanne omilla treffeilläni. Lähes joka kerta löydän itseni samasta tilanteesta. Järkipohjalta kaikki olisi mitä loistavimmin, mutta sitä ihastumista ei näy, ei kuulu. Aika usein annan itselleni kuitenkin aikaa ainakin niiden toisten treffien verran, mutta hyvin harvoin se siltikään johtaa sen pidemmälle.

      Tosin se on sanottava, että edellinen suhteeni alkoi ensitreffeillä, jotka eivät olleet mitenkään sen säväyttävämmät kuin kenenkään muunkaan kanssa. Tunnetila oli kuitenkin toisilla treffeillä jo toinen. Eli joskus se voi tosiaan kannattaa, jos antaa itselleen hieman enemmän aikaa.

    • fsddfsfdsdfsdfs

      Oon vähän miettinyt, että onko tänä päivänä mitään väliä, vaikka suhteessa pettää tai tekee mitä sattuu. Kuitenkin kaikki alkaa olla sillä asenteella, että suhteet ei kuitenkaan kestä kuin tietyn aikaa.

    • Mamacita10

      No niin. Huomenna tää taas kokeilee :) Niiin on kaikinpuolin ihastuttavan oloinen mies - sopivasti sitä kaivattua särmääkin. Mä olen päättänyt nyt ihan tosissani ja kaikin voimin antaa hälle mahdollisuuden, ihan kauheasti yritän tunnistaa itsessäni sitä kipinän poikastakin.

      Kun kerran toivoisin kohtaavani kivan miehen niin kokeiltava on - ja ihan tosissaan vielä :D

    • peukku

      Peukut pystyyn, tule sitten kertomaan kuin kävi :)

      • Mamacita10

        Voi voi. Nyt sitten kävi sekin että herra oli jättänyt jotain kertomatta, kuva oli feikattu ja mies jotain ihan muuta kuin tekstit ja soitot. Ja tarkoitan TODELLA muuta :( Vedin treffit läpi kohteliaisuudella ja nielin pettymyksen.


    • Anonyymi

      Kai

    • Anonyymi

      Mulle noi treffipalvelu olis varmaan haastavia, sillä saatan ihastua vasta kun tunnen enemmän. Ihmisen saattaa ruveta näkemään eri valossa, kun tuntee vähän ja sieltä tulee niitä jotain itseä kutkuttavia piirteitä. Hankalaa tässä iässä, kun niin monilla jo oma elämänsä ja toisaalta ehkä piirikunnan pienemmät.

    • Anonyymi

      Turhaan roikutte treffipalstoilla.

      Menkää ulos ja avatkaa silmänne. Jos kukaan siellä ei "kolahda", ei sellaisia ole treffipalstoillakaan odottelemassa.

      Menkää, asettakaa itsenne alttiiksi tai ryhtykää itse pokaamaan.
      Varmaan menee puihin muutaman kerran, mutta elävässä elämässä löytyy se oikea jos on löytyäkseen helpommin kuin netissä haaveilemalla.
      Sori siitä. Ja olen 54v mies.

    • Anonyymi

      Täytyy nähdä face to face . eikä haaveilla - roikkua netti palstoilla vuosi kausia ! vanhemmat naiset uskaltaa nähdä nopeemmalla aika taululla !,nuoremmat haluu chattailla ...mitä en oikein old school ukkona täysin ymmärrä ! ehkä näkeminen jountaan juurensa 80 luvulle ..silloin nähtiin , vaihdettiin puh numeroita , ehkä nussiittin , ja nähtiin uudelleen ...tai ei enää nähty !

    • Anonyymi

      Ketjun aloottaja ei innostunut treffi seurastaan, niinmpä. koska vieläkin rakastaa ex-säänsä.
      Kunhan koittaa selitellä..

    • Anonyymi

      Jaahas, vaikeata, niin vaikeata taas!

    • Anonyymi

      Avaa sydämesi hälle kerro haluan vain pelkkää hyvää sulle.
      Mitään piilottaa et sä saa.

    • Anonyymi

      Minä tarsan sinä Jane

    • Anonyymi

      Minulla ei syntynyt mitään liikahduksia kun tapasin nykyisen mieheni. Aloimme vain olemaan yhdessä. Suhde vakiintui ja asettui uomiinsa. Olemme olleet yhdessä yli 30 vuotta.

      • Anonyymi

        Kerro nainen 17.08.2021 19:18
        että miten se sitten alkoi kukoistaa vai oletteko vain järkiliitossa?


    • Anonyymi

      viinankin täytyy tuntua varpaissa asti....onnea etsintään .

    • Anonyymi

      Mutta jos vain kirjoitellaan eikä koskaan nähä ? kuka jaksaa kovin pitkään .. 1kk_ 1 vuoden ... susittelen tapaamista ! eihän autoa osteta jos ei ensin nähdä , ja käydä mahdollisesti koe ajolla . vaikka kumppanin etsinnässä ei nyt sinänsä olla ostamassa mitään , niin näkemisellä voi olla pitkätkin vaikutukset , niin kuin itelle on käynyt..netin kautta en oo koskaan löytäny pitempi aikaista nais seuraa . Sänky kammarin puolelle oon kyl pääsä netin kautta..mutta onnea etsintään . kannattaa tavata ihmisiä ..ainahan tikat eivät oso kymppiin, mutta musta 6-7 kin jo ovat ihan hyviä numeroita ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe